Nemzeti ünnepeink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
hosszú hétvége <#idiota>

lál

autoszimulator
igen, Kalányos Vajk.

.: mobilize.hu :.

Dzsini
Vajk a keresztneved? 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

autoszimulator
úristen, azért ez nagyon gáz felfogás, elhiszem, hogy zavarja a sok repülõ, de a megoldás nem éppen a pilóták szopatása, meg van nekik határozva, hol repülhetnek, nem õk találják ki. De hogy aztán maga a show miért zavar bárkit is, meg a sok ember, aki nézi, hát ha erre vágyik, nézze, õ így szórakozik, a cikkíró meg gondolom ilyenkor is otthon ül, és veri a brét, fanyalodott arccal. Nem bírom megérteni azokat az emberek, akik ha nem szeretnek valamit, akkor az azt szeretõk mind balfaszok meg hülyék, pusztuljanak.

Maga az ünnep nem villanyoz fel, legalább munkaszünet, bár iskolásoknak ez nem oszt, nem szoroz, s tetszik hogy a névnapom évek óta így meg van ünnepelve, saját tûzijátékkal is 😄

.: mobilize.hu :.

Szolnokboy1
😄😄DDDDD

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Kicsikiraly
neutánozz én jobban tudom utánozni <#schmoll2>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Narxis
én már évek óta nem járok ki tûzijátékra, azt meg leszarom, hogy ingyen eszel, iszol, faszomat se érdekli. tartsd meg magadnak, remélem beléd száll egy repülõ.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

offkorzreg
nem,nem a kurva anyádat.csak ki a faszt érdekeli:-|
jó mulatácst.gtfo

Atti12
lennék a helyedben 😊

VRSDM
istenem, redbull nem redbull ez egy magyar találmány ez a versenysorozat, és még így is lehúzzátok?
büdös kurva egy népség vagytok...

a másik meg hogy ráfogni a pénzre a tüzijátékot, ez a párszázmillió elenyészõ összeg ahhoz képest amik eltûnögetnek, FOLYAMATOSAN!
de azért okkés, egy rendes ünnepünk van aztis szidjátok.

midnenki játsza a szentet és beszéli az igét, de ugyan úgy õ is ottvan a sok majom között akikrõl beszéltek. ennyi az egész :|
/igen énis ottvagyok, vip kártyám van a redbull tribünre, és ingyen fogok egész nap koktélozni meg jókat enni miközben nézem a repülõket 😊
igen a kurva anyámat 😄

u dont have to listen anybody else but me

joebacsi
Ez a nap arra jó, hogy jól megünnepeljük államalapító Red Bull-unkat 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Falcon87
Egyébként meg lehet szokni a dolgot, de amikor a hangrobbanásba belerezeg az ablaküveg, és ilyen túlvilági hangot ad (mint amikor a stalkerben egy hulla bebugzódik egy egy hordóba), akkor néha elgondolkodok, hogy mi a pokolnak kínlódnak itt? De legalább lehet õket nézegetni távcsõvel.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Szolnokboy1
igaz-igaz!! semmi bajom a tüzijátékkal, ha pénzügyileg rendben van az ország. de ezen a ponton egy ilyen ósdi népámítás több mint luxus.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

SigS
Ratman_ 2008.08.20. 20:15:33

"Szegeden jó tíz éve volt egy öreg fószer, aki nappal tükörrel, éjjel meg nagy erejû reflektorral világított a pilóták pofájába a reptér mellett. Be is perelték többször, de meglepõen sokáig csinálta. Ugyanazért, amiért a budaiak (magamat is beleértve) most pufognak. Csak éppen ott állandóan röpködnek az ótvaros õskori propelleres gépeikkel a város felett.
Nekem errõl az egész ingyenes proli rendezvénysorozatról a Land of the Dead jut eszembe, abban volt, hogy a zombiknak úgy lehetett elvonni a figyelmét, hogy tüzijátékot lõdöztek a fejük fölé, addig felfelé bámultak és a nyálukat csorgatták. Nem is burkolt utalás, ugyanilyen a pesti prosztó is. Kimegy a büdös szandáljában, a nõje a slattyogós vietnámi gumipapucsban, virslit vesznek, esetleg a tüdõfejû gyereknek vattacukrot, kiülnek a rakpartra, meleg a kõ és megvan a napi program.

