Részletek a Dell okostelefonjáról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
LZ forever
20-30 alkalmazás kényelmesen elfut a háttérben anélkül, hogy különösebben lassítaná készüléket.
De igazából szinte soha nem használom, mert az esetek többségében szükségtelen.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
LZ forever
A Hero-ban lévõ vas közel 5 éve fejlesztett alkatrészekbõl áll (gyakorlatilag a rendszer erõforrásait képes kiszolgálni, nincs tartaléka és egy komolyabb alkalmazás, vagy több alkalmazás együttes futtatása két vállra fekteti).
A rendszer, ha ténylegesen használod akadozik, ez a személyes tapasztalatom és az összes teszt szintén említi.
Android-ra a többi platformhoz képest elenyészõ az alkalmazások jelenlegi száma.
Tartok tõle, hogy te nem vagy tisztában azzal, hogy mihez szólsz hozzá 😄
A baseband részének gyerekbetegségeirõl meg ne is beszéljünk."
5 éves hardver?
akadozó rendszer?
kevés alkalmazás?
neked sem lehetett túl sok közöd életedben ahhoz amit szapulsz. <#lama>#lama>
Kicsit össze lett csapva és ez látszik rajta. Lassú és pontatlan. Mindezt azzal magyarázzák, hogy az iPhone-ban késik a GPS, érdekes módon a Navigon-ban nem késik.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A Hero-t alig olcsóbban kapod meg, cserébe kapsz egy 5 éves hardvert, akadozó rendszert, kevés alkalmazást.
A baseband részének gyerekbetegségeirõl meg ne is beszéljünk.
"Az iPhone annyira nem izgat, mivel az Apple összes terméke a sok sznob köcsög körében terjedt el (tisztelet a kivételnek)."
Ha az alapján választasz készüléket, hogy máshoz viszonyítasz és nem a saját igényeidhez és a készülék tudásához, akkor sajnos azt kell mondanom, hogy te sznob vagy a javából.
"Ja meg a franc se adna ki egy szaros telefonért annyi pénzt, annyiból veszek egy normális notebookot."
Mintha éppen most írtad volna, hogy Hero-t vennél, ami bizony 145 eFt 😄
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Nem fut egyidõben mind a kettõ, de ez hova kell? Miért kell hogy egyszerre két program fusson?
"Van-e rá skype, msn, gtalk?"
Igen.
"Tudok-e rá telepíteni olyan programot, amilyet akarok, bárki is készítette azt?"
Igen
"Tudok-e benne akkut cserélni, ha tönkrement?"
Nem. (kicserélik neked)
"Megvehetem-e szolgáltatótól függetlenül?"
szolgáltatótól max dominoval, vagy veszel egyet boltban függetlenül
"Ha ugyanezeket a kérdéseket felteszem pl. egy 3-4 évvel ezelõtti típusú pda-telefonnal kapcsolatban, milyen válaszokat kapnék?"
Nem tudom.
de ugye az iphone-on csak zenet hallgatnak az emberek meg neteznek, eljenek a kommersz cuccok... "
Felsorolsz három nethez kötõdõ dolgot, amire neked elvileg szükséged van és amiben az iPhone baromi erõs, majd leszólod ugyanazt.
Legalább tudnád, hogy mit akarsz 😄
Tesztelgettük haverral a 3GS-em (õ nagy WinMo fan), a 25-ik elindított alkalmazásnál amikor még mindig több szabad memóriája volt az iPhone-nak, mint neki bootolás után és az istennek sem akart lassulni a készülék, mint neki 4-5 alkalmazás után feladta a multitasking-al való fikázást egy életre.
Egyetlen alkalmazás telepítése után meg lehet mondani egy alkalmazásnak, hogy háttérbe menjen és ne lépjen ki a home gomb-ra, ugyanis az iPhone alapból multitask rendszer (egy BSD alapú Unix-nál ez nem éppen meglepõ), csak az a default, hogy kilépteti a home gombra az alkalmazásokat (tudod, mint WinMo-nál a külön telepített Close alkalmazások 😄 ).
"Van-e rá skype, msn, gtalk?"
Van.
"Tudok-e rá telepíteni olyan programot, amilyet akarok, bárki is készítette azt?"
Igen, tudsz. Több ezer külsõs alkalmazás létezik a Cydiában.
Ha tönkrement, akkor ingyen cserélik gari idõn belül, egyébként meg nem.
Igen.
"Ha ugyanezeket a kérdéseket felteszem pl. egy 3-4 évvel ezelõtti típusú pda-telefonnal kapcsolatban, milyen válaszokat kapnék?"
Én bátran oda merem állítani egy mai konkurens készülék mellé is, ha gondolod, csak ne sírd el magad, ha porig alázza.
LZ forever
de ugye az iphone-on csak zenet hallgatnak az emberek meg neteznek, eljenek a kommersz cuccok...
az aztan a multitask😄
igen, ipod+barmi
"Van-e rá skype, msn, gtalk"
van mind
igen, erre valo a cydia
otthon sajnos nem
termeszetesen meg, bar ertelemszeruen dragabb mintha kototten venned reszletre
Starcraft + Diablo III - esemve
egyebkent engem meg felbosszant a menuje annyira buta hogy pfhejj, egyedul a galeriaja tetszik😊
mindenesetre erre a dellre kivancsi vagyok
Van-e rá skype, msn, gtalk?
Tudok-e rá telepíteni olyan programot, amilyet akarok, bárki is készítette azt?
Tudok-e benne akkut cserélni, ha tönkrement?
Megvehetem-e szolgáltatótól függetlenül?
Ha ugyanezeket a kérdéseket felteszem pl. egy 3-4 évvel ezelõtti típusú pda-telefonnal kapcsolatban, milyen válaszokat kapnék?
Minden jog fenntartva!
amig nem tudsz semmit az os-rol addig fikazd meg kerlek...
ostoba apple buzik
LZ forever