53
-
winnie #12 3d-s.
várós a film, de ez a teaser tuti nem olyan, hogy azt mondjam, hogy "ezt látni kell." -
123sawyer456 #11 egy biztos ez egy kibaszott látványos film lesz évek óta nem jártam moziba de ezt tuti ott nézem meg.
sajnos a mi kis tetves városunkba nincsen jó mozi de pl győribe majd lehet nézni? nem tudom ott 3D-s e a mozi -
asztosz #10 A filmet már várom, már csak az előre beharangozott látvány miatt is, viszont remélem nem csak arra építik az egész filmet. A teaser alapján egy " gyarmatosító, love story-t " kapunk, de remélem ennél azért többről lesz szó, jó pár érdekességgel és csavarral. Nam majd december 18.-án kiderül! -
sandor8206 #9 jaja kézzel rajzolták őket -
#8 Ha ennyire jó élethű lenne, akkor az Avatarokat is normálisabban megcsinálhatták volna... Azokon erősen látszik, hogy CGI, szinte már rajzfilmszerű...
Ezt én mondom, akit ritkán érdekel, ha CGI egy jelenet, vagy bármi más.
Persze azért még lehet jó film, de Cameronhoz képest gyengének tűnik... -
sandor8206 #7 hát igen egy teaserbe (még trailer se), neked levetítik a filmet, hogy tudjad a sztorit, lehet aztán tényleg csak ennyi lesz a sztori, de legalább várjuk már meg a filmet mielőtt ekkora hülyeségeket írsz. -
Flora2 #6 Az lenne az igazi poén, ha kiderülne, hogy a filmen valódi embernek látszó színészek sem valódi színészek, hanem őket is számítógéppel generálták...
Végülis a Mátrix-szal is az volt, hogy a témája rétegtéma (a mainstream nem feltétlenül bukik a cyberpunk-ra), mégis kommersz siker lett. -
dissigxx #5 a trailerbol annyira jöttem rá h az emberek tudatát át teszik ezekbe az avatarokba...ezen kivul lessz még valami storyja a filmnek vagy még nem lehet tudni?? -
lama king19 #4 nem értem miért van olyan nagy felhajtás e film körül. egy látványfilm oszt kész. -
daneelolivaw #3 én már nagyon várom :P -
#2 Igaz, hogy még változhat a véleményem, de első látásra nem jön be... -
Inquisitor #1 " A helyszín a budapestu Cinema City Aréna 14-es és 18-as terme, az időpont 20.00."
Ja és kedd óta nincs rá jegy. :)