The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amd x2 5200+,2gb ram,Nvidia 9800Gt vel megy agme nagyszerûen.
A börtönnél stabil 50-60fps-t hoz.A nagy csatában 23-40fps el fut mindezt mediumon és eléggé sok xtra efektre rányomtam.Valamit elbasztak pöttyet ha másnak ennél jobb gépen szarabbul fut vagy ugyan így.
Amit hozátennék h mindez tökéletesen karban tartott,szarrá defragolt WIN7 64biten.
Aki meg azt mondja h minek 64 2Gb ramhoz azt nyakon csapom.Azért mert....
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Esetleg ha nem raktad még fel a legfrissebb ati driver-t akkor azt tedd meg, vagy esetleg ha azt már megtetted, akkor tedd fel ezt is: Ati 11,5a Hotfix Másoknak már a hotfix segített!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
IK_Up=(Gamekey=GI_AxisLeftY,Value=1.000000)
IK_Down=(Gamekey=GI_AxisLeftY,Value=-1.000000)
IK_Left=(Gamekey=GI_AxisLeftX,Value=-1.000000)
IK_Right=(Gamekey=GI_AxisLeftX,Value=1.000000)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
(btw maga a játék tetszik és egész jól megy a minimum alatti konfigommal (amit upgradelek 1 héten belül)- wasd-el is végigjátszom max normál fokozaton és nem hardon mint terveztem)
Tetszik még a Ökölharc minijáték is. Jól be van kamerázva + jók mozdulatok és sokkal élvezetesebb mint az 1-ben.
A szkander is jónak tûnik csak nekem le kellett venni a az egész érzékenységét hogy normálisan lehessen játszani.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
(az hd5470, intel core i3)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
nézd meg jobban a configuratort
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Legfontosabb: miért nem tudom szabadon konfigurálni az irányítást.. soha nem játszottam wasd kontrollal most se szeretnék :/
Geralt motyog, csata közben alig értem mit mond, de nem lehet külön állítani a szövegelés hangerejét meg az egyebeket
fps számlálót hogy teszitek ki egyébként? valami 3rd party program?
Külön tetszik az a realitás ami sok játékból hiányzik hogy ha öten körbe állnak akkor ötfelöl fognak ütni és nem várakoznak irreálisan egyhelyben mig az egyikel végzek.
Összeségében szerintem nehezebb lett a harc mint az elsõ részben volt.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
valaki tudja mik a változások az elsõ rész importálása után?
Van valami fontosabb?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Most vagyok túl prológuson ( jó hosszú volt majdnem 3 óra ) és elérkeztem a az 1 felvonás falujába mocsárban. Eddig elégedett vagyok játékkal.
Harc.
A harc ( legalábbis szerintem ) nehéz. Jó párszor elhaláloztam fõleg amikor több ellenféllel harcoltam. Nem ilyen tipikus hack and slash mert ha csak vaktában vagdalkozunk akkor bizony hamar meghalunk. Jól ki ki kell szmítani minden vetõdést, minden védést minden jelhasználatot. Elég egy kis félrenézés és már annyi is. Ennek ellenére élveztem harcokat. Nehezek voltak de nem azon a szinten hogy az ember újra és újra megpróbálja. aki a gyors gyõzelmeket szereti (legalábbis az elején)az ki se próbálja. Külön tetszik hogy harc igyekszik reális lenni. AZ ellenfelek a nagy súlyos kardokkal végrehajtott csapás után megtántorodnak + védés után is hátratántorodnak, védekeznek szóval nem pörögnek,forognak,ugrálnak a karakterek mind a Dragon Age 2-ben hanem mintha egy igazi középkori, súlyos fegyverekkel és nehéz páncélokban vívott harc lenne.
Grafika
Nagyon szép. Bár olyan közepes szintél valamivel jobbra álítottam de így is lenyûgözõ. ráadásul jó 2 éves konfigomon röccenés nélkül fut. Hangulatosan a rajzol távezetõk is. Nagyon ismerõs a stílusuk sztem már láttam valahol.
Történet és Hangulat
Bár még csak most indult be az úgynevezett free game ( hiszen a prológus lineáris ) de a történet érdekes és hangulatos volt. A Karakterek dumái Triss-GRealt, Geralt-Király-Triss amikor menekülnek a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy szó mint száz jobban megszerettem õket 2 óra alatt mint az elõzõ Witcherben 40 óra alatt.
Komolyabb bugot nem vettem észre és az irányításba is belejöttem a Prológus alatt.
Eddig nagyon nagy pozitív csalódás a Witcger 2 és még csak most kezdõdik el az igazi játék, küldetésekkel stb... Kíváncsian nézek elébe.
Eddig 9/10