9144
-
bendáj17 #8784 Elég jó kis pack volt a 2 is :D az is tuti vétel volt, meg ahogy előttem írták megéri nagyon. -
#8783 98%-ban mondom hogy absz. megéri. Az ember sok szir-sz@rra elcsábul, de a Witcher egy kőoszlop. Tuti vétel.
-
ch13 #8782 Legutolsó két előrendeltet játékom a Fifa 15 és a Titanfall volt. Ezek közül a Titanfall akkora pofára esés volt, beszoptam én is a hypeot... Összesen ha van 10 óra játék időm vele, úgy hogy haverok is kipróbálták. :D
De most megelőlegezem a bizalmat, nem mellesleg elég sok mindent adnak előrendelői ajándékként. -
bendáj17 #8781 Szerintem tuti megéri meg hát az is jó hogy a jövőben kiadott 16 dlc is ingyenes lesz. Nekem tuti vétel lesz előrendelve. -
ch13 #8780 Köszi, meg is találtam a szembe levő házban :)
Off: Előrendeltem a hármat, szerintetek megfogja érni az árát? -
#8779 Ha jól emlékszem a törp kovácshoz van viszonylag közel, a ház bejáratával szemben a város fala van. -
ch13 #8778 Sziasztok!
http://witcher.wikia.com/wiki/The_Nekker_Contract A könyvet áruló komát, merre találom, mert össze vissza bejártam a falut és sehol nem leltem nyomát... -
WagnerUr #8777 Nem igazán értem a kérdést, de a lényeg az, hogy az automata mentés is egy ugyanolyan mentés mint a saját gyorsmentésed, csak nyilván egy másik időpontban készítette a játék. Tehát ha egyetlen mentést másolsz ki, akkor később abból az állapotból tudod folytatni, ha meg az összeset, akkor lesz pl. 50 állásod és bármelyik állapotból tudod folytatni. -
#8776 Haligali! Épp ezzel a játékkal játszom és az lenne a kérdésem, hogy az elmentett gameplayok közül elég a gyorsmentést elmentenem egy tárhelyre, ha később folytatni akarom a játékot vagy az összeset (automata mentéseket) el kéne mentenem? Jelenleg kb. 40 automata mentett állás van belőle különböző részeknél. És ha az automata mentéseket nem mentem el, akkor később nem tudom megcsinálni az összes küldetést és hiányos marad? -
#8775 Simán új játékot kell pedig indítani, ha fent van a mod. Elsőre talán az a leg szembetűnőbb változás, hogy gurulás helyett sokszor csak eltáncol Geralt, meg a Quen jel nem egy lejáró buffot ad, hanem csak addig véd amíg nyomod a gombot. -
#8774 Sziasztok!
Most egy ezresért sikerült hozzájutnom a gémhez! :B
Felraktam ezt a combat rebalance mod-ot, de az új játék kiválasztásnál csak az arénát lehet választani ha az user content-be lépek.
Ha csak simán indítom a játkot akkor nem veszek észre semmi különös változást a harcstílusban!
A content manager-ben ki van pipálva az összes rész
nem tudjátok mi lehet a gond? -
NiGhTM4R3 #8773 Ha valakit érdekel a játék a gog.com-on ingyenesen tölthető, csupán 7 napon keresztül kell bejelentkezni az oldalra. Ennyit megér :) -
Gerdzso #8772 Köszi, igen azokra gondolok amik a bűzdémonok mellett vannak, általában 2-3, ezzel csak az a gond, hogy nem értem akkor minek jelzi, illetve sokszor nem tudok támadni mert azt az ikont jelöli ki. :/ -
Rony94 #8771 A legbentebbi teremben lesz egy tetem. A többinél maximum itemeket találhatsz. -
Gerdzso #8769 A 2. fejezetnél járok, a külterületen vannak holttestek, amiket elvileg meg lehetne vizsgálni, mert fel is villan a kis ikon, de még sem tudok vele semmit csinálni. :/ -
Rony94 #8768 Némelyiknél mutatja az utat/célt, némelyiknél egyáltalán nem. Ilyenek pl. mint hogy gyűjts ezt, meg ölj azt.....ezeknél neked kell megtalálnod az utat. Nem nehéz az, nagyjából mindent meg lehet találni. -
NiGhTM4R3 #8767 Még csak annyit kérdeznék, hogy ha a naplóban aktiválok egy mellékküldetést annak a helye vagy iránya nem jelenik meg a térképen? mert bolyongok az erdőben fél órája szörnyekért de nem találom a rejtekhelyüket sehol, de lehet rossz helyen vagyok.. ez így gáz -
NiGhTM4R3 #8766 Hogy lehet megnézni, hogy pontosan melyik verzióval játszok? (GoG, de elvileg itt is vannak eltérő verziószámok) -
Gerdzso #8765 Köszi a válaszokat! :)
-
Sith #8764 A továbbiakra jó tanács:
