The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit elakadtam, azt kaptam keress módot, hogy feljebb juss a pontar-folyón ne feledd hogy van ott egy másik roncs. Itt merre kell menni a polip felé ahol a levet találtam?

Csináltatsz a törp kováccsal. Kell hozza a tervrjz

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Hello! Hol tudok szerezni ezüst kardot?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Neked is járna egy gyorstalpaló.

Az, hogy két kardod van, az annyira alap, mint a hagymás bab egy Bud Spencer és Terence Hill filmben.

Azt, hogy egybõl elkezdtek noobozni egy hülye poénom miatt ami nem esett le nektek, az nem az én bajom. <#hehe>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

A legújabb nvidia driver egy beta (azt hiszem 275.27) azt kifejezetten a witcher2 höz hozták ki, sokat javít.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

IMYke2.0.0.0
Csak azért nem vállalnám, mert akkor naponta nézegethetném, hogy mi a spoiler és mi nem az - miközben még nem játszok a játékkal.

[most már biztos: ez a gépen a normális futtatáshoz alacsony beállíátsok, és 800x600-as felbontás kell... Szar a gép, na.]

Így, várok még... és majd otthon, offline.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Avenger
Azt próbáltad amit én írtam a beállítások közt? Elvileg túlcsordulás is okozhatja a kifagyásokat, fõleg egy 512-es kártyánál, ha közepesre vagy annál nagyobbra van állítva a textúra memória.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

wedge31
Ha vállalod tölem megy rád egy szavazat mert ebböl már tényleg elég volt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Netrat
Arra is tippeltem, hogy talán kár volt a játék telepítése elõtt frissítenem a legújabb nVidia driverre, mert volt már olyan, hogy a régebbi verzió jobb volt, illetve becsúszik nekik néha egy-egy gyengébb vagy bugos kiadás.

Avenger
Magyar PE az alap, meg magyar CE(magyar felirat angol hang). Vagyis itthon tescoban ezek közül kaphatsz szerintem. Ja opcionálisan angolra is állíthatod a feliratot, ha nem tetszik a magyar.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Netrat
Köszi, de ezzel a címezhetõ memóriát növelhetném egy 32 bites rendszeren, nálam viszont 64 bites Hetes fut. Ez lemaradt az elõbbi rendszerleírásomból... 😊

grebber
Most akkor milyen verziók vannak a Witcher 2-bõl.

Angol sima alap nem jár hozzá semmi, Magyar PE és Magyar CE??

Mert most indulok tescoba megvenni de az újságba nem írták az melyik 😞

Next PC upgrade: 2022

Nyiss egy Parancssort, majd írd be elsõnek ezt:

bcdedit /export "C:\BCDBackup"

Utána pedig ezt:

bcdedit /set IncreaseUserVa 3072

Ha mégis kifagy ezek után, akkor ez se használ, így állítsd vissza az eredeti állapotot ezzel a paranccsal:

bcdedit /import "C:\BCDBackup"

Avenger
Esetleg a texture memory size csökkentése megoldhatja a fagyásokat.

Gubberx
Lehet a vga lesz a gyenge pont, de ez csak tipp

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Netrat
A tökéletesen mûködõ gépemen a Witcher 2 rendszertelenül kifagy. Minden más felhasználói- vagy játékprogram gond nélkül fut a gépen. Ha van valakinek ötlete vagy megoldási javaslata, kérem, segítsen.

Rendszer: W7+SP1. Minden driver a helyén, frissítve. Érthetetlen, hogy miért fagy ki ez a játék.

Vas: Gigabyte GA-EP43-DS3L / C2D E7400(2800MHz) / 4GB 1066 / 9600GT(512M😎 meg ami még kell.

A szerkesztett CookedPC milyen célt szolgál?

Fpocok
Elõtte be kell jelentkezni. Próbáld meg most.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem tudjátok haa warez linkre klikkelek miért csak egy fehétr lapot kapok? És nem csak itt. 😞
broman191
Valószínûleg piszkáltál a Catalyst-ban, a grafikus beállításoknál az élsimításon, átállítva azt fixre, a programok által kontrollált beállításról. Tedd vissza a "SMOOTHVISION HD: Anti-Aliasing"-nál a pipát a "Use application settings"-hez és megoldódik ez a fura megjelenítési probléma! Esélyesen a játék motorja jelenleg nem tudja kezelni rendesen a magas élsimítási értékeket, és ez lesz belõle - érezhetõen esik az fps és a megjelenítés is bajos... A HD5850-emmel pont ezt csinálta a játék, mint ami a képeden van...viszont a Colin DiRT2-ben például semmi gond nem mutatkozott a Catalyst élsimítási beállításainak manuális megváltoztatásával. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Rage47
inkább te<#nezze>
Szarkazmusra gyúrj rá még egy kicsit.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Solid Snake
Csak, hogy a sok panaszos beírás mellett pozitív is legyen:
Tegnap belekezdtem, félve az itt olvasottak után,
- ATI kártyán magas beállítások melltett szépen fut, semmi akadást nem érzek,
- normál fokozaton pedig szerintem könnyû, igaz még csak az epilógus részt csinálom, de 3 katona sem ellenfél, és sem olaj sem bomba, sem varázslat nem kell hozzá, védekezés, jó ütemben támadás, és arra kell figyelni, hogy ne kerítsenek be, mert az kellemetlen, de ez így van rendjén!

