nba 2K10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor belépek a jordan challange-be akk kiírja, hogy nem lesz elmentve az eredmény, mert nem vagyok bejelentkezve az user profil-ba. Kerestem hol léphetnék be, de nem tudtam belépni sehol. Még a user profilnál se. Mit lehet csinálni ezzel?
viszont ennek lehet hátulütõje is pl. ha egy gyengébb játékossal most nem fogod bedobni még ha tökéletes idõben engeded el akkor sem 😄
de ez csak pusztán feltételezés részemrõl, eddig nem is vettem észre ezt az opciót 😄
a 10-ben azt hiszem csak a büntetõknél volt ilyen
majd utánanézek késõbb hátha írtak róla valami konkrétat
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Valakinél elõfordult már, hogy my playernél minden indok nélkül kilép. Úgy értem, hogy meccs elején töltene be, de a space lenyomása után kilép windowsba...azért érdekes, mert olyan 20-25 meccsig ezt nem csinálta. Mi lehet a baj?
www.2ksports.com/manual/nba2k11/
egy ideig nem mûködött és az oldalról sem nagyon lehet ide eltalálni de a google a barátunk ugye úgyhogy letölthetitek és lapozgathatjátok ha akarjátok 😄
na szóval az a "clutch" gomb egy módosító szóval ha azt lenyomod és tekergeted a bal analóg kart akkor tudod csinálni a cselezéseket de ez kell az alley oop passzhoz is
bill-el nem tudom, hogy kell játszani sosem próbáltam 😄 és igazából el sem tudom képzelni hogyan lehet normálisan arról játszani 😊 nekem nagyon hiányozna a két analóg kar a cselezéshez és a dobásokhoz 😄 meg ugye a pad-en minden kézre áll 😊
Moddingway-en szoktak lenni fasza sliderek, szerintem 1-2 hét és oda is felraknak párat, addig marad a kisérletezgetés <#fejvakaras>#fejvakaras>
a 2k11-ben finomítottak a játékmeneten és gyorsan reagálnak a váltásra a csapattársaid szóval automatikusan embert cseréltek így elõfodulhat, hogy ha ottmaradtsz az ellenfél centere mellett amikor az beáll, hogy felkenõdj rá mialatt az ellenfél irányítója elfut melletted akkor a te centered kivált a te emberedre és megpróbálja õ fogni a te emberedet és neked meg ottmarad az ellenfél centere
ezért ha megfigyeled 2 két játékoson is szokott lenni kék kör
szóval röviden azokra kell figyelni 😄
itt már együtt kell élni a játékkal és figyelni mindenre mint az életben 😄
clutch shot vagy clutch play olyankor van amikor kiélezett helyzet van vagyis nyomás van az emberen és vannak ilyen játékosok akik ezeket a helyzeteket nyugodt szívvel és biztos kézzel megoldják
pl. Kobe utolsó másodpercben beszórja a triplát amivel hosszabbításra egyenlít vagy megnyeri a mérkõzést 😄
a lényeg, hogy ilyen kiélezett, fontos helyzetet jelent
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
options - my controller - controller settings - preferred position 😊
Lehet, hogy már volt róla szó, van olyan lehetõség NBA 2k11-ben, hogy meccs közben csak egy játékossal legyek/irányítsam? Sima meccsnél, nem my playernél..
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
amúgy király lett szerintem de majd meglátod úgyis 😊
talán valósághûbb és nehezebb lett néhány dologban 😊
Snoop Dog signature layup + egy kis "gólöröm" (még mindig szakadok a röhögéstõl, hogy ilyeneket beleraktak 😄 )
Snoop Dog ziccer
Tudna nekem vki írni billentyûzetre beállítást???
Nagyon szeretnék vele játszani!!
Köszönöm szépen elõre is!
a 2k10-ben ugye csak akkor lehetett ilyet csinálni ha felvetted Ginobili layup stílusát
grebber:
szerelni nehéz dió..😄 a 2k10-ben is nehéz volt és ott még be is fújták nagyon gyorsan ha nem sikerült
itt nem fújnak olyan gyakran alap szimuláció beállításon de nem nagyon sikerül elvenni 😄 ahhoz nagyon magas steal érték kell, hogy érdemes legyen ezzel próbálkozni
védekezésnél passzsávra kell figyelni ott el lehet halászni labdákat meg rá kell mászni az emberre és dobásnál megpróbálni blokkolni vagy zavarni és akkor ritkán dobják be rólad 😊
amit észrevettem, hogy amikor csinálom az iso move-okat és próbálom becselezni magam akkor néha kikapják a kezembõl a labdát..😄 lehet, hogy akkor érdemes próbálkozni 😊
én most leginkább my playerrel szórakozok és ott nem erõltetem ezt mert azért is lehúznak ha nem sikerül..😄
Kobe meg is szivatott rendesen, lehúztak elõbb egy rossz szerelési kísérletért aztán egybõl egy rossz blokk kísérletért és persze, hogy betört és zsákolt úgyhogy még azért is lehúztak mert hagytam pontot szerezni 😄
Mert jön felém az ellenfél emberem meg kalimpál mint az állat de hiába 1000bõl ezerszer lyukat üt és életbe nem tudtam még leszerelni senkit 😞
Next PC upgrade: 2022

a másik, hogy lenyomtam már kb 10 meccset 12 perces negyedekkel de belemenést még sosem fújtak csak blocking fault-ot pedig a gép is próbálkozik vele de semmi..😄
amúgy tényleg nagyon penge lett én alig bírom abbahagyni 😄
legtutibbak a snoop dog-os mozdulatok azokon szakadok a röhögéstõl 😄
Ez minden idõk legjobb SPORTJÁTÉKA!
12 perces negyedeken nyomom, és nagyon reális statisztikák jönnek ki! 40-45% közötti dobások, nem lehet szarrá zsákolni magadat ezért rengeteg a középtávoli dobás, nagyon jó játék lett!
You\'ll Never Walk Alone
Azt hiszem ide beizzítom a gamepadot.
Next PC upgrade: 2022
azt kell mondjam ennyi alapján, hogy mindenki cserélje le a 10-est a 11-re 😄
néhány dolgot újra kell tanulni benne de amúgy eszméletlen jó
aki meg szerette a my player részt az most nagyon fog örülni mert azon jó sokat fejlesztettek kivétel persze a klón-t akit létre lehet hozni benne..az sajnos ugyanolyan mint az elõzõben..😄
lenyomtam az elsõ gyakorlómeccset my player-ben 12 perces negyedekkel és végre nem lett óriási eredmény sõt egész reális mert sok volt a bénázás mindkét részrõl 70 alatt maradtak a pontok
menet közben dinamikusan kiírja az aktuális statisztikáidat és átdolgozták a csapattárs értékelést is, most már látod egy csíkon, hogy mennyi kell még a következõ szinthez illetve látod, hogy mennyit vesztettél ha elbaltáztál valamit 😄
és már több mindenre odafigyel mint az elõzõben pl. ha miattad sikerül bepasszolni a tábla alá akkor az nagyon lehúzza az értékelésedet
amit meg kell tanulni benne az a cselezés mert az teljesen rá lett dobva az analóg karra, viszont szuper jól össze lehet fûzni csak hát rá kell szánni idõt megtanulni
gombra fake pass-t raktak meg egy hop step gomb lett a cselezõs gombokból
és a játékban van az controller options résznél egy igen részletes segítség, hogy mivel mit tudsz csinálni ami szuper dolog 😊 (lehet, hogy volt ilyen a 10-ben is, nem tudom 😊 )