1222

NBA 2K10
  • Yube
    clutch + pass
  • Arvid888
    hali:D
    még egy olyan kérdésem lenne,hogy én tudok alley-oop -ot kapni,tehát én zsákolom be.de hogy tudok én adni?azt tom,hogy a passzolás(skill)-nek magasnak kell lennie.de hogy tok alley-oop-ot adni?köszi a választ
  • Arvid888
    ??
  • Yube
    Olvass vissza,már vagy 20szor leírták. Ha a palánk közelében vagy , akkor tartsd nyomva a sprintet és úgy nyomd meg a dobást. Az alacsonyabb jáékosoknak lendület kell,hogy tudjanak zsákolni.
  • Holdpro
    Hogyan kell zsákolni billentyűzettel ?
  • Arvid888
    ??
  • Arvid888
    hali.lenne egy olyan kérdésem,hogy letöltöttem az 1.1-es patch-et,így már tok online-n is játszani.de vhogy,mikor játszok online,vagy season-t(ezt nem online),akkor egy idő után kilép a játékból.nemtudjátok miért lehet?
  • FrezeR
    ja hogy úgy...én a 2 linket néztem alul :) ok akkor
  • Yube
    Mivel nem letölteni kell...Hanem az értékeket beállítani a játékban. My NBA->Game Sliders-ben. A többi része remélem világos.
  • FrezeR
    Igen erre gondoltam viszont nem tudom letölteni a linkelt oldalról.
  • Arvid888
    ??
  • Yube
    Természetesen frissítve van a game. Én sem értem mik ezek a dolgok. Lehet hogy a mentéseim kezeli rosszul a játék valami okból. Újra raktam a gémet és msot végülis jó.
  • TommyGun
    Mellesleg van még üres csapat a ligában hajrá gyertek...
    ÜRES CSAPATOK ---> DET, NJN, WAS, MIN, LAC
  • TommyGun
    Mondjuk a Peccset ?? Régi verziójú a játékod azért küld a gameupdate weboldalra legyél már kreatív :)
    1.1-esre peccselt játékkal lehet csak online játszani, készülj fel hogy sűrűn szakad viszont baromi élvezetes.

Jazy - Yube -> hát ilyeneket még nem tapasztaltam pedig pár idényt letoltam my playerben és assocban is...megvan peccselve a játékotok 1.1-re ? Sok bugot javítottak benne...
  • Arvid888
    hali mindenki.
    olyan problémám lenne nba 2k10-ben,hogy szeretnék regisztrálni online-ba.beírom a felhasználónevem,jelszó,e-mail,minden stimmel.nyomok egy entert,majd ezt írja ki:
    Your version of this game is no longer compatible online.Please go to www.2ksports.com/gameupdates for additional details and to download the latest update
    felmentem erre a weboldalra,de nemtom,hogy mit töltsek le ott.nem tudnátok segíteni?köszönöm
  • Yube
    Nincs olyan ,hogy "gameplay patch". Ha arra gondolsz,hogy a game slidereket hogy kéne állítani,akkor arra sok oldal van,ahol leírnak variációkat különböző nehézségi szinthez és játékidőhöz.Énezthasználom. Egész realisztikus statok jönnek ki.Rem tudtam segíteni
  • FrezeR
    senki?
  • FrezeR
    hali

