9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • genndy
    A középső rész helyszíne más, az utolsóé asszem mindenképpen ugyanaz. Ez az egy ilyen nagy fordulópont van, de küldetésenként vannak kisebbek.
    Még én se vittem végig mindkét úton, a Roche-s szál volt meg, de a 3 előtt mindenképpen csinálok majd még egy Iorveth-eset is.
  • blackcalibra
    Üdv!

Hol van a játék történetére erősen kiható döntési fordulópont?
    A tünde romoknál oké, hogy Iorveth vagy Roche oldalára állunk-e a Letho harc előtt.
    Ha itt egyik vagy másik oldalt választjuk, attól a még hátralévő helyszínek ugyanazok maradnak csak más ábrázolásban, vagy így a történet helyszínei is mások lesznek?
    Illetve lesz-e még ilyen fontos fordulópont a történetben?
    Természetesen eredetiben van meg a játék, az útmutató(végigjátszás segítő kis könyv) is rendelkezésemre állna, de nem akarok semmi olyanba belefutni a keresgélés során, ami esetleg ellőne pár érdekese dolgot.
  • cseppentob
    Sziasztok!

Az elmúlt hetekben vettem rá magam, hogy a hosszú idő óta ismét kijátszott Witcher után elkezdjem a második részt is, viszont sokszor veszettül beszaggat. Laptopon játszom, procim i5-3230, 8 giga ram, videókártya GeForce 635M, 2 gigás. Oprendszerem 64 bites Windows 8, nem 8.1. (eredeti licenszes oprendszer)

Több külföldi fórumon is láttam, hogy nvidia kártyákkal szokott gond lenne, töltöttem is le egy fixet hozzá, amit csak a bin mappába kellett bemásolni, megnéztem a user.ini-ben, hogy tényleg úgy van-e a sok beállítás, ahogyan azt beállítottam (minden a minimumon), de így is elkezd szaggatni, ha kicsit melegszik a gép.

A játékmappában levő performance checker mediumot javasol, de a ramom felét nem látja (sajátgépben látom), a beállításoknál az auto-detect viszont pár rovaton kívül mindent low-ra állít.

Mi lehet a gond, lehet vele csinálni valamit?
  • Anonymusx
    már megvan, elég könnyű volt
  • Anonymusx
    Letho-t hogy lehet legyőzni? Elég sok játékot végigvittem már, de ez az első aminél azon gondolkozok hogy csaljak...
  • Mr_no_NaMe
    Hát nem tudom..valaki a Gothichoz hasonlította ezt a játékot, csak azért kezdtem el. De szenvedek vele, megpróbálom elvinni odáig ahol már tényleg elkezdődik a szabad játék és fejlődés.
  • Avenger
    Még csak a prologue-ban vagy, visszaemlékezéseket játszol, azért törlődhet az amiket felveszel, de az a max 100 arany nem fog hiányozni később. :)
    Most játszom én is újra, a sárkányos üldözés elég érdekes lett nekem a prologue végén, valami bug miatt vagy 15x neki kellett futni. Régebben ilyen nem volt.
  • Mr_no_NaMe
    Itt vagyok jelenleg az ostrom résznél, harmadszorra veszi el a játék az összes cuccomat. Végig ilyen a Witcher? Mert ez inkább akciójátéknak tűnik mint rpgnek :/ Már nagyon unalmas.
  • IMYke2.0.0.0
    "miért jött divatba ez a mindent bekenünk viasszal dolog"

Ez bizony engem is tud néha mérgelni... :(
  • Mr_no_NaMe
    Sztem csak a dx 11 miatt ronda :/ Csillog villog minden mint a salamon töke...ha jobb gépem lenne, akkor is csillogna csak nem szaggatna, de ugyan olyan rondának tartanám...miért jött divatba ez a mindent bekenünk viasszal dolog
  • Madi92
    Rákerestem, tényleg ilyen gépeket írnak minimumnak, de szerintem ez már nagyon a határ, szóval reális, hogy szaggat és, hogy randa.
  • Madi92
    Hát... még a VGA csak csak, de a többi elég harmatos!
  • PeeTeR
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok! Van valamiféle, bármiféle mód arra, hogy a játék dx 9en esetleg dx10en fusson? Teljesen ledegradált beállításokon is szaggat, ráadásul nagyon ronda.

8800 GT 512 MB, E4400 proci, 2 giga ram.

Mennie kéne...
  • PeeTeR
    igen pontossan ezt szerettem volna leirni csak fingom sem volt hogy hogyan tudok erthetoen fogalmazni.

koszi
  • Sirch
    Ha az emlékeim nem csalnak, a felső skill ág legfelső választható skilljére kell rákattintani, akkor is, ha azt írja, nincs több elkölthető skillpontod.
  • Anonymusx
    Azt láttam is nálam, de nem tudtam hogy hogyan kell felhasználni.
  • Sirch
    A tutorialban a skill pont elköltése mellett el kell költened egy mutagen pontot is (azt hiszem fixen, csak egy előre megszabott skillre tudod rátenni). De mivel erre nem figyelmeztet külön, így nem csoda, hogy sokan megtorpannak ezen a részen.
  • Prof William
    Nekem is pontosan ez volt. Kár mert még a tutorialhoz is öltöttek egy kis sztorit.
  • Shiwo
    nekem is volt, hogy elakadt a tutorial, asszem valamelyik ellenfelet idő előtt kinyírtam, és nem tudtam teljesíteni a köv tutorial feladatot..
  • MerlinW
    Pont a napokban játszottam vele az elejéről, nem volt ilyen gondom (Steam, EE verzió, W7x64)
  • Anonymusx
    Elég érdekes nálam a játék.
    A játék legelején lévő gyakorlást nem tudtam befejezni, mert volt egy olyan rész, ahol a szintlépésnél el kellett volna helyeznem egy pontot, de hiába csináltam meg, nem történt semmi.

