nba 2K10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok, köszi a segítséget ;-)
Ha lesz idõm akkor mindenképp töltök fel.
rudanjoe
Regisztrálj a 2k sports fórumon, és tölts fel a meccseidbõl képet, videót!
Elég a silver tagság, nem kell gold hozzá.

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

rudanjoe
ja, és nem kell elkezdeni elejétõl😊

rudanjoe
aha

rudanjoe
Második szezon elõtt volt 20 edzésem (drill), ekkor nyomtam fel pl a hárompntos tudományom 75rõl 92re😊

Ja, én is ott jártam az elõbb és olvastam, hogy mi a helyzet. Tehát ha rákötöm a netet a box-ra és elindítom a játokot, akkor automatikusan frissít az új patch-re? Gondolom ezután az elejérõl kell kezdenem a my playert?
rudanjoe
második szezonban vagyok az Thunderral. Az elsõ szezont megnyertük a bostonnal, de a gecc kifagy ha így elindítod a második szezont😞(((!!
Elméletileg a második peccs orvosolni fogja eme durva fejlesztõi hibát...

Olvastam a 2KSports fórumon, hogy csak akkor fagyizik a második szezon, ha nyered a NBA finalst!!

Szerencsére volt egy mentésem a playoff elõttrõl, úgyhogy load utánn direkt elbuktam az elsõ playoff kört a miami ellen(kurva szar érzés volt bazz), de ezek után nam fagyizik a másodok szezonom.......

rudanjoe
xbox

rudanjoe
Boxon az elsõ peccs óta lehet állítani my playerben a negyedek hosszát, de csak az általad játszandó meccsekét. A liga összes többi meccse 12 perces negyedekkel van szimulálva.

Azt gondoltam hogy my player. De hogy xbox-on vagy pc-n?
Mostanáig olvasgattam és sikerült kiderítenem, hogy ez a probléma is már megoldható 😊)
rudanjoe

rudanjoe
én?

Engem csak is az idõ zavar. Szeretnék végre all-star csapatba kerülni😄 meg ilyenek. A döntõ már megvan és valszeg MVP leszek, de azért van némi hiányérzetem.
És te mivel tolod? Bár a statisztikákból úgy tûnik, hogy pc-n, buherált verzióval. Xbox-on még mindig nem lehet állítani a my player módban az idõt? Még régebben írták, hogy a Draft Combine-al kell valamit csinálni(de nem 100%)
Valakinek valami új ötlete van? 😊)
rudanjoe
*jobban
*blokkok
<#falbav>

rudanjoe
a 25 pont marha sok meccsenként(4*5 perc alatt).
Megfigyeltem, a csapatmunkát (aszisztok, csapdák, lepattanók, jó passzok, blokok stb)- joban értékeli a gép, mint a ponthajkurászást....
(nehogy magadra vedd😊

rudanjoe
én 12perces negyedekkel tolom, sztem lehet ez a baj nálad(az 5perc) --
az összes többi meccs 12perces negyedekre számolja a statisztikát, sztem akármit csinálsz 4*5 percben nem lehet kihozni a maximumot a playerbõl, próbáld feljebb állítani ---- (nekem 4*12perc alatt az átlagom most 32.5pont - 11 asziszt - 4 lepattanó -1.9 steal)

rudanjoe

BOxon nyomatom. 5 perces negyedekkel.

rudanjoe
milyen platformon(pc, konzol..)nyomatod? - és milyen hosszú meccseket játszol(mennyi egy negyed nálad)?

Ez a problémám nekem is. Dligából egy meccsre a heathez, mahd vissza dligába. Azóta lenyomtam másfél dliga szezont de nem hívtak sehova vissza. Átlagom 25 pont A+os meccsek az egész szezonban de nem hívtak.Szerintem majd csak a patch oldja ezt meg.

rudanjoe
my player (pg,193cm 76 kg atletikus ,oklahoma, rating 83)
pár videó a 2ksports-on

ha nektek is vannak feltöltött videóitok, akkor jöhetnek a linkek😊

hello
ha a köv linkre http://www.mediafire.com/?nro2vnvlmwb
kattintotok akkor egy cht tudtok letölteni.Ezt tsearchhel megnyitva tudjátok állítani myplayerhez a cuccokat.De ez miért is fontos?Természetesen a myplayer nem ismeri a slider beállításokat, uh azt hiába babráljátok és a settingseket se ismeri😊De ha beléptek a gambe beállítotok mindent kedvetekre (sliders+NBA rules stb) és ALT-Tab windowsba majd tsearch 1.6 megnyit open processként nba 2k10!Majd megnyitás ikon az easy write alatt és megnyit a cht file!Megjelenik egy jó hosszú lista!Az összeset kijelöl majd jobb klikk és freez out!És utánna elmenteni másnéven ezt a cht filet!Programot nem becsukni vissza nba 2k10!És lõn világosság minden settings él!Nagy meló volt ezt összeguberálni, mert a külföldi fórumokon se írnak semmi errõl!Na csokoládé vanília.Ps: GO Celtics
szeva! az idõt hogy lehet állítani a myplayerben? nagyon ritkán járok erre, szóval ne szidjatok ha nem olvastam vissza! vagy kijött valamiféle patch ezt a hibát orvosolni?
rudanjoe
sztem nem lehet, (boxon tuti nem lehet)

Üdv!!

