The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- a levél a királyhoz, amiben volt egy kisebb érme.
- 3 papercraft figurát mondtak, erre van 1 db
A fejnek komoly súlya van, pénz is valósághû.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Bár ha részleteznéd hogy mik nem tetszenek, más elgondolkodhatna rajta hogy kell e az neki vagy nem.
Igy kissé más fekvése vagy a jánynak 😊
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Boven , meg sok is. Foleg ebbol a formedvenybol.Szoval throatbadger ezt nem kell, foleg ha letolteni akarod es nem megvenni.
En egy csalodott vasarlo vagyok, aki nem azert adott ki 60 dollart, hogy az elsohoz kepest ilyen hulladekot adjanak a penzemert, a nagy igeretekkel ellentetben.
szerintem
witcher 2
szerintem
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Most keszitettem, ha nem lenne egyertelmu.
witcher2
szerintem
Nem kell bebizonyítanod mennyire szar a játék. Neked nem tetszik, ezt már leírtad párszor, és elég is. Ha Te be tudnád fejezni, más se piszkálna.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"a harc meg egy nagy hack&slash, tomor konzolositott formedveny az egesz harcrendszer, usd vagd stilusban, detto ugyanaz mint az AC"
Tudod a harcrendszer es a parbeszedek valaszthatosaga, nem ugyanaz.
Szoval ki is irkal hulyesegeket ?
Parasite Eve 2, best game EVER!
szerintem
Bár 2 perc egy ilyen hosszú játék megitélésére talán kevés lehet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Parasite Eve 2, best game EVER!
Eddig csak az érzelmek hangját hallottuk, jobb lenne valami elfogulatlan vélemény attól aki játszik.
Köszi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem konzol atirat ugye ? Nem, hat csak minden predefinialt, szeretned ugy allitani a kamerat mint a Witcher 1-ben ? Persze majd ha ir hozza valaki valami okossagot, esetleg a billentyuzet kiosztast szeretned atdefinialni ? Na kerem az nem fog menni, mert elore definialtak, jo konzolos alapokhoz szokva.
Nem hack&slash ? vajon miert nem az ? atvezeto mozik+beszelgetes hegyek, a harc meg egy nagy hack&slash, tomor konzolositott formedveny az egesz harcrendszer, usd vagd stilusban, detto ugyanaz mint az AC. Aki ezt nem veszi eszre annak a felfogo kepessege elakadt a szemellenzon amit felcsatoltak ra, amikor ravetettek a hamot, hogy befogjak egy szodaskocsi ele.
szerintem
esetleg benyomsz pár varázslatot
Mint minden akcio RPG hybrid. Ez a jaetk egyertelmu visszalepes az elodhoz kepest, minf jatekugyileg, mint megvalositas, mind jatekelmeny szempontjabol. Sot az a vicc, hogy grafikailag is nem elfogadhato ezen a szinten.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
--
A castelvania tenyleg mas stilus, de eleg tavolrol nezve megsem, de aki mar latta, annak biztos leesett mar az alla es itt is hasonlot szeretne latni, tapasztalni, heba-hoba, vagy a jatek elejen legalabb. Az utobbi elmaradt, a heba-hoba lehet, hogy lenne kesobb, de mar keso 😊
szerintem
Esetleg a Two Worlds 2, Risen, ilyeneket tudnék elképzelni összevetésnek...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Everything that happens, happens for a reason"
kérem szépen, ez nem egy "szaladok elõre, ütök-vágok 'kit látok", ha esetleg eddig nem esett volna le...
nem hack'n'slash és még csak nem is assassins creed. nyomik...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.