1222
NBA 2K10
-
#902 ja, az érdekelne, associotonban hogyan lehet növelni nagyon a csapat overallt? csomó csapatnak 95-96, nekem 86-90... pedig nyomom a heti fast break edzéseket intense szinten, alig fejlődik az verall. -
Yube #901 Ja amúgy látom ,hogy lelkesen közzé teszed az eredményeid. Ez egy szempontból jó,hogy színesíti a fórumot,de egy szempontból rossz,nem lehet túl könnyen kiszűrni ha valakinek kérdése van,vagy éppen választ kap rá. Csak ilyen megfontolásbál kérnélek ,hogy kicsit kevesebbszer szúrj be képet az eredmények mellé. Rem nem vetted beszólásnak,nem az volt a cél -
Yube #900 Kihívások teszik izgalmassá,ha könnyű lenne megunnád hidd L:D -
Yube #899 Én inkább ilyen edző stílusban nyomom,sokat simulálok,figyelek az edzésekre,fejlesztem a játékosokat.
-
#898 ok, majd szétnézek, kösz. amúgy ja, jó dolog ez, h így megakadályozzák. csak géjmben meg nehéz :D. -
Yube #897 Hát azamerikai ligák franchise rendszerűek.Szval nem lehet játékost venni ,mert akkor szinte biztos hogy a fizetési sapka főlé kerülsz amiért büntetés jár. Ezzel akarják megakadályozni azt, amit a real madrid csinál a fociban. Sztem jó ez így,mert nem lesznek állandóan ugyan azok a csapatok eredményesek és leleményesnek kell lenni ahhoz,hogy jó játékosokat szerezz. Nézz körül a free agantek között,első évben ott van iverson őt le leeht igazolni általában,ha olyan csapattal vagy akinek van rá kerete
-
#896 egyébként én öt perces negyedekkel tolom, szal a lenti cikknél Rose14pontja meg van említve és az5perces negyedekkel jó eredmény :D. -
#895 értem, kösz. és simán megvenni vkit meg nem lehet, mi? legalább bajnoki címért kapnék halom pénzt, de nem.
valóságban hogyan csinálják? :D gondolom így, de ők mégis tudnak venni :D. -
Yube #894 Hát van egy olyan dolog a játkban az Ass. mode beállításainál,hogy Trade Override. Ha azt Yes-re állítod akkor ha a fizetések miatt mehetne a trade ,de a másik csapat nem akarja, Pl. Rashard Lewis-t Lebron Jamesert,akkor lehetőséged van kiharcolni a cserét,azaz ráerőltetni a másikra az akaratod és tadam ,a csere megköttetik.
Csak szerintem ez így nem élvezetes.
Amúgy én a draft pick-kel szoktam szórakozni a cseréknél és akkor általában tudok cserélni,mert vonzóbb lesz az ajánlat a másik csapatnak. De a fizetések miatt tényleg kötve van az ember keze. -
#893 bocs. kösz infót. rosszul tudtam :D.
Rosenak olyan kábé, 14-15M között... gecc, az a bajon, hogy nem nagyon tudok változtatni a csapaton. ott van Pierce ugyanennyi fizetéssel, a többieknek kevés, de bajnokok lettünk... aztán tessék... ugyan az a csapat. nehéz megszerezni bárkit is.
erre ötlet? -
Yube #892 Legend Killer ,egy meccsen tudtommal nem MVP lesz egy játkos hane POG (Player of the Game).Ezzel nem beszólni akartam.Amúgy Rosenak mennyi a fizuja mikor kezded az Ass.-t?Orlandoba tervezem majd Howard mellé beékelni. -
#891 Hart a playoff döntő harmadik meccsén életében sztem először MVP lett a maga 20pontjával, kettő passzával, hat lepattanójával és három blokkjával. pro.
-
eva9413 #890 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha a "manage roster" menüpontban beraktam egy játékost pl a Bostonba, akkor hogy tudnám onnan mégis törölni? :$ -
TommyGun #889 Még van pár hely az ONLINE ligában akinek van kedve jöjjön bátran ! -
TommyGun #888 Azokat a neveket mondja ki amlyen nevű playerek vannak msot az NBA-ben vagy az FA-n vagy Hall of Fame, EU csapik, D-Liga...szal ha csinálsz egy KEMP-et kifogja mondani vagy ha Malone azt is. -
TommyGun #887 Ha ligát keresel akkor csekkold az aláírásom.
