nba 2K10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoltan93
bocsi az offért de 2k11 téma nincsen.
amikor belépek a jordan challange-be akk kiírja, hogy nem lesz elmentve az eredmény, mert nem vagyok bejelentkezve az user profil-ba. Kerestem hol léphetnék be, de nem tudtam belépni sehol. Még a user profilnál se. Mit lehet csinálni ezzel?

inkább kevésbé számít az bele, hogy mennyire tökéletes a te idõzítésed ha egy jól dobó játékossal próbálkozol gondolom 😊
viszont ennek lehet hátulütõje is pl. ha egy gyengébb játékossal most nem fogod bedobni még ha tökéletes idõben engeded el akkor sem 😄

de ez csak pusztán feltételezés részemrõl, eddig nem is vettem észre ezt az opciót 😄
a 10-ben azt hiszem csak a büntetõknél volt ilyen
majd utánanézek késõbb hátha írtak róla valami konkrétat
grizzly21
es akkor nem is szamit hogy hogyan dobod?

bakkerman
valami olyasmit,hogy valóságosan adja be a dobásaidat,tehát ha 10 tiszta helyzeted van,akkor olyan 7-szer tuti be megy,képességtõl függetlenül,valami ilyesmi asszem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

grizzly21
ez mit jelent ez a beallitas?

bakkerman
yeah,lement a 4 summer meccs,és maradtam a Bikáknál 😛PP

Üdv!
Valakinél elõfordult már, hogy my playernél minden indok nélkül kilép. Úgy értem, hogy meccs elején töltene be, de a space lenyomása után kilép windowsba...azért érdekes, mert olyan 20-25 meccsig ezt nem csinálta. Mi lehet a baj?
bakkerman
nah,a Bulls draftolt,1/17-ben,elsõ summer circuit meccsen Memphis ellen 83-65-re nyertünk,45 dobott pont,4 asziszt,3 TO,0 falt,45% FG, 35% 3pt FG,jön a Celtics 😊

bakkerman
na gecc rájöttem,miért tûnt sokkal nehezebbnek a 11,mint a 10!! az opciókban a lövést nem "shot stick timing"-ra kell tenni,hanem "real player %"-ra! elsõ két draft combine meccs alatt átlagoltam PG-ként 38 pontot,meg 8 asszisztot,elsõ meccsen B gradet kaptam,a másodikon meg A+-t 😊 😛 a 3. meccs elõtt úgy állok,hogy a Thunders draftol 1/18-ként. Szerintetek egy újabb A+-al lenne esélyem az 1/10-be bekerülni??? azért akiket 10-ben draftolnak,azokat csak nem küldik le a szaros D ligába...

két
és hogyan lehet másik csapathoz leigazolni? mert a Teams intrested in me felirat alatt van kát csapat is de sehogysem tudok átmenni hozzájuk:S folyton felugrik egy szöveg ablak
a másik kérdés hogyan lehet double team et csinálni, mármint mit kell nekem csinálnom a pályán hozzá?csak mert a bemondók ezt mondják folyton hogy ez az egyetlen esély meg mittomén.
ja értem zsír😊
amúgy ha valakit érdekel amit ígértek a total control trailer videóban, hogy lesz teljes manual az már elérhetõ pdf formátumban a 2k11-hez is 😊

www.2ksports.com/manual/nba2k11/

egy ideig nem mûködött és az oldalról sem nagyon lehet ide eltalálni de a google a barátunk ugye úgyhogy letölthetitek és lapozgathatjátok ha akarjátok 😄
jaa erre nem gondoltam..azt hittem a kifejezés a kérdés nem tudtam, hogy így neveztek el egy gombot is 😄 én gamepad-el játszok és az elején beállítottam mindent arra mint az xbox kiosztás aztán nem is foglalkoztam többet vele 😊

na szóval az a "clutch" gomb egy módosító szóval ha azt lenyomod és tekergeted a bal analóg kart akkor tudod csinálni a cselezéseket de ez kell az alley oop passzhoz is

bill-el nem tudom, hogy kell játszani sosem próbáltam 😄 és igazából el sem tudom képzelni hogyan lehet normálisan arról játszani 😊 nekem nagyon hiányozna a két analóg kar a cselezéshez és a dobásokhoz 😄 meg ugye a pad-en minden kézre áll 😊
Nálam ugyanez, rohadt idegesítõ... Szerintem egyszerûen bugos, mert csak a slidernél van ez.
Moddingway-en szoktak lenni fasza sliderek, szerintem 1-2 hét és oda is felraknak párat, addig marad a kisérletezgetés <#fejvakaras>

