1222

NBA 2K10
  • Legend Killer
    comissioner pedig tökre úgy hangzik, mint komisszár :DD.
  • Legend Killer
    még mindig ő az? :D nemár... akkor is tök öregnek tűnt, mostanra egy őskori lelet lehet :D.
    amúgy ok.
    de lehet csak keverem vkivel.
  • c9fazatt
    Azt tudom hogy David Stern a "comissioner" de hogy annak mi a feladata azt nem tudom :) A lényeg h valami főmuki.
  • Legend Killer
    írjunk az NBA liga főnökének :D. már nemtom ki az :D. MJ idejében tudtam :D. MJ idejében mindent tudtam :DDDDDDD. de most már régóta nem nézem a meccseket, bár gondolkodok, h kéne :S.

mikor van a szezon a valóságban és adja sport1, 2, meg a sport klub? bár gondolom inkább sport1 és2 adja.
  • webibebi
    ja ász lenne:D de nem lehet megcsinálni
  • Legend Killer
    ahh, shit. kár. pedig atom ász lenne. kösz a választ.
  • webibebi
    hát ilyen játékosokat tuti nem fogsz megszerezni hacsak fel nem áldozod cartert vagy vkit
  • Legend Killer
    price meg elhúzott a rákba :D, legalábbis a tartalék csapatban nincs, visszakerült Johnson.
  • Legend Killer
    ahh, shit... kár. lehetne ezen könnyíteni köv géjmben, hogy egyszerűbben cseréljen az ember.
  • Pethy23
    Nem lehet és kész...
  • Legend Killer
    ja, vettem észre, meg googleben rákerestem, azt ott is említettétek a topikban :DD. híresek vagytok :D.

dehh ez szopás!

nem akarom eladni VC-t, Dwight Howardot! VC ér 17Mt és Howard 15Mt és beszarok, Lewis a 69- vagy 79 overalljával, aki egész elmúlt pár szezonban nem nagyon teljesített jól, ér20Mt és szart se lehet elpasszolni pont az overallja miatt. persze jó hármas dobó, mint ahogy ezt lentebb le is írtam.
    dehhátnahh :S.

ÉS ÍGY HOGY A RÁKBA ADJAK ÉS VEGYEK PLAYÁKAT?

AAARRGHHHHHH!!!!!!!!!

meg a másik team izé sapkáján is túl eshet a cucc és akko szopacs, mint atom :S. na, azt jóvan, baszhatom a rezet :S.

tehát VC és Howard kell, Lewis nem annyira.

kellene Rondo :D, James... Bryant, de ő nem fontos. leginkább James és Rondo... és így geci nehéz megszerezni őket :S.

5let? :S
  • webibebi
    cserélni úgy lehet h közel azonosak legyenek az overallok fizetésben +/- 200K lerhet az eltérés azt hiszem
  • Legend Killer
    és miaza unsletted? :S
  • Legend Killer
    mosmeg Lewis szórt15t :D. utolsó negyedben egymás után hajigálta a hármasokat :D. azt dudaszónál is bedobta a végén és még gyorsa nhozzá tette a kommentátor, h 80%al dobja a hármasokat :D.

de Price meg unhappy meg unsletted :S. több játékidő kéne neki? :S

• Legend Killer
    Ronnie Price, egy 59 overalos irányító, akinek olyan emelkedése van, mint MJ-nak :D.... Michaelnak tehát... bár lehet csak én sztárolom túl, de kis termetéhez képest látványos ez az emelkedés és ahogy zsákol :D, szóval a mostani meccs után produkálta nem sokkal a playoff előtt szezon rekord 15 pontját. vagy hogayn kell fordítani ezt a season high 15t.

• Legend Killer
    hogy lehet jól cserélni nba2k10ben playert? associatonben vok és szívesen megvennék pár sztár playát, kétszeres bajnok a Magic irányításom alatt, de illegal trade.
  • twi452
    ha érdeklődik utánad néhány csapat a szezon után akkor azt felsorolja és ott választanod kell, hogy átmész valamelyikbe vagy maradsz még 1 szezont ott ahol vagy
  • Legend Killer
    , fekete szöveg.
  • Pethy23
    MyPlayerbe 35 meccs után 56-os vagyok, az lenne a kérdésem egy szezon után kb mennyi lesz az overalom? Esetleg év végén jár valami nagyobb pont bónusz. Ja és most Timberwolves-nál vagyok és tök utolsók vagyunk ami nem csoda, mert annyira nulla a védekezésünk hogy sorra kapunk ki, de év végén választhatok új csapatot vagy hogy van ez?
  • sinnfein
    hali!
    Valaki tudna ötletet adni arra, hogy az edzőket hogyan lehetne egyik csapatból a másikba rakni? Ugyanis én szeretem a Bostont de a kedvenc edzőm M. D'Antoni és jó lenne ha meg tudnám oldani, hogy Bostonba edzősködjön.
  • Legend Killer
    biztos fizetős.
  • TommyGun
    NBA 2k10 ONLINE LIGA ----> NBA.NET63.NET
  • Spark555
    Hali!

