9144
-
#3970 Köszi, de ezzel a címezhető memóriát növelhetném egy 32 bites rendszeren, nálam viszont 64 bites Hetes fut. Ez lemaradt az előbbi rendszerleírásomból... :) -
#3969 Most akkor milyen verziók vannak a Witcher 2-ből.
Angol sima alap nem jár hozzá semmi, Magyar PE és Magyar CE??
Mert most indulok tescoba megvenni de az újságba nem írták az melyik :(
-
Csokis #3968 Nyiss egy Parancssort, majd írd be elsőnek ezt:
bcdedit /export "C:\BCDBackup"
Utána pedig ezt:
bcdedit /set IncreaseUserVa 3072
Ha mégis kifagy ezek után, akkor ez se használ, így állítsd vissza az eredeti állapotot ezzel a paranccsal:
bcdedit /import "C:\BCDBackup" -
#3967 Esetleg a texture memory size csökkentése megoldhatja a fagyásokat. -
#3966 Lehet a vga lesz a gyenge pont, de ez csak tipp -
#3965 A tökéletesen működő gépemen a Witcher 2 rendszertelenül kifagy. Minden más felhasználói- vagy játékprogram gond nélkül fut a gépen. Ha van valakinek ötlete vagy megoldási javaslata, kérem, segítsen.
Rendszer: W7+SP1. Minden driver a helyén, frissítve. Érthetetlen, hogy miért fagy ki ez a játék.
Vas: Gigabyte GA-EP43-DS3L / C2D E7400(2800MHz) / 4GB 1066 / 9600GT(512MB) meg ami még kell. -
HardStyleZ #3964 A szerkesztett CookedPC milyen célt szolgál? -
#3963 Előtte be kell jelentkezni. Próbáld meg most. -
SovereignXY #3962 Nem tudjátok haa warez linkre klikkelek miért csak egy fehétr lapot kapok? És nem csak itt. :( -
#3961 Valószínűleg piszkáltál a Catalyst-ban, a grafikus beállításoknál [Gaming/ 3D App. Settings] az élsimításon, átállítva azt fixre, a programok által kontrollált beállításról. Tedd vissza a "SMOOTHVISION HD: Anti-Aliasing"-nál a pipát a "Use application settings"-hez és megoldódik ez a fura megjelenítési probléma! Esélyesen a játék motorja jelenleg nem tudja kezelni rendesen a magas élsimítási értékeket, és ez lesz belőle - érezhetően esik az fps és a megjelenítés is bajos... A HD5850-emmel pont ezt csinálta a játék, mint ami a képeden van...viszont a Colin DiRT2-ben például semmi gond nem mutatkozott a Catalyst élsimítási beállításainak manuális megváltoztatásával. :) -
#3960 inkább te -
Jimmyke #3959 Szarkazmusra gyúrj rá még egy kicsit. -
#3958 Zero Weight Mod -
kicsizoz #3957 Csak, hogy a sok panaszos beírás mellett pozitív is legyen:
Tegnap belekezdtem, félve az itt olvasottak után,
- ATI kártyán magas beállítások melltett szépen fut, semmi akadást nem érzek,
- normál fokozaton pedig szerintem könnyű, igaz még csak az epilógus részt csinálom, de 3 katona sem ellenfél, és sem olaj sem bomba, sem varázslat nem kell hozzá, védekezés, jó ütemben támadás, és arra kell figyelni, hogy ne kerítsenek be, mert az kellemetlen, de ez így van rendjén! -
ratgab #3956 Jövő héten kiadják a patchat, ami ezt is javítja! Addig türelem! -
ratgab #3955 Élsimítást kapcsold ki, akkor jól fog futni! -
ratgab #3954 Igazad van! -
#3953 Ez jo szoveg volt. -
ratgab #3952 Én egy 1gb-os Gigabyte 5770 soc-cal nyomom (nehogy már ne legyen elég)... egyetlen más játéknál sem volt ilyen problémám! És teljesen változó, hogy mikor dob ki (azért 10 perc alatt 1 játék sem eszik meg 1 gb-nyi vram-ot!!!) Gyanakszom arra, hogy Driver probléma, mivel Nvidiásoknál az új Driver óta minden OK! Ati-sokat meg még a fagyások is súlytják!
