nba 2K10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Born to win
A másik ugyanilyen idegesítõ bug az állandó cserélgetés a meccs végefelé. Bejövök a pályára védekezni, megkapjuk a labdát, idõkérés és már megyek is le. Megint jövök védekezni, megint visszakapjuk, megint idõkérés, és természetesen megint lehoz az edzõ. Ezt kb. 6-8 alkalommal eljátsza az utolsó 2 percben. Ettõl falnak tudnék menni.
Na mindegy, még kb. 2-3 hetet kell kibírni valahogy a patchig.
Ezzel, illetve a tsearch segítségével már sikerült egész jóra megcsinálni magamnak, most reális eredmények születnek, 40-55% közötti FG% van a meccseken, és általában véve jó a játékmenet is.
Ráadásul sikerült megúsznom a klón-bugot is, mert az új karakteremet alapból megtartotta a Houston a Summer League után - minden meccsen A+ voltam, 10-4-10-es átlag statokkal. (Az más kérdés, hogy én szívem szerint másik csapathoz mentem volna, de akkor ugye jön a klón, szóval maradnom kellett.) 9 perces negyedekkel, Superstar fokozaton kellõen nehéznek és realisztikusnak érzem a játékot.
Félreértések elkerülése végett egyébként szeretném megjegyezni, hogy a fejlesztõcsapat tagjai közt egész biztosan vannak zseniálisan kreatív figurák, temérdek kiváló ötlet van a játékban, óriási benne a potenciál, csak rengeteg a bug. Nagyon szuperül átjön a meccsek hangulata, és a játékmenet is nagyon jó, ha magamnak átmodolgatom és átállítgatom. Plusz még az én gyengus masinámon is nagyon szép, 40 fps mellett.
Más kérdés, hogy van egy FPS bug is, ami miatt bizonyos pályákon idõnként belassul, mintha ragasztóba léptek volna a fiúk, aztán hirtelen újra folyamatossá válik minden. Ez az abszolút csúcskategória kivételével minden gépen, minden videokártyán így van, állítólag ezt is javítják a patchben. Kell is, mert borzasztóan idegesítõ.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A My Player mellett ez a másik olyan játékmód, ami nagyon nem mûködik. A patchben ígérik a javítást.
engem meg20meccs után Memphis szerzett meg ingyen gondolom, passz... és ott ügyeskedek5perces negyedekkel.
engem my player mód jobban lefoglal, mint a sima.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Born to win
játszott negyed: 5443ABC
sim negyed: 5443AC0
nehézség: 54439C4
Pár adat az elsõ szezon után:
PPG: Danny Granger 15.7
RPG: Chris Bosh 7.2
APG: Rajon Rondo 5.1
SPG: Chris Paul 1.6
BPG: Dwight Howard 1.6
Nem tökéletes, de sokkal élvezhetõbb nekem, mint 12 perces játszott negyedekkel. Ott elõfordult, h meccsenként 50 pontot dobtam és a csapatom meg 150-et, szóval annak tényleg nem volt értelme. Most azon agyalok, h lehet megpróbálom belõni, h a negyedek 6 percesek legyenek és akkor pont feleannyi a játékidõ, mint a valóságban.
Egyébként a Nets-hez próbáltam bekerülni, de a 3. meccsen kiszórtak a táborból így maradt a D-Liga ahol 32 meccs után az Oklahoma adott 10 napot. Maradtam szezon végéig, de annyira gyenge volt a keret, h átigazoltam a Nets-hez.
én csak kipróbáltam a my playert, tetszett is, de különösebben nem érdekel. a sima módban pedig messze verhetetlen a játék <#smile>#smile>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Born to win
Ha olyasmirõl panaszkodnék, hogy nem lehet változtatni a fejpántok színét, akkor igazad lenne. De itt arról van szó, hogy egy nagy csinnadrattával beharangozott játékmód élvezhetetlen a durva hibák miatt - a vásárlók nagy többsége számára.
Csak a PS3 verzió patch fix listje 70 javítást tartalmaz, és immár 69 oldalon panaszkodnak az emberek arról, hogy mi nincs rajta a listán.
