nba 2K10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And 1
Hello.. én a patch telepítésével bajlódok mert azt írja ki h " a windows installer nem tudja telepíteni a frissítést, mert hiányzik a frissítendõ program, vagy mert a frissítés a program 1 másik verziójához készült. Ellenõrizze, hogy megtalálható a számítógépen a frissítendõ program, valamint hogy a program verziójának megfelelõ-e a frissítés"

értem megfogadva!!
az 1.01-es patch-et rakd fel az sok mindent javít illetve finomít a játékon 😊 talán kicsit nehezebb is lesz tõle de mindenképp élethûbb 😄

kicsit nehezebb betörni a gyûrûhöz mert gyakrabban ütköznek le a levegõben, viszont a bíró már befújja a támadókat is
meg néha el lehet játszani, hogy megugrasztod a védõt és ráugrasz dobással és azt is szépen befújja most már, sõt my playerben azt hiszem talán még külön meg is dicsérnek érte 😊
a fizika mindenképpen jobb mint ps-en talán ezért találom nehéznek ps-en simán megvoltak a 10-20 pontal nyert meccsek itt viszont a bulls-lakers en több mint 40 pontal pi...tak el pedig elég jólett a bill beállítás is
options - my nba settings - gameplay
és ott
Difficulty: Rookie
Game Style: Casual

így a legegyszerûbb 😊

a játékmenetben is van különbség a ps2 verzióban vagy csak grafika szinten ?
ok a beállítás ugyahogy sikerült már csak azt szeretném tudni hogy melyik a legkönnyebb fokozat mer ég és föld a ps2 és ez a ....

már keretem de csak a hosszabító van meg 😄
szerintem jobban jársz ha felkutatod azt az átalakítót 😄
én nem tudom elképzelni, hogy lehet ezt a játékot kényelmesen és hatékonyan használni billel
lenne egy nagy kérésem nem találom a ps2-)usb átalakítómat

tudna nekem valaki egy olyan képet csinálni a beállításokról amiben a köv képpen van beállítva a játék?

a fontosabbak
Sprint: bal shift
zsákolás: D
passz: s
hosszú: a
csel: bal ctrl

meg amit még ti fontosnak éreztek egy bal kezesnek 😄 2k11 hez
értem köszönöm
ha nem is állítja be teljesen akkor is kb max 2 perc alatt be tudod magadnak állítani ha rá tudod venni a pc-d, hogy felismerje a ps2-es pad-et persze 😊

az xbox controllert felismeri és alapból beállítja az biztos de hát az más tészta ugye 😊
egy kérdés a 2k11 el kapcsoltba (nem találtam hozzá topicot)

én PS2 játszom vele de jó lenne PC-n belefogni ha rádugom a ps2 kontrollert a gépre akkor beál ugyanaz a konfig pc-n is?
Én olyat olvastam, hogy azért csúszott ennyit mert voltak problémáik azt hiszem a dobozos verzióval arra nem akart felmenni a patch vagy szétkapta a játékot 😄

Ha fel van rendesen telepítve a játék akkor csak el kell indítani a patch-et majd várni egy ideig aztán repair és feldobja rá. Érezhetõ lesz a változás mert eléggé megváltozik majd a játékmenet úgyhogy észre fogod venni ha felrakta 😄
Nincs többé könnyû betörök és egyszerû ziccert dobok..szépen le fog ütközni mindenki a palánk alatt aztán csak mákkal fog bemenni + ha jó idõben és helyzetben sikerült elindítanod a betörést akkor be is fújja a bíró rendesen 😊
És végre mûködik a belemenés is ahogy kell azt is befújják illetve nem lesz több mágneskezû ember a pályán simán összevissza botladoznak majd hogy próbálják elkapni a rossz passzokat 😄 ki is sodródnak a lendülettõl a pályáról stb 😊
FrezeR
úgy értem ha éppen nem bolti verziód van esetleg 😉

lolSL
feltenni? steam magától frissíti

FrezeR
sikerült feltenni? volt rá egy két panasz a külföldi fórumokon

Carloska
NBA_2K11_Update_v1.01-FLTDOX

Nos srácok csoda történt.. 😊 Néhány hónap csúszással sikerült ráhegeszteniük a pc-re is a patch-et 😊

NBA 2K11 PC Patch - Europe posted 02/11/11

Elvenni nehéz a labdát és értelem szerûen azzal a gombbal kell amire a steal-t állítottad be. Érdemes a passzsávokra figyelni és abba belenyúlni úgy lehet labdát szerezni ahogy azt az ellenfél is teszi a te passzaidnál 😊
Amúgy meg csak tapadni kell az emberedre és zavarni/blokkolni dobásnál majd váltani gyorsan a palánk alatti emberre és kizárni az ellenfelet, hogy ne szedje a lepattanót vissza 😊 Simán ellopni az ellenfél irányítójától a labdát nem sûrûn jön össze inkább befújják a bírók 😊
Taylor10
Értem,kösz.Az ellenfél mikor támadni hogy kell elvenni tõle a labdát???

