9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • ratgab
    Ha insane-n meghalsz, akkor végleg meghalsz ott nem lehet visszatölteni... remélem ezt tudod!
  • ratgab
    Crash to Desktop (CTD)= AMikor hirtelen kivág a játék a Windows asztalra!
  • Fecoo96
    Csak félig?Oo
  • enlightened
    Amit még remélem ma kijavítanak, hogy insanen ha meghalok, nem lefagy a game :S. Márpedig nem fogok annál alacsonyabban játszani akármilyen nehéz. Max 200 szor meghalok az elején, mint más játékokba is, de belejövök úgyis.
  • Gabe18
    Én is ezt mondtam. Egy órám elment rá minimum, aztán másnap meglett.
    Nyomj be előtte olyan főzetet ami harc közben is ad vissza némi energiát, Fecske asszem. Meg azt is amitől az "erély" gyorsabban megy vissza. És te is használd a védelmet adó jelet sűrűn, hogy a lökései-tűzlabdái ne sebezzenek olyan nagyot.
    És a lényeg,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak félig kell az energiacsíkját levinni...
  • rexsimus
    Ha Vernon mellé állok, akkor az emberek mellé állok?
    És Iorveth meg a más fajúakat jelenit? :D
  • enlightened
    Mi az a CTD?
  • ratgab
    Nem tudtam, hogy pókerezel, de akkor zsinórban 15 Royal Flush-t kívánok nagy tét mellett!
  • Fecoo96
    Ja és addig nem jutok el hogy a spacet-t kéne nyomni...
  • ratgab
    Teljesítmény egyébként nekem így már több, mint tökéletes!
  • ratgab
    Úgy ám! Nekem már csak 2 gondom van! Az egyiket: CTD-t elvileg ma javítják! A másik a 4:3-as képarány szerintem nem mostanában lesz, de AC Brotherhoodot is kibírtam ez is menni fog!

Mégegyszer leírom, hogy a fene se gondolta, hogy egy DRM ilyet tud tenni egy játékkal... Most már értem, hogy miért utálják sokan a Securom-ot!

Gyorsan próbaképp berohantam az erdőbe és zsinórban lenyomtam 4 ilyen skorpiószerű izét... volt harcos is köztük! Így már azért jobb lesz a harc, hogy nem diavetítés!!!
  • yesname #4804
    Örülök neki, hogy sikerült segítenem. (Látom olvastad, hogy pókerezem :D )
  • Fecoo96
    Helo!
    Elmondan valaki hogy hogy lehet kicsinálni a Kayrant???
    Mert énnekem sikerül levagdosni a karjait vígan, de utánna...Amikor felugrok (vagy mit csinálok) az 1-ik csápjára 1x pörget (közbe vadul verem az egert a sárga csík be is tölt de attol még ledob :(:( Valaki?? pls help mert én eredtibe vettem meg és télleg nagyon tetszik!!:)
  • Pardon22
    Lethot képtelenség megölni, alig lehet megsebezni, pedig ugrálok előle össze-vissza és csak akkor próbálom csapdosni amikor nincs védelme. Nem értem minek kellett ilyen baszott nehézre csinálni ezt a részt! Unalmas 20x újra kezdeni...
  • enlightened
    Ratgab erre még rátoljuk a hotfixet és leübereljük az Nvidiasokat!:D

Ohh yeah!
  • ratgab
    Ám erről lehet, hogy szólni kéne a Cd Projektnek is, hogy a DRM-jükre ránézhetnének, hogy milyen szarságokat okoz!!!!!
  • ratgab
    Ha a Patch még orvosolja a fagyásokat (lehet, hogy ezzel a Gog-os fájllal ez meg is oldódott), akkor tökéletes lesz... ha még 4:3 support is lenne akkor maga lenne a gyönyör!
  • ratgab
    Yesname! Ember, kimondhatatlanul hálás vagyok! Kívánom, hogy történjen veled valami nagyon jó a közeljövőben! (Nyerj pár milliót valamilyen szerencsejátékon!)

El sem hiszem, hogy ez bevált...

• ratgab
    Minden High-ra rakva (ubersampling azért kikapcsolva, meg Geralt copf animációja, elmosodottság, elmosódás kikapcsolva, mert hányok tőle) élsimítás rajta hagyva és TÜKÖRSIMÁN FUT!

