1222

NBA 2K10
  • FrezeR
    el sem hiszem, de kijött végre a javítás :O

patch 1.1
  • Legend Killer
    nekem is ez kell, de nem írtak :P. lehet nem lehet és kész.
  • tomking7
    azt szeretném megkérdezni h myplayer módban nem lehet vhogy lejjebb vinni a meccsek számát 82ről v mennyiről mer unalmas egy kicsit ennyi meccset játszani...
  • Legend Killer
    harmadik szezonom, én átmentem eddig. engem ez a sok szezonbeli géjm zavar. asszem82... és 25re, v mennyire nem lehet lecsökkenteni. a legminimálisabbra.
  • yasadasdfasd
    Másnak is van problémája azzal hogy my player módban az utolsó meccset követően nem tud átmenni a következő szezonra?
  • Legend Killer

• Legend Killer
    Lakers vs Minnesota pressbook. a karakterem a 12es számú, harmadik évét taposó és második évben NBA bajnok lett Joe"air"Johnson. Első éve még pont a Minnesotával volt. Második a Los Angeles Clippers-el és neki köszönhető, hogy a Clippers bajnok lett. Ő vitte a hátán a csapatot kimagasló teljesítményt nyújtva és harmadik évét Lakersben kezdte és eddig is nagyon kimagasló teljesítményt nyújtott.
    Ezen a meccsen "cirka" harminc, vagy harmincegy pontot dobott, nyolcat passzolt, hetet lopott, egyet blokkolt és kettőt lepattanózott, szóval ász.

• Booty85
    sziasztok!

Most szereztem meg ezt a game-et és nem tudom hogy hogyan lehet benne zsákolni meg cselezni, meg faltolni:) Billentyűzettel játszom kérlek segítsetek.

Előre is köszike
  • c9fazatt
    Hali

Nekem most jött egy olyan apróság, hogy Association módban Playoffot játszom, és minden csapatnál a parkettára van rakva a Playoff-jele, csak az én stadionomban nem. A Phoenix Suns-szal játszom. Úgy emlékszem az első meccsen még ott volt, aztán kampec. Nem nagy cucc de azért kicsit idegesít. Ha valaki találkozott ilyennel kérem szóljon.
  • Zan
    Sziasztok!

Tegnap felraktam a játékot!Igaz a Microsoft net Frramework 1.1 miatt anyázott a win 7,hogy kompatibilitási hibák lesznek,de felment!Kipróbáltam,működött,tudtam játszani vele Logitech kontrollerrel!Ma viszont elindítok egy quick matchet,erre betölt mindent de nem indul el a meccs,csak lesnek bambán ki magukból az emberek és a bíró áll középen...:D!Elég szar,mert így nem megy a game,ha csak állnak az emberek!Ötlet?Azon gondolkodtam hogy lehet elállítottam valami gombot,amivel indul a játék,de nem,mert visszaállítottam az alap-beállításokat!

valaki please help!
  • Yube
    Lehetne valahogy szerkeszteni az association mentéseket. FXG kiterjesztésűek,roster editor term. nem tudja kezelni. Valami megoldás?
  • sambarca
    http://data.hu/get/2287007/kevert.SLD.html ez a myplayer
  • sambarca
    Rulesnél
    Charg: 100
    Blocking 70
    Reaching 70
    Shooting 85
    Loose Ball 100
    Game Speed: 45
    Free Throw diff 70
  • Pethy23
    ASS Slider kapcsolatban Settingsnél mikr vannak, Rules mi? Ezeket írd le légyszi még.
  • Legend Killer
    .

