Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bolsevikot pusztít a fekete halál...
JSGME-t felraktam beállítom a start in directoryt "D:\games\Silent Hunter 5" ra mert ott van a sh5.
csinál ott egy mods könyvtárat. Bele másolom a modot. Látja is aktiválom. Eliditom az sh5ot semmi :S
A játélka is kell valamit állítani?
May the force serve you well!
MÓD nélkül alap játékkal mivel lehet kanyarodni???
Nagyon rossz tárcsák nélkül
<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Mi is a különbség a 2 periszkóp között?
nektek mükszik?
órát elõ lehet hozni valahogy? ha nagy idõgyorsításon van akkor elõjön néha de jó lenne bármikor láthatnám
vagy van valmi jó mod amivel lehet teleportálni, van óra meg normálisan lehetne irányitani a tengeralatjárót?
Ha ott az ember, akkor nem is kell, hogy teljesen lemenjen, mert lekarcolná a kapitány orrát 😉
Amúgy a toronyban a teteje azért látszik, nem tûnik el teljesen a védõcsõben.
Shift Page Down leviszi automatán.
A lényeg: van egy JGSME nevû programka, ami a játék könyvtárába telepítve a különbözõ add-on mod-okat hozzápakolja, miközben az eredeti fájlokról készít egy másolatot. Aztán, ha nem kell az az add-on, akkor sérülésmentesen visszaállítja az eredeti állapotot.
Ha részletek kellenek, írj.
Ebben a videóban le van húzva mind a kettõ teljesen, tudom h page down-up al lehet õket mozgatni de nálam ennyire nem megy le<#conf>#conf>
Hogy lehet a módokat felrakni???
<#conf>#conf>
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Maga az alap sh5 nagyon nyers.
Ma vettem meg eredetiben, a periszkópot nem lehet teljesen behuzni???
Irányításra se jöttem még rá, nagyon furcsa.
koszi..igazad volt..tenyleg ott az ikon..sikerult.. <#worship>#worship>
\"one shot one kill..\"
ha emlékeim nem csalnak, bal felsõ sarokban van egy stilizált távcsõ ikon arra rányomsz egérrel, és akkor bezoomol célzó optikáig <#awink>#awink>
ha ramegyek a deck gun-ra es a ranyomok a TAB-ra(ahogy a manyualban irva vagyon a celzashoz) veletlenul sem a celzo-optika jon be hanem a terkep..
hogy lehet ezeket mukodesre birni..?
van vmi magyar bill kiopsztas..?(marmint magyar bill-re..?)a faxom se erti.. <#falbav>#falbav>
pls help..!
\"one shot one kill..\"
9000 Forintot sem, pláne nem 90 ezret. 😊
Szerintem sem ér meg 90000-et. Eddig az összeset megvettem... 😞
Mellesleg ez a rész marhára gyengére sikeredett, szóval ez a játék marhára nem éri meg azt a 9.000 Ft+postaköltség-et amit ki kell fizetni érte boltban. Monjuk ez az AC2 kivételével az utóbbi másfél év összes ubisoft játékára igaz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Még csak ma szerzem be az sh5-t, de az eddigi képek, videók alapján nagyon tetszik.
Azt szeretném kérdezni, hogy van vmi különös a telepítésnél, vagy adja magát? Meg most akkor lehet vele mindig normálisan játszani, vagy DRM-tõl függ. C-re rakjam, vagy más meghajtóra, ha késõbb akarok módokat felrakni hozzá?
Üdv.:Kisk
Úgy érted,hogy sem a hajód,sem az emberek,sem a tengerbõl nem látszik semmi?
Inaktiváld a mod-ot,aztán a hunterpack/data/shader mappából szedd ki az almappákat egyenként.Egyet kiveszel,utána próba.Ha nem jó,visszateszed,kiveszed a következõt...stb.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Érdemes egyáltalán kipróbálni? Nagyon felemás véleményeket hallok eddig...
Hozzátenném,hogy most játszanék elõszõr ezzel a sorozattal. Ha nem ezt akkor melyik részt érdemes? Érdekel a submarine cucc.😊
Nem figyeltem mostanában a topicot.
Mit érdemes rápakolni az alap játékra, hogy ne olyan arcade szerû legyen?
Vagy amivel kicsit realisztikusabb lehet.
Köszi
Nekem semmi hátsó szándékom nem volt ezzel! Ide is írom hogy napi 5-6 órát merülök a játékkal már 5éve és az az ominózus 1db méter az túlzás!
Én is segítõ szándékkal jöttem és megcsinálni azt amirõl majdnem mindenki álmodik! Egy közös nagy SH közösséget amivel ki lehetne állni a nemzetközi porondra is! Azt hogy mindenki egy jót szórakozzon egymással vagy egymás ellen! De nekem 8 hogy mit csináltok! Az oldal mindenki elõtt nyitva áll!
Részemrõl ennyi!
Csá
http://www.youtube.com/results?search_query=silent+hunter+5+manual+tdc&aq=0
Tegnap szenvedtem vele kb. 3 órát de akkor nem láttam a narancssárga kockákat az emberek feje felett. Most elindítottam és egybõl jó volt.
Eddig tetszik a game, bár megtarthatták volna a SH3 irányítási rendszerét.
Szerintem az hangulatosabb volt. Ja és abban volt egy könyv a hajótípusokról SH5-ben hol találom?