The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Sziasztok, minden létezõ grafikai beállítást kikapcsoltam illetre lowra tettem. A játék 24 fps-en döcög. Core2 Quadom van és Radeon 4670-em. Tudom hogy a grafikus kártya nem a legújabb, de a minimum fölött van és levettem mindent LOW-ra illetve kikapcsoltam. A proci meg elég erõs a Duo-khoz képest is.

Szerintetek mit tudnék még csinálni, hogy legalább a 30 fps meglegyen a csatákban? Illetve másnak is van ilyen problémája akiknek ATI-ja van?

Köszi.

TBTPumpa
Nekem számla az olyan mintha egy húsboltban vagy zöldségesnél vettem volna... Nem A4-es méretû, hanem egy kis cetli, na ezen tuti nincs kód a DLC-hez!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Lol... de hülye vagyok.
A számla hátulját néztem már ott nem volt. De mondom most megnézem még egyszer ne írjak hülyeséget. Hát ott nincs is, de a számla ELEJÉN ott van a sok szöveg közepébe beleragasztva.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TBTPumpa
Nézd meg a számlát hátulján! A CDG általában oda szokta nyomtatni a DLC-s kódokat!
Én sem találom az ajándék DLC kódját, bár én nem a CD Galaxis-tól vásároltam, hanem a Gamestop-tól, de úgylátszik jól átbasztak vele...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Prince23
Érdemes, mert itt is tudsz mentést importálni

akkor nem szóltam.

SpeedXHUN
A witcher 1 sztory kell a kettõhöz szerintetek? (szal érdemes elõtte végig tolni inkább?)eddig nem tûnt fel nekem😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Amúgy aki a CDG-tõl vette meglelte azt az "Extra letölthetõ tartalom, esetünkben a Titokzatos árus (Mysterious Merchant)" DLC-t?
Mert most éppen elfogadta a regisztrációt, aktív lett a Letölthetõ Tartalom rész, de ott alapból a Troll Trouble szerepel.
Én a dobozban semmilyen kódot nem lelek már...<#nemtudom>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Renjike
én azt olvastam többféle harcrandszer típus van a witcher 2 ben is.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Prince23
Az a gond, hogy eddig a harcrendszer számomra eléggé felejtõs. nem ez lesz, amiért a Witcher 2-re emlékezni fogok. Hanem a történet és a látvány. Nekem speciel a W1 harcrendszere sokkal jobban bejött. Ütök vágok, kitérek, komolyan mint a First Templar játékban.

de lehet még csak az elején vagyok.

wesker24
Mert már rég lehet tölteni hozzá a magyar nyelvi fájlokat !
Voltan
És ezzel mi a baj?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Prince23
Egyébként a harcrendszer felépítése miatt 100000% hogy lesz konzolokra is a Witcher :S
sõt az elfogadás, accep SPACE-re van állítva, ami annyit jelent, hogy az xboxnak az "A" gomb megfelelõje :S

ha nagyon sikeres lesz pc-n, bevetik konzolokra is, ott meg ugye még sikeresebb lenne

Nézd meg Kongynál milyen szép és milyen számokat produkál a #3063-as hsz-ben Ati kártyával!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

enlightened
Remélem ATI-soknak is kiadnak valamit, mert elég gyengén muzsikál a játék, pedig jóval a követelemények fölött van a gép:S

enlightened
Mit? A játék elsõ 5 percét???? Ne viccelj már! Nem hiszem hogy ezzel most tönkretettem a játékod.

hogyhogy Magyar?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jó fps-eid vannak! Jól fog ez nálam is futni remélem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
Most elértem egy olyan ponthoz, mikor már nem elég a veszett gombnyomkodás, taktikázni kell ezerrel a szörnyek ellen.

Pár kép tõlem:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

bélanéni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon nagy ötletnek tartom, hogy a Napló (J) feljegyzéseit a dalnok Dandelion meséli el. Hangulatos!!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Renjike
és ezt tehetted volna spoilerbe is 😄

bélanéni
Remek!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

enlightened
LOL srácok az elejln mást válaszoltam, és nem Triss mellett ébredtem, hanem a csaátrban indult a játék😄

Voltan
Na, most raktam fel a játékot (Igen, végülis megvettem 😄).
Az elején vagyok, az ostromnál, az elsõ harcok után. Azt kell mondanom, hogy nekem eddig bejön a dolog, így kb. egy óra után. Ennek a nagy része persze cutscene volt, de nagyon megadják a hangulatot, az tény.

A futtatással sincs gondom, szépen fut high beállítás mellett, Phenom X4 965, 4 gig RAM, ASUS Radeon 5850 1gig. Nem méregettem az FPS-t, de teljesen simán megy idõnként egy negyed másodpercre megröccen, de egyáltalán nem zavaró. Viszont valami elképesztõen gyönyörû játék!
Úgy érzem, jó vásárt csináltam. Ja, és a PE tényleg nagyon igényes, a régi szép idõkre emlékeztet,mikor még mindenféle apróságot is adtak a játékok mellé, és a CE fogalma nem is létezett.

