1222

NBA 2K10
  • Pethy23
    Nem hiszem, csupán megint bugos szar a játék, és a patch megint fél évet késik...
  • FrezeR
    Sziasztok

Az is a nem eredeti játék miatt van, hogy a Jordan challenge meccsei alatt nem létezik kipontozódás?
  • Rossi1
    Hello!

Most kezdtem el jatszani a 11-el. Regebbi reszekkel nyomtam aztan kis szunet. De teljesen le vagyok nyugozve. Fantasztikus a jatek csak az iranyitast kell meg megtanulnom, mert szerintem ez nem egyszeru!

Apropo tudja valaki hogyan lehet play call-t hivni tamdasnal es ovedekezesnel. Az istennek sem tudok rajonni...

Koszi!!
  • attilly
    hova ment a játék?
  • Yube
    Rakd csak újra ,de előtte a mentéseidet mentsd el a gépen(csak hogy alliterálljak:D)és akkor nem veszted el. Arra már nem emlékszem,hogy a telepítő megkérdezi-e ,hogy törölje-e a mentéseket és beállításokat,ezért biztos ami biztos ha külön kimásolod a mentésed.
  • attilly
    olyan gondom van hogy my playerben gondolt egyet a játék és a mezek meg a közönség full fehér. nem akarom újrarakni a játékot mer sajnálnám a karakteremet :).újracrackoltam, removeoltam de ugyan az a probléma. mit tudnék még csinálni?
  • Krisztiam #1136
    jaa oké már olvastam..
  • Krisztiam #1135
    sziasztok nba 2k11 fórum nincs?
  • markus3
    Valaki leírná melyik gombbal lehet zsákolni???
    MEg ha van olyan oldal amelyiken MAGYARUL le van írva milyen trükk melyik trükk azt megköszönném:D
  • Blueblood
    Ilyen problémával én is küzdök.

Tudnátok segíteni? Az a kérdésem, hogy NBA 2k10-ben (még csak ez van meg WII-re) a játékosaim (Bostonnal vagyok) visszafejlődnek, legalábbis sok, pl Rondo, akinek a fejlődési potenciálj 96-os, de szezon elején 88 volt, most 83. Pedig nála a korra nem lehet fogni. A másik kérdésem pedig, hogy edzést érdemes tartani? Nekem nem fejlődtek a játékosaim.Talán azért van a visszafejlődés mert mindenki elégedetlen a kevés játéklehetőség miatt, de nem tudok egyszerre mindenkit játszatni. A kedzőm egyébként: Rondo-Carter-Pierce-C.Anthony-Shaq, szóval nem gyenge, de pl a 78-as Robinson padozik, nehezen viseli és sok 70-es játékosom (akiket elcseréltem) visszafejlődik, rossz a hangulat a csapaton belül. 12 játékosom van, az a minimum amennyinek egy csapatban lennie kell.

Köszönöm!
  • noel76
    Sziasztok!

Kérdéssel fordulnék hozzátok: Elkezdtem a játékot x-boxon és az első évad végén, amikor kb. C volt az eredményem leigazolt 10 meccsre a Milwaukee az NBA-ba.(nagyot játszottam ezalatt) A második szezont mégis a D-ligában nyomtam ugyan egy másik csapatnál, ahol áltagban A, vagy A+-szal. Így az évadot B+ -szal zártam, mégsem kellettem a kutyának sem. Amikor a menüben kajtatok a Rooster-nél még mindig a Bucks ugrik be? Most elkezdtem a 3. szezonomat újra a D-ben, de már nagyon unom, valamit lehet tenni, hogy leigazoljanak az NBA-ba? Az eredményeim alapján a ligában ott vagyok az elitben, de a csapatból is nagyon kilógok felfelé.

Válaszokat előre is köszi.
  • Bil Ur Sag
    Köszönöm közben megkaptam a válaszokat. A Pal verziónál van csak ez. Az ntsc verziónál mind a pálya közepén is a rendes logók szerepelnek, illetve a festék melletti kis logók is láthatóak... szuper.
  • Bil Ur Sag
    Sziasztok!

