1222

NBA 2K10
  • Pethy23
    Lehet állítani az percet Myplayerbe is ahogy olvastam 2k fórumon, talán presentation-be lehet.
  • sambarca
    Dr Tre, én már észrevettem, s valóban elég bosszantó!Én a slidereket is becsempésztem a játékba a Tsearch segítségével, de jó öreg amcsi programozók átírták a hexa kódokat!Számomra így Patchel rosszabb a játék!De az idő problémát
    "könnyű" orvosolni.Töröld a gémet, rakd fel a simán (patch nélkül), főmenüben Alt-Tab és tsearch megnyit, beállít negyed minden, s aztán jobb klikk a listán és freez out!Vissza gém, Myplayer betölt!Elindítasz egy meccset, nem kell végigjátszad, kilépsz!Játékból is exit!Majd patch feltelepítés!És myplayerben az ikdő biztos h megmarad.De a slidereket egy része is, de én még nem jöttem rá h mi marad mi nem!Egy biztos a történelem legjobban elcseszett game NBA 2k10!Na remélem érthető volt és segítettem!
  • DrTre
    Csá mindenkinek!

Nem tom ki vette még észre, de a patch után ugye még mindig nem lehet állítani a negyedek perceit my playerben. De a lényeg az, hogy valószínűleg a memóriacímzés megváltozott és a tsearch-ben a 05443ABC címen nem a perceket lehet állítani. Új my playert kezdtem és hát 5 perccel elég rossz játszani. Össze-vissza böngésztem már, de nem találtam sehol megoldást erre. Ha esetleg itt vki rájött már vagy vmi tippje van az legyen szíves írni.
  • Legend Killer
    Lakers vs Mavericks. Hahh és van mjúzik! :D de ugyanazt írja, h matched third party content :S. és nem figyeltem és vége felé hamarabb ért vége és utána csend van :D.
  • Legend Killer
    Lakers vs Mavericks.

66-63 nekünk.

Duda szó előtt egál volt. Felvezetem a labdát lazán, vagy be megy, vagy nem :D. Kid sehol :D. Ott kószál a hármas körül. Levezetem balra, Kid fél méterre tőlem, duda harsan, labda száll és bemmm, csont nélkül be!!!! :D

kommentátorok ott hujjognak fel-alá :DD.
    nagy volt.

meg így ezzel a patchel végre ezen a szinten is - asszem pron van nekem - izgi lett és nem aláztam :D. A többi szint meg nehéz nekem :P.

Fej fej mellett haladt a két csapat végig, kúl volt.
    De még mindig veretlen a Lakers :D.
  • donpedro
    Nekem is ezt csinálja a patch után is, de még csak a Summer Circuitnél tartok, reménykedem benne, hogy hátha a nagyoknál már rendesen fog menni.

Ezzel együtt tartok tőle, hogy a my player hibáiból több is meg fog maradni... Pedig nagyon sok lehetőség van ebben a játékban, csak ne ilyen hitványul lenne összefércelve.
  • Legend Killer
    my player modban a gyors szimuláció, mikor kispadon vagyok, az még a peccsel se működik továbbra se :P. amikor szimulálom, akkor eltelik pár másodperc és máris bedob a pályára, mikor előbb ültem le fáradtan :P.
  • Legend Killer
    kösz, hogy szóltatok crack ügyben. gamecopyworldön fent van.
  • Legend Killer
    kúl. lezúztam a peccset, meg a krekket és megy minden. kúl.

:D.
  • donpedro
    Na ezt most úgy írtad, mintha én lennék a szoftverkalóz maffia donja, holott én csak a hírt hoztam, hogy van crack, ha valakinek ez kell... Aki teheti, szerintem is nyugodtan vegye meg a játékot, a patch után már megéri az árát. Az elmúlt hat hónapban, amíg a patchre vártunk, ez szvsz egyáltalán nem volt igaz, de erről már anno kifejtettem a véleményem.

Visszatérve a patchre, talán a legfontosabb, hogy sokat optimalizáltak a játékon. Az általam preferált beállítások mellett korábban olyan 35-40 FPS körül mozgott, most megközelíti a 60-at, pedig annyira nincs jó gépem (C2D 1.8 Ghz, Radeon 4670 - 1280*1024-ban, 8*MSAA, minden high, kivéve a player detail, az az egy medium, így 60FPS). Újítás az is, hogy most már támogatja a 16:10-es formátumot, bár ez engem nem érint - CRT-n nyomulok.

A játékmenet is sokat változott, szerintem jobb lett, de ez úgyis egyénfüggő, kinek mi tetszik. Több a fault, több a kontakt, kicsit nehezebb a betörés. Eddig egy bugba sem futottam bele, de mivel teljesen újra kezdtem mindent, így még bármi előfordulhat. Mindenesetre a hivatalos honlapon olvasott reakciók alapján szinte mindent javítottak, szóval mostanra elvileg tényleg olyan lett a játék, amilyennek már tavaly októberben is lennie kellett volna. Persze jobb későn, mint soha. :)
  • Gorii
    csak azt mondom 2k sports leszarja a pc verziot, en ps3 on tolom , pcn myplayer jatszhatatlan online..
  • Gorii
    jatszol vele myplayer online-t pcn?
  • Scouser
    Hát akkor legyetek büszkék rá, én megvettem és megérte
  • Gorii
    ha ugyes vagy, crack se kell :)
  • donpedro
    Speciel ehhez a játékhoz és patchez már tegnap kijött a crack, bár nem Reloaded, hanem Vitality release...
  • Gorii
    online nemlenne egy rakas szar pcn megerne
  • Scouser
    Egyébként biztos lehetsz benne, hogy nem fogják crack-elni a játékot így 6 hónappal a megjelenés után egy patch miatt. A Realoaded már rég el is felejtette, hogy létezik ilyen. Tényleg nem olyan drága az eredeti, ha tényleg nagy rajongó vagy, akkor jövő októberig még rengeteg órát beleteszel. Megéri...
  • Scouser
    Játék megvásárlása 5990 Ft-ért Cd Galaxisban vagy 576-ban, esetleg STEAM-en 19,99 Euróért.
  • Gebi41
    Én még annak is örülnék, ha tudnék rendesen játszani..
    Amíg ki nem jött a patch, addig tudtam..
    Nem tudtok esetleg már valami megoldásfélét?
  • Legend Killer
    :D. egy ot-t kiharcolt a Nets, uccsó percben gyorstüzelő módjára szórták a hármast. ha nem dobom be a büntiket, a végén lévő dudaszónál cuppanó hármas megszivatott volna minket LOL :P :D. de bedobtam, ot és ott lealáztam őket.

