The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
nos feltettem én is a drivert, most az elején 8 fps helyett 49 1680-ban maxon 😊 (uberlóf*sz off)
Így már jobban tetszik. Remélem a játék is fog.

Megvan, hogy hova kell bemásolni a mentést, de most nem tudom, hogy melyik oldalon láttam a megfelelõ elérési útvonalt! Természetesen nem kell felrakni az 1-et!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Bár nekem is 4 magosom lenne...!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
lol <#eljen>
Azt tuti biztos! De szerintem én csak holnap estétõl tudok véleményt alkotni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bizony, helyre! <#eljen> Nyílt tereken nem megy 40 fps alá, szóval így élvezhetõ. <#smile> Köszi! <#worship>

wedge31
Aki hardon tolja most szólok, hogy ipari mennyiségü fecske kell majd.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jó hír, mert nekem is ilyen videókártyám van (+ 3gb ram és egy q6600 quadcore)... megnyugodtam akkor!

Látom helyreállt a rend és a te lelki békéd! Szívbõl kívánok jó játékot és hátha ez letöri a hõbörgõk szarvát is!

Shep
Kösz. Jó lenne ezt az fps problémát is orvosolni, mert 15-30 fps-el nem az igazi az élmény 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Igen.

JaSoN HuNTeR
Milyen a játék meséljetek srácok? Az én gépemen szerintetek jól fog futni? THX a választ.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Shep
Magyarul a Q-val rálövöm a kék löketet? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Aardot nyomsz rá és ha elkábul akkor jön be a kivégzés.

Shep
Na kipróbáltam én is, új béta driverrel sem lett jobb nekem akármit állítok mindig ugyanannyi az fps 😞 A játék viszont hangulatos, a harcok végre élvezetesek egyelõre nem sokáig jutottam úgyhogy a többi meg majd még elválik.

A kivégzéseket, hogy lehet elõcsalni ,mert párszor sikerült de nem tudom, hogy mit is csináltam ,hogy beadta?

wedge31
Regisztrálni kell elötte.

wedge31
Detto a másik kettöre már nem is emlékszem.

A kockapokeren hoztam a formám nyerek folyamatosan de a szkander ugy néz ki nekem nem lesz könnyü.

Kongy
de a gond ott kezdõdik h nincs aktiváció fül <#nezze>:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

bélanéni
(mondjuk ez nekem nem volt le semmit a játékélménybõl)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Remélem is mind a 4 jel egyformán jól használható lesz, mert az elsõ részben asszem csak 2-t használtam, talán mégegyet nagyon ritkán, de a 4.-et sosem.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

wedge31
De király lett az aard pedig az elsö részben az igni volt a favor nálam de ezek a kivégzések tul csábitóak.

Kongy
köszönöm

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Valaki meg tudná mondani h a Mysterious Merchant DLC-t h tudom aktiválni, letölteni?

CalebJoe
IMYke2.0.0.0: mit nem értesz ezen alap ellenfelekrõl beszélek nem bossokról érted pl. egy bandita ne verjen már le egy kombóval hogy közbe még védekzeni sincs idõd

koschwarz: amatõrnek nézel már több mint 20éve játszok tisztába vagyok a dolgokkal de hogy a francba haladjon az ember elõre ha az alap szörnyek leverik, nincs meg az az egyensúly hogy az elején gyengébb ellenségek és ahogy haladunk egyre erõsebbek jönnek
Kongy
Mondjuk nem is biztos h szívesen vettem volna meg, ha csak a lelketlen DVD plusz kézikönyv kiadást kapom. Bár megvettem volna úgy is.

bélanéni
Nekem is nagyon tetszik a csomag, mi ez ha nem példaértékû és nagyon szimpatikus hozzáállás? Aki erre rossz szót szól, az már kötekedõ és rosszmájú. Szerintem elsõ osztályú a körítés és a minõség.

