1222
NBA 2K10
-
#382 ne flémeljé má... -
genory #381 Az, hogy ne kapj kosarat!:)
-
yossarian14 #380 MI A LEGJOBB VÉDEKEZÉSI TAKTIKA? -
yossarian14 #379 lehet gyorsítani időkéréskor? -
Solo83 #378 Amúgy köszi! -
Ricsy23 #377 aha okés bocsi -
#376 ne flémeljé
#375: többször írták, h két hét kábé. -
Ricsy23 #375 és mikor jön ki az a patch ? :) -
Solo83 #374 Amúgy köszi! -
Solo83 #373 Amúgy köszi! -
Solo83 #372 Amúgy köszi! -
Solo83 #371 És ez legalább normálissá is teszi a játékot? -
Ricsy23 #370 ugye ugye mondtam :) nm -
#369 tessék.legörgetsz és ott lesz. -
Solo83 #368 Vki dobjon már egy kinket ahol normális slider beállítást lehet találni! Én szétnéztem de nem nagyon találtam semmi jót! Már fel is adtam!Rákerestem hogy NBA 2K10 slider és külföldi oldalakon néztem. Átnyálaztam vagy 7-8 oldalt és olyanokta találtam hogy a fejem fogtam! Volt aki olyat ajánlott hogy a gépet álítsam erősebbre! Szóval kérlek benneteket dobjatok egy linket azt kezdem előről!Istenem de marha vvyagyok hogy a controller settings-ben nem néztem szét rendesen! -
genory #367 A patch orvosolni fogja azt a hibát is, hogy normális kosár arányom legyen? Egyszerűen nem tudok 80 pont fölött dobni és ezt is nagyon-nagyon rossz statisztikával! Inkább zsákolgatok és próbálok ziccert dobni, mert a dobások nem sülnek, főleg a 3 pontosok! Meg persze a ketdő5 is 2 perc alatt úgy elfárad (70), hogy le kell cserélni mindenkit! A leidegesítőbb számomra a sok közül, hogy a védekezésben nem váltanak, hanem besegítenek és egy idő múlva mindenki a palánk alatt campel és az ellen meg szórja a trojkákat!
-
donpedro #366 A te eseted egy bug, a 2 hét műlva érkező patch fix listáján szerepel is, hogy javítani fogják. -
genory #365 A slidert amit letöltöttem hova kell másolni? Csak simán bemásolom a játék könyvtárba és kész? -
Ricsy23 #364 azt hogy egy embert irányítasz azt könnyű megcsinálni úgy kell hogy belemész Options -> My Controller -> Controller Settings -> és ott a legelsőt átálítod none-ra :) egyszerű angol tudással meg lehet oldani nem úgy mint az én esetemet -
Solo83 #363 Tényleg sráccok jól láttam hogy csak a Slam Dunk-kal lehet multizni? Ha nem akkor légyetek szivesek írjátok má meg! Szívesen multiznék néha mikor ráérek egy-két honfitárssal pick-up game-et, meg 21-eset, meg 3 pontos dobó versenyt is! -
Solo83 #362 Azta mekkora szívás! Gondoltam újratelepítem a játékot és megoldódik! Hát nem kitörölte a mentésem! És hiába csináltam biztonsági másolatot nem műkszik! Ez má nem olyan mint az NBA LIVE 07 itt má nem mükszik! ÁÁÁÁ fasza kezdhetek mindent előröl! Most keresek slidereket külföldi oldalakon aztán állítom át. Mekkora szívás! -
Solo83 #361 Nekem meg mióta a my player-t azóta a sima játékban is egy embert kell irányítanom és ez nem jó mer ott ahoz vagyok szokva hogy mindenkit irányítok. A My player-ben hogy csak a saját emberem kell irányítanom de a simában nem! NA ERRE TALÁLJON MÁ NEKEM VKI MEGOLDÁST!!!! Előre is köszi! -
Ricsy23 #360 igen elég érdekes de sajnos ez van [#confused -
Solo83 #359 Laci 08: Azt nem kell beálítani külön. Nekem se akart sokáig bejelentkezni! Aztán egyszer csak bejelntkezett. Majd neked is befogy csk még próbálkoznod kell! Amúgy mostanában nekem se jelentkezik be! R5icsi23: Nekem ez új, nálam ilyen nincs ebben nem tudok segíteni. Bocs! -
Ricsy23 #358 Heló!
nekem olyan kérdésem lenne hogy mikor elindítom a játékot csak simán játszani akarok egy meccset( Quick Game ) aztán mikor bent vagyok annyit látok hogy csak egy játékos van felöltözve mezben az egyik oldalon a másikon meg senki :( és nem indul el a játék mert folyamatosan csak a bírót labdával a kezébe és azt az egy játékost mutatja így felváltva vmi megoldás? :S pls ha vki tud segítsen mert nemtok játszani pedig nagyon szeretnék -
Laci08 #357 Hogy tudom beállítani hogy csatlakozzon a 2k szerverére? Ha valaki tudja ossza meg velem legyen szives -
#356 yeah és fontos volt az a steal, mert azzal biztosítottuk be győzelmünket :D.
