The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs baj a szinkronnal direkt ilyen.
De az baromi vicces hogy mit összeszerencsétlenkedtem a fõmenüben, az extra DLC-t le se tudtam tölteni, mert egyszerûen nem tudom beírni a kódot a helyére, egyszerûen nem írta be a karaktereket. Vicc, de ez legyen a legnagyobb baj 😊

wedge31
A magyar szinkronnal is ez az érzelemmentes stilus volt sok embernek a baja pedig ez direkt ilyen.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bélanéni
Eszméletlen szép, de a szinkron az iszonyat gyenge, fõleg Geralté
Ugyanazzal a játékkal játszunk. Ez a monoton érzelemmentes hang nem "véletlenül" lett ilyen, ez direkt így lett felmondva. Baszki ez eg Witcher!! Szerintem meg marhára el van találva, mi a gondotok már állandóan. Állandóan megy az elégedetlenség meg a rinyálás. Egy ilyen eszméletlenül összerakott játék, erre megy a szõrszálhasogatás, de amúgy meg szerintem tényleg direkt jó Geralt hangja. Ez egy ilyen érzelemmentes (nem a nõi nem iránt) csávó.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

De ugyanaz.

Why so serious?

Dehogy csak azt. Van béta! <#smile>

zzeN
Olvass vissza.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Rage47
semmi köze a Kotorhoz
azért a párbeszédekben, esetleg a karakter fejlõdésben mégiscsak van szerepe nemde?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Prince23
Nvidiához sem jött ki újabb VGA driver. továbbra is az áprilisi 18-ai drivert lehet letölteni nvidiáról.

Maxtreme
dobj hozzá még kb 3 magot, akkor élvezhetõen fog futni 😊)
ps: a Kotorhoz kb köze nincs.

gamestar kommenteknél valakinek futott, de nem max grafikán...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

De futott simán medium és high közötti beállításokkal egy 3,2 Ghz-es pentium 4-en.

Jól látom, hogy egyelõre megint az ATI-sok szopnak? ATI kártyákhoz még nem jött ki olyan mágikus driver mint az Nvidia-soknak ami ad kb 40 fps-t?

Már az elsõ része sem futott egy magossal...
egymagos processzorral fut valakinek?

Prince23
Sztem Uncharted 2 grafját így is megalázta a Witcher 😄 Ugye Kongy? 😊

Egyébként csak engem zavar a tárgy felvevés? Mármint az, hogy szinte alig látom, hol vannak a felvehetõ cuccok, és néha lazán átrohanok felettük...
wedge31
Én magyar szinkronnal toltam az elsõ részt, így nincs hasonlitási alapom.

ahogy hallottam,nem ugyanaz,mint az 1.rész színésze sajnos
TDC Geronimo
Eszméletlen szép, de a szinkron az iszonyat gyenge, fõleg Geralté.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ez a játék egész jóféle remélem nem túl nagy a gépigénye...kicsit hasonlít a KOTOR-ra

wedge31
Azért nem semmi, hogy ez csak a medium graf.

CalebJoe
meg az alt-os helyett
Szívesen a szeme közé néznék annak, aki kitalálta ezt a medál markolászást a hagyományos Tabos item highlight helyett. <#gonosz3>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

CalebJoe
áá neked is nvidiád van, most kb 20-30fps van ati és nvidia közt
Maxtreme
Hát ja. Eddig nem nagyon mozdul 7-10 FPS-rõl a cucc, ez a driver tényleg kurva sokat dobott a sebességen.

Viszont az AF láthatóan itt sem nagyon megy, pedig driverbõl forceolva van a 16x.

Shep
Hát valami olyasminak tûnt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Batmanci
A hang mindenkinél surround???

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

w77d
az tényleg rossz húzás, az egyben mindig úgy ittam a fõzeteket hogy láttam hogy mivel lesz dolgom...

Palinko
sztem ez igen rossz húzás lett, de ezt leszámítva fantasztikus
IMYke2.0.0.0
<#nyes><#vigyor2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Végül is logikus. Én is mindig alvás elõtt/közben szoktam meginni multivitaminos italt. 😊
IMYke2.0.0.0
Á, tényleg!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CSAK meditálás közbe!
Szerintem ezek a lengyelek mindent megtettek a sok síró és elégedetlenkedõ játékosért. A dobozok minõsége, a plusz hülyeségek, a dlc-k, stb. A rengeteg nyelvû honosítás. Én elégedett vagyok, nem volt gond se telepítéskor, se aktiváláskor, se a dlc-knél. Az új driverrel még jobban fut, eddig se volt gond. Ha minden fejlesztõ és kiadó igy állna dolgokhoz jó lenne.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, csak tipp: dupla klikk?

Lehet hogy iszonyúan láma vagyok de hogy lehet meginni a fõzeteket? AZ elején gondoltam iszok pár fõzetet katapult elõtt de egyszerûen nem bírtam rájönni hogy kell. A "fülekbe" be tudom rakni bombákat de pl italokat nem lehet... Hogy kell?
Utána rámész mégegyszer, kiválasztod a letöltött DLC-t és telepíted, ha minden ok, akkor kipipálja
Nektek is volt olyan hogy kiakadt video lejátszás közben?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Azért megizzasztottatok ám! 15h óta olvasom a mai hsz. termést és most értem a végére...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Próféta szóljon belõled! Rendszerigénye miatt és optimalizáció miatt még mindig aggódok picit!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Nekem is, nem is értem ki sírja vissza azt a guitar hero szerü ritmusra nyomogató örületet.

Én úgy hallottam, hogy 6 van a 2. részben, de te játszol vele és nem én (egyenlõre)! És természetesen én is emlékezhetek rosszul <#smile>!

Hát nem mindegy, hogy 8 vagy 50...<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Szerintem, mi járunk jobban: nem 0 day akarunk majd online regisztrálni, meg DLC-t letölteni = nem lesznek gondok

wedge31
Nálam öt van egyenlöre.

<#eljen><#wink> Szvsz a harc nekem jobban bejön, mint az elsõ részben, szóval egyelõre nekem jobban tetszik, mint az elsõ. <#zavart1> Elsõben is csak a harccal volt bajom és azért hagytam abba. <#smile>

Kongy
Már regisztráltam. Beírom a promóciós kód menübe, tölt egy kicsit, és semmi.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
" (uberlóf*sz off)" - Bannerbe! 😊

6 jel van a 2. részben tudtommal!