1222
NBA 2K10
-
Solo83 #342 Milyen slider-t? Amúgy mit panaszkodtok hogy nem lehet túl jutni a D ligán és nem vesznek fel az NBA-be! Engem nem nemrég felvettek és épp csak miután elkezdtem az my player-t az elején volt D minősítésem. Most a legrosszabb c. Az átlagom most B+ és B+ volt a minősítésem az utobbi meccs végén is. Amúgy tiszta röhej engem az Oakland City Thunder-hez igazoltak és levertük a Lakers-t! Igaz hogy nem elsőre de akkor is levertük! -
Taibi #341 Üdv!
Feltelepítettem én is a játékot... 11 fps.
Ennyire gyenge lenne már a gépem? Vagy valami nem stimmel?
P4 2.8ghz, 1.5gb ram, Radeon X800 256mb -
#340 Ezt a sliert kipróbálta valaki? -
#339 "felcheateltem a ratingemet 60ra már.végig A+ és nem hívnak nba be.nevetséges..."
lehet pont a csalás a baj? :P én nem csaltam és azért egy idő után behívtak, pedig 40 vhány az overall. -
#338 érdekes.én feladtam my player módot.felcheateltem a ratingemet 60ra már.végig A+ és nem hívnak nba be.nevetséges...
A rostert meg én linkeltem és tényleg nagyon jó.legalább 1-1 használja is :) -
#337 vegyél már vissza az arcodból gyökér. ez egy fórum és elmondhatjuk a véleményünket, nem? ha az a véleményem, hogy csak húsz meccs után vettek fel, akkor ez van és beírom ide. ha nem tetszik, csukd be a szemed és ugord át a hsz-t, te nagyon láma -
A file #336 Az utolsóhoz csak annyit,h most vagyok 45, a Cavs leigazolt és hozom az A+ okat az NBA ben is( 10perc/hall of fame-en).
De pl védekezésben a legjobb eddig B- volt,pedig kizárok,csapdázok szal vágom mit kell,de itt már látszik a kis overall.
nemtom már melyik hsz ben volt,de szedjétek le a Juza superstar roster 2k10 et ( vmi ilyesmi),sokat segít a slidereken,és a sztárok tényleg jobban dominálnak. -
#335 MY PLAYER MOD:
faszkivan hogy itt sírtok még mindig h 20meccset toltam és nemvesznek fel az nba-be
Szerintem nem is fognak amíg olyan 40-50-55ratinges a játékos. -
#334 van már pcre is már roster,slider update. -
#333 a fejlesztőknek meg a kiadónak mi a fontos?
A PÉNZ.
...
Az értékesítés a lényeg számukra
Az élvezetes játékmenetre mennek nem arra hogy 100% reális játékot hozzanak ki belőle mert akkor sokkal több mindent szemügyre kéne venniük de igazából ez felesleges is az ő szempontjukból.Ígyis megteszi az embereknek a játék mert ez csak egy játék.
A sliderek állítgatása egy qrva jó dolog mert a faszom irreális dolgokat kilehet vele küszöbölni.nemhiszem hogy olyan sokat kell azon tanulmányozni hogy cpu sliders,user slider,3pt,close shots stbstb.qrva 1szerű az egész.
"az AI messze túl magas százalékkal értékesíti a dobásait és pont."
Igen ezt TE tudod kiajvítani a sliderek állítgatásával...
"a saját csapatom erőcsatárai és centerei is messze túl pontosak"
Szintúgy...
"Én igényes vagyok a saját munkámra, és mástól is ezt várom el. Hogy téged idézzelek, "faszkivan", hogy csak azért, mert megteheti valaki, ezért olyan terméket dob piacra, amelyik hibás, selejtes. Szerinted mennyi ideig élne meg egy olyan repülőgépgyár, amelyik 70-80 hibával rendelkező gépet gyártan és el is kezdené azt árulni, anélkül, hogy megfelelően tesztelnék előtte? A különbség csak az, hogy egy repülőgépgyár ezt nem teheti meg, a játékok piacán meg sajnos igen, mert monopolhelyzetben vannak a hivatalos licencek miatt - ha NBA kell, akkor vagy ez, vagy semmi. Na nekem ezzel van tele a tököm."
Én imádom az nba játékokat.amint kijön 1 már virít a POLCON, és tudom hogy 1játék sem lesz sose tökéletes mert 1játék sem lehet tökéletes.bugokkal vagy anélkül de azt kell szeretni ami van.
Ha nem tetszik a játék nemkell játszani vele,ennyi.
nekem konkrét problémám nincs a game-el.majd jobblesz késöbb addig meg ígyis bőven megfelel a célnak,főleg hogy elég sok dolgot lehet átirogatni már aki ért hozzá.Amúgymeg mi a faszom köze van azt nbanek a repülőgépehez?
A repülőgépeket értelmetlen bármihez is hasonlítani.annak tökéletesnek kell lenni.nem úgy mint a számítógépek ahol elég régóta léteznek bugok és nincs is belőlük kevés...hozzá kell szokni.
