nba 2K10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Vki tudja hogy 360-as zsákot csinálni? Én nyomom a sprint gombot és ahogy közelítek a palánk felé nyomom a teljes kört a gamepad jobb karjával ahogy a játék a gyakorlóban írja, de az istennek se akarja megcsinálni! Még mielõtt vki azt válaszolná hogy nem elég jó zsákolásban a csóka akivel próbáltam elárulom ilyenekkel próbálkoztam mint Lebron James, Bryant, D. Wade és Joe Johnson! Vki segítsen már ha tudja!
Legend Killer
Yesterday Slipknot has played 300 hours of NBA 2K10

így, mer a köcsög, mikor bemásolom, kcécer írja ki a géjm nevét :S.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Yesterday Slipknot has played 300 hours of NBA 2K10 NBA 2K10

HAHH, KIRÁLY!!!!!!!

xfire-n ennyit toltam már.

<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
valszeg ja.

kurva jútúb audio disablet írt ki 80s west vs 80s east cuccom elsõ részére, pedig dispute megvolt annál is.

és movie makerben tök szép a felbontás meg minden, mint géjmben, jútúb meg elcseszi nekem.

valaki tudna linket adni egy jó Sliderhez? kicsit erõs, hogy a gép lazán bedobja a 3pontost én meg még bentrõl se tudom bedobni -.-

Pethy23
Nem vagy sérült vagy valami hasonló😄?

Én am. 12 perces negyedekkel játszok az ovr-om még csak 52-es de így is játszat végig a mester a Minesotaba, néha már én könyörgök cseréljen le mert annyira nem megy a játék😄
Hali!
Lenne egy problémám!
Fordult már elõ valakinek MYPLAYER módban, hogy All-star gála után (mind a rookie-n mind a nagyokén MVP lettem) visszarakták cserepadosnak? Pedig 90-es az overall ratingem. A+ os voltam végig. A pályán töltött perceim is csúnyán visszaestek (28-ról 10-re). Amúgy 8 perces negyedekkel játszom.
De, pont azert kerdeztem. Gondolom minden alap, zoom stb!?

Hali mindenkinek!

Tudja valaki tolni az online dolgokat! Nekem azt írja hogy rakjam fel a legutolsó frissítést! Le is szedtem és felraktam a 1.1-est de az qrvára nem oldotta meg a problémám!Akkor biztos van már egy újabb! Ha vki tud megoldást vagy új patch-et az ossza meg a többiekkel is! Elõre is köszi!
Legend Killer
drive. én ezt szeretem.

nemteccik? 😛

nembaj, én ezt használom.

Mi a camera beallitas a jatekon belul?

Legend Killer
Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings

NBA Today Game.

a többit tudjátok

part1
part2

Itt már izgis a második részénél, de a harmadik és negyedik lesz geci szoros 😄.
Nagy meccs volt 😄.

Jahh, második rész végén sok Cleveland Cavaliers csajt láthattok a végén<#eljen><#love11><#hawaii>, me a Spit It Out hosszú és valamivel kitöltöttem az ûrt, ahol nem volt NBA akció már 😄.

Legend Killer
h legyen mit kérdezned 😄.

MIért van az, hogy amikor elkezdõdne a meccs kiírja, hogy Disconnecting from 2K Sports server... és visszadob menübe. Meg miért van az, hogy minden online meccs max 15fps-el megy pedig nekem is és ellenfelemnek is full kékek a csíkok? ha egyedül játszok akkor megy akadás nélkül, itt meg nem is laggol vagy akad, hanem lassul... ötlet?

Legend Killer
csak akkor ment nekem ilyen eredmény mutatás, mikor my player modban az elõzõ napi meccseket tárgyalták a kommentátorok.

és nm.

Kár lenne mert nekem nagyon tetszik ez a funkció😞 na mind1 azért köszi a segítséget😄
Legend Killer
sztem ez csak konzol, me nálam soha nem futott ilyen 😄DDD.

Látom nincs nagyon ötletetek a kérdésemre😞😞 pedig kiváncsi lettem volna mi a reakció😄
Legend Killer
lehet vhogy jobb minõségûvé varázsolni a videókat? :S

v ez így jó ilyen minõségben? :S

Legend Killer
80s West vs 80s East

Me vs Me.

I play on keyboard and on gamepad 😄.

part1
part2
part3
part4

véleményeket kérek! kösz all.

Legend Killer
én nemtom, nekem így jó, nem változtatok.

de sztem a köcsög peccs tehet arról, hogy Johnson fejpántja Lakers sárgáról fos fehérre váltott :S 😄.

