9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • enlightened
    Jó, de holnap kezded az első fejezetet azt írtad. Akkor eddig mire vártál?
    Mivel egy hete nem játszották még vele, pedig elsőként vetted meg, így úgy gondoltam, hogy te is a hotfixre vártál vagy a patchre.
  • bendáj17
    nem úgy értettem én a 576 kbyte üzletben vettem elsőként. Május 17-én 9 óra 5 perc körül amikor kinyitott a bolt :)
  • enlightened
    Ratgab mondom hogy lesz patch, lehet hogy hajnali 3 kor, de nem gondolod te sem komolyan, hogy offline tartják az egészet csütörtökig, most azok se tudnak regisztrálni, akik leszarják a patchet, csak megvették és le akarják szedni a DLC-t, ezt nem húzhatják el, már így elég rossz fényben vannak, ezzel még tovább romlana a presztízsük.
  • enlightened
    Első vásárló? Akkor ezek szerint te is a GOG-os exe-re vártál?
  • ratgab
    Nem védetted le, szóval így jártál...
  • ratgab
    Lengyeleknél nincs időeltolódás!

Nem mondták, hogy ma lesz.... CSak annyit mondtak, hogy felkészítik a szervert...
  • enlightened
    Amúgy a negatív szerepet rám osztották, ne vedd át a helyem.
  • enlightened
    Náluk nem 10 van nem Magyarországról tolják:D És amúgy a saboteur patch hajnali 3 kor került fel anno. Ha azt írták hogy ma lesz akkor ma lesz. Csak ki kell várni:D
  • bendáj17
    holnap kezdem az első felvonást. Eddig rohadt jó a játék, nekem tetszik. Tutira megérte megvenni. Első vásárló voltam a megjelenéskor a boltban :D
  • ratgab
    Igen, amiből gyakorlatilag semmi nem derül ki! Akár csütörtökig is elhúzodhat az a patch!
  • ratgab
    Este 10 van szerinted ma még kiadják??? Nem gondold ezt te sem komolyan....
  • enlightened
    We are currently updating the servers and preparing for the incoming patch release. We will be posting updates on this issue.
    UPDATE: The servers are up but we predict another downtime today. It shouldn't take more than an hour and we will inform about it.

Ez van witcher2 communityn.
  • enlightened
    Honnan van az infó?
  • ratgab
    Ma már nem lesz új!
  • ratgab
    Sose volt trójai! CSak a vírusirtó érzékeli annak! Olyan folyamatokat is vírusnak észlelnek néha, amit nem ismernek!
  • enlightened
    Ja de az új se fog rámenni, szal addig visszanevezem a régi exet. Arra tolom rá és utána vissza a GOG-osat
  • meteoreső
    de a paul.dll az trójai jobb ha tőlem tudod
    és úgy mászik bele a windowsba ahogy csak kell
    hívja meg a c:\windows\system32\hostch.exe-t
    úgyhogy játék után tessék visszakapcsolni avírusirtót
  • ratgab
    De te már rátetted letöltötted a 0 day patchet nem? Szóval no para!
  • enlightened
    A GOG-os exere nem lehet rátolni az offline patchet! Invalidnak bélyegzi a gamet :S

http://www.en.thewitcher.com/community/entry/20/
  • enlightened
    "Micha³ Kiciñski
    Not Today, rather not tomorrow too (there is a slight chance, but no promises, we need to test it very carefully) but soon after.

Na szép, akkor patch se lesz egy ideig meg hotfix se. Megyek játszani.
  • jocika
    Igen, pipált. ÉS mégsem megy az a vén alkoholista.
  • ratgab
    Letöltötted? Launcheren belül a letölthető tartalmak fülön ki van pipálva? Mert ha igen, akkor jónak kéne lennie!
  • Faki
    Ööö vicsor oldalán van egy ilyen a kommentek között, hogy:
    "Micha³ Kiciñski
    Not Today, rather not tomorrow too (there is a slight chance, but no promises, we need to test it very carefully) but soon after.

