nba 2K10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit nehezebb betörni a gyûrûhöz mert gyakrabban ütköznek le a levegõben, viszont a bíró már befújja a támadókat is
meg néha el lehet játszani, hogy megugrasztod a védõt és ráugrasz dobással és azt is szépen befújja most már, sõt my playerben azt hiszem talán még külön meg is dicsérnek érte 😊
és ott
Difficulty: Rookie
Game Style: Casual
így a legegyszerûbb 😊
a játékmenetben is van különbség a ps2 verzióban vagy csak grafika szinten ?
már keretem de csak a hosszabító van meg 😄
én nem tudom elképzelni, hogy lehet ezt a játékot kényelmesen és hatékonyan használni billel
tudna nekem valaki egy olyan képet csinálni a beállításokról amiben a köv képpen van beállítva a játék?
a fontosabbak
Sprint: bal shift
zsákolás: D
passz: s
hosszú: a
csel: bal ctrl
meg amit még ti fontosnak éreztek egy bal kezesnek 😄 2k11 hez
az xbox controllert felismeri és alapból beállítja az biztos de hát az más tészta ugye 😊
én PS2 játszom vele de jó lenne PC-n belefogni ha rádugom a ps2 kontrollert a gépre akkor beál ugyanaz a konfig pc-n is?
Ha fel van rendesen telepítve a játék akkor csak el kell indítani a patch-et majd várni egy ideig aztán repair és feldobja rá. Érezhetõ lesz a változás mert eléggé megváltozik majd a játékmenet úgyhogy észre fogod venni ha felrakta 😄
Nincs többé könnyû betörök és egyszerû ziccert dobok..szépen le fog ütközni mindenki a palánk alatt aztán csak mákkal fog bemenni + ha jó idõben és helyzetben sikerült elindítanod a betörést akkor be is fújja a bíró rendesen 😊
És végre mûködik a belemenés is ahogy kell azt is befújják illetve nem lesz több mágneskezû ember a pályán simán összevissza botladoznak majd hogy próbálják elkapni a rossz passzokat 😄 ki is sodródnak a lendülettõl a pályáról stb 😊
NBA 2K11 PC Patch - Europe posted 02/11/11
Elvenni nehéz a labdát és értelem szerûen azzal a gombbal kell amire a steal-t állítottad be. Érdemes a passzsávokra figyelni és abba belenyúlni úgy lehet labdát szerezni ahogy azt az ellenfél is teszi a te passzaidnál 😊
Amúgy meg csak tapadni kell az emberedre és zavarni/blokkolni dobásnál majd váltani gyorsan a palánk alatti emberre és kizárni az ellenfelet, hogy ne szedje a lepattanót vissza 😊 Simán ellopni az ellenfél irányítójától a labdát nem sûrûn jön össze inkább befújják a bírók 😊
AMD Sempron 2800
2048 MB PC3200 DDR SDRAM
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
szóval lt + B
y-nal beugrálni lehet 😊
amúgy training-ben meg lehet nézni, minden mozgás leírását
vagy pdf-ben le lehet tölteni a teljes manual-t aztán próbálkozni 😊
minden platformra
http://2ksports.com/manual/nba2k11/
és persze igen a pc-s patch-re még idõpontot sem tudtak adni box-ra meg már 1 hónapja kint van az új patch ami javít egy rakás dolgot 😄
majd valószínûleg a 2k12-ben megkapjuk xD
de itt már akkor is eldobja ha esélytelen a dolog, úgyhogy észre fogod venni 😄
dob egy szép nagy íveset le a pályáról, a 2k10-ben talán meg sem próbálta ha teljesen esélytelen volt 😄
ha meg úgy csinálod, hogy mögötted fut a csapattársad és te a palánk felé akkor nekivágod a palánknak és a lepattantót húzza be a társad 😄
nba 2k11-ben xboxon hogy lehet olyat csinálni, passzolok oda a kosár felé és a csapattársam bezsákolja??
