9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • cooll
    Ez igy gáz!!nem lehet vele normálisan játszani(atim van)hát köszönöm szépen :S -11 huf
  • valaminick
    Ah mind1 ujratelepitem:)
  • Although
    Milyen mókás az a videó. Soha nem értettem minek veszik meg az ilyenek a az ilyen játékot, akik végigrohanják vagy sírnak hogy nem egyszerű :D vagy zavarja őket ha gondolkodni kell.:) Na mindegy. Szóval mit lát az ilyen amikor csak rohan benne. Nem tudja élvezni a környezetet vagy csak megállni bámulni milyen szép lett. Na szóval nem értem.
  • valaminick
    Sziasztok!

Meg akartam valtoztatni olvashatobbra a fontokat a jatekba mint ahogy az egyik forumba irtak de az ő meg egyéb hosszu betuk kockak lettek:)
    es nincs meg az eredeti 2 file a witcher2/CookedPC/global/gui/ konyvtarbol nemtudna valaki a ket fontot feltenni valahova?
    köszi
  • ratgab
    Én is! Nem igaz, hogy emberek nem tudunk tekintettel lenni a másikra! Sokan vannak, akik várják a jövő heti patch-et, amivel normálisan lehet már játszani (+ AMD driver-t, ami jobb futást biztosít majd az ati-soknak) és nekik úgy elég rendesen szétszarják egyesek a játékélményt?

Nagy kérés lenne, hogy rakjátok spoiler makróba a válaszokat???? (spoiler makró képzése megcsodálható a makró kék kapcsolón belül a szmájlik mellet... tessék már megtanulni!)

Amúgy meg, akik megvették eredetiben, azoknak van egy szép kis papír alapú teljes végigjátszásuk is az eredeti lemez mellett! Mielőtt szétspoilereznétek mások játékélményét, ha kérdésetek van, akkor azt ott megnézhetitek (ilyen, hogy elakadtam... hol van ez, hol van az, ha ezt csinálod ez lesz, ha azt csinálod az lesz típusúakra gondolok!)!

Akiknek meg warez verziójuk van húzzanak már vissza a ki...aszott Warez topikba és ott basszák már szét a játékélményét másoknak!!!!!!

Előre is köszönöm!
  • SaGa Jr
    Kicsit utánajárva a témának, a következő skill-ekre dobható mutagen (elég ha 1-es fokon megvannak, nem kell maxra tolni):
    Alap ág:
    Fortitude és arrow redirection

Az alábbi ágak csak azután nyílnak meg ha az alap ágban mindenre lett legalább 1 pont rakva.
    Alchemy:
    Condensation, Metathesis, Berserker, Mutant, Amplification

Magic:
    Enhanced Yrden Sign, Sense of magic, Control over the Power

Swordmanship:
    Invincible, Combat Acumen, Whirlwind

Tehát tulajdonképpen a legerősebb, legnehezebben elérhető dolgokra lehet pakolni mutagént.
  • Fenrir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A neve Cedric ha jól emlékszem.
  • SaGa Jr
    Menj ki a településről és annak a külső részén is vannak árusok (van egy "boszorkány" aki mindenféle növényeket árusít, van egy elf árus aki neked kell és csapdákkal meg hasonlókkal foglalkozik és van még egy figura aki ha jól emlékszem talán bőrökkel meg páncélokkal foglalkozik elsősorban; kettő ezek közül a saját házában dekkol). Na az egyikük (egy elf) árusítja a kívánt receptet meg árusít bombákat is. Nézd meg a térképet és az alapján tájékozódj.
    A manus időnként fenn van egy fán de fel lehet hozzá mászni létrán.
  • böröczk
    mint kiderült, már nálam volta könyv.. mostmár csak a recept kéne, végigjártam az összes árust, de sehol..
  • SaGa Jr
    Szemben a törpe kováccsal (a szemközti ház az). A térkép is jelzi csak menj be a házba és ott van (szintén törpe).
  • IMYke2.0.0.0
    A fél topikot törölném a francba...
  • böröczk
    a könyvesbót merre van? én is épp azt a küldit csinálnám, mielőtt rátérek a főszálra..
  • wedge31
    Még mindig nincs HG ? irtani kéne a szemét spoilereket.
  • Fenrir
    Hmm, megnézem őket este.
  • SaGa Jr
    Jobban megnéztem ezeket a kill-eket. Namost a kis pöttynek a karikában kell lennie valahol ha rakható bele mutagén.
    AZ endurance-ba például már az első fejelsztés utn (tehát ha 1/2-es) is mehet mutagén. A mellette lévő nyílelhárítós skill-be is szintén mehet 1-es szint után a mutagén.
  • bendáj17
    azt valahogy meglehet oldani hogy a betűméret nagyobb legyen mert elég kicsi??
  • SaGa Jr
    Tényleg nem cserélhető a mutagén. Ha egy skill-hez hozzá lett rendelve egy mutagén akkor az marad benne végleg. Nem fejleszthető. Szóval a lesser mutagéneket ki is lehet dobálni a francba (eladni ha így jobban tetszik bár nem értemi miért venne bárki is witcher-eknek való mutagéneket) és a normál meg greater típusokra hajtani, csak azoakt megtartani.

Erről az állítólagos pöttyről én is olvastam de én úgy, hogy fölötte kell legyen és nagyon pici, könnyű nem észrevenni. Ezért jobb próba szerencse alapon végigklikkelgetni a meglévő lehetőségeket.
  • Fenrir
    Állítólag kell lennie egy kis pöttynek előtte mint a fegyvereknél amibe bele lehet tenni a rúnát.

