1222

NBA 2K10
  • Neoncsoves
    2-3 hét
  • Legend Killer
    patch mikor jön?
  • Zoolteer
    Grat, nekem bezzeg....42 meccset játszottam le eddig az NBA-ben, 8 győzelem, 34 vereség, nagyszerű. És nagyképűen nem az én hibámból, 20-30 pont, 5-6 assist, 4-5 rebound meccsenként...a csapattársak meg nocomment :D Remélem második season-ben majd bekerülök valami értelmesebb csapatba, addig meg szenvedek a Bucks-al :D
  • donpedro
    Nah, végre vége az alapszakasznak. Alaposan megnyomtuk az utolsó 2 hónapot, így az utolsó fordulóban a Hornets elleni sikerrel meg is nyertük a divíziónkat. A sors fintora, hogy ennek köszönhetően a playoffban is velük találkozunk majd először.

Nekem is nagyon megszaladt az utolsó hónapra, rendre 25-30 pont és 10-15 gólpassz körül zártam. Már csak labdaszerzésben és pattanózásban kéne fejlődni. Mindenesetre az év újonca cím így is meglett.
  • Legend Killer
    részvét
  • donpedro
    Én azért nem rakok be képet, mert nálam eléggé le kell butítani a grafikát ahhoz, hogy folyamatos legyen a játék, és ez az állóképeken nagyon látszik. Főleg a közönség néz ki hülyén. Majd ha lesz végre új videokártyám, akkor rakok be képeket.
  • Legend Killer
    fákk. vegyél fel pls megint :D.
  • Neoncsoves
    én vettelek fel :)
  • Legend Killer
    és, ha felvesztek, írjátok oda, h esgéről vagytok, mert nemtom. most is felvett vki és lehet innen, de lehet csak úgy.
  • Legend Killer
    xfire-n keress meg és a többiek. louie20. van jó pár kép ott és videó is :D. Kobe Bryant dunk nevű tök jó :D. High Risert nyomtam és 100 lett. meccsekről nem nagyon van vidi, mer elfoglalt vok ott ugyebár :D. de ez az esgé csávóm nagyon durva!
    becserélte már d ligás edzőm mindenre. sg ugye a posztja, volt néha irányító, adott sok paszt, volt sf is, szórta a pontokat, passzolt és vissza sg-re és megint dobott :D. öt perces negyedekkel nyomom és jó a stat, xfire-n megnézhetitek. már akinek van.
  • Neoncsoves
    Kezdetnek egy Wizards vs Cavaliers meccs (NBA Today):

• Neoncsoves
    Mi lenne ha nem csak ilyen beszámolók lennének, hanem lennének képek, videók, gifek? :) Szerintem sokkal hangulatosabb lenne a topik! :D
  • Legend Killer
    sg-vel d ligában második meccsen A+, nyertünk és 18 pont, 3 lepattanó, 5 passz és 1 labdalopás!

• Legend Killer
    4dik summer meccs sg emberemmel és most is alig megy adobás, előző meccsen18-t szórtam kábé! :D öt perces negyeddel. és rájöttem miért ilyen geci a géjm. mer ez már az. a feladatoknál az van, hogy tartsam a field goalt 51% felett kábé és direkt cseszekszik velem, h ne legyen meg...

adtam egy-két paszt, erre becserél pg-nek LOL. pg-ként régen megvolt, h sg-re cseréltm ha sokat dobtam.
  • Legend Killer
    azt miért nem lehet beállítani új my player indításnál, hogy a csapatok öt perces negyedet nyomjanak, mint én? a tsearch se használ. valamint 62géjm kicsit geci sok. miért nem lehet ezt se28ra levenni? :S

patch javítja majd?
  • Legend Killer
    ja, lehet, h ez van. elkezdtem sg poszton, scoring részen. itt könnyebb asszem. eddig pg voltam.
  • donpedro
    A consistency értékétől nagyban függ, hogy sikerülnek-e a dobások vagy sem. Ha ez az érték alacsony, akkor könnyen belefuthat az ember egy rossz szériába, elrontasz egy-két dobást, és onnantól kezdve nem megy be semmi.

Hozzáteszem, hogy még akkor is megesik néha, hogy nem mennek be a kísérletek, ha ez az érték magas, de jóval ritkábban. Nekem pl 92, és mégis most egymás után volt két teljesen ellentétes meccsem: először 4/16 voltam mezőnyből az egyiken (14 good shot selection mellett, 5 layupot is kihagytam, pedig a layup értékem 92, az inside 88), majd a következő meccsen 19/22-vel zártam, 39 pontot termelve. A végén már folyamatosan próbáltak lekettőzni, csak hogy ne tudjak dobni. Ezt gólpasszokkal honoráltam. :) (Ebből a műfajból is lett 14 a végére, messze a legjobb eddigi meccsem volt, ráadásul pont a Celtics ellen. 133-88-ra nyertünk...)

A másik fontos dolog, hogy a layupokat is befolyásolja a Shoot in Traffic értéke, legalábbis ha nem egyedül vagy a palánk alatt, de ilyen elég ritkán van.

