9144
-
torma1 #4250 Azért én megkérdezném a fejlesztőket minek csinálták az Őrület fokozatot. Ha meghalsz akkor vége. Én már az elején kb 20x meghaltam. Remélem lesz hozzá valami javítás vagy mod ami kiszedi a maradandó meghalást belőle. Ha nem tudod visszatölteni a játékot mi értelme van? Kíváncsi vagyok végig viszi-e valaki meghalás nélkül. :) -
Mozes #4249 Úgy gondolom ez az a játék amit illik már csak a fejlesztők előtti tiszteletből is megvenni eredetiben!!!! Mint a régi PC játékok... térkép, magyar leírás, kiegészítő extra DVD, stb....
Jó hogy még vannak ilyen fejlesztő cégek! -
HBK #4248 Angolul játszom. :) Köszi a tippet akkor sztorizgatok. És arra tudtok mondani valamit hogy kb. level hányon tudok megbirkózni egy csapat Nekkerel? -
#4247 Legjobb
[IMG][/IMG] -
#4246 Azaz, majdnem. :D -.-'' -
#4245 Méhkas. -
#4244 Úgy rémlik valami "darázsfészek" a bomba neve ami kell, nézz utána hátha van kereskedőknél, de célszerűbb ha a fősztoriban elérsz odáig hogy hogy Letho-val megküzdesz, a legyőzése utána lesz automatice pár olyan bombád, akkor csináld meg ! :) -
jocika #4243 Miért nem tette be a képet? -
jocika #4242 Nekem 5770-m van és ezekkel a beállításokkal simán megy, grafikai hibák nélkül. Talán látszik...
-
#4241 Az erdőben találod meg, oda kell kimenni, ott nincsenek őrök, csak pár nekker. :) -
Although #4240 Igen én is azt érzem felhígult az rpg-t vásárlók piaca egy kicsit :) Azért a metacritic mindent megmutat. És bár nem vettem meg még egész biztos vagyok benne nagyon jó olvasva a kritikákat ott. Szóval egy rpg-nek nem kell egyszerűnek lennie! az nem ez a kategória. Az a Portal, Crysis, etc, etc. Ez nagyon zavaró dolog, mert magam részéről nem szeretném ha ez lenne az irány. Szóval jó a metacritic, mert jól mutatja a világszerte még létező rgs-ek ítéletét is. És a 9.0 pont mindent mutat. Szerintem még a Dragon Age-ek sem volt ennyi. -
HBK #4239 Már mint olyan fejfájást hogy megölnek. -
ratgab #4238 Nem minden NVidiásnak (van aki írta, hogy felrakta a beta driver-t és úgy sem volt jó) megy! Az a baj, hogy annyira kiszámíthatatlan, hogy megy vagy nem, hogy az hihetetlen!
Mint látod csak itt a fórumon vannak olyanok, akiknek ugyanolyan kártyával nem megy, másoknak meg igen.... -
HBK #4237 Level 6-on a Nekkerek csoportba elég nagy fejfájást okoznak. Normális ez? És sok helyen kerestem receptet egy olyan bombára amivel fel lehet robbantani Nekker nest-eket de nem nagyon találtam. Valaki tudna segíteni? -
ratgab #4236 Azért azt tegyük hozzá, hogy most nem az AMd-sek hibáztak, mivel a fejlesztés vége felé még CD Projekt annyit változtatott a játékon, hogy az előre bekészített driver már nem is volt hozzá! -
#4235 SPOILER!
Hajnalban befejeztem én is a játékot, a vége számomra kissé lapos volt, bár mindenre fény derült, akkor sem volt kifejezetten epic, semmi nagyszabású történés (kivéve a sárkányt még Letho előtt), így kissé hirtelen bekövetkezett lett a befejezés...folytatást hamar, wild hunt rulz!