Jövõ héten kiadják a patchat, ami ezt is javítja! Addig türelem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Élsimítást kapcsold ki, akkor jól fog futni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Igazad van! <#eljen>

Daell Drow
Ez jo szoveg volt. <#hehe><#taps>
Én egy 1gb-os Gigabyte 5770 soc-cal nyomom (nehogy már ne legyen elég)... egyetlen más játéknál sem volt ilyen problémám! És teljesen változó, hogy mikor dob ki (azért 10 perc alatt 1 játék sem eszik meg 1 gb-nyi vram-ot!!!) Gyanakszom arra, hogy Driver probléma, mivel Nvidiásoknál az új Driver óta minden OK! Ati-sokat meg még a fagyások is súlytják!

Az a baj, hogy ha minden legalacsonyabbra veszem, akkor is ctd-zik, szóval nincs összefüggés a beállítás és a fagyás között! És prológ alatt ilyet nem csinált, csak az Folsom-ba éréstõl kezdve!

IMYke2.0.0.0
Ha nem esne le: Téged, nab.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Na, ilyen beszólások miatt (is) kellene egy Házigazda, aki most szépen kipenderítene...

koschwarz ha zavar a spoiler ne látogasd a fórumot, egyszerû.
Nagylaci
A különleges erõk akcióban... Beépülnek a célszemély könyvespolcába és onnan végeznek rendkívül közeli megfigyelést. Hogy mik vannak... 😄 😄 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

koschwarz
HASZNÁLJÁTOK MÁR AZT A KIBASZOTT SPOILER MAKRÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Az kell a Méhkas csak ne dobd bele hanem csak simán álj a lyuk közelébe és akkor megjelenik egy gomb amivel felrobbanthatod az üreget. Ilyenkor nem kell semmit sem csinálni mert Geralt maghától telepíti a töltetet.
Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azzal kell, én már megcsináltam a küldetést és az kellett hozzá.

A halál csupán a kezdet...

Nem tudja valaki milyen milyen bombával tudom berobbantani a járatokat? Méhkassal próbáltam de gondolom erõsebb robbanóanyag kell.
DaemoonHunter
Van valaki aki nem sajnálna egy witcher1-es mentést feltölteni? A fontos hogy a rózsák oldalán végigtolt kellene, mivel a külföldi oldalról szedettel kezdve 250 ezer orenem lett, ami nem kicsit irreális.

Köszonom, majd megnézem. A bill. kiosztásban nem láttam.

Prince23
F5

Nincs valamilyen quick save lehetõség a játékban?

Frank99
erre nincs reakció?

bocs, de rövidesen lemegy a térképrõl a kérdésem
:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Prince23
Hú én a fölös mentéseket töröltem. bakker 2 GB helyt igényelt :S sokat foglalnak am

C:\Users\felhasználói név\Documents\Witcher 2\gamesaves\

Ebben törölgethetsz!

Azért, ha a "tedd tönkre a ballisztát" szösszenetet megcsinálod és utána mész az õrnek, akkor igencsak 18-as lesz a játék. Végre egy tökös fejlesztõ csapat!
Különc
Eddig csak külsõ forrásból hallottam véleményeket a játékról illetve innen, úgyhogy idejét láttam, hogy én is megtapasztaljam hogy (számomra) mi is az igazság, errõl majd este írok egy pár sort, viszont gyorsan lenne egy technikai kérdésem:

FPS van elég és minden klappol, kivéve a színek. Nem narancssárgásodás van, hanem egyszerûen a fények túl élénkek. Játszottam a brightnessel és a gamma beállításokkal, de a fehér,sárgás és egyéb világos színek nagyon erõsek, sokszor nem látok semmit. Mit állítsak át? (GTX 460 a kártya ha jelent valamit)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hello!
A CD Galaxisos Mysterious Merchant kódot hogy lehet aktiválni? Mert ahogy a honlapjukon le van írva...nincs is Aktiváció fül. A Letölthetõ tartalom ponton belül próbáltam beírni a kódot, de azt állítja, hogy érvénytelen. Most akkor hogy kell ezt a DLC-t aktiválni?

Batmanci
Kösz az infót.
Ha így marad, a 18-as jelet ki lehet venni a sarokból.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

mert 576 nál vetem a játékot elõrendelésél és ez járt hosszá csak nem tudom hogy a játékon belül hogy kapom meg vagy ilyesmi.
koschwarz
én is már becsukott szemmel olvasok 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"