nba 2K10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ennek így nincs sok értelme, lehet, hogy nekem is meg kéne várnom a patchet, mert ez így hülyeség, csak felbosszantom magam.
Szóval a lényeg, hogy ez valami bug lehet, néha elfelejtkezik rólad a játék...
Bár a helyedben talán még 6-8 meccset letolnék, mert mint mondtam, engem a 15. meccs körül hívtak az elsõ karakteremnél, de olvastam már 19-et is.
Azt hol kell beállítani, hogy a playak ne fáradjanak ilyen hamar el? A Lakersel tolom és Kobe már 3 perc után 80-on van. Meg kéne valami fasza roster mert a közé és a kinti dobásaim nagyon nem sülnek. Eddig egyszer se dobtam 90 pont felett, pedig 7 perces negyedeket játszok.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
meccs közbe egyszer csak bezérja a játékot.. pedig tökjól álltam 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kell? 😄
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Én eddigi megfigyelések alapján oylasmira jutottam, hogy mekkora esélylel dobja be onnan a labdát... de nem vagyok tuti
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Közben lejátszottam az eddigi legjobb meccsemet a Detroit Pistons ellen. Baron Davis ekkor még mindig sérült volt, így én kezdtem, és az elejétõl kezdve nagyon jól ment. Támadólepattanókat szedtem, gólpasszokat osztogattam, és ezúttal a dobások is ültek. Ráadásul védekezésben teljesen levettem a pályáról Chauncey Billupst, 5 pontot dobott rólam az egész meccsen, abból is az egyik egy mázlis tripla volt, nagyon messzirõl.
Ennek ellenére szorosan alakult, mert a Pistons mindig visszakapaszkodott, amikor épp nem voltam a pályán, sõt a negyedik negyed elejére õk kerültek kb. 10 pontos elõnybe. Ám miután újra becserélt Dunleavy, megint sikerült összekapnom a csapatot, és hibátlan játékkal kiegyenlítettünk. 88-88-nál már a gyõzelemért támadhattunk, és sikerült is tisztára játszanom magam, de a tiszta tempót mellé dobtam. Az ellentámadásból 17 másodperccel a vége elõtt Martin zsákolt egyet, 90-88 oda. Gyorsan felvittem a labdát, lepasszoltam Thorntonnak, és sikerült megint leszakítanom magamról a védõt, így üresen találtam magam a sarokban. Integettem, hogy johet a passz, és szerencsére jött is - küözvetlenül a dudaszó elõtt zúdítottam be a triplát, amivel megnyertük a meccset.
22 pont, 10 gólpassz, 4 lepattanó (2 támadó), 1 blokk, 1 labdaszerzés, 0 eladott labda, és a Jordan Player of the Game is én lettem.
Fantasztikus volt, az ilyen pillanatok miatt hatalmas ez a játék. (Ha belegondolok, hogy már több, mint 10 éve ezt magyaráztam minden programozással foglalkozó ismerõsömnek, hogy egy szerepjátékszerû fejlõdéssel kiegészített karrierjáték a fõbb sportágakban külön-külön mekkora siker lenne, és meg kéne csinálni. Egyiküket sem érdekelte...)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ez volt a 2k9nél is a baj. mit tegyek? :S
és mi ez a kis getrade v milyen ital jel a játékosoknál? fáradtak, csere kell, v mi? :S my player módban, de mindegyikben látható.
és aki azt akarja, hogy my player módban bemondja a játékosa nevét, egyszerûen írja be, hogy Joe Johnson. Az elég gyakori név és bemondja minden géjmben. maddenben is bemondta 😄, onnan vettem, bevált módszer nálam. beceneve amúgy Magician. varázslatos? :S nemtom pontosan.
pls válaszoljatok majd.
Kb. ilyen volt az is, amikor a shooting drillt akartam megcsinálni, és összesen két dobásom volt jó, pedig kivétel nélkül mindegyik perfect release volt. Ez azért elég hülyeség, ha már egyszer jól cinálok valamit, akkor azt értékelhetné a játék.
Arról nem is beszélve, hogy a 0/8-tól eltekintve remekül ment a játék, már az elsõ negyed végére A+ voltam, és ez így is maradt végig. Viszont a csapatom nagyon gyenge, és Eric Gordon (SG) is az agyamra megy. Tõle csak örökölni lehet a labdát, amint lepasszolom neki, onnantól akár vissza is mehetnék védekezni, soha nem passzol.
Sajnos a Rookie of The Year-re se lesz esélyem, hiszen a meccsenkénti 8-10 gólpasszom nagy részét az idei draft 1/1-ese Blake Griffin vágja be, így simán õ lesz a legjobb újonc a statisztikák szerint.
és ha már D liga: csesszék meg! mind az 5 meccsen A+ voltam(!!) a Lakersnél, az utolsón pl. Vujacicot fogtam, 4 pontot dobott, én 27-et (!!!), vagyis a csapat összes pontjának a felét (!!!!), ez volt minden meccsen, 20-as átlag, erre elküldtek <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
jra lenyomom a spritnet... de ez így akkoris zavaró.
Born to win
Nekem ilyen probléma nem jelentkezett,ezért nem tudok mit mondani. Lehet mások is így vannak ezzel.
nekem egy x2-es athlon van 2.6GHz-en 8600gt-vel ugyanúgy és 27 szintén
1024-en a közönség és a játékos részletességen kívül minden maxon és nem akadozik
a sprint gombot megnyomva bead egy kamerakezelõs szart ami zavar a játékban, ki lehet ezt kapcsolni, hogy soha ne jöjjön elõ?
Lenne egy kérdésem! Az én konfigom így néz ki: Pentium 4 3,2GHz; 2GB RAM; Nvidia Gforce 8600GT; Win7. Ha elindítom a játékot practice módban, vagy 1-1 ellen, akkor tökéletes a grafika, viszont ha 5-5 ellen játszok, akkor szaggat és nagyon lassú... Ez normális? Az a fõ gondom, hogy hiába veszem le a felbontást, vagy a grafikai beállításokat, akkor is ugyanolyan rossz... Ennyire kell neki a 2magos proci???
Kérem írjon akinek hasonló gépe van, hogy neki is rossz-e!
Köszi!

Most egymás után 3 abszolút nagyágyú irányító jött ellenfélként - Deron Williams, Chris Paul és Jose Calderon. Calderont simán meg tudtam állítani, de õ is megállított engem. Chris Paul már nehezebb dió volt, néha elcikázott mellettem, de aki igazán durva volt, az Williams. Már nem emlékszem, hogy hány pontot dobott rólam, de közöm nem volt hozzá. Persze én is elég dekoncentráltan játszottam, ez volt az elsõ meccs miután betöltöttem a játékot, és kellett egy kis idõ, hogy megint felvegyem a ritmust.
Érdekes lesz amúgy a folytatás, a Clippers ugyebár egyébként is elég gyengécske csapat, de most még az egész szezonra lesérült Marcus Camby, és kb. egy hónapra kidõlt Baron Davis is. Lényegében csak a két legjobb játékosa a csapatnak...
persze így is meg tudja szerezni, ha neki passzolják, de sokkal könnyebb dolgunk van, mert arra kell figyelni, amikor megindul, ilyenkor vele kell menni, aztán ha megáll megint nyomni a gombot, ill. húzni a jobb analógot, ami ugyanez, csak hát... még jobb, mert "lopni" is lehet így, meg felemelni a kacsóinkat 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.