The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
A számla kicsi, nem a megszokott A4-es méretû, mint amit az 576 vagy a CD Galaxis ad... Nincs rajta semmilyen kód!
Gamestop-nál vettem, írtam nekik levelet ezzel kapcsolatban, de még nem válaszoltak!
Tanulság: Soha ne vegyetek a Gamestop-nál játékot, akármennyire is legyen jó árban!!! <#gun>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sima dobozos változat van ezért is furcsálom hogy nem találom a kódot .

576-ban vettem a mai nap.

Amugy nálam simán fut a játék .
Premium editionhöz tuti jár. Nincs rajta pl. a számla hátoldalán?
A CE-höz nem értem miért nem bírták hozzádobni ezt a DLC-t. 😞

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

TBTPumpa
Nekem is tetszett a játék jó pár óra után, csak kicsit bánom, hogy premier áron megvettem és egyes részeken játszhatatlanul akadozik és ez nagyon visszavesz az élménybõl...
Várni kellett volna vele, idõvel úgyis jönnek hozzá majd patch-ek és talán az ára is csökkent volna.
Le is töröltem a géprõl, majd elõveszem nyáron, addigra talán már folyamatosan is tudok vele játszani...
Meg amúgy sincs ötletem, hogy a Titokzatos árus DLC-t honnan tudom beszerezni. Elvileg ezt kaptam a játék mellé, de én semmilyen kódot nem találtam, aminek köze lenne a DLC-hez...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fenrir
Ha steames verziód van akkor még várnod kell mert nem érkezett meg oda a prémium tartalom.

A halál csupán a kezdet...

Skypack
Igen, a nagyobb páncélosabb embereknél érdemes az erõs(nagy) ütést használni, a kicsivel nem sokat sebzel rá és legtöbbször kivédi.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Avenger
Egy tapasztalt Witchernek ezt tudnia kell 😊 A nagy és a kis ütés is máshogy hat amúgy az ellenfélre? Gondolok én itt arra, hogy páncélzott ellenfelek ellen a kis ütés nem igazán hatásos? próbáltam tesztelni, de valahogy a túlélés elvonta a figyelmemet 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sziasztok
A premiumos kiadásban hol találom a dlc-hez szükséges kódot?
Palinko
tenni kell csapda varázslatot amit mond a varázslónõ. aztán 4 karják ahol van az a dumó azt levágni. ha ez megvan dobálja a követ menj fedezékbe ott bal oldalt felszaladni és felrobbantja

az én problémám a törpöket mikor támadják az olajat hogy kell ráengedni az ellenségre, az a fakerék sehogy sem akar mûködni :S
w77d
ez már az elsõ részben is így volt, alap a witcher világában

lalakov
Nem megy nálam a keresés. Beírná valaki újra, hogyan kell a billentyûkiosztásnál helyesen megadni a Numpad billentyûit?
Kongy
1 tipp a kezdõknek: Ezüstkard mindig legyen nálatok! Én acéllal mentem neki a Nekkereknek (kis emberszabású szörnyek) és 20x kicsináltak, olyan kicsit sebeztem beléjük. Ezüstkardtól már hullott a férgese. 😊 Szal anélkül nem érdemes nekiállni a szörnygyakásnak. Vicces h milyen jól mûködik ez a rendszer, mert mikor olvastam h emberek és szörnyek ellen kül. kard kell csak legyintettem... tévedtem. 😛

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Avenger
Nem igazán meditálás közben, hanem a meditálás menüben vannak a lötyik 😄 De teljesen érthetõ az is, hogy le kell ülni az italok ivásához, gondosan elõkészíteni meg ilyesmi, nem gyerekjáték az... 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Tudtommal igen csak meditálás közben lehet inni viszont meditálni bárhol tudsz.
És harc elõtt idd meg. 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

na, hogy csak örüljön betoltam neki a trollos dlc-t is😊

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

bajgunar
Italt, mint PL fecskét, miért nem lehet csak úgy fogyasztani???
Meditálni kell, és akkor tudja meginni??? Vagy mi?
Akkor hogy gyógyítom magam harc közben?
bélanéni
Én már nem is olvasom a fórumot, ennyi hsz-el már nem bírok. Mi van itt?? <#banplz>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Én csak annyit mondanék, ilyen élvezetes és fantasztikus játék még nem volt a gépemen. Na most megyek vissza élvezkedni <#idiota><#pias>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Fenrir
Nekem dél óta ezt csinálta, majd megjavul.

