9144
-
Micsu #4290 hány játéknál játszotta már el ezt az ati, nem volt elég a szopásból, legközelebb is ati vegyél -
fixpont #4289 "Viszont ha könnyű szintre leveszed a nehézséget szinte csak áll az ellenség és várja hogy lecsapd, és ha ugyan "hivatalból üt rád" párat akkor is szánalmasan kis értékeket sebez...normal-on pedig az említett őrület."
Easyn szinte sosem blokkolja/vedi a tamadast a gep, normalon meg kokemenyen minden karakter. A normalhoz kepest a hard alig nehezebb, normalon mar mindent csinal az AI hardon ugy vettem eszre csak kisebbet sebzel vagy nagyobb a HPja, de nem lenyeges a diffi. -
#4288 A Dragon Age 2 legalább normálisan fut "high" beállításokon, nem úgy mint ez, még minimumon sem. Nem tudom hogy lehetett így elrontatni, vagy csak direkt ilyen, csak atin nem megy. Remélem lesz majd vmi patch ami egy kicsit javít vmit. -
Prof William #4287 Eléggé az lett tényleg... A mostani játéktermésben ez a két játék a két véglet.
DA2 - végletekig leegyszerűsített szinte semnmit sem kell csinálni/craftolni/készíteni/kotyvasztani + főleg használni. A harcok valami túlpörgetett hack-and-slash -ok ahol animéket megszégyenítő mozdulatokkal mészároljuk az ellent. A mágusok meg géppuska gyorsasággal szórják a tűzlabdákat...
Witcher 2 - nagyon oda kell figyelni, hogy mit miért és miből készítesz/kotyvasztass. És használni is kell őket bőven ha nem akarsz fűbe harapni. Már normálon is ha 2-3 ellenfél körbevesz és nem vagy eszednél akkor kb 5 másodperc alatt halsz meg. Bár ez is csapkodás de nagyon kell taktikázni különben isntant halál. Viszont mekkora sikerélményem volt amikor elsőnek sikerült ( 3 újratöltés után ) lerendezni egy helyen kb 8 Nekkert a megfelelő taktikázással. -
#4286 Még nem nyirtam ki a csápost de már 14 óránál tartok, több lesz ez még 60 óránál is de ez mindenkinek a játékstilusától függ alapvetöen. -
Gabe18 #4285 Rá lehet, ott kombinálni kell a kard tartóját, a hátrészt, meg a fejrészről lelógó csíkot. -
#4284 Valaki megkeresné nekem azokat a hozzászólásokat ahol támogattak a házigazda jogra, mert nem találom sehol. -.-' -
Bandris86 #4283 Két fő történeti szál van, így már 80 óra... -
muhpet #4282 Ezek a papírfigurák nagyon állatok!:D Csak azt nem tudom, hogy hogyan kellene feltenni Geralt hátára a másik kardot. Fel kell ragasztani, vagy mi, mert nyílást én nem találok neki sehol. -
Jimmyke #4281 Azért jó páran benézték az Isabela negatív attack speed% bugot és játszhatatlan lett nekik a játék.
Engem csak a bugos import miatt kihagyott játék jelenetek idegesítenek, várok is a következő végigjátszással, amíg tuti mindet ki nem javítják. -
Micsu #4280 "Meg hát DA2-vel nem voltak problémák legalább. "
azon kívül hogy egy kalap szar tényleg nem -
#4279 Amúgy mindenki szidta, a dragon age 2-t hogy rövid, és mondta, hogy majd a witcher 2 kenterbe veri, most meg azt olvasom fórumokon, hogy 40 óra kb a játék, hát nem mondanám olyan hosszúnak a DA 2 -höz képest. Meg hát DA2-vel nem voltak problémák legalább.
Nem tudom kezdenek ellenérzéseim lenni a witcher 2-vel kapcsolatban, nem azt kaptam amire számítottam :(. -
#4278 "Jó járt aki megvette eredetiben mert a falbe3 is meg a witcher 2 is olyan trojanos a skidrowal és mégis mindenki játsza őket."
aha...... -
#4277 menj le alfába és főzd meg
ctrl gomb a meditálás -
Noodlee #4276 Mongúz főzetet eltudom készíttetni valakivel?
A küldetés azt írja, hogy főzzem meg, de vakki hogy?
