1222
NBA 2K10
-
#502 arra nincs mód, h my playerben a sok meccs helyet kevés legyen1szezonban? lassan haladok. mert máshol belehet állítani, h ne 82 géjm, hanem 28 legyen, itt nem. -
Laci08 #501 Minden meccs A+ os lett. SG ként szedek 4 lepattanót 3-4 aszisztot mellé vannak 40 pontos meccsek is. ezek alapján nem tom mit kellene még -
Zoolteer #500 Az oké, hogy 20 pontokat dobálsz meccsenként, de az értékelésed milyen? Ahhoz, hogy hívjanak az nba-be, azért kell minden meccsen az A+. Szerintem 7-8. talán 9 A+os meccs után tuti hívni fognak. (legalábbis kellene) -
Laci08 #499 D ligából hívtak már vissza másodszor valakit az nba be? Letoltam már 100 meccset ezalatt egyzser egy meccs erejéig behívott a thunder és ki is vágott. Ezután jött vagy másfél szezon dliga és nem hívnak be sehova. 20 at dobok átlagban . -
genory #498 Hát nemtom! Nekem a 2. edzőtáboros meccsemen volt 2 szerzett labdám, amit be is zsákoltam és azonnal lehúzott a+ról b-ra! Azt utána meg csináltam valami hülyeséget és megint a+ lettem!:) -
#497 Jogos. Védekezesben rengeteget számít egy-egy jó prakker, a lényeg hogy ha be is dobja az embered a kosarat, te ott legyél a nyakán, próbáld blokkolni. Sokszor ha pl gyorsindításból ziccerbe kerül az embered és "kínodban" lefaltolod és elbaxxa a dobást, akkor azt pozitívan (is)értékelik. +menni lepattanóért, kizárni az ellent,centert csapdázni...stb -
Norbi187 #496 Sokan nagyon türelmetlenek.Ne akarjon mindjárt mindenki bekerülni a profik közé az edzőtáborból.És az edzőtáborban sem csak te vagy újonc.Hiába dobsz 30pontot,ha az emberedet nem tudod fogni és szórja a kosarakat,az lehúzza az értékelésedet.Ezért lehet,hogy a másik újonc fog bekerülni a csapatba helyetted.Nem kell mindent bug-nak vélni.Járd végig a szamárlétrát és légy türelmes! -
Laci08 #495 Oké köszönöm az eligazítást!!!! -
Zoolteer #494 Szezon közben is lehet igazolni, de automatikus, és nem te döntöd el hova. Meg nem is fordul elő sokszor. Playeremmel Lakers-ben kezdtem, vezettük a bajnokságot, viszont az NBA hírekben folyton olyan szövegek voltak, hogy rosszul érzem magam ott, meg cserét kérek, ilyenek...Aztán egyik meccset mikor elindítottam, már a Spurs-nél játszottam. Meccs után megnéztem, elcseréltek valami nemtomkire...:D Azóta Spurs folyamatosan nyer, most nemtom hogy, de 16os win streak-nél járunk, 53 win-17 loss, Lakers meg azóta 4. :D
Ha magadtól akarsz igazolni, akkor szezon vége, ott ki fog adni pár lehetőséget, akkor tudsz választani. -
#493 sajna csak duma:(, nem lehet eligazolni, csak közli hogy figyelnek már mások is, de hogy melyik csapat, azt már nem tudhatod:( - szezon végén lehet átigazolni..., ha boxon nyomod kapcsold ki az insidert, és nem idegesít többé:) -
Laci08 #492 MY Playerben minden meccs után megkérdezi az insider, hogy készen állok e a csapatváltásra. El lehet igazolni szezon köben, vagy választhatok másik csapatot. Menüben néztem mindent de sehol nincs semmi ez ügyben. Ha valakinek bolt ilyen és tudja az ossza meg velem . Kösz -
Zoolteer #491 koree85, kicsit félreértetted az értékelésed, azt mondja: "it was a terrible game, for the guy that was guarding you..." ergo jó voltál támadásban. szerintem védekezés nem számít annyira, ha jó vagy támadásban
playeremnek most van 73as overall(sg/sf), folyamatos A+ (támadás A+, védekezés volt már C is), szóval védekezés nem annyira mérvadó.
