nba 2K10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lesz idõm akkor mindenképp töltök fel.
Elég a silver tagság, nem kell gold hozzá.
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Elméletileg a második peccs orvosolni fogja eme durva fejlesztõi hibát...
Olvastam a 2KSports fórumon, hogy csak akkor fagyizik a második szezon, ha nyered a NBA finalst!!
Szerencsére volt egy mentésem a playoff elõttrõl, úgyhogy load utánn direkt elbuktam az elsõ playoff kört a miami ellen(kurva szar érzés volt bazz), de ezek után nam fagyizik a másodok szezonom.......
Mostanáig olvasgattam és sikerült kiderítenem, hogy ez a probléma is már megoldható 😊)
Valakinek valami új ötlete van? 😊)
Megfigyeltem, a csapatmunkát (aszisztok, csapdák, lepattanók, jó passzok, blokok stb)- joban értékeli a gép, mint a ponthajkurászást....
(nehogy magadra vedd😊
az összes többi meccs 12perces negyedekre számolja a statisztikát, sztem akármit csinálsz 4*5 percben nem lehet kihozni a maximumot a playerbõl, próbáld feljebb állítani ---- (nekem 4*12perc alatt az átlagom most 32.5pont - 11 asziszt - 4 lepattanó -1.9 steal)
itt érdemes bogarászni😊
pár videó a 2ksports-on
ha nektek is vannak feltöltött videóitok, akkor jöhetnek a linkek😊
ha a köv linkre http://www.mediafire.com/?nro2vnvlmwb
kattintotok akkor egy cht tudtok letölteni.Ezt tsearchhel megnyitva tudjátok állítani myplayerhez a cuccokat.De ez miért is fontos?Természetesen a myplayer nem ismeri a slider beállításokat, uh azt hiába babráljátok és a settingseket se ismeri😊De ha beléptek a gambe beállítotok mindent kedvetekre (sliders+NBA rules stb) és ALT-Tab windowsba majd tsearch 1.6 megnyit open processként nba 2k10!Majd megnyitás ikon az easy write alatt és megnyit a cht file!Megjelenik egy jó hosszú lista!Az összeset kijelöl majd jobb klikk és freez out!És utánna elmenteni másnéven ezt a cht filet!Programot nem becsukni vissza nba 2k10!És lõn világosság minden settings él!Nagy meló volt ezt összeguberálni, mert a külföldi fórumokon se írnak semmi errõl!Na csokoládé vanília.Ps: GO Celtics
A My playerben hol lehet nehézségi szintet állítani??
köszi
A választ elõre is köszi
msn:[email protected] bárki felvehet
Nekem ps3on van meg az NBA 2K10 és my player módban olyan problémám van, hogy nem tudok 1 NBA-s csapatba kerülni. A 2. szezonomnak most lett vége 28 pontot átlagolok valamint átlagban A minõsítést kapok. Az elején elég gyenge voltam mivel kezdõ vagyok de akkor 5-6 meccsre a Portlandhez kerültem onnan visszaküldtek a D-ligába. Szeretném, ha segítenétek azzal, hogy elmesélitek ti, hogy kerültetek D-liga után az NBA-ba. Amúgy 61-es vagyok! Még 1 kérdés a végére kell vhol jelentkezni a training camp-ba vagy meghívnak és úgy mint az elején most is autómatikusan meghívnak? A választ elõre is köszönöm!
http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=255028
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
msn:[email protected] bárki felvehet
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243