nba 2K10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálatok fut Win 7-ét alatt a game? Nekem sajnos nem!! Elindítom és nem csinál semmit! Próbáltam a kompatibilis módot választani (XP SP 2 és 3), de így se indul el! Valaki help!!!!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Nálam 13. meccs után hívtak meg mondjuk igaz én 12 perces negyedekre állítottam így azért van idõ felnyomni A+ra a meccset 😄 meg centerként nem túl bonyolult.. kizárni, elzárni, lepattanózni, ha ziccert dobok az is jó ha zsákolok plussz jó szóval így nem olyan nehéz 😊
Engem asszem a 15. meccs után hívott a Miami, és szerintem a hívás elsõsorban attól függ, hogy milyen teammate grade-et várnak el tõled, és ezt sikerül-e elérned a meccseken.

Nálam legalábbis ez úgy nézett ki, hogy pl az elején még csak C+ volt a feladat, ha ezt elértem, akkor már jobbat vártak el, így eljutottam addig, hogy már A+ kellett. Ez viszont elsõre nem jött össze, így a következõ meccsen megint csak B+ volt a cél.

Aztán újra jól ment, és amikor újra A+ kellett, akkor végre sikerült megcsinálnom, majd a következõ meccsen ezt megismételni, ezután pedig rögtön kaptam is a 10 napos meghívót. A statisztikáim nagyjából ugyanolyanok voltak ekkor is, mint az elején, kb. 18 pont, 4 pattanó és 10 gólpassz meccsenként, szóval biztos nem ez döntött.

Azóta amúgy én is újrakezdtem, mert rájöttem, hogy túl nagydarabra csináltam magam, és így állandóan SG/SF poszton játszattak. Az új emberem csak 6'1", és így már kezdettõl fogva csak PG-ként küldenek pályára - jobban is megy mostanában.

Matt, szerintem ezzel nem sokat segítettél neki, azon a gépen minden tükörsimán kell, hogy fusson... 😊

Hozzáteszem, hogy van egy grafikai hiba, ami miatt hatalmas különbség van a player detail közepes, illetve legmagasabb beállítása között FPS-ben. (Ugyanazon a gépen ha csak ezt változtatod, akkor 40-50 FPS differencia is lehet.)

Szóval ha ezt közepesre leveszi valaki, és minden mást kimaxol, akkor egy átlagos gépen is röccenés nélkül fut a játék.

ProGabe
"most kaptam egy 10 napos meghívást a portland-be"

mennyi meccs után? meg milyen teljesítményt nyújtottál?

igaz, én nem C, hanem Shooting Guard vagyok, meg eléggé elrontottam az elejét (emiatt lehet újrakezdem), de elég nyögvenyelõsnek érzem az egészet. igaz, még csak 17 meccset játszottam le, de nincs kedvem a d ligában tespedni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Matt07
minden max,élsimítás is maxon, 1680x1050-ben tükörsimán fut.

konfigom:ASUS P5Q,Intel Core2Quad Q9450,Geil 4GB DDR2 1066Mhz RAM,Sapphire HD 4870X2.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

báttyó02
kb mint a pes2010nek

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hi!

Please, valaki le tudná nekem írni hogy milyen gépigénye van a 2K10-nek, vagy valaki akinek max grafikán akadás nélkül megy, az írja már le hogy milyen gépe van!
Ja és ha nem túl nagy kérés akkor valaki küldhetne priviben egy linket letöltéshez!

lehetne majd indítani Tournamentet SG sek között szerintem
Én is nyomom a my player-rel 😊 nagyon király 😊 egy centert csináltam és most kaptam egy 10 napos meghívást a portland-be 😊
alley oop-ot azzal kell amivel beállsz pozícióba (azaz támasztod az ellenfelet) + passzolás de csak akkor mûködik ha épp a gyûrû felé rohan az arc akinek akarod passzolni
nekem egyszer sikerült csak 20 pass értékkel a centerem rádobta a palánk élére a labdát és elszállt a fenébe...xD
hát nekem úgy sikerült az alley oop-ot hogy Q+S mondjuk én átállítottam a billentyûzet beállítást de aszem amivel blokkolsz meg passzols egyszerre megnyomod mikor valaki a festéken belül van
TaRka0107
Én egy meccset se tudok megnyerni! 3 pontosok nem mennek be, mindig kijátszanak😄 Rajtam meg úgy vannak a játékosok hogy!😄 Taktikát lehet alkalmazni? És alley oop-ot hogy kell pontosan?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

