The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Felesleges kérdezni mert inditásnál ugy is autoupdate van.

Ha meg nem eredeti üljél közelebb a monitorhoz...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Úgy vagyok vele hogy, azért nem fogok venni monitort hogy tudjak játszani vele😊
Bocs ha megkérdezem majd többször hogy jött-e javítás, csak olyan feszült vagyok emiatt és legalább szeretnék képben lenni

saját képet nem tudok csinálni én sem, de itt egy kép amin látható sokak gondja
http://imageshack.us/photo/my-images/231/ouchz.jpg/

yesname
Akkor játszhatsz nyugodtan PC-n medium grafon, mert kábé olyan lesz konzolon, ha kiadják rá. 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Király majd értekezünk.
remélem minnél hamarabb kiadják boxra,mert nem tudok full grafon pc játszani 😞 Am tiszta konzol beütése van,ha annyira pc-s játék lenne akkor olyan lett volna mint az elsõ része.
Sajnos nem tudom, hogy mikorra várható! Ha tippelnék, azért legkésõbb 2 héttel megjelenés után ezt már illene kijavítani (szerintem 1 héten belül kiadják egyébként)!

Hogy a betûkön állítanak-e... jó kérdés... Szerintem ezt biztos többen jelezték már feléjük, szóval szerintem javítva lesz!

Annyit tudok, hogy már bejelentették, hogy hamarosan (szerintem 1-2 nap) kiadnak egy patchet!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Addig nem is nyomatom mert megvakulok.Meg nincs értelme nem tudom olvasni csóró szöveget.
Várjuk.
Nice-os! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezt már pár hónapja tudni lehet! De ígértek patchet, amiben javítják!

ratgab mikorra várható?
Ez fog javítani a karakterek láthatóságán?
Aard! Aard! Aard! és ha ez megvolt nyomj rájuk még egy kis Aard-ot<#smile>

Amikor valamelyik megszédül, meg egy jól irányzott attackkal végezd ki!

Szó szerint ezt írtam az elõbb!!!<#eljen>Na jó, az én koromban már minden betû apró, de akkor is!<#wow1>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Maxtreme
pár jobabn sikerült kép tõlem, csak úgy 😊 (próbáltam spoilermenteseket válogatni)

Valaki írjon már nekik hogy dobjanak fel valami karakter növelõs javítást😊
Az a baj, hogy alapból 16:9-es képarányú a játék, mint a konzolos játékok általában! A fejlesztõk ezt tudták és ígértek teljes képernyõs támogatást az 5:4 (1280x1024 pl) és a 4:3-as arányon játszóknak is! Egyszerûen ki kell várni, hogy kiadják! Sõt még 16:10-es arányon is van sáv!

Ja szar ügy iszonyatosan ez a mini karakter gond.
De akkor lehet nekünk rossz a szemünk ha a többieknek nincs vele gondja😊
Az elsõ részben nem volt ilyen szar a másodiknál mindent leminiztek.Tárgyfelvétel ablaka az is elég elfogadhatatlan inkább ne nyúltak volna bele ezekbe a dolgokba.Remélem adnak majd ki rá valami javítást.
1280x 1024-ben nyomom és nekem is gúvad a szemem rendesen (rakhattak volna nagyobb betûket is!)

Magyarázat a fekete sávokra(szintén a techline.hu-ról):

"Több mint négy év várakozás és „hájpolás” után, kellemetlen szembesülni azzal, hogy csak 16:9-es felbontást támogat a sztárjáték, mindenki más „szélesvászonban”játszhat…"

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

vedd le nagyon alacsony beállításra az egyik opciót, mely a bloomért és élsimításért felelõs.. ha ezt megteszed jól fog futni és még a mosottas textúrák is szép letisztultak lesznek!

Mint a Witcher 2-nél is az élsimítást teljesen le kell venni (gyanítom, hogy a witchernél is az a ludas a rossz futásban az ubersampling mellett) valamint az árnyékokból, fákból és vízbõl is elég a magas beállítás és nagyon fontos, hogy vsync-et (függõleges szinkronizálás) kapcsoljátok be, mert anélkül diavetítés az egész

Yesname,küldjél már légyszi egy gameplay képet meg te is hardstylez.Igen vannak fekete sávok.
Próbáltam már alacsony felbontásban is.
Gameplay képet hogy tudnék ide feltolni?
Nem bújok bele a monitorba de ha belemászok se igazán tudom kivenni a betûket.
yesname
Meditáció közben. Harc közben nem lehet.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Osztom a véleményedet, nekem is kifolyik a szemem, ha az oktatópaneleket szeretném elolvasni.Igaz, ezeket a Naplóban bármikor megnézhetem, akkor viszont feleslegesek.Nagyon pici lett a tárgyfelvétel ablaka is, ez az elsõ részben sokkal jobb volt.

Mellesleg a techline.hu-n írják:

"A tesztelõnek további dilemmákkal kell szembenéznie… Vajon beszéljünk arról, hogy négy év hájpolás után, kicsit csalódottan bogarásszuk az olvashatatlanul hangyányi betûket (amelyek méretét természetesen nem lehet átállítani), esetleg arról, hogy a hájp-játék fõhõse, amikor felvesz valamit a földrõl, akkor nem hajol le érte? "
És ez sajnos mind igaz.Ennek ellenére nagyon vártam a játékot, csak azt nem értem, hogy ha már újítanak, miért kell megváltoztatni a korábban mûködõ dolgokat is?!<#nemtudom>

Gubberx
Akkor már csak 1 kérdés 😊 hogy lehet az italt meginni mert az invbõl nem engedi :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

yesname
Igyál egy fecskét elõtte, gurulj el ha többen közel vannak, illetve gurulás és visszacsapás. Na meg használd a Quen jelet is. Ekkora beépített cheat egy játékban sem volt még lol

Gubberx
Üdv!
Van a prológusban egy rész mikor a templomba kell bejutni, azon belül is beérek az udvarra ahol van 2 böhöm lovag 2 pajzsos és pár normál katona, na ott esélyem sincs... már 20x nekifutottam de mindíg megölnek 😄 Ötlet?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Avenger
A pajzsos ellen nem volt jó, mert sebezhetetlen volt a földre lökve(pajzsot maga elé tartotta), és a pajzsát dübögtetni sokkal jobb érzés volt mint befutni a háta mögé 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Alul felül vannak fekete sávok ugye?
Ha igen nálam is ez a gond, nem tudom mit lehet tenni :S

Javítás mikor jön a game-hez?

