The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
Milyen beállítások mellett?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Batmanci
Megvan, a nyüves!
A számlán van, vazze!

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

CalebJoe
nálam csak 0-5% cpu-t használ elég érdekes fizikai memória meg 56%
Avenger
Hmm még a végén kiderül, hogy a megfelelõ driverrel, nem hogy rosszul, hanem igen jól van optimizálva 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

wedge31
Nekem a számlára nyomták rá a kodot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nem nagy különbség van egyébként, itt meg tudod nézni az összehasonlító képeket! Max. 20%-os teljesítményvesztés árán megérné, de így szvsz nagyon nem!

koschwarz
leszel a witcher 2 topic hivatalos trollja? <#mf1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Batmanci
Remek!
De honnan kapom meg a Titokzatos árus-t?
Csak egy kódot találtam a dobozban, vagy el dugták valahová?
Monnyuk', az érme alá? 😊

IMYke2.0.0.0
Nem kell mindent maxra tenni és jól fog az futni.
Én bezzeg majd szopóágon leszek ezzel a hulladék 8500-ös nVidiával.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HeadHunter86
Nekem szerintem nem a VGA-val van a gond. GTX 460, hanem a 2 magos 5600+-ommal. Igazam van-e? 😄

wedge31
Mediumon tökéletesen, nálam is ugy megy és a látvány nekem így is odavág.

De lehet, hogy még feljebb is skálázhatnád a grafot.

Kongy
Szívás. HD 5770-enem 2009 végi. :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
A Troll Troublet mindenki megkapja ahhoz nem kell külön kód.

Voltan
Radeon 5850-esen hogy futna?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

alma2
Bahh, milyen igazad van 😊
--
Gamepad bekapcsolva, witcher elvarasok kikapcsolva, teljesen mas fenyben tudok ra tekinteni, vegre ki is nez valahogy, igy mar nincs tobb rinya, nekilendulok egy picit.

szerintem

Batmanci
Ja, az ígért dlc, a Titokzatos árus (Mysterious Merchant) helyett, a Troll Troublet kaptam. Ti is?

IMYke2.0.0.0
Képrõl (!) nem tûnik szebbnek. Persze, Te másként érzékelheted a géped elõtt.

wedge31
Mindenkinél aki nem maxon akar játszani egy több éves kártyával.

Nálam már igen, az új NV driverrel! <#eljen>

Az ubersampling minimum 50% teljesítménycsökkenés. <#idiota> A látvány meg... nem is tudom, hogy szebb-e?!

Kongy
Van olyan ember akinél játszhatóan fut? <#rolleyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ok, kösz a segítséget
Batmanci
Nem tudtok valamit a 7.1-es hangról?
Nálam csak sztereó.
Az egynél is gondok voltak vele az elején, végül hotfix lett a vége.
Plusz, kisajátított egyes billentyûket, így nem tudok a megszokottakkal nyomulni. Az életbe nem fogok hozzászokni.
Hogy ezek mire jók?
Egy métert mentem, de már mérgelõdöm. Mi lesz késõbb?
Remélem, nem fogok csalódni, bár mostanság minden második rész alulmúlja az elsõt.
A hangra azért, ha tud valaki megoldást, jöhet.
Kösz, Laci.

wedge31
Regisztrálj, addig nem lehet aktiválni a dlc-ket.

nekem szürkén világít, csak nem tudom miért
wedge31
A letölthetö tartalmak menüpont alatt.

IMYke2.0.0.0
Igen - én meg itt az SG.hu-n tapasztalom sok játék esetében.
Jönnek a "nem ezt vártam", "visszaküldöm", "nem megy a félmilliós gépemen" hozzászólások... eltelik 4-5 nap, és maradnak azok, akik játszanak is.

wedge31
A PE a normál.

Avenger
A premium a normál, csak itt kapsz hozzá még ezt-azt.

Emlékszem anno a Hardwireden is akkora lehúzó cikk született az 1-rõl hogy csak néztem...

Ha csak az 1 hangulatát hozza akkor már nekem ok lesz.
Van egy amatõr kérdésem, a DLC-t hol lehet aktiválni benne??
BoneDragon
Remélem atin is így fog menni 😊

böröczk
én ezt nem értem, mindkét ismertebb magyar bolt oldalán csak prémium edisön van, egyiken gyüjtõi is, most akkor nem is hoztak belõle normált, vagy mimimi?

Kumiho #2179

Minden abszolút max beállítás, kivéve az ubersampling-ot, mert az kikapcsolva. <#smile> Mindjárt más így játszani. <#eljen>

Rage47
az elején ne válasszátok a sárkányt, mert törlitek a játékot 😄
gerey
Én meg legkorábban csütörtök délután játszhatok vele. Mindegy addig befejezem a TW1-t, hogy legyen saját mentésem.

Avenger
Lehet én tudok valamit rosszul, de nem ma reggeltõl lehet a normál verziót aktiválni? azaz 0:01-tõl... Ha meg CE-t vettél 60 dollárért adj linket, én is akarok 😄

TBTPumpa
Itt már mindenkinek megjött, csak nekem nem... Úgy volt, hogy délelõtt már a kezeim között lesz a játék, de már délután van...
Jellemzõ, ilyen noname futárcégekkel sem fogok többet hozatni semmit!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

CalebJoe
configurator input
zzeN
Na b+ tényleg, KÖSZI! Nem hiányzik semmi se, nem szóltam!<#nevetes1>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Amennyit elolvastam, bennem is ezt erõsíti - jönnek a rinyapisták, és majd amikor mindenki rendesen belemerült a játékba, jönnek a pozitívumok is.
Mert más játékokhoz kezdik el hasonlítgatni.

Rage47
hol lehet megnézni a gombkiosztást?
wedge31
Nem maradsz le semmiröl csak a rinya megy, egy-két nap kell mire végre a játékról is fogunk beszélni

Avenger
Lehet hogy triviális dolog, de a dvd-k tokjában nézted? unboxing videóban ott volt a többi cucc. 😊

Voltan
Na jó, asszem, ezek után nem fogom átvenni a PE-t. Adják el másnak.
Megveszem majd az LA Noire-t, abban remélem nem csalódok.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shiwo
kérdés:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor lemászunk a csatornába és sötét van, írja, hogy használjunk macsek-lötyit..azt hogy a rákba kell használni, mert nekem nekem nem engedi...meg a mutagén-t sem engedi...próbálkoztam az invertory-ban, de nem jött össze, pocket-be sem engedi tenni...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

IMYke2.0.0.0
Követhetetlenül pörög a topik. <#vigyor5>

Ha kell, elküldhetem a másik kettõt pdf-ben 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

HeadHunter86
Nekem se jött be a harcrendszer. Tényleg hack & slash lett kicsit. Ráadásul olyan gyorsan fut a karakter. Ez már az 1-ben sem tetszett. Nem igaz hogy a fejlesztõket nem zavarta ez a suta mozgás, ha már ennyire figyeltek a környezetre, meg az élõ világra. Pont az animációt spórolják ki. Mint általában az RPG-knél. Hihetetlen hogy kb. 10 éve az animáció RPG-k terén alig fejlõdik.