1222

NBA 2K10
  • Matt07
    én a 2k9-et végig bill.-en toltam, zet is azzal kezdtem, de áttértem a kontrollerre, és habár nagyon nehéz volt megszokni, most már nagyon örülök neki h váltottam :)
  • c9fazatt
    Ti billentyűzettel vagy gamekonzollal (vagy nemtomhogyhívjákazt) játszotok? Én most akarok az utóbbira rászokni de kicsit nehézkes.
  • webibebi
    off the ball control kiválasztod kitől kéred azt ott a kis blakban le van írva meccs közben
  • kismikesz
    Na alley oop ra rájöttem de hogy kell elzárást kérni ?
  • kismikesz
    Nem tuggya valaki hogy kell számítógépen alley oop ot nyomni nba 2k10 ben? mert akárhogy akarok nem tudok. valaki segitsen
  • lackoxx
    Boldog új évet kivánok mindenkinek !!!!!!!!
  • ReNaTo95
    Sziasztok !az előbbit kérdést visszavonom de azt még mindig nem tudom milyen módban és hogyan kell igazolni?
  • bounty88
    Megvan a játék, de szaggat iszonyúan..XP-n tök jól futott a 2K9, de ez Win7-en..áhh...de miért? A Win7 energiatakarékos, a játék grafikájan emhogy szebb, hanem csúnyább lett sztem..akkor mi a baj?
  • Norbi187
    Hi mindenkinek! Hol tárolja a játék a mentéseket? Egy system reinstall miatt nem akarom,hogy elvesszen. Valaki segítsen! Előre is köszi
  • ReNaTo95
    Sziasztok 1 kérdés:Letöltöttem a játékot xp-re fel is tettem jó volt minden. De most már Windows 7 van a gépen most is fel tudtam tenni de most nem engedi crackelni azt írja szüntessem meg az írásvédettséget! de ezt meg nem engedi mi a hiba mit csináljak??
  • genory
    Valaki tud valamit erről a csatlakozás paráról?
  • allen11
    Hali.Hogy lehet új rostert másolni a játékba? A dokumentumokba nincs olyan mappa ahova bele lehetne másolni.
  • Zoolteer
    Úgy tudom sehogy. Elvileg xbox-ra tölthető le valami draft combine nevű cucc, de az is pénzes
  • kali912
    Sziasztok! Nekem az lenne a nagy kérdésem, hogy hogyan lehet draftolni, vagy my playerben draftra jelentkezni?
  • genory
    Nekem valamiért soha nem csatlakozik a game a hálóra! Eddig egyszer se sikerült! Valaki?
  • Danielsson
    Az lehetséges, hogy neten megrendelve a játék csak 5400 Ft??? Ez elég barátinak tűnik!
  • allen11
    Hali! Valaki segítsen már nekem mert nem indul el a játék. Feltelepítem addig minden okés, indítom ikonról és lefagy---az nba2k10.exe hibát észlelt és leállt. Ez miért van? Előre is köszi!
  • Tormiee17
    Valaki egy jó slider ill roster beállítást.
  • c9fazatt
    Clark Kellogg (volt kosárlabdázó) és Kevin Harlan (riporterlegenda :) )
  • Legend Killer
    akarjátok, elírtam.
  • Legend Killer
    cikk a karakteremről, my player modban. olvassátok, ha karjátok :D. kritikát is írhattok jobb felső sarokban :D.
  • kali912
    Arról nemtudtok valamit, hogy myplayer mod-ban lehet-e igazolni?
    Mert magától igazolgat, de az úgy nemaz igazi, úgy kéne, hogy én tudjak igazolni a csapatnak..
  • kali912
    Köszi!!! sikerült!!!
  • sinya93
    Üdv mindenki!
    Egy olyan problémám lenne, amit nem csak ennél a játéknál veszem észre. AZ egész játék "felpörög" gyorsabb lessz és mintha akadozna de nem lassul hanem pörög. Imádom az NBA-t és nagyon nagy csalódás lenne ha élvezhetetlenül kéne játszanom. Kérlek segítsetek.
  • genory
    Igy van! A salary cap-et nézd, mert az nagyon fontos!
  • webibebi
    az fizetéseknek közel egyenlőnek kell lennie!meg nem árt ha ratignjuk is egyezik
  • kali912
    Addig rendbe, hogy trade, de nemtom hogyan... mindíg illegal trade amit nyom nekem... segíthetnétek kicsit, hogy hogyan is lehetne igazolni.!!
    Kösziiii
  • genory
    Trade
  • ReNaTo95
    Sziasztok 1 kérdés:season módban hogy lehet igazolni?+1 kérdés van vagy lesz patch kilépés ellen.Nekem régebben kilépett most már nem de azért jó lenne egy patch
  • genory
    Én mindig embert fogok a védekezésben! Tapadj az emberedre és kényszerítsd, hogy passzoljon, és ekkor gyorsan válts a másik védekező játékosodra és akkor megszerzi a labdát! A stealt meg szerintem csak akkor használd, ha az emberednek jó a labdalopási képessége. A legfontosabb, pedig ha elzárást leválást játszik a gép, hogy váltsál, mert ha üresen marad, akkor simán bedobja!!
  • Legend Killer
    ki a két kommentátor? a keresztnevüket értem, a vezetéknevet nem.
  • obence
    Sziasztok!!!
    A védekezés nekem nem megy... Ugrálok, oda nyúlok, de szinte soha nem tudom kivédekezni, mindig bedobják... nincs valami jobb mód, ahogy lehetne védekezni... légyszi ha igen, segítsetek..

2: A gyakorlás módban, pl a Freestyle-ba van alul van ilyen szöveg, h mit kell csinálni!!!
    Azokkal mit kelll... ha megcsinálom, akkor milesz, mire jó az???? Vagy kijelzi valahogy, ha megtudtam csinálni???
  • Korika
    Sziasztok!
    Megtudjátok nekem mondani, hogy lehet zsákolni? Nekem azzal a gombbal sem megy amivel a dobást csinálom...Előre is köszi
  • Pethy23
    Én megvettem de nevetséges hogy kilép a játék ha myplayerbe változtatom az arcot, rengeteg bragadó játékjelenet, nem lehet védekezni a festékről szerzett pontokra, asso.-ba ha hivatalos rosterrel indítok egyet 2 meccs után kilép! Borzalom, külföldi fórumokon is szidják!
  • Zoolteer
    Miért lenne borzalmas? csak egy normális rostert kell csinálni, aztán minden jó, ahogy van. Én a realistic rostert használnom, 9 perces negyedekkel, bőven jó minden. Egyébként meg a patch sem fog túl sokat javítani rajta, szóval ne várjátok, hogy sokkal jobb lesz a játék.
  • Legend Killer
    nekem megfelel, csak kevesebb meccsel szeretném lezavarni a my player modban lévő szezont.
  • Pethy23
    Jöhetne már, egyszerűen borzalmasán játszhatatlan a játék!
  • FrezeR
    A hivatalos javítás még mindig sehol? Pár hete volt róla szó, hogy kb. 2 hét és kiadják de semmi...nem tudtok róla valamit?
  • msanyi6
    nekem nem volt d-ligában a+-os meccsem mégis kaptam warriorstol 10napos szerződést,és ott kellett jol teljesitenem.
    ha valalki tud patchet my playerhez,h ne keljen 82meccset játszani vagy hogy a többi csapatnak is ugyanolyan hosszu legyen egy meccs,az irja meg légszi.köszi
  • Danielsson
    Helló! Valaki tudja, hogy hogyan lehet updatelni a rosterst? Kell regisztrációs kód hozzá?