The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A meditálva ivás sztem nem nagy gond. Végül is nem alszik hanem leül egy percre hogy átgondolja a dolgokat hogy miket igyon meg. Meg sztem nem olyan nagy ördöngösség... Ha kim egyek vadonba felhajtok 1 fecskét. + felrakok egy fegyverolajat. Jó hosszan 10 percig megmarad hatás. Mivel bárhol lehet meditálni ha nincs a közelben ellenség ha kifogyik akkor megint leülünk és behörpölünk még 1-2 létyót.

A harc tényleg nagyon nehéz. Mint középkorban. Nagy és súlyos fegyókkal harcolnak ami nem volt egy leányálom. Késõbb ki lehet fejleszteni több irányból védekezést, nyíl kivédését stb...

Jó párszor meghaltam de ez nem vette el a kedvem az újrakezdéstõl.
#2948; #2949
A játékban új játéknál ajánlja fel, ha minden rendben van és megtalálta.
Azért van 1-2 dolog amit sajnálok, hogy megváltoztattak az elsõ részhez képest. Tudom hogy sokan nem szeretik, de nekem nagyon bejött, hogy a karakter kicsit oldalt volt, így nem takarta ki a kép közepét.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok!
Át lehet valahogyan rakni a mozgást W A S D -rõl,a nyílakra?
Valamiért nekem nem engedi...

Köszi
köszi megnézem 😊

Palinko
elakadtam kicsit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor van az a rész, hogy mágikus helyet kell találni a törpék városánál mondják hol van de nem tudok feljutni a dombra, merrõl kell?
Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Legfrissebb volt 11.5, tanácsolták hogy rakjak fel régebbit szóval most 11.2, de persze semmi nem változott.
Hm. Nekem is ugyanaz van és nincs gond. Driver-frissítés volt?

Aláírásomban benne van de: ati 4870 512mb
van olyan oldal ahol összelehet a vga-kat hasonlítani ilyen rangsorra gondolok??

nekem szaggat eléggé de sebaj vagy kijön valami patch ami segít vagy olyan félév múlva ha kitudom cserélni a vga-t akkor visszatérek rá addig a védõfólia vissza és szépen itt lesz 😊 Átok a büdös G102M-re miért vettem meg? 😞

Ez valami videókártya gond lehet, milyen kártyád van?

#3164 ott van a kép, szerintem neki is meg nekem is ugyan az a gondunk van!
Ha megnézel egy képet, vagy egy harci videót, a nézõponttól kezdve, az irányításon keresztül mindenben az AC jut egybõl eszembe. Ami nálam inkább pozitívum 😊 És most nem a játékstílusról beszélek, hanem az elsõ, hirtelen benyomásról.

A harc elégge hasonlit. Idoõként ugyanúgy egy lassított kivégzõ mozdulat, stb. Engem emlékeztet az AC-ra, de nálam ez pozitivum, bár az AC jóval szofisztikáltabb, jobban animált.

enlightened
Szerintete, egy radeon 4870-essel, egy Core 2 Quad-al és 2 GB memoriával jó lesz valamennyire a játék?

enlightened
Bár nem tom, hogy a játék megér e egy ekkora beruházást, de úgy tûnik, hogy ezek után a jövõben is ilyen gépigényû játékokra lehet számítani.

wedge31
Ha két pontot tesz valaki a háritásra már minden szögböl 100% védelmet kap, már a prologus alatt és onnantól kezdve...

A védekezést átlehet tenni a jobb egér gombra a kép és nyelv menüpont alatt.

Azon kivül, hogy külsö nézetes szerintem semmiben se hasonlit az AC-ra

enlightened
Na, ma veszek új videókártyát (meg hozzá új tápot is), remélem, hogy ez megoldja majd az alacsony fps problémát. Proci az jóval az ajánlott fölött van meg a 2 GB memória se magyarázza a 20 fps-t, szóval csak a videokártya csere jöhez szóba.

Az elsõ részben sokkal jobb volt a kockapóker. Nem hiszem hogy ezzel sokat fogok szórakozni.

