The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy 5850 azért csak elviszi, nem
IMYke2.0.0.0
Szerintem, nagyon nem sokáig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CalebJoe
az nvidia pörgeti de az ATI szop rendesen
IMYke2.0.0.0
Milyen kártyát vettél?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zzeN
Milyet vettél?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

enlightened
Srácok MEGOLDODOTT A PROBLÉMA!

Az új kártya high beállításokon is 60 fps-el viszi a játékot még csatában.

Ezt a régi 4670 -es radeon meg dobom a kukába, úgy látszik már tényleg lejárt az ideje. Az új kártya viszont pörgeti a játékot maxon mint állat😄

IMYke2.0.0.0
Egy darabig - látom - nem szabad benéznem ide.
Sok még a kérdés, és a spoiler.
<#vigyor5>

Amiga
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy emlékszem, a journal-ban ugyan az áll, hogy már legyaktad a kayran-t, valójában még nem. Varázslónõ lakik a kocsma felett. De Thriss-t keresd meg, vagy Cedric-et. Illetve a végigjátszást nézd meg.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

nyirog
Gondolom Geralt már nem memorizálj az fõzetek és fegyverek ábráit mint az elõs részben, így ha azokat eladom akkor már nem tudom õket elkészíteni, ugye?

Amiga
Ez azért elég gáz...

nvidia rlz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Amiga
Köszi!!! Megnézem!

enlightened
MA vettem csak emiatt a játék miatt egy uj videokártyát, mert a 4670 már tényleg régi volt. A mostani kártya jóval az ajánlott követelmények fölött van! A CPU is jóval afölött, remélem most már egy fps-t össze tud hozni a game, mert ha nem, tényleg nem tudok már mást kicserélni a gépben:S

ATI patch meg ugyse jön, csak a crossfireosoknek.

Avenger
Akkor próbáld úgy, hogy felrakod az elsõ részt, mentessz egyet, és megnézed hova ment, majd felülírod a régi mentéseddel 😊 Ha így sem mûködik, akkor valószínûleg valami bezavar nálad(ékezetes betû ugye nincs a felhasználó nevedben?)

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Én odamásoltam a mentést ( a the withcer/saves folderekkel)ahol a witcher 2 mappa volt a mentéseival és mûködött
Adam II
OK köszi!

Shiwo
tartsd lenymva a ctrl-t és kattints a megjelenõ ábra közepébe, akkor is meditálni kezd

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
SPOILER

Hali !

Úgy néz ki, hogy bebugosodott nálam a Titokzatos Folyó küldi. Azt íjra, hogy kinyírtam a Kayran-t, pedig még nem is láttam... elkeveredtem valami roncshoz, ahol döglött állatok voltak, amire kiírja, hogy nem lesz elég neki.. valami levelet is találtam a roncsban, azt el is vittem egy házba, de magát a Kayran-t hogy tudom elõcsalni ? Egy varázslónõt emlegetett egy NPC, de õt se találom, hogy hol van...a térkép meg nem mutat semmit ...illetve néha vannak kis zöld meg kék pöttyök, amik fingom nincs micsodák, de felkiáltó jeles helyet nem mutat...szóval merre találom a varázslónõt vagy mivel tudom elõcsalni a dögöt ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Adam II
A kézikönyvben azt írják Ctrl+Esc lehet meditálni de nekem az csak a fõmenüt hozza be. Nektek van ilyen problémátok?

nah utánanéztem a hivatalos weboldalon hogy miért nem bírom beirkálni az aktivációs kódokat, meg miért nem bírok reggelni a dlc miatt. azt írják, hogy a betûméret van elállítgatva. vissza kell venni 100%-ra. megmondom õszintén nem emlékszem, hogy ezt piszkálgattam volna, de ha hazaérek melóból megnézem. esetleg valaki próbálta már és úgy mûködött?

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Batmanci
Nagyon kedves tõled, hogy segíteni próbálsz, de a "raktam mindenhová" ezt az elérési utat is tartalmazza. A win magyar, így raktam dokumentumokba, My documents-be, My Games-be. Sõt, mivel a doksi könyvtáram nekem máshol van, a W2 már oda mentett, így oda is letettem. Kábé 6 helyre tettem már be, de semmi.
Egy olyan elérési utat valaki írjon már le végre, amivel mûködik.
Documents and Settings\teneved\My Documents\The Witcher\Saves
vagy vlmi hasonló.
A W2-m jelenleg ide ment: ?:\Dokumentumok\Witcher 2\gamesaves
Köszi.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Én meg a kézikönyvben. <#vigyor0> Ugy hogy annyi.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Emberek, akinek grafikai bug-ja volt/van az Ati4870-el az rakjon fel egy régebbi driver-t! Sokkal régebbit! Én kínomban felraktam egy 10.10-est és láss csodát jó lett a kép! Rémes hogy Atinál mit csinálnak a driverekkel..
35 a max szint, asszem valami felbukkanó tutorial üzeneten olvastam.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

IMYke2.0.0.0
Köszi!
Ja, és a számlán van a kód.