Ezt csak akkor fogod megtudni, hogy ha kipróbálod mert le lehet annyira butítani a grafikát, hogy még a ps2-es verzió is szebb legyen nála 😊
Ezen a gépen az NBA 2K11 menne szaggatás nélkül???

AMD Sempron 2800
2048 MB PC3200 DDR SDRAM
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB

Krisztiam
nah kipróbáltam tényleg mûködik, viszont elég nehéz elkapni azt a pillanatot, amikor egy csapattárs a kosár felé fut!

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
köszi 😊 amúgy..

Négymilliónál jár...

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Hülyeséget mondtam bocsi 😄
szóval lt + B
y-nal beugrálni lehet 😊

amúgy training-ben meg lehet nézni, minden mozgás leírását
vagy pdf-ben le lehet tölteni a teljes manual-t aztán próbálkozni 😊

minden platformra
http://2ksports.com/manual/nba2k11/

és persze igen a pc-s patch-re még idõpontot sem tudtak adni box-ra meg már 1 hónapja kint van az új patch ami javít egy rakás dolgot 😄
majd valószínûleg a 2k12-ben megkapjuk xD
lt + y ha jól emlékszem 😊 és ha azt akarod, hogy sikerüljön akkor úgy idõzítsd amikor egy másik játékosod a gyûrû felé tart 😄
de itt már akkor is eldobja ha esélytelen a dolog, úgyhogy észre fogod venni 😄
dob egy szép nagy íveset le a pályáról, a 2k10-ben talán meg sem próbálta ha teljesen esélytelen volt 😄

ha meg úgy csinálod, hogy mögötted fut a csapattársad és te a palánk felé akkor nekivágod a palánknak és a lepattantót húzza be a társad 😄
Krisztiam
sziasztok
nba 2k11-ben xboxon hogy lehet olyat csinálni, passzolok oda a kosár felé és a csapattársam bezsákolja??

pisztácia
Hááát... át állítottam billre, nekem ott jobban megy, de nem könnyû.. meg valamiért menteni se tudok, mert azt írja, hogy a lemezen nem tud menteni...:S Ám nem lenne rossz.
Miket kell amúgy beállítani? passz, dobás, blokk, zavarás, sprint megvan.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
oké, még 1 óra és lejön. Majd írom hogy hogy ment.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

FrezeR
Gamepaddal sokkal jobban lehet játszani, cselezni és kihozni jó kis figurákat szóval érdemes. Szerintem ami neked van annak jónak kell lenni!

pisztácia
Köszi a segítséget.

pisztácia
Üdv!

Szeretném megkérdezni, hogy lehet játszani klaviatúrával is, vagy mindenképp gamepad kell? van Gamepadom is, de nem tudom jó-e.
ilyen

Pethy23
Nem hiszem, csupán megint bugos szar a játék, és a patch megint fél évet késik...
FrezeR
Sziasztok

Az is a nem eredeti játék miatt van, hogy a Jordan challenge meccsei alatt nem létezik kipontozódás?

Hello!

Most kezdtem el jatszani a 11-el. Regebbi reszekkel nyomtam aztan kis szunet. De teljesen le vagyok nyugozve. Fantasztikus a jatek csak az iranyitast kell meg megtanulnom, mert szerintem ez nem egyszeru!

Apropo tudja valaki hogyan lehet play call-t hivni tamdasnal es ovedekezesnel. Az istennek sem tudok rajonni...

Koszi!!
hova ment a játék?
Rakd csak újra ,de elõtte a mentéseidet mentsd el a gépen(csak hogy alliterálljak😄)és akkor nem veszted el. Arra már nem emlékszem,hogy a telepítõ megkérdezi-e ,hogy törölje-e a mentéseket és beállításokat,ezért biztos ami biztos ha külön kimásolod a mentésed.

olyan gondom van hogy my playerben gondolt egyet a játék és a mezek meg a közönség full fehér. nem akarom újrarakni a játékot mer sajnálnám a karakteremet 😊.újracrackoltam, removeoltam de ugyan az a probléma. mit tudnék még csinálni?
Krisztiam
jaa oké már olvastam..

