The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Más prológon végigsétálok... itt meg egy mezei katona agyonver... Nem érzem úgy!

Hogy korrekt legyek azt mondom, hogy a Prológ lett nehéz! Így megfelel?<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bélanéni
Baszki, akkor nem érzed úgy, hogy elég elhamarkodottan ítéled nehéznek a harcot?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Ott még nem tartok... még csak a prológot nyúzom... annak is a végét!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bélanéni
Mindenkit kérünk, hogy az ilyesmit és minden, konkrét eseményt érintõ info-t SPOILER-be.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

viruska
Letrot nem igazán tudom legyõzni, sebzeni alig tudom..
aki megcsinálta, segíthetne, 10es szinten vagyok 😊 kösz

xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_

Rage47
azért ACB-ben elég folyamatos lett már a harc, nem érzõdik annyira, hogy megvárják egymást az ellenfelek.
BoneDragon
Hát igen milyen dolog ez, hogy megvárják...támadjanak egyszerre 10-15en és ne tudj továbbmenni már 2perc játék után, mert elakadsz...

yesname
Én nem húzom el õket egyesével nincs rá szükség 😊 Csak nem szabad a tömeg középpontjába kerülni, hogy mindenki engem üthessen. Ott van a beépített legális cheat is, ami 30 sec sérthetetlenséget ad. De azt is csak akkor használom, ha bekerítenek a kiszabadulás idejére. Túl könnyû lenne, ha folyamatosan azt nyomatnám.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

wedge31
Azoknak van a legtöbb gondja akiknek az AC az etalon ahol ha akár ötvenen is körbeállnak udvariasan egyenként harcolnak veled az csak egy kicsit röhejes.

Már vagy egy tucatszor leírtam ,hogy itt ugy nem lehet harcolni, hogy csak csapkodsz a kardal meg ide bukfenc oda bukfenc.
Használni kell a fözeteket az olajokat csapdákat, bombákat minden egyes több ellenfél elleni csatában.
A quen jel meg alap, olyan szinten cheat, hogy mostanában hardon már nem is mindig használom.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hát nekem rég volt olyan egy prológusban, hogy egyenként agrózzak el mezei katonákat a többiektõl, hogy esélyem is legyen legyõzni õket, pedig 14 évnyi gamer pályafutásom alatt már végigjátszottam egy-két játékot.

De ez aztán próbára tesz rendesen (hangsúlyozom, hogy nem baj, de tényleg nem vagyunk már ehhez sokan hozzászokva!)

Nekem már csak 2 hasfájásom van a Witcher 2-vel kapcsolatban! Az egyik a minél hamarabbi natív támogatás a monitoromhoz (5:4-es képarány), a másik az új amd driver mellyel már bátrabban húzgálhatom a teljesítmény beállításokat felfelé (jelenleg medium-on sikerült úgy belõni, hogy nem szaggat hála az élsimítás kikapcsolásának!)

yesname
Komolyan nem értem, hogy mi a nehéz a normálon??? Ennyire elkényeztetettek lennének a mostani generációk? Alig halok meg normálon. Egyszerûen nem becsukott szemmel agyatlanul rontok neki klikkfesztet játszva az ellenek. Komolyan mondom ebbõl látszik igazán az elhülyülése/elkényelmesedése az emberiségnek...
Akinek ez nehéz töltse idejét filmnézéssel és ott csak a play/pause gombokat kelll gondolkodás nélkül nyomogatni. Elég a Pavlovi reflex hozzá 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

bélanéni
Legnehezebb fokozaton nem az lesz a kérdés, hogy mennyi idõ alatt tudtad végigvinni, hanem hogy meddig tudtál eljutni. <#banplz>

wedge31
Kösz...<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bélanéni
(Hozzáteszem, nálam a Witcher1 minden hibája ellenére az elsõ 100% körüli játék volt mindent összevetve, elsõdlegesen a hangulatot és a játékélményt tekintve)

koschwarz
a spoilerek meg a sírás miatt most már én is tényleg abbahagyom a topik látogatását.<#nemtudom>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

bélanéni
Nekem csak annyi a véleményem, hogy mindenki kedvére nem lehet tenni. Az elsõ részt sokan azért szidták, mert elég volt 2 jelet használni a 4-bõl + nyomkodni a bal egérgombot, és mindenkivel azonnal elbántál. Ezzel némileg egyetértek, emiatt sokkal jobban tetszik a második rész harcrendszere, ahol be kell vetni a szürkeállományt is. Akik azt írják idegesítõ a harcrendszer, nem akarnak kombinálni a lehetõségek között, instant sikert akarnak a bal gomb veszett nyomkodása eredményeként.

Hát igen , egy mûfaj , de eléggé különböznek egymástól , gondolkoztam azon hogy a Witcher 2-t most félre teszem , és a Fable 3-at meg letöltöm , míg kiadnak 1-2 foltot a Witcherhez , de viszont a Fable is egy olyan game szerintem ami megérdemli , hogy megvegyék , hát nem tudom..😄

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

koschwarz
a konzolváltozatra majd az elsõ 3 katonát beállítják könnyûre...még a végén elsírják magukat a tv elõtt a konzolmatyik, nem ehhez vannak hozzászokva, hiszen más játékokban mindig õk a félistenek.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

RDR-t várom mint a messiást, de a Heavy Rain-t és La Noire-t is szívesen fogadnám!

