The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Egyetlen dolog nem jön be, ez a motion blur szerû elmosódós effekt, nekem túl "sok", ki fogom kapcsolni, nem tetszik.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Megtaláltad már a letölthetõ DLC-hez szükséges kódot?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Valaki írja már le, hogy a magyar grafikai beállításoknál melyik az "übersampling" megfelelõje?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A mai teszkós újságban láttam!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amúgy köszönet CD Galaxis és GLS, szuper jó szervezés volt!
Ti pedig, akik már nyomjátok a progit, fejezzétek be a sopánkodást és próbáljatok meg örülni picit.Idáig mindenki tûkön ülve várta a második részt, most meg, hogy kijött, néhányan mást se csinálnak, csak fikázzák a gémet.Ahány konfig, annyiféle FPS.A hozzávetõleges gépigényt szerintem nem árt megrendelés elõtt tisztázni, hogy az ember ne utólag kezdjen anyázni.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Bár lehet, hogy átvertek, én csak a regisztációs kódot találom a kézikönyv hátulján... Semmilyen más kód nincs!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
a Mentés importálása jól mûködik ? csak Külföldi fórumokon olvastam , hogy elvileg még bugos :S ha jó , érdemes be töltetni az 1 mentéseit ? ( mitõl lesz másabb , mint ha újat kezdenék ? ) csak mert a régi vinyómon van , amit hirtelen nem is tudom hol lelek fel 😄
Köszi elõre is a válaszokat !
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Semmilyen más papír nem volt!
Basszus, ha ezt tudom felhívom az ürgét, mert több csomagot is hozott már nekem, hogy ugorjon ide...
Azért nem semmi, hogy a játékszoftver eladó cég nem ismeri az alkalmazott futárcégét!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nekem is írták, hogy ma délelõtt mindenképp megérkezik.
Már 14 óra lesz és a futár sehol, nézzék hülyének az édes anyjukat.
Ha valaha meg is érkezik visszaküldöm nekik.
Majd játszok a virágbolti verzióval... CDGalaxis-nál ilyen tuti nem fordulna elõ!
"Increases gaming performance by up to 12% for dual-core CPUs in CPU-limited cases."
Nem hangzik olyan rosszul számodra, szvsz! <#smile>#smile>
egy vicc azért, pár órás játékokat adnak tíz rongy fölött, ha avn játék, ami megérdemli, hogy megvegyék, akkor ez az. legalábbis remélem.
Kumiho #2179