idegesítő. halálnak van kedve82 géjmet nyomni my player modban, második szezonomnál járok csak.
  • sambarca
    Én feltöltöttem 2 slidert, akit éredkel töltse le!
    Én is az operation oldalon lévőt használom, icipicit átalakítva!
    szval ez a sima ASS módhoz vagy sima meccshez: http://data.hu/get/2286160/rendes.SLD.html
    És van egy másik ami kifejezetten Myplayer módoz van kalibrálva: http://data.hu/get/2286160/rendes.SLD.html
    Ennek az a lényege, hogy hosszas kisérletezés után sikerült megcsinálni, hogy valóban élethű cuccok legyenek Myplayerben!Azt már régebben leírtam, hogy Mypolayerben csak akkor müködnek a sliderek ha Tsearchel babrájuk!Télleg egy vicc, hogy 2010ben gyakoraltialg mindenki házilag programozz egy játékot!Tipikus az a hiba, hogy határidő és elkell készíteni valamit.Leszarják a programozók, hogy szar lesz a játék, de ki kell adni, mert abból van a pénz.Aki pl nem konzolos okt óta le van szarva és még egy rohadék Patchet se adtak ki!Télleg hatalmas élmény a játék még így is, de én is néha a falat kaparom!Amit pl valaki leírt, hogy ha első évedben All Starra bekerülsz utánna pár meccset nem játszol!Na ez velem is megtörtén!Én a Celticsben küldöm Center poszton!Másodévesek ujonc meccsén is játszottam és All Starra is behívtak.Ott be se raktak.Mondom ok!Jönnek az alapszakasz meccsek.Pont amiket legjobban vártam, mert most volt nem rég a nagy nyugati túra.És PORTLAND LAKERS meg a DEBVER ellen nem is játszottam.Megnéztem a sérült listát és berakott!Kérdem én miben sérültem le!Az ALL STAR gálán csúnyán nézett rám L BJ vagy minden!Na amikor ilyeneket elvesznek valakitől akkor télleg el lehet gondolkozni, hogy milyen a játékélmény.Nem ugyanaz hogy ki ki meccset játszol mondjuk a Lakerssel és fognom kell Bynumot vagy jön a Knicks és vetrjük őket 30al!Amúgy meg elég korrektül csereberélt a csapatfőnök nálunk!
    Kezdő: RONDO-Tracy MCGRADY-PIERCE-GARNETT-ÉN:)
    És a padon olyanok figyelnek, hogy Dooling, Scola, Jermaien Oneill, Ray Allen!
    Of course Kelet legjobbjai vagyunk 43-20al!én 16 pontot 10 patitt 3-4 assistot átlagolok!Persze mivel 7,5es vagyok a blokkolásban vezetem a ligát.3,4es átlaggal!De télleg én a sliderekkel amiket leírtam jó statotakat tudtam kipréselni a játékból.
    Assban 12 percesen nyomom HOFon Myplayerben 10percesen mert úgyis leszed és akkor a sim timeban megkezdődik a pontzuhatag!Ha 10 percre űállítom akkor kb 31-32 percet játszok és 100 körüli eredmények születnek!
    Bocs h kva hosszú lett!
  • Legend Killer
    létezik arra valami trainer, vagy egyéb cucc, hogy my player modban ne kelljen ennyi meccset játszani egy szezon alatt? :S :S szezon vége felé vagyok, rájátszás jön, de második szezonom csak. sok a meccs.
  • wright
    A meghülyül a játékra....:amikor rádugod a gamepadot gondolom practice-ban próbálod ki-a lényeg-ha vmi beállítással babrálsz soha ne menj utána a practice-be!
    360 zsák-elvileg 1 kört kellene tenned a joy-al-ergo 1-2-3-4 egymás után gyorsan-hát sok szerencsét hozzá...
  • flimo
    A besegítéseket ki lehet valahogy kapcsolni? Agyvérzést kapok tőle, hogy a legjobb hármasdobókról duplázik be, mikor semmi szükség rá, és sorra kapom az open treeket. Pressure állítása nem segít.
  • rudanjoe
    OFF
    még megy a cavs-magic, utána boston-denver!
    itt
    ON
  • twi452
    majd a 2k11-re kijavítják..pff :D
    sajnálatos de nagyon úgy tűnik, hogy ez a valószínűbb..
    persze a remény hal meg utoljára ugye :)
  • sawyer199
    francért nem adnak akkor ki egy patchet...
    De akkor másnak is van ilyen hibája hogy nem tölt be és csak ugy áll a mecs elötti betöltésnél?? remélem ha kiadják majd tavasszal vagy franc tudja mikor akkor ezt majd meg oldja... még jo hogy nem vettem meg a játékot...
  • rudanjoe
    tökigazadvan!
  • Pethy23
    De azt még mindig nem mondják ki hogy nem jön... folyamatosan azt mondják "biztos" jön csak még nem tudni mikor... pofátlanság főleg úgy hogy én meg is vettem...
  • Neoncsoves
    valszeg soha. lassan fél éve igérgetik
  • sawyer199
    és mikor jönn ki a patch pc-re??
  • rudanjoe
    pc peccsről infók
  • sawyer199
    senki nem tudd nekem segíteni az előző kérdésemre???
    Nem tudok igy játszani....
  • c9fazatt
    És mielőtt még megszólnátok, elolvastam Practice módban a tutorialokat, de nehéz úgy, hogy azokat konzolra írták.
  • c9fazatt
    Sziasztok,
    A problémám az hogy billentyűzettel kell játtszak, ugyanis ha bedugom a konzolom, meghülyül a játék, és az intentional foul-t nem fújja be, a labda pedig azé lesz aki előbb fölveszi.
    Ez még nem is lenne olyan nagy baj, met egész jól megszoktam a billentűzetet, de esetleg nem tudjátok hogyan csináljak "fancy layup"-okat és 360-as zsákokat? (ezutóbit egyáltalán meg lehet csinálni bill.-en? Bár nekem konzollal sem sikerült)
    A köv. a beállításaim:
    Shot stick up: 1
    Shot stick down: 3
    Shot stick right: 2
    Shot stick left: 4
    Sprint: shift
    Hustle: Q

