9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • fixpont
    Nem is ertem a kerdest, amikor Cedric vernyomait kell kovetni nem is talalkozol kover orokkel. :)
  • wedge31
    Idén sajnos leirhatod mert jövöre jön.
  • fixpont
    Ha MMORPG-k is jatszanak a versenyben, en a SW:TOR-t sem irnam le.
  • böröczk
    segííítség

chapter 1 vége felé (gondolom)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Where is Triss résznél, amikor Cedric vérnyomait kell követni, kezdek megzizzenni, folyton lekapnak a sörhasú őrök, pedig már minden irányt próbáltam, úgy gondolom.. 10edjére futok neki, kicsit már unalmas Geralt halálanimációját végignézni ennyiszer..
  • wedge31
    Hát ha ez a lenti szinvonal akkor én maradok ezen a szinten...

• enlightened
    Nincsen még hotfix, szerintem ők valami másra gondolnak, de felesleges más hotfixeket felrakni, csak az fog használni amit a witcher 2 hoz adnak ki.
  • enlightened
    A mai felhozatal mellett nagyon esélyes. Sajnos nagyon lennt van a színvonal köszönhetően a konzolok vásárlóinak, és nincs semmi ami kiemelkedne és visszahozni a régi időket.
  • mike01010101
    Erre gondoltam, ha Skyrim gyengébbre sikerült mint ez az csalódás lesz, pedig a megjelenés elött erre fogadtan volna.
  • poori
    De hogy tetted be a mentést a játékba?Én betettem a többi mentés mappájába,és azt irja ki hogy nincs áthozható mentés.
  • Micsu
    skyrimen kívül ellenfele se lesz
  • mike01010101
    Tetszik a játék, tényleg és senkit nem akarok megbántani de ha ez lesz az év RPG-je (netalán az év játéka) azért kicsit szomorú (vagy inkább elégedetlen) leszek.
  • stuka85
    Nem igaz már mindent kipróbáltam, de véletlenszerűen kilép, ha meg akarom nézni az inventorimat. Másnál is előfordult ez a hiba, megvettem a gamét mert szerintem bőven megéri, csak ne lennének ezek a hibák. Talán a jövő heti folt segít.
  • cikasz
    Van már hozzá? Hol?
  • poori
    Hogy kell áthozni a karaktert az 1-ből?Valaki azt mondta,hogy a magyar szinkronos mentést nem ismeri fel.Igaz ez?
  • torma1
    Tudja valaki hogy mik azok pontosan? Mik a fő döntések amik oda vezetnek?
  • torma1
    Nincs. Csak a sima. Így is akadás nélkül megy. Ami nagyon beakasztja az a legjobb mintavétel bekapcsolása.
  • wedge31
    16 féle befejezés van.
  • ratgab
    És a hotfix nincs fent?
  • torma1
    Valaki tudja mik a befejezések? Hány van pontosan? Itt is van mint az 1-ben, hogy kik mellé álltál? Aki hozott át mentést az egyből az milyet hozott? Semleges, stb-re gondoltam.

Tudna valaki küldeni egy Rend, és egy Mókusos mentést? Nem akarom elkezdeni elölről az 1-et. Van valami komolyabb következmény ha pl él Adda? Vagy csak dialógust kapsz?
  • Laza
    Gyors voltál :)
    Hány óra volt kb a végigjátszás?
  • torma1
    Driver 11.5-ös
  • ratgab
    Észrevesszük, hogy tetszik másoknak! És a hibamentesség valóban szerencse kérdése és semmi más! Lehet, hogy régebbi Drivered van fent, vagy fene se tudja!
  • ratgab
    Nem az a baj, hogy van gépigénye, hanem az a baj, hogy nyilvánosságra hoztak egy minimális rendszerkövetelményt és egy ajánlott rendszerkövetelményt és a játék ennek EGYÁLTALÁN nem megfelelően viselkedik (Ajánlott felett is jóval képes olyan jelenségekre, amit minimumon kéne produkálnia alap esetben)