A My playerben hol lehet nehézségi szintet állítani??

köszi
Azt nem tudja valaki, hogy a my player-ben a speciality dunk-okat hogyan lehet "kikapcsolni", mert én nem akarom õket használni, de akárhányszor elállítom a következõ meccsre mindíg visszaáll mind a 10.
A választ elõre is köszi

webibebi
hát én megcsináltam a training camp-et azt túléltem azt választottam a sacramento-t és ott benn maradtam a csapatban😄 azt nem rúgnak ki😄

msn:[email protected] bárki felvehet

Sziasztok!
Nekem ps3on van meg az NBA 2K10 és my player módban olyan problémám van, hogy nem tudok 1 NBA-s csapatba kerülni. A 2. szezonomnak most lett vége 28 pontot átlagolok valamint átlagban A minõsítést kapok. Az elején elég gyenge voltam mivel kezdõ vagyok de akkor 5-6 meccsre a Portlandhez kerültem onnan visszaküldtek a D-ligába. Szeretném, ha segítenétek azzal, hogy elmesélitek ti, hogy kerültetek D-liga után az NBA-ba. Amúgy 61-es vagyok! Még 1 kérdés a végére kell vhol jelentkezni a training camp-ba vagy meghívnak és úgy mint az elején most is autómatikusan meghívnak? A választ elõre is köszönöm!
rudanjoe
jön a második peccs, elvileg myplayerben ha megnyerem a finals-t, nem fog fagyni a második szezon,stb, stb... hurrrrrááááááá!!!

http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=255028

Matt07
én a 2k9-et végig bill.-en toltam, zet is azzal kezdtem, de áttértem a kontrollerre, és habár nagyon nehéz volt megszokni, most már nagyon örülök neki h váltottam 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Ti billentyûzettel vagy gamekonzollal (vagy nemtomhogyhívjákazt) játszotok? Én most akarok az utóbbira rászokni de kicsit nehézkes.
webibebi
off the ball control kiválasztod kitõl kéred azt ott a kis blakban le van írva meccs közben

msn:[email protected] bárki felvehet

Na alley oop ra rájöttem de hogy kell elzárást kérni ?
Nem tuggya valaki hogy kell számítógépen alley oop ot nyomni nba 2k10 ben? mert akárhogy akarok nem tudok. valaki segitsen
Boldog új évet kivánok mindenkinek !!!!!!!!

Sziasztok !az elõbbit kérdést visszavonom de azt még mindig nem tudom milyen módban és hogyan kell igazolni?
Megvan a játék, de szaggat iszonyúan..XP-n tök jól futott a 2K9, de ez Win7-en..áhh...de miért? A Win7 energiatakarékos, a játék grafikájan emhogy szebb, hanem csúnyább lett sztem..akkor mi a baj?

Hi mindenkinek! Hol tárolja a játék a mentéseket? Egy system reinstall miatt nem akarom,hogy elvesszen. Valaki segítsen! Elõre is köszi
Sziasztok 1 kérdés:Letöltöttem a játékot xp-re fel is tettem jó volt minden. De most már Windows 7 van a gépen most is fel tudtam tenni de most nem engedi crackelni azt írja szüntessem meg az írásvédettséget! de ezt meg nem engedi mi a hiba mit csináljak??
Valaki tud valamit errõl a csatlakozás paráról?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Hali.Hogy lehet új rostert másolni a játékba? A dokumentumokba nincs olyan mappa ahova bele lehetne másolni.
Úgy tudom sehogy. Elvileg xbox-ra tölthetõ le valami draft combine nevû cucc, de az is pénzes
Sziasztok! Nekem az lenne a nagy kérdésem, hogy hogyan lehet draftolni, vagy my playerben draftra jelentkezni?
Nekem valamiért soha nem csatlakozik a game a hálóra! Eddig egyszer se sikerült! Valaki?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Az lehetséges, hogy neten megrendelve a játék csak 5400 Ft??? Ez elég barátinak tûnik!
Hali! Valaki segítsen már nekem mert nem indul el a játék. Feltelepítem addig minden okés, indítom ikonról és lefagy---az nba2k10.exe hibát észlelt és leállt. Ez miért van? Elõre is köszi!
Tormiee17
Valaki egy jó slider ill roster beállítást.

Clark Kellogg (volt kosárlabdázó) és Kevin Harlan (riporterlegenda 😊 )
Legend Killer
akarjátok, elírtam.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!