9144
-
fixpont #4210 Nem is ertem a kerdest, amikor Cedric vernyomait kell kovetni nem is talalkozol kover orokkel. :) -
#4209 Idén sajnos leirhatod mert jövöre jön. -
fixpont #4208 Ha MMORPG-k is jatszanak a versenyben, en a SW:TOR-t sem irnam le. -
#4207 segííítség
chapter 1 vége felé (gondolom)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Where is Triss résznél, amikor Cedric vérnyomait kell követni, kezdek megzizzenni, folyton lekapnak a sörhasú őrök, pedig már minden irányt próbáltam, úgy gondolom.. 10edjére futok neki, kicsit már unalmas Geralt halálanimációját végignézni ennyiszer.. -
#4206 Hát ha ez a lenti szinvonal akkor én maradok ezen a szinten...
-
#4205 Nincsen még hotfix, szerintem ők valami másra gondolnak, de felesleges más hotfixeket felrakni, csak az fog használni amit a witcher 2 hoz adnak ki. -
#4204 A mai felhozatal mellett nagyon esélyes. Sajnos nagyon lennt van a színvonal köszönhetően a konzolok vásárlóinak, és nincs semmi ami kiemelkedne és visszahozni a régi időket. -
mike01010101 #4203 Erre gondoltam, ha Skyrim gyengébbre sikerült mint ez az csalódás lesz, pedig a megjelenés elött erre fogadtan volna. -
poori #4202 De hogy tetted be a mentést a játékba?Én betettem a többi mentés mappájába,és azt irja ki hogy nincs áthozható mentés. -
Micsu #4201 skyrimen kívül ellenfele se lesz -
mike01010101 #4200 Tetszik a játék, tényleg és senkit nem akarok megbántani de ha ez lesz az év RPG-je (netalán az év játéka) azért kicsit szomorú (vagy inkább elégedetlen) leszek. -
stuka85 #4199 Nem igaz már mindent kipróbáltam, de véletlenszerűen kilép, ha meg akarom nézni az inventorimat. Másnál is előfordult ez a hiba, megvettem a gamét mert szerintem bőven megéri, csak ne lennének ezek a hibák. Talán a jövő heti folt segít. -
#4198 Van már hozzá? Hol? -
poori #4197 Hogy kell áthozni a karaktert az 1-ből?Valaki azt mondta,hogy a magyar szinkronos mentést nem ismeri fel.Igaz ez? -
torma1 #4196 Tudja valaki hogy mik azok pontosan? Mik a fő döntések amik oda vezetnek? -
torma1 #4195 Nincs. Csak a sima. Így is akadás nélkül megy. Ami nagyon beakasztja az a legjobb mintavétel bekapcsolása. -
#4194 16 féle befejezés van. -
ratgab #4193 És a hotfix nincs fent? -
torma1 #4192 Valaki tudja mik a befejezések? Hány van pontosan? Itt is van mint az 1-ben, hogy kik mellé álltál? Aki hozott át mentést az egyből az milyet hozott? Semleges, stb-re gondoltam.