D-ligából, ha folyamatosan A+os meccseket hoztok, 5-10 meccs alatt fel lehet kerülni nba-be. -
koree85 #490 Érdekes, szerintem meg lehet a magyarázat erre. Mégpedig, hogy volt nemrég egy A+ -os meccsem ahol végén az értékelésnél azt monták nekem, hogy "terrible game". Namost A+ -os lettem támadásban, de védekezsében sajnos elég sokat szórtak rólam. Így én úgy gondolom, ha védekezés és támadás is legalább A, akkor kaphatunk meghívót. Aztán meg ki tudja... -
Danielsson #489 Én arra jöttem rá a My playerben, hogy eddig 1 játékosom kapott kb 20 NBDL meccs után NBA-s szerződést, mégpedig az, amelyikkel be se jutottam a Summer League-be, hanem rögtön egy csapatnál kötöttem ki, ott nyomtam egész jó statot, és leigazolt a Miami! Úgyh szerintm BUG ez a cucc! Bulls nyári ligájában olyan statom volt, h csak na, erre 5. meccs után kiszórtak... -
#488 OFF
EZT ismeritek?
(most hoztam el az uccsó Reggie Millert:)
ON -
mezry #487 Gyerekek én xbox360on nyomom 20 meccs után leigazolt a suns 51es az overallom.Kezdő vagyok 12 perces negyedekkel 24.1ppg 4.6ass 4.8reb sg-vel vagyok szal nekem jo ez így... -
#486 A hivatalos patch-ról tudtok már valamit, hogy mikor adják ki? -
koree85 #485 Sziasztok!
Nekem is ugyanez volt a problémám...azóta újrakezdtem, chicagonal kezdtem,6 edzőmeccs után A- átlaggal végeztem így mehettem bármelyik csapathoz edzőtáborba. A philit választottam. A+ -al végeztem 5 meccs után és mégis kidobtak az Armors-ba...pedig 5 perces félidők alatt 5 meccsen 5.5 assist, 19.8 ppg átlag. Na mindegy remélem azért idővel felfigyel rám valaki:) -
Laci08 #484 Hali!
Szerintem bug lehet mert velem is ez a helyzet. Egy meccs erejéig a thundernél voltam majd vissza nbdlbe. azóta második szezonban a+ os 66 playerrel 24,2 es átlaggal nem kellek senkinek. Ugyhogy szerintem bug lesz és az xboxos patch sem használt neki. -
Danielsson #483 Sziasztok!
My Playerben miért nem kapok szerződést? Anno voltam Lakers táborban, 5. meccs előtt kiszórtak, azóta NBDL-ben vagyok: A-s átlagom van, 72-es overallom! Athletic PG a playerem, 17p, 5a, 3reb, 1.5 steal meccsenként és senki se hív sehova...Ez bug, vagy én csinálok valamit rosszul? -
#482 ezt mondtam én is. -
TommyGun #481 nem, voszont van egy elég korrekt trainer amivel bárhol lehet szinte bármit állítani...
http://www.nbavg.com/nba-2k10-patches-downloads-f5/nba-2k10-trainer-t7.html -
Brazus #480 A My Playerban lehet nehézségi fokozatot állítani? -
TommyGun #479 Nem feltétlen kell 1000 pontot dobni egy meccsen.