Krisztiam
sziasztok nba 2k11 fórum nincs?

Valaki leírná melyik gombbal lehet zsákolni???
MEg ha van olyan oldal amelyiken MAGYARUL le van írva milyen trükk melyik trükk azt megköszönném😄
Blueblood
Ilyen problémával én is küzdök.

Tudnátok segíteni? Az a kérdésem, hogy NBA 2k10-ben (még csak ez van meg WII-re) a játékosaim (Bostonnal vagyok) visszafejlõdnek, legalábbis sok, pl Rondo, akinek a fejlõdési potenciálj 96-os, de szezon elején 88 volt, most 83. Pedig nála a korra nem lehet fogni. A másik kérdésem pedig, hogy edzést érdemes tartani? Nekem nem fejlõdtek a játékosaim.Talán azért van a visszafejlõdés mert mindenki elégedetlen a kevés játéklehetõség miatt, de nem tudok egyszerre mindenkit játszatni. A kedzõm egyébként: Rondo-Carter-Pierce-C.Anthony-Shaq, szóval nem gyenge, de pl a 78-as Robinson padozik, nehezen viseli és sok 70-es játékosom (akiket elcseréltem) visszafejlõdik, rossz a hangulat a csapaton belül. 12 játékosom van, az a minimum amennyinek egy csapatban lennie kell.

Köszönöm!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Sziasztok!

Kérdéssel fordulnék hozzátok: Elkezdtem a játékot x-boxon és az elsõ évad végén, amikor kb. C volt az eredményem leigazolt 10 meccsre a Milwaukee az NBA-ba.(nagyot játszottam ezalatt) A második szezont mégis a D-ligában nyomtam ugyan egy másik csapatnál, ahol áltagban A, vagy A+-szal. Így az évadot B+ -szal zártam, mégsem kellettem a kutyának sem. Amikor a menüben kajtatok a Rooster-nél még mindig a Bucks ugrik be? Most elkezdtem a 3. szezonomat újra a D-ben, de már nagyon unom, valamit lehet tenni, hogy leigazoljanak az NBA-ba? Az eredményeim alapján a ligában ott vagyok az elitben, de a csapatból is nagyon kilógok felfelé.

Válaszokat elõre is köszi.
Bil Ur Sag
Köszönöm közben megkaptam a válaszokat. A Pal verziónál van csak ez. Az ntsc verziónál mind a pálya közepén is a rendes logók szerepelnek, illetve a festék melletti kis logók is láthatóak... szuper.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Bil Ur Sag
Sziasztok!

Megvettem a játékot és nagyon szuper. Viszont van valami zavaró legalábbis a youtube-s videókhoz képest. Mondjuk nem jelentõs probléma, de azért zavaró. Ugye a festék mellett is szoktak szerepelni a csapatoknak logói. Pl. Orlandonál a hullócsillagot ábrázoló labda, vagy San Antonio-nál a patkó stb... A youtube-s tag leírta hogy boxon játszik, ám nálam ezek a logók hiányzonak. Nála szerepelnek. Lehet ez a Pal verzió sajátja? Én szeretem ha teljes a körítés. Tudtok erre valami okosságot?

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Tormiee17
Ú vagy Û betüvel tudsz ott váltani. csak végig kéne próbálgatnia gombokat...

Hali!

FLT-s tört játékom van , és van egy nagy problémám my player módba : a skill pointsokat nem lehet kioszatni defensre, mentalra... semmire , csak offeensre , nem tudom átváltani sehogysem , így meg eléggé elveszti a játékmód az értékét :S . Aki esetleg találkzoott a problémával és megoldotta leírhatná, soakt segítene vele . Köszi 😊
Nekem is ugyanez a gondom!!!Az elsõ karakteremmel eljutottam 22meccsig,a másodikkal már 35-40ig(márciusnál jártam+rookie of the year jelölés,stb)
és kidob az asztalra betöltés után.....VALAKI TUD TANÁCSOT ADNI?????
Hi!

Egy roster update-ot tudna valaki adni? A Lakersben nincsenek benne akiket a nyáron draftoltak és kipróbálnám õket. 😊

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

bakkerman
szerintem nincs :S pedig a my playert is kipróbálnám multiba...na majd ha lemegy 4k-ra az ára,megveszem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zoltan93
sajnos nem... és így sincs semmi lehetõség?

bakkerman
nem off,mert ez gyakorlatilag már 2k11 topik 😊 eredeti a játékod? mert ha nem,akkor felejtõs a my jordan mód

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!