Kongy
heh... most látom csak h a Premium Edition-höz kapott kis "Útmutató" nevû könyvecske egy komplett magyar végigjátszás! Minden elismerésem ezért.
Emellett járt a csomaghoz a térkép, a külön DVD tokban lévõ Bónusz DVD és Soundtrack CD, plusz a Papercraft figura, és a levél, benne az érme. Hát ez már majdnem egy Collector's kiadásnak felel meg. Gyakorlatilag AC Brotherhood Codex Edition tartalmú, leszámítva a speckó artbookot, és a reneszánsz ládikát...

bélanéni
Az L.A. Noire-nak kellene még megjelennie PC-re és minden vágyam teljesülne. Mondjuk fél év múlva amikor végigtoltam ezt a remek Witcher2-t. <#eljen>

Köszönöm.
UUUU
Meseld mar el nekem, ez miert is PC exlusive ?

"CD Projekt clarifies Witcher 2 console talk "

"Importantly, however, The Witcher 2 will be the same game on console as it is on PC."

bélanéni
(Win7 alatt Documents & Settings helyett Users vagy Felhasználók)

bélanéni
C:\Dokumentumok\"USER_NÉV"\My Documents\The Witcher\saves

Oké, rendben, már csak az kéne, ha valakinél fennt van, megírná az alapértelmezett helyett?
Ezt értem, de minek kapcsolódik bele valaki a 3. résznél?😄 Nekik is az lenne a jó, ha mindenki megvenné mindegyik részt😊
INVERT MOUSE-t a user.ini-be hogy lehet átállítani?????
IMYke2.0.0.0
Ha rendesen az alapértelmezett helyre másolod, mennie kell - a játéknak nem kell fenn lennie hozzá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én annak is örültem volna, ha egyáltalán nincs fejlõdés😄
bélanéni
Én a grafikai részleteket / összbenyomást / zene monumentalitását / hangulatot tekintem elsõdlegesnek, a fejlõdés abszolút másodlagos. Persze ha az szar lenne, akkor a többi sem érne túl sokat, de hogy lenne szar? <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Ne legyen igazam(!): el fogja - kénytelen lesz, ahogy írtam: az "újoncok" miatt.

nekem is egy kicsit szaggat megnézem a driver frissítés után ha meg jó majd jó lesz.

Meg tudná valaki mondani, hogy ha a régi Witcher mentéseimet, anélkül, hogy felraknám az egyest, be tudom-e importálni a kettesbe? Csinálta már valaki?
Azért remélem, hogy a Bioware nem meri ezt újra eljátszani a ME3-nál.
bélanéni
Én ilyen részleteken nem akadok fenn. Inkább legyen magyarázat nélkül Level1 ismét a Witcher, mint hogy csupán racionális okoknál vezérelve kimaradjon a karakterfejlõdés. Akkor meg azért menne a rinya, hogy ez RPG???

Pluskast
Na az új driver segített viszont baromira pörög a kártyám. Jó lenne egy optimalizáció.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

lolSL
mindenki aki rákattint pénzt utal nekik

bélanéni
Hihetetlen, YouTube tele van "How to crack Witcher2" meg "Download Witcher2 Full Extra Premium Version" stb... típusú videókkal. Ennyi hülye unatkozó ember van, hogy ilyen fake-videókkal játszadoznak, vagy ez valami üzlet része? Én ehhez már kevés vagyok. <#wilting><#zavart2>

koschwarz
kissé leamortizálódott a witcherünk...na ilyenre még nem sok jó, egyedi megoldást láttam egyébként, mármint folytatásokban, amikor ugyanaz a karakter, hogy legyen megint láma, hogy lehessen fejlõdni 😄
lásd: amnézia 😄DD

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

IMYke2.0.0.0
A válasz(t szerintem Te is érzed belül) egyszerû: a The Witcher 2 eladásához szükséges, hogy az elsõ résszel nem játszók is élvezzék - legyen kihívás.

Ha történetesen lett volna egy az 1. részbeli állapotot 100%-ban átimportálási lehetõség, akkor jó pár tízezren félistenként kezdhetnénk a 2. részt, a többi "újonc" meg rinyálna.

bélanéni
Hiába még csak elsõ szintû vagy <#banplz>