53
-
winnie #53 ?? hááát, nem tudom. nekem alapvetően semmi bajom nem volt vele, de simán elhiszem az előzetesről (mindegy, hogy teaser vagy trailer), hogy egy jövő nyári scifi és nem a cameron-féle avatar. így semmi különöset nem nyújtott, szerintem. 3d-ben kellett volna látni, vagy a demót pénteken. -
sandor8206 #52 évek óta a legkeményebb, legtöbbetmutató teaser, nézzél meg egy párat az utóbbi évek blockbesterei közül -
winnie #51 az, hogy a háromdimenziós az térhatású, szemüveggel nézős, az imax meg nagy vászon. -
johny777 #50 "Facial Performance Replacement" nézz utána. -
TeDDyRuSh #48 Én a bemutatóban csalódtam, ki volt az a pöcsöm marketinges, aki ezt, így kiengedte az "utcára"? Ez egy kameron filmnek írtó sovány, főleg, hogy évek óta istenítik. A qrva nagy elvárásokhoz borzasztó gyenge ez a treaser. Ha bármilyen szinten magyarázni kell a videot, akkor már régen rossz. -
#47 Mi a különbség a háromdimenziós és az IMAX közt? -
gulyasandras #46 "Technikai újítása pedig hogy a Motion Capture-t lecserélte „FPR” saját fejlesztésére"
nézz utána: Image Metrics -
johny777 #45 A story-t 95 óta írja és formálja. Technikai újítása pedig hogy a Motion Capture-t lecserélte „FPR” saját fejlesztésére. Ami úgy működik, hogy a színész felvétel közben már digitálisan is látható nagyon pontos részletességgel. Így nem kellett tökölődniük a felszerelésekkel, kamerákkal, beállításokkal.
A másik fontos újítása a 3D. Az eddigi hoki 3D-s filmekben csak az volt 3D amit beleraktak. PL: Véres Valentinban a repülő fogsor.
Cameron bácsi olyan kamerát alkotott meg ami két lencséjű, vagyis majdnem olyan, mint ha az ember saját szemével venné fel. A két lencsét dinamikusan tudja mozgatni amivel a fókusztávolságot, állítja. Tehát itt minden 3D-s lesz, a legapróbb porszemig, és tényleg úgy érezné az ember mintha benne lenne a filmben.
Történetével szerintem nem lesz baj, eddig se volt, Cameron mindenre oda figyel.
Akinek mégis a látvány a fontosabb az maradhat a TF2-nél meg a Gi Joe halálosan humoros filmeknél.
-
bambusz76 #44 Eleg vicces lett volna a Melyseg titka trukkok meg effektek nelkul. :-D
Ennek a filmnek meg az egyik legfontosabb fegyvere a latvany.
Mondjuk a 12 duhos ember 3D-s feldolgozasa baromsag lenne...
Az teny, hogy a rendezes meg a sztori meg mindig a legfontosabb. -
Zoliz #43 Ha annyira szar lesz mint a T4 Megváltás(? HAHAHa), akkor el se megyek moziba erre, pedig a Terminator 1-2, a Bolygó neve Halál, a Mélység titka, a Két tűz közöttet legalább 10-szer láttam... és a kedvenceim.
Gyűlölöm a CGI-t, meg a (sz)ámítástechnikát! George Lucas is ebbe bukott bele a jó rendezés helyett. -
bambusz76 #42 En nagyon varom mar a filmet, tobb mint 3 eve hallottam rola eloszor, de meg a cimet, se a sztorit nem tudtam, csak annyit, hogy Cameron nagyon nagyra keszul.
A cgi, 3D meg effects dologrol annyit, hogy soha nem lesz tokeletes semmilyen model meg mozgas, foleg azert mert tudod, hogy ez nem valodi. Sot az elmult evek alatt egyre tokeletesebb latvanyt kaptunk, igy sokkal magasabbak a kovetelmenyek.