Összességében a grafika látványos, stílusos tud lenni, optimalizálás ráférne egyértelműen, az irányítás lehetett volna jobb is, de így sem vészes - nekem helyenként gondom volt azzal, hogy nem akart kardot váltani Geralt hiába nyomkodtam, aztán die - ezen felül egész jó. A mozgás lehetett volna szabadabb is, amit nem szerettem, hogy itt-ott van lehetőség felmászni valamire, leugrani valahová, máshol, ahol nincs előre definiálva a lehetőség, ott nem teheted meg...2011-ben egy szabadabb mozgásrendszer nem lenne luxus, hogy nem kellene sétálni kerülve x métert a járhatónak megcsinált útra, csak azért mert a karakter nem tud a fél méterrel alacsonyabb helyre lelépni, és fut egy helyben.
A sztori kiváló, végig intenzív, amikor azt hiszed tudsz már valamit, mindig biztosítanak róla hogy dehogy, nem tudsz te semmit, amit tudsz is, csak elhitetni akarták szándékosan, de van bőven több a nap alatt...a végére tartogatva a nagy igazságokat. Ami zavart valamilyen szinten hogy nincs fast travel, azaz sok idő elmegy azzal hogy A-ból B-be mászkálsz, oda aztán vissza, közben semmi nem történik, odafelé mindenkit lecsaptál, nem történt respawn bizonyos időn belül, visszafelé dögunalom, "mész egy csőben" hegyek között kivitelezve (chapter 2 főleg, chapter 1-ben nem vészes, de ott is jobb lett volna valamivel nagyobb szabadság az erdőben), aztán telnek a percek unott fejjel, indokolt lenne a Fallout-féle katt-katt fast travel lehetősége helyenként, ha nem is állandóan használva.
A nehézséget illetően a balansz...normál szinten játszottam, ahol fogtam a fejem eleget, odafigyelve is néhol igen nehéz tud lenni, szinte már-már lehetetlenül (persze ahogy fejlődsz, változik), az elején nagyon gondolkodóba estem a sokadik ugyanott bekövetkezett halál után, hogy uninstall-e, pedig nálam ez soha nem fordul elő. Egyetlen fontos dolog kimaradt, amitől játszhatóbb lenne a játék...az inventory-ból használható elsősegély csomag, potion, vagy bármi hasonló, mert így hogy meditálva ihatsz csak nagyon lassan regeneráló hatású potion-t...ez így a tovább tartó harcos részeknél játszhatatlanná teszi a játékot, az egészséges kihíváson helyenként bőven túllőttek ezzel. Viszont ha könnyű szintre leveszed a nehézséget szinte csak áll az ellenség és várja hogy lecsapd, és ha ugyan "hivatalból üt rád" párat akkor is szánalmasan kis értékeket sebez...normal-on pedig az említett őrület. Balansz...szóval all-in-all nem lenne gond, csak ez a heal-rendszer elég gyengus. Kihívás természetesen védekezni, reálisnak is betudható hogyha lesérültél nem megnyomsz egy gombot kétszer, két adag medkit elhasznál aztán élet full, az a rendszer sem az igazi, de ez sem hogy állj harcon kívül vagy fél percet hogy visszamenjen az életed nagylassan...harc közben pedig alig alig megy vissza valamennyit, többet csapnak le, védekezve is, mint amennyi regenerálódik (potion használatával is), itt a gond...
A fegyverzet és felszerelés - hamar rá lehet jönni hogy a pénzt nem adagolják valami bőkezűen, mindenre szórni nem lehetőség, sőt vásárolgatni bizonyos hiányzó összetevőkön és recepteken/ábrákon kívül más készterméket (pl. kard, ruha) nem is feltétlen érdemes, minden megcsinálható ócsóé' ha megvannak a csináld magad leírások. A páncélok fejlesztése mondhatni hasznos, a fegyverek rúnái...1-2 használható, a többi gyengus. A tőrdobálós képességgel pedig az epikusnak szánt harcok akúr túl rövidek és könnyűek is lehetnek, ninja Geralt mindenkit és mindent ledobál. :D Elég nevetséges volt amikor a chapter 2-ben a ködben folyó csatában a nagy-nagy lángoló démoni hadvezér életerejét kb. a felére dobáltam pár másodperc alatt pár tőrrel és mozdulni nem tudott...