Amúgymeg nemis értem mit várnak 1esek konzolról átírt játékoktól.sose lesznek az igaziak.ezekkel tisztában kell lenni már akkor amikor csak a játék címére ránézel.nemaz hogy elindítod azt ocsárolod h szarbugos az egész...
Amúgymeg nba 2k9hez rengeteg mod készült meg ilyen-olyan javítás(nlsc forum).ha komolyan akarsz 1 szezont nyomni úgy hogy kb valós %ok jönnek ki akkor azzal kell játszni nem az 2k10el amihez még csak készülnek a jókis patchek... -
#332 Patchet meg kell várni, lesz vagy 100 javítás benne! -
Solo83 #331 Hali!
Na má' megint nem érem el a 2k serót és hiába indítanám a My player merrt írja hogy még nem jelentkeztél be. Sz óval ennyit arról hogy a My player nem online játék! -
#330 Ezt lehet kiprobalom bar xbox360ra van
realistic sliders -
#329 Mondjon valaki egy helyet ahova fel lehet tolteni es feltoltom a settingsemet. -
donpedro #328 Lehet, hogy brutális géped van, és emiatt az FPS-spike ellenére is folyamatos marad. Tehát amíg mondjuk nálam 40 FPS-ről esik vissza hirtelen 15-re egy pár tizedmásodpercre, és így szaggat, addig nálad pl 75-ről 45-re. Persze az is lehet, hogy nem jön elő mindenkinél a bug. -
#327 Mondjuk ugy hogy vedekezos volt a meccs :) J Richardson teljestimenyehez no comment meg par meccsen tesztelem ha marad ilyen megy a levesbe. Pedig 09be hihetetlen jo volt 90es erteke lett a 3szezonom vegere most itt 68:O
Boston meccs eleg szoros volt
-
c9fazatt #326 Hali
Nagyon király lett a játék! Alig találok benne kifogásolnivalót. Kíváncsi vagyok lesz-e Association módban zsákoló-és 3pontos dobó verseny, bár hogy őszinte legyek nem reménykedek nagyon.
Egyetlen prob.: Honnan tudnék szerezi 12 perces negyedekre game slidert, amivel valósághű statok jönnek ki? Ha ebben tudna valaki segíteni, vagy venné a fáradtságot beírni fórumba nagyon megköszönném. -
#325 Mellesleg 2heten belul igertek a patch-et. -
#324 ja, ez nálam is van, de nem olyan sűrűn, csak pár alkalom, négyszer esetleg, vagy annyi se. és kibírható. csak akkor nem annyira, ha veszettül kell az "A" minősítés pl és pont A- -n van. -
#323 én nem találkoztam ilyen fps buggal. akkor eddig szerencsém van. -
#322 Sima meccsen nalam nincs ilyen. Nalam a birok szoktak beakatdni valamibe de ezt meg lehet oldani save/load-al meccs kozbe szerencsere. -
donpedro #321 Nálam furcsa módon a korábbi mentéseimben nem volt jellemző, de most nagyon szenvedek tőle. Valószínűleg a Houston pályája azok közé tartozik, amivel gondok vannak. Ráadásul azt olvastam, hogy Portland a legrosszabb, és amilyen mázlim van, az első 3 NBA meccsem közül 2 Portlandben volt. Főleg védekezésben iszonyúan zavaró, de pl. tempót dobni is szinte lehetetlen, én meg ugyebár pont arra gyúrtam egészen mostanáig.
A másik ugyanilyen idegesítő bug az állandó cserélgetés a meccs végefelé. Bejövök a pályára védekezni, megkapjuk a labdát, időkérés és már megyek is le. Megint jövök védekezni, megint visszakapjuk, megint időkérés, és természetesen megint lehoz az edző. Ezt kb. 6-8 alkalommal eljátsza az utolsó 2 percben. Ettől falnak tudnék menni.
Na mindegy, még kb. 2-3 hetet kell kibírni valahogy a patchig. -
Solo83 #320 Na meg volt az 1. A+ is -
#319 jaja ez a beakadas nalam is van.. -
donpedro #318 Ahogy olvasgattam a fórumot, kiderült, hogy ha valaki új my player karrier indítása előtt beállítja a slidereket, és csak azután hoz létre saját játékost, akkor a sliderbeállítások megmaradnak. Ennek köszönhetően én is belőttem magamnak egy reálisnak gondolt beállítást, és kezdtem előről.
Ezzel, illetve a tsearch segítségével már sikerült egész jóra megcsinálni magamnak, most reális eredmények születnek, 40-55% közötti FG% van a meccseken, és általában véve jó a játékmenet is.
Ráadásul sikerült megúsznom a klón-bugot is, mert az új karakteremet alapból megtartotta a Houston a Summer League után - minden meccsen A+ voltam, 10-4-10-es átlag statokkal. (Az más kérdés, hogy én szívem szerint másik csapathoz mentem volna, de akkor ugye jön a klón, szóval maradnom kellett.) 9 perces negyedekkel, Superstar fokozaton kellően nehéznek és realisztikusnak érzem a játékot.
