9144
-
#5017 Szerintem a felgyújtás, kiütés, azonnali halál, stb.. ezek kritikus hatások. Azaz ha kritet ütsz, akkor ezek közül ugrik be az egyik, a meglévő százalékok alapján. Aztán ki tudja.. -
#5016 Még annyit, hogy akinek orosz clone verziója van (mint pl nekem :)
annak a gog-os exe tökéletes, mert a bemásolt angol/magyar nyelvi fileok remekül működnek vele :)
A játék elindulása kb fele ideig tart, mint a jogtiszta, eredeti orosz exevel működő változat. -
fixpont #5015 Akkor se logikus, mert ott van az instant kill, 5% talentbol es 4% a fegyvernek, es szepen ossze is adja 9%ot ir ra, az osszes tobbi kritikus talalat eselyenel meg ossze-vissza. -
SaGa Jr #5014 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak akkor lehet befejezni a küldetést, ami egyébként átnyúlik a harmadik fejezetbe is, ha az embereket támogatja végig a játékos. Ugyanis például az egyik fontos irat az első település vezetőjének saját szobájában lévő kis ládikójában van. Ide meg csak úgy lehet bejutni, ha a játékos nem Ioverth-nek segít fogolyszöktetésben, hanem leveri a mocskos disznó manust az emberi kommandósokat támogatva. -
SovereignXY #5013 Üdv emberek!
Ez a csapdázás csalis dolog, hogy működik? Csapda önmagában okés. Hogy hazsnálom hozzá a csalit? Gondolom csapda le csali bele aztán... üljek és várjak vagy... -
SaGa Jr #5012 Szerintem...
Tulajdonképpen van egy alap esély és azt növelik ezek a százalékos értékek. Tehát hiába van valami védelem 100% fölött az nem immunitást jelent, hanem hogy az alap védelmi érték a megadott százalékos értékkel lesz nagyobb mennyiségű.
Ez nem garantált, hogy így van de én erre tippelnék. Az én játkomban is ugyanúgy lángra lobbant Geralt ha átsétáltam egy kis tábortűzön vagy a beszélgetés végén oda tett le a program. pedig bőven 100% feletti volt minden védelme már a 2. fejezet vége felé. Mondjuk az is igaz, hogy a sárkány mikor fújt akkor nem sebzett csak mivel automatikusan meggyulladt a karakterem abból már volt sérülés amíg égett (igaz nagyon kicsi).
Most csak tippelek, de talán a védelmeknek a páncélzat nyújtotta sebzés csökkentéshez lehet köze és annak a mértékét növeli meg adott típusú támadással szemben a mindenféle százalékos módosítók sokasága.
A támadások során fellépő kritikus dolgokat is ugyanígy kalkulálja szerintem a program. Például hiába volt 3 flame/flare rúna egy kardomban ami 30%-os eséllyel gyulladást okozott volna találatkor, jó ha minden 15-20. találat után kapott lángra a delikvens. Éppen ezért a végén hagytam a fenébe az ilyen speciális hatásokat és inkább simán csak sebzés növelőket pakoltam a fegyverekbe. Mutagénekből is inkább a sebzés növelőkkel pakoltam tele a karaktert. A kritkius esélyeket javítók feleslegesek voltak normál fokozaton. -
#5011 Ezt a küldetést viszed tovább a chapter 2be! -
#5010 Az.... bár amúgy sem volt rossz, de így azért nagyobb az élvezet. Én kajak azt hittem h a gépem gyenge hozzá h max sebességgel menjen... de ugyanez volt az 1-nél is anno, csak ott nem volt gog-os exe. :D -
ferenc001 #5009 Én is meglepődtem rajta, mennyivel simábban megy GoG-s exe-vel. Ég és föld a különbség. -
fixpont #5008 Azt sem nagyon ertem mit jelent az, hogy eges ellenallas 130%, amikor a sarkany lefuj a tuzzel siman egek...nekem nem tisztak ezek a krit es ellenallas %-ok. :) -
#5007 hát akkor ezt jól elkúrták a készítők :S pont egy ekkora címnél... -
#5006 Visszavonom amit mondtam.
Leszedtem a WinRAR 4.0-át, és sikerült kicsomagolni a fájlt... és nem találok szavakat. Úgy álltam hozzá h "na nézzük mit ér ez a vacak". Volt egy pici szaggatás a városban, 20 fps-el ment a játék, GoG-os exével meg 40.... WTF?! Ezt meg hogy?!
