nba 2K10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vki tudja hogy 360-as zsákot csinálni? Én nyomom a sprint gombot és ahogy közelítek a palánk felé nyomom a teljes kört a gamepad jobb karjával ahogy a játék a gyakorlóban írja, de az istennek se akarja megcsinálni! Még mielõtt vki azt válaszolná hogy nem elég jó zsákolásban a csóka akivel próbáltam elárulom ilyenekkel próbálkoztam mint Lebron James, Bryant, D. Wade és Joe Johnson! Vki segítsen már ha tudja!
így, mer a köcsög, mikor bemásolom, kcécer írja ki a géjm nevét :S.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
HAHH, KIRÁLY!!!!!!!
xfire-n ennyit toltam már.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
kurva jútúb audio disablet írt ki 80s west vs 80s east cuccom elsõ részére, pedig dispute megvolt annál is.
és movie makerben tök szép a felbontás meg minden, mint géjmben, jútúb meg elcseszi nekem.
Én am. 12 perces negyedekkel játszok az ovr-om még csak 52-es de így is játszat végig a mester a Minesotaba, néha már én könyörgök cseréljen le mert annyira nem megy a játék😄
Lenne egy problémám!
Fordult már elõ valakinek MYPLAYER módban, hogy All-star gála után (mind a rookie-n mind a nagyokén MVP lettem) visszarakták cserepadosnak? Pedig 90-es az overall ratingem. A+ os voltam végig. A pályán töltött perceim is csúnyán visszaestek (28-ról 10-re). Amúgy 8 perces negyedekkel játszom.
Tudja valaki tolni az online dolgokat! Nekem azt írja hogy rakjam fel a legutolsó frissítést! Le is szedtem és felraktam a 1.1-est de az qrvára nem oldotta meg a problémám!Akkor biztos van már egy újabb! Ha vki tud megoldást vagy új patch-et az ossza meg a többiekkel is! Elõre is köszi!
nemteccik? 😛
nembaj, én ezt használom.
NBA Today Game.
a többit tudjátok
part1
part2
Itt már izgis a második részénél, de a harmadik és negyedik lesz geci szoros 😄.
Nagy meccs volt 😄.
Jahh, második rész végén sok Cleveland Cavaliers csajt láthattok a végén<#eljen>#eljen><#love11>#love11><#hawaii>#hawaii>, me a Spit It Out hosszú és valamivel kitöltöttem az ûrt, ahol nem volt NBA akció már 😄.
és nm.
v ez így jó ilyen minõségben? :S
de sztem a köcsög peccs tehet arról, hogy Johnson fejpántja Lakers sárgáról fos fehérre váltott :S 😄.
:@.
nem enged változtatni azon 😛 😞.
sóhaj.
😄.
nézzétek végig, végén nyalánkság vár rátok pár fincsi Lakers csaj személyében 😄.
megoldottam a problémát a zenékkel kapcsolatban. véletlen akadtam rá neten, magyar oldalon.
a lényeg az, hogy mikor elfogadják, oda zúzol kopirájt részre és i want learn more about to dispute v mi... vagy take me to dispute, nemtom.
ott van három lehetõség. katt a másodikra és írd be a köv dolgot:
Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.
Majd alant egy kitalált nevet, de normál nevet, én pl Halmási Tamást írok 😄.
Aztán alant megint bemásolod azt a kis szöveget a legalsó sorra és kész, continue v mi és oké lesz.
véleményeket kérek a linkemmel kapcsolatban a zenéket illetõen, hogy bejövõsek-e 😄, meg a csajokról 😄DDD, meg a géjmrõl 😄.
kösz.
És vajon a van mentett Association módban is mûködik a patch?
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
"könnyû" orvosolni.Töröld a gémet, rakd fel a simán (patch nélkül), fõmenüben Alt-Tab és tsearch megnyit, beállít negyed minden, s aztán jobb klikk a listán és freez out!Vissza gém, Myplayer betölt!Elindítasz egy meccset, nem kell végigjátszad, kilépsz!Játékból is exit!Majd patch feltelepítés!És myplayerben az ikdõ biztos h megmarad.De a slidereket egy része is, de én még nem jöttem rá h mi marad mi nem!Egy biztos a történelem legjobban elcseszett game NBA 2k10!Na remélem érthetõ volt és segítettem!
Nem tom ki vette még észre, de a patch után ugye még mindig nem lehet állítani a negyedek perceit my playerben. De a lényeg az, hogy valószínûleg a memóriacímzés megváltozott és a tsearch-ben a 05443ABC címen nem a perceket lehet állítani. Új my playert kezdtem és hát 5 perccel elég rossz játszani. Össze-vissza böngésztem már, de nem találtam sehol megoldást erre. Ha esetleg itt vki rájött már vagy vmi tippje van az legyen szíves írni.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
66-63 nekünk.
Duda szó elõtt egál volt. Felvezetem a labdát lazán, vagy be megy, vagy nem 😄. Kid sehol 😄. Ott kószál a hármas körül. Levezetem balra, Kid fél méterre tõlem, duda harsan, labda száll és bemmm, csont nélkül be!!!! 😄
kommentátorok ott hujjognak fel-alá 😄D.
nagy volt.
meg így ezzel a patchel végre ezen a szinten is - asszem pron van nekem - izgi lett és nem aláztam 😄. A többi szint meg nehéz nekem 😛.
Fej fej mellett haladt a két csapat végig, kúl volt.
De még mindig veretlen a Lakers 😄.
Ezzel együtt tartok tõle, hogy a my player hibáiból több is meg fog maradni... Pedig nagyon sok lehetõség van ebben a játékban, csak ne ilyen hitványul lenne összefércelve.
😄.
Visszatérve a patchre, talán a legfontosabb, hogy sokat optimalizáltak a játékon. Az általam preferált beállítások mellett korábban olyan 35-40 FPS körül mozgott, most megközelíti a 60-at, pedig annyira nincs jó gépem (C2D 1.8 Ghz, Radeon 4670 - 1280*1024-ban, 8*MSAA, minden high, kivéve a player detail, az az egy medium, így 60FPS). Újítás az is, hogy most már támogatja a 16:10-es formátumot, bár ez engem nem érint - CRT-n nyomulok.
A játékmenet is sokat változott, szerintem jobb lett, de ez úgyis egyénfüggõ, kinek mi tetszik. Több a fault, több a kontakt, kicsit nehezebb a betörés. Eddig egy bugba sem futottam bele, de mivel teljesen újra kezdtem mindent, így még bármi elõfordulhat. Mindenesetre a hivatalos honlapon olvasott reakciók alapján szinte mindent javítottak, szóval mostanra elvileg tényleg olyan lett a játék, amilyennek már tavaly októberben is lennie kellett volna. Persze jobb késõn, mint soha. 😊
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Amíg ki nem jött a patch, addig tudtam..
Nem tudtok esetleg már valami megoldásfélét?