The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvasgatok, hogy hogyan lehetne stabillá tenni és valahol írták, hogy ha kikapcsolom a teljes képernyõs módot, akkor jobban fut! Épp ezt teszteltem és ha már elindítottam kicsit szarakodtam a craftolással is és ekkor merült fel az alábbi kérdés!

Meg kéne várni a Patch-et, csak azért izgatja a fantáziámat a játék!<#nevetes1>

Amúgy sem vagyok biztos benne, hogy az elsõ patch minden problémánkat megoldja!

Amit most is tapasztaltam, hogy iszonyatosan kajálja a gépet a játék... kilépéskor (30 percet, ha játszottam) a gépem még 5 percig töltött, mire egyáltalán a mozillát tudtam normálisan használni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

enlightened
Mondjuk az király pont egy HD5770-et küldtek a srácok be AMDnek, így valõszínûleg a hotfix után ezen a kártyán pöpecül fog menni, mert nekem is olyan van.

Srácok a játék honnan veszi át az elõzõ rész mentését? Csak mert kaptam mentést, de nem tudom hova illesszem hogy átimportálja...
enlightened
Ratgab te most tolod a gamet? Azt hittem megvárod a patcheket. Nem élvezet így nyomni.

space-el mindent felvesz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

cikasz
Sziasztok.
Nincs valami beállitás vagy billentyûkombináció arra, hogy mindent felvegyen amire klikkelek? Tököm televan már a külön klikkelgetésekkel.
A másik meg, hogy egy idõ után baszottul beszaggat a játék és a winyó meg tölt ezerrel. 4gb ramom van annak elég kellene lennie.Ez a winyótöltögetés elõfordul valakinél?
köszi

http://www.akciofigura.hu

Maxtreme
? 😊
Én tudom hogy kell beilleszteni, csak azért helytelenül, hogy lássa a "menetét" 😊

Van egy kérdésem! Ha spoilergyanús, akkor a választ kérném a megfelelõ keretbe foglalni!

Szóval érdemes-e craftolással bajlódni, vagy inkább hagyjam a csudába és vegyem meg azon jobb tárgyakat, amelyeket a boltosok árulnak! Gondolok én fegyverre, páncélzatra (ruha, kesztyû, csimma), csapdákra! Értelemszerûen itókákat jobban megéri készíteni!

A Kérdés oka, hogy az imént vettem egy kesztyû tervrajzot, ami szép és jó, de még hozzá kell vásárolni jópár egyéb hozzávalót, ami igencsak költségessé teszi a craftolást! Illetve ide kapcsolódik, hogy mennyit tud jelenteni 4 % égési, mérgezési védelem? Érdemes ennyiért kiadni pl a fentebb említett kesztûért 200-250 orent?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak fuss fel bal oldalt a leomlott hídon.
Solid Snake
Brutál spoilertot ide firkantsátok, szeretteim 😊
Maxtreme
😊
Nyilván helyesen leírva.

* ha válsazol (szavaz helyett akartam )
Kapsz egy szavazatot ha megmondod hogyan mit kell csinálni azután hogy a kayran fejére omlott a híd 😄
de bárki mástól is megköszönöm ha szavaz 😊
hogy kell normálisan spoilerbe rakni ?
Maxtreme
Köszi. 😊 (a spoiler-t [] zárójellel írd 😊) )

<spoiler> menj ki a kocsmából a fõtérre, ott a kocsma falánál lesz egy lépcsõ meny föl és az utolsó ajtó mögött lesz</spoiler>
Most teszteltem...

Nvidia 8600GTS 256mb
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ 2.01Ghz
3gb 800MHZ Kingmax Ram

1280x1024 minden low-on 20-30 FPS között cirkál, Nvidia beta drivert most szedem hozzá... ez egy 2007 végei vas, ahhoz elég hogy kijátsszam vele, másra nem... a lényeg hogy akinek ez lenne a célja az bátran lásson neki! Év végén akkor veszem a Witcher gyilkos gépet 😊, vérbosszút kíván !
Rage47
+1
Maxtreme
Srácok. Kéne nekem némi help 😊

Karyan-os e misszoiónál akadtam el. Az volt a feladatom hogy készítsek valami mongúz vagy mi a szösz fõzetet, ehhez meg is találtam a homályvirágot, amivel sikeresen összekotyvasztottam a löttyöt 😊
Namost az lenne a következõ feladat hogy keressek homályvirágot (még? MINEK?) vagy tartsak Sílével hogy legyõzzem Karyant. Itt jön a bibi. Õ hol van? Mert a kocsmának minden szintjét már kb 50x végigjártam, de sehol nem találom. Pedig a missziót jelzõ szimbólum ide vezet.