Senki nem tudja hogy a Gamestarban kiadott képregénynek mikor lesz 2. része?

enlightened
A képeidet látva azért az a 30 körüli fps annyira nem jó. Olyan helyeken nekem is felmegy 50 re ahol egy ember áll elõttem. A játék elején amikor kimegyek a táborba ott van 24 fps. Jó lehet, hogy ott mindenki annyi és késõbb meg jó, vagy a 24 is elviselhetõ, de azért idegesít hogy miért nem lehet már az elején is több.

yesname
Nekem nincs ilyen problémám. Lehet, hgoy túl nagy felbontásban játszol hozzá mérten kicsi képernyõn és talán túl messzirõl is nézed 😊

Üdv!

Fut a game.De nem tudom másnak nem okoz-e gondot az apró betûméret.Ez még szövegnél nem is lenne akkora baj.Csakhogy amikor a tippeket tolja meg a kis szövegdobozban meg hogy mit kellene csinálni szinte olvashatatlan.
Számomra így élvezhetetlen a játék.
Nem tudom ti hogy vagytok vele?
De ha erre a szövegméretezésre van valami megoldás hallgatom.
Ha pedig nincs amondó vagyok hogy ezt a részét nagyon eltolták.
A nekkerfészkek merre vannak? Eggyget nagy szerencsével megtaláltam de a többiekrõl nem tudom hogy merre vannak. Nehéz õket észrevenni a nagy aljnövényzetben.
Nekem tetszik ilyen nehéz, mondjuk a Quen jel sokkal erõsebb a többinél. Fel is fejlesztetem, most már easy 😊
grebber
Igen nekem pl segített mint sokan másoknak!
Mivel nv logo figyel game elején még szép hogy segített.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Xboxos grafika PC-n 😄

Semmivel nem szebb PC-n a Fable 3 :s mint konzolon pont olyan. és itt hazudnak összevissza h szebb meg minden jobb lesz pC-n 😄

Fenrir
Azok akinek nagyon xar az fps-ük és nvidia kártyájuk van próbálták a legújabb béta drivert? Mert elég sok helyen írták, hogy masszívan megdobta az fps-t, volt akinek 10-12-rõl felment 40 fölé.

A halál csupán a kezdet...

Prince23
Nekem magasabb beállítás mellett tökéletesen fut, még videót is tudok felvenni közbe 😄

Kongy
Nálam a Fable III egyszerûen olyan mintha kissé ködös lenne, a textúrák nem valami élesek, elég mosottak, az egér mozgatása meg a W2 után elég nehézkes. Tipikus Konzolport...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Akkor te azok szerencsésebbek közé tartozol akiknek jól megy a Fable 3 ugyanis csomó embernél szarul megy maxon mert árnyékolással valamit elkurtak,KB olyan szinten megeszi a gépet mint itt a Witcher 2 nél az ubersampling!

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Én továbbra is azt tudom mondani hogy MAGAS beállításokon tökéletesen fut nálam, HD 5770-nel. Fable III meg minden maxra rakva nagyobb városokban szaggat ezerrel... és még nincs is olyan szép mint a W2.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Én azt úgy csináltam meg h kombóztam ezerrel acélkarddal, jobbgombot is gyakran kell nyomni, mert az az erõs támadás, és ahogy Logan is mondta nyomjad neki az IGNI-t, mikor épp vissza akarna támadni. Ezen felül gurulj ezerrel, próbáld meg kikerülni az ütéseit. Nem kell teljesen levenned az életét.

enlightened
Én is áttértem a Fable 3-ra, nem a játék nehézsége miatt, mert insane-en tolom, máson nem is nagyon tudnám, mindent a legnehezebben kezdek. Viszont az hogy fizettem a játékért 10-ezret, meg az uj kártyáért meg tápért meg memoriáért egy halom pénzt és ezután is 20 fps-el döcög eléggé felidegesít, és most itt sajnos semmi másról nincs szó csak hogy szarul optimaliztálták, ajánlott rendszerkövetelmények fölötti gépen ilyennek nem szabadna történnie.

Viszont a Fable3-at felkapcsoltam mindent maximumra. De MAXIMUMRA és 90 -110 fps-el megy és azért nem olyan ronda az sem. Szóval most egy ideig Fable 3-azom, majd ha kiadták a witcherhez a patchet, akkor visszatérek rá.

Elhiszem, hogy rendes a cég, meg ingyen DLC meg minden. De azért tesztelhették volna ATI kártyán is mielõtt kidobják.

Prince23
Megérkezett az elsõ teszt:

PCGAMER: 8.9

csak :S

Prince23
Vágjad ahogy éred, folyamatosan, meg pörköld meg idõközönként.

viruska
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Letrot nem igazán tudom legyõzni, sebzeni alig tudom..
aki megcsinálta, segíthetne, 10es szinten vagyok 😊 kösz

xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_

Rage47
vagy nem tesztelték laikusok a játékot
Az is lehet, hogy már túlságosan casual-osodtam és azért vagyok béna! <#nevetes1>