nba 2K10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Nekem az lenne a kérdésem, hogy én xbox 360-on játszok vele és a my player módot tolom. Na most nekem is az lenne a gondom, hogy túl kevésnek találom az 5 percet, ez nem elég szinte semmire. Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudom átállítani xbox 360-on, hogy ne 5 perces legyen egy negyed?
Elõre is köszi!
nálam most beküldött egy olyat a játék,h a quick game/association meccseket nem lehet tolni...indulna a meccs,ehelyett csak a bírót meg a közönséget mutatják percekig.többi mód jó. vmi ötlet?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
1000 SP-t kaptam kb a meccsért 😊
igazából az Alley-oopokat én se terveztem be, csak elõre akartam passzolni, aztán az lett belõle. a bad positioningre is találtam megoldást, a 3 pontos vonalon ténykedem amíg labdát kapok, aztán betörök és zsákolok,, vagy elõrepasszolom és assist. de labda nélkül nem megyek a 3 pontos vonalon belülre.
Persze az értékelési rendszer sem tökéletes, pl leszedek egy támadó lepattanót, és 1 másodpercre rá kapom a minuszt bad positioningre, vagy olyan is többször volt már, hogy a bad passbõl lett assist.
Tudom, hogy nem könnyû lerázni a védõt, de azért nem lehetetlen. Meg kell próbálni fedezékként használni a csapattársakat, és így szabadulni az embertõl. Tehát úgy mozogj, hogy a védõd fennakadjon egy csapattársadon. Ha kintrõl akarsz pontokat szerezni, akkor hasznos, ha a Shoot off dribble képességedet felfejleszted (azt jelenti, hogy labdavezetésbõl indított dobás), mert álló helyzetben szinte soha nem hagynak üresen, bár elõfordul. Egy teljes meccsen legalább 15 jó dobóhelyzetet ki lehet alakítani, és én igyekszem csak ezeket elvállalni.
Ami a védekezést illeti, eleinte én is nagyon küszködtem ezzel, rendre ellépett mellettem az ember (25-30 pontokat is dobtak rólam), pedig ennek igazából semmi trükkje nincs. Egész egyszerûen meg kell próbálni mindig a gyûrû és a támadó közé helyezkedni - na és persze nem szabad róla elkóborolni, hacsak nem nagyon muszáj, illetve a steal gombot is célszerû hanyagolni, mert az elején úgyis túl alacsony a steal képességed ahhoz, hogy így labdákat szerezz. Ha nagyon eltávolodik tõled a támadó, akkor egy pillanatnyi turbo gomb, hogy utolérd, de egyébként az sem fontos. Folyamatosan az ember és a gyûrû közé kell helyezkedni, ez a lényeg.
Tudom, könnyû azt mondani, de mint mondtam, bele lehet jönni. Nekem már elég jól megy, egy játékos sem dobott rólam 2-3 ziccernél többet egy meccsen az NBA-ben, már régóta.
Ami inkább problémás lehet, az a blokkolási kísérlet tempóknál, azt nagyon nehéz jól idõzíteni, én is sokszor lemaradok, de ezek legalább kimaradnak néha.
Legutóbb egyébként a Timberwolves ellen az eddigi legjobb meccsemet játszottam, a padról bejõve 19 perc alatt megszereztem az elsõ dupla-duplámat (13pt, 3 lpt, 12 gp). Még a "közvetítésben" is kiemeltek meccs közben egy kis összefoglalóval. 😊 Ráadásul a végén pont az egyik legnagyobb tehetségnek tartott újonc PG-bõl, Jonny Flynnbõl csináltam hülyét - egy tökéletesen idõzített testcsellel úgy elküldtem, hogy vagy 3 méterrel arrébb állt meg, és már engedtem is el a triplát, ami épp a végsõ dudaszó pillanatában hullott be. Rohadt jó volt. 😊 Ráadásul Flynn az egész meccsen megrekedt 6 pontnál. Ez még jól jöhet a Rookie All-Staros szavazásnál.
Igazából a + pontok meg NEm szerzésében azis közrejátszik, hogy a csapattársaim bénák... nem kicsit. pl. társam ott van a palánk elõtt, odapasszolom, hogy ugye assist, és kipasszolja a fenébe. meg ha indításból elõrepasszolom 90%-ban 3 pontost dob, ami sose sikerül. a másik bajom , hogy a festéken ugye 3mp-nél tovább nem lehetek, viszont ha oldalra kimegyek gyakran bead egy bad position-t.
a védekezés meg a legnagyobb bajom. Hiába fogom a palit, mindig sikerül meglépnie, sõt, még úgyis labdát szerez h közbe ott állok elötte.
a poszt: shooting guard, athletic! all around egy határ szar, túlságosan is el vannak osztva a pontok, így inkább csak védekezésben lesz jó a játékos. mínusz pontokat nagyon ritkán kapok. azt meg kell tanulni, hogy ezeket miért adja, aztán kerülni azokat a szituációkat.
