1222

NBA 2K10
  • Legend Killer
    mármint felvételkor állítottam felére.
  • Legend Killer
    NBA2K10 LOs Angeles Lakers vs Atlanta Hawks

NBA Today Game (2010.03.31.)

part1
    part2
    part3
    part4

3dik részt tettem fel hamarabb, egy, v két napja, 180n megnézték :D, többi vidim is jó sokan nézegették, de basznak kommentelni és szavazni :S.

MIÉRT?

örülnék neki :P. a hülye kommenteknek nem :D. de a normálisaknak igen, meg a szavazatoknak.
    új jútúbbal lehet má saját vidijeimre is eccer szavazni :D. régin nem lehetett. szal szavaztam :D.
    szavazzatok ti is pls.
  • Legend Killer
    nektek nem geci hangos, mikor rákattoltok? mer direkt lehalkítottam hangerőszabályzónál felére és így is hangos :S.
  • Legend Killer
    NBA2K10 Sprite Slam Dunk Contest by me with voice.

20gigámba került frapssal a hang miatt, szal nézzétek meg, basszátok meg.

de sok helyem van, 120 giga kábé :D.

a másik két meghajtón 20-20 :D.

part1
    part2
    part3

jútúb meg megújult picit.
  • Scouser
    Ja, Bp-i átvétellel
  • Scouser
    Sziasztok!

Eladó egy NBA 2k10 -> 4000 Ft-ért. Írj pü-t, ha érdekel!
  • Legend Killer
    töröltem, vmiért szar volt. majd felteszem. lehet my player modot tolni MJ-al?
  • Legend Killer
    NBA2K10 tribute for Michael Jordan.

én csináltam, mondanom se kell.

MJrulz4ever!!!!

véleményt :D.
  • Legend Killer
    én csak pár trükköt tudok zsákolásban :S, pedig gamepadom van, de mindig ugyanazokat löki :S :D.

csinálok róla vidit, felnyomom jútúbra :D.
  • Laci08
    Nekem J rich el meg Josh Smithel sikerült. A kart 12 órától visszafele tekered kb mikor a büntetőnél van a játékos
  • Solo83
    Hali!

Vki tudja hogy 360-as zsákot csinálni? Én nyomom a sprint gombot és ahogy közelítek a palánk felé nyomom a teljes kört a gamepad jobb karjával ahogy a játék a gyakorlóban írja, de az istennek se akarja megcsinálni! Még mielőtt vki azt válaszolná hogy nem elég jó zsákolásban a csóka akivel próbáltam elárulom ilyenekkel próbálkoztam mint Lebron James, Bryant, D. Wade és Joe Johnson! Vki segítsen már ha tudja!
  • Legend Killer
    Yesterday Slipknot has played 300 hours of NBA 2K10

így, mer a köcsög, mikor bemásolom, kcécer írja ki a géjm nevét :S.
  • Legend Killer
    Yesterday Slipknot has played 300 hours of NBA 2K10 NBA 2K10

HAHH, KIRÁLY!!!!!!!

xfire-n ennyit toltam már.

.
  • Legend Killer
    valszeg ja.

kurva jútúb audio disablet írt ki 80s west vs 80s east cuccom első részére, pedig dispute megvolt annál is.

és movie makerben tök szép a felbontás meg minden, mint géjmben, jútúb meg elcseszi nekem.
  • Neoncsoves
    valaki tudna linket adni egy jó Sliderhez? kicsit erős, hogy a gép lazán bedobja a 3pontost én meg még bentről se tudom bedobni -.-
  • Pethy23
    Nem vagy sérült vagy valami hasonló:D?

Én am. 12 perces negyedekkel játszok az ovr-om még csak 52-es de így is játszat végig a mester a Minesotaba, néha már én könyörgök cseréljen le mert annyira nem megy a játék:D
  • sinnfein
    Hali!
    Lenne egy problémám!
    Fordult már elő valakinek MYPLAYER módban, hogy All-star gála után (mind a rookie-n mind a nagyokén MVP lettem) visszarakták cserepadosnak? Pedig 90-es az overall ratingem. A+ os voltam végig. A pályán töltött perceim is csúnyán visszaestek (28-ról 10-re). Amúgy 8 perces negyedekkel játszom.
  • Game Hunter
    De, pont azert kerdeztem. Gondolom minden alap, zoom stb!?
  • Solo83
    Hali mindenkinek!

Tudja valaki tolni az online dolgokat! Nekem azt írja hogy rakjam fel a legutolsó frissítést! Le is szedtem és felraktam a 1.1-est de az qrvára nem oldotta meg a problémám!Akkor biztos van már egy újabb! Ha vki tud megoldást vagy új patch-et az ossza meg a többiekkel is! Előre is köszi!
  • Legend Killer
    drive. én ezt szeretem.

nemteccik? :P

nembaj, én ezt használom.
  • Game Hunter
    Mi a camera beallitas a jatekon belul?
  • Legend Killer
    Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings

NBA Today Game.

a többit tudjátok

part1
    part2

Itt már izgis a második részénél, de a harmadik és negyedik lesz geci szoros :D.
    Nagy meccs volt :D.

