1222
NBA 2K10
-
kali912 #622 Sziasztok!
A PC-s verzióba a draft class mire jó? Mi a célja vagy, egyáltalán hogy lehet használni vagy valami?
Please!! -
Arvid888 #621 hali
NBA 2K10 MultiTrainer V1.0 -ot hol tom letölteni?hol üssem be?köszi a segítséget.
-
tomking7 #620 és a peccset honnan szedjem le hozzá és hogy rakjam rá x360ra ??:S -
#619 betöltöd a játékosodat, azt: options->presentation->Quarter length.
(kell hozzá peccs) -
tomking7 #618 sziasztok
valaki meg tudná nekem mondani h xbox 360on My Playerben hogy lehetátállítani a negyedeket hosszabbra 5 percnél??
nagyon fontos lenne lécci segítsetek!
köszönöm
-
Doktor Toka #617 @Arvid888: Egyszer lehet nevet változtatni a My Playerben.
Egyébként az én My Playeremmel egy nagyon vicces/idegesítő bugot vettem észre. Most újrakezdtem a játékot, Latrell Sprewell nevű SG-t indítottam. Ez már a 4. karakterem. Eddig mind a négynél a summer campben ott volt Bruce Bowen és Chris Mihm. És Bowen mind a négyszer bekerült az aktuális csapatba is. (POR, BOS, MIN, NYK) Ezzel az gond, hogy egyrészt utálom azt a csávót, másrészt már vissza is vonult és csokornyakkendőben osztja az észt. Nekem meg a játékban a hülye fejét kell bámulnom még mindig. Nektek nem volt ilyen hiba? -
Arvid888 #616 köszi.(véletlen többször is elküldtem egy üzenetet9)
-
Arvid888 #615 ?? -
#614 1. draftcombiné csak konzolra jelent meg, ott letöltős-fizetős
2. Nem. Nevet, testsúlyt, megasságot, származást menet közben nem lehet változtatni. -
Arvid888 #613 hali
nekem két kérdésem lenne,előre is köszömöm a választ
1.a nba 2k10 Draft Combine -t hol lehet letölteni?pc-re?
2.a my playerben lehet nevet változtatni közben?vagy már nem lehet?
köszia a választ -
Arvid888 #612 hali
2.a my playerben lehet nevet változtatni közben?vagy már nem lehet?
köszi a választ -
Arvid888 #611 hali
2.a my playerben lehet nevet változtatni közben?vagy már nem lehet? -
xxmogyixx #610 tök jó hogy én vagyok a szar szemét mert valamit mertem kérdezni..elnézést legközelebb nem fordul elő -
egyebkent ha keresel ott megtalaod a valaszt te nagytudasu! -
#608 Túl általános kérdés:(
Milyen oprendszer?(legális-e vajon, frissítve mikor volt? mikor lett (esetleg)újratelepítve? driverek rendben vannak-e? eredeti gammával próbálkozol-e? más, hasonló gépigényű programok elindulnak-e? stb,stb...
-
#607 nincsmit:( -
xxmogyixx #606 aztaa nem mondom komolyan hogy 2k10 fórum?!?! mivel a 2k9 ki van halva gondoltam itt kérdezem meg...bocsi legközelebb ott kérdezem meg nem itt...bunkó -
#605 valszeg azért nem válaszol senki, mert nem tudja a választ vazze...
(ez nba 2k10 fórum egyébként)
PC peccsért a hivatalos fórumon lehet sírni. -
xxmogyixx #604 örülök hogy ennyire segítő kész emberek járnak erre a fórumra :S -
#603 Semmi! Én már lemondtam róla... -
#602 a hivatalos javításról még mindig semmi hír? -
xxmogyixx #601 sziasztok. nálam az a probléma hogy a 2k9 indításakor kiír egy olyat h a program indítása sikertelen mert hejetelen a konfigurációd..ezzel mit lehet tenni? ami a rendszerigényben van azok szerint indulni kellene a gépemen..plz segítsetek..köszi
sry a több hsz-ért de idegesít h nem tudok játszani -
c9fazatt #600 Buta kérdés, de le lehet nyomni a CPU assistjainak számát sliderekkel? tegnap 43 assistot dobott egy meccsen és cáfoljatok meg ha nem így van, de ez egy kicsit irreális. Am a többi statom elég valószerű, erre büszke vagyok :) -
#599 dartonita neked linkelte a hozzászólás számát oda van leírva -
xxmogyixx #598 sziasztok. nálam az a probléma hogy a 2k9 indításakor kiír egy olyat h a program indítása sikertelen mert hejetelen a konfigurációd..ezzel mit lehet tenni? ami a rendszerigényben van azok szerint indulni kellene a gépemen..plz segítsetek..köszi -
Arvid888 #597 hali
my playerben nem tom átállítani 5-ről 12 percesre a negyedet
tudtok segíteni? -
Arvid888 #596 -
#595 #465 -
Arvid888 #594 k -
Arvid888 #593 hali
nekem olyan gondom van,hogy a my player-ben 5 perces negyedek vannak,de én 12 perceset szeretnék.próbálkozom,de nem tudom átállítani
tudnátok segíteni?hogyan kell? -
Arvid888 #592 nekem olyan gondom van,hogy a my player-ben 5 perces negyedek vannak,de én 12 perceset szeretnék.próbálkozom,de nem tudom átállítani
tudnátok segíteni?hogyan kell 5-ről 12 perces negyedet a my playerben? -
Arvid888 #591 hali -
Runci #590 Még annyi, hogy az időkéréseket nem lehet kikapcsolni, mert sok van és semmi értelme? -
Runci #589 Bocs My Player módra gondolok. -
Runci #588 Sziasztok!
Gépen, mit lehet babrálni hogy ne legyen ennyi meccs, hanem rövidebb legyen a bajnokság? -
Glasses #587 sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy a játék hova rakja a mentéseket mert nem találom mert rostert akarok frissiteni ? -
no1r #586 sziasztok! engem az érdekelne, hogy my player üzemmódban van-e lehetőségem szimulálni a meccseket? mert néha nincs kedvem végignyomni egy meccset, így aztán jó lenne ha át lehetne ugrani...
előre is kösz a válaszokat! -
michaeljordan45 #585 Sziasztok! Olyan embereket keresek, akik magabiztosan felismerik a pályán az NBA-csapatok játékosait, van némi szabadidejük, és ezzel a tudásukkal egy kis pénzt is szeretnének keresni. Izgalmas, érdekes munka, de 1280x960-as képernyőfelbontás és elég erős gép kell hozzá. Van egy másik fajta NBA-meló is, ehhez nem kell más, csak normális sebességű netkapcsolat. Ha érdekel, jelentkezz a [email protected] e-mail címen. Telefonszámot írj bele, hogy hívhassalak a részletek miatt. -
#584 Ez elég szomorú pedig mióta várjuk már :( De nem hallani semmit ,hogy mi a késlekedés oka? -
#583 Pofátlanság! És én még anno megvettem, kb játszottam vele 1 hónapot azóta várom a patch-t...