nba 2K10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
You\'ll Never Walk Alone
nekem nem uncsi, király így 😄, csak ez a 82game zavar, 28, vagy 25, nemtom mennyi a legminimálisabb, az lenne a pro, de neeeem, nem lehet átállítani :S :S.
#718: vágom én, de a german shepherd dog videómnál is ilyen probléma volt és másnapra lett hang. lehet itt is. nemtommiapálya így :S.
és hát az egészet nem értem.
van az audiswapjuk, amiben vannak a zenék. de Slipknot miért nincs? eléggé meghatározó zene a világban. emellett hol a fenébe sértene felhasználói jogokat? :S vagy mittomén milyen jogokat, mikor csomóan teszik be videóikba a zenéket és senkit se zavar és hibátlanul mûködnek azok a videók :S.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
This video contains an audio track that has not been authorized by WMG. The audio has been disabled. More about copyright
Valszeg a konvertáló progival lesz baj, próbálj másikat.
#715: ja, értem, sok? :S de öt perces negyedek. meg nem all star, v mi a legfelsõbb fokozat, hanem csak pron 😄.
NBA2K10 Jo"air"Johnson and Heat vs Lakers signature highlits
vki mondja meg pls, mi a rákot csináljak audio disablednél. folyton ez van. movie makerrel megszerkesztem királyul, benyomtam elsõ linkhez dualityt zenének, másodikhoz before i forgetet és people=shitet, erre szar se hallatszik, audiswap meg szart se ér.
:S
PLS HELP!!!!!!!!!!!
😞
és kell crack a patch-hez? :S
mámint a patch. és mit is javít? má azt is elfelejtettem 😄DDD.
Ezen a meccsen "cirka" harminc, vagy harmincegy pontot dobott, nyolcat passzolt, hetet lopott, egyet blokkolt és kettõt lepattanózott, szóval ász.

Most szereztem meg ezt a game-et és nem tudom hogy hogyan lehet benne zsákolni meg cselezni, meg faltolni😊 Billentyûzettel játszom kérlek segítsetek.
Elõre is köszike
Nekem most jött egy olyan apróság, hogy Association módban Playoffot játszom, és minden csapatnál a parkettára van rakva a Playoff-jele, csak az én stadionomban nem. A Phoenix Suns-szal játszom. Úgy emlékszem az elsõ meccsen még ott volt, aztán kampec. Nem nagy cucc de azért kicsit idegesít. Ha valaki találkozott ilyennel kérem szóljon.
Tegnap felraktam a játékot!Igaz a Microsoft net Frramework 1.1 miatt anyázott a win 7,hogy kompatibilitási hibák lesznek,de felment!Kipróbáltam,mûködött,tudtam játszani vele Logitech kontrollerrel!Ma viszont elindítok egy quick matchet,erre betölt mindent de nem indul el a meccs,csak lesnek bambán ki magukból az emberek és a bíró áll középen...😄!Elég szar,mert így nem megy a game,ha csak állnak az emberek!Ötlet?Azon gondolkodtam hogy lehet elállítottam valami gombot,amivel indul a játék,de nem,mert visszaállítottam az alap-beállításokat!
valaki please help!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Charg: 100
Blocking 70
Reaching 70
Shooting 85
Loose Ball 100
Game Speed: 45
Free Throw diff 70
idegesítõ. halálnak van kedve82 géjmet nyomni my player modban, második szezonomnál járok csak.
