9144
-
#4330 15 órás a game? Naneee, ennél a DA2 is hosszabb volt. Akkor bele se kezdek. A fable 3 is tobb ennél:S -
Pares #4329 Hát én nem tudom, hogy mitől van ez, de játszhatatlan így a witcher 1... annyira szemcsések a textúrák, hogy rossz nézni, kicsorognak a szemeim... És semmi se hatott, amit eddig próbáltam... -
#4328 Ha a W1-re ráteszem az 1.5 patchet, akkor később az EE-t rátudom majd frissíteni?
EE-t nem lehet addig feltenni, míg be nem joinoltam a w1 fiókba :S és most szerver gondok vannak, ismét -
#4327 Gyorsan megnéztem Witcher EE steam-es megy rendesen nekem! -
wendi1106 #4326 mondjuk én már a regemet is elfelejtettem a TW1-hez XD ... de remélem ez nem lesz probléma :S
és jah sztem is hosszabb volt ... ja jól emlékszem alapból 4 fejezet + prológus epilógus -
Pares #4325 Hát nekem szépen elindul a TW1, csak a textúrák furák egy kicsit, de leszarom... -
#4324 Én az Enhanced frissítésben bízom. az elvileg megoldja a játék belépési hibáját. Bár a szerverek nagyon túlterheltek lehetnek. nem megy a join nekem sem. A w1 egy is nagyon faja kis játék volt. van egy olyan érzésem, hogy sokkal hosszabb volt, mint ez. -
wendi1106 #4323 hát én még nem láttam hozzá dlc-t csak a lengyel szinkront és feliratot XD -
#4322 A gamma már rég kész volt, gondolom a visszajelzések miatt csinálnak második patchet is, többek között. Mert megjelenéskor is kijött egy vaskos frissítés hozz :S -
wendi1106 #4321 én is felraktam a W1-et de nekem sem indul XD sőt én még a játékos profilomba sem tudok belépni XD -
#4320 Amúgy akiknek működnek a kiegészítők leírhatná hogy a küldetések mikor lesznek meg meg a ruhák hol vannak stb! -
#4319 Egy jó nagy patchel?!:) -
#4318 igazuk van :) így kell csinálni nem 3000 forintot elkérni 1 órás DLCkért vagy 4 darab multipályáért. -
#4317 Minden egyes DLC ingyenes lesz. Ez a CD PR politikája, meg akarja mutatni, hogy kell támogatni igazán a játékosokat -
#4316 a játékhoz a DLC-k ingyenesek lesznek? pl a Troll Trouble? nem néztem még meg hogy ingyenes e vagy nem :S -
#4315 Én is pont most tettem fel a W1-et. el sem indul nekem. Remélem az EE mega patch megoldja a problémámat...:S
ja és be sem tudok lépni a witcher fiókomba sem :S -
#4314 Ezzel nem jó hibát ír ki!Ez angol nyelvűből való?
-
#4313 az hogy mit csinálsz addig? úgy látszik én végigrohantam :S 15 óra és vége van. -
#4312 Ezer köszönet de ha ez is törlődik minden szó nélkül ki..szom a gépem a 3,14csába! -
Pares #4311 Sziasztok! Bocsi hogy ide írom, de a Witcher 1-el lenne egy kis problémám: Gondoltam mielőtt nekiállok a 2-esnek, kijátszom az egyest, csak az a baj, hogy a textúrák, főleg a fal textúrák rettenetesen szemcsések. Nem tudom, ez mitől lehet, minden beállítás maxon van, de ha minimumra állítom, akkor sem változik semmi, az egész roppant idegesítő, szó szerint szemcsések a textúrák. Ati kártyám van, ez lehet a baj? Legújabb driver fent van, minden friss... fel van patchelve (1.5-ös, Enhanced edition meg Directors cut).
Ui.: Nincs valami megoldás arra, hogy OTS-ben lehessen sétálni? -
Csokis #4310 Tessék! -
wendi1106 #4309 ez is igaz bár én nem bírtam rájönni mikor érdemes rá kombózni :S
én mondjuk cska azt sajnálom/tam hogy nem tudtam Witcher 1es mentéseket inportálni bár ahogy nézegettem a kézikönyvecskémet nagyon nem is változtat semmin hogy ha van mit inportálnod :S -
#4308 Valami bankszámlaszám hozzáférést tartalmat az eredeti game launcher exéje hogy senki nem tölti fel nekem? -
#4307 Így van! Ati rulZ akkor is, mellesleg a HD5850-emen nem ment rosszul a játék, maxközeli beállításokkal toltam, csak azért nem fullon, mert a procim 2 magos és itt-ott számításigényesebb területeken nem adta megfelelően a lovat a karim alá... :) -
fixpont #4306 Nem az a baj a Drauggal, hogy kemeny, hanem, hogy nincs elotte mentes se fozet ivas lehetoseg. Es ha meghalsz, visszadob oda, ahol meg kell olni meg 7 katonat elotte azzal a szar csontvazzal, es hat kinek van kedve azt mindig vegigcsinalni. Ha lenne kozvetlen mentes a boss elott nem lenne gond. -
#4305 Honnan lehet megtudni, h pontosan hány óránál tartunk? -
bgabor #4304 Értem, hát sok kitartást, én két évvel ezelőtt feladtam. -
#4303 De mi lázadók vagyunk bGabor:D
Rebelek, akik nem hagyják hogy a gonosz Nvidia monopóliumra emelkedjen inkább szívatjuk magunkat, de meg nem adjuk soha. Minden ATI-s egy szabadságharcos aki utolsó leheletével is küzdeni fog hogy megmaradjon a szabad verseny és ne győzzön az Nvidia:)
Ennyi csupán:D -
Gabe18 #4302 Mondjuk nekem is ATI van, igaz a 6870-en azért elmegy normálisan.