Az első rész kimarad, lehet azért nem egyértelmű sok dolog számomra a játékban... -
#4275 Amúgy a fable egy idő után tényleg nagyon szórakoztató nagyon sok midnent lehet csinálni az emberek között, le köt 60 óráig is. -
#4274 Na igen, ezek helyett kellett volna a hotfixet betenni a dobozba :S -
#4273 Menj vissz a kezdő részhez ahol a katonák az elején a lakókat összegyűjtötték! (aztán átvezető) -
Evoluti0N #4272 Hm 3d vision uninstallja jelentősen megnövelte az fps számot. Mondjuk nem is használtam 3d-t, szal nem kár érte :D -
meteoreső #4271 Jó járt aki megvette eredetiben mert a falbe3 is meg a witcher 2 is olyan trojanos a skidrowal és mégis mindenki játsza őket.
A gyűjtői kiadásosokat meg irigylem...
Szeretnék rákérdezni hogy azt a fránya szekérrel lezárt lázadókat hogy lehet onnan kicsalogatni mert sehogy se ment ... -
#4270 SSAO-t vedd ki mindenképp. -
XeroX #4269 Három kérdés. (configurator)
1. hogy lehet kikapcsolni a homályosítást ?
2. hogy lehet kikapcsolni a ködösítést, ne csak 20 métert lássak, hanem a végtelenbe.
3. Az árnyékok maxon direkt olyanok mint a GTA4 ben mikor megjelent ?
(a karakter arca is fekete kockás)
Thx
-
pocok022 #4268 nem tok felmászni nem tom mért -
#4267 Jó kérdés, a szinteket sohasem nézegettem, egy jó ezüst kardod van az már elég, és próbálj úgy mozogni hogy a hátadat ne támadhassák, maradj ki a tömeg középpontjából! (ha van valami dobálnivalód amivel sebezheted őket egy csoportban akkor azt is érdemes bevetni, ha minden veszni látszik) -
Gabe18 #4266 Éjjel Letho kinyirása vagy egy órán át nem sikerült, ma meg megvolt 10 perc alatt, egy minimális főzetivás változtatással...
De amúgy nagyon bírom hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!harcolsz vele, ott az energiacsíkja, leverem a negyedét aztán meghalok. Na mondom ez nem lesz meg az életbe se, erre kiderül hogy nem kell a csikot levinni csak félig... -
#4265 Semmi gond mindaddig amíg nem nyálaz le (valószínűleg elsőre megölne, legalábbis a potion alapján, mivel nagyon nagy damage értéket resist-el), de egyszerű elkerülni... :) -
pocok022 #4264 köszi
-
Gabe18 #4263 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a csápokat levágtad, és magára dönti ott azt a kis építményt akkor már csak oda kell menned bal oldalt ahol rádőlt a fal, és csapkod még a két csápjával. A csápokat elkerülve felfutsz a romokon és animáció. -
#4262 A leomlott részen fuss fel, a többi már egyértelmű lesz! :) -
pocok022 #4261 én nem szereztem meg de anélkül ismehetem a szörny ellen de lehet hogy azért nem tom ki nyirni
-
Evoluti0N #4260 AMD Phenom II X4 965, 4 giga ram és egy nem éppen mai darab 1 gigás geforce 9800gt graf kártya. Ez a konfigurációm. Nem éppen egy erőgép, de a mai játékok 90%-a még így is elmegy maxon (esetleg az élsimítást nem kapcsolom be), a többi 10% meg közepes beállításokon. Vagy "high"-on, ha van very high. Ez meg néhány helyen minimum grafikán is szaggat. Érdekes... -
#4259 hali, hogy kell megszerezni a csapdát amivel majd a szörnyet kinyírom? az örök állansdóan elkapnak és le akarják vágni a kezem.. :( -
pocok022 #4258 sziasztok láttam itt a forumon egy olyat hogy hogyan lehet megölni a Kayrant de most nem találom sehol, mert én is ott akadtam el levágom a csápjait de utána nem tom mit kell csinálni. segitsetek légyszi kösz -
MauroN #4257 Köszönöm. -
#4256 #4177 -
MauroN #4255 Valaki segítsen légyszíves.
A Witcherek Ezüstkardjához szükségem lenne ezüstércre.
Hol található vagy vehető? -
furgelab #4254 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3-om -
#4253 Aki nyíltan válaszol erre, azt a ráküldött bérgyilkos ninjáim fogják kinyírni!
-
#4252 hány chapterből áll a játék? -
Sforzan #4251 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem a recept mellé kapsz egy tippet, hogy le kell egy ritka növénnyel is ki lehet váltani. Azt hiszem a vízesés mögötti barlangban lelhető fel.