A mozgatás nyilakkal megy.
    Előre is köszi segítséget, és bocsi hogy ilyen sokat írtam.
    A.
  • sawyer199
    valaki tudna nekem segíteni abban hogy van egy olyan probléma hogy elindítom a carrier modot (eddig már lejátszottam vagy 90-en mecset) és mikor elindítottam ma a modban play gametott meg akadt és nem megy tovább csak tölt.... eddig nem volt semmi baja..valaki találkozott már ilyen problémával?? segítséget előre is köszönöm!!
  • sawyer199
    hello!!
  • rudanjoe
    Érdemes (függetlenül a poszttól(center, dobóhátvéd stb)) atlétikus beállítottságú playert kreálni, sztem ez kicsi előnyt jelent az indulásnál. Minél alacsonyabb játékost készítesz, annál több pontot kapsz meccsenként(210es center kevesebbet kap mint egy 198as center pl).
    Minden meccset hozz szigorúan A+-os értékeléssel... Ha gyorsan akarsz szinteket lépni, akkor elősször a mentális támadást, védekezést fejleszd.

Játsz "csapatban"! - sok elzárás, lepattanó, kizárás, csapdázás, jó passz, aszisztok, ne dobáld el a labdát feleslegesen, törekedj a tiszta dobóhelyzetekre stb...

stb,stb...
  • eva9413
    sziasztok!
    nem kérhetnék olyat, hogy adjatok pár tanácsot a my player módban, hogy hogy tudnék nagyon jó játékost csinálni? internet nincs azon a gépen, amire fel van telepítve, online módot nem tudok játszani.
    mivel tudnék és hogyan sok SP-t szerezni? :$
  • Crystee
    Helló! Alley-oop kérés: "Call for Alley-oop/Rebound"-ra beállított billentyűt nyomod a palánk felé futva, mikor a büntetőterület környékére érsz. Nálam sprintelve nem működik, csak ha simán futok.

kali912 - tényleg így kell adni? Nem jöttem volna rá magamtól, bár egyszer sikerült valahogy. Majd kipróbálom. Thx
  • Arvid888
    azt én sem tom,hogy hogy lehet alley-oop-ot adni,de azt tom,hogy hogyan tok én alley-oop-ozni,tehát hogy én kapom.

• Arvid888
    aham
  • kali912
    Az ALLEY OOP-ot a clutch és a passz gombal tudod elérni! Úgy, h ha látod h fut a palánk felé vmelyik csapattársad megnyomod a clutch és a passz gombot és feladja neki!! TIP: célszerű először clutch és utána a passzt, nyomni!!
  • obence
    sziasztok!
    Na lenne 1 kérdésem, nem találtam még rá választ, nem tom hol kell beállítani!
    Hogy lehet ALLEY OOP-ot csinálni?
  • Arvid888
    ?