9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Pluskast
    NAgyon remélem, hogy minnél hamarabb mert ez így elég aggasztó:( Ráadásúl a gépem sem olyan ami nem bírná...
  • Pluskast
    De azért nyugtass meg, hogy nem csak ez az egy erdős/városos pálya van? Mármint vannak még más helyszinek is?!?
  • ratgab
    Egyémet is nagyon terheli! Amd-sek szerintem jövő hétre elkészítik a javítást! CDPR viszont szerintem legkésőbb keddig kidobja az első javítását!
  • LSC
    köszi
  • ratgab
    Működik az csak előbb jelentkezz be és csak utána nyílik meg normálisan!
  • Pluskast
    Háát valami javításra akár ati patchre de akár egy játék patchre asszem én is várok. Sajna nálam a játék már ott tart, hogy levágja az egész gépemet.
  • IMYke2.0.0.0
    Megvárom az AMD-ATI javítást, és otthon nyomom.
    Ezen a GF8500 GT-n nem túl élvezetes 800*600-ban very low-n játszani.
  • LSC
    warez topic linkje nem igazán működik:(
  • ratgab
    Hogyhogy nem kezdtél még bele?
  • Prince23
    Akkor ez egy igen rövid játék lett :(
  • ratgab
    Látom megkaptad a kinevezést! Gratula! Remélem most már rend lesz itt (Habár akik eddig spoilereztek már végigjátszották a játékot gondolom)!
  • IMYke2.0.0.0
    Képzeld, én még nem játszom vele - nekem nem volt mindegy...!
  • TVelvet
    minden amibe névvel kapcsolatos, könnyen spoiler lehet, kerüljük.
  • Renjike
    alig jelent meg a játék sokan még csak most szenvednek megvenni és infókat gyűjteni ... elég nagy spoiler volt . :D
  • Kongy
    Semmi fontosat nem lőttem le, gyakorlatilag.
  • ratgab
    Kongy!!! Pont te spoilerezel.....Tőled nem vártam!
  • Kongy
    Játék legeleje, de mind1.
  • IMYke2.0.0.0
    Kurvák vére, basszus!

Ha ez igaz, akkor egy rohadt spoiler tagot azért lehetett volna használni!
  • Kongy
    Sajnos nincs a végén freeplay...

@Prince23

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, az tekinthető főbossnak is, mert utána lehet választani az epilógusban h megöljük-e Letho-t. Nekem személy szerint nem volt kedvem végezni vele, gyakorlatilag nekem nem ártott, és az sem sért h megölt pár királyt. Foltest-tel meg annyira nem voltunk jóban...
  • Renjike
    emeld ki hogy csak azért 9/10 mert 10/10 es játék nincs :D
  • Renjike
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a végén kicsit megörültem meg kicsit csalódtam is a játéknak . azt hittem hogy valami nagyon nagy harcolás lesz a végén de végül nem lett annyira nagy mint amennyire hittem . viszont a befejezésnek örültem mert azt sugalja hogy lesz következő rész :D bár bolondok lennének ha nem lenne . amúgy ha importálom a mentésem (ezért jáccom újra mind a 2 játékot) és Adda nem halott akkor bennevan a 2. ban? :) mert New gamenél mondja Foltes hogy halott és akkor :/ .
  • ratgab
    Nincs benne spoiler... nyugodtan elolvashatod!
  • hentesferi
    Direkt nem olvastam el a hsz-ed , csak tudom arról szól , hogy végig vitted , miután végig vitted a főszálat , lehet folytatni a gamet , vagy nem ? :)
  • hentesferi
    Ok köszi ! :)

• Prince23
    ok, de semmi érdemlegeset nem írtam le róla, hogy betegyem spoilerbe :)
  • TVelvet
    spoiler ... ugyan még nem vagyok házigazda, de spoilerezzünk légyszíves. :)
  • Prince23
    A nőstény sárkányos rész az a vége már?
  • Kongy
    Nos, befejeztem a főszálat.
    SPOILER veszély!
    Iorveth útját választottam.
    El kell, hogy mondjam nagyon tetszett a játék. A grafika, a harcrendszer, a fejlődési rendszer, mind mind nagyon bejött, elég letisztult volt, és jól átgondolt, kezdve a meditációval a főzetkészítésig... A sztori is erős volt, és a játék is tartalmas, főleg, hogy mellékküldetésekből csak párat csináltam, és még hátra van Roche útja is, amit szintén végig fogok játszani.

Picit csalódtam a játék végefelé, mert egyre rövidebbek a fejezetek! Az 1. elég hosszú lett, még a második is kb olyan hosszú, de a 3. nagyon rövid, és utána 5 perc prológus...(ha nem harcolsz) Meg kell, hogy mondjam nem erre számítottam, így csak az államat kerestem mikor bejött a készítők listája.

Összességében nagyon jó játék lett, kicsit sem könnyű, de a kihívás a lényeg. Nekem 9/10

• Atek007
    Nem lehet növelni tudtommal.
  • ratgab
    #4357-es hsz-el csak!
  • jay1600
    betűméretet vki letudná írni hogyan lehet növelni? írtó kicsi.. most hogy meghallt az lcd-m egy 18 as crt-n nagyon nem jó így...
  • enlightened
    Nvidia mindig gagyibb lesz, szerencséjük van mert hamarabb tudják tolni a gameket, de utána már semmi. Marad a fogyasztás meg a hangos zaj.:D
  • torma1
    Sziasztok!

Találtam egy oldalt ahonnan lehet letölteni különböző mentéseket.

Mentések
  • ratgab
    Nem valami beállítást kell kikapcsolni? Mass effectben volt ilyen beállítás, hogy szemcséssé tette a képet, mintha régi filmet néztél volna... azthiszem valami Grain volt a neve a beállításnak.

Nem emlékszem már rá, de lehet, hogy witcher 1-nél is van ilyen...
  • enlightened
    Na holnap folytatják majd a munkát a hotfixen, de szerintem a hét végéig semmi nem lesz belőle.
  • ratgab
    Hát én amikor vettem az 5770-et (kényszer volt, mert az előző Nvidia betojt... 2 éven belül a második... ezért is lett elegem az nvidiából, mert szar minőségű!), akkor épp megjelenés előtt volt a gtx 460, de akkor még az ati kártyák voltak az erősebbek!

Választhattam, hogy egy jobb 5770 soc-ot veszek vagy gagyibb verziót nvidiából!

Ez a Driver maszlag meg hülyeség... Mióta megvan a kártya 1 éve most kellett először játék miatt (term. win újrarakáskor mindig a legújabbat rakom) újabb Driver-t keresnem

Azt már nem is említem, hogy Nvidiának rosszabb a hűtése (Előző nvidiám hőmérséklete felment 60 fokra alapból... jelenlegi ati-nak 35 fok az alap hője, ami játék alatt felmegy max 50 fokra), többet eszik, hangosabb... egyetlen pozitívuma a Driver, meg a teljesítmény (habár ez is típusfüggő).
  • bendáj17
    vannak képek nézd meg milyenek.
  • Atek007
    Nekem is a kis betűkkel van gondom a játékban.Ezek a betűtípusok megoldják?
  • evil006
    Sziasztok.
    Dlc letöltési probléma volt valakinél?

Nálam az a gond hogy ha letöltödött dlc ujra kezdi tölteni. Valaki tud segiteni?
    Va n olyan amikor egyáltalán nem akarja letölteni és a kapcsolat megszakad.
  • wedge31
    Nem mindenkinek van jó szeme, nekik kicsik a betük, érthetö a probléma.