Itt az Avatar elsõ elõzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
nézz utána: Image Metrics
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
A másik fontos újítása a 3D. Az eddigi hoki 3D-s filmekben csak az volt 3D amit beleraktak. PL: Véres Valentinban a repülõ fogsor.
Cameron bácsi olyan kamerát alkotott meg ami két lencséjû, vagyis majdnem olyan, mint ha az ember saját szemével venné fel. A két lencsét dinamikusan tudja mozgatni amivel a fókusztávolságot, állítja. Tehát itt minden 3D-s lesz, a legapróbb porszemig, és tényleg úgy érezné az ember mintha benne lenne a filmben.
Történetével szerintem nem lesz baj, eddig se volt, Cameron mindenre oda figyel.<#buck>#buck>
Akinek mégis a látvány a fontosabb az maradhat a TF2-nél meg a Gi Joe halálosan humoros filmeknél.
<#idiota>#idiota>
Ennek a filmnek meg az egyik legfontosabb fegyvere a latvany.
Mondjuk a 12 duhos ember 3D-s feldolgozasa baromsag lenne...
Az teny, hogy a rendezes meg a sztori meg mindig a legfontosabb.
Gyûlölöm a CGI-t, meg a (sz)ámítástechnikát! George Lucas is ebbe bukott bele a jó rendezés helyett.
A cgi, 3D meg effects dologrol annyit, hogy soha nem lesz tokeletes semmilyen model meg mozgas, foleg azert mert tudod, hogy ez nem valodi. Sot az elmult evek alatt egyre tokeletesebb latvanyt kaptunk, igy sokkal magasabbak a kovetelmenyek.
Szerintem nagyon szep munka, sot ha belegondolok, hogy Cameron 4 eve dolgozik ezen a filmen...
Sosem volt meg olyan, hogy egy film bemutato elott kaptal vilagszerte 15 percet ingyen, csak, hogy megnezd, hogy milyen. Mondjuk ertheto, az egyik riportban el is mondja a rendezo, hogy ezt a filmet mindenkepp 3D-ben kell latni, legalabb egyszer.
Nem rég láttam egy filmet amiben a trailerben szereplõ cgi láthatóan rosszabb volt mint magában a filmben.
Van lehetõségük a javításra, és nem feltétlenûl abból áll hogy belepiszkálnak a kész modelben, utólag a már beilesztett tartalomhoz is hozzá lehet adni különféle efekteket.
Annyira élethû már úgy se lesz mint oly sokan várták, de 3d ben valószinûleg hozzni fogja azt a pluszt ami kiemeli a többi cgi movie közûl.
a hang, és a zene az utolsó, azt fogják befejezni...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
CGI ténleg nem tökéletes, de sztem még csiszolnak rajta a premierig, és ha nem is javítanak rajta.Egy szép animációs film, várhatóan jó történettel szintén jöhet.
Kb. nekem ez jött le, illetve hozzá képzeltem...látvány szép, teaser szar...lesz ez jobb is...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
amúgy bocs a hülye kérdésért (mert biztos felesleges:) ):
ugye megnézted fullHDban a teasert<#beka2>#beka2>
Láthatóan õ sem firefoxot használ.. <#idiota>#idiota>
https://twitter.com/foodlfg
Ez nagyon elbaszták a srácok a videót. ÉS így csalódás...
Te vagy az, aki most nevelheted az embereket arra, hogy ez érdekelje õket.
"Szegény vagyok, álmaim vannak csupán.
Álmaimat lábad elé terítem.
Óvatosan járj; az álmaimon lépdelsz." (Yeats)
Szekeres Viktor, nehezedre esne valamirõl pozitív szemlélettel írni? Az emberek szerinted a nyavalygásra meg ironizálásra kiváncsiak, vagy szívesebben olvasnának valami jó érzést keltõ gondolatot? Például hogy mennyire megragadott a trailerben a látványvilág. Mégha nem is, de legalább megkísérelsz a szellemedben felérni a rendezõ, az író, a látványtervezõ és a grafikusok kollektív szelleméhez.
Tele van a világ sittel. Hidd el, sokkal felüdítõbb a pozitív gondolkodásmód, mint amilyen trendi a leszólás.
trailer, a film elõzetese, hosszabb, általában több benne már a dumálós részek és a sztoriról is több szokott kiderülni
CGI-t meg láttam már szebbet - lassan egy jobb AAA játék grafikája különb látványt nyújt
Még véletlenül sem tennének ki egy közvetlen letöltést, ehelyett trükközgetnek..
Szerencsére azért le lehet varezolni tõlük is kezelhetõbb formátumban:
http://images.apple.com/movies/fox/avatar/avatar2009aug0820a-tsr_h720p.mov
Ez pedig az a link, amit az oldalukról lehet elérni. Nem sokban különbözik..
http://movies.apple.com/movies/fox/avatar/avatar2009aug0820a-tsr_720p.mov
kis köcsögök.
https://twitter.com/foodlfg
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A második trailernek nagyon ütni kellesz mert így messze nem lesz olyan bombasiker mint a titanic 3D ide vagy oda. Nem ítélkezem felette mert ez még csak egy teaser az igazi próba majd a 15 perces vetítés során dõl el de akkoris azért szerintem nem én vagyok az egyetlen aki többet várt:/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
várós a film, de ez a teaser tuti nem olyan, hogy azt mondjam, hogy "ezt látni kell."
sajnos a mi kis tetves városunkba nincsen jó mozi de pl gyõribe majd lehet nézni? nem tudom ott 3D-s e a mozi
Ezt én mondom, akit ritkán érdekel, ha CGI egy jelenet, vagy bármi más.
Persze azért még lehet jó film, de Cameronhoz képest gyengének tûnik...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Végülis a Mátrix-szal is az volt, hogy a témája rétegtéma (a mainstream nem feltétlenül bukik a cyberpunk-ra), mégis kommersz siker lett.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