Szerintem nagyon szep munka, sot ha belegondolok, hogy Cameron 4 eve dolgozik ezen a filmen...
Sosem volt meg olyan, hogy egy film bemutato elott kaptal vilagszerte 15 percet ingyen, csak, hogy megnezd, hogy milyen. Mondjuk ertheto, az egyik riportban el is mondja a rendezo, hogy ezt a filmet mindenkepp 3D-ben kell latni, legalabb egyszer. -
codiac #41 Jártas vagyok a témában, nekem felesleges magyaráznod...
Nem rég láttam egy filmet amiben a trailerben szereplő cgi láthatóan rosszabb volt mint magában a filmben.
Van lehetőségük a javításra, és nem feltétlenűl abból áll hogy belepiszkálnak a kész modelben, utólag a már beilesztett tartalomhoz is hozzá lehet adni különféle efekteket.
Annyira élethű már úgy se lesz mint oly sokan várták, de 3d ben valószinűleg hozzni fogja azt a pluszt ami kiemeli a többi cgi movie közűl. -
pixx #40 Ezen már nem tudnak javítani, ez nem játék, ne legyél láma. Itt rengeteg render időről beszélünk, egy ilyen képkocka elkészítése is hosszú idő, hiszen, nem elég kirenderelni, hanem bele kell illeszteni, a felvételbe, utoszínezik stb.
a hang, és a zene az utolsó, azt fogják befejezni... -
codiac #39 Érdekes a hangulata, nekem tetszik.Egyáltalán nem sablon szerű, pont azt hozta amit vártam.Akik arra számítanak hogy 90% akció lesz megint nagyot fognak csalódni.. :)
CGI ténleg nem tökéletes, de sztem még csiszolnak rajta a premierig, és ha nem is javítanak rajta.Egy szép animációs film, várhatóan jó történettel szintén jöhet. -
pixx #38 Ami szerintem kívehető a történetből Sam Worthington belelép ennek az idegen lénynek a tudatába, és így kutatják fel a többit, akik valamit őrizhetnek, később gondolom megszereti őket és ellenük fordul. Valószínűleg van náluk valami, ami kell az embereknek.
Kb. nekem ez jött le, illetve hozzá képzeltem...látvány szép, teaser szar...lesz ez jobb is... -
sandor8206 #37 már egy fél napja azt várom, már majd be hugyozok :-D -
neoG #36 tényleg jöhetne egy szebb CGI-ról link:)
amúgy bocs a hülye kérdésért (mert biztos felesleges:) ):
ugye megnézted fullHDban a teasert -
FoodLFG #35
Láthatóan ő sem firefoxot használ.. -
Gid #34 muszály -
TeDDyRuSh #33 Szerintem nem lesz gond a filmmel. Ez a bemutató volt a fos. Teaserhez túl sokat mutatott, trailerhez, meg szarúl volt megcsinálva. A harci jelenetekhez az a monoton zümmögés kifejezetten idegesítő. Vedd le a hangot és képzeld oda a robbanásokat. Sokat lendít a dolgon:)
Ez nagyon elbaszták a srácok a videót. ÉS így csalódás... -
endrev #32 "Persze az is lehet, hogy az embereket nem ez fogja érdekelni, hanem amit a készítők és a film marketingesei már több mint egy éve sulykolnak belénk"
Te vagy az, aki most nevelheted az embereket arra, hogy ez érdekelje őket.
"Szegény vagyok, álmaim vannak csupán.
Álmaimat lábad elé terítem.
Óvatosan járj; az álmaimon lépdelsz." (Yeats) -
endrev #31 Szerintem gyönyörű és egyedi az egész látványvilág, és remélem a történet is méltó lesz ezekre a szavakra.