Miket kell amúgy beállítani? passz, dobás, blokk, zavarás, sprint megvan.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Szeretném megkérdezni, hogy lehet játszani klaviatúrával is, vagy mindenképp gamepad kell? van Gamepadom is, de nem tudom jó-e.
ilyen
Az is a nem eredeti játék miatt van, hogy a Jordan challenge meccsei alatt nem létezik kipontozódás?
Most kezdtem el jatszani a 11-el. Regebbi reszekkel nyomtam aztan kis szunet. De teljesen le vagyok nyugozve. Fantasztikus a jatek csak az iranyitast kell meg megtanulnom, mert szerintem ez nem egyszeru!
Apropo tudja valaki hogyan lehet play call-t hivni tamdasnal es ovedekezesnel. Az istennek sem tudok rajonni...
Koszi!!
MEg ha van olyan oldal amelyiken MAGYARUL le van írva milyen trükk melyik trükk azt megköszönném😄
Tudnátok segíteni? Az a kérdésem, hogy NBA 2k10-ben (még csak ez van meg WII-re) a játékosaim (Bostonnal vagyok) visszafejlõdnek, legalábbis sok, pl Rondo, akinek a fejlõdési potenciálj 96-os, de szezon elején 88 volt, most 83. Pedig nála a korra nem lehet fogni. A másik kérdésem pedig, hogy edzést érdemes tartani? Nekem nem fejlõdtek a játékosaim.Talán azért van a visszafejlõdés mert mindenki elégedetlen a kevés játéklehetõség miatt, de nem tudok egyszerre mindenkit játszatni. A kedzõm egyébként: Rondo-Carter-Pierce-C.Anthony-Shaq, szóval nem gyenge, de pl a 78-as Robinson padozik, nehezen viseli és sok 70-es játékosom (akiket elcseréltem) visszafejlõdik, rossz a hangulat a csapaton belül. 12 játékosom van, az a minimum amennyinek egy csapatban lennie kell.
Köszönöm!
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Kérdéssel fordulnék hozzátok: Elkezdtem a játékot x-boxon és az elsõ évad végén, amikor kb. C volt az eredményem leigazolt 10 meccsre a Milwaukee az NBA-ba.(nagyot játszottam ezalatt) A második szezont mégis a D-ligában nyomtam ugyan egy másik csapatnál, ahol áltagban A, vagy A+-szal. Így az évadot B+ -szal zártam, mégsem kellettem a kutyának sem. Amikor a menüben kajtatok a Rooster-nél még mindig a Bucks ugrik be? Most elkezdtem a 3. szezonomat újra a D-ben, de már nagyon unom, valamit lehet tenni, hogy leigazoljanak az NBA-ba? Az eredményeim alapján a ligában ott vagyok az elitben, de a csapatból is nagyon kilógok felfelé.
Válaszokat elõre is köszi.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Megvettem a játékot és nagyon szuper. Viszont van valami zavaró legalábbis a youtube-s videókhoz képest. Mondjuk nem jelentõs probléma, de azért zavaró. Ugye a festék mellett is szoktak szerepelni a csapatoknak logói. Pl. Orlandonál a hullócsillagot ábrázoló labda, vagy San Antonio-nál a patkó stb... A youtube-s tag leírta hogy boxon játszik, ám nálam ezek a logók hiányzonak. Nála szerepelnek. Lehet ez a Pal verzió sajátja? Én szeretem ha teljes a körítés. Tudtok erre valami okosságot?
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
FLT-s tört játékom van , és van egy nagy problémám my player módba : a skill pointsokat nem lehet kioszatni defensre, mentalra... semmire , csak offeensre , nem tudom átváltani sehogysem , így meg eléggé elveszti a játékmód az értékét :S . Aki esetleg találkzoott a problémával és megoldotta leírhatná, soakt segítene vele . Köszi 😊
és kidob az asztalra betöltés után.....VALAKI TUD TANÁCSOT ADNI?????
Egy roster update-ot tudna valaki adni? A Lakersben nincsenek benne akiket a nyáron draftoltak és kipróbálnám õket. 😊
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!