The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Immár kétszer is kifejtetted véleményed. Köszönjük. De többször nem kell. AKi akarja az ugy is megtalálja 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

TBTPumpa
Dél van és még mindig nem jött a futár...
Lehet, hogy már át sem veszem, vagy ha mégis, akkor azonnal megy Hardverapróra hirdetésnek!
Bontatlan állapotban még el lehet adni valamennyiért!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nagyon kíváncsi lettem.
Érdekes h az elõzetes újságírói változatok 90-95%-os értékelést osztogattak, itt meg mindenki rinyál...

BoneDragon
Akkor ezért volt a PE mellé ennyi extra...hehe

Úgy játszanék már vele, de így valahogy nincs kedvem. <#shakehead>

UUUU
Senki sem igerte ez igy van, ennek ellenere 3 evvel a witcher 1 utan ez a jatek szanalmas az elodhoz kepest, koszonhetoen a konzolositasnak.

zzeN
Az hack 'n slash, ez meg egy RPG. Ott csak ütni kell + nincsenek nagy terek.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Játszik már vele valaki? Milyen játékélmény. Van olyan jó min az 1?
alma2
castelvania, most talalkoztam azzal a jatekkal, minden szempontbol korberohogi a witchert, (picit mas stilus) letehetetlen, egy dologban marad le a witchertol, nem kell regenyeket olvasni, bar nem lepodnek meg abban sem, ha ebben a reszben mar joval lecsokkent volna az olvasni valo is.
Tovabbi jo jatekot akinek tetszik.

szerintem

Senki nem is ígérte, hogy ugyanolyan lesz, mint az elsõ rész. Ha olyan lenne, most az lenne a baj. Én továbbra is inkább az optimalizáció hiánya miatt aggódom, de ez idõvel javítható, csak türelem kérdése. Reggel óta itt figyel mellettem a CE, nagyon nem szeretném megbánni ezt a vételet. Sajnos azonban szombatig csak mások véleményére támaszkodhatok, ami jelenleg egy kicsit elrettentõ.

Akiknek nagyon lassú az fps, az SSAO és übersampling kikapcsolásán kívül érdemes az árnyékminõséget lejjebb venni, valamint az egyszerre max aktív teljes árnyékvetõ fények számát drasztikusan korlátozni. 3D motor programozási tapasztalataim szerint ez utóbbi a legnagyobb erõforrászabáló dolog. Egy teljes árnyékot vetõ fáklya pl. 6x rendereli le a környezetet egy kocka 6 oldala mentén, hogy dinamikus lightmap-et készítsen.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Rage47
lehet szuper a sztori, ha a harc, amibõl a játék nagy része áll, unalmas...
Hát ugye várhatóak voltak változtatások a játékmenet terén, ez a régi rajongóknak a legritkább estben tetszik.
Én most telepítem kiváncsi vagyok sikerül-e 10 fps-t kihozni...<#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

wedge31
Nekem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A Witcher 1 eleje is full lineáris meg minden volt csak aztán lett olyan jó hogy csak néztem. Ha csak a az elsõ rész szintjét hozzák összetettségben akkor már rossz nem lehet. ráadásul olvasom hogy elméletileg jobb szóval olyan rossz csak nem lehet.
A magyar felirat letölthetõ ( --> warez topik).
Mégis mi lett benne leegyszerûsítve? Hány óra játék után tudod ezt így megállapítani? Remélem, senki nem 10 perc alapján ítélkezik, egy 60-80 órás végigjátszási idõvel bíró játék esetében. Én egyébként még emlékszem, hogy az elsõ rész eleje sem volt valami nagy szám, aztán eléggé beindultak a dolgok.

Szerintem a személyes tapasztalatnál semmi se jobb.

alma2
ja, monitoron is nehezen olvashato, de aki tv-n jatszik megszivta 😊

szerintem

Emberek csak én érzem így látatlanban is, hogy itt nagyon el lett valami cseszerintve a játékkal?:\ Mások elsõ benyomása, erre enged következtetni, cáfoljatok meg ha nem így van! Lécci!!!😄
Jön konzolokra is. <#wink>

BoneDragon
De jön konzolra, azért lett ennyire leegyszerûsítve. Na majd azon játszok. Ahhoz majd nem kell atomerõmû és 6 anyuka.