Szóval eddig nagyon meg vagyok elégedve!
Ja, a harc is jobb lett sztem, mint az egyben volt. Akciódúsabb, és hack and slash, igen, de még mindig jobb, mint az 1.-ben a "Most klikkelj te paraszt!" megközelítés 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Most hagytam abba két és óra után (befejezem a prológot) és azt mondom
hogy a kisebb "gyerekbetegségek" ellenére hihetetlen élmény. Nem akarok flamelni vagy vitát szítani de valahogy igy képzeltem - volna - a Dragon Age 2-t. Ha az animációk és a kamera kezelés kicsit finomabb lenne nem találnék benne hibát.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Az. Amúgy Vignette. Egyébként az user.ini-ben a AllowVignette=0 és kész.

A "cimkék" legyen kikapcsolva, asszem az az magyarul.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

16:9-es a motor, így 4:3 (pl. 1024x768), 5:4 (1280x1024) és 16:10-es (pl. 1680x1050) felbontáson nem lesz teljes képernyõs. Késõbbre igérték a patch-et rá, pontosabban a megjelenés napjára, ami végülis nem történt meg.

Prince23
Egyébként nálam a képernyõ 4 sarka miért van elhomályosítva, olyan mintha a játék egy álomban, egy flashbackben játszódna...

Valamit biztos ki kell kapcsoljak a beállításokból, csak nem tom mit..

enlightened
Beállítottam a felbontást 1280x1024-re ami hát a monitorom rendes felbontása és a játékban mégis összenyomja a képet, mintha szélessávú felbontást akarna alkalmazni rá. Valakinél elõfordult ez?

Vagy mindenki széles monitora van? 16:9, senkinek sincs 4:3?

Milyen lett a magyar felirat?

én e2180@2ghz és egy 378 mb-os 9600gso-val játszok.. nem tudom mit panaszkodtok, nekem ezzel is játszható 😊.

Viszont nem tudom importálni a régi mentésem.. azt monjda unavailable és nem hagyja megkeresni. Van rá mód?
bélanéni
Ami egybõl feltûnt, hogy az emberi test és a különbözõ anyagok ábrázolása minden eddigit felülmúl. Szenzációs, és a zenétõl most is le vagyok nyûgözve!

Renjike
ja az uncharted grafikája sem rosz.
de azért közel nem olyan látványos mint a Gow 3.

bélanéni
Ez a játék b**zottul jó, jobb mint amire számítottam, pedig igen nagyok voltak az elvárásaim. <#worship><#eljen>

Hát én ehhez láma vagyok.
Ha többen jönnek rám, mindig meghalok.
Mit kell csinálni?
Mert a védekezés csak egy ember ellen jó.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

ucben sok az elhanyagolt textúra a ps3 kevés memóriája miatt, egyébként az összkép ott is odabasz ahogy ez is mozgás közben, jah és ez nem csõtops

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Na, akkor holnap megyek reklamálni a gamestophoz a kódomért.. úgy fogok toporzékolni, mint egy 6 éves 😛
enlightened
Erre a problémára, hogy nem írja be a kódot, találsz megoldást, a witcher2.com-on support menüpont alatt, szerintem érdemes elnézni oda azoknak akiknem bármi ilyesmi merült fel, mert egy komplett FAQ van ott ezekre, ugyanis nagyon sokaknak bejött ez a probléma és sok más is.

Prince23
Magas beállítások mellett, természetesen HD minõség. Egy kis kóborlás tõlem.

Megmerem kockáztatni, hogy a Metro 2033-tókl is szebb játék lett, teljes pompájában értem, max beállítás, 1920*1200 mellett.

Hihetetlen am. A szinkron meg nagyon jó, kivéve Geraltnak, de hát õ egy ien érzelemmentes figura. persze ennek ellenére is a nõk a gyengéi 😄

CalebJoe
ha meghalsz akkor van game over nem?
wedge31
Jól tudod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rage47
Hol kell billentyût állítani?
Az elsõ boss után, ha megölöm, miért írja, hogy game over?
Nekem is csak a játék serial van a hátoldalon. Az útmutató hátoldalán sincs semmi. Inkább a hajtogatós figurát felejtették volna ki. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

ott van egy kód, de az a játék-é, úgy véltem az eddigi hozzászólásokból, hogy a dlc-nek külön kódja van, vagy rosszul tudom?
Prince23
Kézikönyv hátoldalán

Még egy kérdés: Gamestoptól vettem a játékot, személyesen vettem át és én sehopl se találok DLC kódot.. se blokkon, se dobozban, se mail-en.. 😞 hol lehet?
Prince23
Én nem írtam be a kódot. Simán leszedte, majd feltelepítette. A lényeg, hogy ne írjáték be a kódot. mer én nem írtam be, és tökre müxik.

enlightened
Sziasztok megvettem a játékot fél órája. Nagyon igényes hogy a sima változatban is benne van az audio cd meg a végigjátszás, meg mindenféle. Viszont azt nem találom hol lehet leszedni a spanyol szinkront, pedig elvileg azt írták eredetivel minden nyelvet le lehet kapni.

Hmmm skacok, csak nekem szarakodik a reg? Nem fogadja el serialt és beregistralni se lehet, mivel szürke a menü a honlapon. Mielött jönnének az elmés megjegyzések minden variációt megnéztem hátha baja van kis/nagy betükkel, kötöjellel stb.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Telepítés elõtt állok, valaki válaszoljon gyorsan please: Ha másik gépre telepítem a játékot mint ahol a witcher 1 van akkor is tudom könnyen importálni az elmentett állásomat (pendrive-ról mondjuk)