9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Atek007
    Mi értelme van ezeknek a betűtípusoknak?
    Gondolom még nem jött ki olyan patch ami javítaná a karaktereket?
  • bendáj17
    köszi szépen.
  • mokacsin
    Biztos sokszor volt már róla szó,de képtelenség vissza olvasni! Az első rész mentéseit hova kell bemásolni,hogy a második elfogadja?
  • Solid Snake
    Csak óvatosan, az ő,ű betűket elrontja
  • wedge31
    Mert valszeg nem sockettes.
  • grebber
    Most nézem nem engedi a rúnákat ráhúzni azt írja nem lehet. De sima fémkardra sem. :(

• wedge31
    Lesz jobb, de nyugodtan fejlesztheted mert lesz hozzá cucc böven.
  • Pluskast
    Van. Én találtam egy fejlesztett ezüst kard tervet ami jobb.
  • grebber
    Kérdésem az elején amit kovácsolunk ezüst kard annál lesz "jobb" a játék során?
    Vagy nyugodtan fejleszthetem ezt mert nem lesz?
  • wedge31
    Az inventoryban ráhuzod egérel.
  • Pluskast
    Na azért a készítőknek kijárna egy alapos tarkón vágás. Minden ok nélkül a program kikapcsolta a gépem. Gondolom a táp azt mondta ennyi elég. Nem értem, hogy adhadták ki ennyire optimalizálatlanúl.
  • bendáj17
    megnézzük mit javít? a betűméret jobb lesz tőle?
  • grebber
    A tárgyi fejlesztéseket hol lehet alkalmazni?
  • Solid Snake
    Jóféle betű típusok
  • Shiwo
    frankó...belefutottam egy bug-ba..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a sárkányos résznél hagytam a varázslónőt szétrobbanni, majd jött a sárkusz...kicsit megcsapdostam, átvezető, ahol lebontja a dög a fél tornyot majd Geralt a falon áll...elvileg balra lehetne felmászni, de bármilyen szögből próbálkozom, oda áll a falhoz, és próbál oldalazni, de csak egy helyben lépked, beakad az egész, nem enged semmit, csak a menüt behozni, és nem bír felmászni -.- ilyenkor wtf-ot lehet kezdeni ? próbáltam visszatölteni (még az átvezető előtti részhez), de akkor is ezt csinálja...
  • Frank99
    trójai?

mert a legtöbb hülye vírusirtó a paul.dll-t trójainak nézi....

attól az még nem az....

:-)
  • johny85
    Valaki tudja hol lehet az aktuális küldetések között ugrálni ,nem találom sehol?
    3 embert lenyomtam skanderba a 4.hol van?
  • Frank99
    tegnap vagy 20x-ra sikerült....

elég erősen van benne szerencse-faktor, volt, hogy épp betölt, és pont ugráskor azonnal agyoncsapott.....

elég nehéz még easy-n is ....
  • Renjike
    amúgy hány románc van a játékban? én 3 at láttam eddig.
  • SaGa Jr
    Ember vak vagy? Már kaptál választ. 5 hozzászólást olvass legalább vissza!

fixpont:
    Szerintem csak egy bug-ba sikerült belefutnom akkor. Van olyan eltett mentésem ahol van szabad pontom amit elkölthetek, 7 már el van költve de még mindig nem tudok tenni a másik 3 ágra. Összességében ez nem okozott semmi gondot a játékmenetben (több pont ment az alap skillekre ami talán nem is akkora baj), csupán emiatt írtam azt, hogy mindenhová pakolni kell mielőtt megnyílnak az új ágak. Ha nem kell az csak egyszerűbb. :)
  • Lucifair
    erre valaki?
  • Renjike
    a 2. részen végig lehet rohanni az 1. nem igazán ..... én végigrohantam a 2. on nemtudom milyen szándékból :( újrakezdtem már a witcher 1 et hogy tudjak mentést is importálni stb és akkor majd beleölök jó sokat :D
  • fixpont
    A kezikonyv 6ot ir, es nekem is ugy van hogy 3 darabra 2 pont elkoltve a masik 3ra semmi, szoval ez tuti. :) Valamit elneztel.
  • SaGa Jr
    Hmmm... Ez érdekes. Nekem addig nem nyílt meg egyik új ág sem míg nem volt mindegyiken legalább 1 pont. Tudom mert ez 9-es szinten következett be amikorra már el volt költve 8 pont (ekkor került az arrow redirecting skill-re is pont és utána lett feloldva a másik három fejlődési ág).
  • fixpont
    "(addig nem nyílik meg a többi míg legalább 1-1 pontot nem pakoltál itt minden skill-re)"

Ez pontatlan, 6 pontot kell ott elkolteni, de mindegy mire rakod, nem kotelezo mindegyikre. Lehet 3-ra is 2 pontot tenni a masik 3at kihagyni.
  • SaGa Jr
    Csak azokat a küldetéseket mutatja a térképen amik helye pontosan ismert. Ha valamit meg kell keresni, ki kell írtani vagy le kell vadászni, azt neked kell megtalálnod. Ezért nem is lesz kijelezve. Nem mellesleg a nekker fészkeket igen könnyű megtalálni, ahogy a a másik dögök levadászása is könnyű, csupán figyelni kell mászkálás közben.