értem köszi😊 de amúgy a billentyû kódoknál néztem hogy a shiftel ezt lehet csinálni(clutch) csak hát nem jöttem rá mit érek el vele😊
ha a 2k10-el játszol akkor jelzi (kék körrel ha jól emlékszem és nyíllal talán ha távol vagy tõle), hogy kit kell fognod és ez általában az ellenfél irányítója ha te is irányítót játszol 😊 és ha õ dobja be a kosarat úgy hogy rosszul védekezel rajta (azaz nem ugrasz fel zavarni a dobásnál) akkor lesznek morcosak a többiek és lehúzzák az értékelésedet

a 2k11-ben finomítottak a játékmeneten és gyorsan reagálnak a váltásra a csapattársaid szóval automatikusan embert cseréltek így elõfodulhat, hogy ha ottmaradtsz az ellenfél centere mellett amikor az beáll, hogy felkenõdj rá mialatt az ellenfél irányítója elfut melletted akkor a te centered kivált a te emberedre és megpróbálja õ fogni a te emberedet és neked meg ottmarad az ellenfél centere
ezért ha megfigyeled 2 két játékoson is szokott lenni kék kör
szóval röviden azokra kell figyelni 😄
itt már együtt kell élni a játékkal és figyelni mindenre mint az életben 😄

clutch shot vagy clutch play olyankor van amikor kiélezett helyzet van vagyis nyomás van az emberen és vannak ilyen játékosok akik ezeket a helyzeteket nyugodt szívvel és biztos kézzel megoldják
pl. Kobe utolsó másodpercben beszórja a triplát amivel hosszabbításra egyenlít vagy megnyeri a mérkõzést 😄
a lényeg, hogy ilyen kiélezett, fontos helyzetet jelent
ja és a clutching az mi?XD( most játszok lényegében elõször azért ez a mafla kérdés)
helosztok. van egy hülye kérdésemXD a point guard nak védekezésnél hol kell álnnia illetve mit kell csinálni? mert folyton leveszi a teammate greadet amikor bedobják a labdát.
Helló! Próbálkozott már valaki a 2k11-ben netrõl(játékon belül) letöltött Slider-t betölteni? Amikor ezt teszem, egyszerûen kidob a win7 asztalra. Várni kell patch-re, vagy esetleg a legalitási terén kell keresni az okot...?

Kösz 😊

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

igen van ugyanúgy ahogy a 2k10-ben
options - my controller - controller settings - preferred position 😊
Sziasztok!

Lehet, hogy már volt róla szó, van olyan lehetõség NBA 2k11-ben, hogy meccs közben csak egy játékossal legyek/irányítsam? Sima meccsnél, nem my playernél..

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

bakkerman
köszi!

Tormiee17
Az amit elvárnak tõled a meccs elõtt...

bakkerman
általában milyen átlag teammate grade kell ahhoz,hogy ne abban a szar D ligában kezdjek,hanem például a Bobcats padján?

bakkerman
my player módot nem lehet könnyebbre venni?? csak a pro-t engedi,onnantól pedig csak felfele,hiába van beállítva kint,hogy rookie...nekem sokkal nehezebb a 11 mint a 10 :S de amúgy a gém fasza!

grizzly21
kiveve arra a jonehanyra ami nem jelenik meg pc-re

norbi2fraktal
minden játékra igaz:-P

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

grizzly21
en megvennem ps3ra is, de csunyabb mint a PC-n sajnos..😞

egy ideje arról beszélgettünk már 😄
amúgy király lett szerintem de majd meglátod úgyis 😊
talán valósághûbb és nehezebb lett néhány dologban 😊
bakkerman
kijött a 11 srácok,valaki próbálta már? én most csomagolom ki,kivi vagyok nagyon,lehet összedobok az új Heattel egy gyûrût 😛

basszus csak írni kéne már megtanulni..sry az összes Snoop DogG fan-tól 😄
nem szúrok be több képet mert a végén "órákig" töltené be az oldalt úgyhogy csak linkelek aki akarja megnézi 😊

Snoop Dog signature layup + egy kis "gólöröm" (még mindig szakadok a röhögéstõl, hogy ilyeneket beleraktak 😄 )

Snoop Dog ziccer
sziasztok!

Tudna nekem vki írni billentyûzetre beállítást???

Nagyon szeretnék vele játszani!!

Köszönöm szépen elõre is!

szerintem néha eléggé szigorúan vonja le a pontokat a játék... ezzel ellentétben viszont ha én bedobok egyet közepes távolságról, alig kapok néhány pontot, sõt van amikor semmit sem kapok azért mert bedobom... persze ha el tud mellettem sprintelni egy játékos akkor a fél csík lemegy, ha be is dobja akkor már -1 szint...

euro step: lt + a palánk felé a shotstick aztán már szituációfüggõ, hogy milyen animációt csinál, de általában a Ginobili féle egyenes kacsázást csinálja 😄 alacsony layup ponttal is megcsinálja csak általában nem sikerül befejezni jól 😄
a 2k10-ben ugye csak akkor lehetett ilyet csinálni ha felvetted Ginobili layup stílusát

grebber:
szerelni nehéz dió..😄 a 2k10-ben is nehéz volt és ott még be is fújták nagyon gyorsan ha nem sikerült
itt nem fújnak olyan gyakran alap szimuláció beállításon de nem nagyon sikerül elvenni 😄 ahhoz nagyon magas steal érték kell, hogy érdemes legyen ezzel próbálkozni
védekezésnél passzsávra kell figyelni ott el lehet halászni labdákat meg rá kell mászni az emberre és dobásnál megpróbálni blokkolni vagy zavarni és akkor ritkán dobják be rólad 😊

amit észrevettem, hogy amikor csinálom az iso move-okat és próbálom becselezni magam akkor néha kikapják a kezembõl a labdát..😄 lehet, hogy akkor érdemes próbálkozni 😊
én most leginkább my playerrel szórakozok és ott nem erõltetem ezt mert azért is lehúznak ha nem sikerül..😄

