1222

NBA 2K10
  • kali912
    Sziasztok!
    A PC-s verzióba a draft class mire jó? Mi a célja vagy, egyáltalán hogy lehet használni vagy valami?
    Please!!
  • Arvid888
    hali
    NBA 2K10 MultiTrainer V1.0 -ot hol tom letölteni?hol üssem be?köszi a segítséget.
  • tomking7
    és a peccset honnan szedjem le hozzá és hogy rakjam rá x360ra ??:S
  • rudanjoe
    betöltöd a játékosodat, azt: options->presentation->Quarter length.
    (kell hozzá peccs)
  • tomking7
    sziasztok
    valaki meg tudná nekem mondani h xbox 360on My Playerben hogy lehetátállítani a negyedeket hosszabbra 5 percnél??
    nagyon fontos lenne lécci segítsetek!
    köszönöm
  • Doktor Toka
    @Arvid888: Egyszer lehet nevet változtatni a My Playerben.

Egyébként az én My Playeremmel egy nagyon vicces/idegesítő bugot vettem észre. Most újrakezdtem a játékot, Latrell Sprewell nevű SG-t indítottam. Ez már a 4. karakterem. Eddig mind a négynél a summer campben ott volt Bruce Bowen és Chris Mihm. És Bowen mind a négyszer bekerült az aktuális csapatba is. (POR, BOS, MIN, NYK) Ezzel az gond, hogy egyrészt utálom azt a csávót, másrészt már vissza is vonult és csokornyakkendőben osztja az észt. Nekem meg a játékban a hülye fejét kell bámulnom még mindig. Nektek nem volt ilyen hiba?
  • Arvid888
    köszi.(véletlen többször is elküldtem egy üzenetet9)

• Arvid888
    ??
  • rudanjoe
    1. draftcombiné csak konzolra jelent meg, ott letöltős-fizetős

2. Nem. Nevet, testsúlyt, megasságot, származást menet közben nem lehet változtatni.
  • Arvid888
    hali
    nekem két kérdésem lenne,előre is köszömöm a választ

1.a nba 2k10 Draft Combine -t hol lehet letölteni?pc-re?

2.a my playerben lehet nevet változtatni közben?vagy már nem lehet?
    köszia a választ
  • Arvid888
    hali

köszi a választ
  • Arvid888
    hali

• xxmogyixx
    tök jó hogy én vagyok a szar szemét mert valamit mertem kérdezni..elnézést legközelebb nem fordul elő
  • Darkon

egyebkent ha keresel ott megtalaod a valaszt te nagytudasu!
  • rudanjoe
    Túl általános kérdés:(
    Milyen oprendszer?(legális-e vajon, frissítve mikor volt? mikor lett (esetleg)újratelepítve? driverek rendben vannak-e? eredeti gammával próbálkozol-e? más, hasonló gépigényű programok elindulnak-e? stb,stb...

• rudanjoe
    nincsmit:(
  • xxmogyixx
    aztaa nem mondom komolyan hogy 2k10 fórum?!?! mivel a 2k9 ki van halva gondoltam itt kérdezem meg...bocsi legközelebb ott kérdezem meg nem itt...bunkó
  • rudanjoe
    valszeg azért nem válaszol senki, mert nem tudja a választ vazze...
    (ez nba 2k10 fórum egyébként)

PC peccsért a hivatalos fórumon lehet sírni.
  • xxmogyixx
    örülök hogy ennyire segítő kész emberek járnak erre a fórumra :S
  • Pethy23
    Semmi! Én már lemondtam róla...
  • FrezeR
    a hivatalos javításról még mindig semmi hír?
  • xxmogyixx
    sziasztok. nálam az a probléma hogy a 2k9 indításakor kiír egy olyat h a program indítása sikertelen mert hejetelen a konfigurációd..ezzel mit lehet tenni? ami a rendszerigényben van azok szerint indulni kellene a gépemen..plz segítsetek..köszi
    sry a több hsz-ért de idegesít h nem tudok játszani
  • c9fazatt
    Buta kérdés, de le lehet nyomni a CPU assistjainak számát sliderekkel? tegnap 43 assistot dobott egy meccsen és cáfoljatok meg ha nem így van, de ez egy kicsit irreális. Am a többi statom elég valószerű, erre büszke vagyok :)
  • webibebi
    dartonita neked linkelte a hozzászólás számát oda van leírva
  • xxmogyixx
    sziasztok. nálam az a probléma hogy a 2k9 indításakor kiír egy olyat h a program indítása sikertelen mert hejetelen a konfigurációd..ezzel mit lehet tenni? ami a rendszerigényben van azok szerint indulni kellene a gépemen..plz segítsetek..köszi
  • Arvid888
    hali
    my playerben nem tom átállítani 5-ről 12 percesre a negyedet
    tudtok segíteni?
  • Arvid888
  • dartonita
  • Arvid888
    k
  • Arvid888
    hali
    nekem olyan gondom van,hogy a my player-ben 5 perces negyedek vannak,de én 12 perceset szeretnék.próbálkozom,de nem tudom átállítani
    tudnátok segíteni?hogyan kell?
  • Arvid888
    nekem olyan gondom van,hogy a my player-ben 5 perces negyedek vannak,de én 12 perceset szeretnék.próbálkozom,de nem tudom átállítani
    tudnátok segíteni?hogyan kell 5-ről 12 perces negyedet a my playerben?
  • Arvid888
    hali
  • Runci
    Még annyi, hogy az időkéréseket nem lehet kikapcsolni, mert sok van és semmi értelme?
  • Runci
    Bocs My Player módra gondolok.
  • Runci
    Sziasztok!
    Gépen, mit lehet babrálni hogy ne legyen ennyi meccs, hanem rövidebb legyen a bajnokság?
  • Glasses
    sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy a játék hova rakja a mentéseket mert nem találom mert rostert akarok frissiteni ?
  • no1r
    sziasztok! engem az érdekelne, hogy my player üzemmódban van-e lehetőségem szimulálni a meccseket? mert néha nincs kedvem végignyomni egy meccset, így aztán jó lenne ha át lehetne ugrani...
    előre is kösz a válaszokat!
  • michaeljordan45
    Sziasztok! Olyan embereket keresek, akik magabiztosan felismerik a pályán az NBA-csapatok játékosait, van némi szabadidejük, és ezzel a tudásukkal egy kis pénzt is szeretnének keresni. Izgalmas, érdekes munka, de 1280x960-as képernyőfelbontás és elég erős gép kell hozzá. Van egy másik fajta NBA-meló is, ehhez nem kell más, csak normális sebességű netkapcsolat. Ha érdekel, jelentkezz a [email protected] e-mail címen. Telefonszámot írj bele, hogy hívhassalak a részletek miatt.
  • FrezeR
    Ez elég szomorú pedig mióta várjuk már :( De nem hallani semmit ,hogy mi a késlekedés oka?
  • Pethy23
    Pofátlanság! És én még anno megvettem, kb játszottam vele 1 hónapot azóta várom a patch-t...