The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A harc tényleg nagyon nehéz. Mint középkorban. Nagy és súlyos fegyókkal harcolnak ami nem volt egy leányálom. Késõbb ki lehet fejleszteni több irányból védekezést, nyíl kivédését stb...
Jó párszor meghaltam de ez nem vette el a kedvem az újrakezdéstõl.
A játékban új játéknál ajánlja fel, ha minden rendben van és megtalálta.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Át lehet valahogyan rakni a mozgást W A S D -rõl,a nyílakra?
Valamiért nekem nem engedi...
Köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A védekezést átlehet tenni a jobb egér gombra a kép és nyelv menüpont alatt.
Azon kivül, hogy külsö nézetes szerintem semmiben se hasonlit az AC-ra
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Be is írom ajánlatnak majd a hiv. fórumra 😊
Ha sikerül regiszrtálnom
Meg nem tudom ki hogy van vele, de én személy személy szerint sokkal jobban élveztem a kockapókert az elsõ részben, nem éreztem szükségét, hogy saját kezûleg dobhassak. Ráadásul a kockák fizikája se a legjobb, a hangokról nem is beszélve, nem értem miért kellett ennyire "túlbonyolítani".
Késõbb tudod fejleszteni a védést, nem is kell hozzá magas szint.
Meg tudom érteni akik hõbörögnek az elején, van pár RENDKÍVÜL idegesítõ dolog. Kértek többen hosszabb leírást, most megkapjátok. 😊
Körítés, narráció, zene, hangulat nagyon ott van, de a játszhatóság! Hogy az a jó bánatos franc esne beléjük!
A Witcher elsõ részében nem haltam meg annyiszor nehéz fokozaton mint itt a prológusban. Pedig az elején még gondolkodtam, hogy nehézbe indítsam, de aztán normál lett belõle, aztán így is csak néztem mikor az elsõ három-négy ellenféllel egyedül kerültem szembe.
Roppant zavaró, hogy nem a jobb gomb a védekezés (mint az AC-be, mert nagyon hasonlít hozzá), ráadásul csak nagyon szûk szögbe tudja kivédeni az ütéseket. Az elejének nem szabadna ilyen nehéznek lennie, nem értem miért nem adták mindenkinek oda a regenerálódó hollópáncélt, valami brutális karddal, az elsõ pár órának nem a vérhugyozásról kéne szólnia... A király testõre egy nyamvadt rozsdás karddal, meg bõrzubbonyba rohangál, röhej.
Nagyon irritáló a varázsfõzetek elfogyasztása is, mi a francért kell hozzá meditálni? Mégis honnan a bánatból tudjam hogy mi vár rám a következõ sarkon? Marad a reload.
Engem nagyon zavarnak még az eltûnõ hullák, ha már minden ilyen élethû, nem tudom ez miért marad ilyen megoldhatatlan probléma.
Írták sokan a medálfogdosást az ALT helyett, tényleg tök értelmetlen és fölösleges is. Nem tudom kinek jut ilyen eszébe, mikor 20 éve mûködik a régi rendszer (BG óta minimum).
Volt még egy vicces dolog, kicsit spoileres, úh inkább eltüntetem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy nagyon tetszik, csak az idegesített fel hogy a félórás prológust vagy 5 órán keresztül nyüstöltem, komolyan a Bestia gyerekjáték ehhez képest.
Grafika low-on is gyönyörû, fps elfogadható, harc látványos, rengeteg a leírás benne, csak van egy-két nagyon zavaró dolog, de majd megszokom (vagy javítják).
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Nekem két gondom is van, bocsi ha most nem olvasok vissza, de nincs rá idõm. :-(
1. A játék grafikája ATI 4870-en játszhatatlanul bugos, mintha monokróm lenne, nincsenek színek csak halvány kontúrok. Elõjött ez valakinél?
2. Nem tudok regisztrálni, a karakterek nem jelennek meg a regisztráció soraiban (e-mail cím, felhasználó azonosító, stb.).
Ez így nagyon elkeserítõ, gyakorlatilag nem lehet vele játszani. Help me, please. :-)
Oh, remélem tetszik a magyar fordítás. A red engine options-ét kritika érte, mentségül mondom, hogy azt nem tudtuk tesztelni, mert márciusban ilyesmi még nem volt a build-ek elõtt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Sosem volt még eddig ilyen problémám , játszok a Witcher 2 -vel , és néha ha úgy gondolja egyszer csak kilép a launcherbe... mindig elveszik a mentésem , egyszerûen nem értem mi lehet..:S
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Jobb lett a harc mint az elsö részbe volt de természetesen egy körökre osztott harcrendszernek a közelébe se jön.
Használj, fözeteket és olajokat, bombákat és a gurulás is jó ha ésszel csinálod és nem akarsz két-három emberen átmeni mert az nem fog menni de mivel négy írányba lehet gurulni valamere mindig fog menni mert hülyeség csak ugy beugrani 5-6 ember közé még jó hogy pofán csapnak.
Az elsö részben is így volt csak ott még normálon is elvoltál ezek nélkül itt már nem.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Leginkább az az idegesítõ hogy néha nem a legközelebbi embert kezdi el ütni, mert ha kicsit arrébb mozdítom az egeret, akkor õ simán kiválaszt egy tök másikat. Akkor ugye ráugrik arra, de akit eleve meg akartam ütni az meg már akkor mögöttem vagy mellettem van. Ilyenkor meg aztán gyõzzek elgurulni de riadtan...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.