Ezen én is röhögtem <#eplus2>

BoneDragon
<#banplz><#idiota>

<#hehe>

Igen, azt láttam, hogy fejleszthetõ, de a prológusnak nem az anyázásról kéne szólnia, kaphattunk volna valami brutál páncélt, amit aztán úgyis elvesztünk.

Be is írom ajánlatnak majd a hiv. fórumra 😊
Ha sikerül regiszrtálnom

A védekezést én átállítottam a középsõ egérgombra. Egyébként valaki lát valami értelmét annak, hogy védekezés közben nem lehet mozogni, illetve italokat csak meditálás közben lehet inni? Mert én nem sokat.
Meg nem tudom ki hogy van vele, de én személy személy szerint sokkal jobban élveztem a kockapókert az elsõ részben, nem éreztem szükségét, hogy saját kezûleg dobhassak. Ráadásul a kockák fizikája se a legjobb, a hangokról nem is beszélve, nem értem miért kellett ennyire "túlbonyolítani".
Át lehet tenni jobb gombra csak manuálisan kell átírni az input_qwerty file-t
A nehéz tényleg nehéz, de ez miért baj? Benne van a nevében 😊

Késõbb tudod fejleszteni a védést, nem is kell hozzá magas szint.
A védekezés nekem is megszokottabb lett volna a jobb egérre. Nem nézegettem még a bill.beállítás módosítást. Elég rég óta ráálltam, hogy a default beállításokkal játszom, sok kellemetlenségtõl megkímélem magam.😊

Uh, hát ezt a 150 hszt nem fogom végigolvasni.
Meg tudom érteni akik hõbörögnek az elején, van pár RENDKÍVÜL idegesítõ dolog. Kértek többen hosszabb leírást, most megkapjátok. 😊

Körítés, narráció, zene, hangulat nagyon ott van, de a játszhatóság! Hogy az a jó bánatos franc esne beléjük!

A Witcher elsõ részében nem haltam meg annyiszor nehéz fokozaton mint itt a prológusban. Pedig az elején még gondolkodtam, hogy nehézbe indítsam, de aztán normál lett belõle, aztán így is csak néztem mikor az elsõ három-négy ellenféllel egyedül kerültem szembe.

Roppant zavaró, hogy nem a jobb gomb a védekezés (mint az AC-be, mert nagyon hasonlít hozzá), ráadásul csak nagyon szûk szögbe tudja kivédeni az ütéseket. Az elejének nem szabadna ilyen nehéznek lennie, nem értem miért nem adták mindenkinek oda a regenerálódó hollópáncélt, valami brutális karddal, az elsõ pár órának nem a vérhugyozásról kéne szólnia... A király testõre egy nyamvadt rozsdás karddal, meg bõrzubbonyba rohangál, röhej.

Nagyon irritáló a varázsfõzetek elfogyasztása is, mi a francért kell hozzá meditálni? Mégis honnan a bánatból tudjam hogy mi vár rám a következõ sarkon? Marad a reload.

Engem nagyon zavarnak még az eltûnõ hullák, ha már minden ilyen élethû, nem tudom ez miért marad ilyen megoldhatatlan probléma.

Írták sokan a medálfogdosást az ALT helyett, tényleg tök értelmetlen és fölösleges is. Nem tudom kinek jut ilyen eszébe, mikor 20 éve mûködik a régi rendszer (BG óta minimum).

Volt még egy vicces dolog, kicsit spoileres, úh inkább eltüntetem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a börtönben, mikor a fogoly elkezd üvöltözni, hogy mekszökött a witcher, odajött a másik õr aztán lehurrogta ahogy kell. A gond csak ott van hogy ott feküdt elõtte a leütött õrtársa, akit valamiért nem vett észre, pedig elég jó bizonyíték volt a fogoly állítására. Szóval ez a lopakodós rész is elég kamu, nem kellett volna bele: vagy legyen jól megcsinálva , vagy hagyják ki a francba

Amúgy nagyon tetszik, csak az idegesített fel hogy a félórás prológust vagy 5 órán keresztül nyüstöltem, komolyan a Bestia gyerekjáték ehhez képest.