Custom game-ben lehet állítani slidereket de az rád is érvényes, ha rookien hagyta a nehzéséget akkor gyakorlatilag ha nem ugrasz a dobásra bemegy bármi...ezért játszunk mi hall of fame-en.
Bővebb infora a ligáról ott a forum. -
#886 azok a sztárok erre vannak. ezért kapják a fizetést. az vicc, ha neked az a bajod, hogy őket használják erre online meccsen. ez hülyeség. fogadd el. -
sambarca #885 Na én is kipróbáltam az online meccseket, hmmmm érdekes!Először is találkoztam csalóval, vagyis nem tudom elk.éépzelni, hogy játszok az Orlando ellen és 18/19es 3as mutatót produkál a srávc, okés ráérzett hogy kell 3ast dobni, de 3 emberrel a nyakán fehér csoki bedobja, hagyjuk már....Én meg jó öreg Ray Rayel 1/6ot produkálok 3asból.Lehet hogy nem csalt de baromi gyanús meccs volt!Online meccsen is lehet állít5gatni a slidereket meg a sebességet is, s a másik az hogy mintha száguldoztrunk volna, ezerrel fel volt véve a game speed, no mindegy én korrekt voltam lejátszottam vele, kikaptam 30+al de legalább nem csalok!!!!!A másik az, hogy a Benchmarkot télleg érdemes megcsinálni, mert én is játszottam olyannal aki nem csinálta meg és hát diafilmeztünk, de lejátszottuk, csak baromi idegesítő, így pl büntetőt dobni!!!!!Ha esetleg van még hely a ligában én is beszáálnék, csak kisebb tájékoztatást kaphatnék a slider beállításokról!Csak mert a patch után sliderek még mindig messze vannak a valóságtól!Viccesek ezek a 60%os Field goalok!A kedvencem az amikor olyannal játszok aki Clevelanddel van vagy Miamai vagy LA és akkor jönnek a kis sztárjaikkal!Gyerek semmi mást nem csinál csak odaad Jamesnak, s vagy megoldja vagy nem!Semmi elzárás, POST MOVE vagy bármi ami kosárlabdára kicsikét is hasonlítana.És nem szeretnék úgyanilyenbe ütközni.Nekem jó kis slidereim vannak ezt állítottam be Onlineban is és baromi jó meccseket nyomtam velük!Meg lehet fogni a szupersztárokat és sziinte csak okos játékból lehet pontot dobni.....A másik az hogy MYPLAYER Crewban is benne lennék, ha valakinek szüksége van egy 87es Centerre az szóljon.Jah és Online Ligában szabad a Boston????Gondolom nem, na be is fejezem!4-2vel kiejtjük a Heat-et és jöhetnek a lovagok!!!!:),Garnett majd L blow James-t is helyre rakja, mint Quentint-t!!!!Azé remélem nem tiltják el egy kis könyöklésért
Nagyon örülnék ha a sok feltett kérdés valamelyikére is választ kapnék.Na go CELTICS, BEAT LA -
#884 :D. -
c9fazatt #883 Télleg ez jó kérdés...honnan tudni hogy milyen neveket mond ki a kommentátor? Nekem a draftról érkezett neveket kimondja. A 2K9-ben volt egy olyan funkció, hogy ha elkezted beírni a player nevét, kadott egy listát, hogy mik vannak (sztem azok amiket ki tudott mondani).
És még valami, Auto-generált rookie-kal játszom, és LOL, ha magyar van a drafton, azt csakis Kaffkának, vagy Márainak hívják LOL. -
#882 és az igenis sértő, ha pár tetves képen akadsz fent béna társaiddal együtt, de nem érdekel. -
#881 jaaaaa. azt hittem azér. ok, kösz.