Nem tud valaki egy egy oldalt, ahonnan le lehetne tölteni az xbox 360-os NBA-hez patch-et?

Előre is köszönöm!
  • c9fazatt
    Nekem is csinált ilyet Association módban. Hát nem tudok mit mondani...én újra kezdtem és azóta mindig csinálok egy biztonsági mentést is. Sry
  • tomking7
    nekem most aza hibám hogy myplayer módban próbálom megnyitni a carrieremet és ezt írja ki h :unable to load "career1" on hard drive. The saved content is damaged or unreadable.
    nem lehetne vmit csinálni h megnyissa mert már első szezonom végén vagyok és nem akarom újra kezdeni:S:(
    segítsetek lécci
    előre is köszi:)
  • Legend Killer
    nemtom, talán majd vki megmondja.
  • c9fazatt
    Hali,
    Letöltöttem egy playert a 2K serveréről, és most berakta Free Agent-nek. De nem szeretnm hogy ott legyen, úgyhogy meg tudná valaki mondani hogyan lehet kiszedni/kitörölni a játékból? Most úgy nincs kedvem újratelepítgetni. Köszi szépen!
  • Legend Killer
    de nekem van egy logitech rumblepad nemtom mennyim, azzal tolom inkább.
  • Legend Killer
    engem csak az zavar, amikor magam ellen játszottam - lenti videók -, hogy időkérésnél nem tudtam bemenni a csapat menübe, mert bármelyik bill gombot nyomtam, nem találtam r1, meg ilyen dolgokat amivel a menüben lehet lépkedni.
    egyébként nálam numlock5 a dobás billen, w, a, s, d irány, f turbó, g láb közötti csel és h, vagy e pedig a lefordulás, nemtom. clutch a bal shift és kész.
  • ricsa008
    lehetne ehhez valami értelmes leírás hogy hogy kell beállítani a bill-t
  • Legend Killer
    aha. jahh, hát én is szeretnék zsákolni úgy, mint a géjmben :DD.
    én régen általános7ben voltam kosár edzésen addig, míg lábammal nem történt vmi, csak én barom nem szóltam az edzőnek, azt kitett.
    meg alkatilag nem lennék jó kosárnak mosmá sztem.
    milyen csapatban nyomod az életben? lakers? :D csak viccelek.
  • JencyJasko
    azert mert az eletbe is center vagyok :D .... amugy igen a lepattanok jok meg zsakolni is szeretek
  • Legend Killer
    de amúgy ja, lepattanózás az jó, azt szeretem én is :D.
  • Legend Killer
    van amikor jó helyen áll a játékosom és excersive vagy miféle passzt ír ki, szal sztem az jó kérés. amúgy nemtom és nemtok segíteni, sry.

egyébként miért vagy center?

én azér vok irányító, mer az a legeccerűbb :D. meg még sg poszton gondolkoztam, az is jó.
  • JencyJasko
    lehet h téged nem de engem igen egy csöppet :D en center vagyok és sokszor van olyan, hogy nincs rajtam senki a kosar alatt allok kerem, hogy passzoljanak es erre lebaxnak
  • Legend Killer
    nemtom, de engem nem zavar, ahogy a lakers vs suns vidin láthatod. irányító vok. és A+.
  • JencyJasko
    hello my playerba akárhanyszor kérem hogy passzoljanak mindig lebasznak, hogy bad call for pass miért van? hogyan kell rendesen kérni, hogy passzoljanak?
  • Legend Killer
    gyártottam vidiket.

NBA2K10 Indiana Pacers vs Miami Heat

part1
    part2
    part3
    part4

Los Angeles Lakers vs Phoenix Suns (my player mod)

part1
    part2
    part3
    part4

sima meccsen quick gamenél billentyűzeten időkérés alatt hogyan tudok lépegetni a csapat menüben és a csúszkákat feljebb tolni? gamepadon tudom, de billentyűzeten nem tudom mi az r1, l1 meg ilyenek és már MINDEN gombot próbáltam :S :'( :(. PLS HELP!
  • adam944
    Sziasztok!

Tegnap megszereztem a játékot, és a telepítés után el akarom indítani,de nem történik semmi... Először azt hittem hogy a Steam miatt, mert a 2K9-nél ez volt a gond--->felraktam a Steam-et,de úgy sem működik. Egyszerűen hiába kattintok a parancsikonra, nem csinál semmit. Valami ötlet?
    Köszi előre is!
  • george80
    Üdv!
    Most ismerkedek a játékkal, és szeretném tudni, hogy van hozzá valami féle magyar részletes leírás vagy egyéb?
    Köszönöm!