1222
NBA 2K10
-
BigDaddyJoe #462 az optionsbe már próbáltam de ott az oroszon kívül nem lehet mást választani -
BigDaddyJoe #461 Szevasztok! Milyen fájlt kell átírnom ahhoz hogy a játékban a nyelv Angol legyen mert én szereztem egy olyan verziót ami full orosz. Vagy esetleg honnan tudom leszedni hozzá az angol nyelvi fájlt??? Előre is köszi -
Brazus #460 Köszi a választ,az időt hol lehet állittani h ne 4 perceket nyomjak??? -
#459 most indul a második idényem (PG 193cm, 72 kiló, 70es szint, ugrás 96, sprint 85, defend on ball 80, layup 80, 2pontos 88, 3pontos 94-es szinten:) -
#458 Én irányítóval vagyok, - vele viszonylag egyszerűen működik, sok-sok jó passz, elzárások, csapdázások, 2-2-őzések stb...
( én 12 perces negyedekkel nyomom, félidőre mindig A+ vagyok....) -
Brazus #457 Azt szeretném kérdezni ,hogy MyPlayer módban hogyan kell jól teljesiteni??? Hiába dobok 41-es létemre minden meccsen 4-5 kosarat mindig csak E és F-re végzek??? -
Dani1888 #456 Helló! megint problémám van. Nem tudok meccset jáccani Cavssel lenyomtam már assosation modban elég sokat. De sem sima szezonban sem quikgameban nem tok meccset jáccani. Lécci valaki segítsen.
Egyébként aki eddig segített attól nagyon nagyon szépen köszönöm!! -
#455 sztem nem lehet, mert mi se tudunk. én legalábbis nem. csak annyit, h analog karral - van gamepadon a pc-s géjmhez :D - oda nyomom az emberem és akkor rátapad, mint légy a légypapírra :D. meg elzárja :D és ennyi asszem :S. pedig jó lenne ja, ha lehetne védekezős géjm is... zóna védekezés pl. -
#454 Hali! x360-on tolom, konzolos fóruma nincs a témának- so....
my player módban irányító vagyok (PG), a támadásoknál tudok "játékrendszert" váltani( alapvonalon átfutás, center körtébe, kettő-kettőzés stb) - DE védekezésben nem tudom állítani (ember-ember- félpályás, egészpályás, 2-3 zóna - 3-2 zóna stb)
esetleg ti tudjátok? király lenne néha letámadni, támadásonként zónázni, embertfogni.... -
fulopzizou #453 Akkor ha A és A+os meccseket játszol legalább 2-3-at egymás után. -
fulopzizou #452 Tudnátok segíteni?
My Playerben a game sliders-t lehet vhogy állítani? (pl. mint a difficulty-t és a quarter lenght-tet) -
koree85 #451 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Szóval myplayer modban a charlottenál kezdtem a játékot. Sajnos a 4. edzőmeccs után elküldtek és a D-ligában kötöttem ki. Itt az elején bukdácsoltam, de most már a 20. meccs után B-s az összesített átlagom. A kérdés az lenne, hogy mikor kaphatok NBA-s meghívót? ha pl B átlagból A-s lesz, vagy ha feljavítom a pontot/assistot/steal / meccs adatokat? -
qbnnyoo #450 nemtom nekem nem akarja beadni utánna ha visszamek a játékba csak fekete képernyő jön be és ennyi!!
-
msanyi6 #449 Sziasztok.
segitségetek kérném. pc-n nyomom a 2k10et,és association modban le is játszottam jo néhány meccset,de my player modban nem tudok játszani,mert miután elkészitem a játékost,és elmentem, kilép a windowsba.
