1222
NBA 2K10
-
twi452 #1182 pg-nek persze, hogy odaadják :) én egy betörős sg-t csináltam de így is legtöbbször ha jól jön ki a figura akkor tiszta középtávolikat lövöldözök elég biztos kézzel :D becsörtetni a palánkhoz csak gyors indításnál jó vagy ha le akarod ültetni a védődet pár perc pihire mert kb mindig odaütnek neked :D
8 percre állítottam be a negyedeket az kényelmes meg időd is van azért játszani :) durva esetekben így is vannak 100 pont közeli meccsek..de elég ritkán :)
általában akkor van ilyen szaladgálás ha elkéregetem a labdát még a figura előtt aztán lerohanok mindenkit :D ha nem megy be akkor meg ők rohannak le minket aztán így gyorsan összejönnek a pontok :D -
#1181 nem semmi :D Én PG-vel nyomom ezért elég gyakran nálam a labda :) A New York draftolt aztán nem tetszett a csapat kértem egy cserét és elvitt a Lakers szóval most jó helyre kerültem :D Viszont rengeteg labdát eladok ami elég gáz :/ Most 50-es az overall rating-em. Hány perces negyedeket nyomsz? -
twi452 #1180 Nem nagyon láttam fejetlen embert a patch óta bár lehet, hogy csak nem vettem észre, igazából annyira nem foglalkoztam vele előtte sem amikor néha előfordult :)
A patch után elindítottam egy my playert első 82 meccses szezont lenyomtam a spurs-el de volt 3 sérülésem szóval kb 40 meccset ha játszottam összesen és csúnyán elvéreztünk esélytelenek voltunk a rájátszásra is :D 65-ös értékelésnél már berakott a mester kezdőnek ami elég durva volt mert pont ginobilit ütöttem ki így...nem is jöttek a pontjai.. és ugye a patch után a gép dobálja a figurákat minden támadásra és nagyon ritkán építik rád a figurát(vagy csak engem szopattak :D )
amikor meg becserélték mellém ginot akkor mindig ő kapta meg aztán majomkodott vele egy sort és általában ráemelt a legvégén egy 3 pontos fadeaway-t ami persze sosem ment be..:D úgyhogy elég stresszes a my player rész néha :D -
#1179 Nálatok a javítás felrakása után vannak még fejetlen, féltestű emberek visszajátszásnál?:) Elvileg javítani kellett volna ezt és nekem még mindig vannak.
Más: Ki hol jár My Player módban? Mennyire dinamikus nektek a fejlődés? -
twi452 #1178 sprintelő gomb + dobás
kell egy kis lendület általában plusz nem árt ha olyannal próbálkozol aki tud is zsákolni különben csak ziccert dob :)
ha a külön zsákolóversenyre gondolsz az jóval bonyolultabb -
#1177 Valaki megtudná mondani mivel kell zsákolni ?? Alap bill. beállítással. -
twi452 #1176 a rip-ekkel általában ez a baj igen :)
nekem is anno újra fel kellett telepítenem mert közben kicsit át kellett alakítgatnom az oprendszereket a gépen és friss rendszer alatt szépen lehet vele játszani de nem pakolja fel a patch-et csak ha rendesen feltelepíted..:)
én annak örülnék ha my player-ben a többi csapattársamat is értékelnék nem csak engem..kíváncsi lennék nagyon, hogy ők miket kapnának mert "néha" annyira fogom a fejem miattuk..:) -
#1175 jaja -
#1174 ja jó :D de számomra még mindig sok a bug :) és mondjuk 1 reloaded verzióhoz már feltudnám tenni a patchet ? -
ricsa008 #1173 én is valószínű azért mert dvd5 verzóm van de peccs nélkül is nagyon jó -