Komolyan mondom ezt nem hiszem el! Tényleg bevált!!!!
  • HardStyleZ
    úton van a patch-ünk?
  • enlightened
    Jó sokáig töltik fel a patchet.
  • Renjike
    CTRL és ott a középső ikon.
  • enlightened
    élsimítást azért én nem raktam rá.
  • kr1szmester
    meditációs mód fattafakkba' kell belépni? :O nemtalálom:S
  • ratgab
    Nálam az bőven szépen futott!

Tényleg gyorsabban tölt így a játék! Most felcsaptam mindent High-ra és még az élsimítást is bekapcsoltam! Na majd most meglássuk!
  • enlightened
    Hmmm, lehet hogy az assassins creed is gyorsabban menne a törttel:S. Bár az így is elég jól megy, dehát + 10 fps az + 10 fps.
  • HardStyleZ
    Én is már király vagyok :D
  • ratgab
    Akkor valamit nagyon elfaktak a srácok ezzel a DRM-mel! Mindjárt én is rálesek!
  • grebber
    Az eredeti dobozos exével kb 1 perc az exére kattintás után mig történik valami.
    Ugyanez a gogo-os exével kb 15 másodperc se!
  • ratgab
    Kifagyásod volt? Ki tudja lehet, hogy abban is a DRM a hibás...
  • ratgab
    Nem még! Most válaszottak királlyá Fable-ben és mi fogad mikor ránézek az oldalra? 75 új hsz... na gondoltam itt a patch erre nem!
  • enlightened
    Ratgab nekem is Corsair van. Kb ugyanolyan a gépünk:D. Na feltetted a GOG-os exe-t? Jobb lesz tőle a game.
  • Belkar
    Hát azért a saját népének a szabadságáért meg egy független mindenkit egyenlőnek elismerő állam létrehozásáért harcolókat mindenképp jobbnak nevezném mint a kegyetlen királyokat meg bérgyilkosokat :D De abban egyetértünk hogy nem fekete-fehér játék mint pl a Mass Effect de ennek ellenére a kisebbik rossz mindenképp az elfek (legalábbis az amiért harcolnak).
  • SaGa Jr
    Itt nincsenek jók. A terrorista elfek és gyülevész hordáik semmiképp sem nevezhetőek jóknak, ahogy az őket elnyomó emberi királyságok sem. :)
  • ratgab
    Én biztosra mentem és corsair tápot vettem! Én azt hallottam elérhető áron az a legjobb!
  • SaGa Jr
    Olyan brutálisan erős fegyvereket lehet már későbbiekben találni (a találtakat egyetlen egy fegyver fogja majd megelőzni az utolsó fejezetben ami legyártható), hogy nem lesz ellenfele a játékosnak. Mindenkit le lehet nyomni még quen használata nélkül is, riposzttal vagy a harc során feltöltött adrenalinnal és az abból aktiválható spec támadásokkal.
    Vetődéssel meg minden csapás elkerülhető. Páncélból is pofátlanul erősekhez lehet hozzájutni így ha el is találják a karaktert az sem fogja megviselni annyira nagyon. Normál fokozaton piákra sem volt szükség csak az első fejezet közepéig. Onnantól sétagalopp sajnos.
  • Belkar
    Hát mivel én a jók oldalán harcoltam és a "korcsokat" választottam és nem a velejéig romlott bandát ezért akkor nekem már nem sok van ott :)
  • SaGa Jr
    Nem nagyon van ott egyéb mellékfeladat. Illetve még a kockázgatás van, 5 legyőzendő delikvenssel.

Meg pár áthozható feladat a második fejezetből. Legalábbis 2 ilyen tuti akad (meg még egy ami az első fejezetben indult el) ha nem a hegyesfülü pitypangzabálót pártolja az ember hanem a special forces parancsnoka mellett áll ki.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egyik, ami a legkorábbi, az a hajóroncsos feladathoz kötődik amit még az első fejezetben vett fel az ember és befejezni csak akkor lehet ha nem Ioverth mellá áll az ember. Szintén nem a korcsokat támogató útvonalon a táborban, második fejezetben a "kommandós táborban", lehet bunyózni ami átnyúlik megoldás és lezárás szempontjából a haramdik fejezetbe. Továbbá a Little sisters során megnyíló egyik melékküldetés is áthozható a harmadik fejezetre ha nem passzolja le az ember a kapott rejtélyes könyvet.
  • Belkar
    Ezt most nem értem bocs :D
  • rexsimus
    Történetileg más fajú vs ember oldalt mellé állást jelent ez?