a labdát SOHA nem kérem, mindig jól helyezkedek, mindig jól dobok (20+ fölötti átlag, bad shooting szinte sosincs), védekezés is jól megy
a lényeg, hogy ne abban gondolkozzatok, hogy mit csinálnátok valójában! ez egy játék, annak a "szabályai" szerint kell helyezkedni, dobni
pl. szinte mindig megkapom a labdát, ha támadáskor elõször beállok az iránytó védõjének útjába (tehát elzárok, csak hátha ezt így valaki nem vágja), aztán egybõl lemegyek az alapvonalhoz, ki 3 pontosra, onnan betörök, vagy lepasszolom, meg is van az assziszt, vagy good shooting...
még az is fontos, hogy a transition gólokat (gyorsindítás) mindig mi fejezzük be. ezekbõl meccsenként van vagy 10. szépen lehet belõle termelni, és könnyû az ember dolga, hiszen általában csak egy védõ áll vele szemben, az is a PG 😊
szóval a lényeg a lényeg, hogy jól kell védekezni és egy kicsit erõszakosan kell támadni, meg meccsenként kell csinálni vagy' 20 elzárást. igaz, azokért alacsony + pontokat osztogat, hiszen könnyû megcsinálni.
nekem is ez a 2-ik my playerem, az elsõt nagyon elrontottam, tanulásra jó volt. szinte semmit nem csináltam a meccsen, úgy éreztem csak védekezek. aztán ráéreztem, támadásban mindig alkotok valamit és én vagyok a csapat legjobbja. sokszor a pontok felét én dobom 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én hiába adok jó passzokat, csinálok gyorsindításokat, meg minden, egyszerûen D+nál jobbat soha nem tudtam csinálni. legfõképp a lehetetlen védekezéstõl. Még azzal is spórolom a mínusz pontokat, hogy nem kérek passzokat (mert ha sztem szabad vagyok, a játék szerint nem), a festéket elkerülöm (merthogy passzolni akkor se passzolnak, ha kérem, 3 mp eltelik megint rajtam csattan az ostor) és mégis. Bad positioning-et kapok foylton (pedig sztem pont h jó helyen vagyok) és mindeig bezsákolja az az ember akit én fogok (még akkoris ha utánaugranak)
itt
Shipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S.
Nem a warez tamogatasa miatt kerdezem, de van elonye annak hogy eredetiben van meg a jatek? Ilyen olcson en is elgondolkozom rajta..netezni lehet torttel is ?
A ps3 verziot valaki probalta mar? Sajna demot nem lattem a store-on eddig
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Grizzly - nálam ilyen gondok nincsenek, rendre A-val, vagy A+-szal zárom a meccseket. Lehet, hogy túl gyakran akarsz betörni a festékbe, onnan ugyanis a gyenge kezdeti skillek miatt nagyon nehéz pontot szerezni. Én a pontjaim nagy részét középtávoli tempókból, gyorsindításokból, és triplákból szerzem, bár néha a betörés is összejön, ha szellõsen védekezik az ellenfél. PG-vel célszerû inkább kívül maradni, és csak akkor betörni, ha egyértelmûen le tudod rázni a védõt, és üres a festék.
Szerintem jó értékelést úgy a legkönnyebb elérni, ha figyeled a palánk felé mozgó capattársakat, egy jó ütemû passzal könnyû gólpasszokat lehet adni. A másik módszer, ami nekem sokszor beválik, hogy középrõl, a triplavonalról indulva elfutok az oldalon álló csapattárs mögött, így lerázva a védõmet, és a sarokból dobok tempót. Ilyenkor rendre megkapom a labdát kérés nélkül is, és elég sok dobás beakad.
Nekem játék közben egyetlen problémám van csak, nem nagyon tudok labdát szerezni. A pattogtató ellenféltõl még sosem tudtam elvenni, igaz, nem is próbálkozom olyan gyakran, mert ha nem sikerül, akkor könnyen elmegy mellettem.
Még annyit kérdeznék,h a my playerben a nehézségi szintet/idõt hol tudom beállítani?nem találom sehol.kösz ezt is
Born to win
Nemtom mitõl van,de eldöntöttem h veszek egy vezetékes x360 joyt.
Szal a kérdésem,h az fog mûködni win7 el?vagy csak xp hez van?
köszi
Born to win
Born to win
Born to win
Jatek kozben pedig neha ugrik egyet a jatek, nektek nem? Mintha akadna, de csak ritkan es viszonylag nagyobb ugras.
Ti miket szoktatok nyomogatni, hogy mozogjanak jobban a csapattarsak ?
