9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • mike01010101
    Senki nem temette, én sem.
  • Malakai
    Nem mintha sok-sok játékkal a hátuk mögött lévő stúdiók ne adnának ki jópár patchre szoruló játékokat. Persze ez önmagában nem mentség, de azért temetni se kelljen már!
  • mike01010101
    Ez igaz, csak az a gond, hogy ezt a játékot már egy sokkal tapasztaltabb csapat, sokkal több pénzből csinálta igy az elvárások is magasabbak.
    Az elsőt jellemző "suta báj" elmúlt, ennek már egy profi, 100%-os terméknek kell(ett volna) lenni. Ettől függettlenül persze nagyon jó játék
  • Különc
    Kayran elleni harc előtt állok, megcsináltam az első pár küldetést Flotsam körül így elérkezettnek látom az idő arra, hogy röviden összefoglaljam milyen érzéseim is vannak játék közben, a játékkal kapcsolatban (spoiler nélkül):

Grafika szép, néhol számomra már túlságosan effektekkel teli, műanyagos, olajos a táj, ám a karakterek ruházata, tetszik, mimikájuk, szájmozgásuk nem annyira. Továbbá azt vettem észre, hogy high beállításokon nekem sokkal gyorsabban fut a játék mint mediumon és lowon, bár ennek az az ára, hogy kb óránként tartanom kell egy restartnyi szünetet mert nagyon melegszik a gtx 460 tőle.

Harcrendszer tényleg elég bizarr, számomra egyáltalán nem látványos a folyamatos vetődgetés, (hard fokozaton játszom) néhol ellehet csípni egy jó kis kombót de az is inkább a szerencsének köszönhető.
    Több ember/lény elleni harc leginkább a türelmen, a jól időzített vetődéseken és az egér pötyögtetésével kivitelezhető csak, ami pozitívum és negatívum is. A Batman Arkham Asylumban lévő harcrendszer nagyon tetszett, jó lenne több játékban is látni valami hasonlót.
    Másik dolog ami negatívum és pozitívum is, hogy nem lehet kiteolni, ha egy ideig elszaladsz az ellenségtől egy "láthatatlan" falba ütköznek és megállnak vagy egyszerűen eltűnnek. Ezt jobb lett volna kicsit másképp megoldani.

Sztori eddig szoszo, de ezt annak tudom be, hogy az elején vagyunk, majd ha újrajátszom nekiállok magyar nyelven is, de én mindenképpen angolul akartam először, mert a "fecske" "Mongúz" és barátaitól kiráz a hideg. A kockázástól hányok, vagy leejtem a kockákat vagy kidobom őket állandóan a játéktérről, szóval nekem az nem jött be, kocsmai bunyó túl könnyű ám látványos, szkander is inkább könnyű, mint nehéz ellenben idegesítő.

Külön írnék még a nehézségtől: elég szkeptikusan olvastam az írásaitokat arról mennyire nehéz a játék normalon és afelett és a feltételezésem beigazolódott. Hardon kezdtem és abszolút nem érzem annyira rossznak a helyzetet, mint az általam olvasottak, ízlés kérdése úgy gondolom, aki szeretne gyorsabban haladni, pörögni a sztorival (amit ír is mikor kiválasztod a nehézséget) annak easy, többinek más. (Más kérdés, hogy túl nagy a különbség easy és normal között)
    Szerintem nem para, mindenre szerencsére van ellenszer, mákfaktor csak akkor játszik, ha kicsi a terület, rossz felé vetődsz, rosszkor jön egy kis lagg stb.
  • wendi1106
    thx megpróbálkozom vele :D
  • mendel7
    A hárpiacsapdákat akkor tedd le amikor hárpiák támadnak rád és majd ők beviszik a fészekbe, mivel Geralt nem tud felmászni oda.
  • mzoli7
    Ha valakinek van fölös Titokzatos árús vagy más DLC-je azért adnék cserébe Ultimate Alchemy Suit vagy Finisher Pack DLC-t.
  • fixpont
    A Draug harc elott nem lehet menteni es fozetet inni? Mert nincs kedvem 10 percig utni az elotte allo oroket hogy azutan 5 masodperc alatt lemszaroljon es kezdhetem elorol olni az oroket, erre valaki tud megolast?
  • cooll
    Remélem kiad az ati is egy fasza drivert amivel játszható lesz.
  • cooll
    Aha rengeteget töltött
  • ratgab
    Azért nem kell farkast kiáltani! Kell neki igaz egy 3 patch (plusz AMD-seknek egy normális Driver), mire minden tökéletes lesz és jól is fog futni, de attól függetlenül ez egy jó játék!

Ha emlékeztek a Witcher 1 is döcögősen indult (maratoni töltési idők stb.)
  • cooll
    Talán...Én imádtam az első részét.Főleg a strigával vívott harcot szerettem.
  • kev
    A nehézsége az ázsiai rpg-re emlékeztet, azok ilyen mazohisták..a Kayran kinyírása még a videókat látva sem lesz egyszerü.
    Várom a patch-et hátha.Még akár az év RPG-je is lehet(ne).
  • wedge31
    Már mindenki vette mit akarsz ezzel a fröcsögésel újreg vagy alreg, kezdesz unalmas lenni.
  • Avenger
    Én tudtam, hogy azzal, hogy AMD kártyát veszek, bevállalom, hogy a driverekkel néha szenvedni kell. Az elmúlt félévben több játéknál is volt így. Legalábbis olvastam itt fórumon... mert nekem minden jól ment valahogy.
  • cooll
    Igen ingyen dlc...aha persze ne élj mese világba:D megoldják ezek hogy hogy húzzanak le még több pénzt az egyszeri felhasználótól!
  • enlightened
    Az a baj, hogy most így mivel hétvége van, semmi se fog történni, mert ilyenkor nem programozzák a hotfixet, majd jövő héten folytatják és reménykedhetönk hogy akkor elkészül, de lehet még akkor sem. A witcher készítők meg lehet, hogy jó arcok, hogy ingyen DLC, mert így meg úgy, de kiadtak egy félkész gamet amit most patchelnek, és kiadtak az AMD-nek egy olyan bétát amin mindent megváltoztattak.

