nba 2K10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki tudna nekem segíteni abban hogy van egy olyan probléma hogy elindítom a carrier modot (eddig már lejátszottam vagy 90-en mecset) és mikor elindítottam ma a modban play gametott meg akadt és nem megy tovább csak tölt.... eddig nem volt semmi baja..valaki találkozott már ilyen problémával?? segítséget elõre is köszönöm!!
hello!!
rudanjoe
Érdemes (függetlenül a poszttól(center, dobóhátvéd stb)) atlétikus beállítottságú playert kreálni, sztem ez kicsi elõnyt jelent az indulásnál. Minél alacsonyabb játékost készítesz, annál több pontot kapsz meccsenként(210es center kevesebbet kap mint egy 198as center pl).
Minden meccset hozz szigorúan A+-os értékeléssel... Ha gyorsan akarsz szinteket lépni, akkor elõsször a mentális támadást, védekezést fejleszd.

Játsz "csapatban"! - sok elzárás, lepattanó, kizárás, csapdázás, jó passz, aszisztok, ne dobáld el a labdát feleslegesen, törekedj a tiszta dobóhelyzetekre stb...

stb,stb...

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

sziasztok!
nem kérhetnék olyat, hogy adjatok pár tanácsot a my player módban, hogy hogy tudnék nagyon jó játékost csinálni? internet nincs azon a gépen, amire fel van telepítve, online módot nem tudok játszani.
mivel tudnék és hogyan sok SP-t szerezni? :$

Helló! Alley-oop kérés: "Call for Alley-oop/Rebound"-ra beállított billentyût nyomod a palánk felé futva, mikor a büntetõterület környékére érsz. Nálam sprintelve nem mûködik, csak ha simán futok.

kali912 - tényleg így kell adni? Nem jöttem volna rá magamtól, bár egyszer sikerült valahogy. Majd kipróbálom. Thx
azt én sem tom,hogy hogy lehet alley-oop-ot adni,de azt tom,hogy hogyan tok én alley-oop-ozni,tehát hogy én kapom.

aham
Az ALLEY OOP-ot a clutch és a passz gombal tudod elérni! Úgy, h ha látod h fut a palánk felé vmelyik csapattársad megnyomod a clutch és a passz gombot és feladja neki!! TIP: célszerû elõször clutch és utána a passzt, nyomni!!
sziasztok!
Na lenne 1 kérdésem, nem találtam még rá választ, nem tom hol kell beállítani!
Hogy lehet ALLEY OOP-ot csinálni?
?
hali
bocs hogy megint írok,most egy kisebb kérdésem lenne

a multitrainerben ott van az is,hogy kire akarsz cserélni embert(pl.kobe-ra is lehet cserélni)csak mindig az orlando játékosaira tok cserélni.mikor rámegyek a tip-re,akkor ott leírja,hogy hogy tok más játékost is,nem csak az orlando játékosait betenni.csak azt nem értem,amit a tip mond.tudtok segíteni?
Sziasztok!!

Alley oop-ot h kell csinálni
aham,köszkösz
?
rudanjoe
a peccsek elõtt boxon egyszer tudtam(volna) nevet változtatni, de sztem ez csak programozási hiba(alias:BUG).

mégegyszer köszönöm a segítséged
még egy utolsó kérdés:my playerben a nevemet sehogy sem lehet megváltoztatni?
rudanjoe
nehéz szülés volt vazze😊

rudanjoe

opks,megvan
kösz a segítséget
rudanjoe
megvan?

?
rudanjoe

rudanjoe
nekem nincs meg!!!!men kell!!!xboxon tolom!!!

miért?csak azért mert vírusos vt amit letöltöttem?na mind1

szóval nem tudnád vhogy elküldeni RUDANJOE?köszi
?
dartonita
Szerintem te inkabb ne hasznald az internetet.

na meglett,letöltöttem,csak vírusos

tehát mégsem tom letölteni

nem lehetne vmi más megoldás?te nem tudnád nekem elküldeni vhogy?
oks,megvan.
de utána nem tom,mert van a premium meg a free letöltés

megmutatnád ugyan így,mint az elõbb,hogy utána hogyan kell?köszi a segítséget(majd letörlöd,csak mutasd már meg,hogy utána mibe,hogyan)
rudanjoe
google keresés😊
klikk az elsõ találatra...
<#falbav><#taps>

tom,hogy százat ad ki,de az a száz mindig csak 3 weboldal.belelépek,ahonnan le tudnám tölteni,de nem tom,vhogy nem sikerül

ha részletesen leírnád,hogy hol,melyik weboldalon,és azon belül is hol tudnám letölteni,akkor biztos letudnám tölteni.megköszönném

tehát megmondanád pontosan,hogy mit üssek be a google,és azon belül hová lépjek??és azon belül mit is,hol is töltsem le?köszönöm
??
webibebi
de mé nem találod meg google-ban vagy száz találatot ad ki

msn:[email protected] bárki felvehet

rudanjoe
nekem nincs meg, boxon tolom.

bocsi,hogy írok,csak jo lenne,ha meglenne az a multitrainer

szóval nekem pc-n van meg az nba 2k10,s szeretném letölteni a multitrainer v1.0 -t.hol tudnám letölteni?vagy nem tudod nekem elküldeni vhogy?
?
köszi szépen királly😊😊

nekem pc-n van meg
nincs xbox-om
ezért nem tom letölteni.más megoldás nincs?
?
rudanjoe
dugd össze az xboxot a nettel, indítsd el a gammát, és autómatikusan megtörténik a frissítés...

hali,bocsi,hogy megint írok,csak nagyon kéne az a multi trainer

beírom a google-be,és nem tom sehol letölteni

nem tudnád vhogy elküldeni nekem?vagy nincs olyan oldal,ahol biztosan le tudnám tölteni?bár a legjobb az lenne,ha vhogy elküldenéd nekem...?
elõre is köszi a választ
?
meik patch-et szedjem le xboxra?és utána mit kell csinálni vele?:S

webibebi
google-be írd be és megtalálod

msn:[email protected] bárki felvehet

nekem pc-n van meg a 2k10

pc-re hol töltsem le a multitrainer v1.0 -t?hol tom letölteni?köszi
?
de meik peccset szedjem le hozzá és azzal mit kell majd csinálni?(bocsi a sok kérdést nem vagyok egy nagy ész ebben a témában:S)

rudanjoe

rudanjoe
dugd a konzolodba a netet vazze😊

itt minden infót megtalálsz hogyan csináld.

hali
NBA 2K10 MultiTrainer V1.0 -ot hol tom letölteni?melyik weboldalon?
köszi a segítséget
?