A karakterek között vannak igazán szórakoztató arcok, pl. a chapter 2 beszélő trolljai, rajtuk feküdtem, milyen szövegeket nyomnak, aztán Zoltan, a törp, "a tetű csípjen meg de örülök neked" és hasonló megnyilvánulásai... :D
Végítélet:
A játékra megéri időt szánni, élvezetes fantasy rpg, minden hibájával együtt, a nehézség miatt mazoisták és türelmesek előnyben. A játék motorjának viszonylagos optimalizálatlansága miatt nagyobb géppel rendelkezők szintén előnyben. -
ratgab #4234 Mármint FAble 3-al (Egyébként ne csak olvasd az infókat, hanem próbáld is ki, elején döcögősen indul, de egy idő után olyan élő világba csöppensz, ahol rengeteg mindent tudsz csinálni és nagyon szórakoztató... habár én az első részt is nagyon kedvelem)! De igen ez a lényeg! -
#4233 Egész biztos, hogy sokkal többnek megy mint nem megy már csak a nvidia piacvezetö státusza miatt is.
Lehet, hogy nem vágom de nekem azért hitelesebb egy olyan user score lista ahová több ezren irnak mint ez a topik ahova kb 100 ember irt a megjelenés óta és még lehet hogy sokat mondtam. -
felegyi #4232 Eddig számomra az év csalódása ez a cím... ha csak 2 fokkal jobb lenne a grafikája mint az egynek, már akkor szép lenne. Nem kellene tökölni javításokkal, mindenkinek futna akinek az első is ment, és ha azt a rohadt kattingatós rendszert visszatennék... év játéka lenne számomra. A Witcher anno a maga "egyszerűségével" csábított el, ezt az egyszerűséget nem véltem felfedezni ebben... nagy kár érte! -
#4231 erre valaki? -
#4230 egy döntés miatt szívtam ennyit, úgyhogy vissza is töltöttem, és jó gyerek voltam : DD -
Although #4229 Ez a lényeg nem :)) -
Although #4228 De ez azért zavaró Értem én, kell a pénz és elfogadja, pláne egy kelet európai gyártó az adott gyártó, Nvidia támogatását. De így kiadni hogy a másik gyártmány vásárlói szívjanak :),ez visszaüthet mert a tömegemberek közös jellemzője, gyorsan ítélnek és mennek. Lehet igazuk is van. Ezt volt szerencsém a Conanban végignézni. :) -
ratgab #4227 Én rendkívül jól szórakozom vele eddig! -
ratgab #4226 Én is ezen gondolkodtam el a FAble 3 kipróbálása után! És bizony, ha MOST akarnék venni valamit, akkor az a Fable 3 lenne... És meg is fogom venni, ha majd normalizálódik a költségvetés! -
ratgab #4225 Térjünk vissza erre az értékelésre, ha már normálisan fut, mert én pl jelenleg nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni (problémák lerontják a kedvem!) -
Although #4224 Fable III elolvasva az infokat körökkel egyszerűbb szimplább játék szerintem. Microsoft tömegtermékeket gyárt nem minőséget. Magam részéről csak a Witcher 2-t fogom megvenni. + a Skyrim-et :) -
#4223 Úgy látszik, hogy te nem vágod ezeket a dolgokat. User Score-t meg ilyeneket olyanok adnak akiknek megy. Nekem nem megy de még sehova nem írtam be és nem húztam le a játék pontszámát. Akiknek szar a game jelenleg azzal vannak elfoglalva, hogy hogy javítsák ki. Ami persze nem fog menni a hotfix nélkül. Akiknek megy azok meg szavazgatnak meg emelik a game-t az egekbe.
Ha reális értékelést akarsz, akkor itt a fórumon számold meg hány embernek nem megy. Csak ezen az oldalon többet fogsz jelengleg találni, mint akinek megy. -
mike01010101 #4222 Szerintem azért a witcher 2 jobb mint a Fable 3 (saját vélemény, nem kell elküldeni rögtön az anyámba)
A nekker fészkek berobbantáshoz milyen bombát javasoltok? -
#4221 Azon gondolkodom, hogy a FABLE 3-at kellett volna megvennem.