#1172 Hello.. én a patch telepítésével bajlódok mert azt írja ki h " a windows installer nem tudja telepíteni a frissítést, mert hiányzik a frissítendő program, vagy mert a frissítés a program 1 másik verziójához készült. Ellenőrizze, hogy megtalálható a számítógépen a frissítendő program, valamint hogy a program verziójának megfelelő-e a frissítés"
-
ricsa008 #1171 értem megfogadva!! -
twi452 #1170 az 1.01-es patch-et rakd fel az sok mindent javít illetve finomít a játékon :) talán kicsit nehezebb is lesz tőle de mindenképp élethűbb :D
kicsit nehezebb betörni a gyűrűhöz mert gyakrabban ütköznek le a levegőben, viszont a bíró már befújja a támadókat is
meg néha el lehet játszani, hogy megugrasztod a védőt és ráugrasz dobással és azt is szépen befújja most már, sőt my playerben azt hiszem talán még külön meg is dicsérnek érte :) -
ricsa008 #1169 a fizika mindenképpen jobb mint ps-en talán ezért találom nehéznek ps-en simán megvoltak a 10-20 pontal nyert meccsek itt viszont a bulls-lakers en több mint 40 pontal pi...tak el pedig elég jólett a bill beállítás is -
twi452 #1168 options - my nba settings - gameplay
és ott
Difficulty: Rookie
Game Style: Casual
így a legegyszerűbb :)
a játékmenetben is van különbség a ps2 verzióban vagy csak grafika szinten ? -
ricsa008 #1167 ok a beállítás ugyahogy sikerült már csak azt szeretném tudni hogy melyik a legkönnyebb fokozat mer ég és föld a ps2 és ez a ....
már keretem de csak a hosszabító van meg :D -
twi452 #1166 szerintem jobban jársz ha felkutatod azt az átalakítót :D
én nem tudom elképzelni, hogy lehet ezt a játékot kényelmesen és hatékonyan használni billel
-
ricsa008 #1165 lenne egy nagy kérésem nem találom a ps2-)usb átalakítómat
tudna nekem valaki egy olyan képet csinálni a beállításokról amiben a köv képpen van beállítva a játék?
a fontosabbak
Sprint: bal shift
zsákolás: D
passz: s
hosszú: a
csel: bal ctrl
meg amit még ti fontosnak éreztek egy bal kezesnek :D 2k11 hez -
ricsa008 #1164 értem köszönöm -
twi452 #1163 ha nem is állítja be teljesen akkor is kb max 2 perc alatt be tudod magadnak állítani ha rá tudod venni a pc-d, hogy felismerje a ps2-es pad-et persze :)
az xbox controllert felismeri és alapból beállítja az biztos de hát az más tészta ugye :) -
ricsa008 #1162 egy kérdés a 2k11 el kapcsoltba (nem találtam hozzá topicot)
én PS2 játszom vele de jó lenne PC-n belefogni ha rádugom a ps2 kontrollert a gépre akkor beál ugyanaz a konfig pc-n is? -
twi452 #1161 Én olyat olvastam, hogy azért csúszott ennyit mert voltak problémáik azt hiszem a dobozos verzióval arra nem akart felmenni a patch vagy szétkapta a játékot :D
Ha fel van rendesen telepítve a játék akkor csak el kell indítani a patch-et majd várni egy ideig aztán repair és feldobja rá. Érezhető lesz a változás mert eléggé megváltozik majd a játékmenet úgyhogy észre fogod venni ha felrakta :D
Nincs többé könnyű betörök és egyszerű ziccert dobok..szépen le fog ütközni mindenki a palánk alatt aztán csak mákkal fog bemenni + ha jó időben és helyzetben sikerült elindítanod a betörést akkor be is fújja a bíró rendesen :)
És végre működik a belemenés is ahogy kell azt is befújják illetve nem lesz több mágneskezű ember a pályán simán összevissza botladoznak majd hogy próbálják elkapni a rossz passzokat :D ki is sodródnak a lendülettől a pályáról stb :) -