#879: ezek után nemtom milyen marhaságot gondoljak rólatok, ha zavar pár kép, höhh. -
#880 nem azért mer nem tudták kimondani a nevét hanem mert draftról árkezett vagy d ligából vagy vhonnan,de aéap játékban nem volt benne -
tomking7 #879 figyelj ide te ne debilezzél le engem okés én leírtam normálisan a véleményem erről az egészről semmi sértőt nem mondtam sztem rád szal azért elvárom h ne ugass le mint egy utolsó senkit... -
#878 és76os overallja van :D. -
#877 a srác26éves, Szerbiából jött és Hornets ellen ő volt egyedül ütőképes, ő vitte a csapatot a hátán, Rosenak és Piercenek nem ment, LOL. 42t dobott, kemény. és asszem6lepattanót szerzett, v4,t nemtom, inkább6t :D. és a kommentátorok number30nek hívták LOL :D. gondolom a kimondhatatlan neve miatt :S.
-
#876 nahh, köv meccs Bucks ellen volt.
Pierce: 27 pont, 3lepattanó, MVP lett.
Rose: 12pont, 4lepattanó, 11asziszt.
5perces negyedekkel, a franc fog12perceset játszani :D. nincs kedvem hozzá.
-
#875 Ohh, affene, benéztem!
-
#874 Ez a kosár enyém!
A kép címe lehetne, Pierce munkában, nem skacok?
[IMG]http://noob.hu/2010/04/16/nba2k10_2010-04-16_16-51-32-46.jpg[/IMG]
Ohh, affene, benéztem!
[IMG]http://noob.hu/2010/04/16/nba2k10_2010-04-16_16-51-39-37.jpg/IMG]
Már nem ott vagyok, elmentem melletted, szia!
És kosár, yeahh!
És a cikk a cseréről.
-
#873 Pierce érkezett Bullsba, Deng ment Celticsbe. sztem mi jártunk jól. Pierce első meccsén 32 pont :D, Rose pedig passzolgatott neki sokat és dobott 15t, szép kis páros. pár csokor kép, hogy szidjatok :D.
Na, hogy mutatok pirosban?
Remekül mutatsz, Pierce, de figyeld a Rose sztájlt! Irányító munkában.
Védekezzünk!
Fuhh, ez kemény, izzasztó meccs, skacok!
-
#872 Rose46pontja győzelemhez segítette a Chicgago Bullst a Thunder ellen. Ezzel Rose karrier rekord pontot ért el. double double itt sajnos nem lett meg. első két meccsen megvolt. nem baj.
-
#871 oké, kösz. -
#870 na és cserélni nem lehet edzőket? :P még erre gondoltam. -
#869 Ne vedd a szívedre a dolgot. Akinek nem tetszik nem olvassa el és kész nem kötelező végül is. Ha nem írnál be élménybeszámolókat akkor nem élne annyira a topik és ez nem cél gondolom. Szóval ezen ne vitatkozzatok :) Nyugodtan írd a beszámolókat. Ez persze erősen magánvélemény volt...
üdv -
TommyGun #868 kéne inni egy kávét mert nem tudok írni :) -
TommyGun #867 Már megírtam neked, nincs más lehetsőség...jade bocs, ha esetleg játékfejlesztő vagy és brutál mód vágod a programozást biztos tudsz egy editort csinálni hozzá vagy beleírni a kódba -
TommyGun #866 freeblog.hu
blog.hu
Spec engem nem zavar ha valakmi ír egy hoszabb szösszenetet a játékélményéről, hogy több szempont érvényesüljön és aki nem simeri kedvet kapjon satöbbi de a fórum nem blog ez tény -
#865 ez a topic NBA2K10RŐL szól és akkor elárulnátok hol osszam meg a képeimet, élményeimet a játékkal kapcsolatban, ami egyébként színesíti a topikot?
miért vagytok ilyenek? már baj, ha az adott topikban, aminek ez az értelme, elkezd képeket betenni, hogy ne pangjon? elmesélem mi volt, ez bűn? eszem megáll. az oké, ha az nem tetszik, hogy káromkodok, de ez egy rossz szokás, amit nehéz levetnem, ellehet nézni. de az nem oké, hogy azért szóltok, mert zavar a sok kép, meg az, hogy az eredményeket taglalom az associationben, hahh.
persze, csak üldözzetek el, mint az a ok marha a slipknot topikban, mind1. -
#864 nemtom. -
#863 nemmind1 baszod? a játékkal kapcsolatos, szal ennyit erről. igazán nem értelek titeket, nem csinálok semmi rosszat és ti mégis ugattok. de leszarom.
látszik, debileknek áll a világ.