Mert elég jó játék, és ahhoz nem adnak ki hotfixet hanem így is megy. Szomorú, pedig vártam a witcher 2-t. -
felegyi #4220 Nos a játék szépen fut, kb 10 percig... utána randomra elkezd "lagolni". Így élvezhetetlen marad, fél mp-es késések vannak amikor leütök egy rohadt gombot. Ez így élvezhetetlen, már nem tudom mit verjek szét a monitoron kívül...
Még csak a várbörtönben vagyok, épp most szökök, de eddig semmit olyat nem véltem felfedezni ami jó és szép volt az első részben! Igaz gyönyörű a játék, de a régi motor jobban tetszett... valahogy Witcheresebb volt, ergo rohadtul nem illik ehhez ez a csili vili "Unereal"-re hajazó motor... nekem egy levél vagy vér ne világítson egy játékban... -
#4219 Jó lesz az a 60 százalék 80-nak is.
Nézz körül az user score listákon mindenhol 90 százalék környékén van a játék ha 40% fikázó volna mint te nem lenne ennyi.
Persze mindig a rinya a leghangosabb és most az atisok részéröl van benne valami.
Megértem, hogy el vagy kenödve az ati probléma miatt de maga játék ettöl még kiváló lett de persze nem hibátlan. -
ratgab #4218 Teljes mértékben egyetértek minden egyes szavaddal és érzéseddel! -
Haversrác #4217 Szasztok, kéne egy kis sgítség. a 2. felvonás hárpiaszerződés. Odamegyek az első fészekhez amiben valami mágikus tárgyat is találtam. Lerakom a csapdát, utána a csalit de egyik hárpia sem akarja felvenni. Mit kell csinálni????
-
ratgab #4216 Igen! Azt érdemes várni, amit a játékhoz csinálnak. -
ratgab #4215 Konkrétan a játékhoz nincs! Csak a Hd 6xxx szériához jött ki egy hotfix és az állítólag pár embernek, akinek 6-os szériás Ati-ja van segített! Gondoltam, hogy hátha jó másnak is! -
Although #4214 Az Age of conan kenterekkel nehezebb és jobb mint az lesz, az előzetes infok alapján. De egy MMO-t nem lehet összehozni egy solo rpg-vel. :)Egyszerüen nem tart ott a technika hogy withcer 2 szintű mmo rpg-t vagy akár Dragon Age-t csináljanak szerintem. Egyébként lassan mindenhonnan le lehet venni az mmorpg-ből az rpg-t csak mmo-k vannak És ez sajna már a Conanra is igaz, el se merem képzelni a többit :D -
#4213 tényleg? pedig engem félpercenként kinyiffantanak, ha az orruk elé kerülök, kill the bastard szöveggel : D
spoiler
pláne amikor a vérnyomokat követve haladok macskalötyit hörpintve, hogy véletlenül se tévesszem el a nyomokat..
lehet, van valami köze, ki mellé álltam, nem de? -
#4212 Hát, te biztos maradsz, mert benne vagy a 60%-ban akinek rendesen megy a játék (vagy nem megy rendesen de elfogadod úgy is).
De van a maradék 40% aki megvette és most nézi a dobozt, mert még ezt meg amazt készítenek hozzá, hogy normálisan lehessen játszani. Szerintem ezeket nem most kéne készíteni hanem benne kellett volna lennie a dobozban amiért 10k-t fizettem.
És lehet hogy a Bioware lehúz meg minden, de azt megvettem és aznap tudtam vele játszani és nem kellett hotfix meg patch, hogy nem fagyjon ki a játék ha meghal valaki.
Az egy dolog, hogy a a játék jó, de semmit nem ér hogy jó, ha nem tudnak vele játszani. Erősen átgondoltam már, hogy nem kellett volna megvenni.
Akkor azt mondanám, hogy megérte (ha a papírfigura, meg a pénzérme helyett a hotfix-et tették volna a dobozba, meg a patchet, hogy ne fagyjon). Jelenleg a pénzérmével meg a papírfigurával nem nagyon tudok mit kezdeni, de az a baj, hogy a játékkal sem. -
fixpont #4211 Igen? '11Q2-t lattam meg legutobb mint megjelenesi datumn wikin meg "Targeted for the second half of 2011". :) De akkor az mar leht regi.