1222
NBA 2K10
-
#542 én a 2k9-et végig bill.-en toltam, zet is azzal kezdtem, de áttértem a kontrollerre, és habár nagyon nehéz volt megszokni, most már nagyon örülök neki h váltottam :) -
c9fazatt #541 Ti billentyűzettel vagy gamekonzollal (vagy nemtomhogyhívjákazt) játszotok? Én most akarok az utóbbira rászokni de kicsit nehézkes. -
#540 off the ball control kiválasztod kitől kéred azt ott a kis blakban le van írva meccs közben -
kismikesz #539 Na alley oop ra rájöttem de hogy kell elzárást kérni ? -
kismikesz #538 Nem tuggya valaki hogy kell számítógépen alley oop ot nyomni nba 2k10 ben? mert akárhogy akarok nem tudok. valaki segitsen -
lackoxx #537 Boldog új évet kivánok mindenkinek !!!!!!!! -
ReNaTo95 #536 Sziasztok !az előbbit kérdést visszavonom de azt még mindig nem tudom milyen módban és hogyan kell igazolni?
-
bounty88 #535 Megvan a játék, de szaggat iszonyúan..XP-n tök jól futott a 2K9, de ez Win7-en..áhh...de miért? A Win7 energiatakarékos, a játék grafikájan emhogy szebb, hanem csúnyább lett sztem..akkor mi a baj? -
Norbi187 #534 Hi mindenkinek! Hol tárolja a játék a mentéseket? Egy system reinstall miatt nem akarom,hogy elvesszen. Valaki segítsen! Előre is köszi -
ReNaTo95 #533 Sziasztok 1 kérdés:Letöltöttem a játékot xp-re fel is tettem jó volt minden. De most már Windows 7 van a gépen most is fel tudtam tenni de most nem engedi crackelni azt írja szüntessem meg az írásvédettséget! de ezt meg nem engedi mi a hiba mit csináljak?? -
genory #532 Valaki tud valamit erről a csatlakozás paráról? -
allen11 #531 Hali.Hogy lehet új rostert másolni a játékba? A dokumentumokba nincs olyan mappa ahova bele lehetne másolni. -
Zoolteer #530 Úgy tudom sehogy. Elvileg xbox-ra tölthető le valami draft combine nevű cucc, de az is pénzes -
kali912 #529 Sziasztok! Nekem az lenne a nagy kérdésem, hogy hogyan lehet draftolni, vagy my playerben draftra jelentkezni? -
genory #528 Nekem valamiért soha nem csatlakozik a game a hálóra! Eddig egyszer se sikerült! Valaki? -
Danielsson #527 Az lehetséges, hogy neten megrendelve a játék csak 5400 Ft??? Ez elég barátinak tűnik! -
allen11 #526 Hali! Valaki segítsen már nekem mert nem indul el a játék. Feltelepítem addig minden okés, indítom ikonról és lefagy---az nba2k10.exe hibát észlelt és leállt. Ez miért van? Előre is köszi! -
#525 Valaki egy jó slider ill roster beállítást. -
c9fazatt #524 Clark Kellogg (volt kosárlabdázó) és Kevin Harlan (riporterlegenda :) ) -
#523 akarjátok, elírtam. -
#522 cikk a karakteremről, my player modban. olvassátok, ha karjátok :D. kritikát is írhattok jobb felső sarokban :D. -
kali912 #521 Arról nemtudtok valamit, hogy myplayer mod-ban lehet-e igazolni?
Mert magától igazolgat, de az úgy nemaz igazi, úgy kéne, hogy én tudjak igazolni a csapatnak.. -
kali912 #520 Köszi!!! sikerült!!!
-
sinya93 #519 Üdv mindenki!
Egy olyan problémám lenne, amit nem csak ennél a játéknál veszem észre. AZ egész játék "felpörög" gyorsabb lessz és mintha akadozna de nem lassul hanem pörög. Imádom az NBA-t és nagyon nagy csalódás lenne ha élvezhetetlenül kéne játszanom. Kérlek segítsetek. -
genory #518 Igy van! A salary cap-et nézd, mert az nagyon fontos! -
#517 az fizetéseknek közel egyenlőnek kell lennie!meg nem árt ha ratignjuk is egyezik -
kali912 #516 Addig rendbe, hogy trade, de nemtom hogyan... mindíg illegal trade amit nyom nekem... segíthetnétek kicsit, hogy hogyan is lehetne igazolni.!!
Kösziiii -
genory #515 Trade -
ReNaTo95 #514 Sziasztok 1 kérdés:season módban hogy lehet igazolni?+1 kérdés van vagy lesz patch kilépés ellen.Nekem régebben kilépett most már nem de azért jó lenne egy patch -
genory #513 Én mindig embert fogok a védekezésben! Tapadj az emberedre és kényszerítsd, hogy passzoljon, és ekkor gyorsan válts a másik védekező játékosodra és akkor megszerzi a labdát! A stealt meg szerintem csak akkor használd, ha az emberednek jó a labdalopási képessége. A legfontosabb, pedig ha elzárást leválást játszik a gép, hogy váltsál, mert ha üresen marad, akkor simán bedobja!! -
#512 ki a két kommentátor? a keresztnevüket értem, a vezetéknevet nem. -
obence #511 Sziasztok!!!
A védekezés nekem nem megy... Ugrálok, oda nyúlok, de szinte soha nem tudom kivédekezni, mindig bedobják... nincs valami jobb mód, ahogy lehetne védekezni... légyszi ha igen, segítsetek..
2: A gyakorlás módban, pl a Freestyle-ba van alul van ilyen szöveg, h mit kell csinálni!!!
Azokkal mit kelll... ha megcsinálom, akkor milesz, mire jó az???? Vagy kijelzi valahogy, ha megtudtam csinálni???
-
Korika #510 Sziasztok!
Megtudjátok nekem mondani, hogy lehet zsákolni? Nekem azzal a gombbal sem megy amivel a dobást csinálom...Előre is köszi -
#509 Én megvettem de nevetséges hogy kilép a játék ha myplayerbe változtatom az arcot, rengeteg bragadó játékjelenet, nem lehet védekezni a festékről szerzett pontokra, asso.-ba ha hivatalos rosterrel indítok egyet 2 meccs után kilép! Borzalom, külföldi fórumokon is szidják! -
Zoolteer #508 Miért lenne borzalmas? csak egy normális rostert kell csinálni, aztán minden jó, ahogy van. Én a realistic rostert használnom, 9 perces negyedekkel, bőven jó minden. Egyébként meg a patch sem fog túl sokat javítani rajta, szóval ne várjátok, hogy sokkal jobb lesz a játék. -
#507 nekem megfelel, csak kevesebb meccsel szeretném lezavarni a my player modban lévő szezont. -
#506 Jöhetne már, egyszerűen borzalmasán játszhatatlan a játék! -
#505 A hivatalos javítás még mindig sehol? Pár hete volt róla szó, hogy kb. 2 hét és kiadják de semmi...nem tudtok róla valamit? -
msanyi6 #504 nekem nem volt d-ligában a+-os meccsem mégis kaptam warriorstol 10napos szerződést,és ott kellett jol teljesitenem.
ha valalki tud patchet my playerhez,h ne keljen 82meccset játszani vagy hogy a többi csapatnak is ugyanolyan hosszu legyen egy meccs,az irja meg légszi.köszi -
Danielsson #503 Helló! Valaki tudja, hogy hogyan lehet updatelni a rosterst? Kell regisztrációs kód hozzá?