Rage47
nálatok is kb. olvashatatlanul picik a betûk?
tök jó, hogy megy a harc nagyban, ugrálok a tûz között, közben írja jobb oldalt a gombokat, instrukciókat, amik 7-es betûmérettel íródtak...
balee4
Nem is jön konzolokra a játék, hogy lenne már átirat?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ez nem egy PC exkluzív játék? Még ha nem is, biztos, hogy nem konzol "átirat", mert PC-s verzió volt elõször, konzol csak jön majd esetleg a jövõben.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Oké valakinek már sikerült aktiválni a extra dlcket ?:/
alma2
Azt hittem ilyen jatekkal nem fogok talalkozni mint regen, felnottek ebben az iparagban is, hogy semmi utmutatas, csak egsz-egsz, mert a jatek ugy erzi jo ez neked netan fazol, jo volt 20x ujrakezdeni...
Amugy sut rola messzirol, hogy a konzolok szintjere lottek be, azert ilyen csunyacska.

szerintem

UUUU
Nalam fut szepen, viszont a jatek egy borzadaly.
Egy f*s konzolos atirat lett ez a jatek is. Nevetseges, hogy szetcsesznek minden jo jatekot a konzolositassal.

CalebJoe
ja oszt akkor még vegyem is meg persze
"I am running 2xSLI 580's and Uber mode is about 20-25FPS in actual game play. Ultra, with everything set to max I am good, with occasional drops to 50fps. Very demanding game..but also one of the most beatiful looking games...pretty stunning and I am just in the beginning."

Akkor lol
Prince23
Á gyerekek, most jött meg. hát ez fenomenális a tartalmak. Mintha egy CE lenne. pedig PE.

Rage47
nekem is ez volt az érzésem, ez nem AAA+ cím sajnos.
a tûznél rendesen megszenvedtem az elején 😄
Sir Quno Jedi
Nnna, pakolhatom vissza az 5870-emet a gépbe... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Avenger
Hmm, ha mediumon így néz ki akkor nem is kell nekem high beállítás 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Köszi átadom neki majd 😊
dante3
1440x900 medium 15-30fps, belsõ tereken a gyorsabb!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Avenger
Tényleg így van benne a beállításokban, egyébként azt csinálja hogy minden frame-t 3szor renderel le, és azokat rakja egybe, így elég brutális, maximum AA és AF beállításoknál jobb képminõséget kapunk. De az erõforrás igénye is csupán háromszorosa a kikapcsolt állapothoz képest 😊 Durva SLI meg CFX konfigokhoz ajánlják.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

alma2
Nem vagyok egy witcher fan, de azert tobbet vartam. Ez elso palyan ezek a lowpoly modellek, a nagyon benan megvalositott tuz, mozgasok, az eltuno fa tormelek, a teljesen buta A.I., a cod-os rossz helyre lepek elegek cimu megoldas, az npc-k buta semmilyen viselkedese (allnak a tuzben) annyira lehangolt, hogy felre is kell tennem, hogy ne toroljem le orokre 5 perc utan, mert ez igy messze van a jotol.
Elso benyomas, de mintha nem ezt igertek volna 😊

szerintem

Még szedem😄
Nem tudom hogy kell leírni.
Csak olvastam hogy azt ki kell kapcsolni, mert nagyon eszi a gépet.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

AC:Brotherhood után a futás animáció se a legjobb, de ez már lehet, hogy szõrszálhasogatás

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

A Gépemen az Asassin Creed: Brotherhood majdnem maxon reccenés nélkül futott. Akkor van esély hogy ez is jól fog menni? Persze nem maxon de legalább közepesen...

Nem tervezem 10000*10000-ben futtatni jó nekem a 1280*1024 -is csak ne döcögjön közben.
bélanéni
Neked valami német verzió van meg?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

zzeN
Azt tudom, h nagyon lehúzza az fps-t, nem éri meg bekapcsolni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

A játék beállításoknál az übersampling az mire való?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

OFF: Azért a GLS futárok között is van khmm. Amikor legutóbb rendeltem egy játékot 576-tól PS3-ra, akkor megkérdezte a futár, hogy mit rendeltem. Mondom játékot PS3-ra. A válasz: Miért nem töltöttem le inkább. <#smile>

bélanéni
(jó ez a május, hiába a szerelem hónapja)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Rage47
Assassins Creed után elég szegényes a harcok menete. 😄
AMD x2 6000+ ati 4850 - mediumon egész jól megy. Lowon ugyanott beszaggat, mint mediumon...
bélanéni
Én is mindig a Cdpincétõl rendelek, legközelebb Neal Morse dupla lemeze jön díszdobozos változatban. <#idiota><#duhos2> </off>

wedge31
Kösz. Megy az install majd lövök pár képet.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.