Michal
    CDP RED"

Nekem meg trollzűr dlc nem jön le, folyamatosan törli/tölti (természetesen eredeti a vicsorom)
  • enlightened
    Eddig a hotfixre vártam, most a patchre várok. Mindig várok valamire. De nem érdekel, a patch után most már tényleg elkezdem, nem fogok időtlen időkig várni a hotfixre is. Egyik utat végigjátszom és majd ha kijön a hotfix akkor a másik utat.
  • Fecoo96
    Hát nekem nem irja ki hogy jobb klikk, tudom ki kéne irja de nem teszi :P És be is telik a sárga csík de szerintem nem elég gyorsan vagy nem tudom...ledib még mi előtt spacet kéne nyomni...
  • Gabe18
    okonját=ikonját
  • Gabe18
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott valamit elnézel. 3 kart levágsz, akkor csap egyet keresztbe. Kirakja az egér okonját, mutatva hogy jobb gomb, azzal felugrik a csápra. Utána mutatja hogy egér ball gomb, sokszor, amíg a csík meg nem telik. Végül jön amikor az épületnek akar nekivágni akkor nyomni kell egy billentyűt,nekem E volt, de lehet azt már átállítottam.
  • enlightened
    "Viszont a hídnál meg csak a három nekker jazzszel ezerrel."

Áááá ezen jót röhögtem most:D
  • Fecoo96
    xd Boccs nem belkar üzijére akartam válszolni, hanem hapi -éra..
  • jocika
    Oké, de akkor miért az jelenik meg a táblán, hogy regisztráljak és kapom a kódot? És miért nem indul be?
    Magyarul játszom és CE-m van.
  • Fecoo96
    Kössz eddig stimmel is csak amikor az a rész van hogy söpör a kerjával ki se irja hogy most ugorjak hanem magátol ugrik...aztán hiába a sok klikk 1x-rűen ledob a amikor nyom 1 kis kört.... Lehet hogya gépemmel van baj?
  • ratgab
    Nem kell kód! Az a DLC ingyenes!
  • jocika
    Valaki írja már le, hogy hogyan kell feltenni azt a tetves troll dlc-t.
    Most akkor kell kód vagy nem kell? Mert amikor telepítem a játékot, letölti a trollt gond nélkül, de a játékban a hirdetőtáblán azt írja, hogy regisztráljak a fórumba és megkapom a kódot. De a faluban a főmufti meg azt mondja, hogy ne öljem meg. Viszont a hídnál meg csak a három nekker jazzszel ezerrel.
    Most akkor mi bánatot kell csinálni?
  • ratgab
    Kiírták az oldalra, hogy készítik elő a szervereket! Amúgy én megvárom a patch-et, addig nem folytatom!
  • hapi
    kyran=Kayran
  • hapi
    Letho elleni tippek:
    amikor rajta van a pajzs, csak fuss amíg el nem fogy neki, ne akard addig megütni. Ne akard kivédeni az ütéseit, csak gurulj el, és gyorsan vigyél be 1- max2 erős(jobb gombos) ütést. Ennyi. Normalon simán sértetlenül lenyomtam.

Kyran elleni tippek:
    csapdával kezdj ott ahol világít a helye. Maradj ott és a megfelelő pillanatban gurulj el. amikor tombol maradj a levágott csáp alatii területen ott nem tud megütni. Folytasd a ezen az oldalon a hátsó csáppal. Nekem csak 1 csapdám volt szal itt használd bénító jelet.(nem tudom a nevét de ilyen barna foltot hagy a földön és a csáp beleragad.) amikor benne van a csáp siess oda és csapd szét. Folytasd a másik oldalon. Amikor söpör a csáppal jobb klikk és felugrassz rá. Ott sok bal klikk gyorsan, majd szóköz mikor kiírja, így leugrassz. Rádől a híd te gyorsan azonnal fuss, gurulj fel a letört hídon balról. Csak fuss végig a fejéhez magától megöli Gerald.
  • Belkar
    Hát ez szerintem elég egyértelmű vagy még csak a játék elején tartasz? De amúgy igen Iorveth az elfek szabadságáért harcol Vernon meg az emberek oldalán áll.
  • enlightened
    Amúgy biztos a patch miatt nem lehet kapcsolódni, nem lehet hogy csak szimplán rossz valami? 5 óra óta áll az egész.
  • enlightened
    De hagy ne kelljen már ctrl alt del- újat kezdenem. Amúgy azt se egy huzamban kell kitolni, vannak mentőhelyek, ahol elmenti.
  • Gabe18
    Hát ez az, ebből a szempontból olyan mindegy hogy lefagy vagy nem fagy...