Van egy két küldetés (a fő küldetés szál ilyen) ami nagy lépés szóval onnan nincs vissza út pld a lázadás is ilyen. (érdemes előtte a kis mellék questeket megcsinálni)
A másik ha nagyon nem találsz valakit akkor érdemes nappal vagy éjszaka vissza menni érte hátha előkerül, elkószálnak elmennek aludni ( mondjuk ha tudod valakiről hogy hol alszik akkor ki lehet rángatni az ágyból is) -
Rony94 #8763 Ja azt nem említetted hogy már a lázadásos résznél tartasz. Akkor ne is csodálkozz, ott már csak a főküldetéssel lehet foglalkozni. :) -
Gerdzso #8762 Csak pár ember van a lázongás miatt, de ami fura hogy a kocsmában ugyanúgy megy a hangzavar pedig 1-1 ember ül bent, de már megoldottam a dolgot egy visszatöltéssel. :) -
Sith #8761 A full ürest úgy kell érteni hogy tényleg full üres, vagy csak nem találsz egy npc-t? -
Rony94 #8760 Na ez furcsa. Korábbi mentés betöltése sem jó? -
NiGhTM4R3 #8759 Nem csak nehezít a mód, hanem csomó más dolgot is javít, belerak. Gondoltam másodszori végigjátszásra élvezetesebb lesz tőle a játék, mert elég sokan letöltötték. -
Gerdzso #8758 A meditálásra gondolsz? Azt próbáltam, nem segített, pedig kockáznom kellene az emberekkel, hogy szerezhessek troll nyelvet, mert /SPOILER/ Cedric halott, illetve a troll-t a hídnál nem akarom megölni. -
Rony94 #8757 Ha alszol egyet, az nem segít? -
Gerdzso #8756 Sziasztok!
Flotsam-ba hova tűntek az emberek? Próbálom csinálni a mellék küldetéseket, de sehol senki, a kocsma is full üres :/ -
#8755 Engem is ledaráltak.
Pedig az első részben talán ha 2-szer nyomtak le, még az elején... -
Rony94 #8754 +1
Tuti én vagyok a béna, de még normálon is úgy le tudnak darálni egy-két harcnál hogy csak na. -
#8753 Még tovább akarsz nehezíteni?
A The Witcher (1)-hez képest 1,5-es nehézségű harcokat mi értelme 3x-osra növelni, mikor alap esetben sem tudod gyerekjátékként végig nyomni sem az Arénát, sem a játékban egyre nehezedő harcokat, ellenfeleket? -
NiGhTM4R3 #8752 Sziasztok
Van valakinek tapasztalata a Witcher 2 Full combat Rebalance módról? magyar marad a játék? érdemes feltenni olyannak aki nem hc-játékos? (mert ugye sokkal nehezebb lettek a harcok elvileg) -
bendáj17 #8751 Elvileg a beállításokban van könnyítés meg ki lehet kapcsolni a qte ha jól emlékszek nem tudom mennyit segít. -
sanya200 #8750 Scriptelt szar még az elején egy faluba akarnak felakasztani egy törpe bárdot és ott kéne megverni a katonát meg a hóhért.Nem igazán tudom elkerülni max letámadom de megölni se akartam,van olyan opció talán amivel meg lehet ölni.Nem az a gond hogy lassú vagyok hanem olyan gyorsan elveszi az ikont hogy nem látom mit kellett volna nyomni :( -
Although #8749 Figyu állítsd át a billentyűzetet olyanra amit könnyen tudsz értelmezni, én arrowsokat használtam, de a wasd is egyszerű. És pofon egyszerű, ha érted a felvillanó gombot és követed a kombinációkat. Elvileg normál fokozaton nem jelenthet problémát. Kicsi koncentráció ennyi az egész és elvileg csak az utolsó ellenfél gond egy kicsit. -
#8748 Ne bunyózz... Ha jól emlékszem nem kötelező, max. pénzszerzésre jó. Talán egy pont van amikor a történetre is hatással van, de ott is meg lehet oldani máshogy.
Nálam nem volt gyors, egyébként csak a WASD közül kell mindig egyet, nem bonyolult. -
sanya200 #8747 Erre a bunyós marhaságra van ötletetek?Mert engem meg az idegesít,utálom ezeket a quiktime eventes hülyeségeket.Ráadásul olyan gyorsan eltűnik mit kell nyomni hogy esélyem nincs,egyet még eltalálok de ha jön utána még egy egyből azt már látni se látom nemhogy még le is nyomjam időre. -
Although #8746 Viszonylag egyszerű a technika. Megvárod míg támad és kontrázol ha van az a fejlesztésed. Meg néha futsz is a környéken. Izgalmas küldi. De megcsinálható. Párszor vissza tölt persze. -
Mozes #8745 Sziasztok!
A defeat the scoia'tael küldetésnél nem bírom őket legyőzni, még szinte meg sem sebzem őket és ráadásul 6an vannak, szét robbanok már.
Nincs ötletetek?
Köszi előre is! -
#8744 Még jó, hogy megvannak a mentések. :D
Kösz!