Lucifar:
    olvass vissza. Tegnap délelőtt le lett írva. Bizonyos skill-ekhez lehet majd odailleszteni a mutagéneket, de ha egyszer egy mutagént betettél akkor azt nem veheted ki, nem cserélheted le. Szóval a lesser típusokat inkább add el, ne hurcibáld feleslegesen. Összesen egyébként 10-12 skill van, mindegyik az adott ágak legjobbjai/vége felé amik fejleszthetőek ilyen módon. Például a kezdeti ág (addig nem nyílik meg a többi míg legalább 1-1 pontot nem pakoltál itt minden skill-re) esetében az arrow redirection és a fortitude skill az ami ha már 1 pontot kapott akkor fogadni tud egy mutagént.
  • ferenc001
    Mintha iróniát éreznek az első mondatodban :D
  • vzajcev
    Egy vérbeli RPG-fan:
    "Nope, wasn't able to make it past the first 30 minute bore fest. Click, click, click, WHY ARE THERE SO MANY CUTSCENES AND TEXT? Click, click, click. Finally some action! Climb ladder...climb ladder...climb ladder...climb ladder...OMG MORE TEXT? Click, click, click. Finally some action! Swing, swing, stab, jab, swing. OMFG MORE TEXT. /uninstall"
  • Lucifair
    Sziasztok.A mutagéneket hogyan lehet használni?Eddig nem nagyon jöttem rá.Előre is köszi
  • jocika
    Döntöttem! Az elf romoknál történő fürdőzés után úgy határoztam, elválok az asszonytól és elveszem Triss-t. Ez már biztos.

És witcher leszek.

Csak az ápolók meg ne tudják...jaj, már jönnek is.. futás!!
  • Prince23
    Egyébként tanulmányozni kéne a nekkereket, könyvekből vagy falusiaktól érdeklődni. Tutajréven a tünde az tud mindent a szürnyekről. érdemes hozzá menni először. de amúgy is barangolnod kéne az erdőben, és nekkereket öldösni. meg berobbantani az odújukat. oda meg megint formula, vagy tárgykészítő kell. Sárkánycsillám (aszsem ez a nve) ez egy bomba.
  • hentesferi
    Egy újabb kis kíváncsi kérdés :

Miér van az , hogy vannak ugye a fő küldik , és vannak mellék küldik , először mindig minden fejezetnél a mellék küldiket akarom meg csinálni , de példának okáért tegyük fel az első fejezetet , van ez a "nekkerszerződés" , meg "engriádszerződés" , a Naplóban kijelölöm azt a küldetést , hogy jelezze ugye a térképen , de nem jelzi a térképen , és teljesen magamra vagyok utalva... :S Bezzeg a szkanderos mellék küldetést ha kijelölöm egyből mutatja a Kocsmába :D

Miért lehet ez ?

Tényleg köszi a helpet !
  • mzprox
    na jó, megtaláltam.. azt a gombot kellett amire én a del-t állítottam.. csak ép nem fért ki, hanem csak egy d betűt írt ki, pont mint a down, amit minden bunyónál kellett használni, a del-t meg még nem..
  • mzprox
    Ok.. mielőtt még idegesebb leszek valaki segítsen (nem spoiler): első főnöknél amikor először kell megnyomni egy gombot melyik az a gomb? Már vagy tízszer haltam meg, szerintem azzal van a gond, hogy átkonfiguráltam a billentyűket és valami hülyeséget ír ki :/
  • Sith
    Csak gratulálni tudok hogy ha valaki végig rohan egy RPG-n (legyen bármelyik is ez) szerintem kezdj bele nyugodtan ha nem rohangálsz akkor nem 15 óra lesz

(anno talán az Oblivionhoz volt egy video ahol talán 1-2 óra alatt tolták végig. Persze kizárólag a fő küldetést és kihasználva azt a sajátosságát a játéknak hogy mindig az adott szintedhez igazította az ellenfeleket)
  • Prince23
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A nőstény sárkány hogy kell legyűrni a torony tetején?
  • zsozso29
    Most vittem végig Én is, (3. fejezet van) ez ténleg nagyon rövid, az egyet legalább játszottam vagy 2 hónapig ezt meg 5 napig. lol
  • mike01010101
    Valahol annak idején volt egy script mod a sétálásra de nem volt 100%-os az sem. Hivatalosan nincs. Én már 2007- ben is furcsálottam
  • Prince23
    Szerintem az főküldetéseket csinált, még a DA 2-őt sem lehet végigvinni 20 óra alatt, csak fő küldikkel
  • Pares
    Volt, aki az Originset is végigvitte 20 óra alatt... És állítólag minden küldetést megcsinált, meg minden... Szóval szerintem csak próbáld ki, játékstílustól függő ez.