Ha játékban ha elő akarom hozni a menüt, leltárt, vagy egyéb dolgot, akkor kifagy, és ha ilyenkor escape-t nyomok, akkor a fagyás megszűnik. Ilyenkor menteni sem tudok, és beszélgetésnél eltűnnek a szövegek, és a hud is.

Másnál is volt ilyen?
    Amúgy steames játékom van, és win 8.1 -et használok..
  • blackcalibra
    A fogadóban a lenti szinten, ahol lehet bunyózni is.

#8719: Kösz!
  • Prof William
    Flostamban hol van a a láda? Valahogy sosem találtam meg. Bár nem is nagyon kerestem.
  • bendáj17
    Szerintem nem vesznek el a cuccok a ládák megmaradnak. nem sok értelme lenne ha más helyszínre elvesznének.
  • blackcalibra
    Sziasztok!
    A tárolóládával kapcsolatosan kérdezném, hogy a benne raktározott cuccok elvesznek a nagyobb helyszínváltásokkor?
    Egyelőre még Flotsam kikötővárosában vagyok, de a mellékküldetések készen vannak, még a Kayran van hátra, és gyakorlatilag ennyi lesz ez a rész, aztán go tovább, de van pár cucc a ládában, ami ha ilyenkor ugrik, akkor azért csak szelektálok belőle.
  • Sirch
    Több, egymástól független dolog is okozhatja.
    Elsőre megpróbálnám párszor Alt+Tab gombokkal lerakni tálcára, majd vissza, illetve érdemes megnézni, hogy ablakban futtatva is jelentkezik-e a probléma.
  • kristof95
    Sziasztok!
    Megvettem a Witcher 2 dobozos változatát. Rendesen feltelepítettem mindent, a patcheket is . Na már most a problémám az lenne, hogy amikor elindítom a játékot, akkor a kép elkezd vibrálni, ugrálni eszeveszettül, ami rendkívül idegesítő, és majdnem hogy már olyan fokon, hogy epilepsziás rohamot kapok tőle. A vga driver friss, a directx is. Próbáltam mindent, de nem segített eddig semmi sem. Ez a probléma érdekesen csak ennél a játéknál jelentkezik.
    Örülnék ha valaki tudna segíteni, mert így játszhatatlan az egész!
    Előre is köszi!
  • MerlinW
    Nekem már az előző 2011-es gépemen is (2500k, HD6950) tükörsima 50-60fps-el futott a játék max beállítások mellett (-supersapmling), így nem tudom mire gondolsz.
  • totya4
    Az elmebajos erőforrás igény növekedési tendenciát figyelembe véve - gondolok itt a teljesen elcseszett második részre - feltehetően nem lesz olyan gép, amin futni fog.
  • Prof William
    Most már hivatalos hogy a Witcher 3:Wild Hunt MAGYAR felirattal is rendelkezni fog. Reméllem hasonlóan színvonalas fordítást láthatunk mint a Witcher 2-ben.

Addig is gyorsan kiolvasom a még hátralévő Witcher regényeket. A Witcher 2 újrajátszása is sokkal nagyobb élmény volt úgy hogy a Witcher 1-3-at már olvastam. Egy csomó utalás értelmet nyert.
  • IMYke2.0.0.0
    100 Ft-ok nem elegek ehhez...
  • gibson9
    Akkor szervezzünk gyűjtést
  • IMYke2.0.0.0
    "Kiadó? Pénz?" - akár ebben a sorrendben.
    Sőt, utóbbiból kell a több.
  • gibson9
    Mitől függ? Kiadó? Pénz? Nagyon remélem, hogy magyar kiadás lesz a harmadik részből is idehaza :)
  • Andriska86
    Igen, rengeteg munkánk volt a Witcher 2 magyarításában :)

Remélem, lesz lehetőség a W3 honosítására, de biztosabbat kb. fél év múlva fogunk tudni.
  • Prof William
    Nem tuddjátok hogy a Wild Hunt is magyar felirattal lesz? a Witcher 2-ben nagyon jó eltalálták a stílust.
  • Azeriel
    Hali
    Az lenne a kérdésem, hogy amikor először elindítom, kéri, hogy frissítsem, majd letölt egy 10 gigányi anyagot. Ezt leszedi, majd a telepítésél kb a 90%ra azt írja ki, hogy sérült (régen is mintha ez lett volna vele a gond) majd amikor azt a keveset felrakta elindítom, és ezenkívül még leszed vagy 6 patchet amit szintén felrak. Ezután ha elindítom, egyrészt csak fekete kép jön be, és csak akkor tölt tovább az intróig ha megnyomok egy gombot, de aztán se a menübe, se sehol egy deka feliratot sem jelenít meg. Valakinek valami ötlete hogy mitlehetne vele csinálni?
  • bardocz
    Megvan, hardon csak meditálásközben lehet. Először easy-n vittem végig, és ott lehetett bármikor.
  • Shep
    Első fejezetben nem enged szabadon pakolni, majd az új helyszíntől kezdődően nyílik meg.