A My Player mód jelen állás szerint emberek ezreinek játszhatatlan a klón-bug miatt, vagy azért, mert a te csapatod 5 perces negyedeket játszik, miközben az összes objective 12 percre van kiszámolva, és a többi meccset is 12 percre szimmeli a játék, stb, stb.
A lottószelvényes hasonlatod meg nagyon durván sántít, ott ugyanis nem ígéri senki, hogy BIZTOSAN nyerni fogsz. A konyhagépen viszont rajta van, hogy MOST, EBBEN A PILLANATBAN BIZTOSAN lehet vele salátát csinálni. Aztán mégse. Ez a nem mindegy. Inkább akkor stimmelne a hasonlatod, ha azt írtad volna, hogy megvetted a lottószelvényt, eltaláltad a számokat, aztán mégse fizetnek, mert bár ez nem volt ráírva a szelvényre, de csak azok nyerhetnek, akik elmúltak 72 évesek.
Persze lehet azt mondani, hogy ez van, így jártam, na de nem is vásárolok többet olyan konyhagépet, amit az a cég gyártott, és azért engedtessék már meg nekem, hogy panaszkodjak, és leszóljam õket. Ha a fejlesztõk is azt mondanák, hogy ez van, gy jártál, akkor lenne csak nagy zúgolódás, még jó, hogy õk legalább szégyellik magukat annyira, hogy igyekeznek javítani a hibákat.
20 órája került ki a hivatalos fórumra a ps3 patch fix listája, ezalatt 68 OLDALNYI hozzászólást írtak a panaszkodó játékosok csak ebbe az egy topikba, és így elsõ ránézésre kb. az 50%-uk a my player miatt mondja a magáét (ebben pl én még benne se vagyok). Sok játék hivatalos fórumán vannak panaszkodók, de 68 oldal kevesebb, mint egy óra alatt azért árulkodó, nemde?
Másfelõl, akik itt vannak mind jól elvannak a játékkal, elfogadták a dilis dolgait, és lám, még élvezik is! a játékipar (fõleg a PC) manapság elég zsákbamacska. ez van. a lottószelvényt se úgy veszed, hogy "de ezért a pénzért aztán nyerjek is!"
És ezek után jönne valaki, aki közölné veled, hogy minek szólod le, hisz ez egy remek gép...
- a játék készítõi maguk törekednek arra, hogy a játékuk az igazi NBA-re hasonlítson, nem véletlenül beszélünk szimulációról - ergo ha az NBA Jam nevû játékról beszélnénk, akkor senkinek nem jutna eszébe a realisztikusság számonkérése. A mezõnygólok százaléka nem valami mellékes, félresöpörhetõ adat, hanem alapvetõen fontos eleme a játékmenetnek, és semmi más nem szükséges a pontos beállításához, csak 2 hét tesztelés a játék megjelenése elõtt. Ez a jelek szerint elmaradt.
- a játékok nyilván nem tökéletesek, de azt erõsen kétlem, hogy az lenne a fejlõdés útja, ha azt mondom, hogy jó ez így ahogy van, majd a játékosok kijavítják maguknak azt, amit mi elcsesztünk... És lám, a fejlesztõk is másképp látják, mint te, ezért lesz patch - szerencsére.
- a sliderek azért vannak, hogy ha valakinek speciálisak az igényei, akkor a saját képére formálhassa a játékot, és nem azért, hogy játszhatóvá tegyék azt, ami alapból el van rontva. Kiveszed a lemezt a tokból, beteszed a meghajtóba és játszol. Ez a cél, nem pedig az, hogy lejátszol 20 meccset, majd rájössz, hogy a statisztikák egy része teljesen rossz, és kezdheted elõrõl az egészet, miután napokon át próbálgatod a megfelelõ slidereket.
