Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remelem nem megyek az az idegeidre,ujbol koszonom hogy segitsz
JSGME-vel ki tudod választani, hogy melyik UI-t szeretnéd használni. Nekem is egy ilyen SH3 stílusú van.
Ez tartalmazza az Open Horizonst is, egy jó nagy modpack.
Megkerlek ha valakinek van egy kis ideje irjon nehany modot sorrendben ez nekem nagy segitseg Nagyon koszonom
https://www.kickstarter.com/projects/1752350052/uboot-a-ww2-survival-sandbox
De javaslom felesd az alapkampányt az valami borzadály, OHII mód nagyon sokat javít az egész ügymeneten.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Amúgy mióta újraraktam a magyarosítás nélkül furcsa módon működik rendesen. Nem'tom mi lehetett a konkrét baj. A magyarosítás alapból nem 100 %-os sajnos. 1-ik küldetésnél az írja hogy pusztíts el 5 hajót magyarul. Igen ám de angolul az van írva hogy 5 csapatszállító hajót. Nem mind1, főleg hogy ,,időre" megy az egész. 😊
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Legyen egy tiszta mentésed előbb, aztán mehetnek a modok.
A Béna.
Az időpontokat észrevettem igen. Elég gyorsan kell csinálni mindent, fogjuk rá. A Dover-i szoroson mire átverekedem magam, azaz lopakodom. Hát eltelik 1 nap is. 😊
Amúgy letöröltem a játékot a magyarosítással együtt, újratelepítettem és most minden működik rendesen (igaz angolul).
Most már számolja az elsüllyesztett tonnákat a küldetésekhez. ( egyenlőre 😄 😄 nem akarom elkiabálni 😉 )
Igen a térképen is lehet váltogatni, térképen bal felül a küldetésnél a csík nem az elsüllyesztett tonnákra reagál, a küldetések teljesítése időhöz van kötve. Egy bizonyos dátumig kell örjáratozni a körzetben. Az örjárat vég opció a kikötőben nem azt jelenti,hogy végeztél a küldetéssel, az csak opció,hogy tudd a hajót fejlesztgetni.
Röviden: rajtad áll , hogy hány "őrjáratból" teljesíted a küldetést. Ha a dátum lejár kapsz majd egy rádióüzenetet ,hogy menj vissza a kikötőbe.
A tonnákat szerintem az XP pontoknál veszi figyelembe.
Remélem segítettem, ha nem akkor dobj egy screenshotot.
A Béna.
Bedokkolok (őrjárat vége) aztán küldetés kérése a térképen, a fekete pöttynél.
Miért máshol is lehet ? 😊
A Béna.
Remélem lesz vki aki még olvassa ezt. 😊
Megvettem a játékot a steamen, 1.2 van fenn. Magyarosítottam ( igaz az 1.1-hez való), de valami nem stimmel.
Felveszem a küldetést (request mission) írja hova menjek. Okés odaérek, az első 50 000 tonnás pusztítást elvégzem, hősként hazaérek. Indítom a 100 000 tonnás küldetést, vagy az északi őrjáratos, anyahajós elpusztítós küldetést. Hiába zúzok le több tízezer tonna hajót, meg sem mozdul a mérő, pedig a hatókörön belül írtom az ellent. A 100 000 tonnás küldinél elsüllyesztettem egy 46 ezer tonnás anyahajót, de meg sem mozdult a fehér csík a küldetés kiírásánál. Valami ötlet ? Remélem nem a magyarosítás zavar be, mert angolul nem szeretmém játszani. 😉 Pls help.
Üdv
Install nulláról, 1.2 PatchMajd a tutorial végigjátszása. (haladóknak config átírásos tutorial ugrás)
Amikor megérkezel Kielbe elmented a játékot, és kilépsz.
Elindítod a mentett állást, mentesz még egyet és kilépsz.
Most telepítheted a modot.
Amire figyelni kell,hogy csak akkor telepíts vagy változtass modot amikor a hajó a bunkerban van és mentettél előtte.
Valamiért a save game tartalmaz egy rakás config beállítást és azok kavarodnak meg.
Továbbá javasolt csak akkor menteni amikor nincs semilyen egység a közelben.
Ezek az információk innen származnak:
Wolves of steel
Az itteni leírásból sok hibajavítási eljárás új volt nekem, érdemes böngészni.
Nekem 1.5 hónapja fut fagyás mentesen ugyanazon a gépen és windowson amin előtte 5 percenként dobott ki a desktopra.
Remélem segít másokon is!
A Béna.
Ahogy látom, már nem nagyon van itt élet, sajnos. Ennyire kiöregedett már az SH5?
üdv: zsolti
Igen, steam verzióval bizonyos módokat egyáltalán nem lehet mûködésre bírni.
Megkérdezhetem, hogy mi most az aktuális SH5 verziószám?
Illetve az érdekelne még, hogy jól gondolom, a steam-es SH5-el nem igazán lehet modolni a játékot?
üdv: zsolti
A dials és a text nem kerül sehová csak a MODS könyvtárba található "NewUIs_TDC_7_4_2_ByTheDarkWraith" nevû könyvtár ami szükséges az egészbõl és átkel másolni a SH5/MODS könyvtárba.
Készülök megvenni a játékot, de félek a hülye másolásvédelmétõl. Tudok simán játszani már vagy most is folyamatos online kapcsolatot kér?