1222

NBA 2K10
  • Blueblood
    és az elején edzőmeccsekkel indul? Mer ezek nem rendes csapatok. a skyforceal vagyok, tudom hogy messze vagyok, hogy leigazoljon a Boston vagy a Lakers szintű csapatok:) de kiváncsi vagyok, hogy mikor fogok játszani az NBA-ben?
  • Blueblood
    csak nem tudk védekezni és az mindig leviszi:( csomó allow man to score van. melyiket kell fejlesztenem, hogy nehezen menjen el mellettem a játékos? A Strengthet?
  • Yube
    a meccseken kell szerezni,erről szól a játék:)
  • Blueblood
    ÉS akkor soha többé nem drillezhetek? szeretnék valahogy skill pointokat szerezni, de a meccsen kevés jön.
  • Yube
    Ja azért van ,mert mert van egy max ,ahányszor lehet drillel próbálkozni. Azt kiírja a fő képernyőn.
  • Blueblood
    Nem lehet, ohgy a my playerben túl sokat drilleztem? Azt akartam, hogy összeszedek csomó skill pointot, hogy meccsen jobban menjen.
  • Yube
    A játékosokat a coach settings\development résznél lehet fejleszteni a drillekhez hasonlóan. A problémával még nem találkoztam,nem tudom miért lehet.
  • Yube
    Az már szép teljesítmény. Nekem is a térdem mondta fel a szolgálatot,de én még csak 20 vagyok,így jártam. 14 éves koromtól én is versenyszerűen nyomtam,de én is abba hagytam nemrég.
  • rodzilla
    Versenyszerűen kb. 10 évet húztam le.Már csak hobbi szinten játszok. Jól indult a karierem-15 évesen 189 cm és 90-105 kg között mozgott a súlyom,de a térdem tropára ment,25 évesen abba kellett hagynom.
  • Blueblood
    Köszi, majd kipróbálom és írok, hogy összejött-e az üzlet:) Lehet fejleszteni a játékosokat? Hogyan? És ajánlatos a training?

Az egyjátékos módban vannak a drillek ha jól emlékszem. Csináltam vagy 10-et össz az első 6-ból, de most már nem enged be. Ez miért van?

Egyébként melyik a kedvenc csapatod:)?
  • Yube
    Nme vágom annyira,de eligazodom rajta:) Hát én pc-n nyomom ,szval ebben nem tudok segíteni. De próbáld meg a my player settings-nél a presentation-ben. Mióta kosarazol amúgy?
  • rodzilla
    Látom Yube te vágod nagyon. Bár már rég kosarazom,de csak mostanság kezdtem el játszani NBA játékkal.Sokan fikázzák a gamet. Legutoljára NBA LIVE 2004 nyomtam és azt felülmúlja:)
    A my player módban xboxra idő beállításra tudsz valami tippet?Előre is köszi.
  • Yube
    Hát coach settings/weekly practice,live practice. weekly-ben az egész csaptatot,live practice-ben meg csak egy játékossal nyomulhatsz,de ez nem edzés igazából. Development-el meg ugye fejlesztheted egy egy játékos képességeit.
  • rodzilla
    Csáó. Assoc. módban hol lehet a csapatot tréningezni?
  • Yube
    :) Mikor felajánlottad a másikért akkor utána még nypmj egy entert vagy space-t,nem tudom már pontosan és menj rá a az első cuccra felugróablakban ,hogy tradeljen. Az Ő és az Ú betűkkel tudsz a csapatok között váltani.
  • Blueblood
    a General Manager/Manage roster/trades/trade -nél lehet, de felajánlom a játékost egy másikért és semmi nem történik. Sőt akire elcserélném ott nem tudok csapatot váltani. Tehát a Lakersel vagyok és csak az Orlandoból engedne elvben igazolni, mer nem tudok csapatot váltani.
  • Blueblood
    Egyébként köszönöm a segítséget!
  • Blueblood
    És azt se látom, hogy jönnének a játékosok. Szóval cserélnék, és 1 meccs múlva mire visszalépek, már ott sincs az a 3 játékos akit cserére ajánlottam. Honnan tudom, hogy belemennek a cserébe?
  • Blueblood
    És hogy lehet változtatni, hogy melyik csapatból szeretnél igazolni? Mer a LAL-al nyomom, de csak az Orlandot kínálja fel.
    Csak cserélni lehet?
  • Yube
    Ott cserélni tudsz,úgy hogy akit cserélnél annak a fizetése megegyezzen kb azzal akiért cserélnéd. Igazolni a free agenteket lehet ha van hely a salary cap-ben.Ezt lehet a holt szezonban vagy február közepéig a szezonban.
  • Blueblood
    Köszi és hogyan tudok igazolni az assosiationban?
  • twi452
    a preferred position-t kell none-ra rakni ha ugrálni akarsz simán a change player gombbal :)
    ha meg valamelyik pozícióra rakod akkor az icon swap gombbal tudsz a játékosok között váltogatni a sima change player gombbal meg mindig csak arra fog visszaugrani amit beállítottál

kettőzést vagy csapdázást meg a double team gombbal lehet
    ilyenkor vagy jön egy társad és lekettőzitek vagy nem a te fogod az épp labdás embert és akkor odamész benyomod és már molesztáljátok is az ellent :D akkor lehet steal-t nyomni és akkor megpróbálja kiütni a kezéből ez gyakrabban sikerül mint a sima tiszta steal
  • Blueblood
    Köszi szépen a választ! Annyi kérdésem lenne még, hogy mi az a kettőzés?