En is egy all around PG-vel kezdtem, de most lehet hogy valasztok inkabb egy mast, mert a dobasok alig mennek be, ziccert meg sokszor blokkoljak. Szerintem csinalok egy nagy bohom centert, mert ugyis a Bostonban akarok jatszani, viszont onnan nem szivesen szoritanek ki senkit, max Perkinst😊
Valaki nem tudja h Jordan miert nincs a jatekban ?
Vki helpeljen pls!
Zsákoló versenynál vagyis dunknál hogyan kell befejezni hogy bemennyen a labda?
Ha a gépnek olyanja van, akkor ráadásul azokat is bevágja, amelyeknél zavar a védõ. Legutóbb a Golden State ellen játszottam, és az elsõ negyedben úgy volt 36-26 oda, hogy szó szerint 100%-kal ált a Warriors - 15/15 mezõnybõl. Ennek kb. a fele volt rossz védekezés, a többinél viszont ugrott a védõ is a dobóval.
Van még egy durva hiba, ha nem vagyok a pályán, akkor a sim néha megbolondul, pl a múltkor a Phoenix 92 pontnál tartott félidõben, de majdnem mindig túl sok a pont. Lehet látni, hogy kb. 4-5 másodpercenként számolja a dobási kísérleteket a gép.
Hogy a karakteremrõl is mondjak valamit, én a Clipperst választottam az all-round PG-mel a nyári liga után, és sikeresen túléltem az edzõtábort. Az elsõ két meccsen mindjárt a Lakers és a Suns jött - nem volt egyszerû, de nekem mindkétszer egész jól ment. A Lakers ellen nem sok idõt kaptam, és szinte minden dobásom lejött (5pt-tal zártam), de azért 7 gólpasszt így is kiosztottam. A Suns ellen aztán már jobban sikerültek a dobások, 15 perc alatt 11pt, 4 pattanó (3 támadó!) és 7 assziszt lett a vége.
A védekezésem is kezd összeállni, az edzõtáborban pl Baron Davist rendre 15 pont alatt tudtam tartani. Más kérdés, hogy a festékben béna védekezés miatt kiosztott egy rakás gólpasszt.
A lényeg, hogy ha sikerül tartanom ezt a színvonalat, akkor hamarosan kiszoríthatom a padról Telfairt, jelenleg ez a cél.
Vki helpeljen pls!
Zsákoló versenynál vagyis dunknál hogyan kell befejezni hogy bemennyen a labda?<#confused>#confused>
példa, mi támadunk, kosár elött áll egy csapattárs, nekipasszolom, erre õ ahelyett h bezsákolná, visszapasszolja nekem! meg modnjuk ellen lazán befut a kosárhoz és bezsákol, ezt próbálná meg a mi csapatunk. Védelem nálunk nuku jóformán, náluk meg erõdítmény. Csomószor helyzetbe kerülök, de nem passzolják nekem a labdát, mert õk jobban tudják.. mellé is dobják. -.-
De amit uuuutálok, hogy a játéknak semmi nem jó! pl odamegyek a kosárral szembe kérhetem a labdát nem kapom persze, mert csapat bamba, letelik 3 mp, hiba. ha viszont kimegyek oldalra akkor minuszpont "rossz pozicíóért" hát faszom, akkor micsináljak?!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
meg mindegyik csapattársam tök szar, a gép meg tök erõs, így persze, hogy lemosnak.
Amúgy marha nehéz játék,a Cavs-el vagyok de rendesen aláznak<#wow1>#wow1><#vigyor3>#vigyor3>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Bele kezdtem ebbe a játékba, My Playert tolom, és hát.. tetszik, de elég nehéz. a legjobb "osztályzatom" eddig D volt meccseken pozitív Sp-t még soha nem kaptam 😛
viszont van egy hiba sztem. mikor kispadon üök kiírja h D gombot nyomjam meg h elõreugorjon amíg beállok. Optionsba megnéztem, Num 5 van a D-hez rendelve. de hiába nyomom a Num 5-öt nem csinál semmit.. ált akkor sikerül, amikor random összevissza nyomom a billentyûket.. fura...
Szar Bayern, szar Bayern :)
újrakezdtem, megint shooting guard-kéne, de ezúttal nem "mindenest", hanem atlétikust csináltam
nagyon ráéreztem az egészre. A+ voltam minden meccsen, 20 közeli átlag. vége a summer circle-nek, és minden egyes csapathoz mehettem traininge!
na ekkor követtem el a hülyeséget: a Lakerst választottam
amint rányomtam, hogy next és elmentette, rájöttem, hogy ezt nem kellett volna. az egy dolog, hogy Kobe-val kéne megharcolnom a pályára kerülésért, na de az edzõmeccseken õt kell fognom, ill. õ fog engem 😄 esélytelen, totál esélytelen...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Lehet megrendelem USA-bol. 20dollar vicc, persze ez ugy szokott lenni europaban 20euro itthon meg 10ezer
Born to win