4
  • KillerBee
    Nem rátemetnek, hanem kiássák a halott maradványait és valami közös gyűjtőgödörbe hányják őket. Ez szerintem még a rátemetésnél is undorítóbb: ha nem fizetsz újra meg újra, akkor az örök nyugalom csak 25-30 évig tart.
  • blessyou
    Jah, nem semmi, hogy amikor valakit eltemetnek, akkor valamennyi időn belül nem fizetnek ki egy bizonyos összeget, akkor rátemetnek. Csak hüledeztem, amikor megtudtam. Így meggyalázni az elhunytakat, pfff....
  • halgatyó
    Nem lennének rossz érzéseim, ha a temetési költségek nem emelkednének az egekbe évről évre, és a sírhelyekkel nem manipulálnának úgy, hogy legszívesebben ordítva hánynék...
    De így? Csak arra tudok gondolni hirtelen: valakik még ebből is pénzt akarnak csinálni.
    Még jó hogy megvárják, amíg meghalunk... bár ha így haladunk tovább, nár nem sokáig
  • B0nFire
    Én úgy döntöttem, hogy halálom esetén a nővérem fogja ezeket a dolgokat intézni. A belépési neveket meg jelszavakat meg fogja találni, sőt, egy doksi is várni fogja, amit lehet virtuális végrendeletnek nevezni; habár nem közjegyző jegyezte fel, csak én, attól még minden fontos dolog helyet kap benne. Így lesz ez.