:@.

nem enged változtatni azon 😛 😞.

sóhaj.

😄.

Legend Killer
Joe"air"Johnson and Lakers vs Boston signature highlits.

nézzétek végig, végén nyalánkság vár rátok pár fincsi Lakers csaj személyében 😄.

megoldottam a problémát a zenékkel kapcsolatban. véletlen akadtam rá neten, magyar oldalon.

a lényeg az, hogy mikor elfogadják, oda zúzol kopirájt részre és i want learn more about to dispute v mi... vagy take me to dispute, nemtom.

ott van három lehetõség. katt a másodikra és írd be a köv dolgot:

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Majd alant egy kitalált nevet, de normál nevet, én pl Halmási Tamást írok 😄.

Aztán alant megint bemásolod azt a kis szöveget a legalsó sorra és kész, continue v mi és oké lesz.

véleményeket kérek a linkemmel kapcsolatban a zenéket illetõen, hogy bejövõsek-e 😄, meg a csajokról 😄DDD, meg a géjmrõl 😄.

kösz.

Pethy23
Másnál is úgy ha van my playerben változtatja az arcát a játékosnak akkor kidob a játék?
Sziasztok!már régóta olvasgatom a kommenteket😊 Egy olyan kérdésem lenne hogy sok youtube-os videón láttam hogy meccs közben a képernyõ alsó részén van egy online sáv amiben különbözõ meccs eredmények futnak nemcsak az NBA-bõl hanem más sportágakból is pl:NFL, NCAA. Ezt be lehet-e állítani valahol vagy ez a funkció csak konzolon mûködik vagy csak az amerikai verzión??Elõre is köszi a segítséget.
Király 😊
Scouser
Ha nincs fenn a patch, akkor nem csatlakozik a szerverhez

You\'ll Never Walk Alone

Én most letöltöttem egy patch-et. Kapcsolódik a 2K szerveréhez, letölti a rostereket stb...de a játékban honnan vehetem biztosra, hogy jót töltöttem-e le?
És vajon a van mentett Association módban is mûködik a patch?
Úgy van, ahogy Pethy írja, lehet állítani a perceket a presentation menüben, én is átállítottam a patch után.

Pethy23
Gondolom el se olvastad a hszemet😊
DrTre
Köszi a segítséget, sejtettem, hogy újratelepítés lesz belõle, mert ugye a régebbi mentésem só, ott már be lett állítva a 8 perc. Akkor ez van. Nem értem, hogy kihoznak egy patch-et és ezt nem javítják. Viszont azt hiszem boxon ki lett javítva. Na mind1 köszi még1szer!

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Pethy23
Lehet állítani az percet Myplayerbe is ahogy olvastam 2k fórumon, talán presentation-be lehet.
Dr Tre, én már észrevettem, s valóban elég bosszantó!Én a slidereket is becsempésztem a játékba a Tsearch segítségével, de jó öreg amcsi programozók átírták a hexa kódokat!Számomra így Patchel rosszabb a játék!De az idõ problémát
"könnyû" orvosolni.Töröld a gémet, rakd fel a simán (patch nélkül), fõmenüben Alt-Tab és tsearch megnyit, beállít negyed minden, s aztán jobb klikk a listán és freez out!Vissza gém, Myplayer betölt!Elindítasz egy meccset, nem kell végigjátszad, kilépsz!Játékból is exit!Majd patch feltelepítés!És myplayerben az ikdõ biztos h megmarad.De a slidereket egy része is, de én még nem jöttem rá h mi marad mi nem!Egy biztos a történelem legjobban elcseszett game NBA 2k10!Na remélem érthetõ volt és segítettem!
DrTre
Csá mindenkinek!

Nem tom ki vette még észre, de a patch után ugye még mindig nem lehet állítani a negyedek perceit my playerben. De a lényeg az, hogy valószínûleg a memóriacímzés megváltozott és a tsearch-ben a 05443ABC címen nem a perceket lehet állítani. Új my playert kezdtem és hát 5 perccel elég rossz játszani. Össze-vissza böngésztem már, de nem találtam sehol megoldást erre. Ha esetleg itt vki rájött már vagy vmi tippje van az legyen szíves írni.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Legend Killer
Lakers vs Mavericks.

66-63 nekünk.