Hát nem tudom, de most nem érzem úgy, hogy mások lennének mint a Bioware meg a többi lehúzós cég.
  • wedge31
    Alapvetöen utálom a QTE megoldásokat de itt, hogy megnyertem az első tornát bunyóban egész jó lett, főleg az animációk.
  • cooll
    Milyen már ez?ááá csomó játékkal volt dolgom de,szinte egyikkel se volt semmi gáz!!!vagy driver vagy stb...de hát ez:S könyörgöm egy vicc az egész!még hogy felnőtteknek készült...mert látni benne csupasz mellet meg alig borotvált pinát
  • Avenger
    Nincs semmi baj az optimizáltsággal szerintem, egy mai középkategóriás gépen ultra-ubersampling és megy 40-50fps-el...

Nekem High fölött megy kicsivel, 5850, dual core E2140@3,2 GHz (igen 3-4 éves cucc) és 2 Gb ram@800MHz. Igaz csak 20-40 fps, de többet várni egy ilyen géptől nem is kell. 11.4-es catalystot használok amúgy.
  • Dokika86
    Tatomul nem a játék optimalizálás-val van gond hanem az ati kártyák driver-ével
    mivel nem kaptak csak egy béta build a játékból igy nem sikerült letesztelniük
  • cookac
    Ez nem játék, inkább egy interaktív mesefilm lett.

Az biztos, hogy az agyat nem dolgoztatja meg. Találkozz ezzel, menj ahhoz, beszélj azzal, fantáziátlan. Pl. mikor Vengerbe érek és egy törpe elkacsázik velem a fogadó leghátsó szobájába. Aszongya ez a szobám és elviharzik. Kapom is a küldit, hogy menjek el a tanácskozásra és beszéljek azokkal, akikkel azelőtt voltam, hogy a törpe megmutatta volna a szobám. Tiszta őrület...

Talán a készítők nem ismerik a mondást: néha a kevesebb több...
  • cooll
    Ha fele annyit figyeltek volna az optimalizálásnál mint amennyi szart küldtek hozzá akkor talán az év játéka is lehetne!
  • cooll
    Nem hogy leszedtem vólna!!
  • cooll
    Akkor nem sajnálom.Csak azt a pénzt amit ki adtam érte.
  • cooll
  • cookac
    Egyre inkább zavar, hogy több az átvezető anim mint az akció. Ez kb. olyan, mintha egy filmet néznék, pedig nem azt akarok. Nem emléxem olyan játékra, amin bealudtam volna az unalomtól, de ezen sikerült.

Lehet, hogy a sztori ütős, de semmi witcher érzésem nincs. Inkább amolyan küldönc vagyok. Menjek ide-oda, 2 perc alatt kész, majd jön 5 perc animáció. Pofáznak mindenről, én meg elbóbiskolok az unalomtól.
  • cooll
    Lesz.rom,vissza rakom az első részét és csáá,vagy fable 3,"oszt kapjákbe a lengyelek vagy ki a rák csinálta.
  • cooll
    Ez az nekem se,már próbáltam csomót és ugyanaz
  • ratgab
    Én 11.5-el próbáltam, de nem az igazi!
  • wedge31
    Moderátor figyelmébe topikba is kérd, mostanába müködött az is.
  • TVelvet
    még nem kaptam jogot.
  • wendi1106
    Hali

valaki tudja hogy a 2.fejezet "A hárpiaszerződés" küldinek hogy lehet a csapdákat kihelyezni a fészkekre ?
  • böröczk
    nem tudom, nekem is csak az ubersampling van kikapcsolva, és hd5770-em van..
  • cooll
    Ki próbálta 11.5 driver-el?meg nekem a hot fix is fent van.
  • ratgab
    Legalábbis Ati kártyákon egyenlőre!
  • ratgab
    Pontosan erről beszélek, hogy NINCS skálázhatóság! Ez a probléma, hiába állítasz bármit is nem tapasztalható gyorsulás!
  • ratgab
    Úgy néz ki, hogy 5770-en, habár ez sem teljesen igaz, mert Kongy-nak állítólag jól fut ugyanilyen kártyán, de például más kolléga is jelezte, hogy nála se jó 5770-en és neoseeker-esek se tudták tesztelni ugyanilyen kártyával!

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy milyen Driver van nálad fent?
  • cooll
    Nem tudom,nekem a közepes szintet éri el a pc-m és minimumon is ugy fut mint maxon,mi ez ha nem elb.szott optimalizálás?És még mielött valaki mondaná!!direkt x et is firissitettem stb...
  • torma1
    Nekem is Ati-m van.6950-es 955BE procival. Minden fullon kivéve a legjobb mintavétel meg az elmosódások mert az idegesít. FullHD felbontásban Tökéletesen fut. Milyen Ati kártyáknál jön elő a gáz futás?