nba 2K10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Nem tok rendesen játszani a 2k10-el mer a játékosok meccs elõtt csak álldogálnak, és az egyik center nem áll be a feldobáshoz.. Légyszi segítsetek😊 Köszi: Ádám
Legend Killer
az igaz, de nekem így túl hosszú és kicsit azért uncsi :S.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Scouser
Arra nem gondoltál, hogy ha 28 meccs lenne, akkor 3szor annyi szezon alatt tudnád ugyanazt megfejlõdni?

You\'ll Never Walk Alone

Legend Killer
jó és milyen progit tudsz még?

nekem nem uncsi, király így 😄, csak ez a 82game zavar, 28, vagy 25, nemtom mennyi a legminimálisabb, az lenne a pro, de neeeem, nem lehet átállítani :S :S.

#718: vágom én, de a german shepherd dog videómnál is ilyen probléma volt és másnapra lett hang. lehet itt is. nemtommiapálya így :S.

és hát az egészet nem értem.

van az audiswapjuk, amiben vannak a zenék. de Slipknot miért nincs? eléggé meghatározó zene a világban. emellett hol a fenébe sértene felhasználói jogokat? :S vagy mittomén milyen jogokat, mikor csomóan teszik be videóikba a zenéket és senkit se zavar és hibátlanul mûködnek azok a videók :S.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Gorii

This video contains an audio track that has not been authorized by WMG. The audio has been disabled. More about copyright

Pethy23
Értém én hogy pro-n de ez nem uncsi 22-0 alapszakasz😄

Valszeg a konvertáló progival lesz baj, próbálj másikat.
Legend Killer
igen van és aviban van feldobva jútúbra, van konvertem hozzá. nem értem mi lehet a gáz. volt1múvim,1napig pihent jútúbon és utána lett hangja. lehet itt is lesz.

#715: ja, értem, sok? :S de öt perces negyedek. meg nem all star, v mi a legfelsõbb fokozat, hanem csak pron 😄.

Pethy23
67%-os FG azért eléggé messze van a realitástól, meg a félidei 5 steal😄
Pethy23
Mmakerrel amikor elkészült van hangja? Ha ott van akkor Youtube-on is kéne, lehet rosszul kódolod van én nem tudom.

Legend Killer
miért? mire gondolsz? de audio disabledre tudsz vmit? :S nincs mp3hang a linken, a zeneszámok nem szólnak :S.

Pethy23
Csak "kicsit" irreális a statisztika😄
Legend Killer
NBA2K10 Jo"air"Johnson signature highlits
NBA2K10 Jo"air"Johnson and Heat vs Lakers signature highlits

vki mondja meg pls, mi a rákot csináljak audio disablednél. folyton ez van. movie makerrel megszerkesztem királyul, benyomtam elsõ linkhez dualityt zenének, másodikhoz before i forgetet és people=shitet, erre szar se hallatszik, audiswap meg szart se ér.

:S

PLS HELP!!!!!!!!!!!

😞

Én letöltöttem a patch-t, de nem tudom felrakni, mert azt kéri hogy rakjam be az NBA 2K10 DVD-t a meghajtóba...ami ugye lehetetlen mert én genya letöltöttem a játékot, és nem eredeti. Beraktam a Deamon Toolsba a 2K10 képfájlját, de így sem ismerte föl. Na majd lesz valami. Patch nélkül is tudok játszani, de azért kíváncsi lennék. Apropó mostmár nem tudok kapcsolódni a 2K szerveréhez, és nem tudom letölteni a legújabb Player Progression-eket, Rostereket stb...
Legend Killer
nemveszemmegmáalófaszbaaaaaa 😄.

Scouser
Vedd má meg lófaszba nem kerül

You\'ll Never Walk Alone

Legend Killer
😄. remek és azt nem, h ne82géjm legyen my player modban, hanem kevesebb.
és kell crack a patch-hez? :S

Pethy23
Többnyire mindent amik miatt játszhatatlan volt a játék😄
Legend Killer
LOL, lul. mikor jön ki 2k11? a végén addigra jelent volna meg 😄. de legalább kint van.
mámint a patch. és mit is javít? má azt is elfelejtettem 😄DDD.

Darkon
Ez nem a hivatalos allitolag...

Born to win

Pethy23
Jaja, várom Steamre, remélem hétvégéig lesz kedvük felrakni😄
FrezeR
el sem hiszem, de kijött végre a javítás 😮

patch 1.1

Legend Killer
nekem is ez kell, de nem írtak 😛. lehet nem lehet és kész.

azt szeretném megkérdezni h myplayer módban nem lehet vhogy lejjebb vinni a meccsek számát 82rõl v mennyirõl mer unalmas egy kicsit ennyi meccset játszani...