Az a baj, hogy ha minden legalacsonyabbra veszem, akkor is ctd-zik, szóval nincs összefüggés a beállítás és a fagyás között! És prológ alatt ilyet nem csinált, csak az Folsom-ba éréstől kezdve! -
#3951 Ha nem esne le: Téged, nab.
-
#3950 Na, ilyen beszólások miatt (is) kellene egy Házigazda, aki most szépen kipenderítene...
-
nab #3949 koschwarz ha zavar a spoiler ne látogasd a fórumot, egyszerű.
-
#3948 A különleges erők akcióban... Beépülnek a célszemély könyvespolcába és onnan végeznek rendkívül közeli megfigyelést. Hogy mik vannak... :D :D :D
-
#3947 HASZNÁLJÁTOK MÁR AZT A KIBASZOTT SPOILER MAKRÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Prof William #3946 Az kell a Méhkas csak ne dobd bele hanem csak simán álj a lyuk közelébe és akkor megjelenik egy gomb amivel felrobbanthatod az üreget. Ilyenkor nem kell semmit sem csinálni mert Geralt maghától telepíti a töltetet. -
#3945 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azzal kell, én már megcsináltam a küldetést és az kellett hozzá. -
nab #3944 Nem tudja valaki milyen milyen bombával tudom berobbantani a járatokat? Méhkassal próbáltam de gondolom erősebb robbanóanyag kell. -
#3943 Van valaki aki nem sajnálna egy witcher1-es mentést feltölteni? A fontos hogy a rózsák oldalán végigtolt kellene, mivel a külföldi oldalról szedettel kezdve 250 ezer orenem lett, ami nem kicsit irreális. -
Noodlee #3942 Köszonom, majd megnézem. A bill. kiosztásban nem láttam. -
#3941 F5 -
Noodlee #3940 Nincs valamilyen quick save lehetőség a játékban? -
#3939 erre nincs reakció?
bocs, de rövidesen lemegy a térképről a kérdésem
:-) -
#3938 Hú én a fölös mentéseket töröltem. bakker 2 GB helyt igényelt :S sokat foglalnak am -
Csokis #3937 C:\Users\felhasználói név\Documents\Witcher 2\gamesaves\
Ebben törölgethetsz! -
jocika #3936 Azért, ha a "tedd tönkre a ballisztát" szösszenetet megcsinálod és utána mész az őrnek, akkor igencsak 18-as lesz a játék. Végre egy tökös fejlesztő csapat! -
#3935 Eddig csak külső forrásból hallottam véleményeket a játékról illetve innen, úgyhogy idejét láttam, hogy én is megtapasztaljam hogy (számomra) mi is az igazság, erről majd este írok egy pár sort, viszont gyorsan lenne egy technikai kérdésem:
FPS van elég és minden klappol, kivéve a színek. Nem narancssárgásodás van, hanem egyszerűen a fények túl élénkek. Játszottam a brightnessel és a gamma beállításokkal, de a fehér,sárgás és egyéb világos színek nagyon erősek, sokszor nem látok semmit. Mit állítsak át? (GTX 460 a kártya ha jelent valamit) -
hanta #3934 Hello!
A CD Galaxisos Mysterious Merchant kódot hogy lehet aktiválni? Mert ahogy a honlapjukon le van írva...nincs is Aktiváció fül. A Letölthető tartalom ponton belül próbáltam beírni a kódot, de azt állítja, hogy érvénytelen. Most akkor hogy kell ezt a DLC-t aktiválni? -
#3933 Kösz az infót.
Ha így marad, a 18-as jelet ki lehet venni a sarokból. -
Dokika86 #3932 mert 576 nál vetem a játékot előrendelésél és ez járt hosszá csak nem tudom hogy a játékon belül hogy kapom meg vagy ilyesmi. -
#3931 én is már becsukott szemmel olvasok :D