1222
NBA 2K10
-
#582 Na mit szóltok?kijött már rég a 2.patch is konzolokra pc re meg semmi :S
azt írták hogy amikor jön a 2.patch kiadják az 1.patchet pc re de semmi és most úgy néz ki nem is lesz,legalábbis nem szólnak róla. -
genory #581 Juni 15-kor már vége van! Vágom, hogy a naptárnál kell valamit csinálni, de nem sikerült tegnap csinálnom sajnos semmit! Lejátszottam a Clippersel az utolsó meccsemet és a naptárban utána nemtok semmit lesimulálni! Valaki help! -
#580 le kell simulate-oznod június 15ig kb asszem mer onnan lesz a playoff.ott lesznek kis nba táblácskák a naptárban odáig kell. -
genory #579 Most nyomtam végig az Association módot! Az a gondom, hogy nem tudok több meccset kiválasztani, mert nincs mit mivel vége az alapszakasznak! Hogyan kell rámenni a rájátszásra? Mit kell kiválasztani? Valaki segítsen mert nem vágom!! -
#578 azt én sem tudom hogy kell, de még nem is próbáltam:)
OFF
hamár zene, és basketball akkor pl ez:
első rész
második rész
harmadik rész
ON -
c9fazatt #577 És amúgy nem tudok saját dalokat belerakni a playlistbe? Mert hát...azért sok dal nem jön be az alap playlistből.
Pl.: sztem ez tökre illene: http://www.youtube.com/watch?v=POCYyji0zDE -
#576 a 3as, 4es pontokat elvileg a második peccs orvosolja...
(pc-re az egyessel összevonva fogják kiadni-erőssen elvileg a dolog)
ps3ra már kiadták, de a közösség egyre elégedettlenebb....
valami nem stimmel a 2k háza táján:(
-
c9fazatt #575 Én Association-módban nyomom és 12 perces negyedekkel próbálok valósághű statokat kihozni. Eddig nem is olyan rossz, de azt nem tudjátok hogy mit kéne lejjebb venni a game sliderekben, hogy
1) A CPU kevesebb Assistokat dobjon (30-35 nem túl gyakor az NBA-ben
2) Hogy ne dobjon a CPU olyan hamar kosárra (már a támadóidő 14. másodpercében eldobja)
3) A CPU kicsit kevesebb Turnovert nyomjon
4) Hogy ne legyen az, hogyha labdát lopok és 1 a 0 ellen szágulodk (mondjuk J-Rich aki azért lassúnak nem mondható) kosárra ne érjen oda a semmiből a CPU
Most ennyi jutott eszembe de ha cink van még írok
A válaszokat meg előre is köszönöm szépen :) -
lassu75 #574 Nem vagyok egy nagy sportjátékos de azért EA-s játékokkal már játszottam.A 2k10-ben meg nem tudom beállítani a kontrolleremet.Pasz,dobás ilyesmi működik de mozogni nem hajlandó, egy játékosommal sem tudok.Tudom hogy láma kérdés de hol lehet beállítani hogy normálisan működjön a kontroller.A régi nba-nél legalább kiválaszthattam milyen kontrollerem van és működött is.Itt ilyen lehetőséget nem találtam. -
nono28 #573 Hol lehet beállitásokat végezni?joystikot hol tudom beállitani? -
Spark555 #572 Ok, köszi a segítséget ;-)
Ha lesz időm akkor mindenképp töltök fel. -
#571 Regisztrálj a 2k sports fórumon, és tölts fel a meccseidből képet, videót!
Elég a silver tagság, nem kell gold hozzá. -
#570 ja, és nem kell elkezdeni elejétől:) -
#569 aha -
#568 Második szezon előtt volt 20 edzésem (drill), ekkor nyomtam fel pl a hárompntos tudományom 75ről 92re:) -
Spark555 #567 Ja, én is ott jártam az előbb és olvastam, hogy mi a helyzet. Tehát ha rákötöm a netet a box-ra és elindítom a játokot, akkor automatikusan frissít az új patch-re? Gondolom ezután az elejéről kell kezdenem a my playert? -
#566 második szezonban vagyok az Thunderral. Az első szezont megnyertük a bostonnal, de a gecc kifagy ha így elindítod a második szezont:((((!!
Elméletileg a második peccs orvosolni fogja eme durva fejlesztői hibát...
Olvastam a 2KSports fórumon, hogy csak akkor fagyizik a második szezon, ha nyered a NBA finalst!!
Szerencsére volt egy mentésem a playoff előttről, úgyhogy load utánn direkt elbuktam az első playoff kört a miami ellen(kurva szar érzés volt bazz), de ezek után nam fagyizik a másodok szezonom....... -
#565 xbox -
#564 Boxon az első peccs óta lehet állítani my playerben a negyedek hosszát, de csak az általad játszandó meccsekét. A liga összes többi meccse 12 perces negyedekkel van szimulálva. -
Spark555 #563 Azt gondoltam hogy my player. De hogy xbox-on vagy pc-n?