Legend Killer
harmadik szezonom, én átmentem eddig. engem ez a sok szezonbeli géjm zavar. asszem82... és 25re, v mennyire nem lehet lecsökkenteni. a legminimálisabbra.

Másnak is van problémája azzal hogy my player módban az utolsó meccset követõen nem tud átmenni a következõ szezonra?
Legend Killer

Legend Killer
Lakers vs Minnesota pressbook. a karakterem a 12es számú, harmadik évét taposó és második évben NBA bajnok lett Joe"air"Johnson. Elsõ éve még pont a Minnesotával volt. Második a Los Angeles Clippers-el és neki köszönhetõ, hogy a Clippers bajnok lett. Õ vitte a hátán a csapatot kimagasló teljesítményt nyújtva és harmadik évét Lakersben kezdte és eddig is nagyon kimagasló teljesítményt nyújtott.
Ezen a meccsen "cirka" harminc, vagy harmincegy pontot dobott, nyolcat passzolt, hetet lopott, egyet blokkolt és kettõt lepattanózott, szóval ász.

sziasztok!

Most szereztem meg ezt a game-et és nem tudom hogy hogyan lehet benne zsákolni meg cselezni, meg faltolni😊 Billentyûzettel játszom kérlek segítsetek.

Elõre is köszike
Hali

Nekem most jött egy olyan apróság, hogy Association módban Playoffot játszom, és minden csapatnál a parkettára van rakva a Playoff-jele, csak az én stadionomban nem. A Phoenix Suns-szal játszom. Úgy emlékszem az elsõ meccsen még ott volt, aztán kampec. Nem nagy cucc de azért kicsit idegesít. Ha valaki találkozott ilyennel kérem szóljon.
Zan
Sziasztok!

Tegnap felraktam a játékot!Igaz a Microsoft net Frramework 1.1 miatt anyázott a win 7,hogy kompatibilitási hibák lesznek,de felment!Kipróbáltam,mûködött,tudtam játszani vele Logitech kontrollerrel!Ma viszont elindítok egy quick matchet,erre betölt mindent de nem indul el a meccs,csak lesnek bambán ki magukból az emberek és a bíró áll középen...😄!Elég szar,mert így nem megy a game,ha csak állnak az emberek!Ötlet?Azon gondolkodtam hogy lehet elállítottam valami gombot,amivel indul a játék,de nem,mert visszaállítottam az alap-beállításokat!

valaki please help!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Lehetne valahogy szerkeszteni az association mentéseket. FXG kiterjesztésûek,roster editor term. nem tudja kezelni. Valami megoldás?

http://data.hu/get/2287007/kevert.SLD.html ez a myplayer
Rulesnél
Charg: 100
Blocking 70
Reaching 70
Shooting 85
Loose Ball 100
Game Speed: 45
Free Throw diff 70
Pethy23
ASS Slider kapcsolatban Settingsnél mikr vannak, Rules mi? Ezeket írd le légyszi még.
Legend Killer
<#help><#help><#help><#help>.

idegesítõ. halálnak van kedve82 géjmet nyomni my player modban, második szezonomnál járok csak.