A controller settingsben nekem csak a preferred position, a right stick defense, a passing icons, a defensive icons és a defensive assist strength van. Ezek közül melyiket kell átállítani?
  • twi452
    Szia

amikor csapatszinten játszol akkor options - my controller - controller settings és ott valószínűleg az irányítóra van állítva az irányítás :) azt kiszeded és szabadon lépegethetsz újra vagy hagyod bent de akkor csak a spéci irányított embercserével tudsz váltogatni az emberek közt

az eladott labda akkor húz le téged, ha tőled veszik el vagy kidobod vagy rossz passzot adsz és elveszik :)

védekezésnél a sima steal-eket inkább befújják mint sikerül..:D ahhoz nagyon magas steal érték kell, hogy viszonylag sokszor sikerüljön... kettőzésnél jobb esélyed van elvenni de néha akkor is befújják
    a többi meg időzítés kérdése jó időben kell felugrani ha blokkolni nem is tudod de megzavarni igen és az általában elég, hogy elbénázza a dobást és azt is értékeli, hogy jól védekeztél :) és persze érdemes az arcuk előtt maradni különben betör és ziccer vagy ha szerencséd van akkor mamlasz társaid besegítenek és odaütnek :D

season-t nem nyomtam csak association-t ott lehet igazolni
    az idős játékosok rating csökkenésére sem tudok mondani semmit annyit nem toltam..:)
  • Blueblood
    Ja meg még 1 kérdés, hogy gondolom csökken az idős játékosok ratingje, ugye? És hány éves kortól kb?
  • Blueblood
    Ha a palánk közelében vagy , akkor tartsd nyomva a sprintet és úgy nyomd meg a dobást. Az alacsonyabb jáékosoknak lendület kell,hogy tudjanak zsákolni.
  • Blueblood
    Ja bocs, még 1 kérdésem lenne, hogy az egyjátékos módban csomószor csökken a meccs értékelésem, azért mert a csapat elveszíti a labdát (ha jól tudom h a turnover az azt jelenti). Ez ellen én mit tudok tenni?

Meg szinte nem tudok védekezni, mer ellopni nem tudom a labdát, blokkolni nehéz, a take charge és intense-D gombokkal (nálam az A és a W) nem tudom mit lehet csinálni. Szóval nem tudok védekezni:)

Köszi szépen!
  • Blueblood
    Hellosztok!

Az a problémám, hogy elkezdtem egyjátékosban játszani, megcsináltam magamat, jó kis játékmód, viszont azóta a csapatjátékban (quick game) is egy játékost választ ki a csapatból a gép és azt tudom csak irányítani, én pedig az egész csapatot szeretném. Tudnátok segíteni?

Meg egy másik kérdésem is lenne: a szezon módban (v menedzser módnak is nevezhetjük) lehet igazolni vagy csak meccseket játsszok?

Köszönöm szépen előre is!
  • Yube
    most komolyan,minek rakod a kérdőjeleket??felesleges,és keresd csak tovább google-ben,más is ott találja meg,csak figyelmesen kell csinálni.
  • ata96
    sziasztok tudtok nekem segíteni?Hogyan kell zsákolni?
  • Arvid888
    ??
  • Arvid888
    ??
  • Arvid888
    nem azért teszek kérdőjelet,csak vhogy nem jeleníti meg egyből a hozzászólásokat,hiába frissítek.ezért teszek kérdőjelet,de tehetnék bármit,csak akkor látom a ti hozzászólásotokat.

próbáltam google-be a multitrainer v2.2 beírni,de nem tom sehol se leölteni.
    nemtudtok adni egy linket?ahol letudnám tölteni?please,köszi
  • NorbmiK
    Sziasztok!

Tegnap szerettem volna játszani az nba-vel (2k10) de nem jött össze. Új gépem van ami elvileg megfelel még a minimális rendszerkövetelménynek is.
    Miután felraktam ezt írta ki a exe indítása után:
    nba2k10.exe alkalmazáshiba
    Kivétel(unknown software exception 0x80000003))történt az alkalmazásban.
    ok a program bef
    mégse a hibakereséshez

Segítsetek légyszi
  • Yube
    kérlek hagyd abba a kérdőjelezést. Semmi értelme. Amúgy meg google a barátod.
  • Arvid888
    ??
  • Arvid888
    hali
    olyan kérdésem lenne,hogy:nekem megvan az nba 2k10 milti trainer v1.0

de van olyan is,hogy nba 2k10 multi trainer v2.2 ha jol tom(annyit tok,hogy van egy jobb multi trainer mint a v1.0)

nemj tudjátok,hogy hol tom letölteni?köszi a segítséget
  • Yube
    Igen,rosszat bármikor lehet adni:D De feltételeztem,hogy nem a rosszra irányul a kérdés. Amúgy szerintem,túl sok lesz rossz. Sokszor tök simán üresen fut be az emberem,feladom neki,erre a 2 méterrel leamaradt irányító elpöcköli.
  • twi452
    Én úgy vettem észre, hogy szinte bármikor lehet adni legalábbis a patch után csak az lesz az eredmény, hogy jó nagy ívben kidobod a pályáról a labdát ha rosszkor időzíted..xD
  • Yube
    ja és akkor tudod adni,ha éppen jó ütemben fut az embered a palánk felé