9144
-
#4411 NAgyon remélem, hogy minnél hamarabb mert ez így elég aggasztó:( Ráadásúl a gépem sem olyan ami nem bírná... -
#4410 De azért nyugtass meg, hogy nem csak ez az egy erdős/városos pálya van? Mármint vannak még más helyszinek is?!? -
ratgab #4409 Egyémet is nagyon terheli! Amd-sek szerintem jövő hétre elkészítik a javítást! CDPR viszont szerintem legkésőbb keddig kidobja az első javítását! -
#4408 köszi -
ratgab #4407 Működik az csak előbb jelentkezz be és csak utána nyílik meg normálisan! -
#4406 Háát valami javításra akár ati patchre de akár egy játék patchre asszem én is várok. Sajna nálam a játék már ott tart, hogy levágja az egész gépemet. -
#4405 Megvárom az AMD-ATI javítást, és otthon nyomom.
Ezen a GF8500 GT-n nem túl élvezetes 800*600-ban very low-n játszani.
-
#4404 warez topic linkje nem igazán működik:( -
ratgab #4403 Hogyhogy nem kezdtél még bele? -
#4402 Akkor ez egy igen rövid játék lett :( -
ratgab #4401 Látom megkaptad a kinevezést! Gratula! Remélem most már rend lesz itt (Habár akik eddig spoilereztek már végigjátszották a játékot gondolom)! -
#4400 Képzeld, én még nem játszom vele - nekem nem volt mindegy...!
-
#4399 minden amibe névvel kapcsolatos, könnyen spoiler lehet, kerüljük. -
#4398 alig jelent meg a játék sokan még csak most szenvednek megvenni és infókat gyűjteni ... elég nagy spoiler volt . :D -
#4397 Semmi fontosat nem lőttem le, gyakorlatilag. -
ratgab #4396 Kongy!!! Pont te spoilerezel.....Tőled nem vártam! -
#4395 Játék legeleje, de mind1. -
#4394 Kurvák vére, basszus!
Ha ez igaz, akkor egy rohadt spoiler tagot azért lehetett volna használni!
-
#4392 Sajnos nincs a végén freeplay...
@Prince23
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, az tekinthető főbossnak is, mert utána lehet választani az epilógusban h megöljük-e Letho-t. Nekem személy szerint nem volt kedvem végezni vele, gyakorlatilag nekem nem ártott, és az sem sért h megölt pár királyt. Foltest-tel meg annyira nem voltunk jóban... -
#4391 emeld ki hogy csak azért 9/10 mert 10/10 es játék nincs :D -
#4390 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén kicsit megörültem meg kicsit csalódtam is a játéknak . azt hittem hogy valami nagyon nagy harcolás lesz a végén de végül nem lett annyira nagy mint amennyire hittem . viszont a befejezésnek örültem mert azt sugalja hogy lesz következő rész :D bár bolondok lennének ha nem lenne . amúgy ha importálom a mentésem (ezért jáccom újra mind a 2 játékot) és Adda nem halott akkor bennevan a 2. ban? :) mert New gamenél mondja Foltes hogy halott és akkor :/ . -
ratgab #4389 Nincs benne spoiler... nyugodtan elolvashatod! -
hentesferi #4388 Direkt nem olvastam el a hsz-ed , csak tudom arról szól , hogy végig vitted , miután végig vitted a főszálat , lehet folytatni a gamet , vagy nem ? :) -
hentesferi #4387 Ok köszi ! :)
-
#4386 ok, de semmi érdemlegeset nem írtam le róla, hogy betegyem spoilerbe :) -
#4385 spoiler ... ugyan még nem vagyok házigazda, de spoilerezzünk légyszíves. :) -
#4384 A nőstény sárkányos rész az a vége már? -
#4383 Nos, befejeztem a főszálat.
SPOILER veszély!
Iorveth útját választottam.
El kell, hogy mondjam nagyon tetszett a játék. A grafika, a harcrendszer, a fejlődési rendszer, mind mind nagyon bejött, elég letisztult volt, és jól átgondolt, kezdve a meditációval a főzetkészítésig... A sztori is erős volt, és a játék is tartalmas, főleg, hogy mellékküldetésekből csak párat csináltam, és még hátra van Roche útja is, amit szintén végig fogok játszani.
Picit csalódtam a játék végefelé, mert egyre rövidebbek a fejezetek! Az 1. elég hosszú lett, még a második is kb olyan hosszú, de a 3. nagyon rövid, és utána 5 perc prológus...(ha nem harcolsz) Meg kell, hogy mondjam nem erre számítottam, így csak az államat kerestem mikor bejött a készítők listája.
Összességében nagyon jó játék lett, kicsit sem könnyű, de a kihívás a lényeg. Nekem 9/10
-
Atek007 #4382 Nem lehet növelni tudtommal. -
ratgab #4381 #4357-es hsz-el csak! -
jay1600 #4380 betűméretet vki letudná írni hogyan lehet növelni? írtó kicsi.. most hogy meghallt az lcd-m egy 18 as crt-n nagyon nem jó így... -
#4379 Nvidia mindig gagyibb lesz, szerencséjük van mert hamarabb tudják tolni a gameket, de utána már semmi. Marad a fogyasztás meg a hangos zaj.:D -
torma1 #4378 Sziasztok!
Találtam egy oldalt ahonnan lehet letölteni különböző mentéseket.
Mentések -
ratgab #4377 Nem valami beállítást kell kikapcsolni? Mass effectben volt ilyen beállítás, hogy szemcséssé tette a képet, mintha régi filmet néztél volna... azthiszem valami Grain volt a neve a beállításnak.
Nem emlékszem már rá, de lehet, hogy witcher 1-nél is van ilyen... -
#4376 Na holnap folytatják majd a munkát a hotfixen, de szerintem a hét végéig semmi nem lesz belőle. -
ratgab #4375 Hát én amikor vettem az 5770-et (kényszer volt, mert az előző Nvidia betojt... 2 éven belül a második... ezért is lett elegem az nvidiából, mert szar minőségű!), akkor épp megjelenés előtt volt a gtx 460, de akkor még az ati kártyák voltak az erősebbek!
Választhattam, hogy egy jobb 5770 soc-ot veszek vagy gagyibb verziót nvidiából!
Ez a Driver maszlag meg hülyeség... Mióta megvan a kártya 1 éve most kellett először játék miatt (term. win újrarakáskor mindig a legújabbat rakom) újabb Driver-t keresnem
Azt már nem is említem, hogy Nvidiának rosszabb a hűtése (Előző nvidiám hőmérséklete felment 60 fokra alapból... jelenlegi ati-nak 35 fok az alap hője, ami játék alatt felmegy max 50 fokra), többet eszik, hangosabb... egyetlen pozitívuma a Driver, meg a teljesítmény (habár ez is típusfüggő). -
bendáj17 #4374 vannak képek nézd meg milyenek. -
Atek007 #4373 Nekem is a kis betűkkel van gondom a játékban.Ezek a betűtípusok megoldják? -
evil006 #4372 Sziasztok.
Dlc letöltési probléma volt valakinél?
Nálam az a gond hogy ha letöltödött dlc ujra kezdi tölteni. Valaki tud segiteni?
Va n olyan amikor egyáltalán nem akarja letölteni és a kapcsolat megszakad. -
#4371 Nem mindenkinek van jó szeme, nekik kicsik a betük, érthetö a probléma.