Én feltöltöttem 2 slidert, akit éredkel töltse le!
Én is az operation oldalon lévõt használom, icipicit átalakítva!
szval ez a sima ASS módhoz vagy sima meccshez: http://data.hu/get/2286160/rendes.SLD.html
És van egy másik ami kifejezetten Myplayer módoz van kalibrálva: http://data.hu/get/2286160/rendes.SLD.html
Ennek az a lényege, hogy hosszas kisérletezés után sikerült megcsinálni, hogy valóban élethû cuccok legyenek Myplayerben!Azt már régebben leírtam, hogy Mypolayerben csak akkor müködnek a sliderek ha Tsearchel babrájuk!Télleg egy vicc, hogy 2010ben gyakoraltialg mindenki házilag programozz egy játékot!Tipikus az a hiba, hogy határidõ és elkell készíteni valamit.Leszarják a programozók, hogy szar lesz a játék, de ki kell adni, mert abból van a pénz.Aki pl nem konzolos okt óta le van szarva és még egy rohadék Patchet se adtak ki!Télleg hatalmas élmény a játék még így is, de én is néha a falat kaparom!Amit pl valaki leírt, hogy ha elsõ évedben All Starra bekerülsz utánna pár meccset nem játszol!Na ez velem is megtörtén!Én a Celticsben küldöm Center poszton!Másodévesek ujonc meccsén is játszottam és All Starra is behívtak.Ott be se raktak.Mondom ok!Jönnek az alapszakasz meccsek.Pont amiket legjobban vártam, mert most volt nem rég a nagy nyugati túra.És PORTLAND LAKERS meg a DEBVER ellen nem is játszottam.Megnéztem a sérült listát és berakott!Kérdem én miben sérültem le!Az ALL STAR gálán csúnyán nézett rám L BJ vagy minden!Na amikor ilyeneket elvesznek valakitõl akkor télleg el lehet gondolkozni, hogy milyen a játékélmény.Nem ugyanaz hogy ki ki meccset játszol mondjuk a Lakerssel és fognom kell Bynumot vagy jön a Knicks és vetrjük õket 30al!Amúgy meg elég korrektül csereberélt a csapatfõnök nálunk!
Kezdõ: RONDO-Tracy MCGRADY-PIERCE-GARNETT-ÉN😊
És a padon olyanok figyelnek, hogy Dooling, Scola, Jermaien Oneill, Ray Allen!
Of course Kelet legjobbjai vagyunk 43-20al!én 16 pontot 10 patitt 3-4 assistot átlagolok!Persze mivel 7,5es vagyok a blokkolásban vezetem a ligát.3,4es átlaggal!De télleg én a sliderekkel amiket leírtam jó statotakat tudtam kipréselni a játékból.
Assban 12 percesen nyomom HOFon Myplayerben 10percesen mert úgyis leszed és akkor a sim timeban megkezdõdik a pontzuhatag!Ha 10 percre ûállítom akkor kb 31-32 percet játszok és 100 körüli eredmények születnek!
Bocs h kva hosszú lett!
Legend Killer
létezik arra valami trainer, vagy egyéb cucc, hogy my player modban ne kelljen ennyi meccset játszani egy szezon alatt? :S :S szezon vége felé vagyok, rájátszás jön, de második szezonom csak. sok a meccs.

A meghülyül a játékra....:amikor rádugod a gamepadot gondolom practice-ban próbálod ki-a lényeg-ha vmi beállítással babrálsz soha ne menj utána a practice-be!
360 zsák-elvileg 1 kört kellene tenned a joy-al-ergo 1-2-3-4 egymás után gyorsan-hát sok szerencsét hozzá...
A besegítéseket ki lehet valahogy kapcsolni? Agyvérzést kapok tõle, hogy a legjobb hármasdobókról duplázik be, mikor semmi szükség rá, és sorra kapom az open treeket. Pressure állítása nem segít.
rudanjoe
OFF
még megy a cavs-magic, utána boston-denver!
itt
ON

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

majd a 2k11-re kijavítják..pff 😄
sajnálatos de nagyon úgy tûnik, hogy ez a valószínûbb..
persze a remény hal meg utoljára ugye 😊
francért nem adnak akkor ki egy patchet...
De akkor másnak is van ilyen hibája hogy nem tölt be és csak ugy áll a mecs elötti betöltésnél?? remélem ha kiadják majd tavasszal vagy franc tudja mikor akkor ezt majd meg oldja... még jo hogy nem vettem meg a játékot...
rudanjoe
tökigazadvan!

Pethy23
De azt még mindig nem mondják ki hogy nem jön... folyamatosan azt mondják "biztos" jön csak még nem tudni mikor... pofátlanság fõleg úgy hogy én meg is vettem...
valszeg soha. lassan fél éve igérgetik

és mikor jönn ki a patch pc-re??
rudanjoe

senki nem tudd nekem segíteni az elõzõ kérdésemre???
Nem tudok igy játszani....
És mielõtt még megszólnátok, elolvastam Practice módban a tutorialokat, de nehéz úgy, hogy azokat konzolra írták.
Sziasztok,
A problémám az hogy billentyûzettel kell játtszak, ugyanis ha bedugom a konzolom, meghülyül a játék, és az intentional foul-t nem fújja be, a labda pedig azé lesz aki elõbb fölveszi.
Ez még nem is lenne olyan nagy baj, met egész jól megszoktam a billentûzetet, de esetleg nem tudjátok hogyan csináljak "fancy layup"-okat és 360-as zsákokat? (ezutóbit egyáltalán meg lehet csinálni bill.-en? Bár nekem konzollal sem sikerült)
A köv. a beállításaim:
Shot stick up: 1
Shot stick down: 3
Shot stick right: 2
Shot stick left: 4
Sprint: shift
Hustle: Q

A mozgatás nyilakkal megy.
Elõre is köszi segítséget, és bocsi hogy ilyen sokat írtam.
A.