9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • fixpont
    Amugy szerintem az angol "szinkron" baromi gyenge, semmi ateles nincs a karakterekben, foleg Geraltnal, olyan mint amikor valaki megkapja pontokba szedve mint kell mondani, es mondatonkent felolvassa, vegig kimert, lassu, szinte halk egyenletes beszed, seha sehol egy erzelem kitores vagy barmi ami azt sugallna, ezt tenyleg mondja valaki. De a tobbi karakter eseten is hasonlo.
  • fixpont
    De azert nekem nem ez az egyetlen game amiben ugral az FPS, ilyen nagy hatarok kozott mondjuk nem, de szart szokott mashol is.
  • enlightened
    Ez is remélhetőleg javítva lesz.

Egyébként, sokan azt sem tudják pontosan hogy mi is az a driver és össze vissza töltik le meg cserélgetik. A driver azért fontos, mert a gamekben ugye vagy directx-et vagy OpenGL-t használnak a grafikai megjelenítéshez. Ezek a programozó számára olyan kiegészítő könyvtárakat jelentenek, amikben különböző függvények, osztályok, objektumok vannak amiket a kódban felhasználva, lehetőség van mindenféle grafikai varázslásra. A driver az olyan illesztőprogram ami megmondja az adott kártyának, hogy ezeket a dolgokat, amiket a programkódba írtak, pontosan hogyan is hajtsa végre. Ezért van az hogy a kód, a játék mindenkinek ugyanaz, viszont a driver az kártyánként változik, hiszen minden kártya kicsit más módszereket használ a képi megjelenítésre. Egy hotfix hasznos lehet az ATI-sok számára pont ezért, mert egy két dolgot hatékonyabbá fog tenni.
  • Lucifair
    Ez a game meg pláne megtévesztő mert folyamatosnak tűnik 20fps-nél is.Igazán harcban jön ki a dolog.
  • fixpont
    Amugy teljesen igazad van low es high kozott tok ugyanaz az fps vegig, ezt eszre se vettem. :)
  • enlightened
    FPS = frame per second. Minél magasabb az érték annál folyamatosabbnak látod a játékot. Elfogadható szinten 30 fölötti értéknél van. Viszont az sem jó ha ugrál, nagyon pl hirtelen ugrik 60 ról 30-ra mert akadozottnak látod a játékot. Nagyon sokan úgy 20 fps-en tolják a játékot, mert azt se tudják hogy kell megnézni az fps számot és úgy látják, hogy jól fut a játék, tehát lehet hogy valakinek a 20 is elég. Engem zavar a tudat, hogy lehetne több is és a hotfixig semmiképpen nem kezdek bele. Ha utána se javul akkor ez van, akkor tolni fogom ahogy van, de péntekig most már tudok várni.
  • fixpont
    Amugy normalon eljutottam a sarkanyig ugy, hogy nem osztottam ki egyetlen talent pontot sem, kivancsi voltam meddig jutok de a sari mar nem ment le, utana kiosztottam es sima ugy volt, na most kezdek egyet hardon es az elf csavo vonalat kovetem nem Roachot. ;)
  • Victor1103
    HD 5750-es akart lenni:)
  • Victor1103
    EZ az FPS amúgy mi? Bocsi a hülye kérdésért de nem vágom. Amúgy sokan panaszkodnak az ATI kártyákra hogy nem olyan jók én nekem a játék hibátlanul működik a HD 57050-esemmel. Azt vettem észre hogyha túl gyorsan forgatom a kamerát akkor a kép hajlamos egy kicsit szaggatni, de annyira nem vészes.