Érdekes cikk a Witcer 2 futási problémáival kapcsolatban!

Ebben a cikkben a CDPR is beismeri, hogy AMD kártyákon a futással problémák vannak, AMD pedig "gõzerõvel" heggeszti a hotfixet (Aminek elkészültére azt írják, hogy AMint tudják!) a játékhoz!

Neoseekernek annyira rosszul fut az õ 5770-es tesztkártyájukon, hogy a tesztjüket el is kellett halasztani!

Tehát a lényeg AMD Hotfixet készít nem egy teljes Driver-t!!! Tehát AMD-s kollégák, így keressétek!!

Nekem 32 bites a rendszerem, 3 gb memóriám van, a videókártya meg egy Ati (lehetõ legújabb driver 11.5) Gigabyte 5770 soc 1 gb rammal és nálam is rendszeresen kifagy!

Úgy néz ki, hogy a windows verziójától, a videókártyától és a drivertõl is független ez a probléma, szóval szerintem a méretnövelés nem old meg semmit! Szerintem ez egy bug lesz (csak az az érdekes, hogy némelyeknél nem jön elõ...<#ravasz1>)!

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha eredeti játékod van, akkor fellapozod a végigjátszást és megnézed!

Én támogatlak, csak csinálj itt rendet!

Kicsit elakadtam, azt kaptam keress módot, hogy feljebb juss a pontar-folyón ne feledd hogy van ott egy másik roncs.merre kell menni a polip felé ahol a levet találtam?

wedge31
+1

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Ha megválaszolod a #4003 kérdést, akkor tõlem is megkaptad a +1 szavit.

Prince23
A nõstény sárkányt a tetõn hogy kell kinyírni?

IMYke2.0.0.0
Részemrõl 1 szavazat a Tiéd.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Na végigvittem én is.De csak a Nekker papírfigura hajtogatását<#taps>
Kb vissza a gyerekkorba!

Next PC upgrade: 2022

TVelvet
Szavazzatok rám, majd én ki moderálom, már végig játszottam egyszer.
Nyálazom is a topicot sûrûn.

de ahogy akarjátok.
grebber
Eltünt a kommentem 😞 No akkor még1x.

Nem vagyok ennyire nyomorult azért. A játékaim 80%-a premier napi vagy utána pár nappal!

Köszönöm! Akkor már rendelem is!

bélanéni
De látom, ha egyszer rászánja magát a vásárlásra, a fél boltot hazaviszi <#banplz>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

grebber
Igen lehet minden további nélkül!

bélanéni
Ezt nem tudtam. Akkor extra respect neki! <#pias>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Vásárlás elõtt állok és kérdezném valaki olyantól aki ugyan így tett, hogy ha külföldrõl rendelem meg digitálisan, akkor lehet-e magyarosítani!?

IMYke2.0.0.0
Osztom ezt a véleményt.

wedge31
Azért ha grebber megvesz egy premier játékot az azt mutatja, hogy minöségi a game...

bélanéni
A fényév az egy távolság, inkább szökõévente <#idiota>

grebber
Én inkább drágának mondanám.

De hát ez van ,fényévente illik venni valamit.

bélanéni
Szép csomag! <#beka2>

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen> - megérte félig csukott szemmel benézni (spoiler alert okán)

Palinko
😞
wedge31
<#eljen>

grebber
1. Nincs scanerem
2. Valahogy ha fizetnének sem lenne kedvem 140 oldalnyit scanelni
3 amugysem érek rá próbálom összehajtogatni a papír witcher figurát<#idiota><#banplz>

Palinko
bescannelnéd a witchert? 😊
grebber
Na megjöttem tescoból és megvan a Witcher 2 PE a Witcher és a Metro 2033 könyvekkel karöltve!<#eljen>

Tervrajzot hol találok azt olvastam hogy lungsamban de már bergenben vagyok?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Netrat
Este kipróbálom, meg amit Avenger írt, azt is.
Köszi mindent, igazán rendesek vagytok. <#worship>