9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • enlightened
    A GOG-os exe óta jól fut a játék, viszont előfordul hogy az fps ugrál értem ezalatt hogy 40 ről leugrik egy pillantás alatt 30-ra aztán megint fölmegy, ilyenkor amikor leugrik azért érezhetően kicsit megakad a játék. Ezt tudjátok esetleg mi okozhatja? Ez a CTD vagy az mi? Ezt a hotfix fogja javítani vagy az 1.1 patch? Vagy semmi?
  • ferenc001
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor bénán lopakodsz :D Megvárod amíg Roche elcsalja az embereket, aztán a sátrak mögött ellopakodsz a királyihoz, majd Aard, és már mehetsz is. Mást nem tudok javasolni, próbálkozni kell
  • ratgab
    A jó hír hozóját is dícséret illeti főleg annak függvényében amit itt össze szenvedtünk már többen... ez nagyon jól jött!
  • BoneDragon
    Mikor be kell robbantani 4 nekkerfészket, hol találok hozzá bombát? És kb merre felé vannak a fészkek? Köszi
  • Murmur
    Ez ám a hozzáállás. :P
  • yesname #5052
    Azért írnak ilyent, mert valószínű jó úton haladnak és szeretnék maguk is mielőbb kiadni a zajongó játékostársadalomnak. Éltetik a reményt, hogy héj! foglalkozunk vele, vége felé járunk, türelem.
    Te lehet mondhatsz több időt, de a kiadók nem adnak akkor kaki van.
    Tovább mi az a több idő? 1 hónap plusz arra, hogy pl. néha előferdül egy null reference exception? Persze hogy azt 1 hónap alatt megoldom :) (Persze az sem biztos, hiszen előbb meg kell tudni milyen körülménbyek közt áll elő a hiba és reprodukálni ugye.)
    Ezek nem egyszerű dolgok és hidd el, hogy ha tehetik és sokszor meg is teszik akkor a fejlesztők is ráhagynak, de egy ohadt szemét sunyi bug olyan kavart tud okozni, hogy ezt xak mi programozók tudjuk igazán.Többieknek fingjuk sincs róla. :D
  • ratgab
    Hát nekem konkrétan tükörsimán fut Gog-os exevél... mintha konzolon játszanék! És ami öröm az örömben (tudom, hogy nem így mondják, de ez így annyira adta magát!), hogy eredeti tulajoknak a Gog-os exe használatát a CD projekt szerint is teljesen legálisan használhatják az eredeti dobozos tulajok!
  • yesname #5050
    Na elég legyen :) Én csak kinyomoztam mi az isten van, rátaláltam egy megoldássra és megosztottam látva a senyvedést mindenhol :) Előbb-utóbb más szól róla . Azért köszi :D
  • ratgab
    Ezt nem is akartam már írni, hogy gyakorlatilag crack sem kell nem eredeti tulajoknak, csak a Gog exe...
  • ratgab
    Én is így álltam hozzá, de hála Yesname (Hogy foglalná valaki aranyba a nevét annak a remek embernek!!!!)kollégának, aki felnyitotta a szemünket Enlighteddel együtt rengeteget javult nálam is a teljesítmény!

És a meglepetésed jogos én is így reagált... Nem hiába szidják szokan a Securom-ot... Ez volt ugyanis az oka a katasztrófális futásnak!!!

3x-os hurrá Yesname-nek!!!
  • enlightened
    Nagyon nehéz megbecsülni egy fejlesztés vagy javítás időtartamát előre, én se szeretem, de ilyenkor alapból többet mondok, mert abból sosincs gond ha előbb végzek és az ügyfél se telefonál rám, hogy mi van már. Persze nálam kisebb fejlesztésekről van szó, nem ekkora projectekről, de valamit mindig lehet mondani, ennél jobbat.

Not Today, rather not tomorrow too (there is a slight chance, but no promises, we need to test it very carefully) but soon after.