Megvettem a játékot és nagyon szuper. Viszont van valami zavaró legalábbis a youtube-s videókhoz képest. Mondjuk nem jelentős probléma, de azért zavaró. Ugye a festék mellett is szoktak szerepelni a csapatoknak logói. Pl. Orlandonál a hullócsillagot ábrázoló labda, vagy San Antonio-nál a patkó stb... A youtube-s tag leírta hogy boxon játszik, ám nálam ezek a logók hiányzonak. Nála szerepelnek. Lehet ez a Pal verzió sajátja? Én szeretem ha teljes a körítés. Tudtok erre valami okosságot?
  • Tormiee17
    Ú vagy Ű betüvel tudsz ott váltani. csak végig kéne próbálgatnia gombokat...
  • vansboy16
    Hali!

FLT-s tört játékom van , és van egy nagy problémám my player módba : a skill pointsokat nem lehet kioszatni defensre, mentalra... semmire , csak offeensre , nem tudom átváltani sehogysem , így meg eléggé elveszti a játékmód az értékét :S . Aki esetleg találkzoott a problémával és megoldotta leírhatná, soakt segítene vele . Köszi :)
  • sirzollee
    Nekem is ugyanez a gondom!!!Az első karakteremmel eljutottam 22meccsig,a másodikkal már 35-40ig(márciusnál jártam+rookie of the year jelölés,stb)
    és kidob az asztalra betöltés után.....VALAKI TUD TANÁCSOT ADNI?????
  • genory
    Hi!

Egy roster update-ot tudna valaki adni? A Lakersben nincsenek benne akiket a nyáron draftoltak és kipróbálnám őket. :)
  • bakkerman
    szerintem nincs :S pedig a my playert is kipróbálnám multiba...na majd ha lemegy 4k-ra az ára,megveszem
  • zoltan93
    sajnos nem... és így sincs semmi lehetőség?
  • bakkerman
    nem off,mert ez gyakorlatilag már 2k11 topik :) eredeti a játékod? mert ha nem,akkor felejtős a my jordan mód
  • zoltan93
    bocsi az offért de 2k11 téma nincsen.
    amikor belépek a jordan challange-be akk kiírja, hogy nem lesz elmentve az eredmény, mert nem vagyok bejelentkezve az user profil-ba. Kerestem hol léphetnék be, de nem tudtam belépni sehol. Még a user profilnál se. Mit lehet csinálni ezzel?
  • twi452
    inkább kevésbé számít az bele, hogy mennyire tökéletes a te időzítésed ha egy jól dobó játékossal próbálkozol gondolom :)
    viszont ennek lehet hátulütője is pl. ha egy gyengébb játékossal most nem fogod bedobni még ha tökéletes időben engeded el akkor sem :D

de ez csak pusztán feltételezés részemről, eddig nem is vettem észre ezt az opciót :D
    a 10-ben azt hiszem csak a büntetőknél volt ilyen
    majd utánanézek később hátha írtak róla valami konkrétat
  • grizzly21
    es akkor nem is szamit hogy hogyan dobod?
  • bakkerman
    valami olyasmit,hogy valóságosan adja be a dobásaidat,tehát ha 10 tiszta helyzeted van,akkor olyan 7-szer tuti be megy,képességtől függetlenül,valami ilyesmi asszem
  • grizzly21
    ez mit jelent ez a beallitas?
  • bakkerman
    yeah,lement a 4 summer meccs,és maradtam a Bikáknál :PPP
  • Mediolanum
    Üdv!
    Valakinél előfordult már, hogy my playernél minden indok nélkül kilép. Úgy értem, hogy meccs elején töltene be, de a space lenyomása után kilép windowsba...azért érdekes, mert olyan 20-25 meccsig ezt nem csinálta. Mi lehet a baj?
  • bakkerman
    nah,a Bulls draftolt,1/17-ben,első summer circuit meccsen Memphis ellen 83-65-re nyertünk,45 dobott pont,4 asziszt,3 TO,0 falt,45% FG, 35% 3pt FG,jön a Celtics :)
  • bakkerman
    na gecc rájöttem,miért tűnt sokkal nehezebbnek a 11,mint a 10!! az opciókban a lövést nem "shot stick timing"-ra kell tenni,hanem "real player %"-ra! első két draft combine meccs alatt átlagoltam PG-ként 38 pontot,meg 8 asszisztot,első meccsen B gradet kaptam,a másodikon meg A+-t :) :P a 3. meccs előtt úgy állok,hogy a Thunders draftol 1/18-ként. Szerintetek egy újabb A+-al lenne esélyem az 1/10-be bekerülni??? azért akiket 10-ben draftolnak,azokat csak nem küldik le a szaros D ligába...
  • falloutfan
    két
  • falloutfan
    és hogyan lehet másik csapathoz leigazolni? mert a Teams intrested in me felirat alatt van kát csapat is de sehogysem tudok átmenni hozzájuk:S folyton felugrik egy szöveg ablak
  • falloutfan
    a másik kérdés hogyan lehet double team et csinálni, mármint mit kell nekem csinálnom a pályán hozzá?csak mert a bemondók ezt mondják folyton hogy ez az egyetlen esély meg mittomén.
  • falloutfan
    ja értem zsír:)
  • twi452
    amúgy ha valakit érdekel amit ígértek a total control trailer videóban, hogy lesz teljes manual az már elérhető pdf formátumban a 2k11-hez is :)

