Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elnézést, rossz képmérettel raktam, ez a látható méret!

Kiskapitánynak! A felsõkép az induló, az alsón az eredmémy, azaz az íránytû, mellyel lehet kanyarodni.

Már kb. tizedjére.A jsgme-t az sh5 mappájába kell telepíteni,almappa nélkül!Különben hiába aktiválod a mod-okat,nem cseréli ki a fájlokat.

bolsevikot pusztít a fekete halál...

Nem jellemzõ... A többségnek ment. A kisebbségnél meg videokártya driver gondja lehet...

Talán a ponttal meg pontosvesszõvel, de lehet, rosszul emlékszem. Különben is, úgyis felrakod a tárcsákat, és akkor meg mindegy 😉

na felraktem egy modot de nem megy 😞
JSGME-t felraktam beállítom a start in directoryt "D:\games\Silent Hunter 5" ra mert ott van a sh5.
csinál ott egy mods könyvtárat. Bele másolom a modot. Látja is aktiválom. Eliditom az sh5ot semmi :S
A játélka is kell valamit állítani?

May the force serve you well!

Ha elfogadható játékot szeretnétek,akkor a Zorró 6.0-ás packot szedjétek le.

A támadó periszkóp magasabb és a kapitány a toronyból nézi, a másiknak meg keresõ funkciója van inkább, pl. repülõket is azzal nézték, keresték.

MÓD nélkül alap játékkal mivel lehet kanyarodni???
Nagyon rossz tárcsák nélkül

<#falbav><#fejvakaras>
Az attak periszkópot le lehet húzni teljesen ha benne ülsz is.
Mi is a különbség a 2 periszkóp között?

hmm a hidrofon néha nem mukszik a hangerejét meg sosem lehet állítani :S
nektek mükszik?
órát elõ lehet hozni valahogy? ha nagy idõgyorsításon van akkor elõjön néha de jó lenne bármikor láthatnám
vagy van valmi jó mod amivel lehet teleportálni, van óra meg normálisan lehetne irányitani a tengeralatjárót?

Pontosan 😊
Ha ott az ember, akkor nem is kell, hogy teljesen lemenjen, mert lekarcolná a kapitány orrát 😉
Amúgy a toronyban a teteje azért látszik, nem tûnik el teljesen a védõcsõben.

i robot
Embereddel lépj ki a periszkóp nézetbõl és akkor le tudod húzni teljesen.
Shift Page Down leviszi automatán.

Maga a válasz ott lapul az 1790 üzenet között, de ahogy én, úgy te sem fogod a közel kétezer bejegyzést végignyálazni.
A lényeg: van egy JGSME nevû programka, ami a játék könyvtárába telepítve a különbözõ add-on mod-okat hozzápakolja, miközben az eredeti fájlokról készít egy másolatot. Aztán, ha nem kell az az add-on, akkor sérülésmentesen visszaállítja az eredeti állapotot.

Ha részletek kellenek, írj.

http://www.youtube.com/watch?v=xw4pfKMJ6Qc

Ebben a videóban le van húzva mind a kettõ teljesen, tudom h page down-up al lehet õket mozgatni de nálam ennyire nem megy le<#conf>

Hogy lehet a módokat felrakni???
<#conf>
highlander15
A megfigyelõ periszkópot nem lehet behúzni teljesen.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Hogy kell a Zoró pakját felrakni? illetve hova? Nem vágom<#conf>
Maga az alap sh5 nagyon nyers.
Ma vettem meg eredetiben, a periszkópot nem lehet teljesen behuzni???
Irányításra se jöttem még rá, nagyon furcsa.
Még az elõbbiekhez: javasolnám, hogy a Happy Times küldetés befejezése után mind a két, majd háromfelé váló küldetéssorozatot párhuzamosan játszák a játékosok, igy esetleg nemkell a korábbi mentéseket keresgélni.
PSG 1
csao..!
koszi..igazad volt..tenyleg ott az ikon..sikerult.. <#worship>

\"one shot one kill..\"

Ez a kép Karrier küldetések felsõ sorának befejezésének a képe. neve: Black May. Ugy néz ki, hogy ezzel befejezi a játékot, s nem enged vissza a küldetések-amikor kettõ illetve három felé válik- a középsõ illetve alsó sorába./Operation Drumbeat-ba illetve Western Approaches-be./ Javaslom mindenkinek, hogy ha eljutnak a Happy Times vagy a Mare Nostrum befejezéséhez, az külön jelöléssel mentsék el, hogy ha a Black May-t, mint utolsó küldetést elvégzik, a játék befejezõdik, vissza lehessen menni a mentés alapján a második vagy harmadik karrier sorba.
Szia!

ha emlékeim nem csalnak, bal felsõ sarokban van egy stilizált távcsõ ikon arra rányomsz egérrel, és akkor bezoomol célzó optikáig <#awink>
PSG 1
sziasztok..!
ha ramegyek a deck gun-ra es a ranyomok a TAB-ra(ahogy a manyualban irva vagyon a celzashoz) veletlenul sem a celzo-optika jon be hanem a terkep..
hogy lehet ezeket mukodesre birni..?
van vmi magyar bill kiopsztas..?(marmint magyar bill-re..?)a faxom se erti.. <#falbav>
pls help..!

\"one shot one kill..\"

Ha felakarom rakni a zorro pakját, akkor mindehogy hogy hova installálom a játékot fel? Meg automatikus patch legyen? Nem vágom még, holnap jön meg a játék.
Javítás:
9000 Forintot sem, pláne nem 90 ezret. 😊
Nálam eddig mûködik az újabb törés. Elkezdtem újra az egészet. 😊 A bevezetõ küldetés után beadta már a következõ 2-õt, és el is indultam a következõ már "kapitányi küldetésre". Kíváncsi leszek, majd beadja -e a 3. -at is... (Mindenféle MOD nélkül, "sima" 1.2-es verzió.)