Grafika low-on is gyönyörû, fps elfogadható, harc látványos, rengeteg a leírás benne, csak van egy-két nagyon zavaró dolog, de majd megszokom (vagy javítják).

köszi, az invert nekem nagyon kell, mert anno 10en évvel ezelõtt úgy tanultam meg egerészni és azóta sem bírtam átszokni😊

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

tegyél már fel képet a problémáról, nekem 4850 van, de azt kell mondjam hogy szép és még a high beállításon is élvezhetõen fut (bár low-t ajánl fel)
Van olyan gomb ami kijelöli a használható dolgokat számunkra? pl növények, loot stb
kösz kösz
Wareztopikban megtalálod õket!
helosztok. valaki fel tudná rakni nekem a magyar felirat fájlait? pls fontos lenne
ÁÁÁ te vagy az én emberem!! Nekem is ugyan ez van #3164-ben képem is van róla!
Mit rejt a gyûjtõi változat, akit érdekel. The Witcher 2 Collector's Edi.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Amiga
Sziasztok!
Nekem két gondom is van, bocsi ha most nem olvasok vissza, de nincs rá idõm. :-(

1. A játék grafikája ATI 4870-en játszhatatlanul bugos, mintha monokróm lenne, nincsenek színek csak halvány kontúrok. Elõjött ez valakinél?

2. Nem tudok regisztrálni, a karakterek nem jelennek meg a regisztráció soraiban (e-mail cím, felhasználó azonosító, stb.).

Ez így nagyon elkeserítõ, gyakorlatilag nem lehet vele játszani. Help me, please. :-)

Oh, remélem tetszik a magyar fordítás. A red engine options-ét kritika érte, mentségül mondom, hogy azt nem tudtuk tesztelni, mert márciusban ilyesmi még nem volt a build-ek elõtt.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Mi lehet a gond ?
Sosem volt még eddig ilyen problémám , játszok a Witcher 2 -vel , és néha ha úgy gondolja egyszer csak kilép a launcherbe... mindig elveszik a mentésem , egyszerûen nem értem mi lehet..:S

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

wedge31
Easyt tényleg csak a nagyon amatör rpg-sek használják.

Jobb lett a harc mint az elsö részbe volt de természetesen egy körökre osztott harcrendszernek a közelébe se jön.

Használj, fözeteket és olajokat, bombákat és a gurulás is jó ha ésszel csinálod és nem akarsz két-három emberen átmeni mert az nem fog menni de mivel négy írányba lehet gurulni valamere mindig fog menni mert hülyeség csak ugy beugrani 5-6 ember közé még jó hogy pofán csapnak.
Az elsö részben is így volt csak ott még normálon is elvoltál ezek nélkül itt már nem.

valahogy ki lehet kapcsolni , vagy esetleg lejjebb venni azt , hogy amikor fordulok ne mosódjon el túlzottan a képernyõ ? mert egy bizonyos szintig látványos , de szerintem kicsit túlzott az elmosódás , ha már csak egy kicsit is fordulok 😄

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Igen, azon gondolkoztam hogy azt kéne aktívabban használni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sir Quno Jedi
Az külön murvaidegesítõ, mikor valakibe belefutsz, megnyomod a bekészített rúnát (pl. porrá égetnéd a kis genyát, vagy lebénítanád), de a hülye Gerált 1xcsak nagy lomhán nekiáll elõkaparni a kardját, mert a másik máris megüt. AHELYETT, hogy kasztolna! EZ kész... Ezt 10-bõl 10x.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Van ám locking is, rálock-olsz arra akit szeretni akarsz és akkor marad õ a célpont (asszem ALT talán).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hát lehet fogok még anyázni mire belerázódom rendesen. <#whatever>
Leginkább az az idegesítõ hogy néha nem a legközelebbi embert kezdi el ütni, mert ha kicsit arrébb mozdítom az egeret, akkor õ simán kiválaszt egy tök másikat. Akkor ugye ráugrik arra, de akit eleve meg akartam ütni az meg már akkor mögöttem vagy mellettem van. Ilyenkor meg aztán gyõzzek elgurulni de riadtan...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sir Quno Jedi
EZ a kisváros így már érdekesebb azért. Meg a jó öreg hirdetõtábla küldikkel stb. már ismerõsebb, nem beszélve az ivóról... 😄

Jaaaa...Köszönöm. 😊