nba 2K10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Nálam legalábbis ez úgy nézett ki, hogy pl az elején még csak C+ volt a feladat, ha ezt elértem, akkor már jobbat vártak el, így eljutottam addig, hogy már A+ kellett. Ez viszont elsõre nem jött össze, így a következõ meccsen megint csak B+ volt a cél.
Aztán újra jól ment, és amikor újra A+ kellett, akkor végre sikerült megcsinálnom, majd a következõ meccsen ezt megismételni, ezután pedig rögtön kaptam is a 10 napos meghívót. A statisztikáim nagyjából ugyanolyanok voltak ekkor is, mint az elején, kb. 18 pont, 4 pattanó és 10 gólpassz meccsenként, szóval biztos nem ez döntött.
Azóta amúgy én is újrakezdtem, mert rájöttem, hogy túl nagydarabra csináltam magam, és így állandóan SG/SF poszton játszattak. Az új emberem csak 6'1", és így már kezdettõl fogva csak PG-ként küldenek pályára - jobban is megy mostanában.
Matt, szerintem ezzel nem sokat segítettél neki, azon a gépen minden tükörsimán kell, hogy fusson... 😊
Hozzáteszem, hogy van egy grafikai hiba, ami miatt hatalmas különbség van a player detail közepes, illetve legmagasabb beállítása között FPS-ben. (Ugyanazon a gépen ha csak ezt változtatod, akkor 40-50 FPS differencia is lehet.)
Szóval ha ezt közepesre leveszi valaki, és minden mást kimaxol, akkor egy átlagos gépen is röccenés nélkül fut a játék.
mennyi meccs után? meg milyen teljesítményt nyújtottál?
igaz, én nem C, hanem Shooting Guard vagyok, meg eléggé elrontottam az elejét (emiatt lehet újrakezdem), de elég nyögvenyelõsnek érzem az egészet. igaz, még csak 17 meccset játszottam le, de nincs kedvem a d ligában tespedni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
konfigom:ASUS P5Q,Intel Core2Quad Q9450,Geil 4GB DDR2 1066Mhz RAM,Sapphire HD 4870X2.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Please, valaki le tudná nekem írni hogy milyen gépigénye van a 2K10-nek, vagy valaki akinek max grafikán akadás nélkül megy, az írja már le hogy milyen gépe van!
Ja és ha nem túl nagy kérés akkor valaki küldhetne priviben egy linket letöltéshez!
alley oop-ot azzal kell amivel beállsz pozícióba (azaz támasztod az ellenfelet) + passzolás de csak akkor mûködik ha épp a gyûrû felé rohan az arc akinek akarod passzolni
nekem egyszer sikerült csak 20 pass értékkel a centerem rádobta a palánk élére a labdát és elszállt a fenébe...xD
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nektek nem akadozik a játék?
A benchmarkban 55-60fps-el megy de néha beakad.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Elõre is köszi a választ!
Még az én öregecske 7600 GST-men is nagyon szép, 1280*1024-ben medimu-high vegyes beállításokkal 25 FPS-t produkál meccs közben, ami azért elég megdöbbentõ.
Gyártottam egy 6'3" magas PG-t, vele próbálkozom (minden beállítást defaulton hagyva - kivéve a negyedek hosszát, azt 9-re állítottam), és bár az elején eléggé szenvedtem, de most már kezdek belejönni. Igaz, egyelõre még mindig csak a D-ligában, ahová lezavartak a Timberwolvestól. Kicsit fura, hogy még ott is csak csereember vagyok, hisz kb. 15 pont, 4 pattanó és 6 gólpassz jön össze meccsenként átlagban. Mondjuk elég sok percet játszok így is.
Az egyetlen, amivel gondom van, az a védekezés. Mivel rendre SG-ként küldenek pályára, és nem is vagyok valami gyors (inkább a dobásra gyúrtam eddig), ezért a jobbak sokszor elmennek mellettem. De pl az nagyon tetszik, hogy nagyon különbözõ szintû játékosok ellen kell bizonyítani hétrõl-hétre, volt akit teljesen levettem a pályáról, míg egy Robinson nevû fickó belõlem csinált teljesen hülyét. Ha nem engem szívat, szívesen néztem volna a játékát tovább is. 😊
Megyek is vissza játszani, hátha végre felfedeznek a nagyok. 😊
Szóval, hogy hogy is mûködik ez? Amikor belogolok és van valami friss játékos csere, akkor azt automatikusan megcsinálja a játék roster-ben és elmenti?
felnyomtam mindent 80ra és 162-38-ra nyertem😄
alley-oop még mindig nem sikerült
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
alley-oop
zsákolás
ez a 2 dolgo még véletlenük se jön össze,ja és hgy hogy kell 3pontost dobni,mert ezek a szarháziak nemtudnak,bezzeg az ellenfél 10bõl 10x bedobja és széjjel aláznak leggyengébb szinten is
1. miután letöltötted és kitömörítetted a tsearchöt, indítsd el a játékot, töltsd be a my player mentésedet, majd alt+tabolj ki belõle.
2. indítsd el a tsearchöt is, és klikkelj a bal felsõ sarokban lévõ "Open Process" ikonra.
3. A megjelenõ új ablakban válaszd ki az nba2k10.exe fájlt, és klikk az open gombra.
4. Ezután az "add new cheat" ikonra kell klikkelni (ez egy pici üres lapot ábrázoló ikon a "cheats list" és az "EasyWrite" alatt)
5. újra feljön egy ablak, a description mezõ nem érdekes, ide írhatsz akármit, viszont az address mezõbe ez kerüljön: 5443ABC
6. A többi mezõvel nem kell foglalkozni, nyomj egy ok-t.
7. Az add new cheat ikon alatt meg fog jelenni egy új sor, itt a value értéke 5-re lez állítva, ezt írd át annyira, amilyen hosszú negyedeket szeretnél.
8. Ezután klikkelj a save ikonra, és egy cht fájlba elmentheted a beállítást.
9. Mehetsz is vissza játszani. 😊
Ha a nehézségi fokot akarod állítani, akkor az 5. pontban az address részbe ez kerüljön: 54439C4
Itt a value lehet 0-rookie, 1-Pro, 2-All star, 3-Superstar, 4-HOF
Ennyi. Nem olyan bonyolult, mint ahogy hangzik, 1 perc alatt meg lehet csinálni.
BFP4F: Yossarian23
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
már sétideegsítettem magam