#1160 úgy értem ha éppen nem bolti verziód van esetleg ;) -
#1159 feltenni? steam magától frissíti -
#1158 sikerült feltenni? volt rá egy két panasz a külföldi fórumokon -
#1157 NBA_2K11_Update_v1.01-FLTDOX -
twi452 #1156 Nos srácok csoda történt.. :) Néhány hónap csúszással sikerült ráhegeszteniük a pc-re is a patch-et :)
NBA 2K11 PC Patch - Europe posted 02/11/11
Elvenni nehéz a labdát és értelem szerűen azzal a gombbal kell amire a steal-t állítottad be. Érdemes a passzsávokra figyelni és abba belenyúlni úgy lehet labdát szerezni ahogy azt az ellenfél is teszi a te passzaidnál :)
Amúgy meg csak tapadni kell az emberedre és zavarni/blokkolni dobásnál majd váltani gyorsan a palánk alatti emberre és kizárni az ellenfelet, hogy ne szedje a lepattanót vissza :) Simán ellopni az ellenfél irányítójától a labdát nem sűrűn jön össze inkább befújják a bírók :) -
#1155 Értem,kösz.Az ellenfél mikor támadni hogy kell elvenni tőle a labdát??? -
twi452 #1154 Ezt csak akkor fogod megtudni, hogy ha kipróbálod mert le lehet annyira butítani a grafikát, hogy még a ps2-es verzió is szebb legyen nála :) -
Bly24 #1153 Ezen a gépen az NBA 2K11 menne szaggatás nélkül???
AMD Sempron 2800
2048 MB PC3200 DDR SDRAM
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
-
#1152 nah kipróbáltam tényleg működik, viszont elég nehéz elkapni azt a pillanatot, amikor egy csapattárs a kosár felé fut! -
#1151 köszi :) amúgy..
Négymilliónál jár... -
twi452 #1150 Hülyeséget mondtam bocsi :D
szóval lt + B
y-nal beugrálni lehet :)
amúgy training-ben meg lehet nézni, minden mozgás leírását
vagy pdf-ben le lehet tölteni a teljes manual-t aztán próbálkozni :)
minden platformra
http://2ksports.com/manual/nba2k11/
és persze igen a pc-s patch-re még időpontot sem tudtak adni box-ra meg már 1 hónapja kint van az új patch ami javít egy rakás dolgot :D
majd valószínűleg a 2k12-ben megkapjuk xD -
twi452 #1149 lt + y ha jól emlékszem :) és ha azt akarod, hogy sikerüljön akkor úgy időzítsd amikor egy másik játékosod a gyűrű felé tart :D
de itt már akkor is eldobja ha esélytelen a dolog, úgyhogy észre fogod venni :D
dob egy szép nagy íveset le a pályáról, a 2k10-ben talán meg sem próbálta ha teljesen esélytelen volt :D
ha meg úgy csinálod, hogy mögötted fut a csapattársad és te a palánk felé akkor nekivágod a palánknak és a lepattantót húzza be a társad :D -
#1148 sziasztok
nba 2k11-ben xboxon hogy lehet olyat csinálni, passzolok oda a kosár felé és a csapattársam bezsákolja?? -
#1147 Hááát... át állítottam billre, nekem ott jobban megy, de nem könnyű.. meg valamiért menteni se tudok, mert azt írja, hogy a lemezen nem tud menteni...:S Ám nem lenne rossz.
Miket kell amúgy beállítani? passz, dobás, blokk, zavarás, sprint megvan. -
#1146 oké, még 1 óra és lejön. Majd írom hogy hogy ment. -
#1145 Gamepaddal sokkal jobban lehet játszani, cselezni és kihozni jó kis figurákat szóval érdemes. Szerintem ami neked van annak jónak kell lenni! -
#1144 Köszi a segítséget. -
#1143 Üdv!
Szeretném megkérdezni, hogy lehet játszani klaviatúrával is, vagy mindenképp gamepad kell? van Gamepadom is, de nem tudom jó-e.
ilyen