-
A file #355 nem bill.el tolom,de clutch+pass -
Merkava99 #354 Köszönöm a segítséget, de azt hittem, nem kell hozzá külön program. Elég hülye egy megoldás... -
JoePapa24 #353 Sziasztok!
Légyszíves valaki írja le nekem, hogyan lehet BILLENTYŰZETEN alley-oop passzt adni!! Sajnos az előző szériában sem tudtam megcsinálni, és már kezd idegesíteni!
Köszi előre is a segítséget!! -
donpedro #352 #146 -
Merkava99 #351 Sziasztok!
A segítségeteket kérném abban, hogy hol lehet beállítani a negyedek hosszát 12 percre. Elméletileg a főmenü setupban beállítottam, de továbbra is csak 5 perces negyedeket hajlandó játszani a gép.
Előre is köszönöm!
-
Solo83 #350 Hali!
Nem tudom miért de mióta a my player-ben játszottam a sima játékban is csak egy játékos tudok csak irányítani és ez qrvára bosszantó mivel a sima játékban szeretem az összes játékost irányítani! Vki javaslat? -
#349 sry, képet elszúrtam, akkor mégeccer:
-
#348 és így zártam. én öt perces negyedekkel tolom, szal büszke vok erre a 29 pontra :D.
[IMG]http://noob.hu/2009/10/24/29.JPG[IMG]
és négy meccses nyeretlenség után nyertünk általam. sokat önzőztem, mondtam az edző bá, vagy mentor, vagy ki ez, de szarok rá. hülyeség ez a sok szabály, csak felidegesít, csesztem rá és betörtem és adj neki :D. -
#347 profi, eddigi legtöbb pont egy meccsen :D.
-
rezty5 #346 Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a billentyűzet az elsődleges controller. Ma player mode-ot nyomom és drilleknél elég necces így h mindig nyomnom kell egy escet és utána ha elnyomom a kart akkor vált csak joyra. De alapból hiába huzkodom nyomkodom, marad a billenytűn. CSak ha escet nyomok akkor nem. És pl stealnél mire escelek meg átvált nem marad időm:S
Valaki vmit?
Köszi -
#345 de, hogy több skill pontot szerezz, ahhoz viszont nem csak a gradet kell elérni. -
donpedro #344 Erre írtam egy jó hosszú választ, de inkább hagyom, mert annyira különbözik a véleményünk ebben a kérdésben, hogy felesleges lenne belebonyolódni. Röviden összefoglalom a lényegét, de nagyon már tényleg nem akarok belebonyolódni.
"bugokkal vagy anélkül de azt kell szeretni ami van."
Ez az a pont, amit én gyökeresen másképp látok. Minden bugot ki lehet javítani, csak idő és pénz kérdése, illetve az sem mindegy, hogy a bugok mennyire érintik a játékélményt. Igényesebb cégek ezeket még a játék kiadása előtt kijavítják. 25 éve játszok, millió példát tudnék mondani olyan játékokra, amelyek semmilyen a játékélményt befolyásoló bugot nem tartalmaztak. Elképesztően sok játékot végigtoltam anélkül, hogy akár csak egyszer is eszembe jutott volna patch-et keresgélni.
Sajnos mivel sokan úgy látják, mint te (mármint, hogy ezt kell szeretni és kész), ezért ma már egyre kevesebb ilyen van, és a helyzet továbbra is romlani fog emiatt. Pedig mindenkinek panaszkodnia kéne, mert mi vásárlók vagyunk azok, akiket itt átvernek, és megpróbálnak megetetni azzal a maszlaggal, hogy a hibás termék a norma. -
donpedro #343 Engem eleve le se küldtek a D-ligába a legutóbbi két mentésemben. Ha nem lenne az injury-rotation bug, akkor már fix kezdő lennék Houstonban 15 meccs után, 47-es OVR-ral. Mindezek alapján ki merem jelenteni, hogy csak a teammate grade számít, ha teljesíted azt az objective-et, amit a mérkőzés elején kiír (érj el A-t, vagy A+, stb, stb), akkor hívnak, kezdőbe raknak, stb. Én is úgy lettem kezdő, hogy az átlagaim egyáltalán nem voltak magasak. 23 pontnál például még nem dobtam többet.
(Ha valaki esetleg még nem tudná - az injury-rotation bug azt jelenti, hogy ha egy csapattársad megsérül, vagy felépül a sérüléséből, akkor a játék reseteli a rostert, és az OVR alapján állítja össze a kezdőcsapatot, függetlenül attól, hogy mi történt korábban. Pl én a 15. meccsen voltam először kezdő, de mivel Ariza megsérült a meccsen, ezért a 16-ikon már megint a padra kerültem. Aztán - mivel jól játszottam - megint kezdtem két meccsen, majd Ariza felépült, és így ismét a padon találtam magam. Ez minden sérülésnél megtörténik - a patch majd javítja)