Szekeres Viktor, nehezedre esne valamiről pozitív szemlélettel írni? Az emberek szerinted a nyavalygásra meg ironizálásra kiváncsiak, vagy szívesebben olvasnának valami jó érzést keltő gondolatot? Például hogy mennyire megragadott a trailerben a látványvilág. Mégha nem is, de legalább megkísérelsz a szellemedben felérni a rendező, az író, a látványtervező és a grafikusok kollektív szelleméhez.
Tele van a világ sittel. Hidd el, sokkal felüdítőbb a pozitív gondolkodásmód, mint amilyen trendi a leszólás. -
sandor8206 #30 talán dobjál be egy linket egy gameről, ami hozza ezt a film szintű grafikát -
ldavid #29 ilyen jó érvekre nem is lehet mit reagálni -.- -
karit #28 http://specials.divertissements.fr.msn.com/cinema/avatar/default.aspx
-
sandor8206 #27 teaser, inkább csak egy kis ízelítő, nem nagyon szoktak belerakni nagy dolgokat, inkább csak egy-két snitt, a látvány végett, tudjad hova rakni stb.
trailer, a film előzetese, hosszabb, általában több benne már a dumálós részek és a sztoriról is több szokott kiderülni -
krk #26 Mi a különbség a teaser és a trailer között? -
knightbali #25 de még mekkora! -
sandor8206 #24 idióta -
ldavid #23 a nagy hypeot én sem igazán értem
CGI-t meg láttam már szebbet - lassan egy jobb AAA játék grafikája különb látványt nyújt -
FoodLFG #22 OK. Nekem nem játssza le, az aranyos kis epültől meg nem tudja streamelni a vlc (és más sem). Innen is üdvözlöm Sztív Dzsobszot és az ő aranyos kis cégét, akik minden áron rá akarják az emberre erőltetni a ratyi kis lejátszójukat.
Még véletlenül sem tennének ki egy közvetlen letöltést, ehelyett trükközgetnek..
Szerencsére azért le lehet varezolni tőlük is kezelhetőbb formátumban:
http://images.apple.com/movies/fox/avatar/avatar2009aug0820a-tsr_h720p.mov
Ez pedig az a link, amit az oldalukról lehet elérni. Nem sokban különbözik..
http://movies.apple.com/movies/fox/avatar/avatar2009aug0820a-tsr_720p.mov
kis köcsögök. -
Wolfi24 #21 Nekem simán bejött a trailer. Nagyon várós, fel is került a District 9 mellé a "muszály megnézni" listára. -
pauly #20 Na akkor jó hogy belinkeltem :P -
#19 Hát én ezt ugyan még nem láttam de ha mondjuk nem néztem volna már meg vagy 10szer biztos a T2-t vagy 1990-et írnánk akkor tuti felcsigázott volna:D -
pauly #18 erre gondoltam :)
T2 teaser -
pauly #17 Hát igen,pl ott volt a T2 teaser,na ott még arra is milyen sokat adtak...Ez meg olyan semmilyen,valahogy nem érzek semmit mikor nézem...
-
pauly #16 Mondjuk ez még csak teaser... -
#15 Hát én is sajna csatlakozok azok táborába akik csalódottak. Ha már scifi vonal akkor a Distirict 9 első trailere lehet hogy egyszerűbb volt de 100-szor nagyobbat ütött. Ha egy film még az első trailer(teaser) előtt ennyire szétvan hypeolva akkor elvárható lenne az hogy az első bemutató is azt a benyomást kelltse a nézőbe hogy "na ezt tényleg jogosan magasztalták".
A második trailernek nagyon ütni kellesz mert így messze nem lesz olyan bombasiker mint a titanic 3D ide vagy oda. Nem ítélkezem felette mert ez még csak egy teaser az igazi próba majd a 15 perces vetítés során dől el de akkoris azért szerintem nem én vagyok az egyetlen aki többet várt:/ -
Watchmen #14 Egy Trailerből kiindulva hát ez a te bajod:D -
pauly #13 Nos úgy látom hogy Cameront is kihúzhatom a listáról :( Pedig ő volt az utolsó akiben még bíztam...