• sertoadam
    Sziasztok! Nem tok rendesen játszani a 2k10-el mer a játékosok meccs előtt csak álldogálnak, és az egyik center nem áll be a feldobáshoz.. Légyszi segítsetek:) Köszi: Ádám
  • Legend Killer
    az igaz, de nekem így túl hosszú és kicsit azért uncsi :S.
  • Scouser
    Arra nem gondoltál, hogy ha 28 meccs lenne, akkor 3szor annyi szezon alatt tudnád ugyanazt megfejlődni?
  • Legend Killer
    jó és milyen progit tudsz még?

nekem nem uncsi, király így :D, csak ez a 82game zavar, 28, vagy 25, nemtom mennyi a legminimálisabb, az lenne a pro, de neeeem, nem lehet átállítani :S :S.

#718: vágom én, de a german shepherd dog videómnál is ilyen probléma volt és másnapra lett hang. lehet itt is. nemtommiapálya így :S.

és hát az egészet nem értem.

van az audiswapjuk, amiben vannak a zenék. de Slipknot miért nincs? eléggé meghatározó zene a világban. emellett hol a fenébe sértene felhasználói jogokat? :S vagy mittomén milyen jogokat, mikor csomóan teszik be videóikba a zenéket és senkit se zavar és hibátlanul működnek azok a videók :S.
  • Gorii

This video contains an audio track that has not been authorized by WMG. The audio has been disabled. More about copyright
  • Pethy23
    Értém én hogy pro-n de ez nem uncsi 22-0 alapszakasz:D

Valszeg a konvertáló progival lesz baj, próbálj másikat.
  • Legend Killer
    igen van és aviban van feldobva jútúbra, van konvertem hozzá. nem értem mi lehet a gáz. volt1múvim,1napig pihent jútúbon és utána lett hangja. lehet itt is lesz.

#715: ja, értem, sok? :S de öt perces negyedek. meg nem all star, v mi a legfelsőbb fokozat, hanem csak pron :D.
  • Pethy23
    67%-os FG azért eléggé messze van a realitástól, meg a félidei 5 steal:D
  • Pethy23
    Mmakerrel amikor elkészült van hangja? Ha ott van akkor Youtube-on is kéne, lehet rosszul kódolod van én nem tudom.

• Legend Killer
    miért? mire gondolsz? de audio disabledre tudsz vmit? :S nincs mp3hang a linken, a zeneszámok nem szólnak :S.
  • Pethy23
    Csak "kicsit" irreális a statisztika:D
  • Legend Killer
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=rhtG7ZeK67A]NBA2K10 Jo"air"Johnson signature highlits[/URL]
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=bfp6Ie1MtrM]NBA2K10 Jo"air"Johnson and Heat vs Lakers signature highlits[/URL]

vki mondja meg pls, mi a rákot csináljak audio disablednél. folyton ez van. movie makerrel megszerkesztem királyul, benyomtam első linkhez dualityt zenének, másodikhoz before i forgetet és people=shitet, erre szar se hallatszik, audiswap meg szart se ér.

:S

PLS HELP!!!!!!!!!!!

:(
  • c9fazatt
    Én letöltöttem a patch-t, de nem tudom felrakni, mert azt kéri hogy rakjam be az NBA 2K10 DVD-t a meghajtóba...ami ugye lehetetlen mert én genya letöltöttem a játékot, és nem eredeti. Beraktam a Deamon Toolsba a 2K10 képfájlját, de így sem ismerte föl. Na majd lesz valami. Patch nélkül is tudok játszani, de azért kíváncsi lennék. Apropó mostmár nem tudok kapcsolódni a 2K szerveréhez, és nem tudom letölteni a legújabb Player Progression-eket, Rostereket stb...
  • Legend Killer
    nemveszemmegmáalófaszbaaaaaa :D.
  • Scouser
    Vedd má meg lófaszba nem kerül
  • Legend Killer
    :D. remek és azt nem, h ne82géjm legyen my player modban, hanem kevesebb.
    és kell crack a patch-hez? :S
  • Pethy23
    Többnyire mindent amik miatt játszhatatlan volt a játék:D
  • Legend Killer
    LOL, lul. mikor jön ki 2k11? a végén addigra jelent volna meg :D. de legalább kint van.
    mámint a patch. és mit is javít? má azt is elfelejtettem :DDDD.
  • Darkon
    Ez nem a hivatalos allitolag...

• Pethy23
    Jaja, várom Steamre, remélem hétvégéig lesz kedvük felrakni:D