nba 2K10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Az egyjátékos módban vannak a drillek ha jól emlékszem. Csináltam vagy 10-et össz az elsõ 6-ból, de most már nem enged be. Ez miért van?
Egyébként melyik a kedvenc csapatod:)?
A my player módban xboxra idõ beállításra tudsz valami tippet?Elõre is köszi.
Csak cserélni lehet?
ha meg valamelyik pozícióra rakod akkor az icon swap gombbal tudsz a játékosok között váltogatni a sima change player gombbal meg mindig csak arra fog visszaugrani amit beállítottál
kettõzést vagy csapdázást meg a double team gombbal lehet
ilyenkor vagy jön egy társad és lekettõzitek vagy nem a te fogod az épp labdás embert és akkor odamész benyomod és már molesztáljátok is az ellent :D akkor lehet steal-t nyomni és akkor megpróbálja kiütni a kezébõl ez gyakrabban sikerül mint a sima tiszta steal
A controller settingsben nekem csak a preferred position, a right stick defense, a passing icons, a defensive icons és a defensive assist strength van. Ezek közül melyiket kell átállítani?
amikor csapatszinten játszol akkor options - my controller - controller settings és ott valószínûleg az irányítóra van állítva az irányítás :) azt kiszeded és szabadon lépegethetsz újra vagy hagyod bent de akkor csak a spéci irányított embercserével tudsz váltogatni az emberek közt
az eladott labda akkor húz le téged, ha tõled veszik el vagy kidobod vagy rossz passzot adsz és elveszik :)
védekezésnél a sima steal-eket inkább befújják mint sikerül..:D ahhoz nagyon magas steal érték kell, hogy viszonylag sokszor sikerüljön... kettõzésnél jobb esélyed van elvenni de néha akkor is befújják
a többi meg idõzítés kérdése jó idõben kell felugrani ha blokkolni nem is tudod de megzavarni igen és az általában elég, hogy elbénázza a dobást és azt is értékeli, hogy jól védekeztél :) és persze érdemes az arcuk elõtt maradni különben betör és ziccer vagy ha szerencséd van akkor mamlasz társaid besegítenek és odaütnek :D
season-t nem nyomtam csak association-t ott lehet igazolni
az idõs játékosok rating csökkenésére sem tudok mondani semmit annyit nem toltam..:)
Meg szinte nem tudok védekezni, mer ellopni nem tudom a labdát, blokkolni nehéz, a take charge és intense-D gombokkal (nálam az A és a W) nem tudom mit lehet csinálni. Szóval nem tudok védekezni:)
Köszi szépen!
Az a problémám, hogy elkezdtem egyjátékosban játszani, megcsináltam magamat, jó kis játékmód, viszont azóta a csapatjátékban (quick game) is egy játékost választ ki a csapatból a gép és azt tudom csak irányítani, én pedig az egész csapatot szeretném. Tudnátok segíteni?
Meg egy másik kérdésem is lenne: a szezon módban (v menedzser módnak is nevezhetjük) lehet igazolni vagy csak meccseket játsszok?
Köszönöm szépen elõre is!
próbáltam google-be a multitrainer v2.2 beírni,de nem tom sehol se leölteni.
nemtudtok adni egy linket?ahol letudnám tölteni?please,köszi
Tegnap szerettem volna játszani az nba-vel (2k10) de nem jött össze. Új gépem van ami elvileg megfelel még a minimális rendszerkövetelménynek is.
Miután felraktam ezt írta ki a exe indítása után:
nba2k10.exe alkalmazáshiba
Kivétel(unknown software exception 0x80000003))történt az alkalmazásban.
ok a program bef
mégse a hibakereséshez
Segítsetek légyszi
olyan kérdésem lenne,hogy:nekem megvan az nba 2k10 milti trainer v1.0
de van olyan is,hogy nba 2k10 multi trainer v2.2 ha jol tom(annyit tok,hogy van egy jobb multi trainer mint a v1.0)
nemj tudjátok,hogy hol tom letölteni?köszi a segítséget
még egy olyan kérdésem lenne,hogy én tudok alley-oop -ot kapni,tehát én zsákolom be.de hogy tudok én adni?azt tom,hogy a passzolás(skill)-nek magasnak kell lennie.de hogy tok alley-oop-ot adni?köszi a választ
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..