Duda szó elõtt egál volt. Felvezetem a labdát lazán, vagy be megy, vagy nem 😄. Kid sehol 😄. Ott kószál a hármas körül. Levezetem balra, Kid fél méterre tõlem, duda harsan, labda száll és bemmm, csont nélkül be!!!! 😄

kommentátorok ott hujjognak fel-alá 😄D.
nagy volt.

meg így ezzel a patchel végre ezen a szinten is - asszem pron van nekem - izgi lett és nem aláztam 😄. A többi szint meg nehéz nekem 😛.

Fej fej mellett haladt a két csapat végig, kúl volt.
De még mindig veretlen a Lakers 😄.

Nekem is ezt csinálja a patch után is, de még csak a Summer Circuitnél tartok, reménykedem benne, hogy hátha a nagyoknál már rendesen fog menni.

Ezzel együtt tartok tõle, hogy a my player hibáiból több is meg fog maradni... Pedig nagyon sok lehetõség van ebben a játékban, csak ne ilyen hitványul lenne összefércelve.

Legend Killer
my player modban a gyors szimuláció, mikor kispadon vagyok, az még a peccsel se mûködik továbbra se 😛. amikor szimulálom, akkor eltelik pár másodperc és máris bedob a pályára, mikor elõbb ültem le fáradtan 😛.

Legend Killer
kösz, hogy szóltatok crack ügyben. gamecopyworldön fent van.

Legend Killer
kúl. lezúztam a peccset, meg a krekket és megy minden. kúl.

😄.

Na ezt most úgy írtad, mintha én lennék a szoftverkalóz maffia donja, holott én csak a hírt hoztam, hogy van crack, ha valakinek ez kell... Aki teheti, szerintem is nyugodtan vegye meg a játékot, a patch után már megéri az árát. Az elmúlt hat hónapban, amíg a patchre vártunk, ez szvsz egyáltalán nem volt igaz, de errõl már anno kifejtettem a véleményem.

Visszatérve a patchre, talán a legfontosabb, hogy sokat optimalizáltak a játékon. Az általam preferált beállítások mellett korábban olyan 35-40 FPS körül mozgott, most megközelíti a 60-at, pedig annyira nincs jó gépem (C2D 1.8 Ghz, Radeon 4670 - 1280*1024-ban, 8*MSAA, minden high, kivéve a player detail, az az egy medium, így 60FPS). Újítás az is, hogy most már támogatja a 16:10-es formátumot, bár ez engem nem érint - CRT-n nyomulok.

A játékmenet is sokat változott, szerintem jobb lett, de ez úgyis egyénfüggõ, kinek mi tetszik. Több a fault, több a kontakt, kicsit nehezebb a betörés. Eddig egy bugba sem futottam bele, de mivel teljesen újra kezdtem mindent, így még bármi elõfordulhat. Mindenesetre a hivatalos honlapon olvasott reakciók alapján szinte mindent javítottak, szóval mostanra elvileg tényleg olyan lett a játék, amilyennek már tavaly októberben is lennie kellett volna. Persze jobb késõn, mint soha. 😊

Gorii
csak azt mondom 2k sports leszarja a pc verziot, en ps3 on tolom , pcn myplayer jatszhatatlan online..

Gorii
jatszol vele myplayer online-t pcn?

Scouser
Hát akkor legyetek büszkék rá, én megvettem és megérte

You\'ll Never Walk Alone

Gorii
ha ugyes vagy, crack se kell 😊

Speciel ehhez a játékhoz és patchez már tegnap kijött a crack, bár nem Reloaded, hanem Vitality release...

Gorii
online nemlenne egy rakas szar pcn megerne

Scouser
Egyébként biztos lehetsz benne, hogy nem fogják crack-elni a játékot így 6 hónappal a megjelenés után egy patch miatt. A Realoaded már rég el is felejtette, hogy létezik ilyen. Tényleg nem olyan drága az eredeti, ha tényleg nagy rajongó vagy, akkor jövõ októberig még rengeteg órát beleteszel. Megéri...

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Játék megvásárlása 5990 Ft-ért Cd Galaxisban vagy 576-ban, esetleg STEAM-en 19,99 Euróért.

You\'ll Never Walk Alone

Én még annak is örülnék, ha tudnék rendesen játszani..<#pardon1>
Amíg ki nem jött a patch, addig tudtam..
Nem tudtok esetleg már valami megoldásfélét?
Legend Killer
😄. egy ot-t kiharcolt a Nets, uccsó percben gyorstüzelõ módjára szórták a hármast. ha nem dobom be a büntiket, a végén lévõ dudaszónál cuppanó hármas megszivatott volna minket LOL 😛 😄. de bedobtam, ot és ott lealáztam õket.