"Witcher II (PC) Extra letölthetõ játékbeli tartalom (DLC)
The Witcher 2 Assassins of Kings Premium Edition DLC Mysterious Merchant: biztoskiíromide[/]" 😊)))

wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
250 új üzenet...

No megjöttem a saját The Witcher 2 példányommal - ami hiánytalan és fantasztikus! Nekem jutott poszter is.
Babusgatom a kicsikét 😊

Batmanci
Nem értem, hogy miért nem térhatású a hang.
Egy ilyen remekbe szabott proginál, hogy a faszba lehet ez gond.
Ma minden valamire való játék 7.1 be jön ki.
Ezt miért nem lehetett rendes hanggal piacra dobni.
Most lejátszod a feléig, mire megoldják, így rengeteg játékélmény a zsákban marad.
Ha valki tudja, miként lehet a 3D-s hangokat kicsalni belõle, azt tegye meg, hogy tájékoztat.
A legkomolyabb Creative cuccom van. Minden más 2011-es játék vigyorogva megy 7.1-ben, de legalább 5.1-ben.
Köszi.

Avenger
Már kétszer legalább leírtuk, hogy hová kell.

Importing saves from the first Witcher game
The Witcher 2 will automatically import the saves from the end of the first Witcher game only if they are located in the default folder:
...\My Documents\The Witcher\saves

Mindez a játék hivatalos honlapjáról.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Én anno 2 szintlépést hagytam figyelmen kívül de minden pont megmaradt. Mellesleg lehet tudni mennyi lesz a max szint?

Más. A térképen jól ki lehet zoomolni.Ha a többi ország nem csak a kinézet miatt van feltüntetve akkor jó pár helyre l lehet majd menni.
Batmanci
Ez mind szép, de hová rakjam, mert már raktam mindenhová, és így sem látja.
Kösz.
Kar, hogy két napig tart egy párbeszéd egy ilyen egyszerû kérdésben.
Ha rögtön leírod: ezt iderakod, azt oda, és kész.
Mire idejutottunk, már nem is érdekel annyira.
Azért, köszi.

pont ugyanez a vga-m van, nekem semmi gond vele, hasit, de utänna nezek otthon milyen driver van fenn...

egyebkent az iränyitäs ätällitäsa egyszerü, dupla klikk abba a mezöbe amit meg akarsz vältoztatni
ahh köszi szépen
Sir Quno Jedi
Hogyne a motion blur-t le kell kapcsolni az engine-ben.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyik helyen ki kell robbantani a kerítést/palánkot pl. tûzvarázzsal, késõbb meg lemászni a kútba

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sziasztok!
Kis segítség kéne, mert elakadtam.

Spoiler
Még a prológusban van az a rész, hogy a királlyal megérkezünk a várkapu elé, de nekem kell egy másik bejáratot találni a templomhoz...Szégyen, nem szégyen, nem találom sehol , végigpróbáltam az összes ajtót a faluban, de mind zsákutca. Tud valaki segíteni merre van az útvonal a várba?
Spoiler
tx
Tehasut
Akit érdekel, letöltheti a Gamestarban megjelent Witcher képregényt.
Itt a link.
(a fájl a CDisplay nevû progival nézhetõ meg)
facepalm

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Majd újra teszem a gamét. 😄

koschwarz
még mindig nem érted. lvl 1-esként indulsz. 2 szinten kapsz egy pontot, ami az 5. szintig összesen 4 pont. tökmindegy, ha kihagytad valamikor, megvan a 4 pontod.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem tudom nektek mi a problémátok a játékban, de nekem pár bug van csak...Varázslatra nem szétrombolódó objektumok...De egy gyors mentéssel megoldom mindig a bajt. 😄 Meg a magyar felírat nekem elbaszta az angol szinkront...

Igen. Annyira lekötött a játék, hogy asszem a 2-es szinten nem költöttem el.
De attól még megmaradhatott volna.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Lehet h õ level 0-ról indított 😊

BoneDragon
<#idiota>

vagy talán az elsõ szinten nem költöttél pontot, tehát lvl2õn tetted az elsõ skill pontodat, tehát lvl2, lvl3 lvl4, lvl5, jó az épp 4 pont
Érdekes.
5-ös szintû vagyok, de csak 4 képességpontot költöttem el.
Fasza bug.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Ez igy kevéssé játszható. VGA driver probléma lehet.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Amiga
A galériámban van, hogy néz ki nálam a játék.. Sehogy. 😞

Amiga
Radeon HD4870, 512 MB RAM...

Adam II
A betûméretet lehet valahogy növelni? A questek leírása olyan kicsi, hogy nehézkes oilvasni?