The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

katapulthoz... az udvarra
már nem azért
lúzer kérdés de a prológusba a várostromnál hogy kell lejönni a katapultról a várfalról mert az õrök elzárják az utat 😊
Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudja valaki, hogy hol van a Mystic River-hez tartozó második roncs? A journal csak annyit ír, hogy tovább kéne menni a folyó mentén, de az elsõ roncs után már nem lehet, keletre pedig a mocsárból nem lehet északabbra menni.

A halál csupán a kezdet...

Renjike
most meg erdõben vagyok és jönnek bogarak vagy 8 an azok is szétcsapnak -.-" és valamiért nem akar nagyon menni a védekezés lenyomom az E-t és áll a karakter mondom any*d

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
ja már megoldottam eddig iszonyat jó játék egyedül az nem teccik hogy a potit csak meditálásos dologban lehet meginni 😞 a többi mind korrekt 😊

wedge31
Én most a sárkányálom + táncoló csilag kombót nyomatom, leég tõle az egész erdö.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Valaki kérem segítsen!! #4061

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Bénító bomba és a tüzes csapda megritkítja õket jól😊 Utána pár dobótõr és mehet a mészárlás. Nem emberek ellen ezüstkardot használj.

[merlinw.org]

Renjike
Találkoztam 1 tucat mocsári cumóval mikor lábnyomatokat találtunk trissel ledarálnak 1 pár másodpercalatt valami tipp? 😄 fõzetet ittam Fecskét meg még valamit ami sebzést ad. nemtudom a nevét kívülrõl 😞

TVelvet
na írtam módiknak, majd kiderül...
Kössz! Nagy nehezen de megtaláltam.

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

TVelvet
igen, egyedül
letho-nál amikor középjáték volt kb. 15 szint körül
raktam easyre, mert azzal nem tudtam mit kezdeni.
TVelvet
fõl kell mászni a leomlott hídon, és úgy tudod kinyírni.
Rage47
te normálon játszottad végig?
TVelvet
tedd easyre 😊

Amúgy told a pajzsot magadra, és gurulj sokat, ott meg a végén szívtam sokat.
tudomásom szerint nincs.

Közben megtaláltam a kérdésemre a választ.
a két hegy közt van egy ösvény, azon mész majd balra fordulsz ahol látsz egy kis patakot, ott megint balra és fel tudsz menni a hegyre, remélem érthetõ.
witcher 2-ben van valahol raktár?
Ohh Köszi szépen <#vigyor2>
grebber
Valaki lenne olyan kedves és elküldeni privátba az eredeti game launcher exét?

Nen értem miért állandóan eltûnik (törlõdik magától) 😞

Fõtéren keress egy házat aminek ilyen írótollak vannak a tábláján.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem tudjátok hol van Louis Merse? le kéne adnom a küldit ,de nem tom hol van már átfésültem szinte mindenütt<#wow3>(amikor be kell robbantani a járatokat)
Aki már végig vitte. Mekkora játékidõ? Fõszál + a többi...
Kösz! És hogyan tudok feljutni a másik hegyre?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Köszi a tippet,de egyik sem müködik.Amugy nagyon ritkán használnám.
a vele szemben lévõ hegyre menny fel, menny a végére és ugorj át.
Eladtam valaki tud segíteni?
Baltimore rémálmánál akadtam el, a ládát megtaláltam amiben volt egy rúna kulcs, ezután kapom az üzenetet hogy mennyek jobbra a jegyzet alapján,innen tovább nem jutok, merre van az a rúna amit meg kell találni?
Hello! Hool van az az erõtér amirõl a 2. fejezetben Cecil mesélt. Itt magyok egy hegynél de nemtudok feljutni hogyan lehet? a segítséget elõre is kössz.

Na szép. Sikerült a letölthetõ tartalmak közé behoznom a lengyel feliratot és szinkront.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kongy
gamecopyworld... amúgy meg n00b vagy, és csak az élményt rontod el..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem tud valaki egy jó trainert hozzá?
Fenrir
Sajnos vissza kell tölteni. Nálam olyan fordult elõ alt-tab után, hogy a karakter modelle egy helyben állt, de alatta láthatatlanul lehetett mozogni. Nekem is vissza kellett töltenem.

Megoldás: elég sokat kell menteni F5-tel, hogy ilyen ne forduljon elõ.

A halál csupán a kezdet...

Avenger
A törés elrontja az aktiválást én úgy tudom. Telepítsd újra, vagy ha a telepítõ is el lett "rontva" akkor egy clonedvd-s változatot ajánlok, vagy az eredeti dvd-ket 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

grebber
A warez verziómat hogy tudom "eredetivé" tenni hogy elérhetõ legyen a kiegészítõ menü??

Mert regisztrálás menüben regisztráltam beírtam serialt de továbbra sem oldja fel!

Hm kicsit szomorú leszek most már nem a Dragon Age lesz a legjobb rpg 😞 Épp nézegettem a Metacritic-et hát 😊 Majd megveszem, most sok munkám van így elég az Oblivion is 😊

Köszi, kilépek és bizom az automentésben😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

pls aki megcsinálta elküldhetné az user init meg a fájlt
köszi

<#rinya>Átérzem fájdalmadat! Automentés nem volt valahol a közelben? Általában Quest felvételekor vagy teljesítésekor a játék automatikusan ment! Ha volt az utóbbi idõben leadott quested, akkor sok idõt nem buksz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gyors segitség kéne (tálcán a program) bebugosodott, nem enged se menteni, se fegyvert elõvenni és elég sokat haladtam, nem szeretném újra végigcsinálni. Van valami ötlet?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Úgy olvastam, hogy CDPR a patchet "early next week" adja majd ki, ami szerintem hétfõ vagy legkésõbb keddi kiadást jelent!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Igen ott nem nagy a sáv, de mint nálam is 5:4-en eléggé zavaró (beleélést drasztikusan lerontja!)

Gyakorlatilag nálam a képernyõ 30 %-a fekete csíkból áll! Mondjuk Assassins Creed Brotherhood-ot is úgy játszottam végig, de érdekes módon ott nem zavart... itt meg nagyon!

Mint írtam baromira kajálja nálam is a gépet a játék! Remélhetõleg a jövõ heti patch-ben ezen javítanak!

Maxtreme
Mondjuk 16:10-nél már szerintem nem zavaró.

Próféta szóljon belõled! Addig meg megpróbálom megállni és nem játszom vele! Úgyis csak a Chapter 1-ben járok nem sokkal a prológ vége után!

Azért az összes pókerest, szkanderest megvertem! Bunyosókat még nem!

cikasz
köszönöm!
winyó töltésre nincs semmi okosság?

http://www.akciofigura.hu

Igen! Várd meg a patchet (nem a mostanit, mert szerintem ebben tuti nem lesz benne), amelyben natívvá teszik a többi képarányt is (4:3, 5:4, 16:10)! Egyenlõre csak a 16:9-es képaránnyal játszóknak nincs csíkja!

Rage47
nem, talán lesz patch rá
BoneDragon
Ezzel a széles vászonnal lehet valamit kezdeni? Nagyon idegesít a 2 fekete csík...

enlightened
Figyelj jövõ héten jön a hotfix és jobban fog menni a game mint az Nvidiasoknak a mi 5770-esünkön fejlesztik ki a hotfixet😄 Türelem és megkapjuk a jutalmunk

Ja az szuper! Legalább nekünk jól fog menni! (nekem is az van)<#smile>