9144
-
ratgab #4010 Nekem 32 bites a rendszerem, 3 gb memóriám van, a videókártya meg egy Ati (lehető legújabb driver 11.5) Gigabyte 5770 soc 1 gb rammal és nálam is rendszeresen kifagy!
Úgy néz ki, hogy a windows verziójától, a videókártyától és a drivertől is független ez a probléma, szóval szerintem a méretnövelés nem old meg semmit! Szerintem ez egy bug lesz (csak az az érdekes, hogy némelyeknél nem jön elő...)! -
#4009 -
ratgab #4008 Ha eredeti játékod van, akkor fellapozod a végigjátszást és megnézed! -
ratgab #4007 Én támogatlak, csak csinálj itt rendet! -
neonx #4006 Kicsit elakadtam, azt kaptam keress módot, hogy feljebb juss a pontar-folyón ne feledd hogy van ott egy másik roncs.merre kell menni a polip felé ahol a levet találtam? -
#4005 +1 -
#4004 Ha megválaszolod a #4003 kérdést, akkor tőlem is megkaptad a +1 szavit. -
#4003 A nőstény sárkányt a tetőn hogy kell kinyírni? -
#4002 Részemről 1 szavazat a Tiéd.
-
#4001 Na végigvittem én is.De csak a Nekker papírfigura hajtogatását
Kb vissza a gyerekkorba! -
#4000 Szavazzatok rám, majd én ki moderálom, már végig játszottam egyszer.
Nyálazom is a topicot sűrűn.
de ahogy akarjátok. -
#3999 Eltünt a kommentem :( No akkor még1x.
Nem vagyok ennyire nyomorult azért. A játékaim 80%-a premier napi vagy utána pár nappal! -
AgabaHUN #3998 Köszönöm! Akkor már rendelem is! -
#3997 De látom, ha egyszer rászánja magát a vásárlásra, a fél boltot hazaviszi -
#3996 Igen lehet minden további nélkül! -
#3995 Ezt nem tudtam. Akkor extra respect neki! -
AgabaHUN #3994 Vásárlás előtt állok és kérdezném valaki olyantól aki ugyan így tett, hogy ha külföldről rendelem meg digitálisan, akkor lehet-e magyarosítani!? -
#3993 Osztom ezt a véleményt.
-
#3992 Azért ha grebber megvesz egy premier játékot az azt mutatja, hogy minöségi a game... -
#3991 A fényév az egy távolság, inkább szökőévente -
#3990 Én inkább drágának mondanám.
De hát ez van ,fényévente illik venni valamit. -
#3989 Szép csomag! -
#3988 - megérte félig csukott szemmel benézni (spoiler alert okán) -
#3987 :( -
#3986 -
#3985 1. Nincs scanerem
2. Valahogy ha fizetnének sem lenne kedvem 140 oldalnyit scanelni
3 amugysem érek rá próbálom összehajtogatni a papír witcher figurát -
#3984 bescannelnéd a witchert? :) -
#3983 Na megjöttem tescoból és megvan a Witcher 2 PE a Witcher és a Metro 2033 könyvekkel karöltve! -
tibi206 #3982 Tervrajzot hol találok azt olvastam hogy lungsamban de már bergenben vagyok? -
#3981 Este kipróbálom, meg amit Avenger írt, azt is.
Köszi mindent, igazán rendesek vagytok. -
neonx #3980 Kicsit elakadtam, azt kaptam keress módot, hogy feljebb juss a pontar-folyón ne feledd hogy van ott egy másik roncs. Itt merre kell menni a polip felé ahol a levet találtam? -
mike01010101 #3979 Csináltatsz a törp kováccsal. Kell hozza a tervrjz -
tibi206 #3978 Hello! Hol tudok szerezni ezüst kardot? -
Jimmyke #3977 Neked is járna egy gyorstalpaló.
Az, hogy két kardod van, az annyira alap, mint a hagymás bab egy Bud Spencer és Terence Hill filmben.
Azt, hogy egyből elkezdtek noobozni egy hülye poénom miatt ami nem esett le nektek, az nem az én bajom. -
mike01010101 #3976 A legújabb nvidia driver egy beta (azt hiszem 275.27) azt kifejezetten a witcher2 höz hozták ki, sokat javít. -
#3975 Csak azért nem vállalnám, mert akkor naponta nézegethetném, hogy mi a spoiler és mi nem az - miközben még nem játszok a játékkal.
[Most már biztos: ez a gépen a normális futtatáshoz alacsony beállíátsok, és 800x600-as felbontás kell... Szar a gép, na.]
Így, várok még... és majd otthon, offline.
-
#3974 Azt próbáltad amit én írtam a beállítások közt? Elvileg túlcsordulás is okozhatja a kifagyásokat, főleg egy 512-es kártyánál, ha közepesre vagy annál nagyobbra van állítva a textúra memória. -
#3973 Ha vállalod tölem megy rád egy szavazat mert ebböl már tényleg elég volt. -
#3972 Arra is tippeltem, hogy talán kár volt a játék telepítése előtt frissítenem a legújabb nVidia driverre, mert volt már olyan, hogy a régebbi verzió jobb volt, illetve becsúszik nekik néha egy-egy gyengébb vagy bugos kiadás. -
#3971 Magyar PE az alap, meg magyar CE(magyar felirat angol hang). Vagyis itthon tescoban ezek közül kaphatsz szerintem. Ja opcionálisan angolra is állíthatod a feliratot, ha nem tetszik a magyar.