Szerintem sem ér meg 90000-et. Eddig az összeset megvettem... 😞
Ezt a Vitalitys verzióval szerzett tapasztalataid alapján mondod? Mert a régi verzióval lehet hogy ez vlt a helyzet, de az 1.2 Vitalityst már állítólag javították.

Mellesleg ez a rész marhára gyengére sikeredett, szóval ez a játék marhára nem éri meg azt a 9.000 Ft+postaköltség-et amit ki kell fizetni érte boltban. Monjuk ez az AC2 kivételével az utóbbi másfél év összes ubisoft játékára igaz.

Ha nem jó helyre rakta volna,azt már a betöltésnél észreveszi.

Akinek nem eredeti a játék az ne is várjon sok eredményt,elsõ küldi után almás.Az eredeti játék megy rendesen,DRM van.

highlander15
A játék Vitality-féle verziójában müxik rendesen a kampány mód?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Sziasztok!

Még csak ma szerzem be az sh5-t, de az eddigi képek, videók alapján nagyon tetszik.
Azt szeretném kérdezni, hogy van vmi különös a telepítésnél, vagy adja magát? Meg most akkor lehet vele mindig normálisan játszani, vagy DRM-tõl függ. C-re rakjam, vagy más meghajtóra, ha késõbb akarok módokat felrakni hozzá?

Üdv.:Kisk
Ja ha telepítõs akkor szerintem nem jó mappába telepítetted fel a modot. Töröld le aztán rakd fel újra mert nem látja a fájlokat a játék.
Hali!
Úgy érted,hogy sem a hajód,sem az emberek,sem a tengerbõl nem látszik semmi?
Inaktiváld a mod-ot,aztán a hunterpack/data/shader mappából szedd ki az almappákat egyenként.Egyet kiveszel,utána próba.Ha nem jó,visszateszed,kiveszed a következõt...stb.

Hát lehet hogy én vagyok a hülye . Feltelepítem a mod mappába majd azzal a programmal aktiválom nem ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Szerintem ott valamilyen fájlt nem jó helyre másoltál be vagy valamit nem másoltál be/nem irtál felül. Ilyesmi lehet.
Senkinek semmi ötlete ? Vagy csak nálam fordult elõ ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Odamész,ahol a tornyon kezdõdik a korlát és le tudsz mászni a hajótestre

Nálam csak a teleporttal sikerült...

arra már rájöttem hogy a HUNter Pack v6.0 használata közben fordul elõ !

Valaki megtudná mondani miért van vak sötét este a szabad ég alatt ? amikor kimegyek nem látok semmit ...

Sziasztok. SH5-höz van magyar nyelvû billentyûzet-kiosztás?
A legjobb az SH3 volt, igaz nekem tetszett az SH4-is bár a csendes óceáni feeling annyira nem jött be. Az SH5-öt kipróbáltam mikor megjelent de eléggée arcade-nak éreztem. Ezzel próbáltak elmozdulni a szélesebb réteg felé....sajnos.
Hello!

Érdemes egyáltalán kipróbálni? Nagyon felemás véleményeket hallok eddig...
Hozzátenném,hogy most játszanék elõszõr ezzel a sorozattal. Ha nem ezt akkor melyik részt érdemes? Érdekel a submarine cucc.😊
Furcsa a régebbi "névtelen csoport általi" 1.2-es törésben volt egy SH_NClient.dll nevû fájl is, de itt nincs ilyen.
Sziasztok!

Nem figyeltem mostanában a topicot.
Mit érdemes rápakolni az alap játékra, hogy ne olyan arcade szerû legyen?
Vagy amivel kicsit realisztikusabb lehet.

Köszi
hogy lehet beülni a maingungba? nem látszik a hídról nem tudok ráclickelni :S

az sh3 controllert vagy mi azt honna lehet leszedni?

Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic PROPER READNFO-ViTALiTY

Nézd Karabiner!
Nekem semmi hátsó szándékom nem volt ezzel! Ide is írom hogy napi 5-6 órát merülök a játékkal már 5éve és az az ominózus 1db méter az túlzás!
Én is segítõ szándékkal jöttem és megcsinálni azt amirõl majdnem mindenki álmodik! Egy közös nagy SH közösséget amivel ki lehetne állni a nemzetközi porondra is! Azt hogy mindenki egy jót szórakozzon egymással vagy egymás ellen! De nekem 8 hogy mit csináltok! Az oldal mindenki elõtt nyitva áll!
Részemrõl ennyi!

Csá
Tudomásom szerint ittnincs az a tipusu könyv, csak a MUZEUM, illetve a manuális torpedócélzásnál, miután rögzitetted a célt, bead egy lehetõséget, hogy azonositsd a hajót. Különben az alábbi linken többet tudsz meg, illetve a Youtube-on sok érdekes dolog van még.
http://www.youtube.com/results?search_query=silent+hunter+5+manual+tdc&aq=0
i robot
Köszönöm a segítséget!
Tegnap szenvedtem vele kb. 3 órát de akkor nem láttam a narancssárga kockákat az emberek feje felett. Most elindítottam és egybõl jó volt.
Eddig tetszik a game, bár megtarthatták volna a SH3 irányítási rendszerét.
Szerintem az hangulatosabb volt. Ja és abban volt egy könyv a hajótípusokról SH5-ben hol találom?