Itt az Avatar elsõ elõzetese

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?? hááát, nem tudom. nekem alapvetõen semmi bajom nem volt vele, de simán elhiszem az elõzetesrõl (mindegy, hogy teaser vagy trailer), hogy egy jövõ nyári scifi és nem a cameron-féle avatar. így semmi különöset nem nyújtott, szerintem. 3d-ben kellett volna látni, vagy a demót pénteken.
évek óta a legkeményebb, legtöbbetmutató teaser, nézzél meg egy párat az utóbbi évek blockbesterei közül
az, hogy a háromdimenziós az térhatású, szemüveggel nézõs, az imax meg nagy vászon.
"Facial Performance Replacement" nézz utána.<#buck>
Én a bemutatóban csalódtam, ki volt az a pöcsöm marketinges, aki ezt, így kiengedte az "utcára"? Ez egy kameron filmnek írtó sovány, fõleg, hogy évek óta istenítik. A qrva nagy elvárásokhoz borzasztó gyenge ez a treaser. Ha bármilyen szinten magyarázni kell a videot, akkor már régen rossz.
chase
Mi a különbség a háromdimenziós és az IMAX közt?

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

"Technikai újítása pedig hogy a Motion Capture-t lecserélte „FPR” saját fejlesztésére"

nézz utána: Image Metrics

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

A story-t 95 óta írja és formálja.<#email> Technikai újítása pedig hogy a Motion Capture-t lecserélte „FPR” saját fejlesztésére. Ami úgy mûködik, hogy a színész felvétel közben már digitálisan is látható nagyon pontos részletességgel. Így nem kellett tökölõdniük a felszerelésekkel, kamerákkal, beállításokkal.
A másik fontos újítása a 3D. Az eddigi hoki 3D-s filmekben csak az volt 3D amit beleraktak. PL: Véres Valentinban a repülõ fogsor.
Cameron bácsi olyan kamerát alkotott meg ami két lencséjû, vagyis majdnem olyan, mint ha az ember saját szemével venné fel. A két lencsét dinamikusan tudja mozgatni amivel a fókusztávolságot, állítja. Tehát itt minden 3D-s lesz, a legapróbb porszemig, és tényleg úgy érezné az ember mintha benne lenne a filmben.
Történetével szerintem nem lesz baj, eddig se volt, Cameron mindenre oda figyel.<#buck>

Akinek mégis a látvány a fontosabb az maradhat a TF2-nél meg a Gi Joe halálosan humoros filmeknél.
<#idiota>
Eleg vicces lett volna a Melyseg titka trukkok meg effektek nelkul. :-D
Ennek a filmnek meg az egyik legfontosabb fegyvere a latvany.
Mondjuk a 12 duhos ember 3D-s feldolgozasa baromsag lenne...
Az teny, hogy a rendezes meg a sztori meg mindig a legfontosabb.
Ha annyira szar lesz mint a T4 Megváltás(? HAHAHa), akkor el se megyek moziba erre, pedig a Terminator 1-2, a Bolygó neve Halál, a Mélység titka, a Két tûz közöttet legalább 10-szer láttam... és a kedvenceim.

Gyûlölöm a CGI-t, meg a (sz)ámítástechnikát! George Lucas is ebbe bukott bele a jó rendezés helyett.
En nagyon varom mar a filmet, tobb mint 3 eve hallottam rola eloszor, de meg a cimet, se a sztorit nem tudtam, csak annyit, hogy Cameron nagyon nagyra keszul.
A cgi, 3D meg effects dologrol annyit, hogy soha nem lesz tokeletes semmilyen model meg mozgas, foleg azert mert tudod, hogy ez nem valodi. Sot az elmult evek alatt egyre tokeletesebb latvanyt kaptunk, igy sokkal magasabbak a kovetelmenyek.
Szerintem nagyon szep munka, sot ha belegondolok, hogy Cameron 4 eve dolgozik ezen a filmen...
Sosem volt meg olyan, hogy egy film bemutato elott kaptal vilagszerte 15 percet ingyen, csak, hogy megnezd, hogy milyen. Mondjuk ertheto, az egyik riportban el is mondja a rendezo, hogy ezt a filmet mindenkepp 3D-ben kell latni, legalabb egyszer.
Jártas vagyok a témában, nekem felesleges magyaráznod...
Nem rég láttam egy filmet amiben a trailerben szereplõ cgi láthatóan rosszabb volt mint magában a filmben.
Van lehetõségük a javításra, és nem feltétlenûl abból áll hogy belepiszkálnak a kész modelben, utólag a már beilesztett tartalomhoz is hozzá lehet adni különféle efekteket.
Annyira élethû már úgy se lesz mint oly sokan várták, de 3d ben valószinûleg hozzni fogja azt a pluszt ami kiemeli a többi cgi movie közûl.