www.2ksports.com/manual/nba2k11/

egy ideig nem működött és az oldalról sem nagyon lehet ide eltalálni de a google a barátunk ugye úgyhogy letölthetitek és lapozgathatjátok ha akarjátok :D
  • twi452
    jaa erre nem gondoltam..azt hittem a kifejezés a kérdés nem tudtam, hogy így neveztek el egy gombot is :D én gamepad-el játszok és az elején beállítottam mindent arra mint az xbox kiosztás aztán nem is foglalkoztam többet vele :)

na szóval az a "clutch" gomb egy módosító szóval ha azt lenyomod és tekergeted a bal analóg kart akkor tudod csinálni a cselezéseket de ez kell az alley oop passzhoz is

bill-el nem tudom, hogy kell játszani sosem próbáltam :D és igazából el sem tudom képzelni hogyan lehet normálisan arról játszani :) nekem nagyon hiányozna a két analóg kar a cselezéshez és a dobásokhoz :D meg ugye a pad-en minden kézre áll :)
  • Melkon666
    Nálam ugyanez, rohadt idegesítő... Szerintem egyszerűen bugos, mert csak a slidernél van ez.
    Moddingway-en szoktak lenni fasza sliderek, szerintem 1-2 hét és oda is felraknak párat, addig marad a kisérletezgetés
  • falloutfan
    értem köszi:) de amúgy a billentyű kódoknál néztem hogy a shiftel ezt lehet csinálni(clutch) csak hát nem jöttem rá mit érek el vele:)
  • twi452
    ha a 2k10-el játszol akkor jelzi (kék körrel ha jól emlékszem és nyíllal talán ha távol vagy tőle), hogy kit kell fognod és ez általában az ellenfél irányítója ha te is irányítót játszol :) és ha ő dobja be a kosarat úgy hogy rosszul védekezel rajta (azaz nem ugrasz fel zavarni a dobásnál) akkor lesznek morcosak a többiek és lehúzzák az értékelésedet

a 2k11-ben finomítottak a játékmeneten és gyorsan reagálnak a váltásra a csapattársaid szóval automatikusan embert cseréltek így előfodulhat, hogy ha ottmaradtsz az ellenfél centere mellett amikor az beáll, hogy felkenődj rá mialatt az ellenfél irányítója elfut melletted akkor a te centered kivált a te emberedre és megpróbálja ő fogni a te emberedet és neked meg ottmarad az ellenfél centere
    ezért ha megfigyeled 2 két játékoson is szokott lenni kék kör
    szóval röviden azokra kell figyelni :D
    itt már együtt kell élni a játékkal és figyelni mindenre mint az életben :D

clutch shot vagy clutch play olyankor van amikor kiélezett helyzet van vagyis nyomás van az emberen és vannak ilyen játékosok akik ezeket a helyzeteket nyugodt szívvel és biztos kézzel megoldják
    pl. Kobe utolsó másodpercben beszórja a triplát amivel hosszabbításra egyenlít vagy megnyeri a mérkőzést :D
    a lényeg, hogy ilyen kiélezett, fontos helyzetet jelent
  • falloutfan
    ja és a clutching az mi?XD( most játszok lényegében először azért ez a mafla kérdés)
  • falloutfan
    helosztok. van egy hülye kérdésemXD a point guard nak védekezésnél hol kell álnnia illetve mit kell csinálni? mert folyton leveszi a teammate greadet amikor bedobják a labdát.