Visszatérve még a házi légelhárításra, szerintem ha egy nagyobb teljesítményû lézer pointerrel az alacsonyan szálló pilóta szemébe világítanak, jó esély van rá, hogy idõlegesen megvakul. Nem kívánom senkinek, hogy lezuhanjon, fõleg nem egy sûrûn lakott városra, ahol lehet, hogy értékes embereket is magával vinne, nem csak a nyálcsorgató csürhét, de el kellene gondolkodni, hogy rendben van-e minden ezzel a puttony rendezvénnyel."

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Falcon87
Fölöttünk egész évben migek gyakorlatoznak, ráadásul úgy, hogy a tájon sincs reptér. Délutánonként szinte minden nap:
SSSSSSSSSSSSSSÚÚÚÚÚÚSSSSSSSSSSSÚÚÚÚÚÚSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
BAAAÁÁÁÁUUUUUUMMMMMMMMÓRZRZRZSÉRÁSLÉÉSA(hangrobbanás)
PJÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍFFFFFFFFF DDDDDSSSSSUUUUUUNNNNNNNNNNNGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gondolkozom egy raktárnyi patriot beszerzésén.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

SigS
Hol tudok pesten parkolni a tüzi/redbull események miatt?
Valamelyik metronál?
<#nemtudom>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

én meg itt lakok a ferihegytõl nem messze, és 5percenként jönnek a repülõk, még a ház is beleremeg ha pl egy 747-es jön. mégse sír a szám

Qwerty4
Nem a rendbontókkal van a baj, hanem azokkal, akik miatt rendbontás lesz az ünnepeken, már lassan 3 éve, azokkal akik elkúrták. (jó mondjuk nem ünnepeken kellene ezt csinálni...)
Más országban ennyi hazaárulásért már a fél fõvárost felgyújtották volna a tüntetõk, akkora cirkusz lett volna.

Aug. 20-al kapcsolatban:sajnálattal olvasom, hogy sokakat még nem is érdekel a téma, hát akkor "halovinozzatok", az olyan cool dolog... 😞

Qwerty4

Yeltzin
Istenem, de egyszerû gyerek vagy.... Ha az ilyeneken múlna, még bokorba szarnánk....

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Willi Betz
Õszintén szólva,rohadtúl hidegen hagy a dolog. Tüzijáték se nagyon érdekel. Meg ugyis lesznek rendbontók mint már legalább 3 éve minden ünnepéjen. Mint már leírták,az ünnepek rég nem arról szólnak amirõl kéne nekik.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

bardocz
Kurvára nem szórakoztató, hogy nem hallom, hogy mit beszélnek tõlem két méterre. Majd ha lesz pálya, akkor gyakoroljanak a városba, de addig minek? Nameg ne akard megmagyarázni, hogy a 200 méterre lévõ repülõtõl hangosabb egy F1-es kocsi, vagy akármi, ami nem dragster.
Na meg pályaversenyen nem lehet máshol gyakorolni, de a levegõben nem mindegy hol szórakoznak? Ott nincsen pálya.
VRSDM
akkor most én is anyázzak hogy évente sokszor hallom a hungaroringrõl ide a buzi kocsijaid nyekergését? jajj istenem hülye fasz pilóták biztos nem a világ legjobbjai, biztos nem kéne, de legalább illene tisztelni õket azért amilyen fizikai és mentális teljesítményt képesek kivitelezni a lehetõ legprecízebb módon.

szóval kussoljál és ne szidd a világ legjobb pilótáit mert a te szórakoztatásodra csinálják.
én se kurvaanyázok meg takarítom el a picsába a buzi sumahered vagy faszomtudja kinek szurkolsz azért mert évente egyszer itt brümmögteti a kocsiját a szomszéd faluban és még itt is hallom.

u dont have to listen anybody else but me

CoR Zolly
Ily de igazat szóltál!

De a Hazánkat még nem írnám le!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

Montanosz
lustálkodok........

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

bardocz
Elnézést a közönséges fogalmazásért, de ne tudok róluk máshogy beszélni😊
bardocz
Elmehet az összes a kurva anyjába, tavaly még elviseltem õket, de igén már lõném le mindet a gecibe. Egész nap vinnyognak, ráadásul még pálya sincsen, csakhogy megmutassák milyen faszagyerekek, 200 méteren repülnek 10-tõl 6-ig a házak fölött, és pont az egyik házban lakok. Gyakoroljanak egy kurva puszta felett, kutyát nem érdekli, hogy a nagy semmiben tud egy dugóhúzót csinálni, meg anyámkínja. Takarodjanak a picsába mind. Persze ezt az nem érzi át, aki nem itt lakik, hanem annyit tud hozzáfûzni, hogy egy évben egyszer ki lehet bírni.
Yoda001
lol

http://9gag.com/gag/5135249

igen, ez már holnap bekövetkezik. sírjunk már.