Ha kijön majd a patch biztos alapon én is fel szeretném tenni mivel még idáig Flotsam-ban vagyok csak a játék legelején és nem akarom hogy a későbbiekben kellemetlen meglepetés érjem a játék futtatásával kapcsolatba.
  • mzprox
    Egyébként reagálva egy korábbi témára, kipróbálva a 4%stun, 10%freeze, 80% incenerates fegyvert nagyon durván aprított.. azt még nem tudom, hogy skillek, enchantmentek hogyan befolyásolják ezeket az értékeket, ha sima összeadás lett volna akkor 100% felett lett volna az érték, de azért volt aki nem gyulladt meg (igaz ritkán :) )
  • enlightened
    Igen, szerintem is a kevesebb több lett volna. A csilli villi grafikából lejjebb vehettek volna a játékidőt meg feltolthatták volna. Így most van egy játék ami rövid és fixeket kell kiadni hogy elbírják a kártyák.
  • fixpont
    Ja nekem is ugral 30 es 70 kozott mindenfele FPS-t lattam. :)
  • enlightened
    Jobb lett a GOG-al de a frameskipping fenn áll továbbra is, nagyon sok ATI-snál köztük nálam. Elsősorban ezt is javítani fogja a patch, hogy ne ugorjon az FPS egyik pillanatrol a másikra le 20-at aztán fel, mert ilyenkor kicsit beakad. Általában jó az FPS-em de vannak helyek ahol csak 20-at produkál, ezt szeretném még felvinni 30-ra. Meg főleg azt fogja javítani a fix, hogy ne ugyannyi fps legyen low medium és high beállitásokon, hiszen ezeknek változtatnia kéne rajta. Most tok mind1 high vagy medium vagy low, a legtobb ATI tulajnak semmit nem változik az FPS. Ezek a főbb problémák és ezek fogja javítani a fix, meg persze hozzá a crossfireosoknek akiknek kát kártyájuk van, hogy menjen azzal is rendesen és ne kelljen kikapcsolniuk az egyiket.
  • fixpont
    Miert neked ezzel a gog-gal sem jo? Amiota ezt hasznalom, tokeletes a jatek.
  • enlightened
    Itt legalább kerek perec megmondták a dátumot. This week az azt jelenti, hogy május 27 -én legkésőbb kinn lesz a hotfix. Nekem ennyi elég.
  • enlightened
    Na azért mégis csak jó, hogy felvállaltam ezt a negatív szerepet. Hisz így folyamatosan nézegetem a fórumokat és most bukkantam rá egy hírre. Ami minden ATI szívét meg fogja dobogtatni, nagy helyközzel írom ki, hogy mindenki lássa. Főleg ratgab.

CatalystCreator Andrew D
    Update - we will have Brink and Witcher 2 hotfix driver released this week. (hoping in the next couple of days). Stay tuned

Ez azt jelenti, hogy ha minden jól megy ezen a héten legkésőbb pénteken kidobják a fixet, plusz ugye a CDP is kidobja a saját patchet nemsokára.

Összegezve ez annyit jelent, hogy minden ATI tulaj a hétvégén teljes értékű játékkal játszhat normális FPS szám mellett, ami az NVIDIA-t is lenyomja remélhetőleg.
  • fixpont
    Szerintem mindenben gyengeb volt mint az 1-so resz, erdekes modon, pedig azt a nullarol csinaltak, ez meg mar ugye folytatas, gondolom nagyobb koltsegvetes, tobb programozo, grafikus stb, a fejlesztesi ido is szerintem eleg sok volt ahhoz kepest milyen rovid.
  • mzprox
    Na ez nagy spoiler volt :). kellett nekem megnézni.. mondjuk nem tudom végigjátszanám e azt az oldalt.. nem szimpatikusak.
  • Prince23
    Azbebaszna, ha semmit sem befolyásolna.
    az okés h a roche-yorveth szál befolyásol, de a többit én sem merem megkockáztatni h miket befolyásol pl.
  • fixpont
    Volt egy csomo valasztasi lehetoseg a jatekban hogy ezzel talalkozol vagy azzal, ezt mented meg vagy azt, van valami leiras arrol ezek mit befolyasolnak, mert en vegig nem tolom az osszes variaciot. :)
  • Prince23
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Írandó szöveg. ő volt saskia. tehát mindenképpen van értelme sztem. de én megöltem, mer felhúzott a tetőn:D:D apropó: aki Roche-t választotta, annak is megjelenik a sárkány a vége felé?
  • fixpont
    Van kulonbseg ha a vegen megolom a sarkanyt vagy otthagyom?
  • fixpont
    Jah en is befejeztem az ACT 3 piszok rovid volt, 35 szint a max en 33on fejeztem be es az osszes Q-t megcsinaltam, ami elerheto volt. Erdekes.
  • mzprox
    Én is befejeztem.. a végén kicsit pislogtam, amikor kiírta, hogy epiloge.. ép kezdtem belejönni erre vége :). Na megyek keresek egy spoiler topicot.
  • mzprox
    valami grape van a nevében