Szóval ami eddig nem futott teljesen simán (pl Vergen, Flotsam) most reccenés mentes, és a belső terek is gyorsabbak, nem beszélve a betöltésről... Ilyen a világon nincs komolyan... -
fixpont #5005 Egy dolgot viszont nem ertek, a kritikus hatasoknal nalam kabitas, mozgaskeptelenseg, kiutes, mergezes mindenhova 21%-ot ir.
Azert nem ertem mert ki van talentolva a
finesz: minden kritikus hatas eselye +15%
forgoszel: kritikus hatasok eselye +20%
ezen kivul 5 darab kepessegem van mutalva midegyikben eros, kritikus hatasu mutagen van az 5*3% minden kritikus hatashoz ez mar igy minimum 50%nak kellene lenni ha osszeadom, ehelyett mindegyik 21%, valaki otlet?
-
#5004 nincs benne védelem
gog.com-on lévő játékokban nincs szutyok védelem -
fixpont #5003 Nekem is +20 fps ez a gog-s exe. Mi a fene ez amugy? :) -
#5002 jött már patch? -
fixpont #5001 Majd a 2. es a 3. fejezet kozott megtalalod. -
Micsu #5000 stílus - stílus
-
#4999 Ha lesz 3. rész remélem, hogy a szexjelenetek prezentálásához is írnak egy minijátékot! ;) -
Gabe18 #4998 Viszont az "aki hülye halljon meg :D"-nél talán többet ért volna a "szedj le újabb winrar-t"... -
#4997 hali kicsit elakadtam tudna valaki segíteni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mystic river küldetésben, hogyan tudok feljebb jutni a folyón, milyen módot találjak, ugye azt írja utazzak feljebb a folyón, de nem találtam semmilyen hajóst vagy bárkit aki feljebb vinne, gyalog se nagyon ment :( valaki megoldotta ezt a részt már?
-
#4996 na nemtom ki trollkodik itt, aki ilyeneket beszól vagy én aki jelzi h bizonyos esetekben nem működik. -
Micsu #4995 ilyeneknek mondhatod, jobb idejönni trollkodni hogy ennyit ér a gogos exétek, gondolta direkt szemétségből szar file lett kirakva a bannerbe, végül is könnyebb trollkodni mint google használni meg visszalapozni -
ratgab #4994 Neked is mondom, hogy régebbi verziójú a winrar-od, mint amivel készítették a becsomagolást... nekem winrar 3.93-al már simán kicsomagolta! -
ratgab #4993 Új winrar leszedése javasolt (havernak ugyanezt csinálta), vagy szedjetek le egy 7z manager-t! -
ferenc001 #4992 WinRar-ral nekem se akart működni (ugyanez a hiba), 7-Zip-pel tökéletes. -
#4991 pedig működik, szedd le még egyszer -
#4990 Remélem akk már meghaltál. -
Micsu #4989 aki hülye halljon meg :D -
#4988 Ennyit ér a GoG-os exétek:
-
johny85 #4987 GoG-s exe leszedtem de 0 bájtos ,nem win alk.
Valaki fel tudná dobni valahova? -
#4986 Nem tudom bemásolni a GoG-os exe-t, mert valami ismeretlen metódus errort ír... Nem engedi kitömöríteni. -
Quler #4985 nekem kicsomagolásnál hibát ír ki ez a gog-s exe -
gaspijoci #4984 Ezer kösssssz!!!
Így azért tényleg sokkal jobb! -
#4983 Csak annyit hogy gyorsabb lesz tőle a game + az exe indítás után a betöltés! -
Quler #4982 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 3. fejezetben a gargoyle-s küldiben a főbejárattól balra eső szobában mi a pontos sorrend?már csak az nincs meg.
-
#4981 Ez az új exe mit javít vagy változtat? -
#4980 Ez a "kocsmai" bunyó végtelen?
Mert már vagy 30x voltam azután hogy én lettem a king de még mindig engedi!
Igaz nem sok pénz de több mint a semmi.
-
mike01010101 #4979 Szerintem egyszer rázd balra, másszor meg jobbra -
SovereignXY #4978 Kocka póker küldi miatt tolom. Nem ári meg. Úgy vettem észre 10nél nagyobb tét nem lehet - eddig -. Trükk? mit tudom én, mondjuk egyszer balra rázod a kockákat másszor jobbra. :)