Tyler1
azta mindenit de reálisan tudod utánozni a repülõ hangját<#wow2>

<#idiota>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tetsuo
Ha nem koltenenk tuzijatekra, akkor se tudnank fejlesztesre kolteni, mert a rohadt fergek lenyulnak ezt is.
Ha Magyarorszagot nem szipolyoznak folyamatosan, nehany even bellul talpra tudna allni. De van egy forgatokonyv, ami szerint megveszik az orszagot csendben kilora.. jelenleg ez folyik.
Csak a legtobb ember nemzettudat nelkuli agymosott globalista, aki elhiszi azt a fszagot, h az Uniotol kapunk igazi tamogatast, meg stb.. 8millio szot irhatnek, de valszeg ugyis felesleges.
Szerintem Magyarorszagnak szep csendben finish.. 😞

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Kicsikiraly
a legjob az air race.. fõleg nõvéreméknek kb a lichthof fölött szállnak el a repülõk, ami szépen felerõsíti a hangot, úgyhogy kb egész nap BNYYYYYYYYEEEEEEEEEEE RRRRRNNNNNNNNNNNNYYYYYYYYYYYYY, HORRRRRRRNNNNNNNNYYYYYYYIKNYIKNYIKKKNYIKZZZZZZZZ

tökjó :>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Golyo69
jaja reggel halgattam 😄 naon hülyék :d

GGMU

Sajna egy ideje már nem az ünneplésrõl szólnak a nemzeti ünnepeink.
Ez sem lesz különb...

LasDen
ez kész 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
gyerekek...a tüzijáték költsége elenyészõ ahhoz képest amit "ezek" elseftelnek😄

ne ilyen piti összegek miatt kattogjatok, hol marad a nívó...?
Hmm... Hõsök tere d.e. 10 óra ...

De az is igaz hogy ez nem egy óriási rendezvény de akkor is ...

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Narxis
Egyetértek, az én pénzembõl ne csináljanak ilyen felesleges szarokat. Tûzijáték... de kurva érdekes...úszunk az adósságban.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Elmegyünk haverokkal,barátokkal sátrazni,és berúgunk,ahogy kell.😊

Fujiryu
lol.SG nem szereti a tüzijátékot 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu

csak, hogy a hangulat is meglegyen 😊

LasDen
én ezt a tûzijátékot ellenzem csak....ünnepejjen a nép ha azt akarja...
de milliókat kibaszni totál ugyanúgy durranó szarokra nincs értelme....persze ha választani kéne, hogy fejlesszenek v tûzijáték nem kétséges mit választanának 😄
de úgy bírom, hogy robbannak ezek a szutykok és akkor magyarázzák, hogy most ez milyen képet mutat....a nagy faszt 😄

mellesleg szerintem ha megkérdeznél 10 embert az utcán talán 1 tudná, hogy pontosan mért is ünnep 20-a....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

byzhouse
B.U.É.K. =)
Shadow miattad nem bírtam megnyitni Fifa10 3. topikját,ezért a kurva anyád😊<#rinya>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

na most képzeljétek ezt el piros-fehér-zöldben:

offkorzreg
itt náálunk is lesz a városban holnap 20-a(kecskemét)
bor utca is van,lehet szórni a sok pénzt.meg annyian vannak mozdulni nem lehet,mész megállnak elötted<#wow3>fellökném õket szívesen
aztán este lesz tüzigeci is,ami természetesen engem nemérdekel.tavaly sem érdekelt már.fos
de azért lehet hogy körbenézek majd a borok között meg hogy mivan,jobb dolgom úgy sem lesz

kommersz
Nevetseges,hogy szar az egeszsegugy,szarok az utak.De nekunk van szep tuzijatekunk milliokert.Ez kell nekunk.Biztos a tuzijatektol olcsobb lesz a kenyer vagy a benzin.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

tigeroo
ebbõl a hsz-bõl levágtam hogy pesti vagy (agecibe!)
bár, a tv-ben még a tüzijáték is szép lehet<#smile>
aztán arról még nem is beszéltem hogy nem mersz a rendes regeddel írni!