Már Launcer indításakor kapcsolati hibára hivatkozik...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

JaSoN HuNTeR
nekem 20-40fps között mozog a játék de 20 fpsnél is tök élvezhetõen megy.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ennyire nem lehetnek túlterhelve... már órák óta próbálom!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Majd csinálnak a fejlesztõk nativ támogatást alacsonyabb felbontásokhoz is... addig meg nincs más lehetõség tûrjél, mint pl. én is (1280 x 1024-ben játszom és hatalmas fekete sávjaim vannak alul és felül a képernyõn nekem is)

nálam is ezt csinálja.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

remélem ez csak azért van mert túl vannak terhelve.

Ráadásul be van állítva és a szerencsétlen mindig csak próbálkozik, próbálkozik... kikapcsolni meg nem lehet!

Avenger
11.4-es van fent nekem, és teljesen jó, pedig a videókártyán kívül minden már több éves a gépemben, lentebb láthatod 😊

Tök jó, hogy nem tudom letölteni.....<#ticking>

enlightened
Tényleg idegesít, hogy jobb gépem itt egyeseknél, és nekik állítólag megy közepesen meg így megy úgy. Nekem is megy ezeken csak 24 fps az kevés szerintem, de nem tudom elképzelni hogy szarabb configgal nekik több lenne, szerintem azt se tudják mi az az fps.

A szélesvásznú problémámra tudja valaki a megoldást? Mintha moziban menne a játék...
Ugyanez van nálam a DLC-kel. Nem tudja letölteni õket.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Meglássuk!

enlightened
Remélem nem csak a crossfire-ot oldják meg ATI-ra, hanem adnak ugy 20 fps-et is még a gamehez. Nvidiasok is ilyet kaptak.

Pluskast
Valaki le tudta gyõzni az elsõ pályán ezt a Kyryak izé nevû szörnyet? Ha igen megtenné, hogy elmondja, hogy csinálta?
Köszi elõre is!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

hali,

amikor le akarom tölteni mindig azt írja ki, hogy "kapcsolati hiba. újrapróbálkozás 10mp múlva". ez miért van??

JaSoN HuNTeR
Alapbeálliátok és ott Magas beállitás. Nem az Ultrára gondoltam. Legújabb catalyst.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Avenger
Látom már, rossz helyre válaszoltam 😊

Mellesleg nem is optimizálatlan a játék high-ultra közt teljesen játszható a gépemen. E2140@3,2GHz, Radeon 5850, 2 gb ram. Tudom ez a CPU nem illik a videó kártyához, de a sebesség játék alatt engem igazol 😊

Fenrir
DA2 után ez a harc baromi nehéz 😊

Palinko
Draugot valakinek sikerült kicsináni? mert betyár kemény
Kongy
Nekem vagy mákom volt, vagy baromi ügyes vok, mert egyszer sem haltam meg ott 😄

De azt elõre mondom: Kayrannál szoptok majd! 😄 Én 2x kezdtem újra amikor már csak a kegyelemdöfést kellett megadnom a bossnak. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rage47
tudom mit kell csinálni ott, sikerült már tegnap.
csak mindig megégtem, akármit csináltam
Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg kell várni az elsõ tetõ alatt amíg bal oldalon a fal mellett a sárkány abbahagyja a fújást és arrébb megy. Akkor átmész a következõ tetõ alá, levágod a 3 katonát aztán még vagy 5-öt és már a kapunál is vagy. Amúgy azt a részt én is vagy 5x töltöttem vissza mert vagy megégtem, ha meg nem égtem meg akkor meg a katonák öltek le mert sietni kellett.

Avenger
sárkánynál:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tedd azt amit a király mond, menj be a fa tetõ alá és fuss végig 😛 közben kell kicsit csápolni a karddal is.

Rage47
legeleje
Kongy
A sárkányosat?? Melyik szakaszát? 0.o?

Rage47
@#3432
10x csináltam azt újra - így kell meghozni az ember kedvét a játékhoz... nagyon profik a lengyel dizájnerek<#idiota>
a másik, hogy akkor írja ki a tutorial információkat, ez is sok logikát feltételez a készítõktõl...
gondolom késõbb mi lesz, ha már itt elkúrták a játékmenetet
Kongy
Futni kell, érdekes módon egyszer sem haltam meg ott. Az nagyon könnyû rész... ha itt elakadsz mi lesz késõbb?

Kongy
A Mysterious Merchant nagyon jó cucc! Tõle veszem mindig a táposabb felszerelést. Most vásároltam egy faja kis acélkardot. Kicsit hajlított, nagyon jól néz ki. 😊

állandóan megégek, k.rva hamar lemegy az életem! hogyan lehet tovább jutni a sárkánynál??

nagy szar az a rész, képtelenség tovább menni!!!