The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg kéne várni a Patch-et, csak azért izgatja a fantáziámat a játék!<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy sem vagyok biztos benne, hogy az elsõ patch minden problémánkat megoldja!
Amit most is tapasztaltam, hogy iszonyatosan kajálja a gépet a játék... kilépéskor (30 percet, ha játszottam) a gépem még 5 percig töltött, mire egyáltalán a mozillát tudtam normálisan használni!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nincs valami beállitás vagy billentyûkombináció arra, hogy mindent felvegyen amire klikkelek? Tököm televan már a külön klikkelgetésekkel.
A másik meg, hogy egy idõ után baszottul beszaggat a játék és a winyó meg tölt ezerrel. 4gb ramom van annak elég kellene lennie.Ez a winyótöltögetés elõfordul valakinél?
köszi
http://www.akciofigura.hu
Szóval érdemes-e craftolással bajlódni, vagy inkább hagyjam a csudába és vegyem meg azon jobb tárgyakat, amelyeket a boltosok árulnak! Gondolok én fegyverre, páncélzatra (ruha, kesztyû, csimma), csapdákra! Értelemszerûen itókákat jobban megéri készíteni!
A Kérdés oka, hogy az imént vettem egy kesztyû tervrajzot, ami szép és jó, de még hozzá kell vásárolni jópár egyéb hozzávalót, ami igencsak költségessé teszi a craftolást! Illetve ide kapcsolódik, hogy mennyit tud jelenteni 4 % égési, mérgezési védelem? Érdemes ennyiért kiadni pl a fentebb említett kesztûért 200-250 orent?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de bárki mástól is megköszönöm ha szavaz 😊
Nvidia 8600GTS 256mb
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ 2.01Ghz
3gb 800MHZ Kingmax Ram
1280x1024 minden low-on 20-30 FPS között cirkál, Nvidia beta drivert most szedem hozzá... ez egy 2007 végei vas, ahhoz elég hogy kijátsszam vele, másra nem... a lényeg hogy akinek ez lenne a célja az bátran lásson neki! Év végén akkor veszem a Witcher gyilkos gépet 😊, vérbosszút kíván !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Karyan-os e misszoiónál akadtam el. Az volt a feladatom hogy készítsek valami mongúz vagy mi a szösz fõzetet, ehhez meg is találtam a homályvirágot, amivel sikeresen összekotyvasztottam a löttyöt 😊
Namost az lenne a következõ feladat hogy keressek homályvirágot (még? MINEK?) vagy tartsak Sílével hogy legyõzzem Karyant. Itt jön a bibi. Õ hol van? Mert a kocsmának minden szintjét már kb 50x végigjártam, de sehol nem találom. Pedig a missziót jelzõ szimbólum ide vezet.
Ebben a cikkben a CDPR is beismeri, hogy AMD kártyákon a futással problémák vannak, AMD pedig "gõzerõvel" heggeszti a hotfixet (Aminek elkészültére azt írják, hogy AMint tudják!) a játékhoz!
Neoseekernek annyira rosszul fut az õ 5770-es tesztkártyájukon, hogy a tesztjüket el is kellett halasztani!
Tehát a lényeg AMD Hotfixet készít nem egy teljes Driver-t!!! Tehát AMD-s kollégák, így keressétek!!
Úgy néz ki, hogy a windows verziójától, a videókártyától és a drivertõl is független ez a probléma, szóval szerintem a méretnövelés nem old meg semmit! Szerintem ez egy bug lesz (csak az az érdekes, hogy némelyeknél nem jön elõ...<#ravasz1>#ravasz1>)!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kb vissza a gyerekkorba!
Next PC upgrade: 2022
Nyálazom is a topicot sûrûn.
de ahogy akarjátok.
Nem vagyok ennyire nyomorult azért. A játékaim 80%-a premier napi vagy utána pár nappal!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
De hát ez van ,fényévente illik venni valamit.
2. Valahogy ha fizetnének sem lenne kedvem 140 oldalnyit scanelni
3 amugysem érek rá próbálom összehajtogatni a papír witcher figurát<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|