Dettó!

Nekem kicsit gyerekesnek tünt, lehet hogy nagyon a witcher hatása alá kerültem.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Azon viszont az Aard sokat segít... én, amikor 6 ellen támadott le a 2 nehézpáncélost gyakorlatilag egy-egy Aard után mindenféle szaladgálás, gurulgatás, védekezés nélkül csúnyán kivégeztem!

Egyetértek! És hozzáteszem, hogy nekem eddig az elsõ rész harcrendszere sokkal jobb volt, mint a 2. részé!

Miért nem tetszett ?

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Ok, szerinted nem.

Hát AC-ben, ha blokkolsz gyakorlatilag sérthetetlen vagy + még ha ellenfél csapása közben nyomsz egy támadást (kinyírod a támadód), majd újra beállsz védekezni szintén sérthetetlen vagy... jah és AC-ben mindig csak egyenként támadnak az ellenfelek!

Szóval baromira nem hasonlít!

grebber
Annyi szent ha ebben lenne statisztika a game végére mibõl mennyit mit csináltál stb akkor a halálozásokat számláló rész kiakadna.

Elsõ 2 órában annyiszor haltam mint 30 másik játékban összesen!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Én Casual Gamer vagyok és nem pedig profi az hogy már Normalon ilyen módon szivassák az embert az már gáz !

Izlések és pofonok. Én szerencsére nem vettem meg a Fable3 csak letöltöttem, kipróbáltam és uninstalláltam.

wesker24
Egyetértek jelenleg a Fable 3 jobban leköt !

Eddig ugyis szoptam csak a Witcher 2-vel elegem lett már abból hogy már 50 x-szerre halok meg !

W2 most pihen most ugyis a Fable3-on van a sor !
Hát engem a FAble egyenlõre jobban elkapott mint a Witcher 2!

bélanéni
Ezt a nehézségi szintet nem átlagjátékosoknak találták ki. Az a véleményem, hogy már a "Hard"-hoz is minimum fanatikusnak kell lenni.

Mi a kurvaéletért nem használod a spoiler makrót!!!<#boxer> Én még nem járok ott és most jól lelötted a poént! Legyél már tekintettel másokra is!!!!

Nem tudom ennek úgy ki vág neki.
Egyelõre 7. szintû vagyok, az elsõ fejezetben, de gyakorlatilag a legmezeibb ellenfél típus is bármikor agyonverhet ha megjelenik belõlük 3-4 darab, hát ha még több.
Persze ha jól jön éppen össze akkor nem, de erre semmi garancia... És akkor kezd elölrõl. <#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Talán még túl korai. Jövõhéten hazai eladás lista biztos lesz. Jó lenne az élen végezni.

bélanéni
Nem lehet visszatölteni játékállást, semmi extra.

Ha normalon ilyen nehéz milyen lehet legnehezebb fokozaton? 😄
bélanéni
Jaja én is! Remélem közelít a millióhoz. Bár ez asszem hiú ábránd.

grebber
Eltelt 2 nap és sehol eladási adatok 😞
Pedig kíváncsi vagyok nagyon!

Next PC upgrade: 2022

Az hogy valami milyen összetevökböl áll azt hol tudom megnézni..pl ez a monguz vagy mi???

Avenger
Flaaame, amúgy engem nem zavar. Ja meg letelt a munkaidõ, megyek haza játszani végre 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Prince23
LA Noire
RDR
God of War
Uncharted-ek
Mortal Kombat
MGS
Resistance
Killzone

asszem ennyi, amit várnék pc-re

Avenger
Nálam olyan volt a templom végén, hogy 2-3 támadott engem, a többi meg a háttérbõl provokálóan lengette a karját meg kiabált 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

bélanéni
Nem szoktam egyéb játék fórumokra járni, ezért tettem fel itt a kérdést. <#taps> És kb. ezek mellé helyezném Witcher2-t színvonalban.

Én a RDR-ért és az LA Noir-ért bármit megadnék.

bélanéni
(Mondjuk egy Little Big Planet-nek is marhára örülnék, igaz azért az "csak" egy platform játék, PSP-n nagyon tetszett. Érdekes, az igazán marha nagy címek PS3 exkluzívak.)

BoneDragon
Ez nagyon idevág... ezekbõl szokott jó kis flame lenni. 😊

Avenger
Nekem tetszett, bár a végén már azért siettem a végigjátszásával mert túl sok helyet foglalt 😄

Amúgy William-el értek egyet, nem szabad hagyni, hogy leereszkedjen a vörös köd, ha túl sokan vannak 😊 Plusz védekezés ( AC-ben megnéznék egy harcot ahol nem lopakodok és egyszer sem használok védekezést, kb 4 ellenfél ellen, de valószínûleg az lenne a vége mint a Witcherben) 😊
Mellesleg 3-4 normál katonát simán le lehet verni össze-vissza gurulás nélkül is.

bélanéni
Egyébként ki melyik "konzol only" játéknak örülne még PC-re?
Én L.A. Noire, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Metal Gear Solid 4 játékoknak nagyon örülnék, fõleg az elsõ kettõnek. Nem tudom, ez hogy jutott eszembe, semmi köze a Witcher2-höz, csak számomra kb. 1-2 évente van 1 játék ami igazán bejön, ezeknek nagyon tudnék örülni, és kíváncsi vagyok, kinek milyen kívánságlistája van. <#idiota>