The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Még a sokat szidott DA2-ben is szépen megnyomod a space-t (sõt ha ellent lát maga megnyomja, csak be kell állítani az options-ban), lepauzálva immár kiadod a parancsokat ráérõsen és a karik majd szépen megoldják, miután továbbengeded az idõnek folyását... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én is majdnem végigszenvedtem a prológust normálon, aztán feladtam. Bugos, béna szar az egész. 1x az életben néznének meg a balfaszok egy Castlevania LoS-t pl. hogy kb. hol kezdõdik az irányítás/harc. Mind1, bebasztam easy-re, innentõl csak a történet érdekel, mert a harc értékelhetetlen szemét. Chapter 1-tõl szerencsére már egész RPG szaga van a többi körítésnek (csak ezért nem basztam be a kukába dobozostul).
De az hogy idióta táncikolás és röhigcsélés meg hasonló cselekedettekkel kell pozitív meg negatív irányba vinni hogy ki hogy viszonyul hozzád. Hát ez nekem teljesen illúzió romboló...
A Witchert szerintem max a Risen-nel, vagy a Gothic 1-2-3-mal lehetne összehasonlítani.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Na mindegy, lesz ez még jobb is...vagy rosszabb...
De hogyan? Mivel?
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Amúgy nagyon bejön eddig, nagyon. Most végeztem a prológussal, kb 3 órám van benne.
Egyelõre nekem jobban bejön, mint az elsõ rész, bár nem tudnám objektíven megmondani, hiszen a prológus lineáris. De anno nekem az elsõ valahogy nem volt az igazi. Valahogy olyan lomha és ügyetlen volt. Mondom ezt úgy, hogy anno C-64-en a Death Knights of Krynn-nel kezdtem a CRPG kalandokat, szóval nem egy vérpistike vagyok. Eddig nekem jobban bejön, mint az elsõ, és nem hiszem, hogy ez változni fog. A grafika miatt meg még mindig kaparom az állam a padlóról. Akárki akármit mond, ez igenis jól van optimalizálva, csak nem kell erõmûnek képzelni az otthoni gépet, ha nem az. Ja, és ATI-m van.
invert mouse miért nincs benne???? vagy csak én nem találom. egyébként isntall után nem tudtam neki beírni a termékkódot. hiába pötyögtem a billentyûn nem írt semmit. leokéztam, utána letöltött egy patchet és utána egy másik ablakban már betudtam írni neki, és sikeresen aktiválta magát. viszont amikor reggelni akartam a dlc miatt, és új felhasználói fiókot akartam létrehozni akkor az ott feljövõ ablaknál szintén nem írt semmit hiába pötyögtem. valaki találkozott már ezzel a hibával?
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szomorú vagyok, hogy ilyen hibák vannak a játékban. Van azért még mit javítania a csapatnak, nem fognak unatkozni az elkövetkezõ hetekben.
Tegnap lewarezoltam, de csak türelmetlenségbõl, kb 2 percet ha toltam, ma meg megvettem ezt a prémium edition akármit. Mondjuk sok szart adtak mellé, ami nekem nagyon nem kell (valami hajtogatós izé, meg egy gagyi borítékban egy hülye levél meg egy színesfííím érme), de legalább occsó volt. A játék amúgy ütõs. Aki azon töri a fejét, hogy erre költse a pénzét vagy Fable 3-ra, annak megoldom az életét: erre. A Fable 3 akkor sem érne pénzt, ha kurvákkal és sörrel adnák.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Hááát, nálam elég durva hiba jelentkezett, gõzöm nincs mitõl lehet, elvileg ugyan az a verzsön mint másoknak:\ Konkrétan az egész kép olyan mintha valami szûrõn nézném,. A legelsõ átvezetõ, mikor rohanunk az esõben, -legalábbis ezt vettem ki, nem olyan könnyû így megállapítani mi történik- szóval ott is nagyon homályos, meg minden de maga a játék még durvább. Mikor Gerált - gondolom - ki van kötve valahova, ez sem tudom megállapítani, akkor kb annyit látok belõle hogy két szem😄 Fogalmam sincs mitõl lehet: Driver legfrissebb, újratelepítés is volt, és természetessen más játéknál ilyen még nem volt! Valakinek ötlet???:\
Még a prológusban, miután a toronyban lenyomom a lázadók vezérét és a katonái leteszik a fegyvert, jön egy várbörtönös videó, ahol az egyetlen megmaradó válaszlehetõségem a párbeszédeknél, hogy "Szétváltunk a kolostornál."
Ezután töltõképernyõ jön, majd a progi kilép a fõmenübe hibaüzenet nélkül.
A játék természetesen eredeti.Tud valaki megoldást?<#help>#help>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Nem mondjátok, hogy azokat fel lehet használni, ill. játszani ezzel a motorral?
mondjuk, bemásoltam a 2 mentéseibe egyet, de nem látni.
Akkor mit is lehet tenni velük?
Köszi.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De pl. van aki kifejezetten meglepõdik, ha adok, úgyhogy gondolom sokan nem adnak semmit.
Végül is nem is kötelezõ. Csak úgy van vele az ember ha ad valamennyit, akkor talán ha legközelebb jön, akkor is normális lesz, stb...
Mondjuk én mindenhol eléggé magas borravalókat adok.Kifejezetten akkor ha nagyon örülök valamit.
Mikor 4 napja pesten rohadtam egyszer.És nem ittam normális kotyogós kávét amit szeretek,bögrében,sok tejjel akkor adtam egy nõnek 800Ft borravalót mert pont olyat csinált amilyet a bnõm szokott nekem.
Szval ha olyan a dolog akkor adok szívesen.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tõlem azt kérdezte a futár (mert már ismer), hogy enélkül a kártya nélkül nem megy tovább a játék? 😄 Mondom, nem, ez most egy újabb játék. 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Végül is 10 880 at fizettem.11 ezret adtam meg külön egy ezrest a srácnak.
Ez sztetek hülyeség?Végül is ingyen kaptam a játékot a vendégektõl mert az egészet csak borravalóból fizettem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson