nba 2K10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal ha megint meg akarod valtoztatni,akkor majd megint ujra be kell allitani.
Kérdés:minden játék elõtt be kell tölteni eme kis progit???
1. miután letöltötted és kitömörítetted a tsearchöt, indítsd el a játékot, töltsd be a my player mentésedet, majd alt+tabolj ki belõle.
2. indítsd el a tsearchöt is, és klikkelj a bal felsõ sarokban lévõ "Open Process" ikonra.
3. A megjelenõ új ablakban válaszd ki az nba2k10.exe fájlt, és klikk az open gombra.
4. Ezután az "add new cheat" ikonra kell klikkelni (ez egy pici üres lapot ábrázoló ikon a "cheats list" és az "EasyWrite" alatt)
5. újra feljön egy ablak, a description mezõ nem érdekes, ide írhatsz akármit, viszont az address mezõbe ez kerüljön: 5443ABC
6. A többi mezõvel nem kell foglalkozni, nyomj egy ok-t.
7. Az add new cheat ikon alatt meg fog jelenni egy új sor, itt a value értéke 5-re lez állítva, ezt írd át annyira, amilyen hosszú negyedeket szeretnél.
8. Ezután klikkelj a save ikonra, és egy cht fájlba elmentheted a beállítást.
9. Mehetsz is vissza játszani.
Kérdésem:hogy lehet az 5 percrõl 12re állítani My Playerben az idõt???Kerestem,de sehol semmi.
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
( én 12 perces negyedekkel nyomom, félidõre mindig A+ vagyok....)
Egyébként aki eddig segített attól nagyon nagyon szépen köszönöm!!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
my player módban irányító vagyok (PG), a támadásoknál tudok "játékrendszert" váltani( alapvonalon átfutás, center körtébe, kettõ-kettõzés stb) - DE védekezésben nem tudom állítani (ember-ember- félpályás, egészpályás, 2-3 zóna - 3-2 zóna stb)
esetleg ti tudjátok? király lenne néha letámadni, támadásonként zónázni, embertfogni....
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
My Playerben a game sliders-t lehet vhogy állítani? (pl. mint a difficulty-t és a quarter lenght-tet)
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
Lenne egy kérdésem. Szóval myplayer modban a charlottenál kezdtem a játékot. Sajnos a 4. edzõmeccs után elküldtek és a D-ligában kötöttem ki. Itt az elején bukdácsoltam, de most már a 20. meccs után B-s az összesített átlagom. A kérdés az lenne, hogy mikor kaphatok NBA-s meghívót? ha pl B átlagból A-s lesz, vagy ha feljavítom a pontot/assistot/steal / meccs adatokat?
segitségetek kérném. pc-n nyomom a 2k10et,és association modban le is játszottam jo néhány meccset,de my player modban nem tudok játszani,mert miután elkészitem a játékost,és elmentem, kilép a windowsba.
Vkinek tipp hogy mi lehet a gond?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
hogy lehet a skill pontot unlimitedre állítani?
elõre is thx
sztem fun.
van más mentésem, amit normálisan folytatok majd.
de végül is... mind1, hogy így vagy úgy éred el a max overallt, mert ugyanazt nyújtja és trainerrel nem kell szenvedned annyit.
ahogy Neoncsovesnek is mondtam 😄.
irántam más csapatok...., De sehol nem találom, hogy melyik csapatok...
van valami megoldás?
Eddig ment a játék minden gond nélkül,most meg a meccs elõtt csak a bírót mutatja meg egy játékost és nem indul a meccs.Az a bizonyos patch kint van már rá,ha igen hol tudnám letölteni???Kösz a választ...

Mellesleg a kapott pont egész jó 😊
http://kephost.com/images/73nba_2k10_endalon.jpg
#426: eh, pedig pont az a rész kellene nagyon.
#425: hogy gondoltad? 😛 elvileg nem lehet multizni, v csak ritkán, mer szerók bemondják az unalmast és valszeg hamachi se jó rá.
Azt szeretném megmondani nektek hogy csináltam egy Magyar Season nevû bajnokságot az NBA-ben és ha tudtok gyertek csatlakozzatok és játszunk együtt 😄