Vkinek tipp hogy mi lehet a gond? -
#448 elején nekem is, de nyugtáztam és beengedett, már nemtom hogyan volt. -
Brazus #447 Dani 1888 úgy kell a csapatot változtatni ,hogy ráhúzod a irányittásrt az orlandóra és ott fent kivan irva azt hiszem h L2 Meg R2 és az egérrel át tudod állitani. -
qbnnyoo #446 leszedtem egy trainert hozá de befő vele a játék dll hibát ír ki
-
#445 gamepaddal lehet váltani, billen nemtom, h kell. -
Dani1888 #444 ez miért van és hogy qick gameban mért csak az orlando ellen tudok meccset jáccani. Kössz
-
Dani1888 #443 Lécci azt is mondja meg valaki hogy az miért van hogy van egy assosation modban egy szezonom és azóta a sehol sem tudok jáccani mert nem indul el a meccs -
#442 trainer kell hozzá. ott leírják benne. -
qbnnyoo #441 hali
hogy lehet a skill pontot unlimitedre állítani?
előre is thx -
#440 reméljük pcre is jön hamarosan. -
donpedro #439 Nincs még patch PC-re, csak Xbox360-ra -
#438 van pro cheat cucc! trainer. unlimited skill pontot ad, meg időt növel és csökkent meccsen, ahogy akarjátok. én1ik mentésemnél feltunningoltam maxra és meccsenként dobok25t legalább, meg blokkolok, passz és labda lopás és olyan zsákolások, h röhögnek és hujjognak a kommentátorok... ezt bírom a legjobban :D.
sztem fun.
van más mentésem, amit normálisan folytatok majd.
de végül is... mind1, hogy így vagy úgy éred el a max overallt, mert ugyanazt nyújtja és trainerrel nem kell szenvedned annyit.
ahogy Neoncsovesnek is mondtam :D. -
#437 my player módban, a 2kinsider minden meccs után elmondja, hogy érdeklődnek
irántam más csapatok...., De sehol nem találom, hogy melyik csapatok...
van valami megoldás? -
Brazus #436 Hello.
Eddig ment a játék minden gond nélkül,most meg a meccs előtt csak a bírót mutatja meg egy játékost és nem indul a meccs.Az a bizonyos patch kint van már rá,ha igen hol tudnám letölteni???Kösz a választ... -
#435 vicceltem :D. -
Neoncsoves #434 én egy csomó alley-oopot dobok úgy h full tisztán van fut a palánk felé és elmegy a keze mellett a labda AS:D:ASD -
Zoolteer #433 sry, elszúrtam a képlinket, szóval:
-
Zoolteer #432 Ez már komolyan egy vicc, 36 pont, 4 assist, 4 steal, 2 rebound és 1 block, és KIKAPTUNK...csak nekem tűnik fel, hogy a csapattársak semmire nem jók? :D
Mellesleg a kapott pont egész jó :)
http://kephost.com/images/73nba_2k10_endalon.jpg -
Ricsy23 #431 nem is :D -
#430 csíter. -
Ricsy23 #429 de nekem engedi :D nemtom hogyan de tudok XD -
#428 ok
#426: eh, pedig pont az a rész kellene nagyon.
#425: hogy gondoltad? :P elvileg nem lehet multizni, v csak ritkán, mer szerók bemondják az unalmast és valszeg hamachi se jó rá. -
donpedro #427 Hát az elején mi is 0-7-tel indultunk, és később, amikor ismét alig kerültem pályára, akkor megint jött egy 0-6-os széria. Viszont az utolsó 2 hónapban talán 3-4 meccet veszítettünk el összesen. -
donpedro #426 xbox 360-ra már kijött a patch, de egyrészt a my playeres hibák közül egy csomót nem javított ki az ígéretek ellenére, másrészt a PC-sre valóban kb. még két hetet írt ugyanaz a mod, aki 2 hete is ezt tette. -
Ricsy23 #425 Helló mindenkinek!
Azt szeretném megmondani nektek hogy csináltam egy Magyar Season nevű bajnokságot az NBA-ben és ha tudtok gyertek csatlakozzatok és játszunk együtt :D -
Neoncsoves #424 ezt most a fórumról szedtem. h about 2-3 weeks -
#423 két-három héttel ezelőtt is ezt írták a többiek :DD.