Ezen már nem tudnak javítani, ez nem játék, ne legyél láma. Itt rengeteg render idõrõl beszélünk, egy ilyen képkocka elkészítése is hosszú idõ, hiszen, nem elég kirenderelni, hanem bele kell illeszteni, a felvételbe, utoszínezik stb.
a hang, és a zene az utolsó, azt fogják befejezni...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.

Érdekes a hangulata, nekem tetszik.Egyáltalán nem sablon szerû, pont azt hozta amit vártam.Akik arra számítanak hogy 90% akció lesz megint nagyot fognak csalódni.. :)
CGI ténleg nem tökéletes, de sztem még csiszolnak rajta a premierig, és ha nem is javítanak rajta.Egy szép animációs film, várhatóan jó történettel szintén jöhet.

Ami szerintem kívehetõ a történetbõl Sam Worthington belelép ennek az idegen lénynek a tudatába, és így kutatják fel a többit, akik valamit õrizhetnek, késõbb gondolom megszereti õket és ellenük fordul. Valószínûleg van náluk valami, ami kell az embereknek.
Kb. nekem ez jött le, illetve hozzá képzeltem...látvány szép, teaser szar...lesz ez jobb is...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.

már egy fél napja azt várom, már majd be hugyozok :-D
tényleg jöhetne egy szebb CGI-ról link:)
amúgy bocs a hülye kérdésért (mert biztos felesleges:) ):
ugye megnézted fullHDban a teasert<#beka2>

<#hehe>
Láthatóan õ sem firefoxot használ.. <#idiota>

https://twitter.com/foodlfg

Szerintem nem lesz gond a filmmel. Ez a bemutató volt a fos. Teaserhez túl sokat mutatott, trailerhez, meg szarúl volt megcsinálva. A harci jelenetekhez az a monoton zümmögés kifejezetten idegesítõ. Vedd le a hangot és képzeld oda a robbanásokat. Sokat lendít a dolgon:)

Ez nagyon elbaszták a srácok a videót. ÉS így csalódás...
"Persze az is lehet, hogy az embereket nem ez fogja érdekelni, hanem amit a készítõk és a film marketingesei már több mint egy éve sulykolnak belénk"

Te vagy az, aki most nevelheted az embereket arra, hogy ez érdekelje õket.

"Szegény vagyok, álmaim vannak csupán.
Álmaimat lábad elé terítem.
Óvatosan járj; az álmaimon lépdelsz." (Yeats)
Szerintem gyönyörû és egyedi az egész látványvilág, és remélem a történet is méltó lesz ezekre a szavakra.

Szekeres Viktor, nehezedre esne valamirõl pozitív szemlélettel írni? Az emberek szerinted a nyavalygásra meg ironizálásra kiváncsiak, vagy szívesebben olvasnának valami jó érzést keltõ gondolatot? Például hogy mennyire megragadott a trailerben a látványvilág. Mégha nem is, de legalább megkísérelsz a szellemedben felérni a rendezõ, az író, a látványtervezõ és a grafikusok kollektív szelleméhez.

Tele van a világ sittel. Hidd el, sokkal felüdítõbb a pozitív gondolkodásmód, mint amilyen trendi a leszólás.
talán dobjál be egy linket egy gamerõl, ami hozza ezt a film szintû grafikát
ilyen jó érvekre nem is lehet mit reagálni -.-
http://specials.divertissements.fr.msn.com/cinema/avatar/default.aspx
teaser, inkább csak egy kis ízelítõ, nem nagyon szoktak belerakni nagy dolgokat, inkább csak egy-két snitt, a látvány végett, tudjad hova rakni stb.
trailer, a film elõzetese, hosszabb, általában több benne már a dumálós részek és a sztoriról is több szokott kiderülni
Mi a különbség a teaser és a trailer között?
de még mekkora!

idióta
a nagy hypeot én sem igazán értem
CGI-t meg láttam már szebbet - lassan egy jobb AAA játék grafikája különb látványt nyújt
OK. Nekem nem játssza le, az aranyos kis epültõl meg nem tudja streamelni a vlc (és más sem). Innen is üdvözlöm Sztív Dzsobszot és az õ aranyos kis cégét, akik minden áron rá akarják az emberre erõltetni a ratyi kis lejátszójukat.
Még véletlenül sem tennének ki egy közvetlen letöltést, ehelyett trükközgetnek..