tud valaki egy jó gameplay patch-et amit érdemes használni?
  • JAZY
    hellosztok!olyannal állok szembe h my player modot tolom lement egy idény és nem jön a következö idény, nincs következö mecs!! a playoffba nem jutottam be lehet ez a gond? a menübe rányomok h play the next game és visszarak a menübe nem csinál semmit! klérlek segitsetek
  • Yube
    Olyan volt már valakinek,hogy elkezdődik a meccs,de csak a 2 irányító van a pályán és ahogy megszületik az első pont,kivág az asztalra...ez a frissítés óta többször volt. Kezdi rendesen felb*szni az agyam
  • webibebi
    bocs nézz
  • webibebi
    ne néz már minket hülyének
  • bence27
    http://InspiredMu.com/Vote-djrise.html lécci kattolj nagyon fontos!!! jtákhoz kell kredit és ha kattolsz kapok!! és ha lehet küld tovább! midnen nap lehet kattolni egyszeri kattot is megköszönöm !!!
    lécci kattolj nagyon fontos!!!
  • Szmájli
    vadiúj mentést kezdenék, azzalsejó, de ha egy friss mentést töltenék be ami 1.0 ás verznél volt akkoris kidob az asztalra
  • Yube
    Én is Hall of Fame-en nyomom ,de sokat szimulálok. Az én játékosaim nem rendelkeznek ilyen hülye adatokkal,csak a liga többi tagjai közül többen. Pl: Vezetem a ligát pontokban ,lepattanóban és blokkban az egyik játékosommal. Egészen az utolsó meccsemig én vagyok az MVP várományos,de mikor vége az alapszakasznak 30 játékos a korábban említett átlagokkal elém ugrik. Milyen baromság már ez?
  • TommyGun
    Én csak a másodikban vagyok bár én 10 perces negyedekkel tolom Hall of fame nehézségben és 82 meccses szezonnal de nincsenek ilyen gondjaim.
  • TommyGun
    Ha újrarakod és peccs nélkül megnézed akkor elindul ? lehet megsérült a mentés...ha csak peccsel nem indul el nélküle meg igen akkor passz olyannal még nem találkoztam.
  • TommyGun
    ha van hely magától zsákol...ha áll helyzetben akarsz zsákolni jellemzően centerrel palánk alatt nyomd a futást, ha nekifutásból (turbó gom vagy mi?) nyomod a dobás gombot akkor is zsákol...
  • TommyGun
    Nem igazán értem a kérdésed
    General Manager részben van egy trade fül ott lehet csapatokkal cserélni ha őket is érdekli...NBA-ben byonyolult a trade, nagyjából egyeznie kell a fizuknak, nem kerülhetsz fizu sapka fölé, nem lehet 15 playernél több egy csapatban sem. Nagy körvonalakban ennyi de ennék jóval byonolultabb. Szabad ügynököket meg ugyanitt lehet igazolni...
  • Yube
    Nekem érdekes bug jött elő a Ass. módban. Már a 13 vagy 14. szezonban voltam a magic-el és teljesen hülye statisztikák jöttek elő. Pl: 30 játékosnak 383 pontos átlag meccsenként,130 lepattanó 80 blokk és 230 steal. Ehhez hasonló dolgok jelentek meg más statisztikákban évről évre. Akkor olyan is volt,hogy elakarom indítani a meccset erre kivág az asztalra. Érdekes módon ez az asztalos action megszűnt,de a statisztikák még mindig ilyen irreális kamuk. Érdekes hogy miért van ez,mert az első 13 szezonban minden okés volt velük. Valaki tapasztalt ilyesmit? Vagy csak én vagyok a szerencsés kiválasztott?
  • Szmájli
    Srácok, még mindíg megvan a problémám az 1.1 es peccs után. Nem indul el a myplayer mód hanem kivág az asztalra? valakinek nincs valami ötlete, hogy mi lehet a probléma, frissítettem a drájvereimet, játékot is újraraktam de úgysejó... :(
  • foldi6
    sziasztok
    Igen kezdő vagyok nba-s játékok terén. joypad-dal játszom, de sehogy sem sikerül a zsákolást véghez vinnem. Akinek esetleg van egy kis ideje, leirhatna egy pár beállítási paramétert, hogy egy kicsit változatosabban tudjak játszani. köszi előre is..
  • Zsombinho
    Tudom hogy hülye kérdés(még sosem játszottam NBA-s játékkal),de seasonben ill. associationben,hogy lehet játékost igazolni ill. cserélni?A rosteres játékos áthelyezést azt tudom én is.
  • Legend Killer
    Dátum: 2010.05.06. 10:32 Adta: Monoton
    A forumon nem hirdetunk.

:D.
  • TommyGun
    Vannak még üres csapik

SAC, DET, NJN, WAS, MIN, TOR :D
  • Legend Killer
    miaszar? franc fog neked ennyi infóból felhívni, v mélt írni :D.

fejtsd ki bővebben.
  • tasi77
    Helló!

Ha jól ismered valamelyik NBA csapatot ill. játékosait és szeretnél pénzt keresni vele, akkor hívj a köv. számon: +36 20/370-36-80, vagy írj levelet: [email protected].

--
    Tasi
  • Zsombinho
    Köszi szépen,utána már megoldottam,peccseltem.
  • TommyGun
    Próbáld felrakni újra jobb ötletem nincs, ha nem megfelelő peccset szedsz le (mert van EU meg US peccs is) és azt próbálod rárakni a nem megfelelő verzióra akkor szól hogy ez így nem jó. Ha meg rossz a crack akkor meg nem indul el vagy kéri az eredeti lemezt. Ott valami vagy megvan sérülve vagy a Windowsod xaraxik. Esetleg driver frissítés ilyen triviális hülyeségek lehetnek gondok. Esetleg ha Win7 akkor XP módba futtatni stb
  • Zsombinho
    Valaki tudna segíteni?Feltelepítettem a játékot "megkrekkeltem" és azt adja ki,hogy hiba és hibajelentés küldése a microsoftnak.Valaki tudja mit kell csinálni?