nba 2K10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyelõre*

Legend Killer
én nem nyomom online, mert nem is akarom egyenlõre 😛 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hali! Ez nem igazság mindenki tolja online csak én nem! Sráccok miért nem tudok online játszani! Már próbálkoztam nem egyszer a My Player-rel és nem lát egy játékost se! Próbálkoztam már online ligával is! Egyszer eljutottam odáig hogy meg volt mind a húsz játékos és már csak a shedul generation-re kellett várni! Na arra várhattam! Ez éjjel volt egyébként. 1 óra múlva is Waiting for shedul generation! Nem volt idegesítõ, á dehogy! Aztán ott hagytam gondoltam reggelre majd csak meg csinálja! Meg a fenét! Sõt még játékosra is várt! Megpróbltam egy másikat és annak is hasonló volt az eredménye, csak nem vártam 1 órát! Azóta semmi! Bármit próbálok mindíg azt írja hogy a szerver nem elérhetõ ellenõrizd a net kábeled és a beállításokat! Ez mind miért van? Valaki válaszoljon már és írja már le részletesen hogy hogy lehet online játszani meg hogy miért nem érem el mostanában a szervert!
Legend Killer
aha, hát kurvajó. egy géjmben nem szabad ilyen bugnak lennie. tökön kéne vágni a készítõket, vagy elbeszélgetni velük mindenképpen. és az a patch warezon is jó, crack nélkül, vagy lesz az is?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Utánanéztem, az NBA rekord FG%-ban egy meccsen 70.7%, és ez már 26 éves csúcs. Vajon mennyivel dobnák, ha feltolnám a slidereket? Ráadásul azóta körülnéztem a hivatalos fórumon, és mint kiderült, még ennél durvább százalékok is elõfordulnak. Nagyon remélem, hogy a patch javít ezen, mert ez teljesen tönkreteszi a my player módot - a többi egyéb bug mellett.

Na most kihúzta nálam a gyufát a játék... A Knicks ellen játszottunk, és az ellenfél 21/17 triplát dobott!!! Nem tudom mi az NBA rekord, de gyanítom, hogy alaposan megdõlt. Egyébként is összesen 74%-kal dobtak mezõnybõl, ami szintén rekordgyanús lehet. Eközben én minden tempómat kihagytam, és a csapattársaim is, a meccs legvégéig szinte csak a palánk alatt tudtunk betalálni, persze 40 pontos hátrányban már beakadt pár tripla is. 138-95 lett a vége oda. Jah, és persze mindez úgy, hogy A+-szal, és dupla-duplával zártam, ráadásul az Insider külön dícsérte a védekezésemet, ami eddig összesen kétszer fordult elõ 25 meccsbõl.

Ennek így nincs sok értelme, lehet, hogy nekem is meg kéne várnom a patchet, mert ez így hülyeség, csak felbosszantom magam.

Lehet, hogy jobban jársz, ha vagy elõrõl kezded, vagy megvárod a patchet (Kb. 2-3 hetet írt az egyik mod a hivatalos fórumon), mert azóta találtam olyan "élménybeszámolót", amelyben valaki leírta, hogy pont- és lepattanókirályként tolta végig a D-ligás szezont, és mégse hívta egy csapat sem. A szezon végén sem, a második évet is a D-ligában kezdte. Aztán indított egy új karaktert, és már a training campet is sikerült túlélnie.

Szóval a lényeg, hogy ez valami bug lehet, néha elfelejtkezik rólad a játék...

Bár a helyedben talán még 6-8 meccset letolnék, mert mint mondtam, engem a 15. meccs körül hívtak az elsõ karakteremnél, de olvastam már 19-et is.

Legend Killer
illetve16.

Legend Killer
13meccs után is d ligában szenvedek még.

Hi!

Azt hol kell beállítani, hogy a playak ne fáradjanak ilyen hamar el? A Lakersel tolom és Kobe már 3 perc után 80-on van. Meg kéne valami fasza roster mert a közé és a kinti dobásaim nagyon nem sülnek. Eddig egyszer se dobtam 90 pont felett, pedig 7 perces negyedeket játszok.