lejátszottam a Mai NBA Today bõl a Sixers - Suns meccset. Barbosa kicsit odatette magát 😄 ( 8 perces negyedek,Pro,alap slider)
Nálam is megakad néha. Olyan, mintha lefagyna, de aztán 2-3 másodperc múlva megy tovább. Annyira nem zavaró, mert meccsenként max 1-2 alkalommal fordul elõ, elõtte-utána megint teljesen folyamatos.

Sziasztok.
Nektek nem akadozik a játék?
A benchmarkban 55-60fps-el megy de néha beakad.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Hogy kell megnézni a tabellát ha szezont játszok?
Elõre is köszi a választ!

Tormiee17
Hogy kell skill pontokat meghackelnii? mer nézegettem külföldi oldalakon de nemigen jön össze,ha van aki esetleg tudja,elmagyarázhatná 😊

Nekem nagyon tetszik a játék, bár még csak a my player módot néztem meg. (Ami azt illeti, valószínûleg még jóideig elleszek vele...)

Még az én öregecske 7600 GST-men is nagyon szép, 1280*1024-ben medimu-high vegyes beállításokkal 25 FPS-t produkál meccs közben, ami azért elég megdöbbentõ.

Gyártottam egy 6'3" magas PG-t, vele próbálkozom (minden beállítást defaulton hagyva - kivéve a negyedek hosszát, azt 9-re állítottam), és bár az elején eléggé szenvedtem, de most már kezdek belejönni. Igaz, egyelõre még mindig csak a D-ligában, ahová lezavartak a Timberwolvestól. Kicsit fura, hogy még ott is csak csereember vagyok, hisz kb. 15 pont, 4 pattanó és 6 gólpassz jön össze meccsenként átlagban. Mondjuk elég sok percet játszok így is.

Az egyetlen, amivel gondom van, az a védekezés. Mivel rendre SG-ként küldenek pályára, és nem is vagyok valami gyors (inkább a dobásra gyúrtam eddig), ezért a jobbak sokszor elmennek mellettem. De pl az nagyon tetszik, hogy nagyon különbözõ szintû játékosok ellen kell bizonyítani hétrõl-hétre, volt akit teljesen levettem a pályáról, míg egy Robinson nevû fickó belõlem csinált teljesen hülyét. Ha nem engem szívat, szívesen néztem volna a játékát tovább is. 😊

Megyek is vissza játszani, hátha végre felfedeznek a nagyok. 😊

Nekem az lenne a kérdésem, hogy csináltam online profilt, mûködik az NBA Today faszán, viszont engem ez a living roster dolog érdekelne igazán.
Szóval, hogy hogy is mûködik ez? Amikor belogolok és van valami friss játékos csere, akkor azt automatikusan megcsinálja a játék roster-ben és elmenti?

Firerock
hehe
felnyomtam mindent 80ra és 162-38-ra nyertem😄
alley-oop még mindig nem sikerült

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Matt07
yep

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Firerock
sprin=turbo?

báttyó02
ha adhatok egy tippet akkor az optionsban a game sliders-ben húzgáld feljebb az user dolgokat

TaRka0107
Próbáld meg akkor dobni, amikor nincs rajtad egy ember se! Amúgy akkor engeddel a dobást amikor a legmagasabban van a játékos! Zsákolás: Ugyanazzal amelyikkel dobsz, de sprintelj neki a palánknak!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

hogy lehet ezt a ki..tt billentyûzetet beállítani meg moccani se tdok
Firerock
valaki mondja már el nekem a következõ dolgokat,most ordítoztam szét az agyamat és vertem a billentyûzetet emiatt a szar játék miatt
alley-oop
zsákolás

ez a 2 dolgo még véletlenük se jön össze,ja és hgy hogy kell 3pontost dobni,mert ezek a szarháziak nemtudnak,bezzeg az ellenfél 10bõl 10x bedobja és széjjel aláznak leggyengébb szinten is

Köszönöm szépen![#vigyor2

A tsearch nevû program kell hozzá, én az 1.6-os verziót töltöttem le belõle (keress rá google-lel), és mûködik is.

