nba 2K10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Mert magától igazolgat, de az úgy nemaz igazi, úgy kéne, hogy én tudjak igazolni a csapatnak..
Egy olyan problémám lenne, amit nem csak ennél a játéknál veszem észre. AZ egész játék "felpörög" gyorsabb lessz és mintha akadozna de nem lassul hanem pörög. Imádom az NBA-t és nagyon nagy csalódás lenne ha élvezhetetlenül kéne játszanom. Kérlek segítsetek. <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
msn:[email protected] bárki felvehet
Kösziiii
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A védekezés nekem nem megy... Ugrálok, oda nyúlok, de szinte soha nem tudom kivédekezni, mindig bedobják... nincs valami jobb mód, ahogy lehetne védekezni... légyszi ha igen, segítsetek..
2: A gyakorlás módban, pl a Freestyle-ba van alul van ilyen szöveg, h mit kell csinálni!!!
Azokkal mit kelll... ha megcsinálom, akkor milesz, mire jó az???? Vagy kijelzi valahogy, ha megtudtam csinálni???
Megtudjátok nekem mondani, hogy lehet zsákolni? Nekem azzal a gombbal sem megy amivel a dobást csinálom...Elõre is köszi
ha valalki tud patchet my playerhez,h ne keljen 82meccset játszani vagy hogy a többi csapatnak is ugyanolyan hosszu legyen egy meccs,az irja meg légszi.köszi
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Ha magadtól akarsz igazolni, akkor szezon vége, ott ki fog adni pár lehetõséget, akkor tudsz választani.
playeremnek most van 73as overall(sg/sf), folyamatos A+ (támadás A+, védekezés volt már C is), szóval védekezés nem annyira mérvadó.
D-ligából, ha folyamatosan A+os meccseket hoztok, 5-10 meccs alatt fel lehet kerülni nba-be.
Nekem is ugyanez volt a problémám...azóta újrakezdtem, chicagonal kezdtem,6 edzõmeccs után A- átlaggal végeztem így mehettem bármelyik csapathoz edzõtáborba. A philit választottam. A+ -al végeztem 5 meccs után és mégis kidobtak az Armors-ba...pedig 5 perces félidõk alatt 5 meccsen 5.5 assist, 19.8 ppg átlag. Na mindegy remélem azért idõvel felfigyel rám valaki😊
Szerintem bug lehet mert velem is ez a helyzet. Egy meccs erejéig a thundernél voltam majd vissza nbdlbe. azóta második szezonban a+ os 66 playerrel 24,2 es átlaggal nem kellek senkinek. Ugyhogy szerintem bug lesz és az xboxos patch sem használt neki.
My Playerben miért nem kapok szerzõdést? Anno voltam Lakers táborban, 5. meccs elõtt kiszórtak, azóta NBDL-ben vagyok: A-s átlagom van, 72-es overallom! Athletic PG a playerem, 17p, 5a, 3reb, 1.5 steal meccsenként és senki se hív sehova...Ez bug, vagy én csinálok valamit rosszul?
http://www.nbavg.com/nba-2k10-patches-downloads-f5/nba-2k10-trainer-t7.html
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
-követni kell a taktikát
-jól kell helyezkedni támadáskor
-védekezni az embereden
-segíteni az elzárásban
-lepattanót szedni vagy BOX OUT ugye hogy az embered ne szedjen lepattanót
-assistot adni
-nem próbálkozol 2 emberrõl bedobni a lasztit satöbbi
-nem csinálsz TO-t mert az nem jó
és akkor félidõre már rég A+ vagy
Azt ne felejtsd el hogy tobbfele tulajdonsag is van mint amit az elso lapon latsz.
Asszm a ] -billentyuvel valtogatsz koztuk,szal ha pcn es billel jatszol,ez fontos lehet 😄
Mellesleg megvolt az elsõ A-s mérkõzésem 14 ponttal😄