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Legend Killer
nekem is volt1ilyen, idegesítõ, de azóta semmi baj.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
meccs közbe egyszer csak bezérja a játékot.. pedig tökjól álltam 😞
Legend Killer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
zárt torrentrõl szedtem le, de isohunt, meg ilyeneken biztos fent van

5c0rp330n
jah, linkt

aki nem olvas vissza pár hsz-t az azt hiheti beindult itten a drogkereskedelem 😊
Legend Killer
jaja, jó kis cumók.
kell? 😄

5c0rp330n
sexy beach 3, rapelay? tudsz elni 😊

Sziasztok,ma tettem fel a gamet...elotte semmien Nba-val nem játszottam. Hol kezdjem ??? Kicsit fura bill kiosztás van,melyik gombokra van szukseg,mert nem hiszem,hogy az a sok kelllene. Valaki nem tudna adni egy bill konfigot ??? És egyébként hol kezdjem a gyakorlást ??? Nehez lesz belejonni,nem tudom hol kezdjem

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

aztaqrva... utolsó másodpercben dobtam kosarat FÉLPÁYLÁRÓL! na eeez az amiért érdemes játszani 😊
Legend Killer
ok, kösz.

bodesz
Cheatenginel lehet haxolni a skillpontokat.kicsit hozzáadni aztán felratingelni a playert.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Amúgy a játékosok neve mellett a csíkok mit jelentenek?
Én eddigi megfigyelések alapján oylasmira jutottam, hogy mekkora esélylel dobja be onnan a labdát... de nem vagyok tuti
bodesz
MYplayer modban vmiaz a gép nemfog berakni kis ovrl(rating)-el berakni kezdõbe,vagy legalábbis ahoz nagyon jónak kell lenni.Rotation alapján cserél be a gép.(Menu->Team Information->Rotation),és itt látod hány percet fogsz játszani kb.Illetve van úgy hogy a cpu pl beállítja a jól pattonozó játékosok ha kevés a pattano vagy védekezõket ha nagyon rossz a védelem stbstb...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Általában azért én is kihajítom a nézõk közé meccsenként egyszer-kétszer. A passzolás képességet még nem fejlesztettem.

0 eladott labda? az szép. én bezzeg 1 negyed alatt 4x dobtam mellé passznál (bár csapattársaim is ügyesek h egy passzt nem kapnak el -.-)
A Magician mágust jelent. A cserét az edzõ mondja meg, te nem tudsz beleszólni, de többnyire igyekszik akkor levinni, amikor elfáradsz. Én általában az utolsó 1-2 percre fáradok el, ezért most el is kezdtem Staminára gyúrni.

Közben lejátszottam az eddigi legjobb meccsemet a Detroit Pistons ellen. Baron Davis ekkor még mindig sérült volt, így én kezdtem, és az elejétõl kezdve nagyon jól ment. Támadólepattanókat szedtem, gólpasszokat osztogattam, és ezúttal a dobások is ültek. Ráadásul védekezésben teljesen levettem a pályáról Chauncey Billupst, 5 pontot dobott rólam az egész meccsen, abból is az egyik egy mázlis tripla volt, nagyon messzirõl.

Ennek ellenére szorosan alakult, mert a Pistons mindig visszakapaszkodott, amikor épp nem voltam a pályán, sõt a negyedik negyed elejére õk kerültek kb. 10 pontos elõnybe. Ám miután újra becserélt Dunleavy, megint sikerült összekapnom a csapatot, és hibátlan játékkal kiegyenlítettünk. 88-88-nál már a gyõzelemért támadhattunk, és sikerült is tisztára játszanom magam, de a tiszta tempót mellé dobtam. Az ellentámadásból 17 másodperccel a vége elõtt Martin zsákolt egyet, 90-88 oda. Gyorsan felvittem a labdát, lepasszoltam Thorntonnak, és sikerült megint leszakítanom magamról a védõt, így üresen találtam magam a sarokban. Integettem, hogy johet a passz, és szerencsére jött is - küözvetlenül a dudaszó elõtt zúdítottam be a triplát, amivel megnyertük a meccset.

22 pont, 10 gólpassz, 4 lepattanó (2 támadó), 1 blokk, 1 labdaszerzés, 0 eladott labda, és a Jordan Player of the Game is én lettem.