Amúgy elég bosszantó, hogy amikor nem vagyok a pályán, akkor rendre az ellenfélnek kedvez a szimuláció. Amikor a bugok miatt lenullázta a játékperceimet a játék a szezon közepén, és megint csak 6-8 perceket kaptam, akkor ismét produkált a csapat egy 0-6-os szériát, ahogy a szezon elején is. Illetve akkor 0-7 volt. Ennek megfelelően el is kezdtem feltornászni az overall értékemet a mental statok növelésével, hogy akkor is engem játszassanak, ha megsérül valaki. Ráadásul Brooks (a kezdő PG) el is szerződött Bostonba egy első körös draft pickért cserébe, ergo csak Lowryt kell kiszorítanom, akinek 69 az overall értéke. Az enyém most 67, de Lowry úgyis sérült, szóval mire visszatér, addigra én is elérem a 70-et, és maradok fix kezdő.

Remélem bejutunk a playoffba, jelenleg egy fél meccs hátrányban vagyunk a 8. helyezett Golden State mögött, és még 15 meccs van hátra.
  • Totti87
    Előfordul sajna. Nekem olyan érzésem van, mintha lenne vmi pillanatnyi forma a játékban. Lehet, h butaság, de van olyan meccsem amikor szinte minden bejön és közel 60%-os vagyok mezőnyből (közép távolról)és dobok 5 perces negyedek alatt is lazán 12-16 pontot 5-6 assist mellett, de a kövi meccsen csoda számban megy egy sikeres kísérlet és maradnak az assistok. Ha nem megy akkor csak ziccert vállalok a 3. és 4. negyedben és inkább segítem a társakat így nem osztanak le. :)
  • Legend Killer
    és most lett első pontom, de azóta se semmi. mármint egy kosár, két pontos.
  • Legend Killer
    1KURVA DOBÁSOM SE MENT BE! biztos vmi bug :S, 3dik negyed vége vazze és semmi eredmény részemről, de B mínuszban vok.
  • Legend Killer
    ezvan
  • Zoolteer
    #330 -nál van egy link a sliderekről, azt ajánlom mindenkinek. Még a sliderek Csináltam egy PG-ot, aztán pro-n csak szevedtem vele (B+ - A- ígyis meglett), de lehetetlen eredmények jöttek ki, főleg FG%-ban. Sliderek után új player, 6"6' magas SG, 7 perces negyedekkel, Hall of Fame-en potyognak az "A - A+"-ok, teljesen reális eredményekkel. A szimulált meccsek eredménye is hasonló az eredeti eredményekhez (70-80-90 pont csapatonként).
    Kicsit pepecselős munka külön állítgatni a slidereket, de megéri, nagyon sokat javít a gameplayen.
  • egy12es
    olvastam,de hazsnálhatatlan ez a Cheatengine
  • Legend Killer
    nem, olvassá és rájössz mé nem.
  • egy12es
    helo,legend tudsz nekem segiteni a skillpoint buherálásánál?
  • Legend Killer
    ahamm, hát nemtom, ugyanúgy százakat dobnak a többi csapatok :S.
  • twi452
    Én a negyedek hosszát nyomtam fel 12-re és a nehézséget állítottam all star-ra és elég egyszer megcsinálni amikor betöltöd a játékosodat és utána állandó marad
    elmenteni csak tsearch-ben lehet, hogy ha újra akarod állítani akkor ne kelljen megint bemásolgatni az értékeket

nekem csak az a bajom, hogy túl sok pontot dobunk.. állítottam a slidereket is és úgy csináltam új my player-t de nem sokat segített.. remélem a patch javítja majd mert mi ilyen 160 körüli átlagokat dobálunk a 2. legjobb pedig 110-120 körül..:D a szimuláció kicsit túlpörgeti a pontokat.. amikor pályán vagyok akkor szépen vissza lehet fogni :)
  • Legend Killer
    meccs közben kiírja, h last game a hornetsnek vesztett 106-131-re a nemtomki ellen. nem sokat segített a program :S. vagy lehetséges rosszul csináltam vmit, de mit? hova kell menteni, nba 2k10 mappába, v mind1?
  • Legend Killer
    "Itt a value lehet 0-rookie, 1-Pro, 2-All star, 3-Superstar, 4-HOF" = Hall of Fame az utolsó gondolom. de így alapban öt a value, az a negyedet jelenti, hogy annyi perces és akkor emellé, ha a szintet is piszkálni akarom, még csináljak1külön új részt és oda írjam pl, hogy 1, tehát pro?
    bár géjmben be van ez állítva, szal nem fontos, csak kérdem.
    amúgy okos programocska ez, kösz. csak nemtom honnan szeded ezeket az értékeket :D. és más géjmnél is vajon hasznos és működik? de ott meg biztos más értékek vannak.
  • Legend Killer
    na, megcsináltam. futnia kell a programnak a géjm alatt és minden egyes alkalommal el kell ezt készíteni, avagy mentést előhozom és oké? de gondolom mentést betöltöm és ennyi.
    és így most akkor öt perces negyedet nyomnak azok a csapatok is my playerben, akiknek a meccsei szimulálva vannak? az zsír lenne.
    lehet azon könnyíteni, hogy meccsenként több pontot kapjak, vagy ne legyen olyan nehéz? néha direkt szivat a géjm és lehetetleneket hoz be, mármint, ha megszakadok se érem el az adott feladatokat. dobhatok harminc pontot is és nem érdekli, sőt ilyenkor néha brutális bukás jön és F-t kapok értékelésnek, meg -300-4000 pontokat :(.
  • Legend Killer
    ja, ok. azt hittem az arra nem jó. köszi.
  • donpedro
    Ugyanazzal a programmal tudod állítani ezt is, tsearch kell hozzá. A #146-os hozzászólásban leírtam, hogy hogyan kell csinálni, csak annyi a különbség, hogy az addresshez ez kerüljön: 5443AC0