Mostanáig olvasgattam és sikerült kiderítenem, hogy ez a probléma is már megoldható :)) -
#562 my player (pg,193cm 76 kg atletikus ,oklahoma, rating 83) -
#561 én? -
Spark555 #560 Engem csak is az idő zavar. Szeretnék végre all-star csapatba kerülni:D meg ilyenek. A döntő már megvan és valszeg MVP leszek, de azért van némi hiányérzetem. -
Spark555 #559 És te mivel tolod? Bár a statisztikákból úgy tűnik, hogy pc-n, buherált verzióval. Xbox-on még mindig nem lehet állítani a my player módban az időt? Még régebben írták, hogy a Draft Combine-al kell valamit csinálni(de nem 100%)
Valakinek valami új ötlete van? :)) -
#558 *jobban
*blokkok
-
#557 a 25 pont marha sok meccsenként(4*5 perc alatt).
Megfigyeltem, a csapatmunkát (aszisztok, csapdák, lepattanók, jó passzok, blokok stb)- joban értékeli a gép, mint a ponthajkurászást....
(nehogy magadra vedd:) -
#556 én 12perces negyedekkel tolom, sztem lehet ez a baj nálad(az 5perc) --
az összes többi meccs 12perces negyedekre számolja a statisztikát, sztem akármit csinálsz 4*5 percben nem lehet kihozni a maximumot a playerből, próbáld feljebb állítani ---- (nekem 4*12perc alatt az átlagom most 32.5pont - 11 asziszt - 4 lepattanó -1.9 steal) -
#555 kicsit OFF lesz
itt érdemes bogarászni:) -
Laci08 #554 BOxon nyomatom. 5 perces negyedekkel. -
#553 milyen platformon(pc, konzol..)nyomatod? - és milyen hosszú meccseket játszol(mennyi egy negyed nálad)? -
Laci08 #552 Ez a problémám nekem is. Dligából egy meccsre a heathez, mahd vissza dligába. Azóta lenyomtam másfél dliga szezont de nem hívtak sehova vissza. Átlagom 25 pont A+os meccsek az egész szezonban de nem hívtak.Szerintem majd csak a patch oldja ezt meg. -
#551 my player (pg,193cm 76 kg atletikus ,oklahoma, rating 83)
pár videó a 2ksports-on
ha nektek is vannak feltöltött videóitok, akkor jöhetnek a linkek:) -
sambarca #550 hello
ha a köv linkre http://www.mediafire.com/?nro2vnvlmwb
kattintotok akkor egy cht tudtok letölteni.Ezt tsearchhel megnyitva tudjátok állítani myplayerhez a cuccokat.De ez miért is fontos?Természetesen a myplayer nem ismeri a slider beállításokat, uh azt hiába babráljátok és a settingseket se ismeri:)De ha beléptek a gambe beállítotok mindent kedvetekre (sliders+NBA rules stb) és ALT-Tab windowsba majd tsearch 1.6 megnyit open processként nba 2k10!Majd megnyitás ikon az easy write alatt és megnyit a cht file!Megjelenik egy jó hosszú lista!Az összeset kijelöl majd jobb klikk és freez out!És utánna elmenteni másnéven ezt a cht filet!Programot nem becsukni vissza nba 2k10!És lőn világosság minden settings él!Nagy meló volt ezt összeguberálni, mert a külföldi fórumokon se írnak semmi erről!Na csokoládé vanília.Ps: GO Celtics -
FishMan #549 szeva! az időt hogy lehet állítani a myplayerben? nagyon ritkán járok erre, szóval ne szidjatok ha nem olvastam vissza! vagy kijött valamiféle patch ezt a hibát orvosolni? -
#548 sztem nem lehet, (boxon tuti nem lehet) -
bandy85 #547 Üdv!!
A My playerben hol lehet nehézségi szintet állítani??
köszi -
D4N1 #546 Azt nem tudja valaki, hogy a my player-ben a speciality dunk-okat hogyan lehet "kikapcsolni", mert én nem akarom őket használni, de akárhányszor elállítom a következő meccsre mindíg visszaáll mind a 10.
A választ előre is köszi
-
#545 hát én megcsináltam a training camp-et azt túléltem azt választottam a sacramento-t és ott benn maradtam a csapatban:D azt nem rúgnak ki:D -
FishRm4n #544 Sziasztok!
Nekem ps3on van meg az NBA 2K10 és my player módban olyan problémám van, hogy nem tudok 1 NBA-s csapatba kerülni. A 2. szezonomnak most lett vége 28 pontot átlagolok valamint átlagban A minősítést kapok. Az elején elég gyenge voltam mivel kezdő vagyok de akkor 5-6 meccsre a Portlandhez kerültem onnan visszaküldtek a D-ligába. Szeretném, ha segítenétek azzal, hogy elmesélitek ti, hogy kerültetek D-liga után az NBA-ba. Amúgy 61-es vagyok! Még 1 kérdés a végére kell vhol jelentkezni a training camp-ba vagy meghívnak és úgy mint az elején most is autómatikusan meghívnak? A választ előre is köszönöm! -
#543 jön a második peccs, elvileg myplayerben ha megnyerem a finals-t, nem fog fagyni a második szezon,stb, stb... hurrrrrááááááá!!!
http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=255028