Ezt benyögném az ügyfélnek érdekesen nézne rám :S.
  • BoneDragon
    Kipróbáltam én is ezt a gog féle exe-t. Mi ez a 72 fps max grafikán? Nem kell ide új ati driver!
  • yesname #5045
    Ez így van, csak kismillió hardverkörnyezet van PC-s világban és azt sem fogod nekem megmagyarázni, hogy előe meg tudod mondani, hogy egy jó kis sunyin megbújó bugot, amit még fel is kell deríteni mi okozza, X dátumra kijavítasz.
    Nem is értem, hogy miért nem jelenik meg egyetlen játék sem az előre kitűzött időre... Biztos azért, mert semmi váratlan nem jöhet közbe és nem értenek hozzá a fejlesztő stúdiók :)
  • Fecoo96
    Amikor kattingatni kell a Kayrannál nektek mikor töltődik be?

• toto11
    De nem tudok közele jutni a hordókhoz hogy használjam :(
  • enlightened
    Ez nem így van, ugyanis fázisokra van osztva a fejlesztés. A projektmenedzser jelöli ki a mérföldköveket. Minden egyes mérföldkő elérésénél a teszterek nekiesnek és miután mindent letesztelte, azután haladnak tovább. Ezért fontos nagyon, hogy már a tervezésnél ne kövessünk el hibákat, mert minél korábbi fázisban hibázunk annál nagyobb a kijavítás időköltsége, ezért tesztelnek fázisok után. Azt meg ne próbáld megetetni velem, hogy nem bukott ki a tesztelésnél, hogy lefagy a játék insanen ha meghalsz, meg a többi.

Adott problémánál az azért felelős kódrészben kell keresni a hibát, nem az egészben. A programkód fel van osztva fájlokra, azon belül osztályokra, függvényekre. Amikor valami hiba van nem szokták az egészet nézni, tudják melyik résznél akad ki a játék, amúgy erre találtak ki a Debug-ot fejlesztőknek, de nekik még jobb cuccaik is vannak a hibakeresésre.
  • Faki
    Hol írták hogy mindjárt jön a patch?

We are currently updating the servers and preparing for the incoming patch release. We will be posting updates on this issue.

UPDATE: The servers are up but we predict another downtime today. It shouldn't take more than an hour and we will inform about it.

Tehát csak a szervereket készítik fel, semmi olyat nem írtak, hogy patch lesz ma vagy tegnap. De pont tegnap idéztünk többen is a vicsor lapról:
    "Micha³ Kiciñski
    Not Today, rather not tomorrow too (there is a slight chance, but no promises, we need to test it very carefully) but soon after.

Michal
    CDP RED"
  • HBK
    Csupán a kíváncsiság miatt valaki letudná röviden írni mibe csöppentem volna bele a második fejezetben (úgy értem ugyan úgy a király mellet lennék e) ha a mókusoknak segítek és kiszabadítom a vezérüket.
  • yesname #5039
    Hát ha valóban fejlesztő lennél, tudnád, hogy ez nem úgy megy, hogy meg tudom mondani, mikor jövök rá a problémák gyökerére és mikor találok rá teljeskörű megoldást ami mindenkit kielégít. És minnél többen dolgoznak valamin, minnél nagyobb a cég annál kevésbé lehet ezt elérni. Minnél kisebb valami, annál átláthatóbb és kiszámíthatóbb. Pont fordítva van, mint azt írtad...
  • enlightened
    Tudod mi a felnőtt viselkedés? Az, hogy fogom leülök a gép elé és kiírom, hogy srácok.

1.1 -es patch: május 26. 12:00
    hotfix: május 30 14:00

Ezek után senki sem rinyálna, mert ki van írva, hogy mikor lesz és mindenki nyugodt. Ezt a felnőttek világában így intézik. Nem az, hogy kirakják tegnap az oldalra, hogy mindjárt jön a patch és azóta ott díszeleg. Tudod azért nem haragszik senki ha előbb vannak kész, de az ellenkezőjéért igen. Nem tudom miért nem lehet kitűzni egy dátumot. A megjelenésre is kitűzték, az se csak úgy ott volt egyik napról a másikra a boltban. Tudtad, hogy mikor jön és akkor elmentél érte előtte meg nem érdekelt senkit.
  • Faki
    Peccsel kész vannak elvileg, most csak tesztelik, hogy minden rendben legyen. Gondolom ha kiadták volna tegnap és nem lenne megfelelően tesztelve, akkor megint trollkodás lenne. Ha késett volna a játék x hónapot, akkor is trollok fenyegetőztek volna, hogy ők biza nem veszik meg, mert hát velük ne g*cizzenek.
    Ez a játék felnőtteknek szól, de nagyon nem úgy viselkedik itt pár ember és hisztizik mint egy ovodás, akinek elvették a nyalókáját.
  • Fecoo96
    Full igazad van...
  • enlightened
    1 hétig türelmes voltam. De amikor mindennap felmegyek witcher2.com-ra és ugyanaz az üzenet fogad, hogy mindjárt lesz patch és nincs, akkor elvesztem a türelmem. Én is fejlesztő vagyok és ha az ügyfélnek kell csinálnom egy fejlesztés akkor megszoktuk előre beszélni, hogy mennyi idő és mikorra lesz kész.