- Nem csak egy meccsrõl beszélünk, hanem kb. 50 meccs átlagáról, ergo teljesen mindegy, hogy hány percesek a negyedek, az AI messze túl magas százalékkal értékesíti a dobásait és pont. Ez egy hiba, amit ki kell javítani. Jah, és természetesen nem csak az ellenfél AI által vezérelt játékosairól van szó - a saját csapatom erõcsatárai és centerei is messze túl pontosak, fölényesen vezetik is a ligát FG%-ban, mivel a többi csapatnak értelemszerûen pontos statisztikákat számol ki a gép, csak én vagyok az, aki a meccseket a 3D engineben le is játsza.
- MY PLAYER MÓDBAN NEM LEHET A SLIDEREKET ÁLLÍTANI, tehát azok, akik csak ezzel játszanak, cseszhetik. Bármibe le merném fogadni, hogy azok közül akik megvették a játékot, nagy részük csak a my player mód miatt tette, párszázezer dollárnyi bevételt generálva a készítõknek. Azért szerintem te is pampognál erõsen, ha mondjuk a frissen vásárolt autódon nem lenne ablaktörlõ, és valaki erre azt mondaná neked, hogy akkor ne menj vele esõben és kész...
- az elmúlt kb. egy hétben nagyjából 25-30 órán át olvasgattam az összes létezõ 2k10-zel foglalkozó fórumot, és tájékozódtam kicsit (Betegen vagyok itthon, sok a szabadidõm). A PR-oson kívül a fejlesztõk egyike is beugrott néha, és biztosított mindenkit, hogy ezerrel dolgoznak a patchen, mert tisztában vannak vele, hogy sok a gond a játékkal. Alig egy héttel a játék megjelenése után kb. 70-80 bugról és egyéb beállításbeli problémáról jelezték vissza a fejlesztõk, hogy tudnak róla, és megpróbálják olyan gyorsan kijavítani, ahogy csak lehet.
Én igényes vagyok a saját munkámra, és mástól is ezt várom el. Hogy téged idézzelek, "faszkivan", hogy csak azért, mert megteheti valaki, ezért olyan terméket dob piacra, amelyik hibás, selejtes. Szerinted mennyi ideig élne meg egy olyan repülõgépgyár, amelyik 70-80 hibával rendelkezõ gépet gyártan és el is kezdené azt árulni, anélkül, hogy megfelelõen tesztelnék elõtte? A különbség csak az, hogy egy repülõgépgyár ezt nem teheti meg, a játékok piacán meg sajnos igen, mert monopolhelyzetben vannak a hivatalos licencek miatt - ha NBA kell, akkor vagy ez, vagy semmi. Na nekem ezzel van tele a tököm.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
minden másban iszonyat nagy elõrelépés a '9-hez képest,még az olykor irritáló bugok ellenére, majd jönnek hivatalos és nem hivatalos javítások.
összességében a játék nálam 10-es skálán, minimum 15-ös, ha nem több <#smile>#smile>
ide kell kicsomagolni azt a 3fájlt
C:\Documents and Settings\your name\Application Data\2K Sports\NBA 2K10\Saves\
vagy
C:\Users\
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ITTITT
- kick out cpu tendency basically fixed ( until a patch come out to fix it definitely)
- increased superstar scoring production and drive the lane tendency: now they are finally dominant...try to play against melo or wade...you will be definitely "rewarded".
- reduced freaky amount of assists
- reduced cpu 3pt consistent shot due to the insane "drive and kick" cpu tendency
-gameplay much smoother and realistic pace tempo.
- superstars sliders related to the new player tendencies.
A My Player mód egyenlõre szerintem még nem tart ott hogy realisztikus legyen az nbahez képest.Esetleg a patch segít majd rajta valamit.Nem is tudom hogy ott lehet e állítgatni slidereket.ha nem akkor az nagyon OFFOS.
Egyelõre=még egy ideig
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
mostani d ligás géjmem tökéletesre sikeredett<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>.
milyen a karakterem, vagány, mi? 😄 jó kis tetkók vannak mindkét karján 😄.
amúgy Neoncsoves te nyelvtan tanár vagy, vagy mi, hogy kijavítasz? 😄 mondjuk én is kiszoktam másokat, de ebbe a szóba mindig belebukok asszem, elfelejtem.