1222
NBA 2K10
-
sinnfein #862 hali!
Akkor senki nem tudd nekem megoldást a problémámra....
Pedig örülnék, ha valaki tudna ötletet adni arra, hogy az edzőket hogyan lehetne egyik csapatból a másikba rakni. -
tomking7 #861 legendkiller!
nem akarok beszólni se meg semmi de nem sokan kíváncsiak sztem h mien profim tolod a játékot hidd el nem csak te játszol jól és ha most midnenki tenné be a képeket a játékról akk itt totális káosz lenne...
nem arról szól ez h ki hogy játszik hanem akinek vmi gondja akad a játékkal kapcsolatban annak segítsünk meg ienek
már kicsit unalmas ezt nézni h ki nyert most hát lesz*rom de sztem nem csak én vagyok ezzel így...
unalmas midnennap nézni az új képeket meg stb stb szal ájjálk le ezekkel egy picit...thx -
#860 és maradt is a Heat ebben a pocsék mutatóban, msot már 0/6, köszönhető Rose zseniális játékának. vagány a srác, 93as overall, 32, vagy 34 pont, nemtom pontosan és11asziszt, tehát double double előző meccsen is double dobule volt neki, sokat passzol, ügyes. Wade most10paszt adott, gyorsan begyötörtem a végén Rose-al plusz1paszt, így ő volt a passz király.
-
#859 bazz... chicagoval vok most, azt jön a heat hozzánk. második meccsünk, nekik meg már 0/5 van új szezon kezdéskor és rockets ellen szívták meg. azér durva. mármint legutóbbi meccsük rockets ellen volt.
néztem1t, ilyenre nem számítottam heattől. -
#858 Cavaliers bajnok.
-
TommyGun #857 A helyzet az hogy eddig 1 meccset tudtam My playerrel tolni, ha komolyabban érdekel keress meg a fórumomon akarok majd csinálni egy my player csapatot is, van egy 77-es centerem.
http://nba.net63.net
Ez egy online 2k10 ligam, tök ingyenes, egyelőre szezont szeretnénk tolni, de mint írtam my player is mehetne ha lennénk elegen, amúgy azért üres emrt épp senki más nincs bent rajtad kívül, mivel ott kéne rohadni azon a képernyőn hogy összejöjjön egy csapat így senki sem rohad ott, kissé elvan cseszve ez a része sajnos... -
TommyGun #856 Magától is csinálja a gép. Lehet manuálisan is de az Kb évente egyszer jön be. Ha nyomod a futás+ugrás gombot akkor putback dunkol csak ilyenkor KB mindig leveszik az ember elől a patit, meg rohadt jól kell helyezkedni hozzá gyakorlatilag lehetetlen összehozni :)
De futás+ugrás egyszerre amikor mennél a lepattanóra, meg is csinálja a mozdulatot csak mondom patit mindig leszedik mire bedunkolná... -
#855 playoff döntő Oklahoma vs Cleveland 1-1 és pro kép :D.
-
#854 amúgy rájöttem mire gondolsz. azt magától csinálja a gép, vagy pedig nyomd azt a gombot, amivel lefordul ellenfeléről. -
eva9413 #853 Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem az NBA 2k10-zel kapcsolatban. My Player módban játszom éppen, belépek oda, hogy Pick up games... el is kezdi tölteni, meg visszaszámol 2 perctől, meg még az entert is lenyomom, hogy jelezzem, készen állok a játékra, és senki sincs ellenfélnek. Miért lehet ez? Mi tévő legyek?
Tisztelettel és köszönettel: eva9413 -
#852 ellenfele Denver Nuggets. -
#851 Magic a döntőben, yeahh.
-
#850 ha nem baszogatnál a káromkodásért, akkor talán segítenék gyökszimakszi.
DE MÉG ÍGY IS MEGPRÓBÁLOK NEKED SEGÍTENI.
tehát a káromkodás nem minden esetben rossz... rossz szokásom, azt nehéz megválni tőle. ennyi.
mond meg miaza putback dunk... mer rohadtul nincs lövésem róla :S. én négyféle dunkot tudok meccs közben. van a hátrafelé zsákolás, a windmill, meg van egy olyan dunk, ami MVP behozásakor van MJ-nek... és egykét egykezes varriációs dunk... meg a sima két kezes... hja, ez akkor több, mint négy. meg sikerült egyszerkétszer azt is, amit MJ dupla kézzel csinált.... hm... majd megkeresem jútúbon neked.
de nekem logitech rumblepad nemtom mennyim van, lényeg én ezzel tolom... de ez is jó, csak itt is ki kellett keresnem gecc a gombokat, hogy mi-mi, mer eddig nba2k9és2k10nél is szar volt a beállítás, teljesen más volt... és pesnél is... vahh.
tehát, ha vki káromkodik, az még nem rossz ember, jegyezd meg :D. -
#849 ha nem tetszik, ellehet húzni innen.
egyébként nálam normál méretben tölti be, noob.hura töltöttem fel.
szal ne ugass, örülj, h legalább írok a géjmről, mer senki nem teszi meg. -
sambarca #848 Legend Killer könyörgöm muszáj minden hozzászólásodban káromkodást írni, egyszerűen felháborító, hogy nincs egy mondatod sz..s, meg f...sz, megb+ nélkül, ráadásul a hatalmas méretű képeid töltik be ezt a fórumot!Küldj egy linket aki akarja megnézni, de ne foglalj már le egy oldalt csak mert Nelson ugrik Oneil-lal, kész röhej -
sambarca #847 Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy PC-n hogyan kell putback dunkot végrehajtani.Vagy aki tudja konzolon az is leírhatja, mert az is segítség!
