9144
-
#4090 Találj másik utat a sikátorban a templomhoz!
Mégis hol? Már minden épületet végigjártam, felvettem mindent, 3 ajtó van, azok meg zárva, mondani meg senki sem mond semmi lényegeset!
???? WTF? Mi a megoldáa? -
#4089 Az első részből importált karakter ér valamit? Van mentésem. -
#4088 Gondolom az "arakász" királynőre gondolsz. Futsz és gurulsz jobbra balra, figyelve a mozdulataira, figyeld meg hogyan mozog hozzád képest és biztonságos távon belül, amikor nem támad éppen, nyomj el a földre egy megkötő varázslatot (most hirtelen meg nem mondom a nevét, sárgás erőtér marad a földön, "yarden"...vagy hasonló). Amikor feléd lépegetve belemászik és egy rövid időre megbénul tőle, akkor csapkodd az ezüst karddal, amíg magához nem tér - csak pár másodpercig csapkodhatod többnyire, lényeges kockázat nélkül. Ha újra támad akkor ugyanez a teendő, folyamatosan ismételve, aztán megfekszik. Dobálhatod Igni-vel is, (tűzlabdával) de a karddal csapkodás és a bénítás hatásosabb, igaz rizikósabb is. :) -
#4087 Na, belenéztem. Core2Duo, 4GB RAM, GTX 560Ti, Win7 masinával nagyon jól hasít az elején.
És végre, már nem az a (számomra) borzalmas harcrendszere van, mint az első résznek, hanem real-time megy a csapkodás. -
nab #4086 Tudja valaki hány fejezetből áll a Witcher 2? -
#4085 Na, most sokadjára elindult egy 'aktivációs csomag' ablak, ami most dolgozik. -
#4084 Megvettem a gamet, gondoltam Win7-re telepítem, nem XP-re, de nem indul. Indításkor bekéri a CD kulcsot, majd elvileg frissítést keres, aztán leáll.
Volt még valakinek hasonló problémája? -
#4083 Elkéne egy kis segítség, a rohadtnagy pókkirálynőt (elnézést, nemtudom a nevét), hogy kellene megölni? Van rá valami taktika? A quen jelet is leveszi 1 ütéssel, az életemet 2-vel, bár lehet hagyni kéne a francba, amíg meg nem növök :D -
ratgab #4082 Normális, ha úgy osztottad el a pontokat! Meg van, hogy melyik mutagént hova tudod beilleszteni! Ha pont nincs olyan fullra fejlesztett képességed, amibe a pont nálad lévő mutagének beillenek, akkor nem tudod őket sehova sem betenni! -
#4081 Hogy a fenébe kell használni a mutageneket? Már van egy rakattal, de sehova sem tudom őket berakni. Elvileg azt írta a manual, hogy meditáció közben a karakterlapon az ability-re kell tenni. Az normális, hogy 11-es szinten még mindig nem tudok sehova sem tenni? -
meteoreső #4080 katapulthoz... az udvarra -
meteoreső #4079 már nem azért
lúzer kérdés de a prológusba a várostromnál hogy kell lejönni a katapultról a várfalról mert az őrök elzárják az utat :) -
#4078 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudja valaki, hogy hol van a Mystic River-hez tartozó második roncs? A journal csak annyit ír, hogy tovább kéne menni a folyó mentén, de az első roncs után már nem lehet, keletre pedig a mocsárból nem lehet északabbra menni. -
#4077 most meg erdőben vagyok és jönnek bogarak vagy 8 an azok is szétcsapnak -.-" és valamiért nem akar nagyon menni a védekezés lenyomom az E-t és áll a karakter mondom any*d -
#4076 ja már megoldottam eddig iszonyat jó játék egyedül az nem teccik hogy a potit csak meditálásos dologban lehet meginni :( a többi mind korrekt :) -
#4075 Én most a sárkányálom + táncoló csilag kombót nyomatom, leég tőle az egész erdö. -
#4074 Valaki kérem segítsen!! #4061 -
#4073 Bénító bomba és a tüzes csapda megritkítja őket jól:) Utána pár dobótőr és mehet a mészárlás. Nem emberek ellen ezüstkardot használj. -
#4072 Találkoztam 1 tucat mocsári cumóval mikor lábnyomatokat találtunk trissel ledarálnak 1 pár másodpercalatt valami tipp? :D főzetet ittam Fecskét meg még valamit ami sebzést ad. nemtudom a nevét kívülről :( -
#4071 na írtam módiknak, majd kiderül... -
tibi206 #4070 Kössz! Nagy nehezen de megtaláltam. -
#4069 igen, egyedül SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!raktam easyre, mert azzal nem tudtam mit kezdeni.letho-nál amikor középjáték volt kb. 15 szint körül -
#4068 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fől kell mászni a leomlott hídon, és úgy tudod kinyírni. -
#4067 te normálon játszottad végig? -
#4066 tedd easyre :)
Amúgy told a pajzsot magadra, és gurulj sokat, ott meg a végén szívtam sokat. -
furgelab #4065 tudomásom szerint nincs.
Közben megtaláltam a kérdésemre a választ. -
furgelab #4064 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a két hegy közt van egy ösvény, azon mész majd balra fordulsz ahol látsz egy kis patakot, ott megint balra és fel tudsz menni a hegyre, remélem érthető. -
h3mpi #4063 witcher 2-ben van valahol raktár? -
RayKing #4062 Ohh Köszi szépen -
#4061 Valaki lenne olyan kedves és elküldeni privátba az eredeti game launcher exét?
Nen értem miért állandóan eltűnik (törlődik magától) :( -
Gabe18 #4060 Főtéren keress egy házat aminek ilyen írótollak vannak a tábláján. -
RayKing #4059 Nem tudjátok hol van Louis Merse? le kéne adnom a küldit ,de nem tom hol van már átfésültem szinte mindenütt(amikor be kell robbantani a járatokat) -
Prof William #4058 Aki már végig vitte. Mekkora játékidő? Főszál + a többi... -
tibi206 #4057 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kösz! És hogyan tudok feljutni a másik hegyre? -
poori #4056 Köszi a tippet,de egyik sem müködik.Amugy nagyon ritkán használnám. -
furgelab #4055 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a vele szemben lévő hegyre menny fel, menny a végére és ugorj át. -
furgelab #4054 Eladtam valaki tud segíteni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Baltimore rémálmánál akadtam el, a ládát megtaláltam amiben volt egy rúna kulcs, ezután kapom az üzenetet hogy mennyek jobbra a jegyzet alapján,innen tovább nem jutok, merre van az a rúna amit meg kell találni? -
tibi206 #4053 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hello! Hool van az az erőtér amiről a 2. fejezetben Cecil mesélt. Itt magyok egy hegynél de nemtudok feljutni hogyan lehet? a segítséget előre is kössz. -
Gabe18 #4052 Na szép. Sikerült a letölthető tartalmak közé behoznom a lengyel feliratot és szinkront. -
#4051 gamecopyworld... amúgy meg n00b vagy, és csak az élményt rontod el..