Szerencsére azért le lehet varezolni tõlük is kezelhetõbb formátumban:
http://images.apple.com/movies/fox/avatar/avatar2009aug0820a-tsr_h720p.mov

Ez pedig az a link, amit az oldalukról lehet elérni. Nem sokban különbözik..
http://movies.apple.com/movies/fox/avatar/avatar2009aug0820a-tsr_720p.mov
kis köcsögök.

https://twitter.com/foodlfg

Nekem simán bejött a trailer. Nagyon várós, fel is került a District 9 mellé a "muszály megnézni" listára.
Na akkor jó hogy belinkeltem :P

Victor1103
Hát én ezt ugyan még nem láttam de ha mondjuk nem néztem volna már meg vagy 10szer biztos a T2-t vagy 1990-et írnánk akkor tuti felcsigázott volna:D

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

erre gondoltam :)
T2 teaser

Hát igen,pl ott volt a T2 teaser,na ott még arra is milyen sokat adtak...Ez meg olyan semmilyen,valahogy nem érzek semmit mikor nézem...

Mondjuk ez még csak teaser...

Victor1103
Hát én is sajna csatlakozok azok táborába akik csalódottak. Ha már scifi vonal akkor a Distirict 9 elsõ trailere lehet hogy egyszerûbb volt de 100-szor nagyobbat ütött. Ha egy film még az elsõ trailer(teaser) elõtt ennyire szétvan hypeolva akkor elvárható lenne az hogy az elsõ bemutató is azt a benyomást kelltse a nézõbe hogy "na ezt tényleg jogosan magasztalták".
A második trailernek nagyon ütni kellesz mert így messze nem lesz olyan bombasiker mint a titanic 3D ide vagy oda. Nem ítélkezem felette mert ez még csak egy teaser az igazi próba majd a 15 perces vetítés során dõl el de akkoris azért szerintem nem én vagyok az egyetlen aki többet várt:/

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Egy Trailerbõl kiindulva hát ez a te bajod:D
Nos úgy látom hogy Cameront is kihúzhatom a listáról :( Pedig õ volt az utolsó akiben még bíztam...

3d-s.

várós a film, de ez a teaser tuti nem olyan, hogy azt mondjam, hogy "ezt látni kell."
egy biztos ez egy kibaszott látványos film lesz évek óta nem jártam moziba de ezt tuti ott nézem meg.
sajnos a mi kis tetves városunkba nincsen jó mozi de pl gyõribe majd lehet nézni? nem tudom ott 3D-s e a mozi
A filmet már várom, már csak az elõre beharangozott látvány miatt is, viszont remélem nem csak arra építik az egész filmet. A teaser alapján egy " gyarmatosító, love story-t " kapunk, de remélem ennél azért többrõl lesz szó, jó pár érdekességgel és csavarral. Nam majd december 18.-án kiderül!
jaja kézzel rajzolták õket
LegionarR
Ha ennyire jó élethû lenne, akkor az Avatarokat is normálisabban megcsinálhatták volna... Azokon erõsen látszik, hogy CGI, szinte már rajzfilmszerû...
Ezt én mondom, akit ritkán érdekel, ha CGI egy jelenet, vagy bármi más.

Persze azért még lehet jó film, de Cameronhoz képest gyengének tûnik...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

hát igen egy teaserbe (még trailer se), neked levetítik a filmet, hogy tudjad a sztorit, lehet aztán tényleg csak ennyi lesz a sztori, de legalább várjuk már meg a filmet mielõtt ekkora hülyeségeket írsz.
Az lenne az igazi poén, ha kiderülne, hogy a filmen valódi embernek látszó színészek sem valódi színészek, hanem õket is számítógéppel generálták...

Végülis a Mátrix-szal is az volt, hogy a témája rétegtéma (a mainstream nem feltétlenül bukik a cyberpunk-ra), mégis kommersz siker lett.

a trailerbol annyira jöttem rá h az emberek tudatát át teszik ezekbe az avatarokba...ezen kivul lessz még valami storyja a filmnek vagy még nem lehet tudni??

nem értem miért van olyan nagy felhajtás e film körül. egy látványfilm oszt kész.

én már nagyon várom :P

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Oldal 1 / 2Következő →