Fantasztikus volt, az ilyen pillanatok miatt hatalmas ez a játék. (Ha belegondolok, hogy már több, mint 10 éve ezt magyaráztam minden programozással foglalkozó ismerõsömnek, hogy egy szerepjátékszerû fejlõdéssel kiegészített karrierjáték a fõbb sportágakban külön-külön mekkora siker lenne, és meg kéne csinálni. Egyiküket sem érdekelte...)

fura, mer engem 12 perces negyedekkel ált 1-2x lecserél, akkoris ha még nem fáradt a játékosom, és jól is játszik. Vagy ez így megy h mindenkit egyszerre cserélnek?
Legend Killer
my playerben engem nem cserél le, ha jól megy a szekér. magamtól is kispadra tudok menni? amúgy kösz. és xfire problémára tudsz vmit?

báttyó02
igen a gatorade-s az azt jelenti h csere kell azoknak mert fáradtak

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Legend Killer
xfire nem találja ezeket, pedig benne van.

ez volt a 2k9nél is a baj. mit tegyek? :S

és mi ez a kis getrade v milyen ital jel a játékosoknál? fáradtak, csere kell, v mi? :S my player módban, de mindegyikben látható.

és aki azt akarja, hogy my player módban bemondja a játékosa nevét, egyszerûen írja be, hogy Joe Johnson. Az elég gyakori név és bemondja minden géjmben. maddenben is bemondta 😄, onnan vettem, bevált módszer nálam. beceneve amúgy Magician. varázslatos? :S nemtom pontosan.

pls válaszoljatok majd.

Engem most épp az bosszantott fel, hogy hiába kerültem be végre elõször a kezdõbe (Baron Davis sérülése miatt), ha egyszer nem bírok bedobni semmmit középtávolról. A legutóbbi meccsemen 0/8-cal zártam a tiszta középtávoli tempókat - 79 a medium shot képességem... Ehhez képest viszont a triplákat egész jól dobom, 34-bõl 17 hullott be eddig a szezonban, pedig az csak 75-ös skill nálam.

Kb. ilyen volt az is, amikor a shooting drillt akartam megcsinálni, és összesen két dobásom volt jó, pedig kivétel nélkül mindegyik perfect release volt. Ez azért elég hülyeség, ha már egyszer jól cinálok valamit, akkor azt értékelhetné a játék.

Arról nem is beszélve, hogy a 0/8-tól eltekintve remekül ment a játék, már az elsõ negyed végére A+ voltam, és ez így is maradt végig. Viszont a csapatom nagyon gyenge, és Eric Gordon (SG) is az agyamra megy. Tõle csak örökölni lehet a labdát, amint lepasszolom neki, onnantól akár vissza is mehetnék védekezni, soha nem passzol.

Sajnos a Rookie of The Year-re se lesz esélyem, hiszen a meccsenkénti 8-10 gólpasszom nagy részét az idei draft 1/1-ese Blake Griffin vágja be, így simán õ lesz a legjobb újonc a statisztikák szerint.

Nálam sem volt ilyen gond soha.

ProGabe
ja ez nagyon szar. ami igazán furcsa, hogy az edzõtáboros meccseken nem csinálta. most a D-league-ben megint

és ha már D liga: csesszék meg! mind az 5 meccsen A+ voltam(!!) a Lakersnél, az utolsón pl. Vujacicot fogtam, 4 pontot dobott, én 27-et (!!!), vagyis a csapat összes pontjának a felét (!!!!), ez volt minden meccsen, 20-as átlag, erre elküldtek <#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#zavart2><#zavart2><#zavart2>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Amikor megnyomom a sprintet akkor jobb felül emgjelenik egy nyilas szar, és a num 2-4-6-8 forgatja a kamerát. na utóbbi az ami zavar nagyon. És ez akkor vált vissza ha
jra lenyomom a spritnet... de ez így akkoris zavaró.
Darkon
Irta valaki a playerss detail-t leveszitek mediumra minden tobbi mehet max-on, nalam 46-os FPS-t produkal igy 1600as felbontasba. Amd x2 5400 2gb ram, ATI3870-el.