a receptet valami c betűs elftől lehet megvenni pl.
  • mzprox
    Én játszottam 9600 gso-val (384mb), 2ghz procival
  • BoneDragon
    Én is ezt kérdeztem nem rég. Nem jött válasz :/
  • csaba91
    Vki tudja hogyan kel berobbantani a nekkerek fészkeit vagy milyen bomba kell hozzá mert a számum nem jó?
  • fixpont
    Azert szerintem az elso resz jobb volt, mindent osszevetve, valahogy grandiozusabb volt, hosszabb, otletesebb. Hiaba a 2. reszek ritkan szarnyaljak tul az elsot.
  • LoSA
    Én nem játszom ezzel a játékkal, de... a bannerotok nagyon kemény, frankó!
  • enlightened
    Nvidianal jo dolog, a beállításokon variálni, mert változtatja az FPS-t. ATI kártyán legalábbis nálam a low és high ugyanannyi FPS :S, de tényleg semmit nem oszt vagy szoroz hogy kikapcsolok e valamit vagy nem a beállításokban.
  • csinkin
    Nekem épp az ajánlott konfigom van:
    AMD Phenom 4X 955
    GTX 260 (856 MB)
    4 GB RAM

Ultra : 14 FPS
    Magas : 35 FPS
    Közepes : 45 FPS
    Alacsony: 55 FPS
    (Átlagban)

A Gog-os exe nem változtatott semmit rajta !!! ???

Induláskor Feltettem a 270-es Nvidia drivert és meghalt a játék!
    Bármilyen beállítás mellet csak 4 FPS-t produkált,
    tehát alacsony beállítások mellett is 640x480 felbontásban.
    Driver leszedve (előtte lévő 258-es driverrel már a fennti
    értékeket produkálta)
    Most a 275-es beta van fennt, érezhetően nem változott de szerintem
    nem olyan rossz!
  • enlightened
    Egyébként a game nálam 30 fps-el megy átlagban, de vannak helyek ahol 20-ra leesik, van ahol meg 50-re felmegy, nagyon változó és igazából ez zavar, nem kéne ilyen nagy skálán mozognia.
  • enlightened
    Én frapsel nézem, de ne kapcsold be, mert el fogsz szomorodni, addig jó amíg nem látod hány fps-el megy.
  • BoneDragon
    Ez viszont nálam is előfordul.
  • enlightened
    Nem akarlak elkeseríteni, de még az ajánlott konfiggal se fut normálisan.
    x1650 es vidi kártya meg a minimál alatt van nagyon nagyon és 256 MB hát az édes kevés lesz. Azért próbáld ki de nem fűznék hozzá sok reményt.
  • STomiS
    Ja és van már hozzá valami peccs vagy javítás?
  • STomiS
    Core 2 Duo 2Ghz, 2Gb Ram, Ati x1650 256 Mb Vga, Ezen a konfigon fut a Witcher 2 ?(mondjuk 800*600-ban minimum grafikán élvezhetően fut vagy szaggat?)
  • MaRee
    FPS-t ti hogy látjátok játék közben? Fraps?
  • ratgab
    CTD-t észreveszed, mert akkor az egyik másodpercben még játszol a másikban meg már a windows asztalt bámulod (és nem te léptél ki!!!)