9144
-
poori #4050 Nem tud valaki egy jó trainert hozzá? -
#4049 Sajnos vissza kell tölteni. Nálam olyan fordult elő alt-tab után, hogy a karakter modelle egy helyben állt, de alatta láthatatlanul lehetett mozogni. Nekem is vissza kellett töltenem.
Megoldás: elég sokat kell menteni F5-tel, hogy ilyen ne forduljon elő. -
#4048 A törés elrontja az aktiválást én úgy tudom. Telepítsd újra, vagy ha a telepítő is el lett "rontva" akkor egy clonedvd-s változatot ajánlok, vagy az eredeti dvd-ket :) -
#4047 A warez verziómat hogy tudom "eredetivé" tenni hogy elérhető legyen a kiegészítő menü??
Mert regisztrálás menüben regisztráltam beírtam serialt de továbbra sem oldja fel! -
Although #4046 Hm kicsit szomorú leszek most már nem a Dragon Age lesz a legjobb rpg :( Épp nézegettem a Metacritic-et hát :) Majd megveszem, most sok munkám van így elég az Oblivion is :) -
mike01010101 #4045 Köszi, kilépek és bizom az automentésben:) -
gematta #4044 pls aki megcsinálta elküldhetné az user init meg a fájlt
köszi -
ratgab #4043 Átérzem fájdalmadat! Automentés nem volt valahol a közelben? Általában Quest felvételekor vagy teljesítésekor a játék automatikusan ment! Ha volt az utóbbi időben leadott quested, akkor sok időt nem buksz! -
mike01010101 #4042 Gyors segitség kéne (tálcán a program) bebugosodott, nem enged se menteni, se fegyvert elővenni és elég sokat haladtam, nem szeretném újra végigcsinálni. Van valami ötlet? -
ratgab #4041 Úgy olvastam, hogy CDPR a patchet "early next week" adja majd ki, ami szerintem hétfő vagy legkésőbb keddi kiadást jelent! -
ratgab #4040 Igen ott nem nagy a sáv, de mint nálam is 5:4-en eléggé zavaró (beleélést drasztikusan lerontja!)
Gyakorlatilag nálam a képernyő 30 %-a fekete csíkból áll! Mondjuk Assassins Creed Brotherhood-ot is úgy játszottam végig, de érdekes módon ott nem zavart... itt meg nagyon! -
ratgab #4039 Mint írtam baromira kajálja nálam is a gépet a játék! Remélhetőleg a jövő heti patch-ben ezen javítanak! -
#4038 Mondjuk 16:10-nél már szerintem nem zavaró. -
ratgab #4037 Próféta szóljon belőled! Addig meg megpróbálom megállni és nem játszom vele! Úgyis csak a Chapter 1-ben járok nem sokkal a prológ vége után!
Azért az összes pókerest, szkanderest megvertem! Bunyosókat még nem! -
#4036 köszönöm!
winyó töltésre nincs semmi okosság? -
ratgab #4035 Igen! Várd meg a patchet (nem a mostanit, mert szerintem ebben tuti nem lesz benne), amelyben natívvá teszik a többi képarányt is (4:3, 5:4, 16:10)! Egyenlőre csak a 16:9-es képaránnyal játszóknak nincs csíkja! -
#4034 nem, talán lesz patch rá -
#4033 Ezzel a széles vászonnal lehet valamit kezdeni? Nagyon idegesít a 2 fekete csík... -
#4032 Figyelj jövő héten jön a hotfix és jobban fog menni a game mint az Nvidiasoknak a mi 5770-esünkön fejlesztik ki a hotfixet:D Türelem és megkapjuk a jutalmunk -
ratgab #4031 Ja az szuper! Legalább nekünk jól fog menni! (nekem is az van) -
ratgab #4030 Olvasgatok, hogy hogyan lehetne stabillá tenni és valahol írták, hogy ha kikapcsolom a teljes képernyős módot, akkor jobban fut! Épp ezt teszteltem és ha már elindítottam kicsit szarakodtam a craftolással is és ekkor merült fel az alábbi kérdés!
Meg kéne várni a Patch-et, csak azért izgatja a fantáziámat a játék!
Amúgy sem vagyok biztos benne, hogy az első patch minden problémánkat megoldja!
