The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek mit tudnék még csinálni, hogy legalább a 30 fps meglegyen a csatákban? Illetve másnak is van ilyen problémája akiknek ATI-ja van?
Köszi.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A számla hátulját néztem már ott nem volt. De mondom most megnézem még egyszer ne írjak hülyeséget. Hát ott nincs is, de a számla ELEJÉN ott van a sok szöveg közepébe beleragasztva.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én sem találom az ajándék DLC kódját, bár én nem a CD Galaxis-tól vásároltam, hanem a Gamestop-tól, de úgylátszik jól átbasztak vele...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Mert most éppen elfogadta a regisztrációt, aktív lett a Letölthetõ Tartalom rész, de ott alapból a Troll Trouble szerepel.
Én a dobozban semmilyen kódot nem lelek már...<#nemtudom>#nemtudom>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
de lehet még csak az elején vagyok.
sõt az elfogadás, accep SPACE-re van állítva, ami annyit jelent, hogy az xboxnak az "A" gomb megfelelõje :S
ha nagyon sikeres lesz pc-n, bevetik konzolokra is, ott meg ugye még sikeresebb lenne
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Pár kép tõlem:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Az elején vagyok, az ostromnál, az elsõ harcok után. Azt kell mondanom, hogy nekem eddig bejön a dolog, így kb. egy óra után. Ennek a nagy része persze cutscene volt, de nagyon megadják a hangulatot, az tény.
A futtatással sincs gondom, szépen fut high beállítás mellett, Phenom X4 965, 4 gig RAM, ASUS Radeon 5850 1gig. Nem méregettem az FPS-t, de teljesen simán megy idõnként egy negyed másodpercre megröccen, de egyáltalán nem zavaró. Viszont valami elképesztõen gyönyörû játék!
Úgy érzem, jó vásárt csináltam. Ja, és a PE tényleg nagyon igényes, a régi szép idõkre emlékeztet,mikor még mindenféle apróságot is adtak a játékok mellé, és a CE fogalma nem is létezett.
Szóval eddig nagyon meg vagyok elégedve!
Ja, a harc is jobb lett sztem, mint az egyben volt. Akciódúsabb, és hack and slash, igen, de még mindig jobb, mint az 1.-ben a "Most klikkelj te paraszt!" megközelítés 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
hogy a kisebb "gyerekbetegségek" ellenére hihetetlen élmény. Nem akarok flamelni vagy vitát szítani de valahogy igy képzeltem - volna - a Dragon Age 2-t. Ha az animációk és a kamera kezelés kicsit finomabb lenne nem találnék benne hibát.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Valamit biztos ki kell kapcsoljak a beállításokból, csak nem tom mit..
Vagy mindenki széles monitora van? 16:9, senkinek sincs 4:3?
Viszont nem tudom importálni a régi mentésem.. azt monjda unavailable és nem hagyja megkeresni. Van rá mód?
de azért közel nem olyan látványos mint a Gow 3.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ha többen jönnek rám, mindig meghalok.
Mit kell csinálni?
Mert a védekezés csak egy ember ellen jó.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Megmerem kockáztatni, hogy a Metro 2033-tókl is szebb játék lett, teljes pompájában értem, max beállítás, 1920*1200 mellett.
Hihetetlen am. A szinkron meg nagyon jó, kivéve Geraltnak, de hát õ egy ien érzelemmentes figura. persze ennek ellenére is a nõk a gyengéi 😄
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com