Born to win

Na,na vegyél vissza.
Nekem ilyen probléma nem jelentkezett,ezért nem tudok mit mondani. Lehet mások is így vannak ezzel.

vki válaszoljon már csesszemeg!
a képemen látszik, hogy én sem max grafikán játszom..lol
nekem egy x2-es athlon van 2.6GHz-en 8600gt-vel ugyanúgy és 27 szintén
1024-en a közönség és a játékos részletességen kívül minden maxon és nem akadozik
lenne egy elég idegesítõ bajom.
a sprint gombot megnyomva bead egy kamerakezelõs szart ami zavar a játékban, ki lehet ezt kapcsolni, hogy soha ne jöjjön elõ?
grizzly21
nekem 2 magos van de csak 1.8as, es nagyjabol szepen viszi. AA-t vedd le, es probald szepen customizeolni, mennie kell azert annak akadasmentesen ha leveszed a dolgokat

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem! Az én konfigom így néz ki: Pentium 4 3,2GHz; 2GB RAM; Nvidia Gforce 8600GT; Win7. Ha elindítom a játékot practice módban, vagy 1-1 ellen, akkor tökéletes a grafika, viszont ha 5-5 ellen játszok, akkor szaggat és nagyon lassú... Ez normális? Az a fõ gondom, hogy hiába veszem le a felbontást, vagy a grafikai beállításokat, akkor is ugyanolyan rossz... Ennyire kell neki a 2magos proci???
Kérem írjon akinek hasonló gépe van, hogy neki is rossz-e!

Köszi!
vicces bug az utolsó meccsemen..xD még bent táncoltak egy ideig a pályán 😄

néha énis úgy érzem, kifogtam a legszemetebb emberkét, néha meg alig szerez rólam pontot. Most volt egy nagyon ygenge meccsem, C-, sokat dobtak be rólam, meg sok passzomat megfogták, illetve alig szereztem pontot/assistot.
Tormiee17
Énis játszottam Williams ellen,22 pontot dobott rólaam én meg 14 et róla.

Védekezéskor nyilván nagyon sok függ attól is, hogy kivel állsz szemben. Az egyes játékosok stílusa is nagyon különbözik, néhányan állandóan cselezgetnek, próbálnak megindulni, mások inkább kintrõl dobálnak.

Most egymás után 3 abszolút nagyágyú irányító jött ellenfélként - Deron Williams, Chris Paul és Jose Calderon. Calderont simán meg tudtam állítani, de õ is megállított engem. Chris Paul már nehezebb dió volt, néha elcikázott mellettem, de aki igazán durva volt, az Williams. Már nem emlékszem, hogy hány pontot dobott rólam, de közöm nem volt hozzá. Persze én is elég dekoncentráltan játszottam, ez volt az elsõ meccs miután betöltöttem a játékot, és kellett egy kis idõ, hogy megint felvegyem a ritmust.

Érdekes lesz amúgy a folytatás, a Clippers ugyebár egyébként is elég gyengécske csapat, de most még az egész szezonra lesérült Marcus Camby, és kb. egy hónapra kidõlt Baron Davis is. Lényegében csak a két legjobb játékosa a csapatnak...

Legend Killer
akkor hajtok, én második d ligásomnál vok.

ProGabe
én nem tudom, hogy melyik bill. a shift, mert én gamepaddal játszom, de sokan írják, hogy nem megy a védekezés: azzal a bizonyos védekezõ-gombbal sem? ha megnyomjuk (vagy inkább nyomva tartjuk) emberünk rámászik a másikra, kizárja, betakarja, ráfekszik, mindent megtesz, hogy ne tudja megszerezni a labdát

persze így is meg tudja szerezni, ha neki passzolják, de sokkal könnyebb dolgunk van, mert arra kell figyelni, amikor megindul, ilyenkor vele kell menni, aztán ha megáll megint nyomni a gombot, ill. húzni a jobb analógot, ami ugyanez, csak hát... még jobb, mert "lopni" is lehet így, meg felemelni a kacsóinkat 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

lenne egy villámkérdésem: a Shift az mégis mire jó? eddig azt hittem h védekezéshez kell, de rájöttem h nem.
Tormiee17
8 D ligás meccs után 10 napos meghívott kaptam a Charlotte Bobcats-tõl 😊 az elsõ meccsen egy C+ volt az elvárásuk én egy B+ al teljesítettem felül,második meccsen B- szerettek volna tõlem de én ismét B+ hoztaam 😊 Még 3 meccsem van a Charlottenal aztán kiderül hogyan tovább

Az nincs. De csak van valami mód rá, hogy ezen változtassak. Meg ahogy néztem a ez draft combine csak LIVE-ról elérhetõ, ugyan megvan már box vagy fél éve, de még soha nem voltam vele live-on(sztem már silver is elévült) 😊