-követni kell a taktikát
-jól kell helyezkedni támadáskor
-védekezni az embereden
-segíteni az elzárásban
-lepattanót szedni vagy BOX OUT ugye hogy az embered ne szedjen lepattanót
-assistot adni
-nem próbálkozol 2 emberről bedobni a lasztit satöbbi
-nem csinálsz TO-t mert az nem jó
és akkor félidőre már rég A+ vagy -
TommyGun #478 Valaki nem csinált egy ONLINE ligát ? szívesen csatlakoznék. -
#477 Szivesen.
Azt ne felejtsd el hogy tobbfele tulajdonsag is van mint amit az elso lapon latsz.
Asszm a ] -billentyuvel valtogatsz koztuk,szal ha pcn es billel jatszol,ez fontos lehet :D -
Brazus #476 Thx a választ :D -
#475 Hat az altalanos szinted (ami a jatekos lapjan fel van tuntetve pl 44,vagy 45)az attol fugg hany skillpontot fejlesztesz a tulajdonsagokon.Erdemes minden meccs utan fejleszteni azokat amikre szukseged van,es akkor szepen fejlodni fog az a szam is.Ja meg a drill-eket is nyomd le lehetoleg minel jobb eredmennyel,azokert is szep pontokat osztogatnak. -
Brazus #474 Körülbelül mennyi idő kell ahhoz hogy emelkedjen a tudás szinted?
Mellesleg megvolt az első A-s mérkőzésem 14 ponttal:D -
#473 Oigazan nm :) -
sirzollee #472 Köszi szépen -
Brazus #471 Ok,köszi,már letöltöttem :D -
#470 MuszaJ. -
Brazus #469 Muszály letölteni a progit?Máshogy nem megy? -
#468 Nem,megjegyzi a beallitast.Nalam 8perces negyedek vannak,akkor jonnek ki kb a 100ponthoz kozeli eredmenyek.12percessel volt 170-155os meccs :/
Szal ha megint meg akarod valtoztatni,akkor majd megint ujra be kell allitani. -
sirzollee #467 Működik-állati végre-egyből 40pont a korábbi 16-22 ponthoz képest:)
Kérdés:minden játék előtt be kell tölteni eme kis progit??? -
sirzollee #466 Köszi megnézem:) -
#465 Akinek nem tetszik hogy a My Player negyedei csak 5 percesek, van megoldás!!! A tsearch nevű program kell hozzá, én az 1.6-os verziót töltöttem le belőle (keress rá google-lel), és működik is.
1. miután letöltötted és kitömörítetted a tsearchöt, indítsd el a játékot, töltsd be a my player mentésedet, majd alt+tabolj ki belőle.
2. indítsd el a tsearchöt is, és klikkelj a bal felső sarokban lévő "Open Process" ikonra.
3. A megjelenő új ablakban válaszd ki az nba2k10.exe fájlt, és klikk az open gombra.
4. Ezután az "add new cheat" ikonra kell klikkelni (ez egy pici üres lapot ábrázoló ikon a "cheats list" és az "EasyWrite" alatt)
5. újra feljön egy ablak, a description mező nem érdekes, ide írhatsz akármit, viszont az address mezőbe ez kerüljön: 5443ABC
6. A többi mezővel nem kell foglalkozni, nyomj egy ok-t.
7. Az add new cheat ikon alatt meg fog jelenni egy új sor, itt a value értéke 5-re lez állítva, ezt írd át annyira, amilyen hosszú negyedeket szeretnél.
8. Ezután klikkelj a save ikonra, és egy cht fájlba elmentheted a beállítást.
9. Mehetsz is vissza játszani. -
sirzollee #464 Trainer nélkül csináld!Az elején nehéz,de miután bekerülsz a nagyokhoz,onnantól izgalmas!Végignyomtam már 1 szezont.39esen kezdtem,jelenleg 78as vagyok.Ja és elsőre pro nehézségen megnyertem a rájátszást:) -
sirzollee #463 Hali mindenki!
Kérdésem:hogy lehet az 5 percről 12re állítani My Playerben az időt???Kerestem,de sehol semmi.