Természetesen sosem lenne kész időre, mert előre nem lehet felbecsülni egy fejlesztést, mert mindig bejön valami amire nem számítottam, viszont akkor benn rohadok este is és csinálom, hogy határidőre meg legyen, mert különben nem fizetik ki a teljes árat. Ha pedig bármi probléma van utána, azonnal javítom.

Ha én meg tudom ezt csinálni egy magyarországi kisebb cégnél, nem értem a nagy kiadók, ahol 100 programozó dolgozik, miért nem tudnak időre elkészülni. Valőszínűleg mert így is ugyannyi pénzt kapnak. Ha nekik is bevezetnék hogy csúszás esetén olcsóbb a játék, akkor valszeg a megjelenés napján egy fullos játékot kaptunk volna. Ez van.

Tudom, hogy negatív vagyok, de kicsit elegem van már.
  • mzprox
    Baze.. vettem új procit meg videókártyát, de így is szar maradt a játék.. erre kiderült, hogy a rohadt securom miatt volt.. asszem megint nem veszek egy darabig eredeti játékot..
  • Voltan
    LOL
    OK
  • wedge31
    Célszerü venni ha nem találsz...
  • Fecoo96
  • Voltan
    Hogy lehet a prológus után ezüst kardot szerezni? A törp kovács tudna csinálni, de nincs ezüstöm. Azt hol lehet találni?
  • mike01010101
    Emiatt vettem meg a gamestart, de nekem sem sikerült aktiválni:(
  • TVelvet
    Valaki összedob egy FAQ-t ?:)
  • Murmur
    Nem vagyok új, csak mostanra már elkezdett zavarni, hogy hogy minden nap látom tőled (és mástól) is ezeket a kommenteket. Ha megy a játék, játszani kell, ha nem, akkor türelmesen várni. :)) Nem kötekedésnek szántam, és ígérem, többször nem is említem meg.
  • Kange
    Sziasztok!

Bocsi, próbáltam rákeresni de nem találtam meg, szal miért jó ez a "GoG-s exe"? Gyorsabban betölt indulásnál? Vagy más dolog?

Valamint van itt valakinek Finisher Pack (Kivégzőmozdulat-csomag) DLC-je? Nekem sz istenért sem akarja letölteni. Beírom a kódom, aztán egyből meg is szakad a kapcsolat a szerverrel. Újraindítás után is azt írja, hogy online, aztán amint megpróbálja leszedni a DLC-t egyből megszakad. A Trollzűr minden gond nélkül lejött... :/
  • enlightened
    Látszik, hogy új vagy itt. Rám osztották a pesszimista és türelmetlen állat szerepét. Kötelességem egy nap többször is beírni, hogy mikor jön a patch, meg a hotfix, ez a dolgom. Nem kell kötekedni.
  • Murmur
    Hiába írod be ide naponta többször, hogy mikor lesz már, meg miért késik, attól még nem jön hamarabb...
  • wedge31
    Engem csak a szélesvászon eltüntetése miatt érdekelne ez a patch.
  • Frank99
    ettől még igencsak igaza van....
  • Frank99
    mekkora betűk a topon!!!

:-))))
  • enlightened
    Gondolom a hotfix is még kb 2 hét.
  • enlightened
    Van már patch? Vagy még mindig csak ígérgetnek?
  • Fecoo96
    Nekem is ezt hozta ki de kihúzgáltam az asztalra és oda valahogy kidobta :P onnan meg csere...