The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az új kártya high beállításokon is 60 fps-el viszi a játékot még csatában.
Ezt a régi 4670 -es radeon meg dobom a kukába, úgy látszik már tényleg lejárt az ideje. Az új kártya viszont pörgeti a játékot maxon mint állat😄
Sok még a kérdés, és a spoiler.
<#vigyor5>#vigyor5>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ATI patch meg ugyse jön, csak a crossfireosoknek.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hali !
Úgy néz ki, hogy bebugosodott nálam a Titokzatos Folyó küldi. Azt íjra, hogy kinyírtam a Kayran-t, pedig még nem is láttam... elkeveredtem valami roncshoz, ahol döglött állatok voltak, amire kiírja, hogy nem lesz elég neki.. valami levelet is találtam a roncsban, azt el is vittem egy házba, de magát a Kayran-t hogy tudom elõcsalni ? Egy varázslónõt emlegetett egy NPC, de õt se találom, hogy hol van...a térkép meg nem mutat semmit ...illetve néha vannak kis zöld meg kék pöttyök, amik fingom nincs micsodák, de felkiáltó jeles helyet nem mutat...szóval merre találom a varázslónõt vagy mivel tudom elõcsalni a dögöt ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Egy olyan elérési utat valaki írjon már le végre, amivel mûködik.
Documents and Settings\teneved\My Documents\The Witcher\Saves
vagy vlmi hasonló.
A W2-m jelenleg ide ment: ?:\Dokumentumok\Witcher 2\gamesaves
Köszi.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ja, és a számlán van a kód.
"Witcher II (PC) Extra letölthetõ játékbeli tartalom (DLC)
The Witcher 2 Assassins of Kings Premium Edition DLC Mysterious Merchant: biztoskiíromide[/]" 😊)))
No megjöttem a saját The Witcher 2 példányommal - ami hiánytalan és fantasztikus! Nekem jutott poszter is.
Babusgatom a kicsikét 😊
Egy ilyen remekbe szabott proginál, hogy a faszba lehet ez gond.
Ma minden valamire való játék 7.1 be jön ki.
Ezt miért nem lehetett rendes hanggal piacra dobni.
Most lejátszod a feléig, mire megoldják, így rengeteg játékélmény a zsákban marad.
Ha valki tudja, miként lehet a 3D-s hangokat kicsalni belõle, azt tegye meg, hogy tájékoztat.
A legkomolyabb Creative cuccom van. Minden más 2011-es játék vigyorogva megy 7.1-ben, de legalább 5.1-ben.
Köszi.
Importing saves from the first Witcher game
The Witcher 2 will automatically import the saves from the end of the first Witcher game only if they are located in the default folder:
...\My Documents\The Witcher\saves
Mindez a játék hivatalos honlapjáról.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Más. A térképen jól ki lehet zoomolni.Ha a többi ország nem csak a kinézet miatt van feltüntetve akkor jó pár helyre l lehet majd menni.
Kösz.
Kar, hogy két napig tart egy párbeszéd egy ilyen egyszerû kérdésben.
Ha rögtön leírod: ezt iderakod, azt oda, és kész.
Mire idejutottunk, már nem is érdekel annyira.
Azért, köszi.
egyebkent az iränyitäs ätällitäsa egyszerü, dupla klikk abba a mezöbe amit meg akarsz vältoztatni
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kis segítség kéne, mert elakadtam.
Spoiler
Még a prológusban van az a rész, hogy a királlyal megérkezünk a várkapu elé, de nekem kell egy másik bejáratot találni a templomhoz...Szégyen, nem szégyen, nem találom sehol , végigpróbáltam az összes ajtót a faluban, de mind zsákutca. Tud valaki segíteni merre van az útvonal a várba?
Spoiler
tx
Itt a link.
(a fájl a CDisplay nevû progival nézhetõ meg)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
De attól még megmaradhatott volna.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
5-ös szintû vagyok, de csak 4 képességpontot költöttem el.
Fasza bug.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.