Félreértések elkerülése végett egyébként szeretném megjegyezni, hogy a fejlesztőcsapat tagjai közt egész biztosan vannak zseniálisan kreatív figurák, temérdek kiváló ötlet van a játékban, óriási benne a potenciál, csak rengeteg a bug. Nagyon szuperül átjön a meccsek hangulata, és a játékmenet is nagyon jó, ha magamnak átmodolgatom és átállítgatom. Plusz még az én gyengus masinámon is nagyon szép, 40 fps mellett.
Más kérdés, hogy van egy FPS bug is, ami miatt bizonyos pályákon időnként belassul, mintha ragasztóba léptek volna a fiúk, aztán hirtelen újra folyamatossá válik minden. Ez az abszolút csúcskategória kivételével minden gépen, minden videokártyán így van, állítólag ezt is javítják a patchben. Kell is, mert borzasztóan idegesítő. -
#317 ezzel a képpel meg mit csináljunk? :S -
donpedro #316 Azért, mert ezt csúnyán elszúrta a 2k10 - pocsék a netkód. A megjelenés után az online szervereik összeomlottak és 3 napig ki voltak kapcsolva. Miután visszakapcsolták őket, kiderült, hogy a játékban van valamilyen bug, ezért még ha sikerült is találni valakit, akivel el tudtad indítani a meccset, pár perc után ismét ledobott a szerver.
A My Player mellett ez a másik olyan játékmód, ami nagyon nem működik. A patchben ígérik a javítást. -
#315 grat.
engem meg20meccs után Memphis szerzett meg ingyen gondolom, passz... és ott ügyeskedek5perces negyedekkel.
engem my player mód jobban lefoglal, mint a sima. -
Solo83 #314 Hihetetlen de ma este sikerült a my player-rel játszani! És már sikerült is A-val befejeznem! íme a staisztikám: 15 perc, 32 pont, 5 lepattanó, 1 prakker és az FG 15-20. -
BrandonRoy7 #313 -
#312 Az az erdekes hogy franchise-ba eddig nottek sikeres meccsek edzesek utan az ertekek mostmeg csak csokken :S -
Solo83 #311 És mér van az hogy mostanában akármelyik online cuccra kattintok nem tudok kapcsolódni a 2K szerverre? -
Solo83 #310 De akkor nálam mér nem indul? Mér nem lát senkit! Tényleg szertném tolni de nem lát senkit! -
Totti87 #309 Akit idegesít, h a myplayerben 12 percesek a simulált negyedek és nem akar szintén 12 perces negyedeket játszani használja a korábban itt leírt (146-os hsz) progit, a TSearch-t. Itt van hozzá pár kód:
játszott negyed: 5443ABC
sim negyed: 5443AC0
nehézség: 54439C4
Pár adat az első szezon után:
PPG: Danny Granger 15.7
RPG: Chris Bosh 7.2
APG: Rajon Rondo 5.1
SPG: Chris Paul 1.6
BPG: Dwight Howard 1.6
Nem tökéletes, de sokkal élvezhetőbb nekem, mint 12 perces játszott negyedekkel. Ott előfordult, h meccsenként 50 pontot dobtam és a csapatom meg 150-et, szóval annak tényleg nem volt értelme. Most azon agyalok, h lehet megpróbálom belőni, h a negyedek 6 percesek legyenek és akkor pont feleannyi a játékidő, mint a valóságban.
Egyébként a Nets-hez próbáltam bekerülni, de a 3. meccsen kiszórtak a táborból így maradt a D-Liga ahol 32 meccs után az Oklahoma adott 10 napot. Maradtam szezon végéig, de annyira gyenge volt a keret, h átigazoltam a Nets-hez.
-
#308 Csináltam BENNERt, ha gondoljátok...
-
#307 ott a pont.
én csak kipróbáltam a my playert, tetszett is, de különösebben nem érdekel. a sima módban pedig messze verhetetlen a játék -
Richardix #306 nem toljuk az online ligát (én legalábbis) a my Playernek emg semmi köze a multihoz. -
Solo83 #305 Tényleg amúgy a sima játékhoz tudna már adni vki egy slider/beállítás listát? -
Solo83 #304 Richardix akkor hogy toljátok az online ligát benne van a nevében online és a my player-t? Én is ezeket szeretném mert szeretnék multizni és nmegcsinálni az ide kapcsolódni trófeákat. A 2K9-ben 1 kivételével mind meg volt. És ez az egy a 15 trivia kérdés volt. -
#303 Szerencsere engem hidegen hagy a myplayer mod. A sima jatekot nem tudtak elrontani mivel a jatekmenetben ugy vissza tudtak adni az igazi NBA hangulatat menetet ahogy eddig meg senki (NBA 2004 kozel jart hozza) grafikarol mar nem is beszelve. A 09 abbol a szempotbol tenyleg jo volt hogy szinte tokeletesen jott ki de patchel utolag sokminden megoldhato. En a sima jatekmenetben nem latok nagy hibakat a csuszkakkal mindenki annyira finoman tudja hangolni a sajat kedvere amennyire akarja barcsak minden sportjatek atvenne ezt.