Kobe meg is szivatott rendesen, lehúztak elõbb egy rossz szerelési kísérletért aztán egybõl egy rossz blokk kísérletért és persze, hogy betört és zsákolt úgyhogy még azért is lehúztak mert hagytam pontot szerezni 😄
grebber
"Szerelni" hogy kell az ellenfelet??

Mert jön felém az ellenfél emberem meg kalimpál mint az állat de hiába 1000bõl ezerszer lyukat üt és életbe nem tudtam még leszerelni senkit 😞

Next PC upgrade: 2022

grizzly21
ezt hogy csinalod? En ma elkezdtem a Michael Jordan-es modokat, hat egesz nap ezzel jatszottam, kurva jo😊

remélem nem haragudtok meg, hogy dobálom be ezeket de meg kellett örökítenem egy sikeres euro step layup-ot a Magic ellen 😊
hehe ezt imádom 😄

Azért a körbefordulsz és bezsákolod mozdulattal nem tudnak sokat kezdeni a védõk... még egyszer sem sikerült megállítaniuk ha odaütnek is csak +1 lesz belõle 😄
a másik, hogy lenyomtam már kb 10 meccset 12 perces negyedekkel de belemenést még sosem fújtak csak blocking fault-ot pedig a gép is próbálkozik vele de semmi..😄

amúgy tényleg nagyon penge lett én alig bírom abbahagyni 😄
legtutibbak a snoop dog-os mozdulatok azokon szakadok a röhögéstõl 😄
Scouser
Ps3-on tolom és lehet állítani az idõn!

Ez minden idõk legjobb SPORTJÁTÉKA!

12 perces negyedeken nyomom, és nagyon reális statisztikák jönnek ki! 40-45% közötti dobások, nem lehet szarrá zsákolni magadat ezért rengeteg a középtávoli dobás, nagyon jó játék lett!

You\'ll Never Walk Alone

xboxon my playerben lehet már állítani az idõn?
FrezeR
Nem csinál valaki egy másik topikot a 2k11-nek? Vagy akkor ezt kellene átnevezni NBA 2k-ra vagy valami és akkor mehetne oda minden egyben 😊

grizzly21
Nekem a 2k9 nagyon bejott, aztan a 2k10 annyira nem, es most a PS3-as demo alapjan a 2K11 sem az igazi: valahogy a mozgasok gagyinak tunnek a 2k9hez kepest, nem tudom mit csinaltak..vannak dolgok amik tetszenek, meg hat Jordan miatt mar pusztan megeri.

grebber
Én is kipróbáltam (11-et) egész jó lesz ha rájövök mit mivel kell 😄
Azt hiszem ide beizzítom a gamepadot.

Next PC upgrade: 2022

én most játszottam vele úgy 2 órát mármint a 11-el
azt kell mondjam ennyi alapján, hogy mindenki cserélje le a 10-est a 11-re 😄
néhány dolgot újra kell tanulni benne de amúgy eszméletlen jó
aki meg szerette a my player részt az most nagyon fog örülni mert azon jó sokat fejlesztettek kivétel persze a klón-t akit létre lehet hozni benne..az sajnos ugyanolyan mint az elõzõben..😄
lenyomtam az elsõ gyakorlómeccset my player-ben 12 perces negyedekkel és végre nem lett óriási eredmény sõt egész reális mert sok volt a bénázás mindkét részrõl 70 alatt maradtak a pontok

menet közben dinamikusan kiírja az aktuális statisztikáidat és átdolgozták a csapattárs értékelést is, most már látod egy csíkon, hogy mennyi kell még a következõ szinthez illetve látod, hogy mennyit vesztettél ha elbaltáztál valamit 😄
és már több mindenre odafigyel mint az elõzõben pl. ha miattad sikerül bepasszolni a tábla alá akkor az nagyon lehúzza az értékelésedet

amit meg kell tanulni benne az a cselezés mert az teljesen rá lett dobva az analóg karra, viszont szuper jól össze lehet fûzni csak hát rá kell szánni idõt megtanulni
gombra fake pass-t raktak meg egy hop step gomb lett a cselezõs gombokból

és a játékban van az controller options résznél egy igen részletes segítség, hogy mivel mit tudsz csinálni ami szuper dolog 😊 (lehet, hogy volt ilyen a 10-ben is, nem tudom 😊 )
grizzly21
Van 2k11 topik? kiprobalta valaki a jatekot?