Illetve patch után valakinek van értelmes sliderre, én állítgattam és jónak túnik, de kíváncsi vagyok másnak milyen van:) -
#846 amúgy ez mekkora geciség... ilyenkor mér nem ugorhat a két legmagasabb? :S tudom, h aki elkapta és aki ráakaszkodott, annak kell, de, nahh.. úgy jobb lenne, namind1. így tök szopás volt. -
#845 Nelson ellopta a labdát, ott hevert a földön, O'Neil meg rácuppant, jump ball eredménye Nelson vs O'Neil... én megpróbáltam mindent... :D... de simán vitte a monstrum :D.
de nyert a Magic, yeahh, 2-1-re vezetnek, VC az MVP :D.
-
#844 raptors lemosva. jöhet cleveland.
-
#843 Magic - Raptors: 3-3 playoff. 3-1 volt a raptorsnak, mert szimuláltam és így hoztam vissza, őszültem sokat a meccs alatt, mert idegeskedtem :D. de megérte, jó meccs, nyertünk és most lemossuk a raptorst, remélem.
-
#842 igen, lehet. -
#841 ja, jól írtad. -
TommyGun #840 Szerintem erre nincs lehetőség csak ha te irányítod mindkét csapatot szerintem, ugye kirúgod a másikkal meg felveszed, bevallom nem tudom hogy assocban lehet e két csapatot irányítani de mintha az elején megkérdezné hogy hány csapatot akarsz irányítani... -
TommyGun #839 Associacionra gondolsz ? Mert ott ha vége a PO-nak jön a nyári szezon draft FA igazolások satöbbi...ez csak assocban van sima szezon az csak 1 év. -
genory #838 Playoff jön! -
sinnfein #837 hali!
Na mégegyszer....
Valaki tudna ötletet adni arra, hogy az edzőket hogyan lehetne egyik csapatból a másikba rakni? Ugyanis én szeretem a Bostont de a kedvenc edzőm M. D'Antoni és jó lenne ha meg tudnám oldani, hogy Bostonba edzősködjön. -
50cent911 #836 Helo,azt szeretném kérdezni hogy a bajnokságnak 82 meccs után vége van,vagy utána karrier mód szerűen folytatódik a csapattal a játék amivel kezdted? -
TommyGun #835 Ilyen a PCs verzióban szvsz tuti nincs, kívül belül ismerem az összes menüpontot de ilyen én még nem találtam benne, valszeg az csak konzolon működik. -
TommyGun #834 Az nincs de ha kérdezel válaszolunk. -
#833 NBA 2K10 47 hours 384 hours
egyébként ennyi órám van xfiren és örülök neki :D. -
#832 jaj... na, hagyjuk. erre nem érdemes mondani semmit és azt csak úgy belinkeltem, mert örülök hány órám van vele.
de oltogass csak tovább, ostoba szavaid leperegnek rólam :D.
minek írsz még? -
TommyGun #831 Mégse szarod le ezekszerint :)
Linkeld ide is be hány órát játszol az NBA-val mint ahogy engem traktáltál MSN-en hányzsáz órát játszottál vele online attól nagyobb lesz a farkad a többiek szemében :)
Na csókoltatom a napközis tantóbácsidat :) -
#830 nem vagyok kretén, de leszarom mit ugatsz, mert egy debil pöcs vagy és mehetsz ligázni a többivel, engem rohadtul nem érdekel.
csak pofázz nyugodtan :D, leszarlak. -
TommyGun #829 12 éves hülyegyerekekkel nem fogok vitatkozni akinek szokás szerint elöbb jár a pofája mint kellene. A tökfejet arra kaptad megérdemelten :P Nem fogok egyedül ligázni, de nélküled remélem, kretének nem hiányoznak...ce la vie -
#828 na, ne kezdjél el minősítgetni, ok? ezt utálom. arról én nem tehetek, hogy ilyen vagy és itt ugatsz, de én nem dobálózok jelzőkkel. úgy, hogy hess innét és ligázz magad.
egyszerűen szánalmas vagy. -
TommyGun #827 Hány éves vagy faszfejke ? mennyél sírj anyunak oda ne rohanjak... -
#826 tök fej a nénikéd és ne teszegesd nekem a köcsög jelzőt, oké? csak azért gondoltam bazdmeg, mert más ligával találkoztam régen, ami fizetős lett. utálom, ha letökfejeznek ezért. idióta. -
#825 ok, kösz. -
TommyGun #824 A liga nem fizetős tökfej, elöbb mértnem olvasod el
Szóval NBA 2k10 ONLINE LIGA NEM FIZETŐS --> NBA.NET63.NET -
#823 a meccsek akkor van mint mikor játszol a szezonban)október 31-től április 16ig tart az alapszakasz aztán playoff) és igen DAvid Stern még mindig komisszár a főmuki aki csinálja az egész NBA-t