Jahh, második rész végén sok Cleveland Cavaliers csajt láthattok a végén, me a Spit It Out hosszú és valamivel kitöltöttem az űrt, ahol nem volt NBA akció már :D.
  • Legend Killer
    h legyen mit kérdezned :D.
  • Neoncsoves
    MIért van az, hogy amikor elkezdődne a meccs kiírja, hogy Disconnecting from 2K Sports server... és visszadob menübe. Meg miért van az, hogy minden online meccs max 15fps-el megy pedig nekem is és ellenfelemnek is full kékek a csíkok? ha egyedül játszok akkor megy akadás nélkül, itt meg nem is laggol vagy akad, hanem lassul... ötlet?
  • Legend Killer
    csak akkor ment nekem ilyen eredmény mutatás, mikor my player modban az előző napi meccseket tárgyalták a kommentátorok.

és nm.
  • imi542
    Kár lenne mert nekem nagyon tetszik ez a funkció:( na mind1 azért köszi a segítséget:D
  • Legend Killer
    sztem ez csak konzol, me nálam soha nem futott ilyen :DDDD.
  • imi542
    Látom nincs nagyon ötletetek a kérdésemre:(:( pedig kiváncsi lettem volna mi a reakció:D
  • Legend Killer
    lehet vhogy jobb minőségűvé varázsolni a videókat? :S

v ez így jó ilyen minőségben? :S
  • Legend Killer
    80s West vs 80s East

Me vs Me.

I play on keyboard and on gamepad :D.

part1
    part2
    part3
    part4

véleményeket kérek! kösz all.
  • Legend Killer
    én nemtom, nekem így jó, nem változtatok.

de sztem a köcsög peccs tehet arról, hogy Johnson fejpántja Lakers sárgáról fos fehérre váltott :S :D.

:@.

nem enged változtatni azon :P :(.

sóhaj.

:D.
  • Legend Killer
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=45ev0qMQMJ4]Joe"air"Johnson and Lakers vs Boston signature highlits.[/URL]

nézzétek végig, végén nyalánkság vár rátok pár fincsi Lakers csaj személyében :D.

megoldottam a problémát a zenékkel kapcsolatban. véletlen akadtam rá neten, magyar oldalon.

a lényeg az, hogy mikor elfogadják, oda zúzol kopirájt részre és i want learn more about to dispute v mi... vagy take me to dispute, nemtom.

ott van három lehetőség. katt a másodikra és írd be a köv dolgot:

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Majd alant egy kitalált nevet, de normál nevet, én pl Halmási Tamást írok :D.

Aztán alant megint bemásolod azt a kis szöveget a legalsó sorra és kész, continue v mi és oké lesz.

véleményeket kérek a linkemmel kapcsolatban a zenéket illetően, hogy bejövősek-e :D, meg a csajokról :DDDD, meg a géjmről :D.

kösz.
  • Pethy23
    Másnál is úgy ha van my playerben változtatja az arcát a játékosnak akkor kidob a játék?
  • imi542
    Sziasztok!már régóta olvasgatom a kommenteket:) Egy olyan kérdésem lenne hogy sok youtube-os videón láttam hogy meccs közben a képernyő alsó részén van egy online sáv amiben különböző meccs eredmények futnak nemcsak az NBA-ből hanem más sportágakból is pl:NFL, NCAA. Ezt be lehet-e állítani valahol vagy ez a funkció csak konzolon működik vagy csak az amerikai verzión??Előre is köszi a segítséget.
  • c9fazatt
    Király :)
  • Scouser
    Ha nincs fenn a patch, akkor nem csatlakozik a szerverhez
  • c9fazatt
    Én most letöltöttem egy patch-et. Kapcsolódik a 2K szerveréhez, letölti a rostereket stb...de a játékban honnan vehetem biztosra, hogy jót töltöttem-e le?
    És vajon a van mentett Association módban is működik a patch?
  • donpedro
    Úgy van, ahogy Pethy írja, lehet állítani a perceket a presentation menüben, én is átállítottam a patch után.
  • Pethy23
    Gondolom el se olvastad a hszemet:)
  • DrTre
    Köszi a segítséget, sejtettem, hogy újratelepítés lesz belőle, mert ugye a régebbi mentésem só, ott már be lett állítva a 8 perc. Akkor ez van. Nem értem, hogy kihoznak egy patch-et és ezt nem javítják. Viszont azt hiszem boxon ki lett javítva. Na mind1 köszi még1szer!