Én is az operation oldalon lévõt használom, icipicit átalakítva!
szval ez a sima ASS módhoz vagy sima meccshez: http://data.hu/get/2286160/rendes.SLD.html
És van egy másik ami kifejezetten Myplayer módoz van kalibrálva: http://data.hu/get/2286160/rendes.SLD.html
Ennek az a lényege, hogy hosszas kisérletezés után sikerült megcsinálni, hogy valóban élethû cuccok legyenek Myplayerben!Azt már régebben leírtam, hogy Mypolayerben csak akkor müködnek a sliderek ha Tsearchel babrájuk!Télleg egy vicc, hogy 2010ben gyakoraltialg mindenki házilag programozz egy játékot!Tipikus az a hiba, hogy határidõ és elkell készíteni valamit.Leszarják a programozók, hogy szar lesz a játék, de ki kell adni, mert abból van a pénz.Aki pl nem konzolos okt óta le van szarva és még egy rohadék Patchet se adtak ki!Télleg hatalmas élmény a játék még így is, de én is néha a falat kaparom!Amit pl valaki leírt, hogy ha elsõ évedben All Starra bekerülsz utánna pár meccset nem játszol!Na ez velem is megtörtén!Én a Celticsben küldöm Center poszton!Másodévesek ujonc meccsén is játszottam és All Starra is behívtak.Ott be se raktak.Mondom ok!Jönnek az alapszakasz meccsek.Pont amiket legjobban vártam, mert most volt nem rég a nagy nyugati túra.És PORTLAND LAKERS meg a DEBVER ellen nem is játszottam.Megnéztem a sérült listát és berakott!Kérdem én miben sérültem le!Az ALL STAR gálán csúnyán nézett rám L BJ vagy minden!Na amikor ilyeneket elvesznek valakitõl akkor télleg el lehet gondolkozni, hogy milyen a játékélmény.Nem ugyanaz hogy ki ki meccset játszol mondjuk a Lakerssel és fognom kell Bynumot vagy jön a Knicks és vetrjük õket 30al!Amúgy meg elég korrektül csereberélt a csapatfõnök nálunk!
Kezdõ: RONDO-Tracy MCGRADY-PIERCE-GARNETT-ÉN😊
És a padon olyanok figyelnek, hogy Dooling, Scola, Jermaien Oneill, Ray Allen!
Of course Kelet legjobbjai vagyunk 43-20al!én 16 pontot 10 patitt 3-4 assistot átlagolok!Persze mivel 7,5es vagyok a blokkolásban vezetem a ligát.3,4es átlaggal!De télleg én a sliderekkel amiket leírtam jó statotakat tudtam kipréselni a játékból.
Assban 12 percesen nyomom HOFon Myplayerben 10percesen mert úgyis leszed és akkor a sim timeban megkezdõdik a pontzuhatag!Ha 10 percre ûállítom akkor kb 31-32 percet játszok és 100 körüli eredmények születnek!
Bocs h kva hosszú lett!
360 zsák-elvileg 1 kört kellene tenned a joy-al-ergo 1-2-3-4 egymás után gyorsan-hát sok szerencsét hozzá...
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
sajnálatos de nagyon úgy tûnik, hogy ez a valószínûbb..
persze a remény hal meg utoljára ugye 😊
De akkor másnak is van ilyen hibája hogy nem tölt be és csak ugy áll a mecs elötti betöltésnél?? remélem ha kiadják majd tavasszal vagy franc tudja mikor akkor ezt majd meg oldja... még jo hogy nem vettem meg a játékot...
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Nem tudok igy játszani....
A problémám az hogy billentyûzettel kell játtszak, ugyanis ha bedugom a konzolom, meghülyül a játék, és az intentional foul-t nem fújja be, a labda pedig azé lesz aki elõbb fölveszi.
Ez még nem is lenne olyan nagy baj, met egész jól megszoktam a billentûzetet, de esetleg nem tudjátok hogyan csináljak "fancy layup"-okat és 360-as zsákokat? (ezutóbit egyáltalán meg lehet csinálni bill.-en? Bár nekem konzollal sem sikerült)
A köv. a beállításaim:
Shot stick up: 1
Shot stick down: 3
Shot stick right: 2
Shot stick left: 4
Sprint: shift
Hustle: Q
A mozgatás nyilakkal megy.
Elõre is köszi segítséget, és bocsi hogy ilyen sokat írtam.
A.