9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • wedge31
    Szerintem könnyebb lesz, nekem a második fejezett végén fullon van a Quen jel így nem nagyon van gondom a védekezésel, a nagyobb monsztákat meg az yrdennel csapdázom.
  • grebber
    A 2. és 3. fejezet na csak elírtam!
  • grebber
    A 3. és 3. fejezet sokkal keményebb lesz harcok terén mint az első?

Mert az első vége felé már jöhetett akárki akárhányan esélyük nem volt. ( Egyedül a kingkiller akivel gondok lehetnek hisz kb ugynaazt csinálja mint én)
  • wedge31
    Jó játékot !
  • Gubberx
    Nekem eddig a grafikán kívül a harc tetszik nagyon hogy van benne bőven kihívás, hozza azt a hangulatot amit az első rész után elvártam, remélem ez a rész is lesz olyan hosszú játék idő tekintetében.
  • Belkar
    SPOILER

Amúgy a harmadik fejezetben lehet még csinálni valamit mert én legyőztem a szkanderost megcsináltam a Gargoyle-s küldit aztán folytattam a főszálat kihagytam valami fontosat?
  • enlightened
    Hát ja most elkezdtem tolni, ráadásul highon, csak mert a low medium és high között egy fps különbség nincs, ez is mutatja milyen jól megírták. Azért majd ha kijön a hotfix feltolom. De hogy a DRM cseszte így szét sose gondoltam volna. Nagyon dolgozhat a háttérben :S, csak nem tom min. Lehet valami új kém cucc, végig scanneli közben a gépet és küldi az infót a CIA-nak.:D Amúgy ezt még el is tudnám képzelni:S
  • yesname #4768
    Ja és a paul.dll a másolásvédelem könyvtára. (Dynamic Link Library)
  • wedge31
    Na akkor most már mindenki játszik és tudunk végre a játékról is beszélni...
  • yesname #4766
    Átnevezni azért kellet, hogy megmaradjon, de ne használja. Mivel ha vissza szeretnéd állítani az eredeti állapotot újratelepítés nélkül, akkor csak visszanevezed. Ennyi, semmi csoda.
  • enlightened
    "hogy ne használja"
  • Gubberx
    :D
  • enlightened
    Egyébként a paul.dll az mire jó? Mert azt hogy azt is át kellett nevezni, hogy használja, az mit csinált eddig?
  • yesname #4762
    De ha utána megveszed, mert élmény volt használni és elismered a munkát, akkor kifehéredsz. Ha van olyan is amit nem ismersz el a megvételével, akkor meg beszürkülsz :D
  • Gubberx
    Akkor maradok fekete :D nem fizetek ki vakon 10k-t olyan dologért amiről nem tudom hogy érdemes-e belefektetni annyi pénzt :)
  • yesname #4760
    Ennyire elveszett lélek azért ne legyél :) Megvetted, minek a leliismeret-furdalás?
  • wedge31
    Aki egy legális terméket ellop az rosszat tesz itt nics szürke árnyalat csak fekete-fehér.
  • enlightened
    Csak érted most nekem van lelkiismeretfurdalásom, mert felülírtam az exe-t egy másikkal :S, pedig attól jobban megy.
  • Gubberx
    Én általában akkor folyamodom warezhoz ha ki akarok próbálni valamit mielőtt megveszem, utána delete :)
  • Kongy
    És a warezolók nem rosszak, gonoszak, az eredetit megvevők meg nem jók... könyörgöm, a világ nem fekete-fehér! Én is így gondolkoztam 10 évesen, de azóta sok minden változott...
  • Nekrofil
    a DRM mentes dologhoz meg csak annyit, hogy én nemrég feltettem a GoG féle releaset is, beléptem a játékba, ugyanúgy, ugyanannyi FPSem volt, mint Skidrowban, most felteszem újra Skidrowot, majd a DRM mentes exevel emgnézem hogy fog futni az adott ponton. nagyon kíváncsi leszek a végeredményre
  • enlightened
    Kongy hidd el, 1 hete a dobozt nézem, nem mondanám, hogy jobb lett, ha nem így lenne.
  • enlightened
    Igen, de most hogy tudják, szeretnék egy értesítést kapni a készítőktől, hogy rájöttek erre és még ma, legkésőbb holnap kiszedik a DRM-et a többiből is, hiszen csak az exe-t kell felülütni, egy patchbe bele lehet rakni.
  • yesname #4752
    Pedig így van a Sony hülye védelme megint szaraxik. Kíváncsi lennék vajon mi az istent művel ami így visszafogja.
  • yesname #4751
    Dehát kiszedték (GOG) :D
  • Kongy
    El sem tudom képzelni h 1 db exe miatt szarul fut a játék. Ilyet a világon nem láttam még...
  • Gubberx
    A GoG verzió is legális csak digitális változat és nincs benne drm, szal ha azt vetted volna akkor nincs szívás, de ezt előre ugye senki nem tudhatta...
  • enlightened
    "Összességében eredetivel jobban jár aki megveszi, mert full supportot kap hozzá és késedelem nélküli (crackre várás stb.) azonnali javításokat."