Nos nekem nincs olyan képességem ami előtt lenne pötty, gondolom ez azt jelenti, hogy nincs mutagen slotom sem üresen.

Az igaz, hogy mutagen típust nem lehet cserélni, de lehet fejleszteni lesser-től felfelé ugyanazt?
  • SaGa Jr
    Nem csak olyanokba. Nézd végig mindet és nyomj mindnél egy jobb klikket. Amelyikbe bedobható mutagén annál az meg fog jelenni.
    Nem sok olyan képesség van ami mutálható.
  • SaGa Jr
    4 db van. Ebből három viszonylag egy kupacban az utolsó meg ezektől jóval távolabb, keleti irányban lesz majd.
    Indulj el déli irányban egyenesen az elf árustól a településen kívül míg elérsz az erdőben egy olyan helyig ahol rengeteg kis vörös pötty van a minimap-on. Na azok között nézelődj. A fészek kiiktatásához meg spéci gránát kell amit megvehetsz az elf árustól a településen kívül (a receptet is tőle veheted meg).
  • David9317
    Vki nem tudja merre találom a nekker fészket?... mert sehol sem találom :D
    előre is köszönöm
  • Fenrir
    Tehát csak olyanba lehet tenni ami 2/2-es?
  • evil006
    A mai napon megkaptam email-ben az ajándék dlc kódot az 576-tól.

De valamiért nem tudom letölteni. Valaki tud tanácsot adni ? Megköszönném.

NÉHA KAPCSOLSDÁSI PROBLÉMÁK IS VANNAK.
  • Syrew
    Már megkezdett játék alatt is le lehet venni a nehézséget,aztán a harc után meg visszarakod.
  • Gabe18
    Na jó lehet csak 1 óra volt az a kettő...
    Ehh... Na még majd valami előző mentésből visszamegyek a városba, hátha valami árusnál feltűnt a megváltó csodafegyver, de kétlem...
  • Gabe18
    Na részemről ennyi volt ez a játék.
    Egy részen eltöltöttem egy laza 2 órát egyetlen ellenféllel, asszem ennyi elég volt ahhoz hogy megutáljam. Ez alatt kb a legnagyobb siker hogy olyan 35% enrgiát levettem tőle talán 2x.
  • cylonflatus
    Már az 1. felvonás vége is máshogy alakul. Például ott van az a másik roncshajó ugye. Nos aki Iorveth mellé áll az ne is keresse, mert az a Roche szálhoz tartozik, a tündét támogatva viszont egy másik küldetést fogunk kapni.
  • cylonflatus
    Három, plusz az elején a prológussal végülis négy. Viszont az első után amikor eljössz Flotsamból a 2. és 3. felvonás egészen más attól függően, hogy Iorveth vagy Roche mellett állsz ki.
  • Tomcsi1987
    siker
  • Tomcsi1987
    Igen Réce kellene, de a kurváknál nem találtam a faszinál.
    Orvvosi sátorban meg csak dethmold van meg az őrök előtte.
    Azért még keresgélekXD
  • Sir Quno Jedi
    Lev35-ön befejezve az első végigjátszásom. Hmmm. 10/10 leszámítva harcot, az szar.
  • broman191
    Tudok közelebbit, Dethmold az orvosi sátrat átvette a dokitól a küldi idejére ugye, aki amúgy ott szokott lenni - ott is van, csak kívül, és nem belül mint általában, éjszaka nálam ott aludt a sátor előtt egy széken, tőle is lehet Récét venni! Ő van a legközelebb ha Récére van szükség hamar! :)
  • Shiwo
    spoiler:

Réce nevű italt kell meginni, ha jól rémlik, akkor a qrvák sátránál álló egyik npc árulja a receptjét...
  • Tomcsi1987
    Üdv
    Most én akadtam el 2. fejezetben, a boszorkányt akit mágián elégették, azt elvégeztük, és most megtámadták henselt a fejvadászok, megöltem őket. És most Dethmold varázsló nekromanta küdletésnél járok. Azt mondja igyak erősítő főzetet megittam mindent de egyik sem az:(
    Valaki jár itt?:)
    Hol találok erősítő főzetet amit kér?:O
  • Kongy
    Witcher 2 Full HD LED TV-vel megtámogatva (saját gameplay):

• Shiwo
    sokan írtátok, hogy gondok vannak radeonokkal, nekem szerencsére az 5870-nel semmi probléma nincs... 2,8-as intel quad van mellé, meg 4 giga ram, win7, high grafon fut (azt is javasolta a config, illletve bekapcsoltam a dinamikus csontvázat mellé) röccenés nélkül...bár nem tom mennyi fps-en, minden esetre nem látszik úgy, hogy szaggatna....nagy ritkán van egy pici lag, de az tényleg csak elvétve fordul elő, és csak pár pillanatra
  • nab
    Igyál macska főzetet és látni fogod a vérfoltokat.
  • cikasz
    Nem tudja valaki megmondani Cedric hol van miután Triss-t elrabolták?
    köszi.
  • bajgunar
    Megvan, de toltam rá, és nem csin semmit :S
    Biztos nem találta el rendesen :S
  • MerlinW
    Annyit fűznék hozzá, ha lebénította, akkor már fusson a háta mögé és onnan üsse, mert ugye a hátbatámadás 2x többet ér. Sőt, fegyverfejlesztéssel még többet.