A value értéke alapból 12, itt állíthatod kevesebbre. Minden mást csinálj ugyanúgy, ahogy leírtam.

Hozzáteszem, hogy nem igazán fogod tudni tökéletesre belőni a túl magas FG%-ok miatt. Ha őket is 5 percre állítod, és te is 5 perces negyedeket játszol, akkor valószínűleg lepattanózásban esélyed sem lesz felvenni a versenyt, mert a gép nagyon ritkán dob mellé. Én többek között ezért is játszom PG-t, neki lényegében mindegy a pattanó.

Mellesleg túl vagyok a pályafutásom eddigi legjobb meccsén. Illetve inkább csak félidején, mert főleg az első két negyed sikerült fantasztikusan. A Timberwolves ellen játszottunk, és 2 perccel a szünet előtt 19 pont, 1 (támadó) pattanó, 7 gólpassz, 1 steal és 2 block, valamint 0 eladott labda volt a nevem mellett, amikor lecseréltek - 50-15-ös vezetésünknél...

Volt benne minden, gyorsindítás, tripla, zsákolás, de a legjobb az első negyed utolsó másodpercében dobott tempó volt, amikor megugrasztottam Flynnt, elléptem oldalra, és a dudaszó előtti pillanatban még épp el tudtam engedni - azzal lett közte 20.

Aztán a szünet után valamiért már alig kerültem pályára, így végül csak 23 pontig jutottam.
  • Legend Killer
    mondja meg vki pls, h my player módban belehet állítani vhol - és, ha igen, hol - azt, h a többi csapat meccsét ne12perces negyedben nyomja le, hanem ötben, mint enyémet? mi így60pontot szórunk, ők meg 90-110-t kábé és persze, hogy a rang lista élén vannak mindenben. olvastam, hogy említettetek vmi progit, de az asszem a slider részre vonatkozik.
  • donpedro
    Turbo+dobás - alacsonyabbaknak kell lendület is a zsákoláshoz, kb. 3 méterről célszerű próbálkozni, ha túl közel próbálod, akkor layup lesz belőle.
  • Dani1888
    Hello!
    Most vettem a jatekot de semmit nem tudok róla. Lécci valaki mondja meg hogy kell zsákolni. Kössz!
  • Pethy23
    Nehezebb
  • genory
    Ha a slider beállításnál a dobást minél lejjebb állítóm annál könnyebb lesz igaz?
  • Solo83
    Hali!

Én csak annyit tudok mondani hogy ha My player-ben játszol akkor csak arra az egy emberre figyelj! Próbáld megcsinálni a amit a drill-ben gyakorolhattál. Tehát a lopást meg a többit. Tehát azt akarom mondani hogy mindíg légy az embereden és ha passzolni akarnak neki, vagy ha ő akar passzolni, akkor próbáld elszedni a labdát. És mikor már látod hogy mennek ziccerre vagy rádobni akkor menj lepattanózni! Ha meg sima játékot játszol és mindenkit irányítasz akkor mindíg mindenkivel fogd az embered és mindíg azzal az emberrel akinek az emberénél van a laszti. Ha elpasszolja akkor csak megnyomod a passz gombot és oda vált. Aztán itt is ha látod hogy rádobnak menj lepattanózni vagy ha látod hogy meggy ziccerre akkor menj és próbáld blokkolni! Na én ennyit tudok segíteni de azt hiszem ez ki is merítette a kérdésedre a választ! Ennyit tudok tanácsolni, így szoktam játszani!
  • marxell
    Hű valami kurva jó játék :D De egyet még mindig nem tudok..
    Hogy lehet normálisan védekezni? Gamepaddal játszok. Addig oké, hogy a játékos ide oda passzolgatja, viszi a labdát, aztán egyszer eldobja pl. hármasba. Hogy tudnék védekezni? Meghúzom az analóg kart amivel védekezek, de jó ha a felében sikerül elérni, hogy ne menjen be.
    Mi a titka?
  • Legend Killer
    leszedtem ost-t, jó számokat nyomtak menüben, holnap meghallgatom a fullt.