Amit most is tapasztaltam, hogy iszonyatosan kajálja a gépet a játék... kilépéskor (30 percet, ha játszottam) a gépem még 5 percig töltött, mire egyáltalán a mozillát tudtam normálisan használni! -
#4029 Mondjuk az király pont egy HD5770-et küldtek a srácok be AMDnek, így valőszínűleg a hotfix után ezen a kártyán pöpecül fog menni, mert nekem is olyan van. -
felegyi #4028 Srácok a játék honnan veszi át az előző rész mentését? Csak mert kaptam mentést, de nem tudom hova illesszem hogy átimportálja... -
#4027 Ratgab te most tolod a gamet? Azt hittem megvárod a patcheket. Nem élvezet így nyomni. -
ratgab #4026 space-el mindent felvesz! -
#4025 Sziasztok.
Nincs valami beállitás vagy billentyűkombináció arra, hogy mindent felvegyen amire klikkelek? Tököm televan már a külön klikkelgetésekkel.
A másik meg, hogy egy idő után baszottul beszaggat a játék és a winyó meg tölt ezerrel. 4gb ramom van annak elég kellene lennie.Ez a winyótöltögetés előfordul valakinél?
köszi
-
#4024 ? :)
Én tudom hogy kell beilleszteni, csak azért helytelenül, hogy lássa a "menetét" :) -
ratgab #4023 Van egy kérdésem! Ha spoilergyanús, akkor a választ kérném a megfelelő keretbe foglalni!
Szóval érdemes-e craftolással bajlódni, vagy inkább hagyjam a csudába és vegyem meg azon jobb tárgyakat, amelyeket a boltosok árulnak! Gondolok én fegyverre, páncélzatra (ruha, kesztyű, csimma), csapdákra! Értelemszerűen itókákat jobban megéri készíteni!
A Kérdés oka, hogy az imént vettem egy kesztyű tervrajzot, ami szép és jó, de még hozzá kell vásárolni jópár egyéb hozzávalót, ami igencsak költségessé teszi a craftolást! Illetve ide kapcsolódik, hogy mennyit tud jelenteni 4 % égési, mérgezési védelem? Érdemes ennyiért kiadni pl a fentebb említett kesztűért 200-250 orent? -
Bandris86 #4022 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak fuss fel bal oldalt a leomlott hídon. -
#4021 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Brutál spoilertot ide firkantsátok, szeretteim :) -
#4020 [spojler] [/spojler] :)
Nyilván helyesen leírva. -
mzoli7 #4019 * ha válsazol (szavaz helyett akartam ) -
mzoli7 #4018 Kapsz egy szavazatot ha megmondod hogyan mit kell csinálni azután hogy a kayran fejére omlott a híd :D
de bárki mástól is megköszönöm ha szavaz :) -
mzoli7 #4017 hogy kell normálisan spoilerbe rakni ? -
#4016 Köszi. :) (a spoiler-t [] zárójellel írd :)) ) -
mzoli7 #4015 <spoiler> menj ki a kocsmából a főtérre, ott a kocsma falánál lesz egy lépcső meny föl és az utolsó ajtó mögött lesz</spoiler> -
felegyi #4014 Most teszteltem...
Nvidia 8600GTS 256mb
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ 2.01Ghz
3gb 800MHZ Kingmax Ram
1280x1024 minden low-on 20-30 FPS között cirkál, Nvidia beta drivert most szedem hozzá... ez egy 2007 végei vas, ahhoz elég hogy kijátsszam vele, másra nem... a lényeg hogy akinek ez lenne a célja az bátran lásson neki! Év végén akkor veszem a Witcher gyilkos gépet :), vérbosszút kíván ! -
#4013 +1 -
#4012 Srácok. Kéne nekem némi help :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Karyan-os e misszoiónál akadtam el. Az volt a feladatom hogy készítsek valami mongúz vagy mi a szösz főzetet, ehhez meg is találtam a homályvirágot, amivel sikeresen összekotyvasztottam a löttyöt :)
Namost az lenne a következő feladat hogy keressek homályvirágot (még? MINEK?) vagy tartsak Sílével hogy legyőzzem Karyant. Itt jön a bibi. Ő hol van? Mert a kocsmának minden szintjét már kb 50x végigjártam, de sehol nem találom. Pedig a missziót jelző szimbólum ide vezet.
-
ratgab #4011 Érdekes cikk a Witcer 2 futási problémáival kapcsolatban!
Ebben a cikkben a CDPR is beismeri, hogy AMD kártyákon a futással problémák vannak, AMD pedig "gőzerővel" heggeszti a hotfixet (Aminek elkészültére azt írják, hogy AMint tudják!) a játékhoz!
Neoseekernek annyira rosszul fut az ő 5770-es tesztkártyájukon, hogy a tesztjüket el is kellett halasztani!
Tehát a lényeg AMD Hotfixet készít nem egy teljes Driver-t!!! Tehát AMD-s kollégák, így keressétek!!