The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gamestop-nál vettem, írtam nekik levelet ezzel kapcsolatban, de még nem válaszoltak!
Tanulság: Soha ne vegyetek a Gamestop-nál játékot, akármennyire is legyen jó árban!!! <#gun>#gun>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
576-ban vettem a mai nap.
Amugy nálam simán fut a játék .
A CE-höz nem értem miért nem bírták hozzádobni ezt a DLC-t. 😞
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Várni kellett volna vele, idõvel úgyis jönnek hozzá majd patch-ek és talán az ára is csökkent volna.
Le is töröltem a géprõl, majd elõveszem nyáron, addigra talán már folyamatosan is tudok vele játszani...
Meg amúgy sincs ötletem, hogy a Titokzatos árus DLC-t honnan tudom beszerezni. Elvileg ezt kaptam a játék mellé, de én semmilyen kódot nem találtam, aminek köze lenne a DLC-hez...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A halál csupán a kezdet...
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
A premiumos kiadásban hol találom a dlc-hez szükséges kódot?
az én problémám a törpöket mikor támadják az olajat hogy kell ráengedni az ellenségre, az a fakerék sehogy sem akar mûködni :S
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
És harc elõtt idd meg. 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Meditálni kell, és akkor tudja meginni??? Vagy mi?
Akkor hogy gyógyítom magam harc közben?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Köszi elõre is!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
amikor le akarom tölteni mindig azt írja ki, hogy "kapcsolati hiba. újrapróbálkozás 10mp múlva". ez miért van??
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Mellesleg nem is optimizálatlan a játék high-ultra közt teljesen játszható a gépemen. E2140@3,2GHz, Radeon 5850, 2 gb ram. Tudom ez a CPU nem illik a videó kártyához, de a sebesség játék alatt engem igazol 😊
De azt elõre mondom: Kayrannál szoptok majd! 😄 Én 2x kezdtem újra amikor már csak a kegyelemdöfést kellett megadnom a bossnak. 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10x csináltam azt újra - így kell meghozni az ember kedvét a játékhoz... nagyon profik a lengyel dizájnerek<#idiota>#idiota>
a másik, hogy akkor írja ki a tutorial információkat, ez is sok logikát feltételez a készítõktõl...
gondolom késõbb mi lesz, ha már itt elkúrták a játékmenetet