The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg nem eredeti üljél közelebb a monitorhoz...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Bocs ha megkérdezem majd többször hogy jött-e javítás, csak olyan feszült vagyok emiatt és legalább szeretnék képben lenni
http://imageshack.us/photo/my-images/231/ouchz.jpg/
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Hogy a betûkön állítanak-e... jó kérdés... Szerintem ezt biztos többen jelezték már feléjük, szóval szerintem javítva lesz!
Annyit tudok, hogy már bejelentették, hogy hamarosan (szerintem 1-2 nap) kiadnak egy patchet!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez fog javítani a karakterek láthatóságán?
Amikor valamelyik megszédül, meg egy jól irányzott attackkal végezd ki!
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
De akkor lehet nekünk rossz a szemünk ha a többieknek nincs vele gondja😊
Az elsõ részben nem volt ilyen szar a másodiknál mindent leminiztek.Tárgyfelvétel ablaka az is elég elfogadhatatlan inkább ne nyúltak volna bele ezekbe a dolgokba.Remélem adnak majd ki rá valami javítást.
"Több mint négy év várakozás és „hájpolás” után, kellemetlen szembesülni azzal, hogy csak 16:9-es felbontást támogat a sztárjáték, mindenki más „szélesvászonban”játszhat…"
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Próbáltam már alacsony felbontásban is.
Gameplay képet hogy tudnék ide feltolni?
Nem bújok bele a monitorba de ha belemászok se igazán tudom kivenni a betûket.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Mellesleg a techline.hu-n írják:
"A tesztelõnek további dilemmákkal kell szembenéznie… Vajon beszéljünk arról, hogy négy év hájpolás után, kicsit csalódottan bogarásszuk az olvashatatlanul hangyányi betûket (amelyek méretét természetesen nem lehet átállítani), esetleg arról, hogy a hájp-játék fõhõse, amikor felvesz valamit a földrõl, akkor nem hajol le érte? "
És ez sajnos mind igaz.Ennek ellenére nagyon vártam a játékot, csak azt nem értem, hogy ha már újítanak, miért kell megváltoztatni a korábban mûködõ dolgokat is?!<#nemtudom>#nemtudom>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Van a prológusban egy rész mikor a templomba kell bejutni, azon belül is beérek az udvarra ahol van 2 böhöm lovag 2 pajzsos és pár normál katona, na ott esélyem sincs... már 20x nekifutottam de mindíg megölnek 😄 Ötlet?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ha igen nálam is ez a gond, nem tudom mit lehet tenni :S
Javítás mikor jön a game-hez?
Fut a game.De nem tudom másnak nem okoz-e gondot az apró betûméret.Ez még szövegnél nem is lenne akkora baj.Csakhogy amikor a tippeket tolja meg a kis szövegdobozban meg hogy mit kellene csinálni szinte olvashatatlan.
Számomra így élvezhetetlen a játék.
Nem tudom ti hogy vagytok vele?
De ha erre a szövegméretezésre van valami megoldás hallgatom.
Ha pedig nincs amondó vagyok hogy ezt a részét nagyon eltolták.
Mivel nv logo figyel game elején még szép hogy segített.
Next PC upgrade: 2022
Semmivel nem szebb PC-n a Fable 3 :s mint konzolon pont olyan. és itt hazudnak összevissza h szebb meg minden jobb lesz pC-n 😄
A halál csupán a kezdet...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Next PC upgrade: 2022
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Viszont a Fable3-at felkapcsoltam mindent maximumra. De MAXIMUMRA és 90 -110 fps-el megy és azért nem olyan ronda az sem. Szóval most egy ideig Fable 3-azom, majd ha kiadták a witcherhez a patchet, akkor visszatérek rá.
Elhiszem, hogy rendes a cég, meg ingyen DLC meg minden. De azért tesztelhették volna ATI kártyán is mielõtt kidobják.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aki megcsinálta, segíthetne, 10es szinten vagyok 😊 kösz
xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_