Tudna valaki küldeni egy Rend, és egy Mókusos mentést? Nem akarom elkezdeni elölről az 1-et. Van valami komolyabb következmény ha pl él Adda? Vagy csak dialógust kapsz? -
#4191 Gyors voltál :)
Hány óra volt kb a végigjátszás? -
torma1 #4190 Driver 11.5-ös -
ratgab #4189 Észrevesszük, hogy tetszik másoknak! És a hibamentesség valóban szerencse kérdése és semmi más! Lehet, hogy régebbi Drivered van fent, vagy fene se tudja! -
ratgab #4188 Nem az a baj, hogy van gépigénye, hanem az a baj, hogy nyilvánosságra hoztak egy minimális rendszerkövetelményt és egy ajánlott rendszerkövetelményt és a játék ennek EGYÁLTALÁN nem megfelelően viselkedik (Ajánlott felett is jóval képes olyan jelenségekre, amit minimumon kéne produkálnia alap esetben)
És ez már éppen elég okod ad a zúgolódásra! Én személy szerint jobban szeretem, ha valami normálisan fut... világrengető látványtól a stabilitásért cserébe szívesen lemondok! Itt jön a képbe a másik dolog, hogy NEM tudod annyira lebutítani a grafikát, hogy érdemi változást vehess észre a teljesítményben, szóval valami nagyon, de nagyon nem klappol (hangsúlyozom, hogy jelenleg) ezzel a grafikus motorral és játékkal! -
ratgab #4187 Olyan nincs, hogy 100 %-os termék, ennek ellenére az ember (én is), mindig azt várja el, ha ennyire feltuningolja a várakozás! -
#4186 Csak furcsa szokásai vannak :D -
#4185 Nem tudom ki, hogy van vele Triss-t is jól megrajzolták, de Philippa egy istennő! -
#4184 Olvass vissza egy kicsit, pont most volt róla szó. -
h3mpi #4183 A mutagéneket hogy kell használni?köszi választ -
#4182 #4146 -
#4181 Megvette? -
#4180 Szerintem add el a játékot, még a végén agyvérzést kapsz. -
#4179 Ennyi rinya között észre se veszik sokan, hogy vannak, akiknek mégis csodával határos módon nincs gondjuk a játékkal.
Az elején kicsit betojtam, mert prölőgben kilépett egyszer random, azóta kétszer, de már játszottam vele 15-20 órát.
A sok riogatástól szintén berosálva nem tettem fel mindent ultrahigh-ra, majd miután highon ment reccenéstelenül, felnyomtam mindent maxosra, úgy is játszható volt (még ubersamplinggel is), majd ubersamplinget levettem, és tökéletesen megy, minden egyéb beállítás csutkára húzva.
hd5770-em van, 1 hónapja tettem újra a vinfost, akkor frissítettem mindent, lehet, ez is közre játszik.
A harcrendszerrel nekem is akadt némi problémám, néha leveszem ízire, néha visszapakolom normálra, nem a csaták szívóssága miatt játszom egy játékkal sose, hanem a hangulat, sztori, stb, így nekem nem az a kihívás, amikor egy mezei sörhasú 50-es katonát kell fél órán át püfölnöm.
Eddig 9/10, és csak azért nem az év játéka nálam, mert az a Portal 2 : D -
HBK #4178 Ezek szerint nem néztem szét eléggé, köszönöm a segítséget! -
#4177 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Silver ore-t veszel a kovácstól könyveket meg a könyvesboltból. -
poori #4176 Honnan lehet letölteni az ingyenes DLC-ket,mi az a promóciós kód és főleg hol lehet azt beszerezni? -
HBK #4175 Srácok nem tudja valaki hogy honnan szerezhetek silver ore-t, és könyveket a szörnyekről amiket le kell vadászni az első fejezetben? -
fixpont #4174 Nyomogatni kell az eger gombot es mindig huz 1 kicsit a ballistan de megzavarjak, de ha az egerrel mindig jol kattintatas akkor kb 5-6 hullam utan sikerul neki felhuzni, az a resz eleg idegesito az elejen. -
mike01010101 #4173 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden hullám után állitani kell a ballisztán -
#4172 Én már az elején elakadtam :)
Valaki tud segíteni? Szóval ugye a ballistával kell lőni, valamint a hullámokban jövő védőket leölni. Namost kb 6 hullámnyit öltem meg / lőttem a ballistával de nem történik semmi.
Mit rontok el? :) -
#4171 Én sem értem a fikatengert... borzalmas játékok jelentek mostanság, és akkor rögvest kígyót-békát kell kiabálni egy olyanra, ami majdhogynem minden becsületes vásárlót lecidáz a monitora előtt... jó hogy nem fut rendesen egy 10 éves PC-n...