1. miután letöltötted és kitömörítetted a tsearchöt, indítsd el a játékot, töltsd be a my player mentésedet, majd alt+tabolj ki belõle.
2. indítsd el a tsearchöt is, és klikkelj a bal felsõ sarokban lévõ "Open Process" ikonra.
3. A megjelenõ új ablakban válaszd ki az nba2k10.exe fájlt, és klikk az open gombra.
4. Ezután az "add new cheat" ikonra kell klikkelni (ez egy pici üres lapot ábrázoló ikon a "cheats list" és az "EasyWrite" alatt)
5. újra feljön egy ablak, a description mezõ nem érdekes, ide írhatsz akármit, viszont az address mezõbe ez kerüljön: 5443ABC
6. A többi mezõvel nem kell foglalkozni, nyomj egy ok-t.
7. Az add new cheat ikon alatt meg fog jelenni egy új sor, itt a value értéke 5-re lez állítva, ezt írd át annyira, amilyen hosszú negyedeket szeretnél.
8. Ezután klikkelj a save ikonra, és egy cht fájlba elmentheted a beállítást.
9. Mehetsz is vissza játszani. 😊

Ha a nehézségi fokot akarod állítani, akkor az 5. pontban az address részbe ez kerüljön: 54439C4
Itt a value lehet 0-rookie, 1-Pro, 2-All star, 3-Superstar, 4-HOF

Ennyi. Nem olyan bonyolult, mint ahogy hangzik, 1 perc alatt meg lehet csinálni.

Hali, énis beléptem ebbe a Hungarian DT crewbe , ha valakinek van kedve játszani az szóljon
valaki küldjön linket, mert a netshow verziót töltöttem le és az nem müxik, most a reloaded kellene, légyszi

BFP4F: Yossarian23

engem érdekelne, jó lenne ha leírnád.

And 1
am itt sok mindenre kéne megoldás 😄 rengeteg a bug, az ellenfél minden hármast bedob az eredmények sem realisztikusak ... én utánanéztem 1 slider beállításnak ... nem sokat dobott rajta ..

And 1
amúgy kérdés... a my player módban a d-leagubõl ... mikor kerülünk feljebb... ugye nem kell 1 egész seasont letólni ?😄

And 1
háát ... engem végülis érdekelne 😄

báttyó02
amugy már van megoldás arra h my playerben lehessen állítani a negyedek hosszát,meg a nehézségi szintet is..ha vkit érdekel akkor leírom h hogyan

báttyó02
hát nézddmeg ottvan a beállításba h "call for alley op"

And 1
alley oop ? asszem LF1 vagy LF2 plusz a passz gomb

senki? 😞
valaki nem tudja hogy lehet olyat hogy a kosárlabdát a palánk felé dobom és a csapattárs meg automatikusan oda megy és be kiséri? vagy ilyen nincs ebbe a részbe?
Bartn73
sziasztok valaki nemtudja hogyha kezdek egy szezont csináltam egy játékost betettem egy csapatba akk hogytudok vele lenni?xd(mármint õt hogy irányithatom) mert egyszerüen nemjövök rá

Csak úgy tudtam megoldani, hogy uninstaláltam a gamet! Szerintem ez a valaha volt legjobb kosaras játék, ami kijött PC-re!! Nagyon durva!!!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

And 1
ez a játék nagyon dúrva... már csak annyi h még neten nem sikerûlt játszanom ahoz kéne majd 1 kis segítség ha valaki próbálta már ... meg 1 jó slider beállítást is még keresek aztán minden jó lesz 😄

Nekem se akarnak pályára lépni a játékosok! Mit kell kitörölni vagy csinálni és, hol hogy jó legyen?

And 1
csáó hogy van ez a csinálsz 1 játékost mód ? mert csináltam 1-t de azzal h lehet meccsre menni ? nem vágom... meg ha belépek oda h mutassa kik vannak fent .. kiír valami 1000 valahány embert de 1-t sem látok ... csak ennyi a gond 😄

báttyó02
énis :d

beléptem 😊

báttyó02
uh pedig vele menni kéne

Firerock
kobi brájent😄

báttyó02
kivel gyakorolsz? (játékos)