És ez már éppen elég okod ad a zúgolódásra! Én személy szerint jobban szeretem, ha valami normálisan fut... világrengető látványtól a stabilitásért cserébe szívesen lemondok! Itt jön a képbe a másik dolog, hogy NEM tudod annyira lebutítani a grafikát, hogy érdemi változást vehess észre a teljesítményben, szóval valami nagyon, de nagyon nem klappol (hangsúlyozom, hogy jelenleg) ezzel a grafikus motorral és játékkal!
  • ratgab
    Olyan nincs, hogy 100 %-os termék, ennek ellenére az ember (én is), mindig azt várja el, ha ennyire feltuningolja a várakozás!
  • BEAST #4186
    Csak furcsa szokásai vannak :D
  • cikasz
    Nem tudom ki, hogy van vele Triss-t is jól megrajzolták, de Philippa egy istennő!
  • wedge31
    Olvass vissza egy kicsit, pont most volt róla szó.
  • h3mpi
    A mutagéneket hogy kell használni?köszi választ
  • böröczk
  • IMYke2.0.0.0
    Megvette?
  • böröczk
    Szerintem add el a játékot, még a végén agyvérzést kapsz.
  • böröczk
    Ennyi rinya között észre se veszik sokan, hogy vannak, akiknek mégis csodával határos módon nincs gondjuk a játékkal.

Az elején kicsit betojtam, mert prölőgben kilépett egyszer random, azóta kétszer, de már játszottam vele 15-20 órát.

A sok riogatástól szintén berosálva nem tettem fel mindent ultrahigh-ra, majd miután highon ment reccenéstelenül, felnyomtam mindent maxosra, úgy is játszható volt (még ubersamplinggel is), majd ubersamplinget levettem, és tökéletesen megy, minden egyéb beállítás csutkára húzva.
    hd5770-em van, 1 hónapja tettem újra a vinfost, akkor frissítettem mindent, lehet, ez is közre játszik.

A harcrendszerrel nekem is akadt némi problémám, néha leveszem ízire, néha visszapakolom normálra, nem a csaták szívóssága miatt játszom egy játékkal sose, hanem a hangulat, sztori, stb, így nekem nem az a kihívás, amikor egy mezei sörhasú 50-es katonát kell fél órán át püfölnöm.

Eddig 9/10, és csak azért nem az év játéka nálam, mert az a Portal 2 : D
  • HBK
    Ezek szerint nem néztem szét eléggé, köszönöm a segítséget!
  • wedge31
    Silver ore-t veszel a kovácstól könyveket meg a könyvesboltból.
  • poori
    Honnan lehet letölteni az ingyenes DLC-ket,mi az a promóciós kód és főleg hol lehet azt beszerezni?
  • HBK
    Srácok nem tudja valaki hogy honnan szerezhetek silver ore-t, és könyveket a szörnyekről amiket le kell vadászni az első fejezetben?
  • fixpont
    Nyomogatni kell az eger gombot es mindig huz 1 kicsit a ballistan de megzavarjak, de ha az egerrel mindig jol kattintatas akkor kb 5-6 hullam utan sikerul neki felhuzni, az a resz eleg idegesito az elejen.
  • mike01010101
    Minden hullám után állitani kell a ballisztán
  • Sheltem
    Én már az elején elakadtam :)

Valaki tud segíteni? Szóval ugye a ballistával kell lőni, valamint a hullámokban jövő védőket leölni. Namost kb 6 hullámnyit öltem meg / lőttem a ballistával de nem történik semmi.

Mit rontok el? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én sem értem a fikatengert... borzalmas játékok jelentek mostanság, és akkor rögvest kígyót-békát kell kiabálni egy olyanra, ami majdhogynem minden becsületes vásárlót lecidáz a monitora előtt... jó hogy nem fut rendesen egy 10 éves PC-n...