De az tuti hogy az Nvidia a játékok nagy százalékában ott van. ATI logo-t már nem is tudom melyik játékban láttam utoljára. De ami volt az is ilyen katasztrofális szerencsétlenség volt. Ja egyre emlékszem. Will Rock -
bgabor #4301 Direkt ilyen minden egyes játék, ugyanolyan kategóriájú ATI kártyán 30%-al lassabb. Ha ott van a játék elején az nvidia logo (márpedig a játékok 2/3-ánál ott van), akkor ATIval ne számíts semmi jóra. Itt lenne az ideje megtanulni hogy nem veszünk ATIt. Egyáltalán. Nem azért mert az nvidia olyan marha jó, hanem mert a fél játékipar az nvidia zsebében van, és a játékokat az ő kártyáikra fejlesztik.
Így aki ezek után ATIt vesz az kizárólag magát szívatja. -
Murmur #4300 Az ATI driverekkel mindig is baj volt, toldozni-foltozni kell őket vagy éppen a játékokat, hogy rendesen fussanak minden kártyán. Nem tűnt fel ez az elmúlt években?! Legyetek már kicsit türelmesebbek.
Saját tapasztalat: a 4850-es kártyámon egy-két dolgot kikapcsolva ultrában is lehet vele játszani, persze az ajánlott beállítás low volt, de annál többet bír az a kártya. :) -
wendi1106 #4299 ezzel én is egyetértek.
nem érdemes easy-n elkezdeni igaz az elején lesznek nehezebb pillanatok de meg lehet oldani ha kellően ügyes és nem vamerő túlzottan az ember.
Én most végeztem a gaméval a 3. fejezetbe már hardon vittem mert olyan cuccaim voltak hogy szinte csak ránézni kellett az ellenre és haltak normálon XD
az igazsághoz hozzűtartozik az is mondjuk hogy 1x le kellett húznom a nehézséget easy-ra a Drauggal vívott harcnál. Az a harc hát nem egyszerű XD majd meglátjátok.
egyetlen 1 csalódásom a játékba az hogy az első részhez képest ez rövidebb lett :S 1 fejezetre való még jó lett volna. -
Belkar #4298 Azért a DAO:2 grafikáját ne hasonlítsuk már össze a Witcher 2-ével ...
-
#4297 Ja ez igaz, valszeg ezért az Nvidia le is tette a pénzt a cégnek, szóval jogos hogy nekik adták a jo példányt és az ATIsoknak kicsit várni kell, ha már megkapták az Nvidiátol a lét. Sajna igy mukodik a mai világ. -
Gabe18 #4296 Hát az Nvidia logo ott van az elején betöltéskor, meg az Nvidia 3D reklám a dobozon, ez sokat elárul... -
#4295 Én is ezt olvastam. De akkor most vagy direkt csesztek ki az ATI-val és nem adtak normális mintát, vagy csak bénák. Mert az nvidia ezek szerinte normális mintát kapott, mert elég hamar kidobták a cuccot ami felhuzta az nvidiasoknak 20 fpssel a gamet. Mi meg most várunk hasonlora az Atitol a játék megjelenés után. -
mike01010101 #4294 A witcher2 tényleg kenterbe veri a DA2-t, csak sajnos várni kell még néhány patchet. Nálam szép fut, magas beállításokkal, de kb úgy 2 óránként kilép szó nélkül. Most már minden lépés után F5 -
fixpont #4293 ATI vezeto azt nyilatkozta nem kaptak meg a vegleges jatekot a megjelenes elott, azert nem tudtak drivert igazitani hozza. -
Prof William #4292 Az ATI szerint úgy látszik játszani csak a tahók szoktak egy ati felhasználó csakis modellezésre meg hasonlókra használja kártyáját. -
muhpet #4291 A játékidő miatt nekem sem kell aggódnom, mivel általában elég "tökölősen" játszok, azaz szeretek mászkálni, minden egyes melléküldetést megcsinálni, a terület összes szegletébe benézni, házakba bemenni - még akkor is, ha sokszor tudom, hogy semmi lényeges dolgot nem fogok találni ott.