Az az azonnali javítás hogy egy hete a dobozt nézem? Nem azzal van a gond, hogy nem akarom támogatni őket. Azzal van a gond, hogyha már fizettem érte, akkor ne járjak szarabbul mint az aki nem, mert ez így lenne fair, szerintem. Ez nem normális, hogy egy héttel a játék kijovetele után felül kell írnom az exe-t, mert szarul megy. És az sem, hogy nyugtat meg hogy "majd jó lesz", ne majd legyen jó. Ha a warezoloknak azonnal jó, akkor a fejlesztők azonnal, szedjék ki a DRM-et, hogy a vásárlóik ne szenvedjenek kárt, ez lenne a normális, nem hogy majd várok, hogy majd ki fogják szedni. Ne majd! Most! Egy hete szívok.
  • wedge31
    Volna egy tanácsom de az ugyse tetszene.
  • yesname #4746
    Teljesen igaz. Ez egy kirívó eset.
  • yesname #4745
    Nézd, én ha megveszek egy játékot azért teszem, mert szeretném ha a fejlesztőik nem halnának ki és elismerem a munkájukat, továbbá azt az élményt amit nyújtottak nekem vele. (Ebből talán levonható az a következtetés is, hogy utólag veszem meg amit megveszek.)
    Szerintem ne az döntsön, hogy ki szív jobban. Összességében eredetivel jobban jár aki megveszi, mert full supportot kap hozzá és késedelem nélküli (crackre várás stb.) azonnali javításokat.
  • Gubberx
    Azért ez egy erős kivétel, a játékaim közül eddig a gothic 3 volt amivel szoptam rendesen míg ki nem jött hozzá vagy 1 GB patch, de a többit eddig nem bántam meg.
  • Pluskast
    Azért azt ugye tudod, hogy a játék nem fog így maradni? Patch jön ki szvsz eredeti játékkal is jó lesz. Nekem ati kártyám van és nem megy sem jól sem faszán csak rosszúl.
  • enlightened
    Beszarás, a GOG-os exe-vel normálisan megy a játék nálam 30-40 fps.

2 DOLOG DERÜLT KI EBBŐL:

1. Nem szabad eredeti játékot venni, dobozosat, mert ha fizetsz érte, még direkt szarabb játékot is kapsz mint a warezolok.

2.Akiknek ATI kártyájuk van és faszán ment nekik eddig a játék, azok lewarezolták. (Vagy über gépük van, de ezt kétlem).

Most mit tegyek srácok? Ne vegyek eredeti játékot, mert megszívom, ennek nem így kéne lennie, a warezoloknak kéne megszívniuk, miért mindig a jók szívnak :S. Tanácsot kérek!
  • h3mpi
    király vagy Merkababa! köszi a helpet!a valaha elkészített legkirályabb game 10/10
  • Merkaba
    Erre van megoldása valakinek?
    [spoiler] Helló! Harmadik fejezetnél vagyok a rejtjelezett üzenetet kellene megfejtetni, amihez kell 4 (vagy 5) összetevő. Endriag királynő feromonja nincs már meg csak de ezt itt nem találok sehol. Esetleg lehet venni valakinél, vagy valahol megbújik egy ilyen lény errefelé? [\spoiler]
  • wedge31
    Te vagy a király...
  • Gubberx
    Nekem az utolsó nvidia karim egy FX5200-es volt ha jól emlékszem a nevére :_D
  • yesname #4737
    Az án több évtizedes tapasztalataom meg éppen az ellenkezőjété mutatja. Volt mindegyikből sokfélém :)
  • torma1
    Nekem Ati-m van mégsem szopok vele. Simán fut a játék 40-50 FPS-sel. Most akkor mi van?