The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.moddb.com/members/hungarocell
Mielõtt valaki mondaná,m hogy de béna vagy azért nem megy, mondom: kétszer kijátszottam.
Mi a fene folyik itt? Volt valami patch ami hatszorosára növelte a nehézséget? Vagy mi a faszom ez?
Nem túlzok, szó szerint játszhatatlan. Semmire nem vagyok benne képes. Három lidérc úgy 5 másodperc alatt végzett velem, úgy hogy jelek+felturbozótt kard+italok betöltve+jelek használata, és esélyem nincs.
Elsõ két alkalommmal ilyen nem volt, és ezt nem értem.
Nem felejtettem el, hogy kell vele játszani,annyira azért nem bonyolult. Nem értem mi a fene folyik itt.
Egy valamivel 1.5 giga feletti cuccról van szó.
Ér ez valamit, érdemes felrakni?
Be is táraztam egyet jól 😊
A GOG-os dolog jó ötlet, próbáljátok meg.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szerintem tedd fel a 3.4-es patchet,talán segíthet,meg tényleg nem biztos hogy szereti a game a modokat)
Nekem is lenne kérdésem,az aréna harcokat,ami ugye különálló menü,meg lehet csinálni miközben játszom a játékot,van-e egyáltalán vmi haszna ha végigviszem?
gargolyle szerzõdés 3. helyszínénél (ahol a titkos kéziratot lehet megtalálni)amikor belépek az ajtón, az történik, hogy Geralt elõrántja magától a kardját, nem is tudom többé eltenni, és hiába gyakom le az összes gargo-t, és szedem fel a ládából a cuccot, nem tudom többet kinyitni az ajtót: bnem ismeri fel, hogy az ajtó, nem jelenik meg a "nyitás" opció. más interakció sem mûködik, pl. erõtérbe hiába lépek, nem hat, növényt nem tudom leszedni stb.
ha nem gyakom le gargo-kat, hanem kikerülve szedem fel a cucot, és feljövök, akkor már nincs harc, nem támadnak, de a többi szívás ugyanaz.
EE-öm van, 3.1-es patch, eddig nem volt ilyen problémám.
kösz
Szóval ki lehet maxolni majdnem két ágat (én legalábbis kettõre is gyúrtam).
Már az elején érdemes kitalálni milyen uton fejlõdik a karakter(kard, mágia, alkimia), mert egyetlen fát lehet csak kimaxolni és az igazán ütõs képességek a legvégén vannak.
Talán dark fokozaton ketõt is, de az nekem tul nehéz volt. Könnyû fokozaton alacsonyabb a max szinthatár is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gyors a tutorial meg tömény elsõre, tényleg érdemes két-háromszor is letolni gyorsan, és akkor azért megtanulja meg megfigyeli az ember hogy mi miért meg melyik gomb mi csinál. A harcrendszer amúgy jó és élvezetes, de az 1 után szokatlan.
Nekem is kb. a várostrom az végig tutorial volt, kb. Floatsomban sikerült beletanulni. Mondjuk én easyben nyomtam végig az egészet, mert nem akartam a szükségesnél többet szívni. Így is lesz pár nehéz rész, fogsz te még jönni ide káromkodni <#vigyor1>#vigyor1>
Viszont semmiképpen se add fel a játékot emaitt, mert nagyon jó, a harcrendszer kis odafigyeléssel tanulható.
Az elején eleve azzal kezdtem, de már ott szétvetett az ideg, mert az arénában kb. a harmadik ellenfélnél az ellentámadást kellett volna csinálni. Kiírta, hogy akkor csapjak, mikor megjelenik a jel az ellenfél feje fölött. Köröztem vagy 20-30 percig, beleálltam, mindent csináltam, de a jel csak nem jelent meg. Mivel csúnya bug-nak véltem (talán az is), ezért skippeltem, és elkezdtem a játékot.
Meg kezdj el Arénázni a menübõl, az is segíthet beletanulni, mert sorban adja a nehezebb ellenfeleket.
Harcban a kulcsmozdulat: elgurulás. Rengetegszer kell. Ha végképp nem megy, vedd vissza a nehézséget, játék közben is lehet.
Általában azok szoktak így reagálni akik a kettõvel ismerkedtek meg elõbb. Az egyedüli szívás amivel egyetértek az boksz QTE-s megvalósítása, mert az egyben lazán lehetett nyerni bárki ellen. Így értem el a végére 10ezer orent úgy, hogy minden könyvet megvettem.
A játék nagyon szép, gyönyörûen kidolgozott. A történet is rendben van, megfelelõen összetett. DE! Az irányítás, a kezelés, és a játék szerkezete valami eszméletlenül darabos, nehézkes, kidolgozatlan.
A küldetések nyomonkövetése katasztrofális! Hiába rakja be szépen a journalba, teszi mellé Dandelion megjegyzéseit, a minimapen semmi, egyéb infó semmi. Nekkerszerzõdés: Robbantsd be a nekkerek alagútjait. Pont. Hol? Mivel?
Véletlenül belefutok a csajba az erdõben, találunk valami roncsot, aztán újabb küldetési fázis: Menj a folyón felfelé...Mihez? Miért? Melyik küldi ez? stb.
A harcrendszer: Védekezek, elmozgok. De ha már kettõnél többen támadnak rám, és általában ugye kettõnél többen támadnak rám, akkor már esélytelen a történet. Minden bokorba benézek, minden küldit elvállalok és megcsinálok (én így játszom), de Floatsam-ban már az elsõ küldetésnél extra szívás. Nem mondom, szeretem a kihívást, de hogy a diliház romjaiban 4db szellemet csak hatodszorra tudjak leverni...háát.
Aztán a mozgás. Botrányosan darabos. Ugrás, csak bizonyos helyeken, és csak bal klikk?! WTF?!
Szóval szép játék, de szerintem csak azért nem töröltem még le, mert pénzt adtam érte, és ebben is minden hölgyet magamévá akarok tenni. 😄
Jól meg kell fontolni.
Ha egy ruhára, kardra felteszek egy fejlesztést, utána azt már nem tudom lecserélni?
Utána menekülj egy nagy kõ mögé fedezékbe, mert a leszakadt hid databjait dobálja feléd.
Majd fel a hidon, ami pont a feje mellet végzõdik...
Elsõre valóban nehéz, én is sokszor leestem, de csak idõziteni kell...
De mindíg leesem!
Viszont, ha ennyire nem megy ne erõltesd, ennél csak nehezebb lesz késõbb.
Rég csináltam már, emlékeim szerint egy bizonyos varázslattal le kellett bénítani a csápjait és utána ütni azokat. Vagy valami ilyesmi.
[merlinw.org]
A kyrannal tudon segiteni. Mágikus csapdákat kell letenni, hogy beleakadjon a csápja, utána le lehet vágni a csápokat.
A harmadik csáp levágása urán meg egy QTE jön, hasonlo mint a kocsmai bunyo.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.